Gjør-det-selv vegghenger i gangen: med skostativ, med hylle, med kroker. Glem mangelen på plass!
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør-det-selv vegghenger i gangen: med skostativ, med hylle, med kroker. Glem mangelen på plass!

DIY vegghenger i gangen

Som du vet, begynner ikke bare teatret med hengeren, men også besøk på andre mindre pretensiøse institusjoner. Hver vertinne vil selvfølgelig at huset hennes skal huskes av gjester, ikke bare med mange godbiter, men med unike møbler..

Innholdet i denne artikkelen:

Ikke bare et dekorativt element

Å lage et møbel både vakkert og multifunksjonelt er ikke lett. Men i forhold til en kleshenger er disse to punktene grunnleggende, fordi det begrensede antallet kvadratmeter i gangen forplikter til å spare ikke bare gratis, men også “arbeids” plass.

For små rom bør bare gulvstående hengeralternativer vurderes. Hvorfor?

For det første tilhører tingene som skal være i gangen halvsesongen eller den kalde årstiden. Jakker, pelsjakker, dunjakker veier mye, og derfor støtter vanlige kleshengere sjelden vekten. Og når ikke bare foreldrefrakker, men også barnejakker, gjestenes strøk, bestemødres paraplyer henger på en henger – selv de mest vedvarende “krigerne” tåler ikke denne belastningen. Den “riktige” gulvopphenget lar deg plassere alle nødvendige ting, og kan også enkelt bære vekten!

For det andre varierer vinter- og halvsesongstrøk ofte dramatisk i vekt. Som du vet, er det umulig å slippe krigere i forskjellige vektkategorier inn i ringen. Det samme tilfellet: hvis en september -regnfrakk henger på den ene siden av vekten, og en revpelskåpe sitter på den andre, vil mekanismen sprekke. Fra den vakre pelsen på en pels, må du slette flekker fra drypp av smuss, og en ustabil henger må overleveres for reparasjon.

Interiøret er vakkert og multifunksjonelt på samme tid

Interiøret er vakkert og multifunksjonelt på samme tid

For det tredje trenger ting plass og luft – de visner uten det. Mangelen på nødvendig avstand mellom flere varme ting gir opphav til en ubehagelig lukt, infeksjoner. Derfor er det viktig å la det være litt mellomrom mellom pelsen på en pels og for eksempel saueskinnstrøk. Gulvstående med en sterk bar gjør at du kan plassere nesten alle varme ting riktig i kategorier uten risiko for mugg, ubehagelig plakett eller en kvelende lukt.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Elegant gang i huset (180+ bilder): Det mest fasjonable og rimelige interiøret

Her er hun, min eneste …

Dessverre er ofte ferdige alternativer for gulvhengere designet for store leiligheter eller privat hjemme, og innbyggerne i det beskjedne “odnushka” eller “kopeck -stykket” får bare nøye seg med skjøre veggmekanismer: kompakte, men absolutt upraktiske.

I dette tilfellet kan du utvikle designet selv eller overlate en slik oppgave til en profesjonell designer.. Han vil ta hensyn til dine ønsker, antall ledige meter i gangen, fargeskjemaet og mengden varme klær..

Gjør-det-selv vegghenger i gangen: med skostativ, med hylle, med kroker. Glem mangelen på plass!

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne design av garderober i gangen: 95+ bilder – Ideer for innvendig renovering

Hvilke alternativer å velge mellom?

Hjørne

Overnatting møbler langs vegger – en standard, men veldig rimelig løsning i tilfeller der det er mange rette vinkler i leiligheten, men få kvadratmeter. Hjørne, har vanligvis formen kabinett (ofte – en garderobe), derfor beskytter ting ikke bare mot dagslys, ubehagelig lukt, men også mot støv, samt konstant friksjon (uten dørbegrensere), utsetter klær for risiko for konstant forurensning: innbyggerne i leiligheten skurrer frem og tilbake nedbryter påvirker dine varme klær.

Hjørnekrok i interiøret

Hjørnekrok i interiøret

Stor takhøyde i gangen (i denne delen av leiligheten tak kan nå en høyde på 3-3,5 meter) lar deg lage et skap som når helt til taket. Dette tillater, i tillegg til selve hengeren, å fylle rommet inne i skapet med forskjellige nyttige innsider:

 • hyller åpen lukket;
 • uttrekkbare skuffer / bare skuffer;
 • esker / kroker.

Hengeren din forvandles fra en vanlig stang til et multifunksjonelt skap hvor du kan skjule alt: fra sko og paraplyer til et sommerfuglgarn eller fiskestenger.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne designideer for gangen (+200 bilder) – Holder tritt med 2017

Speilhjørne

En av hjørnetypene, hvis utseende bringer det så nært som mulig til garderoben (inkludert multifunksjonalitet). Det er fornuftig å montere et stort antall speil i skapet bare hvis belysningen i gangen er riktig innstilt. Om ønskelig kan den suppleres med vegg lamper eller mini-gulvlamper, men det må tas i betraktning at en slik lyskilde fortsatt ikke er nok hvis du for eksempel vil sminke deg eller prøve et nytt skjørt.

Speil hjørne alternativ

Speil hjørne alternativ

Hvis du likevel bestemmer deg for å installere et speil, må du velge det alternativet som er mest praktisk for deg: eksternt eller internt. Ytterspeilet må vaskes oftere, men det vil ikke være problemer med lys (hvis andre lamper er tilstede). Interiøret vil være i konstant skumring, men overflaten vil alltid forbli ren. Valget er ditt.

Henger kroker

Utformingen av hengerkroken, kjent for oss fra den gamle sovjetiske tiden, har nå blitt betydelig forbedret. Vi er alle vant til at kroker vanligvis er plassert på en stang som er festet direkte til veggen. Dette gjør strukturen helt avhengig av veggens styrke og styrken til materialet den er laget av.. Vanligvis er kleshengere av dette designet igjen baderom eller lagringsrom: disse rommene krever ikke mye fysisk innsats fra møbler.

Kleskroker sparer mye plass

Kleskroker sparer mye plass

I mellomtiden vil riktig design av gulvopphenget, som har en liten mengde hekling, gjøre det mulig å øke funksjonaliteten, løse noen av problemene knyttet til den lave veksten til innbyggerne i leiligheten.. Gulvstående betyr vanligvis tilstedeværelsen av en øvre hylle som de legger på:

 • hatter;
 • skjerf;
 • hansker;
 • paraplyer og andre nødvendige bagateller.

Dette er ikke alltid den riktige avgjørelsen for barnefamilier eller voksne med en høyde på mindre enn 170 cm: hvis for eksempel en person som ikke kan nå den elskede linjen kommer for å besøke deg, kan dette sette deg i en vanskelig posisjon.

Beslutningen om å sette ting på de nedre hyllene forårsaker også noen vanskeligheter, siden mange leiligheter bor med kjæledyr: din basker er kanskje ikke bra for deg.

Panelhenger - for en klassisk stil

Panelhenger – for en klassisk stil

I dette tilfellet vil den eneste riktige løsningen enten være en lukket garderobe eller spesielle kroker for små ting. Selvfølgelig kan ikke hele hengeren bestå av slike kroker. Men de vil være et flott tillegg til de elementene som allerede er i lusedesignet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne design av gangen i leiligheten / huset (+200 bilder): de siste nyhetene fra 2017

Egentlig garderoben

En glidende garderobe er nå en av de vanligste, dyreste og dessverre de mest upraktiske alternativene. Hva er fangsten??

 • En standard garderobe tar for mye plass. Dette er et flott alternativ for soverom eller hall, men det er for mye ledig plass i gangen. De fleste skyvedører er designet etter samme prinsipp: to dører + flere hyller + flere blyanter + flere kroker. Eventuelle tillegg anses som overflødige ettersom denne modellen har gått gjennom ild og vann.

En glidende garderobe er nå et av de vanligste, dyreste alternativene.

En glidende garderobe er nå et av de vanligste, dyreste alternativene.

 • Montering av skyvedører gjør dem veldig skjøre for en slik konfliktsone som en gang. Du må innrømme at alt kan skje i dette lille rommet: en fotball vil bryte det ytre glasset på kabinettet, katten hopper inn i den nedre blyanten og døren smelter igjen, en nabo som har gått å hente salt vil ved et uhell treffe døren med skulderen, og det vil hoppe ut av hjulsporet. Bevegelige strukturer er alltid ikke den beste løsningen for rom der det er aktiv bevegelse..

Åpen hengerbenk

Dette er en av de mest konservative og mest akseptable løsningene for små leiligheter.. En benkhenger består vanligvis av følgende moduler:

 • flere store bokstaver (alternativer med åpne hyller eller mezzaninmodeller er mulige);
 • flere små bokstaver for sko (åpne hyller eller uttrekkbare hyller er også mulig);
 • sokkel med vedlagte forskjellige modeller av kroker og tverrstang (noen ganger er et speil lagt til);
 • butikk.

