Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass)

Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass)

En veggmontert TV-hylle er en moderne løsning for utstyret ditt. Det er viktig å velge riktig materiale og plassere det riktig. Finn ut alle nyansene du trenger å vite om.

Innholdet i denne artikkelen:

Hva er hyllene?

TV -hyllen på veggen kan se annerledes ut, være laget av forskjellige materialer.

Det er tre hovedformål som hun kan utføre i interiøret:

 • Plassering av TV -en. Over tid blir det mindre og mindre relevant – mange modeller er nå montert direkte på veggen og trenger ikke ekstra støtte.
 • Plassering av tilbehør. Hvis det er få horisontale lagringsflater i rommet, kan hyllen under TV -en øke antallet. I tillegg kan den ta imot tilbehør relatert til selve TV -en – for eksempel en DVD -spiller eller en samling plater..
 • Dekor tillegg. Designet kan være flerlags, med vegger, med en rekke dekorasjoner, belysning og utfylle rommets generelle stil.

Ofte kan avtaler kombineres. I noen tilfeller kan hyllen tjene alle tre.

Praktisk TV -hylle

Praktisk TV -hylle

Når du prøver å forestille deg en hylle som ville være perfekt for akkurat din TV, må du først bestemme hvordan den vil se ut når det gjelder design. Det er flere varianter – hver har sine egne fordeler og ulemper..

 • Suspendert. Disse konstruksjonene har et toppfeste – de er vanligvis suspendert fra veggen på sterke kjeder. De ser imponerende ut, spesielt hvis du velger et vakkert feste og understreker det, men de krever nøye beregninger, fordi kjeden kan bryte.
 • På braketter. En brakett er en støttebit som ser ut som en trekant. Det ene benet ligger ved siden av veggen, det andre til bunnflaten på hyllen. Det er parenteser av de mest intrikate formene. Betraktet som en mer pålitelig måte å feste enn suspensjoner..
 • Hjørne. Slike strukturer er festet i hjørnene med skjulte braketter og har en trekantet form. Lar deg plassere TV -en uten å miste plass, dessuten er den ganske pålitelig.

Suspendert struktur

Suspendert struktur

 • Støpt. Disse er laget av glass eller metall, noe som gir dem en intrikat form – stiger, terninger, glatte linjer, som ligner på havbølger. Er dyrere enn andre.
 • Wireframe. Ser ut som skap uten dører, som TV -en er bygget inn i. Danner noe som en nisje rundt det, lar deg stilistisk markere det i interiøret.

Deretter bør du forstå hvilket materiale hyllen vil være laget av..

Tross alt bestemmer designfunksjonene lite, bortsett fra det estetiske inntrykket. Men materialet som hyllen er laget av, påvirker de viktigste operasjonelle egenskapene..

Brakett - støttestykke

Brakett – støttestykke

Sponplater og MDF -hyller

Sponplater og MDF regnes som syntetiske materialer, selv om de er laget av tre.

Sponplater inneholder sagflis og flis, som presses under høyt trykk med syntetiske harpikser.

En sponplatehylle vil ha følgende fordeler:

 • Lav pris. Sponplater koster så lite at du ikke kan telle.
 • Stabilitet. Sponplate er ufølsom for fuktighet, lider ikke av ekstreme temperaturer.
 • Ulemper gjør imidlertid proffene nesten ubrukelige..
 • Mangel på motstand mot mekanisk skade. Sponplater sprekker lett fra slag – eller et stykke kan bryte av fra det.
 • Umulighet for kompleks behandling. En sponplatehylle vil alltid ha en rektangulær form, for når du prøver å sage den, vil den rett og slett sprekke. Omtrent det samme skjer hvis du utilsiktet borer et hull for braketten..

Hjørnekonstruksjon

Hjørnekonstruksjon

Sponplater ser ikke veldig estetisk tiltalende ut, og hvis det ble laget uten å overholde teknologiske krav, vil det frigjøre røyk som er giftig for mennesker..

RådSponplatehyllen skal bare installeres som en midlertidig løsning. Eller hvis hele utformingen av huset er laget med de billigste materialene.

MDF er litt høyere klasse. Avfall fra treproduksjon, flis og små rusk går til det, som blandes med harpiks, oppvarmes, omrøres til en homogen masse og presses i plater under høyt trykk.

Moderne stil

Moderne stil

MDF -hyllen vil ha følgende fordeler:
 • Lett å behandle. MDF, i motsetning til sponplater, tar lett hvilken som helst form.
 • Sikkerhet. I motsetning til sponplater, avgir MDF ikke skadelige røyk.
 • Stabilitet. Med riktig behandling (på grunn av hvilken strukturen vil koste litt mer), vil MDF -hyllen være ufølsom for fuktighet, biologiske irritasjoner og brann. Den kan vaskes med aggressive kjemikalier..
 • Lang levetid. MDF er mer pålitelig enn sponplater, det varer lenger, hovner ikke, bøyer seg ikke, tørker ikke ut over tid.

Ikke et tungvint alternativ

Ikke et tungvint alternativ

Det er bare to ulemper:
 • Pris. Selvfølgelig kan det ikke sammenlignes med prisen på naturlig tre, men i sammenligning med sponplater virker det ganske høyt.
 • Mykhet. Det er takket være mykheten i MDF at den er enkel å behandle – men på grunn av den vil hyllen være følsom for mekanisk skade. Chips med sprekker på den vil imidlertid ikke vises – bare bulker, slitasje.

MDF med sponplater kan få utseendet til ethvert naturmateriale – dette gir et beskyttende belegg som gir dem stabilitet og kan ha hvilken som helst farge. Ved nøye inspeksjon vil forskjellen selvfølgelig være merkbar, men hvis du ikke ser nøye ut, er det fullt mulig å bli lurt.

RådHvis du vil installere TV -en i soverom, der ingen andre enn deg virkelig skjer, og luftfuktigheten er lav – MDF eller sponplater passer deg.

Mulighet for et romslig rom

Mulighet for et romslig rom

Laget av tre

Hvis du ikke ser nøye etter, kan en hylle av MDF eller sponplater gå bak en trehylle. Men deres operasjonelle egenskaper er fortsatt noe forskjellige..

Treet har følgende fordeler:

 • Skjønnheten. Selvfølgelig kan andre materialer kopiere treets generelle utseende – men det vil fortsatt være forskjellig fra dem. Den spesielle strukturen, tilstedeværelsen av unike årer, knuter, fordypninger på overflaten, en svak lukt gir den en spesiell eleganse.
 • Lett å behandle. Treet kan ikke bare gis ønsket form, men også dekkes med intrikate utskjæringer, noe som vil gjøre det endelige resultatet mer interessant..
 • Pålitelighet. En trehylle kan vare i mange år, spesielt hvis den håndteres med forsiktighet.

Tre alternativ

Tre alternativ

Korrekt behandlet – og derfor noe dyrere – treet er også ufølsomt for fuktighet og biologiske irritasjoner, kan ikke forlate splinter.

Men selv har han ulemper:
 • Antennelighet. Treet brenner, uansett hvordan det blir behandlet.
 • Manglende motstand mot høy luftfuktighet og ekstreme temperaturer. Behandlet tre kan motstå dem, men resten vil raskt hovne opp eller tvert imot tørke opp under upassende forhold..
 • Pris. Naturlig tre – spesielt tette, pålitelige varianter – er dyrt.

Trehylle kan vare i mange år

Trehylle kan vare i mange år

Naturlig tre er en god løsning for vektlagt naturlig interiør – øko eller land. Det er uerstattelig i dyre, edle stiler – barokk, Art Deco. Men i det samme amerikansk stil, minimalisme, loft bedre å gjøre uten ham.

Laget av metall

Metall er en veldig original løsning for ethvert interiør, spesielt hvis du lar det være umalt og skinnende. Det passer ikke alle stiler, det gir rommet et litt kaldt, stramt utseende. Det har flere fordeler:

 • Bærekraft. Tre over tid tørker det eller svulmer, sponplater med MDF sprekker eller går i stykker, glass blir grumsete eller kan bryte, men ingenting er skummelt for en metallhylle – det brenner ikke, slites ikke, endrer ikke farge under solstrålene , er ikke redd for biologiske farer som mugg eller parasitter. Mange metaller ruster ikke engang – og de som gjør det kan alltid males.

Hi-tech stil

Hi-tech stil

 • Enkel omsorg. Metall tiltrekker seg ikke støv. Du trenger bare å tørke den av med en fuktig klut for å få den til å skinne igjen, som den første dagen etter kjøpet..
 • Pålitelighet. Et tynt metallplate tåler mye større vekt enn et treplate eller sponplater med samme tykkelse, pluss at det er praktisk talt ufølsomt for mekanisk skade. Maksimum – det vil vise seg å etterlate en bulke på den, som etterpå lett kan rettes ut.

Han har også ulemper:

 • Høy pris. Pålitelig rustfritt stål kan sammenlignes med naturlig tre.
 • Spesifikt utseende. Metallhyllen vil se streng ut, gjøre rommet litt mindre behagelig og mye kaldere. Det vil ikke kunne passe inn i mange stiler – for eksempel de fleste klassikerne – og kombinere med mange materialer. For eksempel med et tre.

Metall og glass

Metall og glass

Metallkonstruksjon passer perfekt til stil høyteknologisk, som alle består av kombinasjoner av glass og metall. Det vil se bra ut i minimalisme, i futurisme vil det slå rot på et loft. Men å prøve å sette det inn i landlig stil, amerikansk stil, øko og andre, med henvisning til nærhet til naturen, landsbylivet, naturlige materialer, er ikke verdt det..

RådNår du velger metall som materiale, må du kontrollere at det er av høy kvalitet. Lav pris, mangel på sertifikat, en selger som ikke har positive anmeldelser – alt dette kan indikere at strukturen vil mislykkes veldig raskt. Vil ruste, bøye eller bare falle.

Metall tiltrekker seg ikke støv

Metall tiltrekker seg ikke støv

Glasshyller

Glass er ikke mindre originalt materiale enn metall. Det er like vanskelig å montere det i interiøret.. Det har fordeler:

 • Estetikk. Denne skjønnheten ligner ikke skjønnheten til et tre – mer luftig, lettere. Glass vil ikke gjøre rommet mer koselig, men det vil gjøre det kaldere og lettere. I tillegg kan den i tillegg dekoreres med maleri eller lasergravering..
 • Bærekraft. Glass er ikke redd for praktisk talt noe – det endrer ikke farge i solen, hovner ikke opp av fuktighet, sprekker ikke fra ekstreme temperaturer og lider ikke av biologiske trusler. Absorberer ikke lukt, er ikke redd for aggressive kjemikalier.
 • Pålitelighet. Et tynt glassark kan bære mye vekt – hvis det er riktig herdet glass. Det kan tjene i flere tiår, endrer ikke form.
 • Mangfold. Det er et stort utvalg glass som skiller seg ut i ytelse, utseende..

Glass er det originale materialet

Glass er det originale materialet

Det er også ulemper:
 • Pris. Sammenlignelig med prisen på metall og naturlig tre.
 • Mangel på motstand mot mekanisk skade. Selv det mest holdbare glasset knuses med en sterk påvirkning – det eneste spørsmålet er hvordan fragmentene flyr fra hverandre. Billig glass vil regne ned små chips. De vil fly av kjære i store biter med stumpe kanter, som ikke kan kuttes.
 • Glatt overflate. Det er bedre å ikke legge noe på glasset som kan skli av. Og under det som ikke kan, er det verdt å sette serviett, slik at det ikke er riper.
 • Kompleksiteten i å forlate. Det er lett å tørke glasset med en klut. Men hvis det blir skittent, vask det slik at det ikke er striper igjen – en ikke -triviell oppgave, som krever spesiell dyktighet, en spesiell myk klut, spesielle kjemikalier.

Et tynt glassark kan bære mye vekt

Et tynt glassark kan bære mye vekt

I motsetning til sponplater kan metall, tre, glass være veldig forskjellige i pris og kvalitet..

Tildele:

 • Ark. Udødelige klassikere – tynne, gjennomsiktige, brutt i mange små fragmenter. Passer bare til en liten lett TV.
 • Herdet. Det samme arket, men behandlet med høy temperatur. Mer holdbar, bryter seg inn i store skjær med stumpe kanter. Passer for middels TV.
 • Triplex. Glass limt i flere lag – i midten er det et spesielt mellomlag som holder lagene sammen. Triplex går ikke i stykker, bare sprekker. Den brukes til fremstilling av skuddsikkert glass. Passer for store TV -er.

Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass) Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass) Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass)

Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass) Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass)

 • Flyte. Smeltet glass helles på smeltet metall, og avkjøles deretter – som et resultat viser det seg å være så glatt som mulig. For tiden brukt til hyller oftest.
 • Forsterket. Hvis du har en veldig stor og tung gammel TV, vil dette glasset fungere best for det. I tykkelsen er det et metallnett, som gir den større styrke enn alle andre arter. Når den blir slått, sprekker den ikke, oftest sprekker den ikke engang. Teksturen hans er vanligvis i en liten firkant..
 • Akryl. Ikke helt glass – tynt gjennomsiktig plastimitasjonsglass. Lett å skrape, brenne, men mye sterkere enn vanlig glass. Den kan bores, males, males, kuttes. Passer for en liten TV – eller for en rent dekorativ hylle som ikke støttes.

Kompakt versjon med metall- og glasselementer

Kompakt versjon med metall- og glasselementer

Triplex er mest verdt, akryl og glassplater er minst.

RådGlass passer godt til både metall og tre. Vil se best ut innen hi-tech, men kan også se bra ut i mer klassiske stiler.

Det blir interessant for deg:

Glasshyller i rommet på veggen: 150+ Bilder av bruk i stuen, på kjøkkenet, på badet. Hvilket alternativ å velge?

Inngangsparti med hyller for sko og klær Gjør det selv: 125+ Fotoalternativer (med sete, med henger, med benk og ikke bare)

Hvordan lage hyller i det indre av et rom med egne hender? (230+ bilder) Et utvalg av vakre og moderne ideer

Hvordan henge en TV på veggen? 150+ bilder av interiør

Hvordan dekorere hyllene?

Etter å ha tenkt meg hva slags hylle som skal ha en struktur og hvilket materiale den skal være laget av, gjenstår det bare å bestemme hvordan den skal dekoreres.

Klassisk stil

Klassisk stil

Ofte brukt:

 • Braketter. Dette er den vanligste løsningen som kan brukes til å dekorere alle hyller unntatt glass – du kan ikke bore de nødvendige hullene i dem. Braketter kan være strengt geometriske, med blomstermønstre, med geometriske mønstre, så vel som de mest originale formene – hvis du søker, kan du finne i form av trær, fugler, dyr, menneskeskikkelser. Innviklede braketter ser spesielt godt ut i klassisk interiør som engelsk.
 • Tråd. Passer til dekorering av trehyller. Det brukes oftest til slutten, hvor det vil være synlig. Vanligvis er dette enkle geometriske mønstre eller blomstermotiver. Flott løsning for miljø.
 • Maleri. Du kan male hvilken som helst overflate, til og med metall – heldigvis finner du passende maling i enhver kunstbutikk. Vanligvis male sidesnitt.
 • Gravering. Brukes til glass eller metall – etterlater et skinnende lyst merke. Du kan lage et mønster med det, du kan legge et interessant sitat på sidekuttet.

I hvitt

I hvitt

Ideen om å plassere ekstra tilbehør rundt hovedhyllen under TV -en og plassere tilbehør på dem er også en suksess – de blir bedre sett enn mønstre eller utskjæringer.

Det kan bli:

 • Blomster. Friske blomster i potter – ideell for amerikansk stil, for et koselig land, useriøst provence. Små vaser med buketter som bytter noen få dager er et tillegg for amerikansk retro. Blomster bør velges etter smak, men de skal ikke være for store..
 • Bilder. Passer godt i nesten hvilken som helst stil, bortsett fra de som ikke tåler tilbehør i prinsippet. Det er best hvis dette er profesjonelle bilder, som er hyggelige å se på, og som ikke bare har nostalgisk, men også kunstnerisk verdi..
 • Figurer. De er ikke passende i alle interiører, men de kan se vakre ut, spesielt hvis du ordner figurer fra samme samling.
 • Disker. Lyse diskbokser for en DVD-spiller er også et slags tilbehør som passer til de klassiske stilene på tjueårene.

Liten hylle i tre

Liten hylle i tre

I tillegg til de vanligste alternativene kan praktisk talt alt plasseres rundt TV -en – bøker, samlefigurer av tegneseriefigurer, et tre laget av perler, en kompleks struktur brettet ved hjelp av origami -teknikken.

RådDu kan dekorere ikke selve hyllen, ikke flere hyller, men veggen bak dem, i nærheten av TV -en. Du kan henge et stykke der fototapet, en plakat med en filmstjerne eller et rockeband, male graffiti der. Selvfølgelig er slik frihet ikke egnet for alle stiler, men for eksempel vil den passe perfekt inn i et loft..

Minimalisme stil

Minimalisme stil

Belysning spiller også en viktig rolle i utformingen av hyllen. Det er i stand til å markere hele hjørnet med TV -en..

Oftest brukes de til dette:
 • Spotbelysning. Liten runde inventar installert på tak, et stykke fra TV -en. Når de slås på når alle andre lys er slukket, fremhever de “kinosonen”, lindrer øynene for unødvendig belastning. Hvis ønskelig, kan du justere intensiteten til lyset. Eller led en separat bryter til hver lille lampe.
 • LED Strip Light. Det trekkes vanligvis langs kanten av en hylle – eller hyller. Hun vil fremheve dem i mørket, tilføre dem en mystisk glans. Kan endre farge, lysintensitet. Det ser ikke så godt ut med tre, både naturlig og kunstig, best egnet for glass – hvis du installerer det i hemmelighet, fra kanten presset mot veggen, vil hyllen lyse fra innsiden som en fortryllet juvel.

LED -stripen kan fungere som nattlys når den brukes på soverommet eller barn.

Kombinasjon av design for bøker og TV

Kombinasjon av design for bøker og TV

Nyanser av plassering

Når bildet av hyllen allerede har tatt form, gjenstår det bare å finne det ideelle stedet for det i huset. Først og fremst bør du vurdere i hvilket rom hyllen vil ligge.

Hvis dette kjøkken, det er en rekke faktorer å ta hensyn til:
 • Konstant temperatur faller. De lager mat på kjøkkenet nesten hver dag. Ovnen varmes opp, luften varmes opp med den, og avkjøles deretter om noen timer. Derfor må hyllen være ufølsom for fall..
 • Konstante dråper i fuktighet. Vannkokeren varmes opp – det kommer ut damp. Vannet til suppen varmes opp – damp frigjøres. Luften på kjøkkenet er enten mettet med fuktighet eller mer eller mindre tørr. Derfor bør ikke regimentet lide av et slikt regime..
 • Vanskelige driftsforhold. På kjøkkenet helles det konstant noe, egg knuses, salater blandes, noe stekes i olje, noe bakes i en varm ovn. Under slike forhold er det veldig enkelt å tilfeldigvis flekke en hylle med alt – nesten like enkelt som å berøre den med hånden din uten å være fraværende. Derfor bør den være lett å vaske og være ufølsom for mekanisk skade..

Vegg i det indre av stuen

Vegg i det indre av stua

Derfor må du sette metall på kjøkkenet – det er ikke redd for noe som helst – eller glass – og vaske det hver dag. Sponplate med MDF blir ubrukelig på bare et par år, og naturlig tre vil tørke ut eller svelle, med mindre du hele tiden behandler det med spesielle løsninger.

Hvis dette stue, krav til hylle nedenfor. Bare det estetiske spørsmålet må tas i betraktning. Hele familien samles i stua, gjester kommer til den. Hvis dette ikke er så viktig på kjøkkenet, bør en hylle i stuen være en ideell del av interiøret. Alle materialer er egnet for slike forhold, bortsett fra sponplater, som ser for budsjett ut..

Det er ingen krav til soverommet i det hele tatt – dette er et personlig rom, du kan til og med sette sponplater i det hvis det passer deg helt.

I det indre av soverommet

I det indre av soverommet

Men når det gjelder barnehage, er kravene til hyllen ikke mindre strenge enn på kjøkkenet – men de er av en annen type..

Følgende faktorer må tas i betraktning:
 • Sikkerhet. Når det gjelder barnehagen, først og fremst. Hyllen skal ikke ha skarpe hjørner; det er bedre å feste den på pålitelige braketter vekk fra barnesengen. Det vil ikke fungere å plassere barnet over barnets høyde (det er skadelig for øynene å se TV nedenfra og opp), derfor må du sørge for at det ikke skader ham på noen måte.
 • Estetikk. Først og fremst må skjønnheten i hyllen koordineres med den lille innbyggeren i rommet. Kanskje vil han like sponplater belagt med en lys farge, som en voksen vil synes er smakløs. Og kanskje vil han se tegneseriedyr eller fisk på overflaten..

Det er klart at en metallhylle bare vil fungere hvis den har avrundede glatte linjer, og glass vil mest sannsynlig ikke fungere i det hele tatt hvis du ikke tar en dyr, forsterket.

Loftstil

Loftstil

RådDet er verdt å plassere flere hyller rundt TV -en i barnehagen – barnet vil definitivt finne hva de skal legge på dem. Fra en samling konstruktører til dine favoritt plysj leker.

I alle rom utfører TVer forskjellige oppgaver, derfor er det litt forskjellige krav til hyllene:

 • Kjøkken. Her fungerer TV -en oftest som en bakgrunn, der kokken sliter med mat, og bare av og til ser på skjermen. Under slike forhold bør TV -en være liten, og hyllen skal være slik at den tar så lite nyttig plass som mulig. Det ville være ideelt å gjøre det vinklet, kanskje over øyehøyde, slik at du kan plassere noe annet under. Ingen spesiell estetisk raffinement er nødvendig.

I det indre av kjøkkenet

I det indre av kjøkkenet

 • Stue. Her blir TV -en ofte midten av interiøret – den står på en hylle på veggen, foran den står sofa. Hele familien samles her for å se et interessant show, gjester som kommer for å se filmen sitter foran den. Derfor må han selv være stor, og hyllen – bred, tykk, helst på braketter. Her er estetiske herligheter velkomne, spesielt hvis stilen på møblene godtar dem..
 • Soverom. De setter sjelden en TV her, fordi sjelden mennesker bruker mer tid på soverommet enn det som er nødvendig for direkte søvn. Derfor, hvis det besluttes å si det likevel, er det ingen generelle tips. Det viktigste er at han ikke slår ut.
 • Barn. Et eget TV -apparat for et barn, slik at det kan se tegneserier, bør ikke være for dyrt eller tungt – i løpet av spillet kan det slippes, berøres med en albue eller svinges. En middels TV på lav hylle er den beste løsningen. Estetiske herligheter – etter smaken til ungen.

I det indre av barnerommet

I det indre av barnerommet

Når beslutningen er tatt, gjenstår det bare å plassere TV -en på veggen uten å bryte driftsreglene.

lSikkerhet

For ikke å ødelegge synet ditt, må du følge enkle regler når du plasserer en TV:

 • Område. Avstanden fra en person som sitter på sofaen (eller ligger i sengen) til TV -apparatet må være minst to meter, ellers vil øynene belastes, noe som er skadelig.
 • Høyde. Det antas at den optimale høyden er i øyehøyden til personen som ser på skjermen. Derfor er den enkleste måten å bestemme hvordan du henger en TV på, å sitte på sofaen (eller ligge på sengen), lukke øynene og deretter åpne dem og se på veggen. Punktet der blikket vil stoppe er stedet hvor den øvre tredjedelen av skjermen skal komme. Derfor må du i en barne -TV henge lavt – det er skadelig for et barn å løfte hodet.
 • skygge. TV -en må ikke plasseres foran et vindu. I dagslys vil skjermen blende, øynene dine vil belastes, og dette er skadelig. Det eneste unntaket er hvis vinduet har veldig tykke gardiner som blokkerer nesten alt lys.

Tilpasset løsning for TV -installasjon

Tilpasset løsning for TV -installasjon

Et unntak er TV på kjøkkenet, som ikke blir sett så mye på som man hører på. Men hvis kjøkkenet ditt også fungerer som en stue, og mens du spiser, liker du å se nyhetene, er det bedre å sette det nede, i øyehøyde..

Og for ikke å si farvel til dyrt utstyr for tidlig, er reglene forskjellige.

Ikke heng TV -en på følgende steder:
 • Over varmeapparater. Dette inkluderer batterier, ekte peis, kjøkken komfyr. Varme har en dårlig effekt på innsiden av TV -en, den kan ødelegge hyllen hvis den ikke er laget av metall.
 • I små nisjer. Å plassere en TV i en nisje er en god løsning, men bare hvis det er minst tjue centimeter på hver side fra kantene til kantene på nisjen. Ellers vil ventilasjonen bli forstyrret, varmen som genereres av TV -en selv vil stagnere og påvirke den negativt..
 • På spinkle vegger. Dette gjelder spesielt store plasma -TV -er, som kan veie opptil tretti kilo – de kan bare plasseres på en solid murstein eller betongvegg..

Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass) Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass) Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass)

Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass) Hylle for en TV på veggen (295+ bilder): Design nyanser (hengslet, hjørne, glass)

Ellers kan du plassere TV -en og hyllen under den etter din egen smak – i hjørnet, i midten av komposisjonen, i en stor nisje, i endeveggen …

VIDEO: Hvordan lage en hylle med egne hender?

konklusjoner

Materialet til alle dekorelementene bør avhenge av rommets stil – inkludert hyllene under TV -en.

Previous Post
Χειροτεχνίες DIY για το Νέο Έτος 2020 (120+ Φωτογραφίες) – Εκπλήξτε τους αγαπημένους σας με τη φαντασία μας (+ Κριτικές)
Next Post
Plassere malerier på soverommet over sengen i Feng Shui: Hvordan dekorere rommet. 170+ (Foto) lyse og stilige aksenter
Adblock
detector