Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder)

Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder)

Restaurering av møbler, hvis foto av resultatene ser så imponerende ut i forhold til bildet “før”, kan utføres hjemme. Du trenger ikke å ansette fagfolk. Spesielt hvis du trenger å få et anstendig utseende, ikke en antikk stol eller en gammel kommode, men et vanlig bord, stol, garderobe eller krakk, som er litt riper, hovne eller skrelles noen steder. Finn ut hvilke mesterverk du kan få med slike møbler mer detaljert senere i artikkelen.

Innholdet i denne artikkelen:

De viktigste mulige stadiene av arbeidet

Prosessen er kreativ, frigjørende, interessant, krever en viss fantasi, og lar deg også spare penger – det vil tross alt koste mer å kjøpe en ny stol enn å male en gammel..

Oppdatert salongbord til stuen

Oppdatert salongbord til stuen

Før du starter restaurering, må du forstå hvilke stadier av arbeid der generelt eksisterer.. Noen av dem er valgfrie, noen avhenger utelukkende av hva slags møbler vi snakker om:

Undersøkelse

Du kan ikke klare deg uten denne fasen – på den må du trekke ut et møbel som ikke passer deg inn i lyset, og deretter vurdere med et kritisk blikk hva slags reparasjon den trenger. Er den polert? Dette betyr at du må enten oppdatere polishen eller fjerne den. Er den ikke polert? Dette betyr at andre midler vil kreves, direkte arbeid med tre. Vil du transformere det helt? Hvordan akkurat – for å endre fargen, bruke en tegning, alder? Og selvfølgelig – har den bein som går i stykker, esker som setter seg fast i spor, andre lignende ubehagelige ting.

Barnerom i klassisk stil

Barnerom i klassisk stil

Demontering

Stoler, bord, resten av de enkle elementene er ikke nødvendig. Men hvis du skal gjenopprette skap, fra den må du trekke ut alle esker, skru ut alle håndtakene, fjerne alle hyller, ellers vil arbeidet ikke bli utført på riktig nivå.

Rengjøring

Dette stadiet er også uunnværlig. Du må børste av støvet fra møblene, tørke det med en fuktig klut og vaskemiddel for å avfette og først begynne å reparere.

Mindre reparasjon av ting

Arbeid med sprekker, flis, andre små feil. Ofte er det nok å få tingen til å glitre med nye farger. Oppdatering av polering på polerte gjenstander utfyller mindre reparasjoner, og fjerner den forbereder varen for videre metamorfose hvis du planlegger å endre den fullstendig..

Oppusset hvit sofa

Oppusset hvit sofa

Kreativ omarbeid

Dette trinnet er ikke nødvendig – du kan godt stoppe ved å male over små sprekker eller polere overflaten. Men hvis du vil at en stol, et bord eller en garderobe skal begynne å se på en ny måte, kan de males, lagres, males, limes på toppen av et ekstra lag finer..

Konklusjon

Tingen må revurderes med et kritisk blikk. Er det noen sprekker på vanskelig tilgjengelige steder, er det godt polert, er det frisk maling som flasser av det. Etter det kan du bruke den.

Hvis du ikke vet hva slags gjenstand som trenger reparasjon, og hvis du vil endre den helt, trenger du bare mer informasjon til ettertanke.

Liten oppussing

Hvis varen ikke skinner og overflaten tydeligvis ikke er polert, trenger den ikke å poleres – det er nok bare å bruke anbefalingene for stell av tremøbler.

Nytt liv for nattbordet i gangen

Nytt liv for nattbordet i gangen

For å gjøre dette må tingen belyses og vurderes hvilken av følgende feil det har.

Tap av glans

Det første mulige – tingen har mistet sin glans. Dette skjer med et tre bare fra tid til annen, fra det faktum at det står og samler støv, fra det at det blir berørt av hender. Hvis overflaten ser slitt ut og har mistet sin opprinnelige farge, må du:

 • kjøpe et trepleieprodukt med oransje olje i en hvilken som helst jernvarehandel;
 • ta en ren svamp, dypp den i vann og varm den i mikrobølgeovnen i tretti sekunder – eller damp den, det viktigste er at den er nesten varm å ta på;
 • spray produktet på overflaten med en sprayflaske og tørk det av med en varm svamp.

Klassikere er alltid på moten

Klassikere er alltid på moten

Når du jobber, bør du ha hendene i hansker, og svampen, når den begynner å kjøle seg ned, må varmes opp igjen..

Hvis tingen er malt – for eksempel tre bordplate – du må bruke en annen oppskrift:
 • fortynn en teskje natron i et glass vann og tørk benkeplaten grundig;
 • vent til det er tørket og tørk med en tørr, myk klut for å fjerne plakett;
 • hell to teskjeer ammoniakk i en liter varmt vann og tørk benken igjen med denne sammensetningen.

Oppusset nattlampe

Oppusset nattlampe

Hvis treet ikke er enkelt og ikke malt, men lakkert, er det nødvendig med en tredje tilnærming:
 • hell en spiseskje av oppvaskmiddel i en liter varmt vann og tørk forsiktig av overflaten for å avfette den;
 • tørk den en gang til, men med en klut fuktet i rent vann;
 • vent til det er tørt og gni med litt vegetabilsk olje.

I stedet for vegetabilsk olje kan du bruke en blanding av linolje, terpentin og eddik. Eller smør og øl i like store mengder. Eller øl som tidligere ble kokt med et stykke voks i ønsket farge og avkjølt til en varm tilstand.

Polstring av polstrede møbler kan gjøres uavhengig

Polstring av polstrede møbler kan gjøres uavhengig

Som et resultat vil tingen bli lys, som om den ble fornyet.. Ofte er disse enkle oppskriftene allerede nok til å få tingen til å se bra ut, og det er ikke nødvendig med ytterligere restaurering..

Flekker og skitt

Den andre er tilstedeværelsen av flekker og smuss. Du kan nærme deg spørsmålet på forskjellige måter:

 • Mindre slitasje og gamle falmede flekker kan gni med et bananskall.
 • Enkle flekker, det er ikke klart fra hva som ikke kan fjernes med en banan, må fjernes på en annen måte. Rengjør først overflaten med vann og vaskemiddel, og tørk deretter med alkohol – ikke helt, men bare de berørte områdene. Hvis fargen ikke blir gjenopprettet, kan de males over med en matchende møbelmarkør, eller du kan prøve å huske hva de er fra og redusere dem på andre måter..

Mindre slitasje og falmede flekker kan gni med bananskall

Mindre slitasje og falmede flekker kan gni med bananskall

 • Fett og røyk på kjøkkenskap må først gni med talkum, slik at de tar tak i, og børst deretter av det resulterende skitne pulveret med en fille. Fortynn deretter to teskjeer ammoniakk med en liter vann og tørk.
 • Kalkmaling og emulsjonsmaling vaskes av med en klut, som dyppes i en blanding av eddik og olivenolje – tre dråper av den andre i et glass av den første.

Det viktigste er at kluten er knapt fuktig og ikke drypper med blandingen overalt..

 • Hvite vannflekker, som blir igjen hvis du legger et vått glass på tremøbler eller søler noe, drysses med mel. Deretter fukter de en klut med olje – mais, oliven, palm eller vanlig solsikke – og tørker av overflaten. Så gnir de den igjen, med fløyel.

Fett og røyk på kjøkkenskap må gni med talkum og deretter ristes av med en fille

Fett og røyk på kjøkkenskap må gni med talkum og deretter ristes av med en fille

 • Hvite flekker fra varme, som blir igjen hvis du legger en varm stekepanne eller kjele på tremøbler, tørkes med en oppvarmet blanding av parafin og voks i ønsket nyanse i forholdet 1 til 1. Deretter dekker de den med en papirserviett brettet i flere lag og stryker den med et strykejern. Resultatet poleres med filt eller annen grov klut.

Hvis de hvite flekkene er svake, ikke hovne, ikke nå dypt, fjernes de på en annen måte. Sovne med vanlig bordsalt, drypp et par dråper olje og la stå i tre timer. Deretter fjernes blandingen og gnis med filt til flekken forsvinner helt..

Uten flekker begynner møbler plutselig å se mye bedre ut – vakre og oppdaterte.

Vakre, oppdaterte møbler

Vakre, oppdaterte møbler

Mekanisk skade

Den tredje er tilstedeværelsen av sprekker, flis og annen mekanisk skade. Oppskriftene her er også mange:

 • Hvis møblene er lakkert og det har dukket opp små sprekker fra tid til annen, vil en blanding av etylalkohol med burreolje i et en-til-ett-forhold hjelpe. Påfør med en hvit klut, helst flanell. Gni med filt.
 • Hvis det er en dyp ripe på lakkerte møbler fra en mislykket mekanisk effekt, kan du male over den med en vanlig møbelmarkør eller jod – for å oppnå ønsket nyanse kan den fortynnes med vann.
 • Hvis det er en ripe på de lakkerte møblene som allerede har blitt hvite, kan du bruke en skokrem i passende farge eller en blanding av mastikk og voks i et forhold på fire til tre. Resultatet må poleres.

Stilig skinnsofa

Stilig skinnsofa

 • Hvis det er en chip på møblene, må du bruke en kitt, og helst en spesiell møbel. Det er bedre å kjøpe en lys tone, for å oppnå ønsket farge med en fargetone. Påfør deretter på brikken, spred den slik at den er helt lukket, og kittet sprer seg jevnt over overflaten. Vent til det tørker og gni med finkornet sandpapir.
 • Hvis møblene er hovne av fuktighet – ikke helt, men bare på ett sted – er det dekket med salt med et par dråper vegetabilsk olje. Saltet vil absorbere vannet, og oljen vil gjenopprette fleksibiliteten til treet. Tørk igjen av resultatet med en klut.

Alle disse enkle manipulasjonene er ofte ganske nok til at møblene begynner å se bra ut, og det er ikke nødvendig med ytterligere restaurering..

Men hvis du vil at tingen ikke bare skal se oppdatert ut, men på en helt ny måte, kan du behandle den i tillegg.

Skap i moderne stil

Skap i moderne stil

Skap i moderne stil

Fjerner polishen

Et lag lakk er ikke alltid nødvendig på møbler, siden du ikke vil kunne utføre ytterligere manipulasjoner med det hvis det er lakk på det. Ingen maling, ingen alder, ingen mosaikk.

Derfor, hvis enkel rengjøring ikke er nok for deg, kan du bruke en av de påviste metodene for fjerning av neglelakk:
 • Terpentin, ammoniakk eller denaturert alkohol. Dypp et lag tynn metallull i løsningen og tørk forsiktig av overflaten du må fjerne lakken med. Hvis den ikke er for gammel og ikke for spist i skogen, vil den bevege seg bort.

Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder) Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder) Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder)

Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder) Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder)

 • Aceton. Egnet for fjerning av lakk fra en horisontal overflate. Du må dyppe en fille i aceton, spre den over møblene som lakken fjernes fra, og dekk den med polyetylen på toppen. Etter en halv time vil lakken forsvinne og bli mye mer smidig. Det vil være mulig å fjerne det ved hjelp av en konvensjonell slikkepott..
 • Spesialiserte formuleringer. Tilgjengelig fra hvilken som helst jernvarehandel. Sørg for å lese instruksjonene før bruk – hvis du overeksponerer sammensetningen, vil den bli absorbert i treverket, og det vil ikke bare være mulig å lakkere den en gang til, men generelt å bruke minst noe på den.
 • Sandpapir. Hvis lakken er gammel, sta, vil ingen midler myke den. Den eneste måten er å fjerne det med hendene ved hjelp av sandpapir. Først må du gni med et stykke med et stort korn, til et lag med tre dukker opp. Deretter må du ta et stykke med et fint korn og polering slik at du får en jevn, jevn overflate. Hvis du har en kvern, kan du bruke den – da vil det ikke ta noen timer å rengjøre lakken, men omtrent en halv time.

Bruk de mest passende restaureringsteknikkene

Bruk de mest passende restaureringsteknikkene

 • Glass. Alternativ til sandpapir. Et skarpt skjær er nødvendig, hvis kant kan brukes til å fjerne lakken med tynne spon. Når det er fordypninger, sprekker og andre små defekter, kan de rengjøres med en skarp kant. Når hovedlaget er fjernet, kan du bruke fint sandpapir for å fjerne restene.
Malingen fjernes i henhold til nøyaktig samme prinsipp, og effekten etter fjerning forblir den samme – en flat treflate som er klar til å absorbere ethvert belegg som du bestemmer deg for å påføre..

RådNår du fjerner neglelakk, gjør du det i et eget rom, fjerner alle andre møbler og åpner vinduet. Dette gjør det lettere å rydde opp fallende chips og gjør pusten lettere..

Barnerom med pirattema

Barnerom med pirattema

Behandlingsmetoder for møbler

Farging

Denne ideen – å male om et møbel som er sliten – kommer til å tenke på alle som en dag bestemmer seg for å gjøre restaurering hjemme. Og dette er logisk, fordi det er mye lettere å male en stol enn å male den eller lage decoupage.

Gang av tre

Gang av tre

Det finnes flere typer maling som kan brukes:
 • Akryl. Tørker raskt, ser vakkert ut, veldig motstandsdyktig, gir en lys farge. Den kan fortynnes med vann hvis du trenger å få en annen nyanse, og den har heller ingen sterk ubehagelig lukt – det er nok å ventilere rommet etter bruk. I tillegg er det spraybokser med akrylmaling. De gir jevn spray, gjør det lettere å nå områder som er vanskelig å nå med en pensel, og legger ofte til moro i maleriet..
 • Emalje. Gir en lys, blank farge, som akryl, den varer ikke verre, men har samtidig en bestemt skarp lukt som ikke forsvinner på flere dager.
 • Olje. Gir en matt farge, vaskes ikke av med vann og fortynnes ikke. Brukes vanligvis når du trenger en base for å male.

Svart og hvit vegg i stua

Svart og hvit vegg i stua

 • Nitro, glyftalisk og pentaftalisk maling. De gir en lys, blank, veldig langvarig farge. I motsetning til akryl, danner ikke bare olje og emalje et lag på overflaten, men trenger inn i fibrene. Inntil de er gjennomvåt til en viss dybde, vil fargen falme, men så snart impregneringen er over, vil det være umulig å fjerne malingen, bare med et lag med tre. Som et resultat blir de brukt til møbler som skal brukes under vanskelige forhold – for eksempel å male et bord til en sommerbolig med dem, som står på gaten fra vår til høst, dette er en god idé..
 • Flekk. En gjennomskinnelig maling som forbedrer treets struktur. Den kommer i en rekke farger, men ser fortsatt ikke helt naturlig ut. Danner et lag som kan fjernes med sandpapir om nødvendig.
 • Skade. Ikke en maling i ordets fulle betydning – et spesielt middel som trenger inn i trefibrene og, i samspill med naturlige tanniner, gir en dyp naturlig farge. Kan ikke fjernes med sandpapir, ikke egnet for hvert treverk.

Før du søker, må du prøve på et lite område ikke på et fremtredende sted – tilstedeværelsen av tanniner avhenger av hvor gammelt treet er.

Spisestue i klassisk stil

Spisestue i klassisk stil

RådVelg en maling avhengig av hvilken effekt du vil oppnå.

Før du påfører malingen direkte, er det viktig å grunne treet slik at det er mer motstandsdyktig mot fuktighet, og det lagde laget ikke løsner etter et par måneder.

Du bør velge en farge, samtidig som du fokuserer på din egen smak og på egenskapene til interiøret:
 • Naturlig. Et ekte tre ser vakkert og edelt ut – dette er hovedfordelene. I klassiske stiler vil ingen malt bord, ingen malt kommode se like bra ut som det samme bordet og kommoden, men impregnert med beis.

Interiør i loftdesign

Interiør i loftdesign

 • Lyse varme nyanser. Passer inn i interiør med de samme lyse varme nyanser. De gir en følelse av kos og varme, men får rommet til å føles litt mindre. Møblene i dem er godt egnet for eksempel Provence.
 • Lyse kalde nyanser. De passer inn i det samme kalde interiøret, gjør rommet visuelt større, men samtidig kaldere og strengere. Møblene i dem er godt egnet for minimalisme, til Skandinavisk stil.
 • Mørke varme nyanser. De går godt med hverandre – møblene i dem kan bli bare en fantastisk lys aksent i rommet, spesielt hvis du maler det ikke i en farge, men i flere, og kombinerer dem. Men det kan igjen gjøre rommet mindre. Bra for kitsch og rustikke stiler.
 • Mørke kalde nyanser. Austere, slik at rommet føles kult, de ser bra ut i rom der du planlegger å gjøre forretninger – men i soverom vil se litt fremmed ut.

Moderne stil

Moderne stil

Lyse nyanser blir lettere skitne, mørke viser mekanisk skade.

Vær også oppmerksom på at du kan male møbler i mer enn én farge:
 • Ensfargede møbler. Det ser enkelt og homogent ut, det oppfattes som et enkelt array. Godt egnet for konservative interiører der det ikke skal være aksent på det – eller det kan fungere som det eneste lyspunktet.
 • Møbler i to farger. To farger i en ting er mer interessant. De bør enten være matchende, best av alt, nyanser eller kontrast. Du kan male ting med striper eller med prikker – dette er løsninger enten for et kreativt interiør eller for en barnehage – eller du kan ganske enkelt markere tilbehøret med en hjelpefarge, og det vil også se bra ut.

Hvitt er vanskelig å rengjøre

Hvitt er vanskelig å rengjøre

 • Møbler i tre farger. Allerede vanskeligere, men også interessant. Alle farger skal enten være matchende eller i nyanser av hverandre eller i kontrast. Oftest brukes en kombinasjon av tre når det gjøres noe fargerikt i barnehagen, eller når objektet er så stort at alle tre fargene har et sted å kombinere godt.
 • Fire eller flere farger – Dette er ikke lenger så mye en farge som et maleri, og det blir vanligvis nærmet med forskjellige kriterier.

RådTingen bør kombineres enten med hovedfargen på interiøret, eller med hjelpefargen, eller fungere som den viktigste lyse kontrasten. I seg selv burde det ikke være det – det ser unaturlig ut.

Høyteknologisk stil på soverommet

Høyteknologisk stil på soverommet

Maling og decoupage

Maleri – faktisk den samme fargen, og krever bare litt mer dyktighet. Vanligvis brukt til det:

 • Gouache. Standard maling for å male på alt, helt ned til et ark. På treet gir det ikke en klar, lys farge, derfor er det vanligvis malt med enten beis eller oljemaling. Krever ikke fortynning med vann, lar deg perfekt etterligne russisk håndverk fra tidligere århundrer.
 • Olje. Den samme malingen som kan brukes til å male basen er også egnet for å tegne mønsteret. Gir en matt, vakker, skarp farge.
 • Aniline. De brukes vanligvis til farging av tekstiler, men for å farge tre er de også egnet.

Alt innenfor makten

Alt innenfor makten

Tegningen på treet kan være hva som helst.

For eksempel er etterligning av russisk folkehåndverk veldig populært:

 • Mezensky. Et av de eldste håndverkene, som oppsto for lenge siden i nærheten av Mezen -elven. Kombinerer bare to farger – svart og rød med en skjevhet i oker. Elementene hans er enkle: kryss, bindestreker, blader, sirkler. Noen ganger er det figurer av hjort, hester og fugler, veldig enkle og består av bare noen få geometriske former. Ornamenter er statiske, de kan avbildes selv av en person som ikke vet hvordan de skal tegne.
 • Gorodetsky. På midten av det nittende århundre, allerede mer komplisert enn Mezen. Fargene er varierte, vanligvis lyse toner, alle tegningene har hvite eller svarte konturer. Ikke det enkleste: blomster, blader, sjangerscener med mennesker som feirer, går, samles på en samovar, noen ganger frodige haner, hester, løver eller leoparder, oftest – overfor hverandre.

Blomstret interiør

Blomstret interiør

 • Zhostovsky. Midt på 1800-tallet, byen Zhostovo. Oftest brukt til
 • malerbrett, men ingen plager deg til å male den samme stolen. Bakgrunnen er svart eller rød, hovedmotivet er en bukett blomster, laget i en realistisk stil. Noen ganger utfyller frukt det..
 • Khokholoma. Syttende århundre, Novgorod. Bakgrunn – svart, farger – grønn, rødt og gull. Khokhloma godtar ikke andre farger. Hovedmotivet er jordbær eller jordbær innrammet med intrikate blader. Noen ganger kan du se fugler, men dette er sjelden..
 • Gzhel. Det brukes vanligvis til å male retter, men finnes også i møbler. Bakgrunnen er hvit, hovedfargen er blå, noen ganger er den supplert med svart eller hvit kontur. Mønstrene er vanligvis enkle – kryss, firkanter, blomster med store kronblad. Noen ganger kan du se en fugl som ser ut som en hegre eller en kran..

Stilig loftrom

Stilig loftrom

Møbler malt for folkehåndverk passer perfekt inn i russisk stil – bedre enn noen andre. Også egnet for barn, der du kan vise fantasien din og kombinere ting etter ønske, og ikke i henhold til stilens kanoner.

Maleriet kan også være:
 • Geometrisk mønster. Det er mye lettere å skildre det enn en folkemusikk, selv en person som aldri har tegnet kan takle det. Du kan forhåndstegne markeringen og tegne på den.
 • Plantemønster. Vanlig, passer inn i de fleste etniske stiler.
 • Plott scene. Bra for et barnerom, hvor en scene fra en favoritttegneserie avbildet på garderoben kan glede ungen.

Konvertering til lenestol

Konvertering til lenestol

Bildet kan være hva som helst, avhengig av fantasien din. Det viktigste er å handle forsiktig, og først prøve på et lite brett, slik at du er fullstendig trygg på dine evner..

Decoupage gir en effekt som ligner effekten av maleri – en tynn serviett med et interessant bilde limes til treet. Det kan være blomster, fugler, engler – alt faktisk, så lenge du liker det.

Teknologien er enkel:
 • rengjør og avfett overflaten;
 • ta ut en serviett og beleg den forsiktig med et lag PVA -lim;
 • legg på overflaten slik at ingen rynker blir igjen, glatt ut grundig.

RådBåde maling og decoupage må dekkes med et lag lakk på toppen, ellers vil mønstrene raskt bli slettet.

Kreativ sofa løsning

Kreativ sofa løsning

Enhver fargeløs møbellakk vil gjøre – for å sikre at alt er i orden med det og tegningen ikke forringes, kan du prøve hvordan det tørker på et unødvendig brett.

andre metoder

I tillegg til de enkleste og mest åpenbare restaureringsmetodene, er det andre, mindre kjente..

Blant dem:

ScotchSå rart som det høres ut, kan vanlig farget tape hjelpe deg med å oppdatere et kjedelig møbel. Hvis du tar flere ruller med forskjellige farger, kan du gjøre den stripet ved å lime tape på den i strimler – først en farge, deretter en annen. Du kan også gjøre det homogent. Selvfølgelig vil resultatet ikke se bra ut i dyre klassiske interiører, men i moderne, demokratiske interiører er det ganske.

Soverom i pastellfarger

Soverom i pastellfarger

FineringEn metode som er litt lik decoupage og liming med tape. Du må kjøpe et finérark med den fargen du liker, klippe ut deler av passende størrelser fra den, og lim den til tingen med PVA -lim.

Som et resultat vil det se glatt ut og ligner et ekte tre, bare uten alle sine iboende feil..

InnleggDu kan kjøpe et finérark, men i stedet for bare å ta og lime det på et element, kutt det i små biter og legg et bilde ut av dem. Resultatet blir omtrent som en mosaikk – flerfarget hvis brikkene er malt over med forskjellige farger. Når de er klare, må du ta et ark og lime dem på det i et speilbilde sammenlignet med bildet du vil få. Deretter limes arket med PVA -lim til riktig sted, og papiret skrelles forsiktig av med smør. Resultatet er veldig effektivt..

VoksingHvis treet gnides med myk voks, vil det få en behagelig matt nyanse, iboende i gamle, vakre ting. Det eneste negative er at du må gjenta operasjonen regelmessig, ellers blir voksen slettet og tingen begynner å se sliten ut.

Mørkebrun, hjørnesofa

Mørkebrun, hjørnesofa

CraquelureEn av to måter å aldre møbler vakkert på. Faktisk er dette en spesiell maling, som etter påføring på et lag av den forrige, fremdeles våte maling, krymper, noe som resulterer i små sprekker. Resultatet ser ganske imponerende ut.

Møbler patinaFørst påføres maling på treverket i en metallisk farge – vanligvis en bronsefinish – og vent til det tørker. Deretter begynner de å påføre en patina – en dråpe i bulen, skygg den grovt og skygg den deretter mot bulen. Hvis overflaten er flat, påfør malingen først på kantene..

Vanligvis krever patina flere lag for å begynne å se virkelig antikk ut..

RådUtfør alt arbeid med hansker – dette vil hjelpe ikke å skade huden på hendene. Å jobbe med maling, med etsende stoffer for neglelakkfjerner, med selve lakken gjøres best i respirator – å få sine minste partikler inn i lungene er veldig helseskadelig.

Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder) Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder) Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder)

Gjenoppretting av hjemmemøbler (polstret, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder)

VIDEO: DIY -innredning

konklusjoner

Det er mange oppskrifter som lærer deg hvordan du skal håndtere møbelflekker, sprekker og flekkete lakk. Det er ikke mindre oppskrifter som viser hvordan du helt kan endre utseendet på et produkt.

Previous Post
Πλαίσιο οροφής: Πώς να επιλέξετε και να κολλήσετε; 180+ (Φωτογραφία) Σχέδια για διαφορετικές οροφές
Next Post
Safer i det indre av et hus eller leilighet (liten, brannsikker, innebygd). Hvordan velge? Hva bør du være oppmerksom på?
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector