15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt

Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt

Mange mennesker står overfor problemet med den gamle sofaen og restaureringen. Noen ganger er det ikke mulig å kjøpe en ny sofa. Og hvis du vil bytte polstring på den, det vil si gjenopprette den på verkstedet, vil dette også medføre høye kostnader. Vi har en vei ut av denne situasjonen – å kjøpe et vakkert sengeteppe til en sofa eller stol, som du kan gjøre selv. Mer om alt videre i artikkelen..

Varianter

Hver dag designer av tepper, slør, omslag stopper ikke i utviklingen av verkene sine, fortsetter å fantasere, bruker nye triks. Til syvende og sist førte dette til et stort utvalg av stiler, fra enkle til flerfunksjonelle, for alle modeller. sofaer og lenestoler.

Funksjoner av trekk til sofaer og lenestoler, deres variasjon

Funksjoner av trekk til sofaer og lenestoler, deres variasjon

Typer kapper:
 • Universell. Formen på materialet ligner et rektangulært håndkle, som enkelt påføres over sofaen. Den passer både til sofaer og lenestoler.
 • Fragmentert. Rektangulært stoff med borrelås eller snorer.
 • Med ekstra funksjonalitet. Inkluderer små lommer for fjernkontrollen og andre husholdningsartikler, dette er viktig for små rom.
 • Euro deksel eller stretch cape. Brytes helt rundt det myke møbler, gjentar formen, bøyer, jevner ut alle uregelmessigheter på overflaten.
 • Pledd med forskjellige effekter. De mest elskede husmødrene å bruke, som liker å pakke seg inn i et teppe som beholder varmen, som ikke bare vil varme, men også beskytte sofaen.

En måte å gi sofaen ditt nytt liv

En måte å gi sofaen ditt nytt liv

Gjør-det-selv sengeteppe med solide armlener

La oss analysere de tre viktigste vanlige problemområdene knyttet til sofaer. For det første er dette armlenene. Vanligvis er det flekker fra te, kaffe, smuler, skrammer. Dette er også et favorittsted for kjæledyr, fordi hjørnene kan tørkes, rives. Det andre problematiske stedet er det tradisjonelle stedet hvor folk sitter. Puter kollapser under vekten av eierne.

La oss gå videre til designer, billig restaurering. Det første vi starter med er armlenene.

Armlene

Det virker som det vanskeligste er å lage noe som ikke kan sys. Men tvert imot er dette arbeidet mye raskere og enklere, takket være assistenter, som lenge har vært tilgjengelig i maskinvarebutikker. Disse inkluderer hjørner, skruer. Vi foreslår å lage ikke bare et hjørnetrekk, men armlenebord. Takket være kryssfinerfester kan vi skape en solid støtte, ikke bare for hender, men også for kopper, tallerkener. Du trenger ikke engang å vaske et slikt trekk, det vil være nok å tørke serviett fra støv, smuler, smuss.

I brunt

I brunt

Det første trinnet er å måle bredde, høyde og andre data. Vi tegner, maler målingene i detalj på papir. På en jernvarehandel kan du be selgeren kutte kryssfinerplatene du trenger for å male til ønsket størrelse. Uansett bør bredden på kryssfiner være 8 mm.

Husk at bredden på kryssfiner kan ta opp noen få millimeter eller til og med centimeter av kryssfinerlengden, så la noen få centimeter være igjen for at trekket skal passe lett. Vi fester kryssfinerplankene til hverandre fra innsiden av riktig vinkel ved hjelp av et metallhjørne og skruer, og skaper formen på armlenene dine.

Sand alle feilene på kryssfinerplatene med sandpapir.

Nå kan du male formen på kryssfineromslaget med maling i fargen på designet ditt. Vi anbefaler deg å bruke akrylmaling, den tørker raskere, er praktisk talt luktfri, så denne aktiviteten kan utføres selv hjemme. Det er best å velge mørke farger for armlenene, de skaper mer kontrast med andre farger. Du kan også dekorere dem med særegne mønstre, rhinestones eller stoff, valget er veldig stort. Når malingen tørker, kan du prøve armlenets deksler. Hvis du er helt fornøyd med dem, kan arbeidet betraktes som ferdig..

Provensalsk stil

Provensalsk stil

Neste trinn er å sitte.

Sitter

Den består vanligvis av to deler:

 • hoveddelen er for myke flekker;
 • nederste detalj, skjuler bunnpanelet på sofaen.

Setet, ryggstøtten tar 150-170 cm stoff. For å velge størrelsen på det ønskede stoffstykket, må du måle sofaen som helhet og i deler, for å velge størrelsen på delene. Vi måler bredden og dybden på setet på innsiden, måler de nødvendige segmentene på stoffet. Vi trenger en bredde på 7 cm. 1 cm på hver side – dette er sømmonn, 5 cm for myke steder som kan stige litt under bruk.

Lett å fjerne og rengjøre

Lett å fjerne og rengjøre

Vi bruker materialet med polstring polyester.

Det kan lages rom med forskjellige tykkelser. Det hele avhenger av fantasi og smak, det er mange smale små, for barnesumpe eller en stor. Hvis setet er delt inn i deler, må delene være symmetriske. Vi lager mas på stoffet på forsiden, derfor anbefales det å bruke kritt som er lett å slette.

Kjøp nyttig materiale. Du kan bruke tekstiler til gardiner, de er tette, de er vanligvis sydd med en minimumsbredde på 2,70, eller til og med 3 meter. Et godt valg for å sy sete. Velg deretter naturen. For eksempel kan du bruke pintucks, med dem vil grasiøs kant være synlig.

Lag en brett i stoffet. Det er nødvendig å bestemme hvor ofte stripene vil forekomme. Kan gjøres med små eller store avstander fra hverandre, stol på ditt valg.

Perfekt beskyttelse for møblene dine

Perfekt beskyttelse for møblene dine

RådNår du velger et stoff, er det tilrådelig å dvele ved ikke veldig lyse og fengende nyanser, slik at kappen ikke viser seg å være smakløs. Hvis det er to kombinasjoner av nyanser, trenger du ikke legge til flere små dekorative elementer som prikker. Det vil se oppblåst ut..

La oss bruke 3 ganger, for eksempel. I dette tilfellet deler vi stoffet i 4 deler..

Er like og forskjellige i størrelse.

Generelt er det ingen grense for fantasi, så bruk alternativer. For å plassere strimlene inne i stoffet, må det være minst et par millimeter bredere enn dybden på tuften vår. Vi gjør snittlisten av en annen nyanse, som vil være forskjellig fra hovedstoffet, til en liten tuft, som forbinder de øvre stripene. Vi fikser det med en pinne slik at det ikke avviker. For at det skal dannes, må du stryke det med et strykejern. Vi gjentar trinnene med hver del.

Etter at elementene er stryket, kan du fjerne pinnene. I brettet som har vist seg, fyller vi strimmelen, så fester vi den igjen med en pinne. Prøv å holde stripen pen, jevnt titter ut fra alle sider. Da vil det se veldig profesjonelt ut..

Når du velger et stoff, stopp ved ikke veldig lyse og fengende nyanser.

Når du velger et stoff, stopp ved ikke veldig lyse og fengende nyanser.

Deretter lager vi en linje på toppen for å sikre alt.

Du kan gjøre alt med en symaskin eller for hånd. Etter at vi har gjort dette, har vi fortsatt kantene rundt omkretsen som ikke er behandlet, de må skjules. Når vi kjøper stoff til klypestrimler, tar vi hensyn til centimeter for et lager. Ta det andre stoffstykket med samme farge som hovedstoffet, med samme størrelse, deksel, brett det første stoffstykket med syede tucks. Faktisk bør du ende opp med en slags putetrekk..

Den må sys på tre sider slik at den kan snus på den ene siden. Vi gjør dette nødvendigvis fra siden der vi har tre markerte elementer og hvor ryggen ligger ved siden av setet. Vi syr stoffet, vi slår det ut. Vi skisserer med pins de tre vertikale linjene og en horisontal som vil dele setet i tre deler. Vi blinker dem. Dermed danner vi tre lommer, som vi vil fylle direkte med polstring av polyester.

Lett å gjøre

Lett å gjøre

Du kan bruke materialene som er i huset hvis det er unødvendig puter, som tilsvarer størrelsen på omslaget vårt, så i stedet for syntetisk vinterisator kan du bruke disse putene, de gir også volum.

Den syntetiske winterizer kommer i forskjellige tykkelser. Det er bedre å ta en gjennomsnittlig tykkelse – dette er 3 cm. Alt avhenger av hvor myk sofaen vi ønsker å få.

La oss gå videre til behandling av kantene. Vi må stikke dem inne og sy dem igjen. Alt forblir inne, sømmene er alle skjult. Disse sømmene må tas i betraktning når du bestemmer størrelsen på et stoffstykke, minst 1 cm på hver side kommer ut på sømmen. Vi gjør også et gap på en syntetisk winterizer, siden den noen steder stiger.

RådFor å fikse dekselet bruker vi borrelås. For ikke å forskyve puten, er det bedre å fikse den. Du kan gjøre dette over hele bredden på sofaen, du kan gjøre det flere steder, som du vil. Vi vil bruke borrelås slik at det i fremtiden vil være mulig å vaske dette trekket..

Alternativ med slips

Alternativ med slips

Vi fikser limmaterialet med en nål og tråd. Du kan bruke en limpistol på sofaen. Det er et alternativ å sy, men det er litt lengre i tid, og det er ikke alltid praktisk å sy på sofaen. Men med en limpistol holder tapen perfekt. Således, på baksiden, ved hjelp av en borrelås, er kanten på puten festet. Vi kan gjøre det i små deler eller omvendt med en hel stripe..

Det er lite igjen å gjøre – ryggen.

Tilbake

Ved å bruke samme teknikk må du lage et rektangel av stoff som lukkes på begge sider akkurat som et putetrekk. Lag ditt eget høydepunkt – puffer. Denne bindingen av flere biter av materiale sammen, som brettes til folder og danner en vakker relieff, kalles puffer..

Du kan bruke et vanlig teppe

Du kan bruke et vanlig teppe

Nå er denne teknikken på toppen av sin popularitet. Mange italienske designere bruker disse teknikkene til å lage sine sofakolleksjoner. Lignende sofaer koster fra 6000 euro.

Det vil si at dette er et dyrt triks. Vi skal gjøre den enkleste av pusteteknikkene – pene små tucks, i et rutemønster, som ser veldig vakkert ut..

Etter at vi har designet puffene, som i versjonen med et sete, legger vi den andre delen ansikt til ansikt, syr den fra alle sider, snur den ut og fester borrelåsen. Det er ønskelig å forme det på baksiden fra alle sider. For det første kan eierne gni seg mot ryggen, det andre øyeblikket, hvis vi strekker setet godt, vil alle brettene våre åpne seg litt, og de vil være merkbare.

Dette er elementet som må vises, det er vakkert, spektakulært, det ser veldig vakkert ut.

Klassisk stil

Klassisk stil

Det siste elementet er puter. Dekorer sofaen eller lenestolen din med en så spesiell innredning slik at armlenene i kryssfiner og nyanser du ønsker, de nye putetrekkene ser harmoniske ut. Det vil se enda bedre ut hvis disse putene har samme nyanse som du brukte til pintucks på bunnen av putene og til puffene..

Denne versjonen av designeren restaurering av sofaen din vil koste opptil 1000 rubler. Det vil si at slik restaurering av polstrede møbler består av myke seteputer, ryggstøtter og armlener som vil fungere som et minibord for deg..

Utvalget av kappen avhenger ikke bare av paletten av nyanser, men også av typen materiale.

I lilla

I lilla

Tapestry strikkede kapper

Tidligere ble veggtepper til sofa, lenestoler, ottomaner tjent som dekor for polstrede møbler, betraktet som luksus og rikdom. Tapestry capes ble spesielt sydd for å bestille fra dyre tråder, det tok mye tid å lage uvanlig vakre mønstre, som man kunne gjenkjenne hånden til mesteren. Nå er manuelt arbeid erstattet av teknologi, tilberedningsprosessen har til tider akselerert. De begynte å bruke tråder billigere og begynte å verdsette slik innredning mindre.

