15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ottomaner for forskjellige rom som et originalt møbel – alternativer, tips, 235+ (Foto). Luksuriøst og praktisk tillegg

Osmannerne

Puffer er etterspurt fordi de kan brukes som stol, bord, skostativ og andre ting. En betydelig fordel er at de tar liten plass. De fleste kjøper dem i butikker, men du kan koble fantasien din og lage dem selv av skrapmaterialer. Finn ut hvordan du enkelt og enkelt kan sy med egne hender. Og også i hvilke rom som er oftomaner som oftest brukes.

DIY ottomaner

Hvorfor er det verdt å ta hensyn til spørsmålet om hjemmelagde ottomaner? I butikker kan du finne et stort utvalg av denne typen møbler, det ser ut til at alle blant de mange alternativene vil finne det han liker. Spørsmålet om kostnad spiller imidlertid en viktig rolle..

Vakre og komfortable ottomaner i interiøret

Vakre og komfortable ottomaner i interiøret

Kostprisen på håndlagde møbler er en størrelsesorden mindre enn kjøpte møbler. For fremstilling kan du bruke improviserte materialer som du sannsynligvis har hjemme. Hvis du må kjøpe noe, så i små mengder. En annen fordel er originaliteten til slike møbler..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne stuemøbler (115+ bilder): Alt du trenger å vite for å lage et stilig design

Hvordan sy myke ottomaner?

Det myke tilbehøret vil ikke bare være et godt tillegg til møbler, som et sted å sitte, men du og dine gjester vil sikkert nyte det. Det vil være behagelig å sitte på den, så vær sikker på at rivalisering definitivt vil begynne om et så behagelig mykt sted..

Varmt og behagelig sted å tilbringe tid

Varmt og behagelig sted å tilbringe tid

Den enkleste modellen av en myk puff består av tre deler: to sirkler av samme størrelse og en lang stripe. For å beregne lengden på stripen, legg opp diametrene på sirklene. Alle deler er kuttet ut og sydd, det er et sted for fyllstoffet på toppen.

RådBruk alle tilgjengelige materialer som fyllstoff, de mest populære er lette, utvidede polystyrenkuler – billige, praktiske, praktiske.

Den største fordelen er originaliteten til slike møbler.

Den største fordelen er originaliteten til slike møbler.

For å sy en mer kompleks versjon må du forberede åtte sekskantede deler. På en av dem bøyer du endene for å lage et hull for fylling. Under syingen kobler vi først to deler (side om side), deretter fire, og så videre, til alle åtte sekskanter er sydd.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan velge moderne møbler og fornye interiøret? 230+ Bilder av løsninger for utformingen av stil (design av stue, soverom, kjøkken, gang)

Fra flasker

Å lage et flaskeprodukt er enkelt, krever ikke spesielle enheter eller materialer. Du trenger omtrent 40 av dem, det er viktig at de alle er like i størrelse og volum. Bedre å ta beholdere fra samme drink.

En slående detalj i ethvert interiør

En slående detalj i ethvert interiør

Produksjonsinstruksjonene er enkle:

 • vi tar flasker, vrir lokkene tett på dem, setter dem tett til hverandre i en sirkel;
 • slik at basen holdes godt fast, knytter vi bunnene ved hjelp av bredt teip;
 • vi tar papp, helst to eller tre lag, kutter ut to sirkler slik at de i diameter tilsvarer diameteren på sirkelen som dannes fra flaskene;
 • vi legger en pappsirkel under flaskene, den andre – over, vi kobler strukturen ved hjelp av bredt tape;
 • kutt ut to sirkler og en stripe fra polstringspolyesteren, hvis høyde er lik høyden på flaskene;
 • vi kobler alle delene, sy dem med en nål og tråd.

Lett å gjøre

Lett å gjøre

En slik flaskeartikkel er egnet til å sitte på den eller bruke som nattbord.. Du kan ikke klatre på den med føttene, hoppe, legge tunge gjenstander på toppen. Et deksel settes på toppen, du kan også lage det selv.

RådDen enkleste måten å lage et omslag med egne hender er ved å knytte det eller sy det på en skrivemaskin laget av tykt stoff.

DIY strikkede puffer

DIY strikkede puffer

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan kan du ordne møbler i et rom riktig og vakkert? 150+ fotooppsett for maksimal ytelse og komfort

Rund

Den enkleste måten å lage runde puffer er å bruke gamle dekk, som bilistene sannsynligvis har i huset.. Fordelen med et slikt møbel er styrke, den kan holde en stor vekt.. Det er nødvendig å lage to sirkler av tett kryssfiner, hvis diameter vil være litt mindre enn dekket (for å dekke det på begge sider).

Runde er det enkleste å gjøre

Runde er det enkleste å gjøre

Klippesirklene festes til dekket med selvskruende skruer på tre til fire punkter. Etter det går vi videre til det eksterne designet.. Det er mange måter å gjøre dette på, og følgende stiler brukes ofte:

 • Land. Vi vikler puffen i hele lengden med et tau av middels tykkelse, først kobler vi sirklene til hverandre, deretter sidene. For å få produktet til å se pent ut, fest kantene med lim og bøy dem innover.
 • Moderne av alle materialer. Vi limer den øvre sirkelen med skumgummi, og påfører den deretter på sidedelene. Høydepunktet ligger i opprettelsen av et omslag som bæres på toppen. Den kan strikkes eller sys med tekstiler og teknikker som passer interiøret i rommet..

Flott mulighet til å skjule ting

Flott mulighet til å skjule ting

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan utstyre en liten gang i en leilighet med møbler? Vakkert moderne interiør (205+ bilder)

Laget av tre

Det er nødvendig å ta på seg produksjon av møbler fra tre med minst første ferdigheter i arbeidet med slikt materiale. For konstruksjonen av hoveddelene trenger du et laminert sponplater. Vi lager en sirkel og fire rektangler av den – hvis størrelsen på sirkelen er 30 cm, bør rektanglene være omtrent 40 * 33 cm.

Puff laget av naturlig tre sete

Puff laget av naturlig tre sete

Vi tar sponplater, kobler dem i form av en eske, behandler dem med lim i skjøtene. Plasser stengene på de nedre hjørnene, fest dem med lim og selvskærende skruer. Lokket er også festet med selvskruende skruer og lim, som et resultat får vi en ferdig produktramme.

For polstring er det mest praktisk å bruke møbelstoffer, de er slitesterke, enkle å rengjøre. For å holde lokket mykt, legges skumgummi under etterbehandlingsmaterialet. Sy eller strikk et lokk på toppen.

En lys aksent for enhver stil

En lys aksent for enhver stil

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kombinasjonen av tapet og møbler i interiøret i stuen / soverommet / kjøkkenet / barnehagen. Hvor viktig er valget?

Tre med eske / til sko

Hvis toppdekselet ikke er festet med selvskruende skruer og lim på alle sider, kan du legge igjen et hull for skuffen. Dette tilbehøret er spesielt nyttig i soverom – de kan brukes til å lagre personlige ting. De kan også brukes når du skal dekorere en stue., gangen, kjøkken.

Ofte brukes disse puffene til å lagre sko. Det er også mer komplekse alternativer for denne designen. Skuffen kan være uttrekkbar, slik at møblene tar mindre plass, men det anbefales å gjøre slike alternativer bare hvis du har riktig erfaring..

Praktisk og funksjonell for hver gang

Praktisk og funksjonell for hver gang

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvilke soveromsmøbler vil være fasjonable i 2018 (165+ bilder)? Hvordan ordne seg riktig?

Smidde ottomaner

Møbler med elementer av kunstnerisk smiing ser luksuriøst ut, men det er umulig å lage det selv uten spesialutstyr og erfaring. Hvis du vet hvordan du skal jobbe med slike detaljer, kan du komme deg på jobb.. Først av alt må du velge formen på puffen:

 • rund;
 • torget;
 • rektangulær;
 • trekantet – avhenger av stilen på rommet.

Smiing supplert med forgylling

Smiing supplert med forgylling

For produksjon av smidde deler brukes holdbare legeringer. De lager ben, en rygg, jo lysere form og mønster er, jo rikere vil møblene se ut. Hvis smiing er supplert med forgylling, kan en slik puff ikke bare brukes til stuer, men også til et studie, kontor.

RådDet er viktig å dekke de ferdige smidde delene med et antikorrosjonsmiddel – dette vil beskytte mot korrosjon og forlenge levetiden til møblene.

Det er viktig å dekke de ferdige smidde delene med et antikorrosjonsmiddel - dette vil beskytte mot korrosjon og forlenge levetiden til møblene.

Husk å belegge møblene dine med korrosjonsbeskyttende middel

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Gjenoppretting av hjemmemøbler (mykt, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder)

For forskjellige rom

Puffer regnes som et allsidig element fordi de kan passe i forskjellige rom. Oftest er de plassert i gangen og soverom. Det er i disse delene av huset at slike møbler ikke bare ser vakre ut, men også praktiske..

Kan plasseres i hvilken som helst del av leiligheten

Kan plasseres i hvilken som helst del av leiligheten

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Interiør i en liten stue: 190+ (Foto) Moderne ideer (møbler, tapet, sonering)

Ottomaner i gangen

Inngangspartiet i de fleste hus og leiligheter er en liten plass der mange mennesker kan være samtidig. Derfor bør møblene i den være praktiske, men samtidig ta liten plass.. Ottomaner på gangen er vant til:

 • sitte på dem og vente på andre;
 • skjul sko inni;
 • legg klær på toppen, legg en pose;
 • å sette barnet til å ta på seg klær og ta på seg skoene.

Det er veldig praktisk for gangen

Det er veldig praktisk for gangen

En puff med en eske, som har et mykt trekk på toppen, ville være passende. På den ene siden kan du lagre sko, klær inni, på den andre siden kan du bruke den som en stol. Mindre ofte brukes mer komplekse modeller for å lage modeller hjemme, men alle kan være det kjøpe i møbelbutikker:

 • puff benk;
 • med bokser;
 • med en kantstein;
 • sylindrisk (på hjul).

Vi skaper en stemning selv for den enkleste og minste korridoren

Vi skaper en stemning selv for den enkleste og minste korridoren

Oftest er disse gangpuffene laget i følgende stiler:

 • puff benk;
 • med bokser;
 • med en kantstein;
 • sylindrisk (på hjul).

RådØko-alternativer er spesielt populære-produkter laget av flettet, rotting, fra unaturlig trekk med ikke-standardmønstre.

Ikke-standard alternativer vil se bra ut

Ikke-standard alternativer vil se bra ut

For soverom

Det er flere typer ottomaner for soverommet, avhengig av brukstilfellene:

 • banketter – brukt til sitteplasser, form, finish kan være helt annerledes;
 • sengen – selges vanligvis med seng eller andre soveromsmøbler, deres stil og design avhenger av utformingen av hele rommet;
 • transformatorer – komplekse modeller som kan utvides ved å lage dem sofa, ekstra seng;
 • rammeløs – egnet for ungdomsrom, brukt som et sted for arbeid på en bærbar datamaskin, visning TV;
 • dekorative – ikke ment å sitte eller sove på dem, bare brukt som en innvendig detalj.

Vurder den generelle komposisjonen og stilen

Vurder den generelle komposisjonen og stilen

Det er mange alternativer for å lage gjør-det-selv sovepuffer. Det viktigste å velge er materialet for rammen, etterbehandling, stoff for etterbehandling. For fremstilling av en ramme er det mest praktisk å bruke:

 • forskjellige typer tre og rotting;
 • metall.

Ekstra lagringsplass

Ekstra lagringsplass

Blant etterbehandlingsmaterialene er det best å velge:

 • for fylling – holofiber, syntetisk vinterisator, polyuretanskum;
 • for utvendig dekorasjon – lær (kunstig og naturlig), møbler og andre typer stoffer.

For etterbehandling brukes ottomaner også:

 • bomullsstoff – sjelden på grunn av utbrenthet;
 • nylon;
 • mikrofiber;
 • tapet;
 • jacquard;
 • chenille;
 • lær og dets erstatninger;
 • semsket skinn og dets erstatninger.

Ottomaner for forskjellige rom som et originalt møbel - alternativer, tips, 235+ (Foto). Luksuriøst og praktisk tillegg Ottomaner for forskjellige rom som et originalt møbel - alternativer, tips, 235+ (Foto). Luksuriøst og praktisk tillegg Ottomaner for forskjellige rom som et originalt møbel - alternativer, tips, 235+ (Foto). Luksuriøst og praktisk tillegg

Ottomaner for forskjellige rom som et originalt møbel - alternativer, tips, 235+ (Foto). Luksuriøst og praktisk tillegg Ottomaner for forskjellige rom som et originalt møbel - alternativer, tips, 235+ (Foto). Luksuriøst og praktisk tillegg Ottomaner for forskjellige rom som et originalt møbel - alternativer, tips, 235+ (Foto). Luksuriøst og praktisk tillegg

VIDEO: Et eksempel på å lage en ottoman med egne hender

Konklusjon

Ottomaner er allsidige interiørartikler som kan brukes både til dekorasjon og praktisk bruk. Deres fordeler er allsidighet, sortiment og evne til å produsere en original modell. Blant manglene kan man trekke frem kompleksitet – produktet er vanskelig å lage med egne hender, spesielt uten erfaring, materialkostnader, skjørhet.

Previous Post
Χειροτεχνία για το 2019 του Κίτρινου Χοίρου (65+ Φωτογραφίες). 6 πρωτότυπα και εκπληκτικά κύρια μαθήματα DIY με διάφορες τεχνικές (τσόχα, ζυμαρικά, παστή ζύμη) + Κριτικές
Next Post
Plassere malerier på soverommet over sengen i Feng Shui: Hvordan dekorere rommet. 170+ (Foto) lyse og stilige aksenter