Disse er sjelden metall eller plast. Utformingen av denne litt gammeldagse, men veldig praktiske enheten håndteres utelukkende av folk som kan mye om organisering av plass.. Produkter er som regel laget av tre, kroker, sokkel og tverrstenger i dette tilfellet bør være metall eller også tre.

Uvanlig modell med benk

Uvanlig modell med benk

I tillegg til styrke er det bra for leiligheter der eldre eller funksjonshemmede bor. Krakken ved siden av garderoben tar en uakseptabel mengde plass. Benkeopphenget er mer kompakt. Alternativet som du kan tenke på mellom oss …

Kryssbøyle

“Minimalisme er alt vårt” – denne setningen har praktisk talt blitt mottoet til postmoderne interiørdesign. Liten leilighet med små rom og små møbler trenger en liten henger.

Henger-tverrstangen kan romme alt som er nødvendig for et par, som får en koselig “odnushka”:

 • flere varme strøk;
 • flere dunjakker;
 • halvsesong regnfrakker;
 • sport jakke;
 • Vest;
 • lommetørkle;
 • flere hatter.

Flere (6-8) par sko (for en sesong) får plass på stativet nederst. Det er sant at skoene må fjernes fra tid til annen (veksling av sommer- og vintersesongen), men det samme problemet vises i tilfelle av en garderobe.

Husk den enkle sannheten: jo mer plass som vises til ting, jo flere ting prøver å fylle dette rommet..

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

RådNår du kjøper en tverrstang, vær oppmerksom på materialet som tverrstangen er laget av, holderne og festene selv. Stangen må tåle vekten av strøk og jakker, og alle kleshengene vil du hekte på denne tverrstangen..

Det kan komme flere hylle for sko, laget av et materiale som ikke blir for lett skittent (merk fargen).

Valgte du en type, men fortsatt forvirret om materialet det skal lages av? Både utseendet og dets styrke avhenger av materialet..

Hva å velge mellom?

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Innebygd garderobe i gangen: 170+ Bilder av design og ideer. Lære å ordne plassen riktig

Plast, tre, metall: som er mer praktisk?

Plast

Kleshengere av plast er det mest upraktiske av alt som møbelmarkedet tilbyr oss. Svak styrke, manglende evne til å feste tunge og sterke festemidler, skjørhet. Ting av plast er nå mindre og mindre vanlige i rom hvor et barn kan være.

Interessant plastmodell

Interessant plastmodell

Plastmøbler tilbyr en overflod av designløsninger:

 • blande farger;
 • evnen til å smelte og lage originale former;
 • matt og glanset.

Dette gjelder spesielt for produsenter av garderober: jo vakrere møbler, jo raskere blir eieren funnet. I mellomtiden, etter noen måneder, er den samme eieren tvunget til å ta et garantikort ut av esken, siden et skap eller en hylle av plast vil vise sitt virkelige ansikt etter noen ukers drift: en skrue vil flyve av, en blank overflaten vil bli riper, eller enda verre: den vil falle av Dør

Trist utsikt, ikke sant?

Metall

God holdbarhet, men ikke for høy grad av praktisk – alt handler om metallskap. Metallkonstruksjoner tåler en gigants yttertøy, et dusin av de tyngste saueskinnstrøkene og mange par støvler … Imidlertid kan det være at den obsessive glansen og den for harde reaksjonen på temperaturendringer ikke gleder både gulv og veggbekledning..

God styrke, men ikke for høy grad av praktisk

God styrke, men ikke for høy grad av praktisk

Ofte, på grunn av et for kraftig temperaturfall (kondens har dannet seg på hengeren), begynner overflødig fuktighet å bryte ned veggen i nærheten av hengeren: eksfolier tapet, “Flyter” gips, ubehagelige spor vises på malingen. Parkett eller linoleum kan noen ganger deformeres. Dessuten skyldes deformasjonen ikke så mye av kondensat som av hengerens store vekt: metallkonstruksjoner veier opptil flere titalls kilo.

Den ytre styrken er veldig attraktiv for en gulvoppheng. Men er denne egenskapen verdt å pusse opp gangen?

Tre

Sist men ikke minst materiale.

1Kvalitet først. Tremøbler (laget av ekte tre, ikke resirkulert sagflis) er kjent for sin holdbarhet. 2 For det andre et godt samspill med det ytre miljøet. Treet egner seg ikke til indre deformasjon, og ødelegger fortsatt ikke gulv, vegger, tak. “Svette”, “kondens” – dette er ord som ikke er kjent for tremøbler. Når du kjøper en henger laget av slitesterkt tre, må du vite at den ikke vil ødelegge fargen på veggene dine, deformere parkettgulvet eller flekker i taket.. Treprodukter er kjent for sin holdbarhet

Treprodukter er kjent for sin holdbarhet

3 For det tredje er tre et “sunt” materiale. Trenden mot å forbedre miljøet manifesteres mest fullt ut i møbelindustrien: interiørartikler begynte å være laget av miljøvennlige materialer. Dette er ikke det billigste alternativet. Men på den annen side, hva kan være tryggere for helsen din og helsen til barnet ditt enn tremøbler. Naturmateriale lover fravær av ubehagelig lukt – et ganske viktig kriterium for lukkede kleshengere. Vinterartiklene som må oppbevares i dette provisoriske pantryet i løpet av de lange vår-, høst- og sommermånedene (selv om de er pakket i trekk) absorberer den ubehagelige lukten som møblene produserer. For miljøvennlig trevirke eksisterer ikke dette problemet: du kan glemme møllkuler. Klærne vil beholde sin presentasjon og “salgbare lukt”. For det fjerde ser trekleshengere veldig fordelaktige ut, for eksempel med nøkkelholdere eller paraplykurver av tre. Det er veldig vanskelig å finne de små tingene som tilsvarer farge og design for møbler laget av plast eller enda mer metall. Du må kjøpe dem enten i et sett, eller lage individuelle elementer på bestilling etter at du har bestemt deg for hovedaksenten (i tilfelle en liten gang, vil denne aksenten nesten alltid være en henger). Tre går bra ikke bare med andre treprodukter, men også med møbler laget av plast og metall.. Treet ser veldig bra ut

Treet ser veldig bra ut

Av alle de mulige materialene for hengeren, blir tre prioritet – naturlig, rimelig, sunt. Vinn-vinn-alternativ.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Velge tapet i gangen og korridoren (50+ bilder): Vi lager et interiør hjemme med egne hender

Gjør det selv

Håndlagde møbler er spesielt interessante. Du kan utvikle et prosjekt på gangen enten uavhengig eller ved å endre individuelle detaljer i ferdige versjoner.

VIDEO: Hvordan lage en henger med egne hender?

Klipp av små bokstaver fra gamle brett, eller dekorér de åpne åpne kassettene med stoffstykker eller andre småting. Hvilke? La oss ta en titt …

Ekstra dekorelementer

Alle møbler trenger både grunnleggende detaljer – moduler og en interessant design. Dette kan sikres av de små tingene som anses som ubetydelige, men det er de som gjør skapet ditt, hyllen nysgjerrig.

Med stoffelementer

Med stoffelementer

Decoupage

Decoupage er et håndverk som først dukket opp i Europa. Dette er overføringen av mønsteret (fra en spesialdesignet serviett) til en flat eller deformert overflate ved hjelp av lim og lakk. Du kan koble fra både det hele og dets deler (for en henger, for eksempel en nøkkelholder). Matchende farger og mønstre hjelper deg med å skape dynamikk i et lite rom og gi komfort.

Stoffelementer

Gardiner, blomster, bånd er ikke et levn fra barokken. Vellykket design og farge vil hjelpe deg med å passe inn i det indre av rommet, for eksempel en gulvvase eller miniatyrbokser med en hemmelighet. Disse småtingene, som selges i en hvilken som helst suvenirbod, kan omdannes til små kunstverk med noen få stoff og fantasi.

Treelementer

Kunsten å kombinere treelementer riktig, utvikle ditt eget design og enda mer å gjøre krøllete kutt vil være en god hjelp for å dekorere alle deler av rommet. Skjær ditt eget brett, hylle, eller sett sammen en opplæringsboks. Det er ikke så vanskelig som det virker.

Kan være et element i innredning

Kan være et element i innredning

Vi håper at du ved hjelp av våre råd, fantasi og naturmaterialer kan designe din egen gulvoppheng selv. Skjebnen til gangen din er i dine hender!

VIDEO: Velge en henger i gangen

Previous Post
Μοντέρνος σχεδιασμός μπάνιου χωρίς τουαλέτα. Ομορφιά σε συνδυασμό με άνεση + συμβουλές ειδικών TOP-15 και 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Bakgrunn til stuen (+150 bilder) av moderne interiørdesign. Kombinasjonsideer.
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector