Nytt i designet av gardiner 2017 (400+ bilder): Moderne og fasjonable alternativer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nytt i designet av gardiner 2017 (400+ bilder): Moderne og fasjonable alternativer

Nytt i gardindesign 2017

Hvor mange gardinbeslutninger har du endret? Jeg tror det er mer enn en. Derfor prøvde jeg her å samle for deg et konsentrat av nyttig informasjon, bilder og stil for 2017.

Uavhengig av stilen på hjemmet ditt, er det første objektet når du går inn i et rom vinduet og dermed innrammingen. Derfor har måten vinduene behandles på til en viss grad en viktig innflytelse på atmosfæren og stilen i rommet. Som med alle andre aspekter ved god design, vil jeg gi deg de beste tipsene, ideene og bildene..

Mote trender i det utgående året

Mote trender i det utgående året

Forskjellige typer

Polstring, gardiner, gardiner, gardiner er alle dekorative vindusbehandlinger, og begrepene brukes ofte om hverandre for å referere til materialets lengde og tetthet. Gardinen gir ekstraordinær personlighet til rommet, og innrammer rommet i friskt løvverk eller frodig fløyel. Selv om hovedformålet er dekor, utfører de også visse funksjoner: de filtrerer eller blokkerer lys, noen ganger fungerer de som varmeisolasjon..

Gardin for å skape personlighet

Gardin for å skape personlighet

Hengende høyt fra taket og draperet nær ytterkanten av vinduet, kan et gardin få et rom og et vindu til å se større ut. I denne formen blir den en ideell følgesvenn i kombinasjon med en annen type vindusramme – flettet kalesjer for tre eller klassiske tregardiner..

Klassisk brukskasse

Klassisk brukskasse

Romersk

Roman etterlater et rikt draperiinntrykk med en funksjonell design som lett åpnes og lukkes. Når de er lukket, ser de ut som et kvalitetspanel. Og når de reiser seg, bretter de seg som et trekkspill og ser ut som i Valence -stilen, som en sky. Roman er tilgjengelig i mange tekstiler for å skape en rik farge eller tekstur i et rom.

Lag rike farger og teksturer

Lag rike farger og teksturer

De forskjellige stilene passer lett inn i nesten ethvert interiør – tradisjonelt, familiemessig eller til og med moderne. Og ikke tro at formslag fungerer. Det er mange alternativer for Roman – du kan vurdere modeller som kan åpnes fra topp til bunn, fra bunn til topp, modeller uten guider eller med varmeisolerende detaljer er mulige. Romersk passform for enhver vindusform.

Diverse åpningsmuligheter

Diverse åpningsmuligheter

Rulle 

Ideen bak rulleskøyter er ganske enkel. I senket tilstand passer gardinet tett mot vindusruten, og når det er hevet, vikles det på en sylindrisk stang. Et åpenbart pluss ved dette designet er mangfoldet av tekstiler som er tilgjengelige for etterbehandling: mørkleggingsstoff, syntetisk eller bomull, samt forskjellige mønstre.

Veldig enkel å bruke

Veldig enkel å bruke

Teknologien lar deg til og med skrive ut dine egne bilder, fotografier, kreative verk eller fantasifulle design på rullegardiner. Jeg har venner som har en kafé med sin logo og meny trykt på en rulle og montert i et vindu som vender ut mot gaten for reklame.

Fotoutskrift - ser imponerende ut

Fotoutskrift – ser imponerende ut

Den trådløse heisfunksjonen skaper et ekstra estetisk tiltalende utseende på disse gardinene. Rullegardiner er et enkelt, budsjettvennlig alternativ for behandling av vinduer.

Gjennomsiktig

Tyll er en uunnværlig ting når du rammer et vindu for den første dekorlinjen. Den er lys, romslig og elegant. Tyll kan dekoreres på forskjellige måter på vinduet, og skaper en delvis utsikt når den åpnes, eller helt lukket for personvern. Tyll i mørk farge vil passe perfekt inn i atmosfæren på soverommet for å gjøre rommet mørkere for en behagelig søvn.

Gjennomsiktige gardiner for store vinduer

Gjennomsiktige gardiner for store vinduer

Gjennomsiktig

Dette er rulleskjermingsmaterialer som gir full sikt på gaten, samtidig som de screener rommet, noe som gjør dem ugjennomsiktige utenfra.

Mørklægningsgardiner for stue

Mørklægningsgardiner for stue

Hvis du har en stjerneutsikt eller bare vil ha gateutsikt og rikelig med sol i hjemmet ditt, må du tenke på hvordan du kan beskytte deg mot solen og kontrollere UV -strålene som vil passere gjennom disse gardinene..

Lysisolering er bra for soverommet

Lysisolering er bra for soverommet

Et betydelig pluss ved dette alternativet er høy energieffektivitet, siden vi alle ønsker å spare ressursene på planeten vår ved å senke våre personlige strømregninger. Gjennomsiktig er en annen trendy måte å behandle vinduer på i dagens miljøvennlige verden..

Plissert

Plisséene har en struktur med skarpe folder som faller over vinduet ditt. Mange liker ikke sollyset som går gjennom sprekkene mellom brettene når skyggen er lukket..

Plissert gardindesign

Plissert gardindesign

gate

Dette er et innovativt alternativ – lett og bekymringsløst “utendørs” (på engelsk utendørs) er også laget av et materiale som lar sollys passere gjennom. Men samtidig blokkerer de varme, gjenskinn og UV -stråling..

Godt egnet for lysthus

Godt egnet for lysthus

Det luftige stoffet drives av den minste brisen, men beskytter og sikrer personvernet. Hvis du bor i et klima med sterkt solskinn, kan du installere utendørs på utsiden av huset slik at solen ikke når vinduene dine og varmer opp stedet som en ovn. Utendørs kan se ut som et stativ som skal brukes på gården til en piknik, på verandaen og andre uteområder for et godt friluftsliv og underholdning..

For åpne verandaer

For åpne verandaer

Stilige gardinideer

Hvis du holder tritt med tiden, foretrekker du raffinerte, elegante og miljøvennlige gardinmodeller..

Moderne stil

Heldigvis ser Art Nouveau for vinduer spennende ut. Velg en nyanse som står i kontrast til fargen på veggene før du begynner å lage et moderne utseende..

Art nouveau -asymmetri

Art nouveau -asymmetri

Fraværet av alle slags gardiner vil gi det neste trinnet i overgangen til et moderne utseende, siden ikke bare glatthet og glans er verdsatt, men også sikkerhet og bekvemmelighet..

For et dramatisk fokus, når jeg arbeider med overdimensjonerte geometriske eller grafiske design i hvilken som helst nyanse, foretrekker jeg romerske hvis jeg vil at stoffet skal føles i rommet. Velg maskinvare i stål, krom eller nikkel, og oppnå et minimalistisk, moderne utseende med motoriserte persienner eller persienner.

Minimalistisk utseende

Minimalistisk utseende

En kreativ tilnærming til vindusdekorasjon

Kreativ gardinedesign er bare begrenset av himmelen og skyene. Du kan bruke ethvert design, fotografi eller kunstverk på gardinstoffet. Fra Photoshop til print-on demand for å lage ditt eget fullt tilpassede gardin fra ditt eget fotogalleri, du kan bruke en rekke avanserte teknikker for å levendegjøre visjonen din..

Nærmer seg kreativt - broderi på gardinet

Nærmer seg kreativt – broderi på gardinet

Du kan lage den selv – med eller uten sømmer. Det er ikke vanskelig. Legg til flette, stoffbånd, metalliske pynt, sløyfer, volanger eller kontrasterende trimmede stoffer.

Elegante ideer for vinduer

For å oppnå det elegante utseendet på vinduer krever det vanligvis nøye valg av tekstiler. Romantiske nyanser og gardiner er irrelevant her. Mykhet, lagdeling og dype dekadente folder er nøkkelen. Et overdimensjonert gardin som henger fra gulv til tak er spesielt elegant, ettersom det gjør rommet visuelt høyere og øker avstanden til taket.

Øk plassen visuelt

Øk plassen visuelt

Bruk forskjellige teksturer og farger på lag, og din elegansefaktor vil øke merkbart.

Unike gardinideer

Det er på tide å komme seg ut av det kjedelige og ubesluttsomme utseendet på gardinene våre og slutte å tenke at alt vi kan gjøre er å finne på noe nøytralt. For å få et tilpasset utseende, må du lære å velge mengden og kvaliteten på lyset som sendes ovenfra og under..

Boho -stil for inspirasjon

Boho -stil for inspirasjon

For unike draperidéer foreslår jeg:

  • klemmer;
  • frill hjørner;
  • gardin med lambrequins;
  • gardiner i dobbelt materiale i form av fargeblokker eller brede striper.

Draperi med lambrequins

Draperi med lambrequins

Her er noen flere ideer du kan prøve:

  • speil gravering;
  • matt effekt;
  • skinninnlegg.

Lag en matt effekt

Lag en matt effekt

Eller hvilken design hjertet ditt ønsker å skrive ut.

Bruk gardinene dine til å dekorere ikke bare vinduer, men også dører. Tenk på dem som romdelere, alkovekroner, sengekapsler og fokuspunkter over sengegavlen..

Vi pynter døråpningen

Vi pynter opp døråpningen

Ideer til forskjellige rom

For kjøkken

Siden kjøkkenet er fuktig og stadig skiftende temperaturer, er persienner i treverk et utmerket valg, da de ikke vil bøye seg eller falme. De er naturlige vifter og er holdbare selv for de mest aktive husmødrene..

For enhver stil på kjøkkenet

For enhver stil på kjøkkenet

De er også upretensiøse når det gjelder pleie og vedlikehold. Jeg har en dårlig historie når jeg for eksempel dypper stavmikser i sausen og eggeplommeblandingen flyr på vegger og møbler. Men selv i denne situasjonen blir persiennene mine veldig raskt rene igjen, det er verdt å tørke dem med en fuktig klut, og de er klare for neste katastrofe..

Praktiske persienner i tre

Praktiske persienner i tre

For soverom

For soverommet er mørke nyanser flotte og skaper skumring. Fargenyanser er også passende. Med en myk diffusjon av lys, isolerer de det tilstrekkelig i løpet av enhver sesong og stimulerer til oppvåkning. Fremdeles rolig nok til ikke å forstyrre å sovne. For å holde dette rommet rolig, legg til automatisering for å la gardinene virke på egen hånd.

Vi skaper ro og komfort

Vi skaper ro og komfort

Ideer for behandling av vinduer i stua

Det er her du kommer med en uttalelse om hjemmet ditt, underholder og beskytter store møbler som du ikke vil ødelegge. Sol- eller honningfarger er gode beskyttere mot direkte sollys, og de lar deg også regulere mengden lys og skape et innbydende utseende. De romslige karnappvinduene ser flotte romerske ut – myke og elegante.

Romerske nyanser er egnet for store vinduer.

Romerske nyanser er egnet for store vinduer.

For høye vinduer, eller de du vil være høy, velg en tyll og legg deretter til lange gardiner for et dramatisk, ferdig utseende. Legg til valens for å få et “wow -vindu”. Tillat deg selv å eksperimentere med dristige mønstre, mikse og matche tekstiler i stuen din. Tross alt er det viktigste for eiendommen til en stue å få deg til å føle at du vil bo i den.!

Vi forsterker tyllen med lange gardiner

Vi forsterker tyllen med lange gardiner

Spisestue ideer

Viktige hendelser feires her – et familieritual eller en storferie som kommer flere ganger i året. Hvis du liker formalitet, foreslår jeg høye gardiner fordi de vil bidra til å skape en gulv-til-tak-effekt for en følelse av høyde og betydning..

Følelser av betydning og prakt

Følelser av betydning og prakt

Det er dramatisk, men fortsatt interessant. Hvis du er i et mer avslappet humør, vil romerske eller rulleskøyter holde rommet varmt og intimt med en myk, hjemmekoselig følelse. Honningkake eller plissé – et godt valg for de som besøker spisestuen for alle feiringer – store som små.

Føler meg varm og hjemmekoselig

Føler meg varm og hjemmekoselig

Ideer på døren

Vindusdekselet på døren ser alltid ut til å skremme folk. Dette er imidlertid en skjevhet, siden det er mange alternative løsninger som passer din stil..

For skyvedører i glass

For skyvedører i glass kan førstevalget være vinduer i vinylpanel, som er installert på gangveien øverst i vinduet og helt kan dekke ønsket område, akkurat som gardiner..

Persienner for skyvedører

Persienner for skyvedører

En serie paneler åpnes og lukkes på et skinnesystem. De kan også brukes som romdeler når de er installert i taket. En rekke materialer tilbys fra base vinyl til solkremer og naturlig flettetre. Mange velger populære vertikaler, men persienner er et mer moderne og allsidig valg ettersom de er mer komfortable..

Panelgardiner for skyvekonstruksjoner

Panelgardiner for skyvekonstruksjoner

Hengende gardin er også en populær stil som pryder glassdører, men de er mindre praktiske da de må flyttes hele tiden..

Previous Post
Νέα όμορφα κρεβάτια στο υπνοδωμάτιο: 225+ (Φωτογραφία) Επιλογές για έναν άνετο και υγιή ύπνο
Next Post
Oval bord på kjøkkenet – Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller)
Adblock
detector