15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender – 210+ (Foto) Originale og vakre design

Dekorasjon av blomsterbed og blomsterbed

Vakre blomsterbed og blomsterbed tiltrekker alltid øynene til andre, gjester som besøker hjemmet ditt. Originaliteten til alternativene er veldig stor. Alt avhenger av eiernes fantasi. Hva slags blomsterbed har du? Hvis du fortsatt er på jakt og tenker på utformingen av nettstedet ditt, vil artikkelen vår bringe mange interessante og nyttige ting inn i tankene dine..

Midt på høsten, når du ser på en blomsterhage, kan øyet bare fange på blekne krysantemum, nesten alt sesongarbeid er bak, så det er en mulighet til å fokusere på feilberegninger.

Hagesti dekorert med blomsterhage

Om våren gjør blomsterelskere den samme feilen: de prøver å få plass til så mange planter som mulig i et begrenset område. Tross alt har bladene ikke blomstret ennå, og når vi planlegger planting, tar vi ofte ikke hensyn til hva de vil være om en måned eller to.

Den beste måten å dekorere hagen din er å bruke blomstrende vegetasjon.

Den beste måten å dekorere hagen din er å bruke blomstrende vegetasjon.

 • Derfor er den første regelen: hold avstand! I år måtte vi kutte et gammelt, fortsatt oldefars epletre, hvis grener brøt av under vekten av fruktene og falt på blomsterhagen og forårsaket mye skade. Uten epletreet har det liksom blitt mer romslig og lettere, men delen som føltes behagelig i delvis skygge (primulaer, verter, bregner, aquilegia) er nå i solen, og om våren må de tenk på flyttingen.
 • Og siden det ikke er nok skyggefulle steder for alle, kan hurtigvoksende høye, for eksempel ricinusolje, solsikke, høy kveldslys, hjelpe. Så, regel to: planter trenger også trøst..
 • Kom til blomsterhagen ikke bare med en hakke og en vannkanne, men også med en notatbok og en penn. Tegn en plan for å plante planter, registrer begynnelsen og slutten av blomstringen. Og dette er den tredje regelen.

Gjør nettstedet ditt lysere

Gjør nettstedet ditt lysere

Kunsten med landskapsdesign

Hvem blant oss, besøker blomsterhandlere og legger merke til noen nye anlegg, Jeg kjente ikke hjertet synke: “Jeg vil! Vil! Vil! ” Og også turer til blomsterutstillinger, og ganske enkelt til blomsterrekke på markedet, interessert i å undersøke forskjellige kataloger med interessante forslag. De la aldri merke til hvordan de gjorde blomsterhagen til et samlingssted med et stort antall av de mest mangfoldige. De har ikke nok plass, de blokkerer hverandre og gir ikke muligheten til å nyte skjønnheten, men de gir oss problemer.

Fontene som en del av landskapsdesign

Fontene som en del av landskapsdesign

Lag blomsterbedet du har ønsket deg lenge:

 • Du må forestille deg hvor du skal plante den, slik at den ikke forstyrrer noen..
 • Ved å tenke på arbeidet til landskapsdesignere, har du funnet ut at planter ser best ut når de vokser i grupper..
 • Femten løker av, for eksempel, tulipaner av forskjellige varianter og blomster, plantet på rad, vil ikke se like attraktive ut som en gruppe på en variant av de samme femten.
 • Men når du lager slike komposisjoner, er det viktig å ta høyde, farge og størrelse på bladene, perioden og blomstringstiden..
 • Hver produsent har sine egne små hemmeligheter for suksess og en liste over irriterende feil..

RådFargede flekker i en blomsterhage skapt av en variant ser alltid mer spektakulære ut enn mange forskjellige plantet på en rad.

Blomster langs stien

Blomster langs stien

Typer blomsterbed

Nå brukes flere og flere personlige tomter og sommerhytter ikke til å skaffe en rik høst av grønnsaker, ikke til å plante poteter eller arbeide i drivhus. Oftere og oftere snakker vårt forstadsliv ikke med en spade, men snakker med blomster.

Noen deler av sommerboerne gir opp “slavearbeid” og jobber for egen glede. For dem er dacha en stor blomsterhage, der de føler seg som i et velduftende paradis.

Men å arrangere en vakker blomsterhage er ikke mindre vanskelig enn å danne en hageseng. For å gjøre dette må du ha en ide om hva slags blomsterbed som er, og hvilke planter som er plantet i dem..

Bruk forskjellige typer

Bruk forskjellige typer

Selv improviserte midler brukes til å dekorere blomsterhagen. For eksempel den gamle synke. Du trenger også her:

 • kjeder;
 • jord, pukk;
 • småstein;
 • steiner.

Ved hjelp av denne beholdningen må vasken få et mer estetisk utseende. Etter det begynner de å plante planter.. Naturligvis avhenger utformingen av blomsterhagen helt av eierens ønsker.. Dette gjelder tilfeller av profesjonell bistand.

Først må du lage en liten ås. Tross alt burde strukturen skille seg ut mot bakgrunnen for resten av landskapet. I tillegg er det nødvendig å gi bakken ønsket form. Her trenger du en ledning, en linjal og annet utstyr. I tillegg er det verdt å lage et gjerde av stein eller plast. Det vil forhindre at blomsterbedet vokser over med gress. Etter det begynner plantingen.

Alternativ med tulipaner

Alternativ med tulipaner

Blomsterbed

Den vanligste typen blomsterbed i hagen er selvfølgelig et blomsterbed. Men til tross for tradisjonen er variasjonen av blomsterbed til tider fantastisk. Trekantet, firkantet, rundt, i to, i tre nivåer, i gulvgryter med lange ben, eller bare stående på bakken. Et stort antall varianter som er designet for å dekorere stedet der blomsterbedet ble installert. Generelt kan alle blomsterbed være enten geometriske eller gratis..

Formen kan være hva som helst, og ikke bare rund eller firkantet. Det viktigste er å plante det riktig. Utvalget av varianter utføres slik at de alle har forskjellige blomstringstider..

På nettstedet kan du danne en mixborder og en rabatka. Dessuten er det mulig å gjennomføre planene våre uten hjelp av en profesjonell designer..

Den vanligste typen er selvfølgelig et blomsterbed.

Den vanligste typen er selvfølgelig et blomsterbed.

Først er det nødvendig å løse en rekke problemer, spesielt for å velge den optimale kombinasjonen av nyanser på nettstedet. Du må også velge blomster. Vanligvis kombineres tre typer i ett blomsterbed. Det er bedre å velge nettstedets geometri på forhånd og ta hensyn til blomstringstiden.

Varianter av blomsterbed

Teppetypen er preget av en rektangulær eller firkantet konfigurasjon. Oftest er lavvoksende flerfarget vegetasjon plassert her. Takket være dette skapes uvanlige design og mønstre. Vanlige og uregelmessige varianter forekommer også. I det første tilfellet blomstrer alle samtidig. I det andre – blomster erstatter hverandre.

Den enkleste representanten anses å være et flerårig blomsterbed. En art er plantet her. Dette alternativet er enkelt å implementere selv..

Bakgrunnsbelysning legger til romantikk i området

Motlys gir romantikk til området

Rosenhage

Gartnere lager gartnere en rosehage på sin egen tomt. Her trenger du definitivt et godt opplyst sted med et areal på ikke mer enn tjue kvadratmeter. Først må du velge et sted for roser, deretter begynne å forberede jorden, plante.

RådDet er viktig å vite at rosenkransen er tegnet i en spesiell rekkefølge..

Det vil si at i den første linjen er det for store busker, hvis høyde ikke er mer enn førti centimeter. Klatreroser plantes i den siste raden, som kan nå flere meter.. Prosedyren gjøres best på forsommeren..

Blomsterbed nær reservoaret

Blomsterbedene kan være ganske originale. Tilstedeværelsen av et reservoar gjør det mulig å lage en flytende struktur. Dette vil kreve et lett og ikke-synkende materiale. Styrofoam fungerer godt med denne funksjonen..

Planter som ligger i et slikt blomsterbed må definitivt elske fuktighet og vann. Trestrukturer kan plasseres på stedet. Bedre å gjøre dem suspendert. Ellers vil materialet forringes raskt..

Rosenhage

Rosenhage

Rabatki

På andreplass etter blomsterbedene er blomsterbedene. Dette er lange landstykker som perfekt dekorerer stiene og smugene i hagen din. Bredden på sengen kan ikke være mer enn tre meter. Du kan plante i den i flere nivåer, og den fjerne raden vil være høy, og deretter i synkende rekkefølge. Disse blomsterbedene kan plasseres i hagen langs stier, eller rundt frittstående trær. Men blomsterbedene selv trenger også dekorasjon. For dette brukes vanligvis kantstein..

Fortauet kan ha ett eller to nivåer, bredden er ikke mer enn en halv meter. Til grenser brukes små, lave planter slik at du kan se fra blomsterbedet. Kantstein går veldig bra med blomsterbed og rygger.

Rabatki - dekorer stier og smug

Rabatki – dekorer stier og smug

Mixborders

Det er en slik type blomsterbed som en mixborder. Dette betyr at i en slik blomsterhage vil det være en rekke planter, ikke bare når det gjelder blomstring, men også i vekst..

Men du kan ikke sette planter i blandingsgrensen som elsker forskjellige vekstforhold: lys og skygge, elsker vann og ikke trenger det. Mixborder har et annet formål – mixborder blomster kan kuttes og gjøres til buketter.

Den må nødvendigvis ha en asymmetrisk form og grener av forskjellige lengder..

Mixborder - en blomsterhage med en rekke arter

Mixborder – en blomsterhage med forskjellige typer

Omsorg for blomsterbed

Hver gartner, gartner, blomsterhandler må passe på å sikre at stedet hans beskyttes mot skadedyr og sykdommer. Å utføre arbeid i manuell modus er svært tidkrevende, da kommer alle slags sprøyter til hjelp for andre sommerboere.

Denne teknikken er designet for å skape overtrykk, på grunn av hvilken det oppstår en fin spredning av den sprøytede blandingen.. Fine partikler av den sprøytede væsken faller på plantens overflate og trenger inn i utilgjengelige områder.

I tilstanden til de minste dråpene fester løsningen perfekt til mikrovilli av stilker og blader. For tjue år siden var valget begrenset til et par eller tre av de enkleste sprøytene, men nå presenteres en rekke modeller på markedet. Konkurranse får produsenter til å lete etter nye løsninger, lage ingeniørdesign.

Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design

Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design

Den mest praktiske er en hagespray. Gjør deg kjent med de grunnleggende typene før du kjøper en hagesprøyte. I tillegg til forskjellene i volumene på lastetankene, er det en gradering av sprøyter etter design. Det er pneumatisk, stempel, pumpe, spak, bensin og batterisprinklere.

Hvordan lage blomsterbed med egne hender?

Å lage blomsterbed med egne hender, hemmelighetene ved å velge å fylle dem. Vurdering av vellykkede designideer og valg av materialer for dem.

Mixborder av flerårige blomster

Hagearbeid er en abstrakt kunst sammen med landskapsarbeid og arkitektur. Det handler om å kombinere de riktige fargene, tonene, nyansene og teksturene til en fantastisk visuell palett og deretter smelte den blomsterpaletten sammen med det omkringliggende rommet..

Hagearbeid er en abstrakt kunst

Hagearbeid er en abstrakt kunst

RådNår du lager alpinske lysbilder, monter steinene godt, da de må flyttes sammen under avreise.

Den beste måten å dekorere hagen din er å bruke blomstrende vegetasjon.. For å lage veldig vakre designerblomsterbed med egne hender må du bruke imponerende mye tid og krefter. Men nå, takket være informasjon fra Internett, kan du implementere virkelig interessante ideer for innredning fra skrapmaterialer. Hagearbeid er en abstrakt kunst sammen med landskapsarbeid og arkitektur.

Den beste måten å dekorere hagen din er å bruke blomstrende vegetasjon.

Den beste måten å dekorere hagen din er å bruke blomstrende vegetasjon.

Planlegging er nøkkelen til suksess

Det virker som den enkleste oppgaven er å kjøpe favorittblomstene dine og plante dem i bakken. Og jo mer variert vegetasjonen er, desto vakrere blir resultatet. Akk, på denne måten kan du bare få en haug med forskjellige planter, noe som vil skape et generelt ganske uryddig utseende. Dette vil være spesielt synlig der vegetasjon ikke vil matche i høyde, form og farge. Problemer kan også skyldes forskjellige blomstringsperioder.. Det er synd å få slike lite flatterende resultater etter all innsatsen..

 • Å lage riktig sammensetning er en godt planlagt operasjon som krever en klar handlingsplan..
 • Noen foretrekker fortsatt å plante sin egen utviklede blomsterhage. Det kan være morsomt. Det anbefales å ikke bruke et stort utvalg av typer, spesielt hvis plassen er begrenset..
 • For å ordne et blomsterbed, må du velge en høyde, en blomstrende kalender og et fargevalg. Det er også viktig å overholde kravene til miljøforhold (elskere av lys, foretrukket fuktighet, type og surhet i jord, etc.).

Planlegging er nøkkelen til suksess

Planlegging er nøkkelen til suksess

På grunn av særegenhetene til vegetasjonen og det omkringliggende landskapet, får det dekorerte hjørnet sin egen individualitet og vil være unik.

RådIkke bekymre deg for at hvis du bruker ferdige mønstre, vil blomsterbedet ditt i hagen bli typisk og uinteressant. Det er tross alt svært lite sannsynlig at noen du kjenner vil bruke samme opplegg. Ikke vær redd for å eksperimentere. Ofte unike komposisjoner hentet fra de som, avhengig av informasjon på Internett, kom med sitt eget design. Å lage dine egne blomsterhager og blomsterbed kan være en virkelig kilde til stolthet.

Tenk nøye når du velger. For eksempel hvilken størrelse vil du ha for blomsterbedet, størrelsen på grensen osv..

Lag din egen hage med egne hender

Lag din egen hage med egne hender

Flerårige planter i et blomsterbed

Stauder foretrekkes for de som ikke ønsker å plante sengene sine på nytt hvert år..

Stauder har fordeler:

 • et bredt spekter av former;
 • relativ lett omsorg;
 • kravløshet.

Og den direkte ødeleggelsen av en flerårig blomsterhage eller løker kan bli forsinket i flere år ved hjelp av jordbearbeiding og gjødsling av jorda..

Blomstringsperioden for disse plantene er imidlertid som regel bare 3 uker, noe som ikke er veldig lenge..

Vær spesielt oppmerksom på lange blomstrende arter

Vær spesielt oppmerksom på lange blomstrende arter

 • Etter blomstring ser det flerårige blomsterbedet ikke så lyst ut, derfor anbefales det å fortynne det med årlige planter.
 • Velg i henhold til blomstringstiden.
 • Ofte vil eierne at blomsterhagene og hagene i gården skal være behagelige for øyet fra begynnelsen av våren til slutten av vinterkulden. For å gjøre dette, ta hensyn til sesongmessigheten i vegetasjonen som floraen bruker..
 • Sommerblomster og hagearrangementer kan formes fra et så stort utvalg at det er ganske lett å gå seg vill på listen. Eksperter anbefaler å være spesielt oppmerksom på lange blomstrende arter eller de som kan blomstre to ganger. Blant flerårig langblomstring er det noen varianter av roser, geranium, kattemynte, kamille.

Årlige

Sommeren er blomstringstiden for mange årlige arter. Du tenker kanskje på hvordan du kan gjøre blomsterbedet i din egen hage mer attraktivt. Kan plantes:

 • vakre asters;
 • georginer;
 • coreopsis;
 • en rekke krysantemum;
 • fløyelsblomst.

Den spesielle sjarmen til det utvalgte blomsterensemblet vil bli gitt av beslektede prydplanter..

Sommeren er blomstringstiden for mange årlige arter

Sommeren er blomstringstiden for mange årlige arter

Et vertikalt blomsterbed vil se bra ut med rikelig planter. De gir volum og glans, det er fantastiske petunier, lobelia og verbena som ser bra ut i et vertikalt blomsterbed.

Det blir interessant for deg:

Moderne landskapsdesign på gårdsplassen til et privat hus (160+ bilder). Hvordan utstyre og dekorere vakkert med egne hender

Aromatisk blomsterbed

Den perfekte løsningen er en aromatisk seng av lavendel, salvie, oregano. Det er bedre å plassere den direkte med sittegruppen. Du vil lukte duften når du passerer blomsterhagen. Det har gunstige effekter på immunsystemet, hjernefunksjonen og det kardiovaskulære systemet..

For å lage et slikt blomsterbed trenger vi:

 • Plastbeholdere.
 • Farge.
 • Sphagnum -mose (du kan til og med bruke gammel mose).
 • Jordblanding.
 • Frøplanter.

Aromatisk lavendel blomsterbed

Aromatisk lavendel blomsterbed

Trinn 1

Mal beholderne og vent til de tørker. Bløtlegg mosen til en behagelig konsistens som lar deg forme. Mos bør plasseres i alle beholdere, hvoretter de skal dekkes med et lag jord som tidligere er blandet med gjødsel. Deretter må jorden komprimeres og vannes.

Steg 2

Beholdere skal fylles fra de øvre beholderne. Frøplanter er vanligvis små i størrelse. Rotsystemet deres, som regel, forfaller ikke og skifter lett i riktig retning.. Hvis du trenger å fjerne plantene fra potten, må du presse rotsystemet med hånden.

Vann plantene godt med vann når du planter. Følg sekvensen nedenfor når du fyller gryten:

 • sphagnum;
 • mose;
 • jorden;
 • anlegg;
 • jorden.

Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design

Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design

Trinn 3

Etter det, plant en blomsterhage – du kan henge den som bildet på siden av huset ditt, garasje, gjerder eller et annet utendørs sted som du finner passende. Stedet hvor du bestemmer deg for å henge blomsterbedet vil endre seg ettersom det vil forbedre den generelle estetiske effekten. Noen ganger anbefaler eksperter å installere et rør med hull i midten av slike strukturer, slik at vannet når bunnen.. Vann hagen med en lavtrykksslange. Sphagnum absorberer fuktreserver.

Eksotisk blomsterbed

Hvis du vil lage et eksotisk blomsterbed, må du fylle det med planter og blomster som matcher navnet. Det vil si at du må spesifikt bestille bestemte typer flora i stedet for å stole på tradisjonelle blomster.. Du kan bestille spennende design fra hele verden. Små sukkulenter ville gi blomsterbedet ditt en ørkenfølelse.

Eksotisk blomsterbed

Eksotisk blomsterbed

Lyse ideer

Se etter bokser på din kjøkken eller bare kjøpe fra markedet. Etter det, på en stor trevegg, bør du feste disse boksene – helst mellom 8 og 9 slik at de er godt spredt. Legg til de vertikale hageplanter du ønsker.

RådIkke ignorere gjenværende områder – flytt store planter eller potter til forskjellige steder for å finne den beste utsikten.

Lavendel. Enkelhet og attraktivitet i ett bilde

Lavendel. Enkelhet og attraktivitet i ett bilde

Trimmede furuer i en trekantet form skaper visuell interesse. Ettårige, stauder gir hagen levende farger og interessante former. Her kontrasterer gladioli pent med løvet og blomstrer rundt dem.. Store fargede striper vil skape en beroligende atmosfære for denne hagen.

Vertikalt hagesystem

Enten du vil dekorere en hagemur eller bare dekke til en ubesværet side, her er en god idé. Ta en tykk klut og heng den på gjerdet i form av poser – den skal være i form av en kengurupose. Legg til planter og få skjønnheten du alltid har ønsket deg.

Hvis du har trær i hagen din, kan du lage en liten sammensetning rundt dem. For henne kan du bruke alle steiner til å skape et miljø for blomster. Dermed vil all oppmerksomhet være rettet mot plantene..

Blomsterbed på en trevegg

Blomsterbed på en trevegg

Gruppelanding

Du må ha mange forskjellige planter for denne ideen. Du kan installere denne strukturen på en egen side av hagen og plassere flere stoler og et bord for å få blomsterbedet til å se ut som den perfekte atmosfæren for personvern..

Plastflasker som vertikale hagebeholdere:

Det bør være mange plastflasker i søppelplassen din. Dette er den perfekte tiden for å bruke dem alle. Bare bind dem sammen med snor, slik at du kan dekke veggen. Lag nå et hull i midten slik at du kan plassere plantene du vil ha – det ferdige blomsterbedet på veggen!

Du må ha mange forskjellige synspunkter for denne ideen.

Du må ha mange forskjellige synspunkter for denne ideen.

Veggplanlegger:

Plantebeholdere er festet til veggene. Du kan plante hvilke planter du vil her. Denne ideen kan dekorere hagen din, husets inngang eller til og med bakgården din. Ordne blomster i rader eller forskjøvet, alt handler om fantasien din!

Naturlig design

Alle materialer for hånden kan bli ting med fantastisk skjønnhet. Hvis et gammelt tre har falt i nærheten av sommerhuset, kan dette være en god idé for å lage et unikt blomsterbed. Den trenger bare å kjerne og plasseres i midten av hagen. Etter det, fyll opp jorda og plant blomster.

Hylle for sko som blomsterbed. Kreativitet er nøkkelen.

RådDu kan bruke et gammelt skostativ og plante plantene i det. Plasser den ved inngangen for å fange oppmerksomheten til dine gjester.

Bruker en gammel seng

Bruker en gammel seng

Du kan bruke en gammel tretønne som et stativ fylt med flotte planter og levende blomster..

Veggdekor

Dette blomsterbedet ser ut som et tre på veggen. Bare et par potter arrangert på en nydelig måte for å gi en nydelig vertikal hage.

Fat pynt

Fat pynt

Med dette designet kan du plante hva du vil. Prøv spesielt å legge til lyse blomster med store blader for å gi blomsterbedet et fantastisk utseende. Koble til gamle vinduer og lag en nydelig liten dekor for hagerommet ditt.

Du kan dekorere en hel vegg ved å plassere små klesposer fylt med flotte blomster. Dette vil utvilsomt skjule grå vegger og forbedre skjønnheten i hagen din..

Du kan bruke et gammelt nattbord

Du kan bruke et gammelt nattbord

Avslutningsvis bør det bemerkes at innredningen i hagen din først og fremst er et fantasiarbeid. Derfor trenger du bare å presentere en generell sammensetning og konsekvent løse oppgaver for implementeringen. Det skal bemerkes at det er spesielt viktig, til tross for den store mengden arbeid, ikke å få panikk og gradvis, trinnvis, gjøre hagen din til misunnelse for alle gjester..

Stauder for blomsterbed

Først må du bestemme hvor lang tid du kan bruke på blomsterbedene. Hvis du er engasjert i en blomsterhage og ingenting annet, er dette en ting, og hvis du i tillegg til dette også driver med dyrking av forskjellige grønnsaksavlinger, så er dette helt annerledes. Erfaring viser at med det andre alternativet er tiden for å vokse og ta vare på en blomsterhage ikke nok..

Blomsterbedet bør ligge i nærheten av rekreasjonsområdet. Det skal være synlig fra et landsted eller lysthus. Bli kreativ med komposisjonen din.

Mest sannsynlig vil flerårige blomster være tilstede i blomsterhagen. La oss nå snakke om dem..

Blomsterbedet bør ligge i nærheten av rekreasjonsområdet

Blomsterbedet bør ligge i nærheten av rekreasjonsområdet

Du må tildele plass til det fremtidige blomsterbedet når du planlegger. Husk at blomsterhagen bør ligge i nærheten av rekreasjonsområdet. Slik at den kan sees fra huset eller lysthuset. Når du former blomsterbedet, kan du vise all fantasi. Siden formen på blomsterhagen helt avhenger av ønsket ditt.

Stauder er perfekte for prefabrikkerte blomsterbed, de såkalte mixborders. Som regel opprettes slike blomsterbed rundt hagestier. Mixborders er også ofte arrangert rundt frukttrær og busker..

I midten av blomsterbedet kan du plassere et kunstig reservoar, dekorert med naturstein og kystvegetasjon.

Når du oppretter dette blomsterbedet, må du huske på at bredden på blomsterbedet ikke bør overstige to meter, siden hvis denne regelen ikke følges, mister blomsterbedet sitt estetiske utseende.

Palle

Palle

Hvis du bestemmer deg for å bruke flerårige blomster, bør du vite at de trenger mye sollys. De skal aldri plasseres i skyggen.

La oss snakke om riktig jordforberedelse, da dette er et av de viktigste punktene når du planter et blomsterbed..

 • Først. Sørg for god drenering. Stående vann har en skadelig effekt på blomsters utvikling. Med høy luftfuktighet kan stauder falle i hvilemodus..
 • Sekund. Under ingen omstendigheter bør jorden være tett. Luft må være tilstede i den. Jorda bør også være ganske vannabsorberende..

Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design

Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design Lag blomsterbed og blomsterbed med egne hender - 210+ (Foto) Originale og vakre design

Du må tildele plass til det fremtidige blomsterbedet når du planlegger. Tenk på at blomsterhagen bør ligge i nærheten av rekreasjonsområdet..

 

Previous Post
Μονό Κρεβάτι με και χωρίς στρώμα: Πώς να επιλέξετε ένα που είναι άνετο;
Next Post
Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) – Energien til de fire elementene