Sengeteppe på sengen på soverommet: Moderne design (+170 bilder). Nydelige og stilige nye varer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sengeteppe på sengen på soverommet: Moderne design (+170 bilder). Nydelige og stilige nye varer

Sengeteppe på sengen på soverommet

Finishen på ethvert interiør vil være et sengeteppe på soverommet. Formålet med sengetekstiler er å skape en følelse av varme, kos og kunstnerisk fullstendighet i rommet. Det er soverommet som mest av alt skal bidra til hvile og avslapning, derfor bør du velge et teppe riktig og tydelig forstå det endelige målet med oppgaven. Flere detaljer om alt videre i artikkelen..

Materialegenskaper

Syede sengetepper av høy kvalitet er vakre og holdbare. De mister ikke sin attraktivitet og form selv etter mange års konstant bruk. Ferdige sett og individuelle tepper fra kjente merker har alltid tydelig retning, noe som garanterer hvert soverom en unik atmosfære.

Separat teppe for stilen på soverommet

Separat teppe for stilen på soverommet

Riktig dekket seng vitner om smaken til eierne av huset, understreker deres individualitet og sosiale status. Av denne grunn må du omhyggelig nærme deg å dekorere et rom ved hjelp av tekstiler, etter å ha studert møblene i rommet nøye. Det er viktig å fokusere ikke bare på møbelsettet, men også på gardinene som dekorerer vinduene, det rådende fargevalget på vegger og gulv, utformingen av takområdet.

Klassisk sengeteppe på soverommet

Klassisk sengeteppe på soverommet

Alt bra soverom må være i harmoni med hverandre, utfylle bildet oppfunnet av designeren. Sengetekstiler blir dristig brukt som en aksent i interiør.

Fullfør soverommet ditt med et stilig teppe

Fullfør soverommet ditt med et stilig teppe

Valgkriterier

Sengeteppet til soverommet er et kjøp for mer enn en dag. Det vil tjene i årevis, så billige syntetiske modeller med ujevne sømmer og tråder som stikker ut i alle retninger bør umiddelbart forlates..

Kvalitetsteppe for alle familiemedlemmer

Kvalitetsteppe for alle familiemedlemmer

Hovedpunktene som skal veiledes under kjøpet:

 • størrelsen og formen på sengen og madrassen;
 • utformingen av sengen, stilen den er laget i;
 • sengemateriale (metall, jern, sponplater, naturlig tre);
 • sammensetningen av sengeteppet;
 • farge og ornament på produktet;
 • tekstur og tekstur av stoffet;
 • rom dekorasjon stil.

Størrelsen og sammensetningen av sengeteppene har betydning

Størrelsen og sammensetningen av sengeteppene har betydning

Før du handler, må du selv bestemme hvilket rengjøringsalternativ som passer deg. Noen tepper vaskes perfekt av vaskemaskiner, mens andre må behandles under renseri..

Harmonisk teppe i soveromsinteriøret

Harmonisk teppe i soveromsinteriøret

Familier med små barn eller kjæledyr bør unngå lyse farger og overdrevne tekstiler, i hvert fall til barna er eldre og hundene og kattene begynner å vise tegn på godt foreldre. Ideell for en stor ung familie vil være et slikt sengeteppe som er lett å vaske, ikke har perler og rhinestones på yttersiden. Det skal ikke sys av silke eller tapet, men av viskose, sateng, bomull eller kombinasjoner derav..

Et praktisk teppe for en ung familie

Et praktisk teppe for en ung familie

Egenskaper for en ting av høy kvalitet:

 • akkumulerer ikke statisk elektrisitet;
 • behagelig å ta på;
 • har ingen ubehagelig lukt;
 • mister ikke farge og “krymper” ikke etter vask.

Et mykt sengeteppe i hjemmet ditt

Et mykt sengeteppe i hjemmet ditt

Soverom tekstiler farge og mønstre

I den siste tiden så de fleste husmødre, når de kjøpte sengetekstiler, utelukkende på fargen på vindusgardinene. Imidlertid erkjenner mange designere i dag at gardiner og gardiner ikke er de eneste utvalgskriteriene når de skal kjøpe sengetepper. Bruken av det samme stoffet er slett ikke nødvendig, fordi selv materialer i forskjellige farger og mønstre kan være i perfekt harmoni.

Nydelig sengeteppe som matcher soverommet

Nydelig sengeteppe som matcher soverommet

Et godt produkt dupliserer delvis fargen, teksturen og mønstrene til noen objekter i rommet: modulære malerier, tepper på gulvet, vindusgardiner, dekorative puter, deksler på nattbordene. Det kan være likt veggene i paletten eller tydelig kontrast med nyanser av overflatene..

Kontrast sengeteppe i soveromsinteriøret

Kontrast sengeteppe i soveromsinteriøret

Når du velger et fargevalg, er det viktig å følge følgende regel: kalde toner skal kombineres med kalde og nøytrale toner, og varme med varme eller nøytrale toner. Å blande nyanser av blått med brune nyanser, for eksempel, er et tegn på dårlig smak.

Når det gjelder mønstre og tegninger, vil store roser eller liljer i et lite rom virke malplassert, siden rommet mot bakgrunnen til store bilder visuelt vil avta. Overdreven metning med forskjellige ornamenter er også forbudt..

Aksent på sengeteppet

Aksent på sengeteppet

I et ideelt soverom er det ingen irriterende kombinasjoner av mange mønstre, når veggene er dekorert med firkanter og romber, teppet på gulvet er laget i etnisk stil, gardinene på vinduene er stripete og sengeteppet er som en blomst seng. Selv om alle disse tingene er laget i lignende farger, vil atmosfæren i rommet bli ødelagt og fullstendig blottet for komfortbegrepet..

Velg et ensfarget teppe til alle anledninger

Velg et ensfarget teppe til alle anledninger

Formålet med produktet

Sengeteppet på soverommet har flere bruksområder:

 • dekorere rommet, understreke dets særegenhet;
 • gi varme, varme på kalde kvelder;
 • beskytte sengen mot nysgjerrige øyne og støv.

Legg vekt på det særegne i rommet - med et teppe

Legg vekt på det særegne i rommet – med et teppe

Man kan ikke annet enn å være enig i at en seng uten teppe ser uryddig ut, selv om den er laget med dyre sengetøy av høy kvalitet. Sengeteppet, som en del av innredningen, må ideelt sett blandes inn i det eksisterende interiøret, og understreker dets originalitet.

Sengeteppet skal tydelig blandes inn i interiøret

Sengeteppet skal tydelig blandes inn i interiøret

Et teppe vil bidra til å forbedre fordelene med sengen og skjule dens feil. Med sin hjelp blir de utskårne benene på møbler understreket eller sjetonger og andre feil som finner sted er skjult. Det riktige produktet gir soverommet en følelse av komfort og ro.

Modell sengetepper for stilen i sengen

Modell sengetepper for stilen i sengen

Uten et slikt attributt vil rommet miste på alle måter: verken arkitektoniske og kunstneriske teknikker, eller designdekorasjon, eller stilige, solide møbler vil redde det. Å dekke sengen er en obligatorisk finish, uten hvilken den totale sammensetningen mister all sin sjarm..

Sengeteppe - prikken over i’en på soverommet

Sengeteppe – prikken over i’en på soverommet

Kjennetegn ved populære designstiler

Valget av et teppe til soverommet bør gjøres under hensyntagen til stilen der hele rommet er innredet. Oftere enn ikke følger utelivsrom en av følgende stiler:

 • provence;
 • klassisk;
 • etnisk;
 • romantisk;
 • øko;
 • minimalisme.

Velg et teppe basert på stilen på rommet

Velg et teppe basert på stilen på rommet

Utvalget av designelementer som passer for hver stil begynner med valg av etterbehandlingsmaterialer for dekorering av vegger, tak, gulv og slutter med kjøp av et passende sengetrekk. Som et resultat vil eieren av et perfekt innredet soverom få et utmerket sted å slappe av. En viktig rolle i dette er tildelt tekstilinteriøret..

Det er nødvendig å velge et sengeteppe omtenksomt, nøye, uten hastverk. I denne saken bør man ikke skynde seg eller jage det neste “mote -pipet”.

Særtrekk ved populære stiler innen design og dekorasjon:

1 Provence er representert av pastellfarger i det borgerlige Frankrike. Stilen er preget av et lite stoffmønster (prikker, en blomst). En forutsetning er fraværet av iøynefallende kontrastflekker. Nydelig rut i Provence -stil

Nydelig rut i Provence -stil

2Klassikere elsker lilla brodert med gull, glans av edle metaller og riktige linjer, men tolererer ikke pretensiøsitet og fengende smykker. Klassisk sengeteppe med gyllen tråd

Klassisk sengeteppe med gylden tråd

3Ethno – nasjonal smak i all sin originalitet: for afrikanske motiver er et teppe om temaet “savanne” egnet, og for det russiske interiøret – tradisjonelle mønstre og korssting på forsiden. Sengeteppe i etno -stil

Sengeteppe i etno -stil

4Romantisk stil – delikate nyanser av rosa, fersken, blått, samt utrolig mange folder og volanger. Delikat volangteppe

Delikat volangteppe

5 For sengetøy i miljøvennlig stil bør velges blant naturlige stoffer: bomull, lin. Fargene og mønstrene på produktene er nær de som finnes i naturen. Øko -teppe

Øko -teppe

6 Det minimalistiske sengeteppet har enkle geometriske former, laget av rimelige, men naturlige materialer. Dens nyanser er lyse naturlige, svarte og hvite. Hvitt teppe i stil med minimalisme

Hvitt teppe i stil med minimalisme

Tepper modeller

Enhver seng trenger sitt eget, matchende sengeteppe. I tillegg til de nevnte særegne egenskapene, må sengetøy være egnet for rommet i henhold til modellegenskaper..

Et teppe matchet under sengen vil gjøre interiøret harmonisk

Et teppe matchet under sengen vil gjøre interiøret harmonisk

Tekstiler for senger kan være et standard stoff med nøye bearbeidede kanter, kan ha dekorative flounces og andre elementer på utsiden, kan ganske enkelt settes på madrassen som et trekk. Et økende antall kjøpere foretrekker ferdige sett, der det i tillegg til hoveddelen er dekorative putetrekkelementer for puter.

Klar for seng på soverommet

Klar for seng på soverommet

Hvis sengen er av en ikke-standard størrelse, for eksempel rund eller veldig stor, er det fornuftig å bestille på et systudio. En annen fordel med å sy i henhold til en skisse er muligheten til å lage et stort antall deksler for ruller i forskjellige størrelser, å sy kapper på ottomaner.

Egendefinert teppe for en rund seng

Egendefinert teppe for en rund seng

Ferdiglaget sengetøy fra anerkjente syforeninger er nøye gjennomtenkt av eksperter og er et produkt av arbeidet til kvalifiserte designere og skreddere. Så for eksempel vil ingen foreslå å bruke jacquardstoff for å lage sengetepper i stil med minimalisme eller bomull til et klassisk soverom..

Perfekt fargekombinasjon i hele interiøret

Perfekt fargekombinasjon i hele interiøret

Tekstiler av høy kvalitet har en spesifikk kunstnerisk idé, gjennomtenkt til minste detalj. Gitt det brede utvalget av modeller, kan de som ikke har tid til å finne en god syerske rådes til å velge et teppe fra serien som allerede er tilgjengelig på markedet..

Velg et teppe fra det tilgjengelige sortimentet

Velg et teppe fra det tilgjengelige sortimentet

Produkter til barnesoverommet

For et barnesoverom velges sengetepper praktisk, fra stoffer som ikke forårsaker allergiske reaksjoner, ikke har fremmed lukt. Produktet må være godt og tett sydd, ha kvalitetssertifikat.

Velg sertifiserte produkter

Velg sertifiserte produkter

Fargen på sengeteppet er viktig nok. Overdreven lyse farger må kastes. Slike tekstiler i sengen vil begeistre barnets psyke, og på soverommet trenger ikke babyen å leke og boltre seg, men sove godt og få styrke.

Rolige nyanser med lyse flekker

Rolige nyanser med lyse flekker

Å kjøpe et sengeteppe til en babyseng er en ansvarlig virksomhet. Her bør du ikke bare fokusere på generelle kriterier, men også på barnets kjønn. Det vil ikke være veldig passende for jenter å dekorere en seng i et militært tema, og gutter bør ikke lage sengen med et blomstret teppe..

Lys pledd for jenterommet

Lys pledd for jenterommet

For barn i yngre førskolealder bør du ikke kjøpe for tunge sengetepper, samt modeller med blonder, brodert med perler. Jo enklere teppet er, desto sikrere er det: babyens ben vil ikke vikle seg inn i det under søvn, barnet vil ikke kveles av en knapp, og vil smake på det.

Lett teppe for en gutt fra naturlige stoffer

Lett teppe for en gutt fra naturlige stoffer

Eldre barn, som forstår hva som kan og ikke kan gjøres, kan kjøpe modeller av sengetepper som hos voksne, men strengt i henhold til størrelsen på sengen. Sengetekstiler skal ikke henge ned til gulvet; de må ha en kant tett sydd langs kantene. Modeller for barn trenger hyppig vask, så du bør kjøpe de som kan ryddes hjemme..

Lyst barneteppe som passer til sengen

Lyst barneteppe som passer til sengen

Funksjoner ved stell og oppbevaring

Slitesterke, stilige sengetepper av høy kvalitet er ikke et billig kjøp, så hver eier vil at den kjøpte varen skal glede ham med sitt uberørte utseende så lenge som mulig. Riktig pleie av det, overholdelse av produsentens anbefalinger i spørsmål om vask, lagring av produkter under passende forhold vil bidra til å forlenge kjøpets levetid..

Hvis teppet ikke kan vaskes på tretti grader, må denne regelen overholdes, hvis det ikke kan strykes, må foldene på teppet behandles med damp i stedet for et strykejern.

Riktig pleie vil øke levetiden til sengeteppet

Riktig pleie vil øke levetiden til sengeteppet

For ikke å være nervøs for ulempen med operasjonen senere, må du på forhånd selv bestemme hvilken omsorg som er mest å foretrekke. For folk som bor i storbyer eller velutstyrte bosetninger, vil det være mer praktisk å ta produktet til renseri, og for de som bor i provinsene er det fornuftig å velge modeller som ikke trenger altfor grundig pleie og skånsom rengjøring ..

Behandle stoffet på platen med forsiktighet

Behandle stoffet på platen med forsiktighet

Utskiftende sett med sengetøy oppbevares i et tørt skap eller en kommode, borte fra fuktighet og direkte sollys.

VIDEO: Velge det vakreste sengeteppet

Previous Post
Χειροτεχνίες DIY για το Νέο Έτος 2020 (120+ Φωτογραφίες) – Εκπλήξτε τους αγαπημένους σας με τη φαντασία μας (+ Κριτικές)
Next Post
Plassere malerier på soverommet over sengen i Feng Shui: Hvordan dekorere rommet. 170+ (Foto) lyse og stilige aksenter
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector