15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nye vakre senger på soverommet: 225+ (Foto) Valg for en behagelig og sunn søvn

Nye flotte senger på soverommet

Det er mange modeller av senger på soverommet, og når de står overfor et valg, trenger alle råd. I artikkelen kan du gjøre deg kjent med varianter av modeller, velge en komfortabel madrass, bestemme størrelse og form. Alt i stil og komfort – vi prøvde å gjøre valget ditt raskt og hyggelig, noe du definitivt ikke kommer til å angre på.

Hvorfor ta deg tid til å ta et valg?

Mange velger møbler, ikke ta hensyn til dette problemet, fordi det rett og slett ikke er nok tid til det. Alle vil ha sitt hjem eller leilighet så vakker og stilig ut. Imidlertid når du velger møbler i soverom, du må tenke ikke bare hvordan det vil se ut, men også hvor behagelig det vil være.

Det viktigste er at møblene er komfortable

Det viktigste er at møblene er komfortable

Soverommet er et “hellig” sted hvor alle, spesielt gjester, ikke går. Dørene til dette rommet er vanligvis lukket, slik at det virker som et slags spesialrom..

Psykologer sier at i henhold til innredningen på soverommet kan du lære mye om en person, hans karakter og livsstil. Tross alt, der er han som han egentlig er, uten masker.

Klassisk med turkise puter

Klassisk med turkise puter

Når du velger seng på et soverom, velger du din helse, fordi leger snakker om trist statistikk: mer enn 50% av menn og kvinner under 40 år har ryggproblemer, og de er forårsaket av et upassende soveplass.

Hvis du nærmer deg spørsmålet om helse på en ansvarlig måte, så velg en pålitelig seng.. Det vil fullt ut rettferdiggjøre sin ganske store pris, fordi du til gjengjeld vil motta god helse, ingen ryggproblemer, og det vil tjene deg lenge..

Høyden på strukturen er en viktig faktor.

Høyden på strukturen er en viktig faktor.

Du bør ikke spare på å velge seng, for ved å kjøpe en pålitelig modell får du en god søvn. Og han er ansvarlig for god helse og humør, høy ytelse og aktiv hjerneaktivitet.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Barnesenger fra år til år: multifunksjonelle design som vil være behagelige for babyer

Sengetyper

Noen mennesker, når de går til en møbelbutikk, har et klart bud på hva slags seng som skal være..

Hvit seng alternativ

Hvit seng alternativ

Blant de nyeste modellene er følgende etterspurt:

 • Horisontal “skap“. Det er lett å gjøre det til skap, så denne modellen velges hovedsakelig av de som trenger å spare plass i rommet. Den stiger i bredden, og når sengen er brettet ned, blir den til en hylle som du kan legge bøker og andre ting på. Ofte er denne modellen valgt for barn..

Transformator i form av et horisontalt skap

Transformator i form av et horisontalt skap

 • Vertikal skap“. Den stiger til høyder, og etter løfting kan den også brukes som et skap. Ofte har disse modellene et speil. Hvis en horisontal garderobeseng ofte er enkel og brukes i barnehagen, er en vertikal vanligvis designet for to og er egnet for et vanlig voksen soverom.
 • Sofa“. Noen mennesker legger det på soverommet, men ifølge eksperter er denne modellen mer egnet for stuen..

Når du kan få en like behagelig seng fra en myk sofa

Når du kan få en like behagelig seng fra en myk sofa

 • Pallplass“. Det ser veldig estetisk ut. Rammen til en slik seng er fast, derfor kalles den en “podium” eller “plattform”. Vanligvis suppleres denne modellen med skuffer på sidene, så det viser seg å være nyttig.

Spektakulær pallplass

Spektakulær pallplass

Det finnes andre typer senger som kan brukes til soverommet.. Eksperter anbefaler imidlertid å velge basert på modellen eller designet, men med hensyn til indikatorer som størrelse, ramme, madrass og andre..

Ved valg tar vi hensyn til alle indikatorer

Ved valg tar vi hensyn til alle indikatorer

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan velge en sovesofa med en ortopedisk madrass for daglig bruk? 180+ bilder

Størrelse og form

Å velge lengde er veldig enkelt – du må ta høyde for høyden og høyden til din ektefelle. Etter å ha gjort en feil ved å bestemme denne parameteren, kan du enkelt ødelegge soveplassen, slik at drømmen blir til en ekte test.. Alle som har sovet på en seng med bein som henger minst en gang i livet, vet hvor ubehagelig det er..

Vi måler lengden før vi kjøper

Vi måler lengden før vi kjøper

Når du bestemmer lengden på sengen, kan du bruke “Mål syv ganger” -prinsippet. Husk at det vil være en pute under hodet ditt, så hvis du er 180 cm høy, betyr det ikke at en 180 cm seng vil passe deg. Produsenter anbefaler å legge til minst 20-30 cm i høyden din, da blir lengden behagelig.

Skinninnsatser ser ikke mindre interessante ut

Skinninnsatser ser ikke mindre interessante ut

RådNår du måler den nødvendige bredden, må du også ta hensyn til komforten, fordi det er viktig at den er romslig, og du ikke ligger på siden hele natten.

