15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer

Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer

Bassenghuset er ikke bare et vakkert tillegg, men også et sted å slappe av. Dette er også en flott mulighet til å forbedre helsen din. Finn ut hvilke typer bassenger som er tilgjengelige for uteområder. Hvilke ideer vil være et flott tillegg til landskapsdesignet ditt. Og hvilken stil du skal velge for et bestemt basseng. Om alt videre i vår artikkel.

Gjestehus med basseng

Installasjon av et kunstig reservoar inkluderer en bestemt sekvens. Fra valget av formen på bollen, og slutter med utformingen av landskapsdesign på området som omgir den. Du kan gjøre denne virksomheten selv eller kontakte fagfolk.

Landsted med basseng

Landsted med basseng

Mange tilpasser tomtene ikke bare for å opprettholde en grønnsakshage, men også som et hvilested. Derfor er et spesielt sted tildelt landskapsdesign, innstillingen for et sted for et behagelig tidsfordriv.

Et ideelt tillegg til et slikt sted kan være et kunstig reservoar. Det vil ikke bare gi ekstra kjøling om sommeren, men vil også tjene som et reservoar for vanning for vanning hvis det er avbrudd i den sentrale vannforsyningen..

Vær oppmerksom på landskapsdesign

Vær oppmerksom på landskapsdesign

Avhengig av ønsker, evner, størrelse, design av et kunstig reservoar, kan du gjøre det selv eller involvere spesialister i denne saken..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY Home Decor Ideas: 125+ (Foto) Eksklusivt design

Typer av bassenger for åpne områder

Først velges tankens design. Reservoarer varierer i størrelse, form, omsorg og designvansker. Det er 3 hovedkategorier å velge mellom:

 • Stasjonær.
 • Sammenleggbar.
 • Oppblåsbar.

Bestem deg først for form og størrelse på det fremtidige reservoaret

Bestem deg først for form og størrelse på det fremtidige reservoaret

Valget avhenger av sommerboernes ønsker og evner.

Stasjonært basseng

Slike modeller av reservoarer installeres en gang på et permanent sted i sommerhytter med et romslig område. Denne typen regnes som den mest kostbare når det gjelder økonomi. Den brukes i hyppige hybler eller hus der noen bor permanent..

Et stasjonært reservoar er av middels og stor størrelse og er designet på følgende måter:

 • Gropen bryter ut.
 • Rammen er montert på bakken.

Stasjonært alternativ på stedet

Stasjonært alternativ på stedet

Deretter er gropen omsluttet inni eller en ferdig bolle er installert.

Du kan installere en bolle på flere nivåer, som vil se mye mer spektakulær ut..

Installasjon av en stasjonær tank krever flere kommunikasjonssystemer. Det kreves en sentralisert vannforsyning, samt et rensings- og avløpssystem. Hvis disse betingelsene ikke er oppfylt, vil dette føre til tidlig stagnasjon og blomstring av vann. Du kan i tillegg installere systemer for oppvarming av vann.

For bygging av bassenget kan fundamentet ikke omdannes til et hus

For bygging av bassenget kan fundamentet ikke omdannes til et hus

En god løsning for ytterligere beskyttelse mot støv, blader, rusk ville være å installere et baldakin eller tak. Du kan dekke det i de periodene der reservoaret ikke brukes på lenge..

Ved valg av materiale blir det tatt hensyn til klimaet, fordi selv om vannet tømmes i den kalde årstiden, kan beholderens integritet bli kompromittert under påvirkning av alvorlig frost. For å forhindre at dette skjer, må du velge materialet. Den må kunne tåle langvarig drift under disse forholdene (tåle frost).

Frostbestandig basseng med rund ramme

Frostbestandig rundramme basseng

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: To -etasjes hus med garasje – Funksjoner i oppsettet (180+ bilder)

Sammenleggbar bassengform

Denne typen konstruksjon krever ikke slike materialkostnader som den forrige. Størrelsene på beholderne er små (små og mellomstore). Store modeller vil være upraktiske for installasjon og fjerning..

Sammenleggbare rammodeller er installert på dachas. Dette er praktisk fordi det i begynnelsen av sommersesongen er installert, fylt med vann, og med begynnelsen av kaldt vær, blir det demontert og fjernet for oppbevaring. For ham er installasjonen av et rensingssystem lettere.

Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer

Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer

Oppblåsbart basseng

Den enkleste måten å få en oppblåsbar modell. Det har sine fordeler:

 • Rimelig pris.
 • Enkel montering og installasjon.
 • Kompakthet og mobilitet.
 • Krever ikke rørleggerarbeid, renseanlegg.
 • Kan passe på et lite område.

Rammealternativ er den beste løsningen for hjemmet

Rammealternativ er den beste løsningen for hjemmet

Dette betyr ikke at et kunstig reservoar bare er installert i små områder. Det er mellomstore og store størrelser slik at ikke bare barn, men også voksne kan slappe av..

For å gjøre den mer stabil, er det laget en spesiell ramme for den, som består av aluminiumsrør.

Hvis den er mer enn 1 m høy, må en stige installeres. Dette er nødvendig for praktisk bruk. Og også slik at sidene ikke bøyes og beskyttelseslagets integritet ikke blir skadet.

Vi installerer en stige for enkelhets skyld

Vi installerer en stige for enkelhets skyld

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Vakre en-etasjers husdesign med terrasse (175+ bilder). Funksjoner for plassering på nettstedet

Bassengplassering

For å ordne en dam i nærheten av huset, må du finne et passende sted. Dette gjelder spesielt for en stasjonær tank.. Det er bedre å plassere det i et område med leirjord, hvis noen.. Dette vil redusere væsketap hvis produktets integritet blir kompromittert..

Velge et passende sted for bassenget

Velge et passende sted for bassenget

For å unngå problemer under drift må en rekke slike tips tas i betraktning under installasjonen:
 • For å lage et dreneringssystem, er det verdt å plassere bollen på postens naturlige skråning, hvis det er en.
 • Fyll tanken med væske og reduser estimatet under byggingen, det er verdt å plassere den i nærheten av vannforsyningen.
 • For å gjøre tanken lettere å rengjøre i fremtiden, plasseres den slik at vinden passerer langs den. Dette vil føre til at alt akkumulert rusk vil være nær den ene siden..

Det anbefales å plassere det i nærheten av vannforsyningen

Det anbefales å plassere det i nærheten av vannforsyningen

Uansett hvor vakre og koselige trærne, høye busker nær bassenget ser ut, bør du ikke plassere den på et slikt sted. Skyggen av treet vil forstyrre den naturlige oppvarmingen av vannet. I tillegg vil det igjen bli skittent med fallne blader.. Hvis vegetasjonen er for nær et kunstig reservoar, kan rotsystemet skade vanntettingen av det ytre laget..

Formen på bollen velges utelukkende fra ønskene til fremtidige svømmere. En rund form er egnet for barn. For vanlig svømming er det best å velge en rektangulær form. Hvis det ikke er mye plass, kan det gjøres smalt, men langt, noe som vil se originalt ut og la deg svømme uten problemer.

Stort område gir gode alternativer

Stort område gir gode alternativer

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne landskapsarkitektur av en privat gårdsplass (160+ bilder). Hvordan utstyre og dekorere vakkert med egne hender

Design ideer

Det kan være vanskelig å designe på egen hånd. For å gjøre dette må du henvende deg til fagfolk for å implementere alle ideer, planer og ønsker.

Det hele starter med valg av materialer, foringen av bollen er planlagt. Du kan velge fliser i alle farger eller spesielle filmer som er motstandsdyktige mot fuktighet. Den enkleste måten er å male bollen, bare malingen må være klorresistent.

Det hele starter med valg av materiale og farge

Det hele starter med valg av materiale og farge

Veggene kan dekoreres med ethvert mønster. Et nautisk tema vil gjøre. Du kan plassere mønstre på bunnen, eller skygge den med en annen farge. Veggen kan dekoreres med monokrome eller flerfargede mosaikker. Det viktigste er at alle materialer som brukes i utformingen av bassenget er trygge og motstandsdyktige mot ytre forhold..

Om natten vil bakgrunnslyset se interessant ut, det vil skape en koselig atmosfære.

Så på ettermiddagen og kvelden kan du bade. Du kan belyse bare bunnen, sidene eller hele vannmengden som omgir territoriet ved å velge spotlights, spesielle lamper for undervannsbelysning eller LED -strips.

Bruk bakgrunnsbelysning for ekstra lys

Bruk bakgrunnsbelysning for ekstra lys

Hvis dammen har støtfangere, kan du style dem stilfullt. Det kan være dekorativ stein, granitt, spesielle fliser eller et materiale som er stilet tre. Siden dette er et rekreasjonsområde, kan sand helles rundt sidene og dekorere alt i en strandstil.

Fra huset, lysthus eller noen rekreasjonsområder, kan du legge en sti som er anlagt, for eksempel med småstein, tresnitt, fliser. Og sammen for å ordne små busker, blomster eller blomsterpotter med vegetasjon.

Vi designer et komfortabelt nedstignings- og rekreasjonsområde

Vi designer et komfortabelt nedstignings- og rekreasjonsområde

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Prosjekter av en-etasjers hus fra en bar: Designregler, fordeler og ulemper

Toppideer for å dekorere et basseng

For å få bassenget til å se spesielt originalt ut, kan du bruke følgende tips:

 • Sidene og bunnen av bollen er laget av gjennomsiktig materialer. For dette er tanken plassert på et forhøyet fundament eller heving, og veggene i bollen er laget av kraftig glass. Akrylpaneler innstøpt i betongvegger kan brukes. Hele tanken er gjort gjennomsiktig, den ene siden av den eller bare små innsatser, som et vindu.
 • Svømmebasseng med egen øy. Det ser slik ut: i midten av bollen eller i et annet område, opprettes et sitteområde hvor du kan plassere en sjeselong eller stoler. Det vil se ut som land, en “øy” i vannet. Det vil bare være mulig å nå det ved å svømme.
 • Imitasjon under dammen. Du kan prøve å nærme deg et naturlig reservoar og stilisere det som en liten dam..

Dette gjøres gjennom grønne områder som vil dekorere reservoarets grenser..

Hus i tradisjonell stil

Hus i tradisjonell stil

 • Bassengene renner inn i hverandre. På et stort område kan tanker plasseres på forskjellige nivåer, slik at vannet dreneres fra øvre til nedre.
 • Lag dekorative fosser. Hvis landet er langt fra byen, kan du lage en dekorativ foss. Du kan installere spesielle dyser som vil skape kunstige bølger. Å tilbringe tid i nærheten av et slikt sted vil ligne et feriested..
 • Fontene i sentrum. Det er 2 fordeler samtidig. Det vil se sofistikert ut. I tillegg, hvis du bygger i bakgrunnsbelysningen der, så vil det på kvelden være et ekstraordinært syn. Fontener kommer i veldig forskjellige former..
 • Montering av lysbildet. Det kan være interessant for barn og voksne. Det er to fordeler samtidig, dette er en interessant design av reservoaret og en morsom ferie. I tillegg til lysbildene kan du installere trampoliner.
 • Basseng-bar. En interessant idé, spesielt for unge mennesker, men ikke bare. Bardisken må plasseres slik at du etter svømming kan nå drinken med hånden uten å forlate vannet.
 • En dam ved stupet. Hvis stedet ligger i en høyde, er et sklie, en ås, en bolle plassert på et høydepunkt for det fremtidige reservoaret slik at en person ser ned derfra.
 • “2 i 1”. For dette er en annen liten festet til hovedtanken. Forskjellen kan være at det er sjøvann eller boblebad.

Den kan plasseres enten ved siden av den viktigste eller inne i den.

Velg en idé som vil appellere til hele familien

Velg en idé som vil appellere til hele familien

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 210+ bilder av vakre murhus (en-etasje / to-etasjers). Gjør-det-selv fasadebekledning

Velge en designstil

Stilen er valgt basert på utseendet på hytta, herskapshuset og det omkringliggende landskapet. Et kunstig reservoar skal harmonisk passe inn i det generelle eksteriøret.

Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer

Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer

Følgende stiler er egnet for dekorasjon:

 • Klassisk. Mange hus, sommerhytter, herskapshus og andre bygninger er innredet i denne stilen. Klassisk stil skal se luksuriøs og dyr ut. De bruker marmor, keramikk, naturstein, mosaikkfliser. Figurer, fontener, vaser med blomster vil passe inn i designet. Det er bedre å dekorere alt i lyse nyanser av blått, hvitt, beige.
 • Land. Den brukes oftere til innendørs dammer, men den kan også brukes utendørs. Naturstein, tre, forskjellige tekstiler kan brukes i dekorasjon. Countrymusikk utendørs vil være spesielt interessant hvis du bruker markiser, lysthus i tre og tregulv.
 • Provence. Forskjellen mellom denne stilen er enkelhet, eleganse, lyse farger. De bruker steintrapper, et anlegg i kar, keramikk- eller porselensfigurer. Smijernselementer kan være tilstede.
 • Høyteknologisk, Art Deco, minimalisme. I moderne retninger bruker de metall, glass, tre, speil, fliser. De bruker et minimum av dekorasjoner og tillegg for å gi stramhet og konsistens. Du kan legge litt vekt på grønt. Overløpstanker kan installeres her ved å komplementere dem lamper.

Det er ikke så lett å bygge et reservoar, og det passer harmonisk inn i designet ditt. Men dette er ikke bare underholdning, men et sted hvor du kan slappe av etterpå og forbedre helsen din..

VIDEO: Beste ideer for forbedring av bassenget

konklusjoner

Ved å velge riktig design kan du skape ethvert miljø, fra rolig, romantisk til oppkvikkende.

Previous Post
Μοντέρνος σχεδιασμός ενός μικρού σαλόνι κουζίνας σε ένα ιδιωτικό σπίτι. Νέα στοιχεία 2019-2020 + 130 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Dekorativt gips “Barkbille”: Teknologi for veggdekorasjon for huset (160+ bilder)