Men sengeteppetapetet har ikke mistet raffinement og skjønnhet i interiøret. Videre vil harmoniske nyanser og mønstre understreke din utsøkte, delikate smak..

Blomstertrykk

Blomstertrykk

Tapetry er laget med de mest sofistikerte teknologiene utviklet av de gamle egypterne. Moderne tapetproduksjon er veldig forskjellig fra den gamle egyptiske. Det hele starter med en skisse. Enhver tegning, landskap, stilleben kan overføres til det fremtidige lerretet. Designere deler bildet i 1000 fargede prikker, som hver bestemmer fargen på garnet for det fremtidige stoffet..

Det er omtrent 300 nyanser i tapetpaletten, mens trådene for å lage lerretet kommer i bare fem farger. Når vi har å gjøre med maling, kan vi enkelt få hvilken som helst nyanse ved å blande farger. I oppfinnelsen av nyanser blandes en tråd på lerretet, og skaper nye nyanser.

Funksjoner og fordeler

Det særegne ved materialet inkluderer sammenfletting av henholdsvis tre eller flere flerfargede tråder, stoffet er ikke beiset etter veving. Videre kjennetegnes de ikke bare av nyanser, størrelser, metode og kompleksitet av kuttet, men også av en slags innredning.. Dette kan være:

 • utkant;
 • applikasjon;
 • sprinttegninger;
 • klassisk broderi;
 • blonder.

Alt dette ga raffinement, skjønnhet ikke bare på lerretet, men også til interiøret, generelt.

Legg til litt raffinement

Legg til litt raffinement

Tepper er laget av forskjellige materialer.

Disse inkluderer:
 • strikket;
 • tekstil;
 • ikke-stoff materialer;
 • strå.

Tetthet, tykkelse, lettelse kan velges etter smak, siden det er mange varianter. Trykk, tematiske mønstre, tegninger, nyanser – uansett hva du ønsker. I stand til å oppdatere ikke bare polstrede møbler, men også atmosfæren i rommet generelt.

Du kan velge din fremtidige kappe både i bulk og individuelt, noe som vil ta litt mer kostnader. Den manuelle metoden er fortsatt bevart, og slikt arbeid fortsetter å bli verdsatt, noe som er karakteristisk for den individuelle produksjonsmetoden. Massivt arbeid utføres av maskiner, så slike modeller er billigere enn håndvevde lerret. Hvert materiale har sin egen individuelle omsorg, som vi vil diskutere nedenfor..

RådIkke vær redd for å forstyrre det estetiske bildet med ekstra innredning, puter passer godt til ethvert trykk på strikkede sengetepper.

Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt

Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt

Enhver form for arbeid (kappe, deksel, sengeteppe), å ta på og ta av fra møbler vil ikke være vanskelig.

I et stort antall tilfeller sparer sengetepper på veggteppe, utvannet den ubeskrivelige atmosfæren. Videre vil kjennere av harmoniske designideer sette pris på en så dyr gave. Den allergivenlige, naturlige sammensetningen av stoffet på trekkene er trygt for babyer og eldre.

Materialet som dekselet er laget av er svært slitesterkt, krymper ikke og mister ikke sine lyse farger. I utgangspunktet utfører slike sengetepper beskyttelsen mot støvmidd, smuss, maling, men småbarnsfamilier bør vaske dem oftere.. Selvfølgelig sparer du sofaen fra barnemaling og tusj, men du sparer ikke kappen, som kan koste ikke mindre enn sofaen din. For dette er det også viktig å vurdere riktig omsorg..

I hvitt

I hvitt

Slike sengetepper kan beskytte mot ekstra øyne mekanisk skade oppnådd over tid eller gjennom uforsiktighet. Det er lurt å kjøpe en slik kappe før møbeltrekk er skadet. Du vil kunne bevare utseendet og lukten av nye møbler.

Du kan myke opp en hard sofa ved å bruke stoffer med flere lag eller spesielle innlegg. Anbefales for glatte sofaer.

Et slikt deksel vil beskytte sofaen ikke bare mot barn, men også mot dyr. Kjæledyret vil raskt miste trangen til å slipe neglene på sofaen din takket være stoffet. Bølgepappet kleber seg til klørne og spretter sammen med foten, men dyr liker det ikke.

Ideell for en hvit sofa

Ideell for en hvit sofa

Omsorg

For en slik kappe å tjene lenge:

 • Det er best å vaske sengeteppetapet for hånd. Hvis du foretrekker å bruke vaskemaskinen, må du ikke velge modusen “hard sentrifugering”.
 • Velg temperatur ikke mer enn 30 °.
 • Tørk materialet uten hjelp av varmeapparater.
 • Maksimal temperatur på strykejernet under stryking smelter de syntetiske fibrene.
 • Ikke mange typer materialer krever renseri.

Beskytter sofaen mot barn og dyr

Beskytter sofaen mot barn og dyr

RådIkke glem å lufte kappen på balkongen. Vær forsiktig, alle kan ta hensyn til en så dyr innredning..

Hvis du midlertidig ikke bruker materialet, pakk det inn i et ark, unntatt polyetylen, legg det i en åpen, pustende pose.

Kapper uten armlener

Deksler for slike sofaer strekker seg som regel. De dekker hele sofaen. Disse inkluderer eurocovers. De er laget av bambus, er allergivennlige og beskytter møbler ikke bare mot klumpete hender til voksne, barn, men også kjæledyr, hvis klør fanger seg i stofftrådene..

Slike trekk kan også være med slips som er sydd på sofaens nedre hjørner. Vanligvis er disse sofaene preget av en tett rufflet base..

Sofa dekk laget av teppeklut refererer også til denne typen kapper, i form av en bane som dekker sete og rygg, forblir armlene åpne.

Et lyst alternativ for hjemmet

Et lyst alternativ for hjemmet

Lyse tepper kan frynses.

Deksler uten armlener kan se enkle ut og tiltrekke seg bare materiale eller farger. Hvis du verdsetter uvanlig tilbehør, foreslår vi at du tar hensyn til omslag med skjørt. Funksjonen deres er en lang, lett volang, samlet i trekkspill. Mer egnet for høye sofaer.

Enhver form for sofatrekk uten armlener kan dekoreres med en rekke puter med frills eller særegne former i form av uttrykksikoner, symboler og tegneseriefigurer. Det viktigste er å kombinere riktig med farger og interiør.

Disse sakene er vanligvis dekorert med enkle symbolske setninger eller firmalogoer. Perfekt for design minimalisme.

Lyst stripet materiale

Lyst stripet materiale

Vatterte sengetepper

Et sofistikert fargevalg vil muntre deg opp og glede øyet. Fordelene inkluderer at de har en tetning mellom hovedmaterialet og foringsstoffet, oftest – en syntetisk vinterisator.

Takket være denne stoffkombinasjonen er sengeteppene frodige og myke og skjuler brettene på sofaen.. Det er disse typer sømmer:

 • søm med tråder – dyre modeller;
 • termiske sømmer.

Termostikken brukes kun til sengetepper laget av kunststoffer. Det er bindingen av lagene i sengeteppet ved hjelp av en spesiell enhet som smelter de syntetiske fibrene punktvis.

I samklang med teppet

I samklang med teppet

Det er omfangsrikt og tar mye lagringsplass. Derfor er det vanskelig å vaske den. Eventuelt sengeteppe skal vaskes minst 2 ganger i året. Eller rengjør den for støv, luft ut.

Utvalg av modeller etter stil

Den enkleste måten er å velge et enkelt enfarget quiltet sengeteppe, fra kompleksiteten vil det bare være et utvalg av harmoniske nyanser.

Pyntede sengetepper krever spesiell oppmerksomhet. Vanskeligheten ligger i valg av stiler. For eksempel, for Borocco -stil, er Rococo karakteristiske sengetepper av sateng- og silkestoffer, dekorert med frills, volanger og blonder.

Sengetepper, dekorert i en liten monoton blomst, er karakteristiske Provence. Monokromatiske farger, rette linjer eller et bur er dominerende i klassisisme. Lappeteknikken er som regel harmonisk kombinert med stilen land: markerte ruter med delikate roser og fortynnet maleri sengetoner – vil skape sjarm og komfort.

Koselig alternativ for å lese en bok

Koselig alternativ for å lese en bok

3D -tegninger av blomster vil passe perfekt sammen med stilen Moderne, med delikate frills og et teppe av dyrets “hud”. Moderne motiver med metalliske nyanser er selvfølgelig tildelt Hi-tech, men det er mulig at det ikke vil fungere Loft, for dette må du legge til flere symmetriske linjer.

Et overdimensjonert sengeteppe på de polstrede møblene dine vil se uryddig, skittent ut og gi effekten av rot..

Europeiske senger er kjent for sine maksimale størrelser, så sengeteppet for en standard dobbeltseng vil være lite, så velg størrelser fra 220 x 250 cm og opptil 230 x 250 cm.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Sengetepper i pels

Laget av fuskepels med myk haug. De er myke, behagelige å ta på. Imidlertid tiltrekker de seg støv. Villiene er sydd inn i stoffets struktur, så de vil verken falle ut eller smuldre. På grunn av den lange haugen, akkumuleres luft i villi, noe som bidrar til å opprettholde kroppens naturlige varme.

Avhengig av belysning, mørke, lysinnfallsvinkel, kan fibre bryte lys og endre det litt. Det er bedre å bruke renseri for slike kapper. Kapper er ofte malt i leopard, tiger og andre farger..

Sengetepper i pels i delikate eller kontrasterende nyanser er luksuriøst egnet for et interiør i Glamour -stil..

Slike kapper legger til kos og varme i rommet, den myke og luftige strukturen på lerretet lokker deg til å hvile og slappe av..

Når alt er i harmoni

Når alt er i harmoni

Farger og materialer

Ved hjelp av en kappe på lenestolen og sofaen kan du oppdatere, diversifisere interiøret i rommet.

 • Fordel beige farger – harmoni med alle farger. Dette kan brukes.
 • For en lys og kontrasterende effekt i et hvitt interiør, legg til en rik blå sengeteppe, gardiner blandet med fin dekor.
 • rød – aggresjonens farge, vær forsiktig med den og ikke bruk den med andre kontrasterende, mettede nyanser.
 • Det er viktig å vurdere plasseringen av vinduene i rommet ditt. Hvis de er på sørsiden, velger du kaldere fargetoner, nordvendte vinduer tar varme toner med seg..

Fordelen med beige er harmoni med alle farger

Fordelen med beige er harmoni med alle farger

Mange bruker dette trikset når de kjøper tosidige sengetepper. I dette tilfellet kan du bruke sorten og endre nyanser i løpet av året. Harmoni må opprettholdes, så skyggen på sengeteppet må understøttes av minst ett element i rommet, for eksempel gardiner eller dekorative bagateller..

Capes vil bidra til å endre atmosfæren hjemme

Capes vil bidra til å endre atmosfæren hjemme

Flere ensidige kapper kan bidra til å endre atmosfæren i hjemmet ditt. De velger sommerfarger – lyse, behagelige toner, og på samme måte som de tar vinterfarger for å erstatte dem, blir de lysere, mer saftige. Sommeralternativer inkluderer vaniljefarge. Vinter, for julestemning vil gå korall, sjokolade.

Kalde toner inkluderer den skandinaviske retningen – grå nyanser. Et av de mest populære materialene er jacquard.

Den består hovedsakelig av mønstre. Henviser til de mest krevende, og ikke de billigste materialene.

Hi-tech stil

Hi-tech stil

konklusjoner

Trekkene er tilgjengelige i to materialer: naturlig og syntetisk. Prisen på materialer avhenger av sammensetningen.

Produsenter hevder at alle typer deksler for polstrede møbler tåler opptil 50 vasker..

Vertinnene bemerker at de er fornøyd med kjøpet, komforten og sjarmen som teppet, kappen eller sengeteppet ga dem.

Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt

VIDEO: De vakreste møbelkappene du definitivt vil like

Previous Post
Επικαλυμμένα, αρθρωτά και έπιπλα ντουλαπιού για το σαλόνι σε μοντέρνο στιλ. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να δημιουργήσετε ένα κομψό σχέδιο + 115 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Bakgrunn til stuen (+150 bilder) av moderne interiørdesign. Kombinasjonsideer.