15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør-det-selv sommerfugler på veggen: 140+ (Foto) dekorasjon i interiøret (laget av papir, omfangsrike, klistremerker)

Gjør-det-selv sommerfugler på veggen: 140+ (Foto) dekorasjon i interiøret (laget av papir, omfangsrike, klistremerker)

Håndverk på veggen i form av sommerfugler vil hjelpe til med å oppdatere en kjedelig og monokromatisk vegg. De brukes som et symbol på sommer, letthet og frihet. Sommerfugler kan lages av nesten alle materialer. Sommerfugler på veggen er en fin måte å dekorere et rom på. De gir eleganse og letthet til rommet..

Innholdet i denne artikkelen:

For hvilken stil er sommerfugler på veggen?

Sommerfugler på veggen er laget som panel, festet på en eller flere vegger i rommet. De kan lages av papir, stoff og mange andre materialer. Avhengig av innredningsstilen i rommet, velges riktig metode for å lage og dekorere panelet..

Sommerfugler velges avhengig av stilen på rommet.

Sommerfugler velges avhengig av stilen på rommet.

De kan festes til veggen etter ønske, eller du kan lage et panel. Du kan også lage malerier.

Jo lettere materialet du lager applikasjonene av, jo mer vil de ligne ekte. Med et lett vindpust vil vinglene rasle og skape en etterligning av flukt.

Jo lettere materialet er, desto mer realistisk ser det ut.

Jo lettere materialet er, desto mer realistisk ser det ut.

Møl er egnet for å dekorere et rom i nesten hvilken som helst stil, men bevingede insekter vil se best ut i stiler:

.

Det er veldig viktig at fargen på møllene stemmer overens med fargen på rommet. Du bør ikke tinker med lyse røde eller grønne insekter for et rom dekorert i beige toner..

Match etter tapetfarge

Match etter tapetfarge

De bør også ha forskjellige farger fra veggen, for ikke å smelte sammen med den. For eksempel vil hvite møll være malplassert på hvit eller lys-grå veggen. Kombinasjoner kan kalles vellykkede:

Skygge med andre farger for ikke å smelte sammen

Skygge med andre farger for ikke å smelte sammen

Hovedregelen er at møllene på veggen skal skille seg ut og samtidig kombineres, og ikke virke som en ekstra dekorasjon.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY-håndverk fra et ark (7 trinnvise instruksjoner) 130+ bilder: starter med det enkleste. Samling av de beste mesterklassene!

Forbereder å lage applikasjoner

Før du lager et bilde med møll, må du tenke på hvordan de vil ligge, hvilken størrelse de vil være og fra hvilket materiale de vil bli laget. Du kan finne ferdige paneler på Internett og hente en idé derfra, hvoretter du bør begynne å lage en sjablong.

Møl skal ikke være på samme sted, og avstanden mellom dem bør være forskjellig for å få komposisjonen til å se interessant ut. Du kan feste sommerfugler i form av en virvel eller tilfeldig ordne dem på veggen.

Sammensetning i form av avfall

Sammensetning i form av avfall

Etter det må du velge materialet for produksjon og kjøp av sjablonger. Det anbefales å ha flere sjablonger i forskjellige størrelser for å få komposisjonen til å se mer interessant ut. Stencil kan kuttes på papir, vinyl eller annet passende materiale.

Lette møll kan kuttes fra:

 • Kartong.
 • Vinylfilm.
 • Papir.
 • Stoffer.

Lysegrønn vegg med sommerfugler

Lysegrønn vegg med sommerfugler

Å lage sommerfugler av papir gir ingen problemer, men du må tukle med stoff.

Papir

Papir passer for de som ikke vil bruke penger på dyrt materiale og tid til produksjon. Det er veldig enkelt å lage slike møll ved hjelp av en sjablong, men de har en ulempe – applikasjonene er lette å skade..

Selv små barn kan klippe ut papir. Du kan også bruke farget papir, tegne antenner, øyne og vener for møll. Denne applikasjonen er billig, og hele familien kan klippe den..

Lett å klippe og feste

Lett å klippe og feste

Papirfugler kan klippes fra gamle blader, samt utskrivbare fargesider og kuttes konturer. Det er ikke nødvendig å lage paneler i samme fargevalg – jo flere forskjellige farger, jo mer interessant.

Papirfugler kan limes til midten, og når vinden blåser, vil de svaie. Slike insekter kan plantes på lim, tape eller festes med en trykknål..

Volumetriske sommerfugler på veggen langs strukturen

Volumetriske sommerfugler på veggen langs strukturen

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage DIY bølgepappeblomster med godteri? Mesterklasse +75 Bilder av luksuriøse buketter

Kartong

Papphåndverk vil være litt sterkere enn papirhåndverk, men vil ikke være lett nok til å svaie i vinden. Du kan lime rhinestones, glitre på dem og feste smykker, og i motsetning til papirmøl vil pappmøll tåle dette.

Vingene kan gjøres mer voluminøse eller avrundede. Hvis pappa er tett, skal den drysses lett med vann, bøyes, sendes under presse og tørkes. Etter tørking vil smykkene ha ønsket form..

Møll kan dekoreres med forskjellige rhinestones og gnister

Møll kan dekoreres med forskjellige rhinestones og gnister

Du må feste pappet mer fast, siden det er tyngre enn papir. Ikke fest den til tape eller en pinne – sommerfuglen kan falle. Bedre å bruke lim eller dobbeltsidig tape.

Vinylfolie

Vinyl er et selvklebende materiale, så det er ideelt for veggapplikasjon. Filmen har en glatt blank finish, skinner i lyset. Lyse vinylfolder gjør det lettere å friske opp et rom.

Forfriskende rommet med en flytende applikasjon

Forfriskende rommet med en flytende applikasjon

Klipping er ikke vanskelig, og dessuten er det ingen grunn til å bekymre seg for hvordan klistremerkene er festet til veggen. Du trenger bare å fjerne beskyttelseslaget fra filmen og holde den på riktig sted.

RådHvis du vil at en mølls vinger skal bevege seg i vinden, trenger du bare å fjerne beskyttelsesfilmen på stedet der vingene er brettet. Filmen må stå på vingene.

Vær oppmerksom på å holde godt på veggen

Vær oppmerksom på å holde godt på veggen

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan endrer dekorative gulvvaser med blomster interiøret? 130+ (Foto) høy, stilig, vakker

Tekstil

Støvmøll er perfekte for flytende vanlig tapet, draperi eller annet mykt etterbehandlingstøy.. Møll vil gjøre rommet mer behagelig og forbedre atmosfæren i det.

Stoffet skal ikke være rynket; stryk det før du klipper det. Det anbefales å feste med lim.

Vi fester møll fra stoff til lim

Vi fester møll fra stoff til lim

Veggfeste

Festematerialet avhenger av materialet som møllene er laget av. For eksempel er lim godt for papir og skum er bra for lette materialer. Sommerfugler kan også festes til tråder ved å henge dem fra taket..

Lim

Du kan bruke PVA lim eller en pistol. Det anbefales ikke å bruke blyant, da det ikke holder godt på materialet, spesielt tungt. Limet skal brukes på vegger som ikke er redde for å bli skitne..

Hvert materiale har sin egen festemetode

Hvert materiale har sin egen festemetode

Det er bedre å påføre lim på vingefolden, så møllen vil se mer ut som en ekte..

Hvis du legger lim på alle vingene, må du passe på at den ikke stikker ut over kantene.. Det er viktig å bruke lim av høy kvalitet, da det kan holde sommerfugler dårlig eller etterlate stygge merker på tapetet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkenklokke – Veggmodeller for å skape hygge (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer

Sikkerhetsnåler

I motsetning til lim gjør pinner liten skade på veggen. Du kan også feste insekter til korkbrettet. Pinnene er egnet for vegger av plastpaneler, tre eller balsatre, og gips.

Klistremerker i forskjellige farger

Klistremerker i forskjellige farger

Du bør velge pinner med et hode som matcher farge og form. Du kan kjøpe pins med forskjellige hoder eller med paljetter.

Før du stikker en pinne med en sommerfugl på i veggen, må du lime applikasjonen på pinnen med Moment -lim. Hvis du fester sommerfugler til tapet, bøyer du enden av pinnen halvveis i en rett vinkel. Så strukturen vil bli festet i veggen på en naturlig måte..

Pinnene matches etter farge

Pinnene matches etter farge

isopor

For å lime møllen på isopor, må du spre et stykke på begge sider og feste møllen til veggen for det. Søknader laget av tunge materialer anbefales ikke å plantes på et slikt feste, da skummet ikke tåler. Bare papir- og papphåndverk er egnet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Implementering av originale ideer for veggdekor med egne hender – 200+ (Foto) for kjøkken, stue, soverom

Tråder

For ikke å ødelegge veggen, kan du henge sommerfugler etter strenger fra taket.. Det anbefales å henge sommerfugler på tråder av forskjellige lengder. Du kan bruke både fargede tråder og gjennomsiktig fiskesnøre. Det viktigste er at tråden må tåle smykkene..

Veggdekor av papir

Veggdekor av papir

Glødende sommerfugler

For å skape effekten av glødende sommerfugler, må du feste sommerfuglene til en hvit vegg, og det skal være et bord ved siden av et bord lampe. For å lage en slik sammensetning trenger du:

 • Stencil.
 • Lysende maling i flere farger.
 • Blyantene.
 • Svamp.
 • Pensler, gjerne en palett.
 • Lim (bedre spray).

Lysende klistremerker i barnehagen

Lysende klistremerker i barnehagen

Materialer kan kjøpes i en spesialbutikk for kontorrekvisita. For å lage en komposisjon må du:

 • Fest sjablongene på veggen med lim. Du kan også sikre dem med pinner..
 • Skjær svampen i små biter og fest den til børstens håndtak (du kan også påføre maling med en vanlig svamp).
 • Påfør maling på innsiden av sjablongene. Hvis du vil gjøre møllen flerfarget, anbefales det å blande fargene i paletten.
 • Når malingen er tørr, må du fjerne sjablongene forsiktig, slå på lampen og nyte den vakre komposisjonen på veggen..

Det er veldig enkelt å gjøre det selv

Det er veldig enkelt å gjøre det selv

For å få komposisjonen til å se mer interessant ut, bør møll ha forskjellige størrelser og former. Sjablonger på veggen er plassert i forskjellige vinkler og på forskjellige steder.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY kjøkkeninnredning: Hvordan håndtere problemet profesjonelt? Originale ideer for veggdekorasjon, forkle, tak (200+ bilder)

Håndverk av farget papir

For å lage vakre sommerfugler av farget papir trenger du:

 • Skriver.
 • Tykt papir i fargene du ønsker.
 • hvitt papir.
 • Blyant.
 • Kartong (tettheten skal tillate at den brettes).
 • Lim.
 • Saks.

For enkelhets skyld, se mesterklasser

For enkelhets skyld, se mesterklasser

Etter å ha forberedt alt materialet, må du begynne å lage håndverk:

 • Skriv ut malene på hvitt papir og klipp ut. Forbered mange maler hvis noen ikke fungerer første gangen. Det er bedre hvis malene er forskjellige i størrelse.
 • Fest malene til papp, sirkel dem med en enkel blyant, og klipp dem deretter ut. Hvis du kan, kan du skrive ut bildene direkte på papp..
 • Spor pappmalene på baksiden av det fargede papiret på papiret og klipp ut. Brett papiret i to for å gjøre sommerfuglene klumpete.
 • Påfør lim på brettet, rett møllen og trykk den mot veggen med fingeren. Etter en stund, spre vingene på håndverket.

VIDEO: DIY fargede sommerfugler – enkelt og enkelt

Du kan stikke sommerfugler på veggen i et rot, eller i en retning (i dette tilfellet bør alle insekter ha forskjellige størrelser).

Vakkert og mye - det ser ut som et mesterverk

Vakkert og mye – det ser ut som et mesterverk

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkenveggdekorasjon: 205+ Fotoalternativer (paneler, laminat, gips). Hvordan kombinere praktisk med estetikk?

Origami sommerfugler

Origami er en flott løsning for familiehåndverk. Slike møll vil se originale og uvanlige ut takket være de voluminøse vingene..

For en slik sommerfugl trenger du:

 • Avis eller gammelt blad.
 • Eventuell maling (for eksempel gouache).
 • Tynn ledning.
 • Tang.
 • Blyant.
 • Saks.
 • Hersker.

Du kan lage en volumetrisk sammensetning

Du kan lage en volumetrisk sammensetning

Etter å ha forberedt materialet som er nødvendig for håndverk, kan du komme til å jobbe:

 • Klipp 4 x 4 cm eller 5 x 5 cm firkanter fra ark.
 • Brett papiret to ganger.
 • Brett den resulterende firkanten diagonalt i to forskjellige retninger.
 • Brett papiret innover for å danne en trekant.
 • Bøy de to endene av topplaget mot toppen.
 • Snu trekanten til den andre siden og bøy hjørnet opp slik at det går utover karosseriet på håndverket.
 • Bøy den resulterende trekanten til den andre siden og lim den til basen.
 • Mal endene på vingene med forskjellige maling.
 • Lag en sommerfuglkropp og antenner av wire.
 • Utvid sommerfuglen med en skarlagens trekant oppover, bøy vingene og gi dem noen form.
 • Dypp trådrammen i limet og fest den til håndverket.
 • Fest insektet til veggen på en pålitelig måte.

VIDEO: Origami sommerfugler – det kunne ikke vært enklere

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsfliser: 185+ (Foto) Veggalternativer

Vinylhåndverk

Å lage sommerfugler er en enkel oppgave hvis du gjør alt klart og i henhold til instruksjonene.. For å gjøre dette må du kjøpe nødvendig materiale:

 • Gamle vinylplater.
 • Fargestifter i to farger – svart og hvitt (du kan bruke fargeblyanter i stedet).
 • Butterfly mønstre.
 • Saks.

Fra vinylplater - ser original ut

Fra vinylplater – ser original ut

Malene skal helst være laget av papp. Etter å ha forberedt alt du trenger, kan du begynne å lage applikasjonene selv:

 • Merk midten av malen på tallerkenen. Med hvitt kritt eller en blyant, spor konturene på tallerkenen, og med svart – klistremerket, som er plassert i midten av tallerkenen..
 • Ta et bakeplate, dekk det med folie, legg en tallerken på folien. Forvarm ovnen til 400 grader, legg en bakeplate der. Fjern bakeplaten umiddelbart med platen, da den begynner å deformeres raskt, etter omtrent 45 sekunder.
 • Bruk skarp saks til å klippe sommerfuglen ut av tallerkenen. Hvis den stivner igjen under skjæringen, må den settes tilbake i ovnen. Fordi vinyl avkjøles veldig raskt, må du kutte det ikke bare forsiktig, men også raskt. Du må kanskje varme malen flere ganger..
 • Når insektet er kuttet ut, må det bøyes i to;
 • Når sommerfuglen er helt kald, kan du lime den på veggen..

Resultatet vil definitivt overraske deg

Resultatet vil definitivt overraske deg

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan henge bilder på veggen på en vakker og original måte (170+ bilder)? Kreative ideer for lyse aksenter

Leirmøl

Du kan også lage sommerfugler av polymerleire. Det er like praktisk å forme av det som fra plasticine, men det er en forskjell – polymerleire stivner etter en stund.

For håndverk trenger du:

 • Sommerfuglform.
 • Polymerleire av hvilken som helst farge (ca. 25 g er nødvendig for 1 sommerfugl).
 • Hvite tråder som selve håndverket er hengt på.

Gjør-det-selv sommerfugler på veggen: 140+ (Foto) dekorasjon i interiøret (laget av papir, omfangsrike, klistremerker) Gjør-det-selv sommerfugler på veggen: 140+ (Foto) dekorasjon i interiøret (laget av papir, omfangsrike, klistremerker) Gjør-det-selv sommerfugler på veggen: 140+ (Foto) dekorasjon i interiøret (laget av papir, omfangsrike, klistremerker)

Gjør-det-selv sommerfugler på veggen: 140+ (Foto) dekorasjon i interiøret (laget av papir, omfangsrike, klistremerker) Gjør-det-selv sommerfugler på veggen: 140+ (Foto) dekorasjon i interiøret (laget av papir, omfangsrike, klistremerker)

Etter å ha kjøpt alle komponentene, kan du begynne å lage sommerfugler:

 • Rull ut polymerleire og kutt ut emnene fra den med en form. I midten av arbeidsstykket, lag 4 hull med en nål (for å henge en sommerfugl).
 • Skrell vingene tilbake i forskjellige vinkler, legg dem i et glassform.
 • Stek leiren i 15 minutter i ovnen ved temperaturen angitt i instruksjonene for leiren.
 • Hvis hullene blir smale etter steking, kan du forstørre dem med en skarp kniv. Hvis kantene ikke engang er nok, anbefales det å slipe dem med sandpapir.
 • Før tråden gjennom de kryssformede hullene og bind med en knute. Før en knapp gjennom denne knuten og fest den til veggen..

Polymerleire er lett å jobbe med

Polymerleire er lett å jobbe med

VIDEO: Sommerfugler i interiøret

konklusjoner

Ved å legge til noen få sommerfugler i interiøret, blir du eier av en interessant kombinasjon av enkel og elegant design. Det viktigste er selvsagt ikke å overdrive.!

Previous Post
Μοντέρνος σχεδιασμός ενός μικρού σαλόνι κουζίνας σε ένα ιδιωτικό σπίτι. Νέα στοιχεία 2019-2020 + 130 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Dekorativt gips “Barkbille”: Teknologi for veggdekorasjon for huset (160+ bilder)