Du kan måle bredden rett i butikken: du må legge deg ned, kaste hendene bak hodet og rette albuene i forskjellige retninger. Og halvparten av sengen skal forbli ledig – for den andre personen.

Vi sjekker for å gjøre det behagelig

Vi sjekker for å gjøre det behagelig

Modellene av sengen på soverommet er slående i forskjellige mulige former. Hvis de tidligere bare var rektangulære, så kunne ingen ha forestilt seg for eksempel en rund seng. Rundt, ovalt og buet er tilgjengelig for oss, og noen produsenter lager modeller i form av to halve hjerter og andre originale ideer..

Originale ideer til et notat

Originale ideer til et notat

Bak all denne originaliteten ligger problemet med det praktiske i slike senger.. Ta først opp sengetøy, teppe, puter det er ikke lett for dem, og for det andre tar møbler av en uvanlig form mye plass. Selvfølgelig vil ingen fraråde deg tanken på å kjøpe en rund eller buet seng, men når du velger den, må du først tenke på spørsmålet om hvor du kan kjøpe flere utskiftbare sett med sengetøy og andre nødvendige ting samtidig.

Runde senger i moderne stil

Runde senger i moderne stil

Rektangulær seng er en klassiker. Ikke tro at det vil se for enkelt ut, hvis du vil fokusere på produktets luksus og eksklusivitet, trenger du ikke å kjøpe det med en uvanlig form. Det er bedre å velge dyrt materiale, madrass av høy kvalitet og stilig design.

Royal sett for enhver smak

Royal sett for enhver smak

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Køyeseng med sofa nede – Stilig og praktisk (90+ bilder)

Ramme

Det første du må ta hensyn til når du velger en ramme, som et av hovedelementene i hele strukturen, er materialet. Den høyeste kvaliteten og mest pålitelige er de som er laget av tre eller metall..

Ramme i naturlig tre

Ramme av naturlig tre

Hvis du velger en treramme, vil det beste materialet være eik, som er mye brukt til produksjon av forskjellige møbler. I tillegg til å være et miljøvennlig materiale, kjennetegnes det ved sin styrke og pålitelighet..

Når du velger en eikramme, kan du være sikker på at den vil vare lenge og vil bli brukt av både barn og til og med barnebarn. Det eneste som mest sannsynlig trenger å oppdateres er madrassen.

Det sterkeste materialet er eik

Det sterkeste materialet er eik

Et annet vanlig rammemateriale er furu, som er billigere enn eik og ikke er like holdbart.. Men hvis du velger mellom det og kunstig materiale som MDF eller fiberplate, er det definitivt en prioritet. Senger laget av treerstatninger er billigere, men de går også i stykker oftere, så du må kjøpe nye hele tiden..

Treerstatningsrammer brytes oftere

Treerstatningsrammer brytes oftere

Hvis du tror at en seng med en naturlig treramme er for dyrt for deg, må du bare telle hvor lenge den vil vare. Beregn deretter hvor mange år møbler med en MDF- eller fiberplatebase vil vare. Du kan bli overrasket over hvor mye penger du faktisk kan spare hvis du finner ut av det på forhånd..

MDF -konstruksjon anses som et godt valg.

MDF -konstruksjon anses som et godt valg.

Når det gjelder utformingen av rammen, er det nødvendig å velge den, i motsetning til materialet, basert på din smak og preferanser.. Om sengen har fire ben eller en støttestruktur, om det blir ryggstøtte eller ikke, bestemmer du.

Det eneste eksperter anbefaler er at det er ønskelig å ha ryggen i sengen. Noen bestemmer seg for å velge materiale av høy kvalitet, for eksempel eik, men de sparer penger ved å nekte å bruke ryggen. Hvis det er tillatt å forlate den helt ved føttene, er det bedre å la minst et lite panel stå ved hodegjerden.

Sengetøy i mykt skinn

Sengetøy i mykt skinn

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Enkeltseng med og uten madrass: Hvordan velge å være komfortabel?

Madrass

Valg av madrass er viktigst for sengens helse. Det er utbredt oppfatning at en god madrass er en hard madrass. Ingen av legene, ortopeder og andre spesialister er enig i denne uttalelsen. Og de som har sovet minst en natt på en hard madrass, har selv sett hvor ubehagelig og noen ganger til og med smertefullt det er..

Vær oppmerksom på madrassen

Vær oppmerksom på madrassen

Du kan finne en god madrass du kjøpte eller ikke etter en natt brukt på den. Hvis du står opp med ryggsmerter, nummen kroppsdeler og ingen styrke, ble valget gjort feil..

Det er veldig enkelt å sjekke om madrassen er riktig for deg

Det er veldig enkelt å sjekke om madrassen er riktig for deg

Selvfølgelig er en for myk madrass, der du faller helt inn i alle deler av kroppen, også et usunt alternativ. Det er vanskelig å si hvilket av de to feilalternativene som er farligere for helsen, fordi både for hardt og for mykt kan forårsake uopprettelig skade på ryggen.. Derfor er det best å kjøpe ortopediske madrasser, som er av to hovedtyper:

 • vår;
 • fjærfri.

Vi bruker ortopediske madrasser

Vi bruker ortopediske madrasser

Følgende modeller av ortopediske madrasser er også populære:

 • Med uavhengige fjærblokker. Hver vår i denne modellen er pakket i sitt eget etui. Når en av dem trykkes, påvirker det ikke de andre. Slike madrasser gjentar perfekt konturen til menneskekroppen, slik at det er behagelig for to å være på den – når en beveger seg, forblir formen på madrassen under den andre uendret.
 • Latex. Det er en fjærfri madrass basert på saften av hevea, populært kjent som “gummitreet”. Det er et miljøvennlig materiale og har ortopediske egenskaper anerkjent av leger.
 • “Med minne”. Den er basert på polyuretanskum, som helt tar form av menneskekroppen, “husker” den og gir en ortopedisk effekt. Ikke alle kan umiddelbart bli vant til en slik madrass, de første nettene kan oppleve ubehag, men etter noen uker kan en person ikke lenger forestille seg hvordan han sov før uten den..

Minnemadrass

Minnemadrass

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan velge en dobbeltseng med løftemekanisme? Beste modeller for design og brukervennlighet

Stil

Det er veldig viktig at sengen matcher den generelle stilen på soverommet. Noen, som foretar reparasjoner “fra bunnen av”, velger først en seng for seg selv, og deretter, med utgangspunkt i den valgte modellen og stilen, velger de resten av interiørartiklene. De som er laget i slike stiler ser moderne ut:

 • Barokk. Skiller seg ut i krøllete former, for eksempel krøller, blomster. Eik eller andre kvalitetstrær brukes oftest som materiale. Ser spesielt elegant ut i hvitt, blues og rosa med gyldne fargetoner.

Barokk seng

Barokk seng

 • Moderne. Formene på en slik seng er avrundede, glatte, men det er tilbakeholdenhet i alt, krøller og andre dekorative elementer er fraværende. Ser vakkert ut i grått, hvitt, brunt.
 • Provence. Forskjellen mellom denne modellen er den obligatoriske tilstedeværelsen av foten. Resten av designet er laget med glatte linjer, pastellfarger er passende.

Provence -stil på soverommet

Provence -stil på soverommet

 • Høyteknologisk. Lav modell med skarpe hjørner og linjer. En eller flere små lamper er ofte innebygd i hodegjerden. Sengen er laget av forkrommet metall, kalde toner er optimale.
 • Art Deco. Skiller seg ut i store dekorative elementer: blomster, hjerter, som er plassert ved hodegjerden. Sengegavlen i seg selv er også ofte i form av en stor blomst eller et kronblad. Fargen på en slik seng er vanligvis lys, og både metall og tre brukes som materialer..

Et interessant høyteknologisk alternativ

Et interessant høyteknologisk alternativ

Du kan bestemme stilen på sengen på soverommet hovedsakelig ved utformingen av hodegjerden..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Loftseng med arbeidsområde (165+ bilder): Originale ideer for små rom

Det praktiske i sengen

For å gjøre sengen på soverommet ikke bare stilig, men også praktisk, bruker produsentene tilleggsutstyr.

Stilig, praktisk, uvanlig

Stilig, praktisk, uvanlig

Du kan velge en seng i tillegg utstyrt med følgende designfunksjoner:

 • Gassløft. Det er en løftebase som lar deg lagre sengetøy og andre ting inne i sengen. Dette er veldig praktisk, men skadelig for madrassen, som raskt forverres på grunn av mangel på luft inne i rammen..
 • Skuffer. Prinsippet for deres anvendelse er det samme som for modeller med gassløfter. Men hvis madrassen stiger for å få tilgang til ting, blir det lettere å få tilgang til dem i modeller med skuffer.

Rom som tømmer skuffer

Rom som tømmer skuffer

 • Innebygd hyller. De er festet til hodegjerde og er designet for å lagre små ting, for eksempel kan du sette rammer på dem med fotografier eller suvenirer.
 • Sidevegg. Senger med en ekstra vegg er egnet for de soverommene som er hjørnerom. Hvis du må sove nær en gatevegg, vil sidestangen være en beskyttelse mot kulde.
 • Motlys. Den brukes som dekorasjon eller for enkel lesing om kveldene..

Ekstra belysning

Ekstra belysning

 • Fjernkontroll. Tilgjengelig bare i dyre senger. Takket være ham er det enkelt å gjøre det om til en lenestol, garderobe og andre tilgjengelige alternativer..

Når du kjøper en seng på et soverom i en dyr stil, må du tenke på det praktiske sist. For eksempel vil en elegant barokk seng se latterlig ut med innebygde hyller eller en sidevegg fra kulden..

VIDEO: Modeller med komfort – vi oppdaterer interiøret

 

Previous Post
Επικαλυμμένα, αρθρωτά και έπιπλα ντουλαπιού για το σαλόνι σε μοντέρνο στιλ. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να δημιουργήσετε ένα κομψό σχέδιο + 115 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Bakgrunn til stuen (+150 bilder) av moderne interiørdesign. Kombinasjonsideer.