15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vi dekorerer interiøret i svart: Gardiner / Tapet / Tak (185 + Bilder). En lys aksent for designet ditt

Svart farge i interiøret

Føl deg som en stor hoaxer ved å lage et svart interiør. Hvite vegger ser ut som et vinn -vinn -hemmelig våpen: de åpner rom i alle størrelser – små rom virker store, store rom virker luftige – alltid friske og passende. Et annet pluss: det er lett å matche dem med innredningen i rommet, fordi den hvite fargen kombineres med en hvilken som helst annen farge. Men nå lærer du noe helt nytt: en annen farge kan være like lett å jobbe med som med hvit, og denne fargen er dens helt motsatte..

Bør jeg velge?

Dette er kanskje ikke fargen du hopper til umiddelbart når du velger en basiskygge, men jeg vil gjerne hjelpe deg med å redefinere utseendet ditt. Jeg skjønner at dette ser mye mer komplisert ut, men jeg lover at det ikke er det. Sjekk disse interiørbildene for å sikre at det er ganske enkelt å få denne fargen til å fungere for deg..

Den sorte fargen på veggene i interiøret

Den sorte fargen på veggene i interiøret

Gi rikelig med naturlig lys

Selvfølgelig er det mennesker som velger mørkt grottelignende interiør.. Men når du trenger en plass som er livlig og vennlig – og det faller ut for å ha grafittvegger – sørg for at den får rikelig med naturlig lys.. Hvis din stue eller soverom mangler vinduer, revidere grunnfargen.

Svart interiør ser imponerende ut

Svart interiør ser imponerende ut

Bruk et ganske monokromatisk fargevalg

Dette er ikke en vanskelig og rask regel å følge på noen måte, bare betrakt det som din uimotståelige retningslinje for et skarpt, moderne rom. Selvfølgelig er denne kombinasjonen det mest klassiske, elegante alternativet, men blandingen av noen andre nøytrale og naturlige materialer er også en velkommen faktor..

Denne fargen passer godt til alle andre

Denne fargen passer godt til alle andre

Liten plass? Lag bare en vegg

Hvis dette er din første opplevelse med farge, eller hvis du fortsatt har den minste bekymringen, trenger du ikke å gjøre en stor innsats. Å dekorere bare en vegg vil legge til uttrykksfullhet uten mørkets undertrykkende innflytelse, det vil være et spesielt godt triks for en liten plass.

Siden mørke farger gir en visuell tilnærming til utsiktspunktet, kan en aksentvegg i et rom gi en forlengende effekt. Eller omvendt, forkorte det hvis rommet har en uregelmessig form. Behagelig kontrast kan oppnås ved å gjøre resten av rommet i lyse farger..

Å dekorere bare en vegg vil gi uttrykksevne uten mørkets undertrykkende innflytelse

Å dekorere bare en vegg vil gi uttrykksevne uten mørkets undertrykkende innflytelse

Jobber med høy kontrast

Nøkkelen til å lage kullvegger er å sikre at det store flertallet av alt annet i rommet er kontrasterende. Dette betyr å velge en lysere farge avsluttes, etasjer, listverk, aksenter og til og med kunst. På denne måten vil du ikke havne i en dyp, mørk hule..

Selv om det er nødvendig med en lys farge, får du et mer uttrykksfullt uttrykk når du forlater hjemmemøbler i en matchende svart nyanse. Velg dekor i ibenholt og lignende nyanser.

Svarte gjenstander i interiøret vil gjøre utseendet på rommet mer uttrykksfullt.

Svarte gjenstander i interiøret vil gjøre utseendet på rommet mer uttrykksfullt.

Tak

Grafitt -takkonstruksjoner er de mest radikale designideene, de skaper en mystisk atmosfære, en uvanlig, uventet visuell effekt. Dette er en av de siste trendene innen interiørdesign, og ifølge designere og arkitekter er den vanlige fordommen mot dem en av de største misforståelsene..

Et slikt tak skaper en mystisk atmosfære, en uvanlig, uventet visuell effekt.

Et slikt tak skaper en mystisk atmosfære, en uvanlig, uventet visuell effekt.

De er stilige og tilbyr dristige løsninger for romslige rom..

Taket kan males i:

 • harpiksaktig farge;
 • mørk grå;
 • dekorert med svart og grått tapet.

Malte svarte trebjelker lagt til hvite eller fargede takdesigner er en annen moderne idé. Kombinert med svart og hvitt tapet, skaper det svarte taket en uttalelse, og gir sterke kontraster til interiøret..

Kullmaling i taket, tapet kan markere et lite område rundt:

 • takbelysning;
 • pynt;
 • unike anheng lys;
 • vakker lysekroner.

En dristig løsning for romslige rom

En dristig løsning for romslige rom

Et slikt tak skaper et attraktivt fokuspunkt for interiørdesign, det kan definere stilen på romdekorasjon. Kultakstrukturer er glamorøse. Mørke farger, spesielt moderne mørke gråtoner, ser veldig imponerende ut. De bør suppleres med lyse aksenter i forskjellige farger og krever lyse dekorasjoner i interiøret som vil utfylle de mørke fargene i rommet..

Det er nødvendig å balansere, harmonisere moderne interiørdesign med grafitt tak, gulv, veggkonstruksjoner, møbler og innredningstilbehør.

Skaper et attraktivt fokus for interiørdesign

Skaper et attraktivt fokus for interiørdesign

Etterbehandling av gulv og tak

Kull og mørkegrå toner er elegante og symbolske. De er forbundet med drama, mystikk, respekt, luksus, nåde og alvorlighetsgrad.. I Japan er svart et symbol på renhet, kanskje fordi støv er lett å se på mørke overflater.. Harpiksfarge, inkludert tapet, lysarmaturer, rommøbler, dekortilbehør, er tidløst relevante interiørideer.

Kull og mørkegrå toner er elegante og symbolske.

Kull og mørkegrå toner er elegante og symbolske.

Imponerende farge er en av de moderne interiørdekorasjonstrendene. Det gir en skvett av mørk farge til oppholdsrom og gjør rom med stor takhøyde koseligere, mindre romslige, lyse.

Slike takkonstruksjoner reduserer plass, absorberer lys, noe som skaper en litt dyster, men trygg, komfortabel interiørdesign. Stemningen i rommet avhenger av intensiteten til det grå som ble brukt i dekorasjonen..

Trendy trekulltoner er egnet for elegante, stilige, sofistikerte interiørdesigner med fantastisk kull eller grasiøse svarte tak, gulv eller vegger. Mørkegrå arkitektoniske elementer kombinert med lyse detaljer ser uvanlige, mystiske, ikke deprimerende og kjedelige ut.

Fargen er egnet for å skape et elegant, stilig, sofistikert interiørdesign

Fargen er egnet for å skape et elegant, stilig, sofistikert interiørdesign

Tak og møbler i stua

Takkonstruksjoner i harpiks er litt risikable for å dekorere et interiør fordi mørke tak visuelt reduserer høyden på interiøret..

RådMørke farger er iøynefallende, så når du velger mørke taktoner, bør du vurdere deres sterke, imponerende utseende kombinert med et glamorøst, eksklusivt budskap..

I det indre av kjøkkenet

I det indre av kjøkkenet

Lysekroner

Når du leter etter en lysekrone for din stil, må du ta hensyn til ornamentets art, graden av uttrykksfullhet, form, størrelse. Et moderne hjem kan inneholde en lysekrone med en trendy metallrørpynt eller en interessant sfærisk form.. Hvis hjemmet ditt har en blandet stil, vil omtrent hvilken som helst modell fungere for å innlemme det i rommet ditt..

Uttrykkelig element på soverommet

Uttrykkelig element på soverommet

Svarte lysekroner tiltrekker seg oppmerksomhet med sin ekspressivitet; på grunn av den lyse visuelle kontrasten er innlegg med rhinestones eller andre dekorasjoner bedre synlige på dem. Enten du liker den rustikke skjønnheten i lysekroner i smijern eller foretrekker glamouren til en krystalllysekrone – se etter et design som passer din smak.

Slike modeller tiltrekker seg oppmerksomhet med sin ekspressivitet.

Slike modeller tiltrekker seg oppmerksomhet med sin ekspressivitet.

Lysekroner i smijern

De utsøkte smijernsdesignene er overraskende allsidige, noe som gjør dem egnet for moderne, industrielle eller blandede stiler. Svarte lysekroner er en minimalistisk drøm, spesielt ved siden av rene hvite vegger, forenklet innredning, og kombinasjonen av smidd konstruksjon med tredetaljer er en vellykket kombinasjon av rustikk sjarm, naturlig skjønnhet. Her er noen innendørs installasjonsideer:

 • smijern kjøkkenbelysning vil skape målrettet belysning ettersom disse modellene kan installeres over et bestemt område;
 • henge en hengende lysekrone over seng eller i stua i sone for sitteplasser for å belyse midtpunktet.

Svarte lysekroner er en minimalistisk drøm

Svarte lysekroner er en minimalistisk drøm

Lysekrone i smijern kan leveres i forskjellige design og grader av kompleksitet, men den har skjønnhet og kompleksitet med enkle design, spesielt når den kombineres med forskjellige materialer.

Tenk på en lysekrone som har to eller tre toner av metall – for eksempel:

 • bronse;
 • kobber;
 • smijern.

Legg til elementer av glass eller akryl, metall, keramiske detaljer eller til og med hint av tre.

Denne modellen kan leveres i forskjellige design og grader av kompleksitet.

Denne modellen kan leveres i forskjellige design og grader av kompleksitet.

Jern

En jern lysekrone vil åpne opp ethvert mellomrom med sterke, rene linjer. Uansett design overrasker den med sin enkelhet, en uvanlig tilnærming til moderne belysning – det er både en trend og en klassiker. Antikken og tidens patina er en annen effekt som kan oppnås ved hjelp av metall på en lysekrone..

Mens klart glass, børstet stål, minimalistiske silhuetter skaper vintageelementer. Prøv en lysekrone i trinn for et dramatisk utseende, eller velg armaturer med intrikat kuttede krystaller og håndsmidde virvler.

Uansett design er dette alternativet slående i sin enkelhet.

Uansett design er dette alternativet slående i sin enkelhet.

Krystall

Vev litt glans, gnist inn i takbelysningen med metallarmaturer prydet med glitrende krystaller. Disse designene er laget for å kanalisere lysets kraft på den mest glamorøse måten. Bruk den til en tradisjonell smijernsstil, eller vurder en krystalllysekrone dekket av iriserende rhinestoner i glass. Foretrekk en dekadent tilnærming til takbelysningen? Velg lysekroner i smijern med krystaller skåret i prismatiske geometriske former eller med svarte krystallklynger.

Disse designene er laget for å kanalisere lysets kraft på den mest glamorøse måten.

Disse designene er laget for å kanalisere lysets kraft på den mest glamorøse måten.

Det er mange lysekroner i svarte utførelser som passer for hjem med en bestemt stil..

RådNår du velger slike lamper, se etter lysekroner i smijern med en mørkere metallfinish eller glasslysekroner med svarte krystaller som faller dekorative dråper.

For en ikke-depersonalisert modernistisk modell, men heller ikke altfor dekorert med detaljer, kan du lene deg mot å velge bronse eller nikkel. Mange lysekroner i disse metallene har et lakonisk design, et enkelt, men ikke forenklet utseende..

Uvanlig og stilig alternativ

Uvanlig og stilig alternativ

Med svart finish

Heng på en klassisk lysekrone i jernstil for et sofistikert tillegg til en uformell setting. Eller prøv en lysekrone i svart glass sammen med fuskede tre -aksenter for et enkelt inntrykk av industrielle temaer. Disse mørke temaene vil bli paret med massivt tre, vridd metall supplert med matt svart finish og polerte gullrammer.. Enten du vil ha enkelhet eller luksus, vil en svart lysekrone alltid utfylle din foretrukne estetikk..

Moderne stil

Moderne stil

Nyanser som fungerer best

Mørke farger for takkonstruksjoner inkluderer nyanser av sølv, gråtoner til mørkegrå, nyanser av grafitt og koksgrå, steingrå og blågrå, trekull, lysegrå, alle andre gråtoner.

Hvit

Kraftige, elegante takdesigner i svart kombinert med hvitt eller andre lyse farger er en nyskapende, dristig måte å skape unike interiører i en elegant, kreativ stil.. Myk hvit maling og møbler er en logisk, trygg måte å harmonisere, balansere moderne interiørdesign med svarte tak eller vegger.. Svart -hvite dekorasjonsideer er egnet for å lage dristige, originale, moderne interiører i hjemmet.

Elegant alternativ

Elegant alternativ

Speilflater

Glanset design, speilet tak kombinert med svart – interiørtrender som skaper refleksjoner, gjør rom spektakulære, romslige. Spillet mellom lys og mørke lar deg eksperimentere med nye interiørideer, moderne materialer og kreative metoder. Mysteriet med mørke farger, uvanlige løsninger gir glede til interiøret.

Speilede, svarte tak

Speilede, svarte tak

Hvordan dekorere med svarte møbler?

Her tar du imot gjestene dine, tilbringer tid med venner, familie. Stuen skal være enkel, nøytral slik at ingen føler seg ukomfortabel. Dette er ikke et område som skal tilpasses. Hvilken farge er bedre enn denne? Det ser ut til å være den perfekte fargen på møbler. Han er elegant, enkel, nøytral..

Stuen skal være enkel, nøytral slik at ingen føler seg ukomfortabel.

Stuen skal være enkel, nøytral slik at ingen føler seg ukomfortabel.

Imidlertid er det ikke lett å dekorere en stue med svarte møbler. Siden farge er det motsatte av hvitt, som symboliserer renslighet og belysning, kan du tro at denne typen møbler ville få stuen til å se mørk og liten ut. Dette er ikke nødvendig, du trenger bare å vite hvordan du bruker denne fargen til din fordel..

For det første er mørke møbler mye lettere å tilpasse seg miljøet enn mørke vegger. Her har du mange måter å bringe lys til stua, gjøre det luftig, lyst..

Bruk en lys nøytral farge for taket. Dermed vil svarte møbler skille seg ut, rommet vil være luftig, lyst. Gulvene skal også være lyse. De trenger ikke å ha samme farge som veggene, men likevel lyse nok til å skape en sterk kontrast med møblene. Du bør også prøve å slippe inn så mye naturlig lys som mulig. Prøv å ikke henge vinduer med tunge, tette gardiner..

Bruk en lys nøytral farge for taket.

Bruk en lys nøytral farge for taket.

Sofa

Legg til møbler i henhold til planen du har utarbeidet på forhånd. Når de svarte møblene er på plass, se deg rundt og legg til dristig og fargerikt tilbehør. De gir variasjon og farge til rommet. Du kan bruke fargerike puter, kunstverk eller blomster.

RådEn kullsofa er veldig ofte valgt som et aksentelement i et rom, den har vanligvis kompakte former, noen ganger spiller en lenestol eller et fullverdig sett denne rollen.

Aksentelement i rommet

Aksentelement i rommet

Dører

Fargetrend dører denne fargen startet for omtrent 10 år siden. Siden den gang har den ikke redusert sin popularitet, siden dette er en av de mindre endringene som har stor innvirkning på interiøret..

Ta en titt på disse bildene for å se hvor imponerende de ser ut.. De har en spesielt uttrykksfull effekt i kombinasjon med både mørke og lyse vegger, monokrome og tregulv..

Svart dør i interiøret

Svart dør i interiøret

Tyll

Fortynn møbler blonder tyll i samme farge. På grunn av sin tynne design, vil det ikke forstyrre lyset, perfekt utfylle den generelle ideen om rommet.

Design i svart og hvitt

Det er sant at svart og hvit innredning brukes mer til moderne kjøkken og boblebad enn til stuer. Men i motsetning til soverom, hvor lyse eller pastellfarger vanligvis dominerer, vil det være en interessant oppgave å lage dikromatisk innredning i stua ved å sette svart -hvite toner..

Design i svart og hvitt

Design i svart og hvitt

Denne innredningen vil gi deg mange leksjoner for å finne raffinement og eleganse. Det gir også perspektiver på tilbehør. Kontrasten mellom svart og hvitt gjør det enkelt å fremheve spesifikk arkitektur, dekorative aksenter i rommet. Hvor en annen farge forsvinner avhengig av årstid, trender eller smak, representerer den svart -hvite kombinasjonen et par som vil forbli på mote selv i århundrer..

Stue i deco -stil

De aller fleste moderne interiører har en deco lounge inspirert av moderne og minimalistiske stiler. Hvis stuen din er preget av rette og rene linjer, veggmøbler og behersket innredning, betyr det at du allerede har tatt i bruk grunnleggende ideer om minimalisme..

Stue i deco -stil

Stue i deco -stil

Svart og hvit dekor passer denne dekorative stilen! Uansett temaet i stuen din, vil det gjøre det mer relevant. Mens svart fremhever ulike arkitektoniske elementer i et rom, gir hvitt det et friskt pust, noe som gjør det mer romslig..

Det blir interessant for deg:

Grunnleggende moderne stiler i stuedesign: 180+ bilder av fargekombinasjoner i interiøret

Vakre bakgrunnsbilder til stua: 150+ bilder av interiør. Moderne kombinasjonsideer

Sofaer i det indre av stuen (200+ bilder): de viktigste punktene for å skape hygge

Stuemøbler i moderne stil (115+ bilder): Alt du trenger å vite for å lage et stilig design

Stue med peis

Hvis du bor i en leilighet og stuen din har peis, vet at tilbehøret som dominerer peisen og hele stedet oftest er speil. Dette tilbehøret gjenspeiler det svart -hvite interiøret med større dynamikk og livlighet. Så våge å leke med former og originalitet, og ha stil og atmosfære.!

Et tilbehør som dominerer peisen

Et tilbehør som dominerer peisen

Minimalistisk stueinnredning

Ikke glem at gulv spiller en viktig rolle i svart -hvitt stueinnredning..

Hvis du legger teppe på gulvet eller en mosaikk med svart -hvite mønstre, så vil kontrasten som diskuteres her, beholdes på gulvet. Kontrast presenteres ofte som en samling av enkle eller komplekse geometriske former eller linjer og kurver. Uansett vil valget være rikt og rikt.!

Minimalistisk stueinnredning

Minimalistisk stueinnredning

Moderne design

Puter, malerier, tepper, gardiner, møbler i seg selv kan matche svart -hvitt dekorasjon. Pastellfarger eller farger kan passe godt til det:

 • bilder;
 • malerier;
 • plakater for moderne kunst.

De vil kunne gjenopplive interiøret. Jo mer stilen virker tung og streng, jo mer legemliggjør den originalitet, modernitet..

Svart og hvit stue i moderne stil

Svart og hvit stue i moderne stil

Skandinavisk stue

Hvis du trenger en unik dekorasjon, kan du dekorere boarealet ditt i skandinavisk stil. Denne designen er kjent for sin moderne stemning og vil sømløst ta metalliske aksenter, iøynefallende malerier, håndlagde detaljer for å skape et rustikt eller moderne utseende. Hvis du også vurderer å plassere en svart skinnsofa i stuen din, kan du fremheve den med dristige nyanser.. Plassering av metall lysestaker det vil se elegant ut på bordet.

Skandinavisk stil

Skandinavisk stil

Soverom

Det er et dristig, allsidig valg for et roms fargevalg. Fra vegger til elegant, moderne innredning, mulighetene for et mørkt soverom er uendelige. Hvis du vil gjøre soverommet ditt mørkere, vil disse ideene hjelpe deg.

Den svart -hvite kombinasjonen brukes ofte til klassisk moderne minimalistisk design.

Den svart -hvite kombinasjonen brukes ofte til klassisk moderne minimalistisk design.

Den monokrome paletten er et passende valg for soverommet, den har alltid vært attraktiv og relevant. Du vil sannsynligvis velge en nøytral palett for å skape en moderne effekt i rommet. Den svart -hvite kombinasjonen brukes ofte til klassiske moderne minimalistiske design på grunn av effektene den gir..

Hvitt reflekterer lys, kan få et rom til å se større ut, og svart absorberer lys, kan få et rom til å se mindre ut. Derfor vil bruken av disse fargene avhenge av plassen du jobber med, effekten du vil oppnå..

Monokrom palett er det riktige valget for soverommet

Monokrom palett er det riktige valget for soverommet

Velg dominerende hvitt for soverommet ditt for ro, eller dominerende svart for fet og edgy.

Her er noen ideer til inspirasjon:

 • bruk svart tilbehør som hodegjerde og lamper;
 • bruk svart sengetøy med hvite blomstermønstre og andre motiver;
 • Vurder å gjøre veggene skarpe hvite, i kontrast til de svarte putene og møblene.
 • legg til tunge kullgardiner på soverommet for å legge til drama i rommet;
 • rommets uttrykksevne kan også gis av svart kunst på veggene.

Velg et dominerende hvitt interiør på soverommet ditt

Velg et dominerende hvitt interiør på soverommet ditt

Velg svart mohair eller fuskepels på sengen sammen med et blekgrått semsket skinn eller saueskinnsteppe.

Ideer til kjøkkenet

Dette er ikke det første temaet du tenker på når du designer et kjøkken. Det er stereotypisk antatt at kjøkkenet skal være hvitt og lyst. Ta en titt på disse kjøkkenkunstverkene for å være sikker på at det ikke er det. Nyanser av svart, mørk blå, mørk brun legger til det hvite kjøkken ikke kan tilføre – forførende sjarm, glatthet, raffinement.

Kjøkken i svart

Kjøkken i svart

Benkeplater i svart granitt

Nesten alle kjøkkenartikler ser strålende ut i svart, men mest av alt skiller seg ut i dette designet. bordplate, som fungerer som et av de viktigste betjeningselementene i rommet. Ofte ligger den på egen hånd – på en øy eller bare opptar et stort område. Edel svart granitt vil se utsøkt ut i enhver stil.

Nesten alle kjøkkenartikler ser strålende ut i svart

Nesten alle kjøkkenartikler ser strålende ut i svart

Legg til noen mindre elementer i krom, tre, matt bordtekstur under benkeplaten i granitt, benker i granitt, svart trepanel på veggene. Men å ha denne åpne tilnærmingen betyr at alt tilbehøret ditt – inkludert kniver, glass, krus, skjærebrett, vannkoker, kjeksglass, etc. – må holdes på plass..

 Svart -hvitt -opplegg

Den monokrome paletten fungerer bra begge veier, enten du bruker et tradisjonelt eller moderne opplegg. Designere kaller svart-hvitt-opplegget for det mest praktiske tillegg til svart for kjøkken. Det er et enormt antall kjøkkeninnredninger i dette spekteret – fra klassisk svart granitt og laminat til en ny bølge av grafiske mønstre, konturer og silhuetter i svart -hvitt design som passer ethvert prosjekt.

Designere kaller svart -hvitt -opplegget for det mest praktiske tillegg til svart for kjøkken.

Designere kaller svart -hvitt -opplegget for det mest praktiske tillegg til svart for kjøkken.

RådHvis du skal bruke et svart -hvitt -opplegg, må du gjøre en nyanse dominerende, i stedet for å gi hver den samme betydningen. Det overveiende hvite opplegget har en ny appell, men overser ikke elegansen til det mørke opplegget med innslag av hvitt.

Alternativt kan du bruke tilbehør for en mykere finish.

Monokrom fungerer på alle tretoner, samt gråtoner og rene nyanser som smaragdgrønn.

Svart -hvitt diagram på kjøkkenet

Svart -hvitt diagram på kjøkkenet

RådHarmoniseringen av hvite nyanser på forskjellige overflater kan bli ujevn. For eksempel kan tapet med hvit bakgrunn se kremaktig ut ved siden av et hvitt bord, så prøv å holde det til side, bruk svart tilbehør som tegnsetting..

Monokrome skjemaer kan være dristige og inneholde forskjellige overflatestrukturer og forskjellige utførelser. Blanke og matte, ugjennomsiktige og tette overflater stiller lag opp for å tilføre ekstra interesse og mykhet.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Ikke vær redd for å blande mønstre og størrelser ved å omgi mønstrene med enkle linjer. Hvis du har en sittestilling, kan du kombinere forskjellige design for en uformell følelse.

Kjøkkenskap, kjøleskap og andre hvitevarer i svart

Fordi de dekker et stort område av kjøkkenet ditt, har skap og hvitevarer stor innvirkning på hvordan kjøkkenet ditt ser ut.. Selv om dørens materiale og stil er veldig viktig, er fargen alt..

En av de mest populære moderne designtrendene er mørke kjøkkenskap og hvitevarer. Selv om dette kan virke i strid med den aksepterte oppfatningen om at et kjøkken skal ha levende og varme farger, kan du bli overrasket over hvor godt denne ideen fungerer for de fleste kjøkken..

Skap og hvitevarer har stor innvirkning på hvordan et kjøkken ser ut.

Skap og hvitevarer har stor innvirkning på hvordan et kjøkken ser ut.

Svarte skap tilbyr en viss rikdom og dybde som lysere farger ikke kan oppnå. Farge inviterer deg til å dvele, roe ned og tenke over ting. Roen og dybden i mørke farger er perfekt for luksus kjøkken. Imidlertid er det viktig å merke seg at mørke kjøkkentemaer krever betydelig mer erfaring og omsorg..

Hvis du er usikker på kombinasjoner og evner, er det bedre å søke råd fra en interiørarkitekt. Når de kombineres med de riktige fargene og teksturene, skaper mørke skap et fantastisk utseende som du forelsker deg i..

Svarte skap tilbyr en viss rikdom og dybde

Svarte skap tilbyr en viss rikdom og dybde

Den viktigste delen av valget er å vite hvordan du blander og matcher dem med andre farger og teksturer. Dette er det som vil avgjøre hvor godt kjøkkenet ser ut..

Her er noen kombinasjonstips du finner nyttige for svarte kjøkkenskap:

 • balansere mørke nyanser med lysere farger. Hvis du ikke vil ha gotisk mat, kan for mye svart være deprimerende. Kombiner den valgfrie mørke nyansen med lysere nyanser. En vinn-vinn-kombinasjon, spesielt for kjøkken med tema, svart og hvitt. De fleste mørke nyanser fungerer også godt med hvitt. Du kan også inkludere aspekter av andre lysere farger, for eksempel en gul benkeplate, brunt gulv eller rød aksentvegg;

Balanse mørke nyanser med lysere farger

Balanse mørke nyanser med lysere farger

 • sørg for at det kommer mye naturlig lys inn. Hvis du ikke er forsiktig, kan mørke nyanser skape følelsen av et mye mindre rom og kan være deprimerende. For å motvirke dette, sørg for at du har rikelig med naturlig lys. Tilstrekkelig belysning er nødvendig om natten for å holde kjøkkenet ditt lyst og luftig.

 • kombinere med andre mørke elementer. Mens mørke skap ser flotte ut på en lys vegg, ser de også flotte ut når de er kombinert med mørke gulv eller andre mørke elementer på kjøkkenet. Dette forhindrer at et svart skap eller kjøleskap ser ut som en trist ensom i et rom. Du kan matche dem med mørke gulv, mørk aksentvegg eller mørk benkeplate.

Sørg for at det kommer rikelig med naturlig lys inn

Sørg for at det kommer rikelig med naturlig lys inn

Som nevnt er det litt vanskeligere å blande mørke nyanser med andre elementer enn om du hadde lyse skap å jobbe med. Finn den stilen som passer best på kjøkkenet ditt, lån den eller forbedre den til perfeksjon.

Svarte bad

Vi tenker ikke ofte på svart som den riktige nyansen for bad, fordi det komprimerer en allerede liten plass. Svart kan faktisk føles litt klaustrofobisk til tider. Men hvis du kommer inn her etter et romslig klassisk rom, får du deg til å føle at du går inn i en hemmelig hule, et slags privat område, en slags VIP -klubb av interesse. Bli kreativ med badet ditt med svart.

Baderomsalternativ

Baderomsalternativ

Selvfølgelig er det veldig vanskelig å trekke ut et svart bad hvis det er lite i størrelse eller har mye naturlig lys. Men svart, sammen med hvite og levende farger, kan bruke alle slags interessante måter å vise frem designferdighetene dine. Svart går aldri av moten, så bruk av det sikrer at innredningen din ikke går ut på dato.

Svart går aldri av moten

Svart går aldri av moten

Jeg håper du likte anmeldelsen min. Legg igjen ideene dine i kommentarene.

Previous Post
Μονό Κρεβάτι με και χωρίς στρώμα: Πώς να επιλέξετε ένα που είναι άνετο;
Next Post
Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) – Energien til de fire elementene