Plassere malerier på soverommet over sengen i Feng Shui: Hvordan dekorere rommet. 170+ (Foto) lyse og stilige aksenter
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Plassere malerier på soverommet over sengen i Feng Shui: Hvordan dekorere rommet. 170+ (Foto) lyse og stilige aksenter

Soverom plass

En persons ønske om estetikk i interiøret kommer til uttrykk i detaljene. Malerier gir rommene et beboelig utseende. Men å henge bilder, paneler og utskrifter vakkert er også en kunst. Emnet maleri skal utfylle den generelle bakgrunnen, og ikke omvendt. Hvordan velge riktig størrelse og type lerret? Hvordan plassere det for ikke å ødelegge det generelle synet? Alt i Feng Shui og ikke bare nærmere i artikkelen mer detaljert.

 Innholdet i denne artikkelen:

Til soverommet over sengen

Det er viktig å utstyre sengekammeret, ettersom det er et rekreasjons- og gjenopprettingsområde. Eieren må bestemme hvor lerretet skal ligge. Interiøret skal være varmt, komfortabelt og komplett. Det skal ikke være noen undertrykkende følelse; atmosfæren skal være hyggelig og positiv. Veggen på hodet er ideell. Denne delen av plassen er tom. Takket være denne løsningen vil utsikten glitre med nye farger..

Vi skaper et varmt og hyggelig interiør

Vi skaper et varmt og hyggelig interiør

Om ønskelig kan du bruke flere bilder, men ikke mer enn tre.

Når du velger et lerret, må du bli guidet av:

 • farger;
 • møbler;
 • andre dekorasjonselementer.

Du kan neglisjere disse kriteriene hvis bildet du vil bruke ble skrevet av en ekte artist.. Det eneste negative er prisen. La oss gå tilbake til vanlige lerret med stor sirkulasjon.

Kjærlighetstreet i hodet i soveromsinteriøret

Kjærlighetstreet i hodet i soveromsinteriøret

Ikke henge bilder på for mønstret bakgrunn. Det beste alternativet for en bakgrunn for illustrasjon ved hodegjerde er en vanlig vegg eller et dekorativt materiale med en sparsom stripe.

Antikke verk legger sjarm, atmosfære og historie til husets utseende. I utformingen av sengekammeret er tankefull uaktsomhet tillatt når lerretene er på kjønn, lener seg mot veggen. Åpningsdagen ser ut som om den har blitt satt sammen i en hast, den legger til letthet og et kreativt preg. I tillegg kan du raskt endre eksponeringen uten nye hull i veggen..

Modulmaleri i et lilla soverom

Modulmaleri i et lilla soverom

Utskrifter av forskjellige størrelser er justert langs den nedre kanten, plassert i øyehøyde. Tegninger som henger lavt eller for høyt, forvrenger plassens geometri.

Eksperter har delt objekter som kan brukes over sengen, og har delt inn i fem typer:

 • Bilde rim. Det har med repetisjoner å gjøre. Lerretene gjentar fargene i det indre av sengekammeret. Gjentagelser overlapper hverandre, de er ikke bare relatert til farge. Dekorelementet i rommet kan avbildes på lerretet. Takket være denne teknikken passer arbeidet harmonisk inn i det indre rommet i kamrene og gir stemning til dem..
 • Aksent. Lerretet trekker oppmerksomheten til seg selv ved bruk av lyse farger og eksklusive detaljer. Dette maleriet skal være fullt av de lyseste fargene. I dette tilfellet bør lerretet være i harmoni med interiøret. Kunstnerisk arbeid utføres i en abstrakt stil.

Når bildet passer organisk inn i interiøret

Når bildet passer organisk inn i interiøret

 • Stil. Lerretet skal stemme overens med rommets stil. Denne typen maleri skaper og opprettholder en enkelt stil, utvider plassen. For eksempel hvis rekreasjonsrommet er laget i stilen retro, da passer tegningen inn i stilen, skildrer fortiden. Hvis eierne liker russisk stilisering, kan russiske folkemotiver avbildes på panelet..
 • Bilde-tema. Essensen av lerretene av denne typen koker ned til det faktum at de bestemmer temaet i rommet, setter livets rytme til innbyggerne. For eksempel, hvis soverommet er innredet i en maskulin stil, hvor svarte farger råder, er møblene hovedsakelig laget av metall. Fortsetter temaet på lerretet, kan du skildre en mann som tilsvarer rommets stil.
 • Malerisk panel som viser stemning. Lerretet er rettet mot å fremkalle visse følelser. For eksempel, hvis en person vil føle seg frisk, kan du bruke panel som viser snødekte fjell, hvis du vil føle solens varme, kan du velge et bilde som viser en strand.

Ikke glem den generelle stilen på interiøret

Ikke glem den generelle stilen på interiøret

Den ideelle plasseringen ville være en vegg ved hodegjerden. Som regel står denne delen av veggen tom..

Verk kan henges tett til hverandre uten å være knyttet til den visuelle aksen eller kanten.

Bildet på veggen kan være utgangspunktet for å skape et unikt utendørs italiensk uteplass, hvor en hage med blomstrende mandariner bryter inn bak antikke søyler. Stiliserte mesterverk kan sette tonen og stemningen for interiøret i hele huset.. Tekstilelementer foreslår bruk av:

 • blonder;
 • burlap;
 • hud.

Små bilder henger best i grupper.

Små bilder henger best i grupper.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Tapet på soverommet – moderne interiørideer fra 2017, bilder og anbefalinger som ikke kan ignoreres

Feng Shui malerier

I Feng Shui er det regler for valg av bilder av malerier til et hjem. Det som er vist på bildet, skal fremkalle positive følelser.. Hvis utskriften matcher fargen på teppet, tapetet, eller det ble presentert av en venn som er ubehagelig å nekte, men når du ser på det, oppstår ubehagelige opplevelser, så er det bedre å nekte det eller gi det til en annen person.

Stylede mesterverk satte tonen

Stylede mesterverk satte tonen

I følge læren til Feng Shui bør ting med en negativ betydning ikke plasseres på trykk som henger i huset. Voldsscener, rovdyr, våpen, syke eller døde mennesker er ikke tillatt.

For å invitere lykke til i huset, en gunstig atmosfære, bør positiv energi herske i rommet under en natts søvn.

Veggen på hodet er det mest ideelle alternativet

Veggen på hodet er det mest ideelle alternativet

Når du velger et lerret, må du stole på stilen på soverommet. Kvinnen i sengekammeret har upassende tegninger som har farger som blått, rødt og grønt. De vil ikke bringe annet enn problemer.

Det er ønskelig at panelet eller lerretet, som vil være plassert over sengen, viser sammenkoblede ting. Ellers vil mesterverket forårsake ensomhet til eieren av lokalene..

En universell tomt for enhver leilighet

En universell tomt for enhver leilighet

RådFor å beskytte de fargede veggene mot riper, fest filtputer på baksiden av rammene.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Soverom med tapet i to farger 210+ Foto: Designideer som ikke vil la noen være likegyldige

Modulære blokker

Den universelle løsningen er modulære malerier. Modulære (eller med andre ord segmenterte) lerreter er delt inn i bilder som er påført et lerret eller annet materiale. Komponentdelene er festet på separate rammer. Rammene til modulblokkene er ikke synlige utenfra, en viss avstand opprettholdes mellom modulene.

Modulære malerier for soveplassen

Modulære malerier for soveplassen

Antall deler er fra to stykker til flere titalls. Varianter med 4-6 moduler er populære.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Soveromdesign (240+ bilder): nyansene i riktig design

Hvordan velge?

Hva du bør ta hensyn til når du velger modulpaneler:

 • Materialer påvirker produktets pris og holdbarhet.
 • En trekonstruksjon anbefales som base.
 • Alternativene for den ytre overflaten som mønsteret påføres på er varierte. De billigste, men samtidig de mest upraktiske – papirmodulene.
 • Når du velger et materiale, bør du vurdere plasseringen av blokkene. Bildet forsvinner raskt fra eksponering for sollys, papiret forverres – det mister styrke. Plasseringsalternativet i dette tilfellet er rom som ligger på nordsiden.
 • Bruken av moderne film vil bli dyrere, men resultatet vil lønne seg. Bildet som brukes på filmen beholder kvaliteten i lang tid, noe som utvider mulighetene for å plassere den i rommet. Filmen er ikke redd for våtrengjøring, den er mye sterkere enn papirbunnen.

Tenk på plasseringen av hver detalj

Tenk på plasseringen av hver detalj

Lerretet er perfekt for kunstkjennere. Utad og i tekstur ligner det et ekte verk av en maler..

Bildet påføres med en spesiell skriver, lakkert på toppen for å sikre bevaring av farger. Et lakklag styrker arbeidet mot mekanisk skade.

Det viktigste er å lakkere bildet

Det viktigste er å lakkere bildet

Den eneste ulempen er den høye prisen sammenlignet med tidligere materialer. Det er en vei ut – å erstatte lerretet med et passende stoff. Ved utilstrekkelig tetthet, bruk et fôr under stoffet.

Bilder av kunstig aldring er spesielt populære.. Effekten oppnås ved å påføre rammen en patina med et snev av gull, sølv eller kobber. Mesterverkene ser ut som de har tjent mer enn en generasjon. Dette gir rommet en sjarm, atmosfære og historie..

Maleriet skal fremkalle positive følelser

Maleriet skal fremkalle positive følelser

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Nye vakre senger på soverommet: 225+ (Foto) Valg for en behagelig og sunn søvn

Størrelse og typer lerret

Metall og glass ser imponerende ut, er ikke gjenstand for midlertidige endringer, men kostnaden er høy på grunn av kompleksiteten i behandlingsmaterialer. Vurder sikre fester når du bruker disse materialene.. Slike verk er mye tyngre enn andre mesterverk..

En klar struktur setter tonen. Hvis samme avstand, akser og formater ikke er noe for deg, kan du prøve “Inside Lines” -stilen.

Vi fortynner det monotone interiøret

Vi fortynner det monotone interiøret

Etter å ha skissert et imaginært område i form av en firkant, rombe eller sirkel, plasser brikkene inne i den i den gitte rekkefølgen. Start med det generelle formatet, og pass inn gradvis i de mindre bildene.

Fotoredigering, tegninger på fløyel, silketrykk er passende. Broderte mesterverk fyller soverommet med varme og komfort. De passer organisk inn i damekvartalet.

Vi passer organisk inn i soverommet

Vi passer organisk inn i soverommet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Enkeltseng med og uten madrass: Hvordan velge å være komfortabel?

Overnatting

Verk i forskjellige høyder er justert langs den nedre kanten, plassert i øyehøyde. Tegninger som henger lavt eller for høyt forvrenger geometrien til hjemmets plass.

Verk av forskjellige størrelser legges på hyllen. 3-4 stykker er ganske nok.

Vi legger forskjellige størrelser på hyllen

Vi legger forskjellige størrelser på hyllen

Formen på lerretene er også viktig. Hvis det er halvcirkelformede vinduer, buede nisjer, et ovalt speil i rommene, kan du henge et bilde av en oval form eller med tegnede sirkler.

Ved en harmonisk lidelse plasseres forskjellige mønstre tilfeldig på veggen og danner et harmonisk bilde. Kunstverk kan henges tett til hverandre, uten å være knyttet til en bestemt visuell akse eller kant.

VIDEO: Kule ideer for å plassere malerier over sengen

Konklusjon

Mange alternativer for modulblokker tilbys for implementering. Det vil ikke være vanskelig å velge selv. Malerier laget på egen hånd har mye personlighet. Forfatterens fantasi er ikke begrenset verken i materialene eller i teknikkene for å bruke bildet. Emnet maleri skal utfylle den generelle bakgrunnen, og ikke omvendt.

Previous Post
Πλαίσιο οροφής: Πώς να επιλέξετε και να κολλήσετε; 180+ (Φωτογραφία) Σχέδια για διαφορετικές οροφές
Next Post
Safer i det indre av et hus eller leilighet (liten, brannsikker, innebygd). Hvordan velge? Hva bør du være oppmerksom på?
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector