15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverk fra perler – grunnlaget for nybegynnere med diagrammer (trær, blomster, malerier). DIY skjønnhetstimer (190 + bilder)

Håndverk fra perler

Denne artikkelen vil vurdere eksempler på dekor, der perlehåndverk er gjenstand for dekorasjon. Tross alt regnes den manuelle produksjonen av en rekke smykker fra hendige materialer som en av de eldste typene brukskunst. I den uttrykker mestere sine preferanser, ferdigheter, sjel, talent. Og gitt det faktum at enhver stue krever dekorativt tilbehør, kan en slik innredning bli et høydepunkt i innredningen i rommet..

Årsak til popularitet

Produkter laget av perlemateriale er enkle å produsere. Hvem som helst kan lære denne kreativiteten raskt, gratis. For dette er det mange mesterklasser, opplegg, beskrivelser med en trinnvis guide. Hvis håndverkeren har slike karaktertrekk som utholdenhet, oppmerksomhet, tålmodighet, vil det være veldig enkelt å oppnå suksess..

Veldig vakkert DIY -håndverk

Veldig vakkert DIY -håndverk

I tillegg er smykker laget av det dyre, forutsatt at de er laget med dyktighet og smak. Mange teknikker, veveteknikker er laget, så det er mye å velge mellom. Det er et stort antall varianter av perlemateriale:

 • blank;
 • matt;
 • galvanisk;
 • glass;
 • perle;
 • perle;
 • regnbue.

Utrolig vakre ting som vil glede alle

Utrolig vakre ting som vil glede alle

Fargespekteret er så stort at du i ethvert håndverk trygt kan reflektere selv svært ubetydelige nyanser mot bakgrunnen til store figurer eller malerier.

Selv en uerfaren håndverker kan lage mønstrede produkter ved å veksle perler eller perler. Enkelt først, deretter mer komplekst.

Selv en uerfaren person kan gjøre det

Selv en uerfaren person kan gjøre det

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Leker laget av tråder eller hvordan du kan glede et barn ut av ingenting: 155+ (Foto) unikt og vakkert DIY -håndverk med mesterklasser (mykt, på et juletre, fra baller)

Håndverk for nybegynnere

En uforanderlig og viktig fordel med dette materialet er mangfoldet av farger, og dette er en ubegrenset mulighet til å implementere enhver forfatteres idé til virkelighet. For eksempel kan de ikke bare dekke favorittartiklene dine. Du kan lage elegante smykker av dem, veve alle slags dekorative figurer.

Det er ikke nødvendig å bruke en tradisjonell nål og tråd, ledning eller ledning. De kan trygt legges på lim, leire, voks. Resultatet ser ikke mindre attraktivt ut, og noen ganger enda bedre..

Vi syr favoritt tingene dine med perler

Vi syr favoritt tingene dine med perler

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY Clay Crafts: Et kort kurs for nybegynnere (100 + bilder). Trinn-for-trinn mesterklasser (dyr, dukker, jule leker)

DIY ordninger

Erfarne needlewomen kan klare seg uten ordninger. Diagrammet er en veiledning for handling, beskrevet ikke med ord, men med piler, antall perler. Nybegynnere trenger dem virkelig, for i tillegg til strengingsekvensen er de også angitt på dem:

 • materiale farge;
 • antall i stykker;
 • størrelsen på perlene;
 • antall strenger;
 • antall omdreininger;
 • omsetningsretning.

Opplegget for å lage et halskjede

Opplegget for å lage et halskjede

Ikke alle vil kunne mestre arbeidet med ordningene med en gang, spesielt hvis de aldri har jobbet med det aktuelle materialet før. I dette tilfellet kan en mesterklasse hjelpe. Det er mange av dem – fra de enkleste til de mest komplekse (eksklusive).

Vi lærer det grunnleggende om veving trinn for trinn

Vi lærer det grunnleggende om veving trinn for trinn

Hvis du ikke har tålmodighet, ikke har lyst til å gjøre arbeidet selv, kan håndverket kjøpes ferdig. Imidlertid vil den som er laget med egne hender alltid være den mest kjære, elskede.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: The Second Life of Cotton and Computer Discs – Brilliant DIY Craft Ideas (95+ bilder). 11 genialt enkle trinn-for-trinn-workshops

Innredning

Etter at reparasjonen er fullført, møbler plassert, krever rommet dekorasjon, selv om det er ubetydelig. Dette handler ikke bare om å arrangere vakre vaser, hengende bøker og annet tilbehør. Denne oppgaven inkluderer også bruk av veldig små figurer, for eksempel i Feng Shui, eller bare sånn – for skjønnhet.

Blå brosje-sommerfugl

Blå brosje-sommerfugl

De kan brukes hvor som helst, men du vil, det viktigste er at de utfyller interiøret og fullt ut oppfyller sine dekorative funksjoner..

Eksempler på bruk av ferdige smykker

Avhengig av variasjonen i innredningen, kan perler brukes som et etterbehandlingsmateriale, eller inkluderes i utformingen av figurer, figurer og annet håndverk.

Broderi på stoff

Hun dekorerer hovedsakelig duker (festlige) servietter, pynteputer, kapper. Her trenger du ikke bare evnen til å jobbe med materialet, men også å brodere. Slike smykker ser alltid herlige og originale ut..

Feng shui maleri

Feng Shui -maleri “Rikdom og velstand”

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Det mest uvanlige og interessante håndverket fra kaffe og kaffebønner for 5+. Enkle mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (130 + bilder)

Trådgardiner laget av perler eller perler

Dette smykket er ikke bare enkelt å lage, men også veldig raskt. Ikke bare en nybegynner, selv et barn kan takle denne oppgaven.. De kan henges hvor som helst:

 • i gangen;
 • døråpning til ethvert rom;
 • på veggene.

DIY perle gardiner

DIY perle gardiner

Med deres hjelp kan sonering utføres uten å lage store omfangsrike strukturer. For å lage dem trenger du bare selve finishmaterialet, en linje litt tid, tålmodighet. Interiøret med din skapelse vil se vakkert, stilig ut – til og med eksklusivt.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Eksklusive og deilige ideer: DIY candy -gaver. 90+ (Foto) Søtt og originalt håndverk for det nye 2019. 7 enkle mesterklasser

Håndverk trær av perler

Denne dekorasjonen tar litt dyktighet, tid. Noen ganger blir det ikke bare brukt timer på det, men dager, noen ganger ikke alene. Men resultatet er verdt det. Det er slike kreasjoner at du knapt kan skille dem fra de virkelige.. Et tre vevd av disse små perlene er ikke bare et godt dekorasjonselement, men også en veldig uvanlig gave laget med kjærlighet..

Vevet tre laget av små perler

Vevet tre laget av små perler

Du kan gjøre denne skjønnheten selv. Du trenger bare å veve den veldig forsiktig og lenge.. I tillegg til tid, omsorg, utholdenhet, vil arbeidet kreve bruk av ekstra materialer:

 • smykker eller blomstertråd av ulik tykkelse;
 • alabaster med lim til bagasjerommet, grener;
 • perlemateriale eller bugles (forskjellige nyanser og størrelser);
 • nipper, rund nese, tang.

Litt omsorg og utholdenhet

Litt omsorg og utholdenhet

Perletrær med forskjellige mønstre er vevd i henhold til samme mønster. Det er sant at det er mer komplekse former for veving som en nybegynnermester ikke alltid vil være i stand til å mestre første gang.

De mest brukte trærne er:

 • sakura;
 • kjærlighet tre;
 • monetære;
 • lykkeens tre.

Et av de mest brukte alternativene

Et av de mest brukte alternativene

For å lage dem trenger du dyktighet, erfaring, dyktighet.. Som akkumuleres over tid. Derfor er det ikke nødvendig å håpe at for nybegynnere, fra første gang vil alt gå jevnt, nesten feilfritt. Selv om han utførte alle operasjonene nøye trinnvis.

En liten høst i innredningen av rommet

En liten høst i innredningen av rommet

Det blir interessant for deg: ANMELDELSE: Original Crafts for 2019 of the Yellow Pig (65+ bilder). 6 fantastiske DIY -verksteder med forskjellige teknikker (filt, pasta, saltdeig) + Anmeldelser

Perler med malerier

Å brodere bilder med perlemateriale, selv i henhold til et ferdiglaget opplegg, er en møysommelig, møysommelig og lang prosess. De regnes fortsatt som veldig dyre. Både når det gjelder gave og dekor. Slikt arbeid krever spesiell konsentrasjon av oppmerksomhet, tålmodighet, utholdenhet, for ikke å snakke om tiden som brukes på arbeidet..

Stort bilde med egne hender

Stort bilde med egne hender

Til tross for alle disse vanskelighetene, hjelper broderi med å roe ned nervesystemet, distraherer fra unødvendige tanker, bidrar til å utvikle oppmerksomhet, observasjon. Nybegynnere bør lære håndverket på lerret, med fargetegnede mønstre.

Pent utført arbeid – en dekorasjon laget for hånd i en enkelt versjon.

Det viktigste er å observere retningen til perlene

Det viktigste er å observere retningen til perlene

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Håndverk av plast- og korkpropper (130+ bilder): Lag unike gjenstander med egne hender

Masse håndverk, leker og suvenirer

Disse inkluderer, donert eller personlig laget token pyntegjenstander. Disse inkluderer:

 • leker;
 • nøkkelringer;
 • figurer;
 • blomster;
 • lysestaker;
 • vaser.

Små juletrær til nyttår

Små juletrær til nyttår

Et omfangsrikt håndverk laget av perler, glassperler, perlemateriale er et dekorativt element som raskt får sine fans. Og ikke bare hos voksne, men også hos unge mennesker, selv hos barn.

Blomster og mønstre for veving

De lages raskt ved hjelp av forskjellige veveteknikker. De kan ha forskjellige former, størrelser og farger. Passer godt inn i helhetsbildet av interiøret.

Veveteknikk for volumetrisk håndverk i form av en syrinblomst

Veveteknikk for volumetrisk håndverk i form av en syrinblomst

Perlehåndverksideer for veldig små håndverkere

Til tross for at det er mange veveteknikker, er det også veldig enkle. Selv et barn kan mestre dem. For eksempel flat eller parallell fletting. Her er et diagram over den enkleste vevingen av et anheng til en mobiltelefon. Enhver jente kan klare det med egne hender uten anstrengelse. Present til mor eller kjæreste som en suvenirgave. Eller legg den til et sted på skrivebordet.

Telefon sjarm-anheng diagram

Telefon sjarm-anheng diagram

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Maler for håndverk fra frokostblandinger og pasta for barn med egne hender (185+ bilder) – En original løsning Hjemmedekorasjon og ikke bare

Lag julepynt

Nærmere nyttår begynner begynnelsestrangen. Og ikke bare hos barn, men også hos voksne håndverkskvinner. Denne ferien er en skattekiste av inspirasjon. Ideene selv blir født i hodet på hver person. Spesielt for de som ofte jobber med perler. De krever ikke mye materiale. Restene av perler med perler fra tidligere arbeider vil komme godt med her.. Håndverk til nyttårsinnredning tilberedes enkelt, enkelt, raskt.

DIY julepynt

DIY julepynt

Du kan lage nyttår fra små perler, flerfargede perler:

 • Juletrær;
 • engler;
 • snøfnugg;
 • baller på treet;
 • kroner;
 • kranser.

Vev skjønnhet til nyttår

Vev skjønnhet til nyttår

Og andre nyttårsutstyr. Det finnes et utrolig utvalg av ordninger for å lage snøfnugg. Ingen kan liste alt. Å lage dem er enklere enn noensinne ved hjelp av et koblingselement – tråd, tråd eller fiskesnøre, lim, perler, som vist på bildet nedenfor.

Mesterklasse for å lage det enkleste snøfnuggdesignet

Mesterklasse for å lage det enkleste snøfnuggdesignet

For å lage et slikt snøfnugg trenger du flere typer perler. Hun ser rikere og mer attraktiv ut

Opplegget for å lage den andre versjonen av et snøfnugg til et juletre

Opplegget for å lage den andre versjonen av et snøfnugg til et juletre

En slik engel kan lages av restene av sølv, gylne perler og hvite perler..

Juleengel på treet

Juleengel på treet

Et juletre laget av et barn vil bli det mest festlige og elegante for ham. Dette krever bare et stykke ledning, en liten mengde perler..

Juletre spiral på et juletre

Juletre spiral på et juletre

Det blir lett for mer erfarne håndverkskvinner å lage en slik nyttårsdekorasjon med egne hender..

Trinn-for-trinn handlinger for å lage et juletre

Trinn-for-trinn handlinger for å lage et juletre

Julekuler på stativ for øredobber

Julekuler på stativ for øredobber

VIDEO: Vi veier vakkert håndverk av perler med egne hender

Konklusjon

Som du kan se fra ovenstående, kan perlehåndverk forvandle et rom. Håndverkskvinner, nært engasjert i perler, finner på forskjellige ting for disse formålene.

De som bare planlegger å gjøre dette, må forstå at ferdighet med oppfinnsomhet kommer med tilegnelse av fingerferdighet, fingerferdighet, dyktighet. Hvert nytt verk vil være bedre enn det forrige, og dette vil skje hver gang. Over tid vil perlemønstre trekke seg tilbake i bakgrunnen, nye ideer vil bli født i hodet mitt.

FOTOGALLERI (mer enn 190 bilder)

Previous Post
Πατίνα στο εσωτερικό – Ευγενής αρχαιότητα στο σπίτι σας. 180+ (Φωτογραφία) με χρυσό, ασήμι και άλλα μεταλλικά εφέ
Next Post
DIY håndverk av naturlig materiale til barnehage og skole (+180 Foto). Vakre og kreative ideer for barn