DIY juleleker for nytt 2018 - Hundens år (245 + bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY juleleker for nytt 2018 – Hundens år (245 + bilder)

DIY juleleker for det nye 2018

Med litt kreativitet og litt tid kan du lage fantastiske juleleker med egne hender. Finn ut hvilke leker som kan vinne hjertet ditt og dekorere interiøret ditt ytterligere i artikkelen mer detaljert.

Innholdet i denne artikkelen:

Hundepynt

Jeg vil ikke overraske noen hvis jeg sier at året for den gule jordhunden kommer. Det er spesielt for alle. Mange har forberedt seg på å møte ham i lang tid, og laget håndverk med egne hender. Men hvor er uten det viktigste symbolet?

For elskere av filt

For elskere av filt

Flere mål og dekorasjonen er klar

Flere mål og dekorasjonen er klar

Vi muntrer deg med lyse farger

Vi muntrer deg med lyse farger

Faktisk er det enklere å lage et leke som dette. Det tar litt tid og fantasi. Resultatet lar deg ikke vente.

Trinn-for-trinn luftig mesterklasse

Trinn-for-trinn luftig mesterklasse

Vi fortsetter å lage et mesterverk

Vi fortsetter å lage et mesterverk

Snøhvit hund

Snøhvit hund

For å skille seg ut fra originalitet, kan du prøve ikke helt vanlige materialer for persepsjon..

Trafikkork, er de virkelig trafikkork?

Trafikkork, er det virkelig trafikkork?

Legger til litt funksjonalitet

Legger til litt funksjonalitet

Et dekorert juletre med slike leker vil definitivt se uvanlig ut. Det viktigste er ikke å overdrive med hobbyen din..

Alle kan gjøre det

Alle kan gjøre det

Søte medaljonger

Søte medaljonger

Minimum tid brukt

Minimum tid brukt

Forbered deg på nyttår, ikke glem symbolet – hunden. Se hvordan du kan muntre opp med noen elementer.

Vi fantaserer og pynter

Vi fantaserer og pynter

Vi kobler hele teamet

Vi kobler hele teamet

Legg til ører og et skjerf - bildet er klart

Legg til ører og et skjerf – bildet er klart

Vi oppdaterer til og med det

Vi oppdaterer til og med det

Din personlige julenisse

Din personlige julenisse

Uansett hvordan du fantaserer og blir kreativ, vil resultatet definitivt overraske deg og dine nærmeste. Tross alt vil et år som gir en atmosfære av komfort og vennlighet være bra.

Maksimal moro og positiv

Maksimal moro og positiv

Lyspære leker

Det er alltid noen ikke-fungerende pærer i huset. Og hvis du bevisst samler dem gjennom hele året, vil nok av dem samle seg for å lage et helt sett med juletredekorasjoner. Alle ikke-fungerende lyspærer i alle størrelser kan enkelt gis et “nytt liv”.

Lyspære Cute Piggy

Lyspære Cute Piggy

Det finnes flere alternativer for hvordan lampene skal behandles nøyaktig slik at de blir til nyttårsleker. Du kan bruke disse ideene:

 • Påfør decoupage -teknikk. Dette er en av de enkleste måtene å dekorere på. Alt du trenger er å ta en klar serviett og lime den på lampen. Den må først males godt, du kan bruke vanlig maling. Du kan kjøpe alternativer for emner for å utføre decoupage -teknikken på skrivesakerbutikker eller i de der håndverkskit selges..

Decoupage -teknikk vil være veldig nyttig

Decoupage -teknikk vil være veldig nyttig

 • Ved hjelp av maling – gouache, akvareller og andre kan du tegne bilder. For å fikse dem, er det nødvendig å lakk den ferdige tegningen på toppen, hvis det ikke er noen spesiell, så er til og med hårspray egnet. Når du velger en innredning, må du inkludere fantasi. Små tegninger ser originale ut, for eksempel kan du tegne snøfnugg, juletrær, etc. Og du kan lage hvilken som helst figur av selve lyspæren, for eksempel skildre en snømann eller en pingvin ut av den.

Prøv å dekorere lyspærene uten anerkjennelse

Prøv å dekorere lyspærene uten anerkjennelse

 • Hvis det er bånd, perler, flerfargede tråder, kan du bruke dem som materialer til dekorasjon. For å gjøre dette må du male over lampen med lim og legge mønsteret forsiktig på toppen. Det anbefales å feste perlene eller perlene på toppen med lakk.

Bånd, perler - alt i emnet

Bånd, perler – alt i emnet

Oppdatert dekorasjon av gamle kuler

Mange familier beholder gamle glassballer som ble brukt av besteforeldre. Dessuten er de alle omtrent like, for før det ikke var mulig å velge blant antall alternativer, ble de alle produsert i grupper på fabrikker, og ingen tenkte på manuelt arbeid..

Veldig vakker dekorasjon fra en enkel ball

Veldig vakker dekorasjon fra en enkel ball

Du trenger ikke kaste dem, du kan bruke dem som grunnlag for kreativ design. Hver husmor har en boks med knapper. Som regel er de alle i entall, så det er lite sannsynlig at det vil være mulig å bruke dem målrettet. Men en slik variasjon vil se bra ut på juletrepynt..

Kule med blå perler

Kule med blå perler

Det er bedre å plassere knappene på en kaotisk måte, for dette er det bedre å lime de større først, og deretter plassere de små på frie steder. Det vil se vakkert ut hvis perler eller paljetter limes i midten av hver av dem, eller i det minste noen få.

Paljettalternativer ser flotte ut

Paljettalternativer ser flotte ut

Du kan også finpusse gamle juletredekorasjoner ved ganske enkelt å legge til gnister. Som regel er de fleste monokromatiske, det kan være mønstre i form av striper, snøfnugg, juletregrener. Enhver av dem kan gjøres attraktiv ved ganske enkelt å gjøre dem skinnende. For å gjøre dette må de smøres med lim på de stedene der glitter vil bli hellet og drysset rikelig, og deretter åpnet med lakk..

Bruk glitter, så blir effekten enda kjøligere

Bruk glitter, så blir effekten enda kjøligere

Spiselige leker

Fra de tilgjengelige produktene kan du lage originale juletrepynt. Samtidig kan du være sikker på at ikke en eneste gjest vil være likegyldig til en slik innredning, mange vil komme opp, uten å tro sine øyne, for å se nærmere på.

Spiselige leker henger som regel ikke lenge på treet.

Spiselige leker henger som regel ikke lenge på treet.

Her er bare noen få ideer for hvordan mat kan bli mesterverk:

 • Sitrus. Appelsin, sitron, grapefrukt vil gjøre. Alt du trenger å gjøre er å kutte ut en sirkel, helst ved å bruke midten av frukten, der den blir den største, snor den på en snor og henger den opp. Selvfølgelig vil et slikt “leketøy” snart visne, så dette bør gjøres før gjestene kommer..

Quick Eat Orange

Quick Eat Orange

 • Tørket frukt. Du kan bruke alt tilgjengelig, det kan være dadler, tørkede aprikoser, svisker, tørkede fiken, etc. Det er best å snøre dem på en tråd, en etter en, og deretter feste den for å danne en perleform. Et slikt juletre “leketøy” vil beholde sitt utseende lenger enn sitrusfrukter.

Deilig nyttår

Deilig nyttår

 • Godteri. Dette er den enkleste måten å dekorere ferietreet med mat. Det er best å bruke sjokolade, som har en lys, fargerik innpakning. De er trukket på en tråd ved “halen” og hengt på grenene. Barer som snickers, tweaks og andre ser også originale ut..

For halen og på treet - det ser veldig velsmakende ut

For halen og på treet – det ser veldig velsmakende ut

 • Kanelstang. I tillegg til originalitet, vil slik innredning være en kilde til duft som vil vare lenge. Du må ta flere pinner (stykker 5-7), knytte dem med en turtur eller tykk tråd med en lys farge, og deretter henge dem på en gren.

Vi knytter sammen og vi får et slikt leketøy til juletreet

Vi knytter sammen og vi får et slikt leketøy til juletreet

 • Pasta. Ved hjelp av krøllete pasta kan du lage forskjellige figurer. For eksempel kan sløyfeformede varianter spennes på en tråd og lages slike perler. Og pasta i form av hjul kan limes sammen ved å gjenta formen på et snøfnugg. I supermarkeder kan du finne fargerike produkter som også vil se originale ut..

Slå på fantasien og få resultater

Slå på fantasien og få resultater

Fylling for gjennomsiktige kuler

I butikkene finner du gjennomsiktige julekuler – en slags smokker som er designet for å fylles med forskjellige materialer. Som regel er de silikon, så dette er enkelt å gjøre. Du kan bruke disse ideene:

 • Sand med skjell. Selvfølgelig, ved første øyekast, har nyttårsferie ingenting å gjøre med minner fra en ferie i den varme årstiden. Men for de som vet hvordan de skal fantasere og “kombinere det inkompatible” er ikke dette et problem. Den eneste advarselen er at det ikke er så lett å kjøpe skjell, og slike suvenirer vil ikke være billige, så du må ta vare på anskaffelse av materialer på forhånd siden sommeren

Sand med skjell i en gjennomsiktig bolle

Sand med skjell i en gjennomsiktig bolle

 • Assortert godteri. Nakken i gjennomsiktige silikonballer er vanligvis ikke stor nok til å passe til vanlig godteri. Men forskjellige dragees, nøtter i sjokolade og andre små søtsaker vil passe akkurat der. Kombinasjonen av slike godterier i forskjellige farger ser spesielt vakker ut..

Legg til en gjennomsiktig ball inni

Legg til en gjennomsiktig ball inni

 • Paljetter. Det er best å bruke gnister, paljetter, småstein og andre småting, fortynne dem med noe, for eksempel perler eller knapper. Ellers vil det ta mye gnister for å fylle ballen. Du kan også fylle den med vanlige perler i forskjellige størrelser..

Sildbein med tilsetning av gnister

Sildbein med tilsetning av gnister

 • Julenåler. Som regel er det ikke vanskelig å finne en liten kvist på nyttårsaften, så du kan fjerne nålene fra den og plassere den i en ball. Du kan utfylle en slik sammensetning med annet lite tilbehør, for eksempel gnistrer..

Levende planter

For noen kan ideen om å dekorere et levende tre med andre planter virke absurd, men faktisk ser slike komposisjoner veldig originale ut. Og hvis du foretrekker et kunstig juletre, vil innredningen med levende planter generelt være veldig passende..

Blomster som tillegg

Blomster som tillegg

Du kan for eksempel lime over en gjennomsiktig eller ensfarget ball med små friske blomster. Du trenger bare å bruke de plantene som ikke vil visne etter fem minutter, du kan ta krysantemumknopper. Slikt arbeid er veldig møysommelig, det krever utholdenhet og jevn tid, fordi du ikke kan lage en slik innredning på forhånd slik at den ikke visner før gjestene kommer. Imidlertid rettferdiggjør originaliteten til ideen all innsatsen som er brukt..

Kjegler og eikenøtter på nyåret er ikke overflødige

Kjegler og eikenøtter på nyåret er ikke overflødige

Kegler og eikenøtter kan også tjene som et alternativ til juletrepynt. De må være vakkert dekorert: eikenøtter kan spennes på en tråd for å lage perler, og kjegler kan dekoreres med buer eller drysses med gnister og drysses med hårspray på toppen.

Buer og nøkler

Disse nyttårs “lekene” er kanskje de enkleste å produsere. Du kan lage buer av alle bånd. Det er ikke nødvendig å kjøpe dem med vilje, du kan kutte unødvendige ting og lage strimler av samme størrelse. Buer dannes av dem, som klamrer seg til grenene enten ved hjelp av tråder eller ved hjelp av dobbeltsidig tape.

Vakre buer på juletreet for fortynning av leker

Vakre buer på juletreet for fortynning av leker

Når det gjelder nøklene, hvis du søker, finner du unødvendige nøkler i huset. For å gi dem et festlig utseende, kan du bare knytte dem med bånd og henge dem på grenene. Slik dekorasjon har en symbolsk betydning, som eieren av huset kan være oppmerksom på når du lager toasts. For eksempel kan slike nøkler bety at dørene til dette huset alltid er åpne for gjester, eller at formede dører er åpne for lykke og suksess i det kommende året..

Symbolsk nøkkel

Symbolsk nøkkel

Det blir ikke mange slike små ornamenter som sløyfer og nøkler. Siden disse dekorene er små, kan de brukes mye. Forresten, noen, spesielt dristige drømmere, lager en stor bue av et bånd og plasserer den i stedet for den vanlige stjernen, men dette kan bare gjøres av de som ikke er redd for å bryte tradisjoner.

Skive leker

Du kan tenke på mange juletrepynt fra CDer. Et av alternativene er å sette et familiebilde på platen. Du kan lage en ramme rundt kantene, for dette kan du klippe sokken, ta den øvre delen og feste den rundt bildet med en tråd. Slik innredning vil ikke bare være en juletrepynt, men også et utmerket symbol på familieverdier, fordi de ofte er forbundet med nyttår..

Dekorasjon av juletre

Dekorasjon av juletre

Du kan lage et kunstverk av plater, men dette alternativet er hovedsakelig egnet for de som kan tegne. Ved hjelp av malingspaletten kan du male direkte på disken. Ovenfra er slik kreativitet lakkert, og det er veldig enkelt å feste den til en gren – du trenger bare å tråde en tråd gjennom hullet som er i midten.

Litt fantasi, og vi får dette resultatet

Litt fantasi, og vi får dette resultatet

Du kan også kutte skivene i små biter. For å gjøre dette er det best å bruke en solid saks for å lage skjær i forskjellige størrelser. Deretter festes de ved hjelp av lim til en gjennomsiktig silikonball, som er tom på innsiden. Du kan prøve å lime dem på ensfargede leker, for eksempel røde. Resultatet er en original mosaikk som vil glitre vakkert i festlig belysning..

Skiver kan klippes og limes på en gjennomsiktig kule

Skiver kan klippes og limes på en gjennomsiktig kule

Alternativer for nålekvinner

Hvis du holder på med håndarbeid, er det en synd å ikke bruke ferdighetene dine mens du pynter et juletre. De som vet hvordan de skal brodere med et kors, kan brodere design med et festlig tema, uten å måtte bruke mye tid på å jobbe med hele lerretet. Du kan brodere miniatyrfigurer: engler, fiskebein, stjerne, snømann.

Veldig populære broderte leker

Veldig populære broderte leker

Du kan finne mønstre for broderi på Internett, og erfarne needlewomen kan enkelt finne dem på egen hånd. Det er best å gjøre dette på et snøhvit lerret, og deretter bare kutte ut den resulterende tegningen og feste den til en gren, lage en liten krok av tråd eller fiskesnøre.

Bedre å brodere på et hvitt lerret

Bedre å brodere på et hvitt lerret

Det er også mange perlemønstre for nyttårsdekorasjoner. Snøfnugg fra dette materialet, som utføres i hvite og blå farger, ser vakre ut. Til tross for at slike dekorasjoner vanligvis er mindre enn andre juletredekorasjoner, ser de fortsatt vakre ut og skiller seg ut fra den generelle bakgrunnen..

Snøfnugg på et juletre er en fantastisk dekorasjon

Snøfnugg på et juletre er en fantastisk dekorasjon

Fordelen med brodert eller strikket juletrepynt er at de kan brukes i de påfølgende årene. Det er imidlertid viktig å lagre dem riktig slik at møll, fuktighet, fuktighet ikke ødelegger dem..

Tilknyttede leker kan lagres i lang tid

Tilknyttede leker kan lagres i lang tid

Andre muligheter

Mer sjelden, men slike alternativer for hjemmelaget juletrepynt finnes:

 • leker av farget filt;
 • edderkoppnettballer laget av tråder;
 • håndlagde leker;
 • kranser av flaskehett;
 • leker fra kaker;
 • syede produkter av tett stoff som viser forskjellige nyttårsfigurer;
 • bølgepapp leker;
 • filtleker osv..

Spindelvevkuler laget av tråd

Spindelvevkuler av tråd

Disse alternativene tar vanligvis mye tid og penger å lage. Dette stopper imidlertid ikke de som ønsker å lage en ferie for sine kjære med egne hender..

DIY filt leker

DIY filt leker

konklusjoner

Det er ikke nødvendig å fullstendig ekskludere vanlige glassleker, som er kjent for mange, fra juletreet. For mange familier er de faktisk gjenstand for minne om tidligere år og tiår. Moderne dekorasjonsideer kan suppleres med søknaden og dermed kombinere klassikere med kreativitet..

VIDEO: Lag en kanin med egne hender

Previous Post
Μοντέρνος σχεδιασμός μπάνιου χωρίς τουαλέτα. Ομορφιά σε συνδυασμό με άνεση + συμβουλές ειδικών TOP-15 και 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Bakgrunn til stuen (+150 bilder) av moderne interiørdesign. Kombinasjonsideer.
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector