15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Inngangsparti med hyller for sko og klær Gjør det selv: 125+ Fotoalternativer (med sete, med henger, med benk og ikke bare)

Gang med hyller for sko

Gangstativene som er tilgjengelige i dag, vil hjelpe deg med å løse problemet med å lagre sko i hjemmet ditt. Å komme inn i hjemmet ditt kan sette tonen for resten av rominnredningen, og lagring av skoene dine vil holde rotet til et minimum og gi et stilig sted ikke bare for skoene dine, men også for andre personlige ting. Velg en skostativ som har mange funksjonelle elementer for å kombinere lagring. En benk, en ottoman med hyller og andre arrangører bidrar alle til et godt organisert rom. Bruk høye og smale former for effektiv lagring i et lite område. Slike gjenstander krever ikke mye plass og bruker veggene effektivt til lagring. Flere detaljer senere i artikkelen.

Organiser korridoren riktig

I korridor du tar imot gjester og tar dine første skritt inn i personvernet etter en lang dag på jobb. Det er fornuftig å nærme seg denne delen av hjemmet med fokus på organisering og renslighet. Et organisert og gjennomtenkt rom vil skape en ro i deg og dine gjester. I dag skal vi snakke om hvordan du oppnår denne effekten med skostativ..

Billig og stilig skostativ

Billig og stilig skostativ

RådBruk kurver og esker for å få mest mulig ut av ditt nye lagringssystem.

Sett opp separate hyller for forskjellige familiemedlemmer, eller lag seksjoner etter sesong eller type. Du kan for eksempel ha en egen kurv for alle flerbruksposene ved siden av inngangsdør, så du vil aldri glemme å ta vesken din når du går på markedet. Hvis du synes det er litt vanskelig å holde oversikt over ting som nøkler og lommebok, lager du en spesiell kurv eller til og med en dekorativ bolle, slik at du alltid vet hvor de er..

Glidende garderobe for oppbevaring av sko og en liten hylle for nøkler og andre hendige ting

Glidende garderobe for oppbevaring av sko og en liten hylle for nøkler og andre hendige ting

Kroker kan hjelpe alle i hjemmet med å utvikle gode vaner for rengjøring og lagring av viktige ting. Et organisert miljø er mye lettere å vedlikeholde enn å praktisere fjerning av rot hele tiden. For å fullføre lagringssystemet, legg til det ultimate tilbehøret – en hylle eller skostativ.

Å lage en skolagringsplass rett utenfor inngangsdøren kan bidra til å bevare resten huset ditt litt renere, og oppmuntrer husholdninger og gjester til å ta av seg skoene før de drar til resten av huset. Velg en krokhyllemodell hvis du ikke har nok plass til å lagre alt hjemmetøyet ditt eller ikke har nok plass til å gi gjestene et sted å henge på seg strøkene..

Plasser skostativ enkelt

Sko er en av de tingene som raskt går ut av kontroll i hjemmet mitt. Mange mennesker, inkludert meg, har flere sko enn de trenger. Og som klær, bruker mange par nesten aldri og tar bare verdifull plass..

På en lappHer er det jeg kom på: Jeg gjorde en revisjon av alle skoene, satte dem sammen og la dem neppe i et eget rom. Sortert i kategorier. Jeg bestemte meg selv hvor mange sko jeg virkelig trenger for hver kategori. Hun tok mot og ble avgjørende kvitt unødvendige par. Så sendte jeg dem tilbake til hyllen sortert etter kategori..

Ikke-standard løsning

Ikke-standard løsning

Ledig plass vil alltid være et problem i ethvert hjem. Heldigvis passer mange skolagringsmodeller i nesten alle rommet og til og med i gangen. De vil se bra ut i et stort garderobe i hjemmet, på et gjesterom. vindu, i gangen eller på verandaen, selv i stue.

Hvis du vil sette hyller for oppbevaring av sko i stuen din, så velg sannsynligvis en modell med dører som åpnes utover. Når døren er lukket, din sone skooppbevaring kan se ut akkurat som en benk eller benk og kan brukes som et ekstra sittegruppe. Ingen vil engang gjette hva slags skatt som er gjemt der inne.

Hvordan velge møbler for sko i gangen?

Selv i de mest organiserte hjemmene kan ganger og korridorer raskt bli rotete problemområder. De pleier å bli en dumpingplass for sko og andre ting, og etterlater plassen din mindre innbydende for familie og gjester.. Å legge til spesielle møbler i inngangspartiet er en enkel måte å bringe både funksjon og stil til hjemmet ditt..

Spar plass

Spar plass

For at skohyller skal takle rot, må du velge dem med tanke på organisasjonen.. For eksempel kan en benk med oppbevaring under fungere som sittegruppe og kan brukes som skooppbevaring. Tilsvarende stilig skap for sko gir interesse og gir praktisk oppbevaringsplass.

RådHva med å bruke skooppbevaringsmøbler for å lage en kyststil på gangen? Fargepaletten for kystinnredning er lys og luftig. Hvit, blå, krem, benker eller kleshengere med skostativ i kombinasjon med teksturerte rotting- eller vintreetkurver vil passe organisk og skape hovedaksenten.

Benk med oppbevaring under

Benk med oppbevaring under

Henger med hylle

Til møbler gjorde en effekt i rommet, velg ganske populære og praktiske løsninger med en henger: det er en kompakt og romslig lagring. Den øverste køya brukes tradisjonelt som et sete, med puter som dekorerer den. Dermed løser dette designet tre problemer samtidig:

 • lagring av sko;
 • lagring av ting og småting som kan henges på kroker (for eksempel nøkler);
 • komfortable sitteplasser nær inngangen for å ta av deg skoene.

RådFor å få motivet til å skille seg ut, bruk en farge som står i kontrast med andre farger i rommet. Nyanser av rød kontrast godt med gråbrune toner. For en vinn-vinn-effekt, bruk en klassisk blanding av svart og hvitt som skaper en sprett kontrast til hvilken som helst fargepalett. Denne kombinasjonen, forresten, er igjen en prioritet for designere..

Oppbevaring med dører og skuffer

Oppbevaring med dører og skuffer

Det er mange alternativer å velge mellom, inkludert lagring med dører og skuffer for å skjule støvler utenfor synet. Populære reisemål – gammelt treverk og kombinasjoner av metall og tre.

Lyse eller mørke tresorter med enkle former passer godt til tradisjonell innredning. Et praktisk alternativ er en garderobe som inneholder et speil på innsiden av døren eller ekstra skuffer for småting..

De fleste av jugendmodellene har rette linjer og streng stil. Den romslige bunnen og fraværet av sidevegger gir luftighet og samtidig romslighet, uten å gjøre plassen tyngre. Ideell for de minste gangene (og også for store).

Art Nouveau

Art Nouveau

I en liten korridor tar høye, slanke strukturer minimal plass og bruker opp plass vegger som hovedlagringsområde. For store mellomrom, balanser stemningen ved å bruke to av de samme elementene.

Hyller i tre

Hvilke typer skooppbevaringsstrukturer ville være passende for tradisjonell eller rustikk innredning? De grunnleggende elementene i et tradisjonelt eller rustikt utseende er enkle linjer uten problemer. Tre i naturlig finish, kombinert med solide metallrammer, er en god løsning som er tilgjengelig i mange typer design. Eller se på oppbevaringsbenkene med enkle metallstativer..

Tre i naturlig finish

Tre i naturlig finish

Skostativ med sete

Når du trenger møbler som gir et behagelig område for å ta på og av skoene, bør du vurdere et skostativ med sete. Den lar deg lagre og organisere skoene og andre klær. Benken på toppen lar deg sitte stille mens du skifter sko. Du trenger ikke lenger å lene deg mot en vegg for å få balanse for å ta på deg skoene. De fleste mødre vil elske at babyene deres ikke lenger vil beis på gangveggene..

Benken på toppen hjelper deg med å bytte sko komfortabelt

Benken på toppen hjelper deg med å bytte sko komfortabelt

Legg til en pute for varme og komfort. Hyller under gir den deg god lagringsplass for flere par støvler, sko og tøfler som du bruker hver dag. Kan plasseres på toppen av kurvoppbevaringsboksene for lite tilbehør på et praktisk sted.

Benker i løvtre og finer gir et attraktivt og allsidig utseende.

RådVelg modeller med benkeplate, å plassere pyntegjenstander.

Open concept -enheter med kurver er ideelle for oppbevaring av hundebånd og tilbehør, kompakte paraplyer, hatter, hansker og mer. Mange skobenker passer godt sammen med andre møbler.

Se stilig ut

Se stilig ut

Det er flere skostativ under sittegruppen. Avhengig av hvor mye du planlegger å bruke og hvor mye plass du har, kan de lagre 6 til 20 par sko.

Smijernshylle

Skoholder i smijern er laget i stykker og er dyre. Dette produktet er avgjørende for utendørs bruk på grunn av dets høye korrosjonsbestandighet og eksepsjonelle holdbarhet. Hovedtrekkene deres er som følger:

 • Korrosjonsbeskyttelse;
 • økt styrke;
 • eksklusivt design.

Smidd modell

Smidd modell

Ved fremstilling av smidde kvalitetsprodukter brukes pålitelige metallblandinger og spesiell teknologi i samsvar med etablerte retningslinjer for industrien. Rådfør deg med produsenten om sammensetningen av råvarer.

Benk med hylle

For å få ekstra lagringsplass for sko i gangen, så vel som i stua, soverom, spisestue eller annet rom, og når du ikke har nok plass til store møbler, kan du prøve å bruke en benk eller osmannisk med rikelig lagringsplass.

En grå benk ser koselig ut

En grå benk ser koselig ut

Hvilke elementer bør vurderes for en slik bankett? Teksturen i det myke stoffet gir rommet en koselig følelse. Valget av polstring til benken bør være i samme farge som hovedfargen som brukes på gangen for å passe organisk til det nye elementet. For å dekorere gangen gunstig, bruk lyse farger eller til og med ren hvit..

Garderobe i gangen med hyller

Hvis du bestemmer deg for å sette en fullverdig garderobe på gangen, til tross for at den vil spise opp hele plassen, velger du en modell som gir en kombinasjon av funksjonell lagring og stilig utseende, ettersom utseendet vil seire og tiltrekke seg oppmerksomheten til gjester. Lag for eksempel en aksentgarderobe med dører i en stil som passer med eksisterende innredning..

Kombinasjon av funksjonell lagring og stilig utseende

Kombinasjon av funksjonell lagring og stilig utseende

Gang skap er ofte gjort allerede vanlige, noe som er ganske naturlig for vår virkelighet – romslige ganger er ganske sjeldne. Deres andre funksjon er et stort antall hyller og små sektorer for lagring av sko, post og andre fastboende i korridoren.. Mens skostativene ofte er åpne, har skapet vanligvis dører som skjuler de indre hyllene..

Benk med hylle

Det er ikke så mange benker som spesialiserer seg på lagring av sko, siden dette elementet er mega praktisk og kan brukes i alle rom og til ethvert formål. Hvert rom har plass til en liten benk, så hvorfor ikke velge en med lagringsplass. Det som gjør dem praktiske for korridorer er deres kompakte størrelse, og du kan bruke den selv i et lite rom og få to store fordeler – et sted for komfortabel fjerning og oppbevaring av sko.

Kan brukes selv på en liten plass

Kan brukes selv på en liten plass

Stilig og funksjonelt, dette stykket ser alltid ut som et aksentstykke, og legger til personlighet i designet. I tillegg til pent oppbevaring av sko, kan en slik benk brukes til å lagre andre ting som alltid vil være i umiddelbar nærhet – en nyttig funksjon for både gjester under besøket og for vertene..

Legg ekstra puter og et teppe på den for å skape hygge og bekvemmelighet. Ved å plassere det under et stort speil eller maleri, vil du lage et komplett, helhetlig design som ikke krever ytterligere detaljer..

Klassisk og diskret stil

Klassisk og diskret stil

Råd

For å lage et populært nautisk innendørs tema med bare noen få berøringer, konsentrer deg om hvite, krem, blå og sandfarger – de er grunnlaget for denne stilen. Legg til teksturer som vevd polstring eller kurv. En benk med hyller med rottingelementer vil skape den rette atmosfæren.

Metallhylle

Det ideelle alternativet er en allsidig metallhylle som har et rom for paraplyer, sko og andre ting for gjester. Å supplere metallet med tre vil gjøre møblene mer holdbare og estetisk tiltalende. Enkle metalllinjer kombinert med tre – grunnlaget for å lage en “enkel” stil som erobrer med sitt “geni”.

Enkle linjer av metall kombinert med tre

Enkle linjer av metall kombinert med tre

Lagringsstativer

Denne varen ligner på hyllehengeren, men har ekstra lagringsplass. Den er lett og iøynefallende og kan legges til enhver innredning. I en liten gang, skaper en benk sammen med vegghyller og kroker et allsidig sted for gjestene å legge fra seg strøk, hatt og skitne sko. Bruk stilige, myke puter. Match fargene for å lage en organisk fyrstikk i rommets stil.. Et stativ trukket med stoff kan være enten monokromatisk eller mønstret.

Gang i skandinavisk stil

Gang i skandinavisk stil

Lukkede hyller

Mens skohyllene ofte er åpne, har kommoder vanligvis dører som skjuler indre hyller med en praktisk skoholder. Selv om valg av kommoder og materialer for dem i stor grad er begrenset til tre eller metall, sammen med standard lukkede hyller og kommoder, er det fortsatt et stort antall dekorative modeller med speil, metalloverflate, decoupage -effekt og mye mer ..

Kommoden har hyller med praktisk skoholder

Kommoden har hyller med praktisk skoholder

Svartlakkede kommoder ser bra ut i moderne innredning, og kommode med valnøtt- eller eikekledning er egnet for landlig stil..

Hjørnehylle

For å bruke plassen effektivt, må du alltid okkupere hjørnene på rommet.. Siden den mest relevante eiendommen for gangen er dens kapasitet, kan du bruke hjørnene til å plassere skoene dine pent i dem. Hjørnehyllene er åpne og lukkede, men lukkede gjør alltid plassen tyngre på grunn av formen og skjuler kvadratmeter.

For effektiv bruk av plass

For effektiv bruk av plass

Åpne hyller ser flotte ut av tre, dette alternativet er ganske romslig og egnet for en stor familie.

Plasthylle

Plasthyllen er ideell for et leid hjem, så vel som når du flytter inn i et nytt hjem, når det tar tid å skaffe seg permanent inventar. På grunn av materialets egenskaper er plast kortvarig og er bare egnet som et midlertidig alternativ.. Imidlertid er det bra fordi det innebærer mange farger og stiliseringer for forskjellige naturlige materialer og fenomener, eller andre effekter..

Plasthylle som et midlertidig alternativ

Plasthylle som et midlertidig alternativ

9 enkle måter å organisere skoene på

Hvis du har minst 10 par sko som du bruker jevnlig og trenger å organisere dem, vil disse tipsene hjelpe deg. Å organisere sko koster ikke en formue, og betyr ikke at du må ha et skap på størrelse med et lite hus. Du kan enkelt organisere skoene dine i en perfekt liten haug og aldri bekymre deg for å miste dem igjen.

Uvanlig lagringsalternativ

Uvanlig lagringsalternativ

Skostativer kan lages av mange praktiske ting som ser bra ut og er veldig effektive til å holde ting ryddig. Ta en titt på disse 9 beste ideene for organisering av sko og se hvordan de kan hjelpe deg med å holde samlingen din pen..

Organiser etter stil

Hvis du pleier å bruke forskjellige typer sko, ballettleiligheter, sko, støvler, etc., kan du organisere dem etter stil for å velge hele utseendet på en gang. Ta det et skritt videre: hvis du har en tilstrekkelig samling, kan du organisere den etter stil, deretter etter farge.

Trestil

Trestil

Monter vanlige hyller

Hvis du har plass, er det bare å legge til noen hyller i skapet for å holde skoene på. Å legge hyller til veggen er en fin måte å holde alle skoene sammen og ha god plass til andre ting. Dette fungerer best når det er en ganske stor garderobe, men du kan sette nye hyller uansett hvor det er en tom vegg..

For en gang med fri vegg

For en gang med fri vegg

Bruk en bokhylle

Bokhyller er flotte for å organisere omtrent alt, og du kan bruke dem til å holde skoene organisert. Hvis du har plass til å sette opp en bokhylle i skapet ditt, flott. Hvis ikke, bare legg skoene på en hylle på soverommet ditt, eller baderom – uansett hvor du har et sted for henne. Vurder å legge den inn i soveromsveggen din for å spare plass og ha et praktisk alternativ for oppbevaring av sko og annet tilbehør..

Bokhylle som oppbevaringsalternativ

Bokhylle som oppbevaringsalternativ

Finner ekstra plass

Det er så mange steder å lagre skoene dine. Hvis du har plass til å lage en hylle, plasser dem på soverommet eller skapet. Bruk et toalettbord for fin oppbevaring, og selv de små hyllene som henger på veggene er perfekte for å lagre sko fra gulvet. Bruk fantasien til å lage lagringsplass for sko.

Nedhengt skostativ

Bruk noen tynne brett for å skape plass til skoene med hæl. Du trenger bare å spikre lamellene på veggen eller skru dem på baksiden av skapet, og sørg for at de er jevne. Deretter er det bare å henge hælene på brettene med hælen. Dette fungerer godt for små mellomrom, og du kan passe flere par sko på samme stripe..

For hæler

For hæler

Her er et annet inspirasjonsalternativ: Konverter, etter en designer, en demontert bilderamme til veggoppbevaring. Alternativ to: Kjøp vegglister fra en oppussingsbutikk, klipp dem i størrelse, maling og heng dem til slutt.

Hyller i PVC -rør

Vanligvis er PVC -røret gjemt bak gips, men her tar det midtpunktet som grunnlag for enda et kreativt DIY skostativ.

Utrolig stilig røralternativ

Utrolig stilig røralternativ

Smal hylleide

På trange steder som for eksempel et inngangshjørne, gir dette DIY -skostativet en kompakt, men effektiv oppbevaringsløsning for alle typer sko – fra lette joggesko til store støvler.

Anheng

Spar plass ved å plassere skoene på veggen eller på baksiden av skapet. Best for sandaler og flate sko. Alt du trenger er skohenger og snor.

Spesielle kleshengere i skapet som alternativ til oppbevaring

Spesielle kleshengere i skapet som alternativ til oppbevaring

Gjør Ikea -bokhyllen din til skostativ

Ikeas livshack er alltid vellykket, velg en vanlig Ikea -bokhylle og gjør den til en skolagring som ser vakker ut og holder skoene på plass veldig effektivt. Du kan lage denne skoorganisatoren på bare en time og ha tonnevis med lagringsplass for alle skoene dine..

DIY skohylle

Jeg ble seriøst inspirert av en skohylle med egne hender basert på bokhyller fra Ikea. Jeg fikk Ikea Billy, som var ineffektiv hjemme:

Denne bokhyllen var i riktig størrelse for å passe i venstre halvdel av garderoben min, og jeg fant veiledninger på internett om hvordan du lager sekskantede vegghyller..

Lett å montere for hånd

Lett å montere for hånd

Vi lager sekskantede hyller med egne hender: det du trenger?

Verktøylisten din er relativt enkel. Lag så mange former du vil og ordne dem. Disse instruksjonene er for 8 former som passer perfekt inn i en Ikea Billy bokhylle. Hvor begynte jeg:

 • Jeg kjøpte 1 × 10 tommer lameller (2,5×25 cm) med en lengde på 1,5-2 meter for å lette levering av varer hjem;
 • lim til tre;
 • belegg lakk;
 • beis – jeg brukte linolje;
 • sandpapir, pensel og fargestoffer.

Lett å gjøre

Lett å gjøre

Vær også oppmerksom på at 1 x 10 “var litt smalere på rundt 23 cm. Dette betyr at skofigurene blir 23 cm dype. Dette er den perfekte størrelsen for barn og mors sko (min størrelse 37). Hvis familien din er høy nok, trenger du mye dybde.

Skostativ-trinn-for-trinn-guide

Trinn 1 (valgfritt)

Forbered hyllen din. Min originale bokhylle var svart. Jeg grunnet og malte det raskt med hvit maling jeg hadde igjen før. Hvis du allerede har en hvit hylle eller vil bruke svart, hopper du over dette trinnet..

Steg 2

Tell vinklene. Prøv å huske videregående og beregne dimensjonene på sekskanten.

Bokhylla mi var 30 tommer (76 cm) bred, og jeg trengte at hver hylle var 10 tommer bred (eller bare firkantet).

Trinn 3

Bli venn med noen som eier et elektroverktøy. For å lage hyllene må du kutte 1 x 10 ” lameller i 48 15 cm (5,3 / 4 ”) planker.

Gjør det selv fra bokhyllen

Gjør det selv fra bokhyllen

Lag noen ekstra planker for å ha en reserve i tilfelle ekteskap. Legg deretter bladet på verktøyet 30 grader og skjær hver ende av rumpa.

Trinn 4

Monter plankene i riktig sekskantform. Kjør spiker langs en kant av hvert snitt i treet.

Påfør deretter trelim langs sømmen før du spikrer bitene sammen. Hver sekskant vil være litt spinkel til trelimet tørker. Jeg installerte alle hyllene på et sted der limet hadde tørket helt over natten, slik at alle hjørner var jevne..

Trinn 5

Det er på tide å male. Det anbefales alltid å forhåndsbehandle treverket før du maler. Alternativt kan du bare våte treet med en klut og vann i stedet for å kjøpe et spesialprodukt. Jeg brukte denne metoden og var fornøyd med resultatene..

Valg av sine paller

Valg av sine paller

Trinn 6

Montering. Jeg lagde hyllene i tre rader, forskjøvet. Jeg brukte også den originale topphyllen som støtte for kurver og mindre gjenstander..

For huset mitt er skohylle det eneste møbelet for oppbevaring som passer inn i rommet, og alt annet er bare pyntegjenstander og en lett bordplate som ikke belaster interiøret.

Et nødvendig sted for hver gang

Et nødvendig sted for hver gang

konklusjoner

For meg åpnet skohyller med seter en ny verden av komfort: Jeg kan ikke forestille meg hvordan det var mulig å leve uten denne fantastiske sitteplassen, spesielt etter en lang dag på jobben..

VIDEO: Lyse ideer til hyllene dine

Previous Post
Χειροτεχνία για το 2019 του Κίτρινου Χοίρου (65+ Φωτογραφίες). 6 πρωτότυπα και εκπληκτικά κύρια μαθήματα DIY με διάφορες τεχνικές (τσόχα, ζυμαρικά, παστή ζύμη) + Κριτικές
Next Post
Plassere malerier på soverommet over sengen i Feng Shui: Hvordan dekorere rommet. 170+ (Foto) lyse og stilige aksenter