Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk?

Tapet i Provence -stil

Provence er en designretning for interiørdekorasjon, som har forblitt populær i flere århundrer. Et rom innredet i Provence -stil forvandler seg umiddelbart og blir romantisk, ømt og koselig, nedsenket i en stor mengde dagslys og søte pyntegjenstander.

Stilhistorie

Provence, opprinnelig fra det franske sørlige innlandet, regnes som en slags landlig stil, som ble brukt av landsbyboere tilbake i det fjerne 18-19 århundre.

Stilen ble oppkalt etter provinsen der den først dukket opp – Provance. Denne regionen i Frankrike tiltrekker seg fortsatt turister fra hele planeten med sin rolige atmosfære, mettet med aromaer av lavendelplantasjer og velduftende urter..

Provence er innfødt i det franske sørlige innlandet

Provence er innfødt i det franske sørlige innlandet

Det er fra denne delen av den franske staten legendariske hyrder og gjeterinner kommer fra, som er mer som middelalderske prinsesser.. Provence -stilen er den franske adels nåde, organisk sammenflettet med landsbyboernes enkelhet. Designretningen refererer til de gamle stilene, der bruk av en gammel er tillatt møbler og etterbehandlingsmetoder.

Særegenheter

Et rom innredet i Provence -stil kan identifiseres selv av den vanligste personen som ikke forstår design. Hva kjennetegner den franske landsbygdsretningen? Hovedsakelig er dette et lyst fargevalg i dempede og pastellfarger, som kan spores både i valg av møbler og i dekorasjonen av hele interiøret..

Stilen ble oppkalt etter provinsen

Stilen ble oppkalt etter provinsen

I det provençalske rommet kommer alltid morgenen til den franske våren – sol og munter. Designere bruker ikke lyse kontraster. Farging tjener bare til å understreke en avslappet atmosfære.

Den første oppgaven til dekoratører er det optimale valget av mønsteret. Linjene skal være sammenvevd på en slik måte at du ender opp med et grasiøst pryd. Ganske ofte brukes fargerike bakgrunnsbilder til å dekorere veggene i rommet.. Blomster Provence ser nesten realistisk ut, så en person vil raskt kunne bestemme blomstypen. Maleriske buketter ser også ut som om de er i live, og ornamenter som brukes er laget av mange gjenkjennelige elementer..

RådNår du begynner å dekorere et rom i Provence -stil, må du huske at møbler, tapeter og tekstiler skal overlappe mønsteret.

Lyse farger i dempede og pastellfarger

Lyse farger i dempet og pastellfarger

Møbler er oftest kunstig eldret, eller de gamle blir restaurert, og bevarer sitt naturlige utseende. Grove møbler av tre skadet av treorm ser harmoniske ut. Tekstur kan være glatt, matt, med glatte hjørner.

Individuelle møbler er dekorert med utskjæringer og smidde detaljer.

Tak gesimser, vindu og dører lage med en dekorativ ramme. Provence krever ikke strenghet og symmetri, som ikke kan sies om klassikerne og engelsk stil.

Dagens designere tillater bruk av noen detaljer som ikke ligger i Provence – moderne møbler, etterbehandlingsmaterialer. Med den provençalske stilen må imidlertid klassiske farger og dekorative bagateller brukes, uten at designretningen mister sin gamle franske ånd..

Farge dekorasjon

Fargedekorasjon

Bakgrunn

Stilen til det franske innlandet er fortsatt en populær trend den dag i dag, så mange store produsenter lager og slipper hele samlinger med bakgrunnsbilder med tema. Materialet er ganske dyrt. For fremstillingen bruker de håndarbeid og skisser av designere som utvikler en tegning spesielt for den provençalske stilen..

Ikke alle kjennere av klassisk design har råd til slike bakgrunnsbilder, siden prisene på materialet er veldig høye.. Derfor begynte produsentene å produsere tapeter med enklere teksturer og mønstre i tradisjonell provençalsk stil..

Stilen til det franske innlandet er fortsatt populær den dag i dag.

Stilen til det franske innlandet er fortsatt populær den dag i dag.

Valget av tapet tilbys av forskjellige materialer som alle har råd til til en pris. Du kan kjøpe vanlig papir, fiberduk og vinyl. Eller klar deg med malte vegger. Heldigvis tillater Provence også en slik metode for å dekorere et rom..

I tillegg hadde ikke franske bønder i en fjern fortid tapet. De kalket veggene med tillegg av pigmenter med en viss tone..

For en moderne finish i denne stilen, kjøp ferdige tapeter egnet for maling. Det viktigste er at pregingen lar deg føle deg som bosatt i den provençalske landsbyen..

Bakgrunnsvalg levert av forskjellige materialer

Tapetvalg levert av forskjellige materialer

Karakteristisk

Franske retro bakgrunnsbilder har noen særpreg:

 • Materialet er aldri malt med sølv- og gullfarger. Den inneholder ingen glitter.
 • Klassisk farger for provençalsk tapet på lys bakgrunn: vanilje, Hvit, turkis, strågul, blek oliven, lys sitron.
 • Tekstur skal være jevn, uten glatte linjer, abstraksjoner, utpressede farger og ornamenter, uten et volumetrisk geometrisk mønster. Lett etterligning av vertikale paneler og grov plaster.
 • Et annet mønster brukes for rommet..

Tekstur må være jevn

Tekstur må være jevn

Bakgrunnsbilder som oppfyller de beskrevne kriteriene tilhører Provence -stilen. Hvis du ikke er sikker på om materialet er i riktig stil, er det bedre å rådføre seg med selgeren eller designeren. Eller bare male veggene i pastellfarger.

Varianter av teksturer og mønstre

Bakgrunnsbilder fra den franske provinsen er produsert med forskjellige mønstre og mønstre.. Det enkleste alternativet er å etterligne en pusset vegg.. For å oppnå denne illusjonen må du bruke ferdige tapeter for maling, som er preget med et bilde av en ubehandlet vegg. Eller, for disse formålene, kan du bruke væske tapet som ikke inneholder mineralinneslutninger.

Rom med gesimser, masse tekstiler, lister og møbler er dekorert med lignende tapeter, det vil si i rom der veggene får en sekundær rolle..

I milde blå toner

I milde blå toner

Blomstermønstre kan brukes til å skape en romantisk stemning. Den største likheten med ekte blomster vil skape en atmosfære av letthet, fred og kjærlighet i rommet..

Blomsterpynt og komposisjoner, som kombinerer dem med geometriske mønstre – for eksempel med erter eller striper – vil understreke munterheten i den provençalske stilen.

RådBakgrunnsbilder bør ikke være altfor høytidelige og kontrasterende. Lyse blomster eller spraglede fugler brukes ikke til rustikk dekorasjon. Det skal være en delikat og falmet finish med bildet av rosa roser og engblomster. Ikke et dårlig alternativ, blomsterpynt i skinn bretter seg til vertikale striper.

I det indre av kjøkkenet

I det indre av kjøkkenet

Takket være denne stilistiske løsningen tak bli visuelt høyere. Bakgrunn med vertikalt mønster må ofte kombineres ved liming.

Den tredje versjonen av mønsteret på tapetet er et lite motiv, som gjentas langs hele lengden på finishen. Et rytmisk mønster er egnet for å dekorere veggene i et provençalsk rom. Vignetter eller miniatyrbuketter brukes som pryd, men på ingen måte geometriske former..

Slike bakgrunnsbilder bør også mangle lyse farger. Mest foretrukket er dempede pastellfarger. En lignende variant av utførelser vil se perfekt ut i en stue eller kjøkken, innredet i provençalsk stil..

Produkt under et tre med et mønster

Produkt under et tre med et mønster

Kvaliteten på materialet spiller en viktig rolle. Og det er noen nyanser her. I ekte Provence er det bare papirbakgrunner som er tillatt.

Papir er forskjellig i sløvhet, den har en enkel ujevn tekstur, gir en følelse av tradisjon. Alternativt kan du velge matt, ikke-vevd eller ikke-preget skummet vinyltapet som brukes til maling.

Det er definitivt ikke verdt å kjøpe naturlig tapet laget av linkrust, stoff eller med dyp preging. Abstraksjon, urbane motiver, store ornamenter og mørke farger er heller ikke egnet for den provençalske stilen..

Materialkvalitet spiller en viktig rolle

Materialkvalitet spiller en viktig rolle

Provensalsk tapet i utformingen av rom

Stilen til det franske innlandet brukes sjelden til dekorasjon stuer, kjøkken, gangene og saler. Det forekommer vanligvis i barn rom og soverom. Tiden står imidlertid ikke stille, og i hver stil introduserer designere noen innovative ideer som ikke ødelegger klassikerne og bringer den nærmere moderne trender..

I dag kan provencalsk interiør brukes på nesten alle rom. Dette er stilen som vil se like harmonisk ut både på soverommet og i gangen..

Stilen kan brukes på nesten alle rom

Stilen kan brukes på nesten alle rom

Gang

Det er ganske vanskelig å dekorere en gang i denne stilen. Dette rommet er enkelt og ukomplisert, og den franske stilen krever bruk av et stort antall småting i interiøret. I tillegg må alle andre rom i huset også opprettholdes i denne retningen..

Provence er vanskelig å kombinere med andre stiler. Det ser vanligvis bra ut med landlige motiver – rustikk eller land.

Dette rommet er enkelt og greit.

Dette rommet er enkelt og greit.

Når du skal dekorere et gangrom i Provence -stil, må du følge fem hovedprinsipper:

 • fargespekter;
 • etterbehandlingsmetoder;
 • møbler;
 • belysning metode;
 • tilbehør.

Grunnfargen er hvit..

Det kan suppleres med:

 • fersken;
 • oliven;
 • mynte;
 • pastellbrun;
 • sitron;
 • matt svarte nyanser.

Dessuten bør fargen ikke flyte fra en nyanse til en annen. Grenser i forskjellige farger bør skilles tydelig med møbler for å opprettholde aksenter.

Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk?

Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk?

Naturmaterialer brukes som etterbehandling – metall, tre og en stein. Det er bedre å lage gulvparketten, og legge flere rustikke tepper på den. Bruk også fliser med et mønster, hvis overflate er kunstig lagret for å gi det et antikt utseende.

I et hus som har sin egen historie, er de gamle flisene eller parketten bevart, og det er bare restaurering – det er akkurat det Provence er karakteristisk for. Gulvet er dekorert med enkle farger, du kan bruke et geometrisk ornament med miniatyrblomster.

På gangen, laget i en rustikk ånd, er det mye lettere å tenke over utformingen av veggene, som ikke kan sies om gulvet. Overflaten er spesielt ujevnt pusset, noe som sikrer at den noen steder er synlig murstein. Vegger trukket med tre er unøyaktig malt med lyse farger.

Koselig rom i en gitt stil

Koselig rom i en gitt stil

Siden gangen ikke er veldig stor, bør mønsteret på tapetet være uformelt og diskret.. Et godt alternativ ville være vanlig lett tapet uten mønster eller med små blomsterpynt..

Det er bedre å lete etter møbler til gangen i antikvitetsbutikker. Håndverkere fra alle bransjer kan lage møbler på egen hånd ved å bruke kjøpte eller gamle kommoder, nattbord og krakker som grunnlag. I tillegg produserer mange produsenter moderne møbler som er stilisert i antikk stil..

Gangdekorasjon

Gangdekorasjon

I stua

Det provençalske interiøret i stuen senker eierne av huset og gjestene i en atmosfære av ro og rustikk hygge. Men til tross for at stilen tilhører provinslivet, velger mange innbyggere i storbyer et slikt design for byleilighetene sine..

Det er viktig å sikre at mønsteret på tapetet krysser så tett som mulig med mønsteret på gardinene. Deretter vil provencalsk harmoni spores gjennom det indre av stuen..

Fordyper vertene og gjestene i en atmosfære av fred

Fordyper vertene og gjestene i en atmosfære av fred

Før du kjøper tapet, bør du jobbe nøye med valget ditt. Det anbefales foreløpig å se på bildet av lokalene, der alternativene for veggdekorasjon presenteres.

Når du velger et materiale, må du følge følgende regler:

 • tapet bør lages på grunnlag av naturlige råvarer;
 • veggdekorasjon bør velges i naturlige fargetoner;
 • tegningen skal bestå av naturlige ornamenter;
 • tapet skal være i harmoni med andre typer finish i rommet, møbler, innredning.

Harmoni i interiøret

Harmoni i interiøret

I en stue i ekte provençalsk stil bør det ikke være tapet. Av tradisjon er veggene rett og slett ferdig med lys teksturert eller naturlig maling. De er også malt eller kledd. paneler fra naturlig tre.

Hvis det er ønskelig, er stuen imidlertid trimmet med tapet. Du trenger bare å plukke dem opp. Veggene i den provençalske stuen, dekorert med tapet, skal se ut som en gips, malt eller trebelagt overflate..

Heldigvis selger mange produsenter tapeter som ligner perfekt på de listede etterbehandlingsmaterialene. Derfor er det ikke vanskelig å velge riktig farge, tema og tekstur..

I mørke farger

I mørke farger

RådFor stuen er beige, blå og gul papirbakgrunn egnet. Du kan også kjøpe etterbehandlingsmaterialer i terrakotta, blå, grønne og rosa nyanser. Alle disse fargene finnes i naturen til fransk Provence..

Designere anbefaler på sin side å kjøpe hvitt tapet for maling med bildet av tradisjonelt ornament..

Lys farge vil forvandle gangen til et mer romslig rom fylt med mykt lys.

Ornamentet og teksturen på romdekorasjonen skal være litt eldret, selvfølgelig kunstig. I den sørlige delen av Frankrike er det veldig solfylt, så tapetet i rommene vil falme raskt. Mønsteret på materialet kan være litt gnidd av, malingen er sprukket eller flosset. Dette er tradisjonell Provence.

Koselig spisested

Koselig spisested

Teksturen på tapetet kan være glatt, men den pregede finishen ser mer imponerende ut. Stoffbekledning ser også provensalsk ut. Bare materialet skal velges for å etterligne tekstiler, tre, stein eller plaster.

For ornamentet er det bedre å velge et blomstertrykk. Et godt alternativ ville være lavendelblomstrer, åker planter, funnet i Sør -Frankrike. Store tegninger vil være en dårlig idé. De vil bare forvride stilen på stua..

RådBør unngås ved liming av vegger med materiale med forgyling eller et altfor forseggjort mønster. Som et resultat vil den provençalske stilen bli stygg og vulgær..

For ornamentet er det bedre å velge et blomstertrykk.

For ornamentet er det bedre å velge et blomstertrykk.

For kjøkken

Den provençalske utformingen av kjøkkenet disponerer for å roe familiesamtaler over en deilig middag bord. Tapet i denne stilen vil være et forsiktig tillegg til eldre møbler. Parallelt vil de tilføre rommet ro og ro. Myke farger, delikate ornamenter vil stille familiemedlemmer til romantikk og harmoni.

Ved å være på kjøkkenet, bør en person ha en følelse av enhet med naturen, en følelse av en varm sommer. Solen som leker i gresset, svaiende blomster, en svak bris og et endeløst blått hav – selve atmosfæren i det sørlige innlandet.

Presentasjonen av alle disse bildene vil umiddelbart presse deg til det riktige valget av tapet for provençalsk mat.. Det bør være et blomsterpynt eller et lite bur, rustikke tekanner med kopper eller hus på landet med kjæledyr..

Myke farger, delikate ornamenter vil stille familiemedlemmer til romantikk og harmoni

Myke farger, delikate ornamenter vil stille familiemedlemmer til romantikk og harmoni

Kjøkkenet har høy luftfuktighet og et stort antall forskjellige lukter, så valget av tapet for dette rommet bør behandles med spesiell forsiktighet og forsiktighet..

Det blir interessant for deg:

Stueinteriør i Provence -stil – sjarmen til Frankrike i ditt hjem (170+ bilder)

Interiør i Provence -stil: 150+ (Foto) Ideer for å skape skjønnhet og komfort

Design av vakre kjøkken i Provence -stil: 240+ bilder av moderne dekorasjoner (vegger, tak, gardiner)

Provence -stil i et moderne interiør: 335+ bilder av vakre design for romantikere og kjennere i Frankrike (i gangen / stuen / kjøkkenet)

Det er flere alternativer:

Ikke-vevd. De er preget av høy vannbestandighet og holdbarhet. De er upretensiøse å ta vare på og tåler lett eksponering for forskjellige temperaturer og sollys. På kjøkkenet må du kjøpe vaskbare tapeter som kan vaskes med vanlige vaskemidler. Non-woven finish vil vare veldig lenge.

Cellulose. Dette er tapeter av papir som har et stort antall teksturer og fargevalg. De er ganske billige, så hvem som helst har råd til denne typen finish. For kjøkkenet er papirveggdekorasjon ikke egnet fordi papir ikke takler fuktighet og mye lukt. I tillegg blekner de raskt i solen og kan ikke rengjøres. Derfor velges cellulosetapet for midlertidig dekorasjon av rommet..

I det indre av kjøkkenet

I det indre av kjøkkenet

Vinyl. Unaturlig tapet, som er et absolutt alternativ for å lime vegger i et provençalsk kjøkken. De har høy fuktmotstand og tetthet, materialet er ikke redd for våtrengjøring og temperaturendringer. Vinyl blekner ikke, har en rekke farger, teksturer og ornamenter.

Væske. Bakgrunn som ligner gips. De er enkle å påføre på vegger. Sammensetningen holder seg godt, men for større pålitelighet er de dekket med en forsterkende sammensetning. Det særegne ved flytende tapet er at de absorberer overflødig fuktighet og slipper det om nødvendig. Materialet skjuler dyktig uregelmessigheter og ufullkommenheter i veggene, beskytter kjøkkenet mot ytre lyder. Tapeten er myk, behagelig å ta på, men begrenset i fargen.

Akryl. Sterk tapet laget av trygge materialer. De er forskjellige i en rekke farger, teksturer og ornamenter. To-lags akryl tapet gjennomsyrer perfekt luft, og nivået på deres fuktmotstand øker betydelig. Som et resultat er vegger dekket med slikt materiale ikke dekket med sopp..

Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk?

Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk?

Glassfiber. Miljøvennlig finish påført i provençalsk stil. Med sin hjelp kan du på en pålitelig måte skjule feilene i veggen. Glassfiber er fuktresistent og er ikke redd for temperatur. Materialet er presentert i et bredt spekter av farger og et stort utvalg av teksturer. Den eneste ulempen med etterbehandling er fraværet av mønstre og tegninger som er karakteristiske for Provence..

Fargen på tapet for provençalsk mat kan ha hvilken som helst farge. Du bør bare unngå lyse og kontrasterende nyanser..

Rolige og koselige farger inkluderer følgende:

 • krem;
 • melkesyre;
 • beige;
 • rolige nyanser av blått og grønt;
 • Brun;
 • gul;
 • lilla;
 • rosa.

Fargen på tapetet på kjøkkenet kan være hvilken som helst

Fargen på tapetet på kjøkkenet kan være hvilken som helst

For å gi kjøkkenet en mer munter stemning, kan dempede toner settes i gang med små, lyse aksenter. For eksempel går rosa godt med lilla og røde elementer, gult tapet kan fortynnes med blå og grønne innlegg..

For en fullverdig Provence-stil, bør tapet velges med et mønster som matcher ornamentet på kjøkkentekstiler. Da vil designharmonien på kjøkkenet oppnås maksimalt..

For soverom

Et soverom er et spesielt rom der en person hviler ikke bare med kroppen sin, men også med sin sjel. Interiøret bør bidra til en fullstendig hvile, derfor utføres det i et design så nær Provence -stilen som mulig..

Hvile ikke bare i kroppen, men også i sjelen

Hvile ikke bare i kroppen, men også i sjelen

Teksturen på tapet på soverommet kan være slitt, grov og ujevn. Brente flekker kan vises noen steder. Slik dekorasjon skaper en bebodd effekt, en følelse av et gammelt og koselig rom, et hjemmemiljø. En lignende tekstur suppleres godt av den samme antikke innredningen på møbler, tekstildekorasjon. Moderne møbler trenger ikke å se moderne ut i et rom. Det skal bli enkelt og ikke rikt.

Hvis det ikke er mulig å dekorere veggene med naturlige materialer, bruk bakgrunnsbilder som etterligner dem. På soverommet ser tapet med en tekstur som stein, tre eller murstein bra ut. Imidlertid bør du ikke velge en finish med altfor teksturerte og konvekse elementer. De vil definitivt ikke passe inn i den uformelle og enkle Provence -stilen..

I det indre av soverommet

I det indre av soverommet

For soverommet er bare lyse farger av varme eller litt kaldere nyanser egnet. Ikke -påtrengende blomster og geometriske ornamenter er tillatt fra mønstre. Slike tapeter skal slappe av en person etter en arbeidsdag..

Følgende farger er populære:

 • lilla;
 • grønn;
 • asurblå;
 • hvit;
 • beige;
 • gul;
 • blå og andre.

Det er forbudt å bruke tapet med gull, skinnende og blank overflate i et provençalsk interiør. Fransk stil 18-19 Art. luksus er ikke iboende.

Vakkert interiør, egnet for et landsted

Vakkert interiør, egnet for et landsted

Maleriet på veggene skal også skape stemningen du vil føle på soverommet. Tradisjonelt mønster – blomstret. Men uansett hvilket ornament du velger, bør du følge noen regler for ikke å gå utover stilen:

 • lite og diskret mønster;
 • individuelle blomster spredt over lerretet;
 • blomsteroppsatser av forskjellige nyanser;
 • optimal kombinasjon med geometriske elementer;
 • blomsterpynt som en del av en komposisjon som skildrer et livsscene.

Veggene på soverommet i sørfransk stil er ofte trimmet med lyse tapeter av samme tone. Tekstilelementer brukes til å lage en blomsteride. Resultatet er et veldig harmonisk design.. Noen ganger er den nedre delen av veggen dekorert med blomstermønstre, og den øvre delen er trimmet med pastell tapet uten ornament.men. En del av veggen uten mønster kan dekoreres fotografier, sammensetninger av planter og blomster.

Tegningen på veggene skal også skape en stemning.

Tegningen på veggene skal også skape en stemning.

Populære for provençalske soverom er bakgrunnsbilder på nettet. De er rette, buede, vertikale eller horisontale. Tykkelsen på linjene, deres retning og farger er også forskjellig..

Ikke mindre populær ostadet er også et bur. I motsetning til kjøkkenet, skal soverommet bare ha et lite eller åpent bur..

Interessant nok ser mønstre i form av forskjellige livsscener eller figurer av mennesker på veggene i soverommet. Imidlertid bør slike ornamenter okkupere små områder, ellers vil interiøret vise seg å være deprimerende og vanskelig å oppfatte..

Bruk forskjellige tekstilelementer

Bruk forskjellige tekstilelementer

Det er en rekke regler for valg av tapet for en provençalsk soveromstil:

 • små rom må pyntes med lyse tapeter. De vil gi rommet mer lys og plass. For en forandring fremhever vi den nedre delen av veggen med en mørkere nyanse, men taket og toppen av veggen må være lys;
 • tapet med variert og rikt mønster vil være upassende. Soverommet blir visuelt mindre;
 • du kan øke plassen ved hjelp av etterbehandlingsmateriale med små detaljer. I dette tilfellet skal soverommet ikke ha møbler opp til taket;
 • små rom limes best over med vanlig tapet uten mønster. Du kan henge et foto eller et lite maleri på veggen;
 • lave vegger forlenges med vertikal stripet tapet. På smale vegger limes tapeter i en horisontal stripe;
 • en slik finish kan kombineres med trepaneler, murstein eller mur, gips. Ved pussing med tapet limes bare området ved sengens hode over, og fremhever dermed den sovende sone.

Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk?

Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk?

Soverommet skal være enkelt, fredelig. Her vil du sovne og våkne av glede. På soverommet bør en person føle seg komfortabel når som helst..

Barnerom

Provence -stilen er mye brukt til å dekorere et barnerom. Spesielt hvis det er et hyperaktivt barnerom..

RådBakgrunn til et barn bør velges i rolige farger som vil berolige barnets psyke. Denne stilen passer for en tenåringsjente, når psyken også er ustabil..

For små barn, bruk tapet i alle dempede grønne nyanser. Det er den mest nyttige fargen for syn og passer godt med den provençalske stilen..

Kombinasjon av forskjellige mønstre

Kombinasjon av forskjellige mønstre

Du kan også velge andre beroligende toner av varme farger. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot miljøvennligheten i rommet. Derfor er tapet for maling ideelt for veggdekorasjon, og det er bedre å ta maling designet spesielt for barnerom..

For små jenter passer bakgrunnsbilder med blomster, fugler og andre delikate elementer. Velg en dempet pulveraktig farge.

RådGutter har det bedre med å lime tapeter med motiver for reiser og vandringer. Et utmerket alternativ ville være en monokromatisk finish som etterligner geografiske kart. Du trenger fortsatt å beholde en rolig tone.

Tapet i Provence-stil er en måte å kaste seg ut i atmosfæren i en fransk landsby på 18-19-tallet. En måte å føle den hjemmekoselige enkelheten og brukervennligheten i landsbyboerne, kos i landsbyhus.

En måte å kaste seg ut i atmosfæren i en fransk landsby på 18-19-tallet

En måte å kaste seg ut i atmosfæren i en fransk landsby på 18-19-tallet

Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk?

Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk? Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret virkelig fransk?

Evnen til å eksperimentere og oppnå ønsket resultat eller lete etter enklere måter å dekorere interiøret på – hver person må velge uavhengig. Noen ganger er det bedre å gjøre en innsats, plage deg selv med valget av den perfekte kombinasjonen, men til slutt får du et unikt og veldig delikat design i ditt eget hjem..

Previous Post
Νέα όμορφα κρεβάτια στο υπνοδωμάτιο: 225+ (Φωτογραφία) Επιλογές για έναν άνετο και υγιή ύπνο
Next Post
Oval bord på kjøkkenet – Et universelt alternativ for ethvert interiør (210+ bilder av skyve-, glass- og tremodeller)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector