15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) – Energien til de fire elementene

Kerama Marazzi -flis

Kerama Marazzi-fliser er et byggemateriale av høy kvalitet fra en kjent italiensk produsent.

Om Kerama Marazzi

Kerama Marazzi har en lang historie. Siden slutten av det tjuende århundre inkluderer den internasjonale bekymringen en russisk gruppe, hvis fasiliteter ligger i Moskva -regionen og Orel. Produksjonen foregår på italiensk utstyr i henhold til godkjente teknologier, noe som sikrer produksjon av produkter av høy kvalitet.

Kerama Marazzi har en lang historie

Kerama Marazzi har en lang historie

Selskapet tilbyr en hel syklus med arbeid fra designutvikling til salg til kjøper. Levering utføres i regionene i landet, så vel som i utlandet. Samlingskatalogen er fokusert på tradisjonene til kontinenter, land, byer.

Teknisk kapasitet tillater produksjon av keramisk granitt i Moskva -regionen:

 • teknisk;
 • polert;
 • dekorative.

Produksjonen i Oryol inkluderer utgivelsen av:

 • gulvlister;
 • trinn;
 • dekor;
 • mosaikk;
 • keramisk granitt;
 • gulv og vegg fliser.

Dette er et kvalitetsbyggemateriale

Dette er et kvalitetsbyggemateriale

Utgivelsen utføres på moderne utstyr og nyskapende italiensk teknologi. Designet utvikles i samarbeid med italienske designstudioer. Det er fokusert på arbeid utad og innvendig. Avhengig av formålet med flisen, er dens styrke forskjellig..

Kapasitetsutvidelsen, bruk av moderne utstyr gjør at selskapet kan holde tritt med tiden. Produksjonsvolumet overstiger i dag 30 millioner kvadratmeter per år. Innføringen av nye linjer fortsetter.

Alle stadier av innsamlingsproduksjonen utføres med omtanke for miljøet. Utgivelsen av hver samling er organisert i henhold til prinsippet om en lukket syklus, følger prinsippene for avfallsfri teknologi, fra utvinning av råvarer til sluttfasen av produksjonen..

Bruk på badet

Bruk på badet

Fordeler med søknad

I prosessen med å velge en samling fliser til dekorasjon, er det tilrådelig å foretrekke de produsentene som har et stabilt rykte, og som også har vist seg godt i markedet..

Kerama Marazzi har ubestridelige fordeler:

 • lang levetid;
 • bruk for produksjon av bare naturlige materialer;
 • enkel omsorg;
 • tematiske samlinger;
 • digital utskrift;
 • etterligning av naturlige materialer ved bruk av DRY PRESS -teknologi;
 • fuktmotstand;
 • motstand mot ytre mekaniske påvirkninger;
 • modernitet av design;
 • eleganse.

Har lang levetid

Har lang levetid

Produsenten garanterer indikatorer for høy ytelse, siden produktet testes under produksjonen. Flisen er designet for bruk i rom med høy luftfuktighet, med temperaturendringer. Derfor kan den brukes i utformingen av badet, ikke bare avhengig av et interessant utseende, men også av holdbarhet..

Stilretninger

Kerama Marazzi -selskapet produserer produkter i samlinger. Ved å beholde en bestemt stil kan du kombinere individuelle elementer sammen. Dette lar deg velge materiale for det originale designet. baderom rom eller kjøkken i et enkelt utvalg av farger og stil.

Laget av naturlige materialer

Laget av naturlige materialer

I tillegg til etniske samlinger, produserer Kerama Marazzi fliser med bilder:

 • bylandskap;
 • hav;
 • skog, etc..

Designløsninger lar deg velge akkurat fargen på badet og kjøkkenet ditt, som tar hensyn til alle dine ønsker.

Motstandsdyktig mot ekstern mekanisk belastning

Motstandsdyktig mot ekstern mekanisk belastning

Hovedsamlingene inkluderer:

 • Italiensk (Italias natur, som kombinerer fargenes lysstyrke og begrensningen i landskapet);
 • Alpine (villblomster i Alpene, regnskyllede skoger og fjell);
 • Japansk (gjenskapning av den poetiske skjønnheten i øst tillater bruk av etterligninger av nasjonale japanske mønstre og stoffer, karakteristiske ornamenter, blomstrende trær, sakuragrener), etc..

Valgproblemer

Etter å ha valgt en pålitelig produsent som er ansvarlig for kvaliteten på produktene, blir følgende punkter kriteriene:

 • pris;
 • størrelsen;
 • fargespekter.

Har høy fuktmotstand

Har høy fuktmotstand

Farge

Valget av fargespekter i kolleksjonen lar deg fylle rommet med de fargene som gleder øyet, beroliger. I dette tilfellet bør stilen på romdekorasjonen tas i betraktning..

Avhengig av målene velges nyanser og en bestemt samling:

 • bilder av morgenlandskap gir lys og lysstyrke;
 • rolig beige i kombinasjon med passende toner, vil det ikke irritere, men understreke mykheten i designet;
 • det marine temaet er et av de mest populære, det lar deg skape følelsen av en myk bris og et grovt stormfullt hav;
 • imitasjon av marmor i streng ro svarthvite nyanser kan brukes til klassiker Engelsk stil.

I turkis farge

I turkis farge

Størrelsen

Kerama Marazzi -fliser for overflatekledning er tilgjengelig i en rekke størrelser. Formen på produktet kan være firkantet eller rektangulær.. I tillegg – en mosaikk som lar deg lage panel eller kompletter designet med en liten tegning.

Valget av flisestørrelse bør ta hensyn til størrelsen på rommet. For et rom med et stort område er store tegninger og bruk av en mørk farge akseptable. Det er tvert imot bedre å visuelt utvide et lite rom ved å bruke et lyst fargevalg og et mellomstort mønster.

Det lave taket vil bli visuelt hevet ved å bruke rektangulære fliser med et vertikalt arrangement. Firkantede fliser er allsidige, men for små områder er middels fremfor store best..

Tilgjengelig i en rekke størrelser

Tilgjengelig i en rekke størrelser

Til bad

For å fullføre badet er det bedre å bruke de fargenyansene du liker, og som også tolereres rolig. Dette er viktig, siden reparasjoner med utskifting av fliser sjelden utføres, så det valgte fargevalget vil tjene i mange år..

RådEt lite badekar vil se fordelaktig ut når det er dekorert med små fliser, uten store trykk.

Hvitt og svart: er de like allsidige som det er vanlig å tro??

RådDet enkleste designalternativet er hvitt. Men i seg selv vil det ikke se interessant ut, så det anbefales å fortynne rent hvitt med lysere nyanser..

En annen ikke entydig farge er svart. Det er strengt, lakonisk, men bruken av det, spesielt i et lite rom, kan være uønsket. Svart reduserer rommet visuelt, understreker unøyaktigheter og etterlater stygge merker fra vanndråper og flekker på seg selv.

Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene

Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene

RådÅ kombinere svart og hvitt er også bedre på et stort bad..

Speil, matt eller blank?

Hvilken flis er mer spektakulær: speil, blank eller matt? Det er ikke noe klart svar, alt avhenger av effekten du vil ha. Speil – mer elegant, det reflekterer godt lys fra skansen, så vel som fra andre lamper. Men hvis en tegning er brukt på den, vil den ikke bli sett veldig godt..

For å markere utskrifter, anbefales det å være oppmerksom på en streng matt overflate. Og for å visuelt utvide grensene kan en av veggene speiles. Samlinger gir mulighet for en god kombinasjon av individuelle elementer.

For kjøkken

Utformingen av et kjøkkenforkle bør ta hensyn til funksjonene pålagt av vanskelige driftsforhold.

I det indre av kjøkkenet

I det indre av kjøkkenet

Holdbarhet og praktisk

Det særegne ved å dekorere med fliser på kjøkkenet er behovet for dets motstand mot ugunstige påvirkninger. Dette kan være tilfeldige slag fra kjøkkenutstyr, vannsprut og varmt fett, damp. Slike krav er tilstrekkelig levert av Kerama Marazzi -produkter, designet for bruk under forskjellige forhold..

Attraktiv utsikt

Mye tid blir brukt på kjøkkenet. Disse inkluderer lette snacks og fulle måltider med familien din. Derfor er det interessante utseendet veldig viktig..

Denne flisen er designet for bruk under forskjellige forhold

Denne flisen er designet for bruk under forskjellige forhold

Stilig design krever en god kombinasjon av veggdekorasjon, benkeplater og møbler fasader. Kerama Marazzi produserer fliser som matcher forskjellige design.

Det blir interessant for deg:

Fliser på gulvet i korridoren (245+ bilder) – Hvordan velge og sette? Moderne og vakre alternativer

Små baderomsfliser (150+ designbilder): Den optimale kombinasjonen av stil og innredning

Kjøkkenforklefliser (180+ designbilder): tips for å få liv i veggene dine

Fliser til kjøkkenet på gulvet: 150+ Bilder av hemmelighetene til vakker design

For gulv

Utvalg av fliser for kjønn lar deg legge små fliser eller store plater. For badet er det bedre å velge en sklisikker overflate..

For andre rom kan flisene enten være grove eller helt glatte, blanke. Kerama Marazzis samlinger er designet for å lage organiske komposisjoner med veggbelegg og andre overflater..

Gulvstilen og fargeskjemaet bør passe godt inn i resten av rommet..

Kan brukes til gulv

Kan brukes til gulv

Spektakulære og populære samlinger

Produsenten har mange samlinger. De lar selv den mest kresne kjøperen finne en stilistisk løsning for å dekorere hjemmet sitt. Samlinger oppdateres og suppleres kontinuerlig. Noen av dem presenteres nedenfor..

Travertin

Denne flisen tilhører den romerske samlingen. Travertine -kolleksjonen kan brukes til kledningsflater på badet eller andre rom.. Sammensetningen inkluderer:

 • grense;
 • gulvfliser;
 • veggfliser;
 • keramisk innredning.

I det indre av barnehagen

I det indre av barnehagen

Pastellfargen i beige, behagelig for øynene, etterligner marmor, og innredningen og grensen er dekorert med geometriske mønstre. Det generelle inntrykket av designet er raffinement og raffinement. Rolige farger og lakonisk design vil appellere til mange.

Bromley

Bromley er alvorlighetsgraden og tilbakeholdenheten som ligger i engelske tradisjoner. Nyanser av beige, brunt og grått i Bromleys engelske samling skaper et dramatisk utseende.

Flisen, som etterligner naturstein, har fått sitt navn etter en liten by i nærheten av London. Det er nå et stort område i ytre London som verdsetter tradisjonen. I tillegg til porselenstein, inneholder Bromley -kolleksjonen dekor, kantlinjer og innlegg.

I det indre av restauranten

I det indre av restauranten

Surrey

Den engelske samlingen er inspirert av omfanget av salene og bøkdyrene, blomstring av rhododendron og villblomster. brun, blå, beige og hvitt er nedfelt i flettemønstrene til keramiske fliser. Behersket klassikere er alltid på mote og passer godt til nesten alle rørleggerarbeid.

Lignano

Et produkt kalt “Two Venice” tar oss med til den varme Adriaterhavskysten. Den gylne sanden på Lignano -halvøya er et berømt feriested mindre enn 100 kilometer fra Venezia.

Den frodige vegetasjonen på halvøya er representert av eik, furutrær og andre trær. All skjønnheten i det naturlige landskapet og floraen tjente som inspirasjon for etableringen av Lignano -flisekolleksjonen.

Produkter kalt

Produkter kalt “To Venezia”

Inkluderer dekorative elementer, fliser, kanter, paneler, paneler og blyanter. Blant hovedfargene:

 • Bordeaux;
 • grå;
 • turkis;
 • Hvit.

 Bosco

Imitasjon av tørket tre i fliser, kombinert med vakre nyanser, lar deg lage et allsidig interiør. Ornamenter av grenser på en original måte fremhever det intrikate mønsteret. Kombinasjonen av mørke og lyse nyanser lar deg lage en rekke komposisjoner for å dekorere et bad, kjøkken eller gang.

Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene

Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene

Nåde

Den italienske samlingen er varm og elegant. Rolige beige nyanser og originale flytende mønstre lar deg dekorere badet med smak, samt raffinert nåde. Det flisbeige og brune sortimentet av fliser er universelt.

Elegy

Elegy -samlingen av keramiske fliser kjennetegnes ved varme nyanser og raffinement. Bpinnsvin, brune, grå nyanser utgjør blomstermønsteret i innredningen og grensen.

Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene

Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene

Tile Kerama Marazzi (165+ bilder) - Energien til de fire elementene

Etter å ha blitt kjent med produktene til Keramo Marazzi, kan du vekke ideene dine og bruke originale designteknikker.

 

Previous Post
Διακόσμηση σε ανατολίτικο στιλ: Χάρη και απόλαυση στο εσωτερικό. 215+ (Φωτογραφία) εκλεπτυσμένο σχέδιο (στην κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο)
Next Post
Håndverk fra perler – grunnlaget for nybegynnere med diagrammer (trær, blomster, malerier). DIY skjønnhetstimer (190 + bilder)