15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) – Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner)

Romerske persienner i interiøret

Eksperimenterer du med forskjellige modeller av gardiner, kan du lage et spektakulært interiør for stuer, barnehager, kontorer. Bare for å få et strålende resultat, må du drømme deg opp og bruke litt penger. Romerske nyanser opptar de øverste linjene i vinduet dekorer rating og vellykket utfyller utformingen av rom for forskjellige formål..

Funksjoner av gardiner

Moderne romerske nyanser virker for enkle. På grunn av de mange fordelene henger disse modellene imidlertid på vinduer kjøkken og bad, i stuer og på balkonger:

 • produktene er festet på veggen over åpningen, i taket og på vinduskarmen eller over rammen inne i åpningen. Selv om den indre åpningen ikke er dyp nok, vil ikke gardinen skade å plassere blomsterpotter på vinduskarmen;
 • justering av nivået for løfting / senking av banen. Dette er spesielt praktisk hvis gardinet faller under vinduskarmen. Å vanne blomster tørk av vinduskarmen, det er ikke nødvendig å heve lerretet helt. Tekstilstrimler, festet på forskjellige nivåer, skaper myk belysning i rommet. Samtidig reduseres ikke naturlig lys sterkt, men møbler og møbler er beskyttet mot direkte sollys. Multilevel tekstiler vil utsøkt dekorere et vindu som består av flere sash (dette gjelder karnappvinduer);

Romerske nyanser er øverst i dekoreringen

Romerske nyanser er øverst i dekoreringen

 • enkelt vedlikehold – utformingen av gardinene utelukker en sterk støvakkumulering. Stoffer kan raskt fjernes fra gardinstangen for vask;
 • det er praktisk å endre vindusinnredningen på forskjellige tider av året. Om sommeren er det lurt å henge gjennomsiktige og gjennomskinnelige materialer på vinduene. Og til vinteren er lerretene sydd av tettere stoffer;
 • en rekke tekstilstoffer gjør det enkelt å velge gardiner for interiør i forskjellige stiler;
 • sikkerhet – i konstruksjonen av gardiner brukes spesielle vektingsstrimler, som er festet i bunnen av lerretene. Disse stripene utelukker sterke vibrasjoner av tekstiler i trekk, noe som er viktig når du installerer tynne kjøkkengardiner ved siden av gassovner.

Produktene festes på veggen over åpningen

Produktene festes på veggen over åpningen

De høye prisene på noen modeller utstyrt med elektriske kontrollmekanismer kan betraktes som en liten ulempe ved konstruksjonene..

Typer romerske persienner

Arrangementet av gardiner er ikke vanskelig. Et flatt tekstilstoff med flere horisontale stenger er festet på gesimsen. Å heve og senke disse stengene skaper elegante stofffolder.. Tre typer gardiner henger på vinduene:

 • rammeløst alternativ – til og med stoffduk ved løfting brettes jevnt langs nedre kant. Slik vindusinnredning ser upretensiøs ut og passer organisk inn i interiøret i rustikke stiler (provence, land);
 • rammodeller i hevet tilstand brettes til horisontale folder. Glatte linjer i stoffet ser litt strenge ut, men de hjelper til med å se skjønnhet i enkle ting. Den strenge utformingen av gardinene vil understreke den lakoniske innredningen i rommene innredet i stiler høyteknologisk, minimalisme;
 • hovedforskjellen mellom kaskademodellen er at lerretet er dekorert med myke folder, selv når det senkes. Slike gardiner for vinduer vil harmonisk utfylle utformingen av rom laget i stiler Art Deco, moderne.

Ha justering av nivået på løfting / senking av nettet

Ha justering av nivået på løfting / senking av nettet

Romerske persienner vil dekorere vinduene til strenge kontorer og koselige boligkvarterer på en original måte, de vil lykkes med å passe inn i atmosfæren til et lite hjemmekontor eller en romslig forsamlingshall..

Finesser ved valg av tekstiler

Ekspressiv vindusdekorasjon kan lages med forskjellige materialer. Interiøret vil bli interessant og unikt hvis stoffet matcher farge, tekstur, mønster.

Trykte stoffer

For at vindusdekorasjonen organisk skal passe inn i utformingen av lokalene, er det bedre å følge anbefalingene fra designerne:

 • hvis et lett monokromatisk område dominerer i rominnstillingen og overflatebehandlingen (hvit, beige, grå, lysegrønn, krem), så er det bedre å dekorere vinduene med romerske gardiner med lyse mønstre (blå, turkis, rød, grønn, oransje). Det anbefales å bruke kontrast i farger på kjøkken, i stuer, barn rom. Et morsomt fargespill vil tilføre munterhet, friskhet, originalitet til lokalene;

Gardinedesign eliminerer sterk støvakkumulering

Gardindesign eliminerer sterk støvakkumulering

 • når ornamenter og mønstre råder i interiøret (tepper, tapet med trykk, mønstret møbeltrekk), og så videre vindu henge monofoniske lerret med rolige farger. For å skape en beroligende atmosfære i rommet, er det å foretrekke å velge ledsagende stoffer. Det vil si at nyansen / mønsteret på gardinene gjentar fargen på møbelpolstringen eller et element i mønsteret på gulvet eller stofftrekk;
 • en ekte motetrend har blitt en kombinasjon av tette nyanser av samme farge (lysegrønn / lysegrønn, uskarp blå / aqua, lysebrun / terrakotta). Slike gardiner er spesielt passende når du skal dekorere barnehage, soverom. For å forhindre at rommene ser kjedelige ut, velges materialer med et lite mønster for lerret;
 • når du velger et bilde, blir også dimensjonene til rommet tatt i betraktning. I romslige rom er det hensiktsmessig å henge gardiner med store mønstre. De beskjedne dimensjonene til lokalene vil ikke understreke tekstilstoffer med små mønstre eller tynne striper;
 • For å skape en organisk atmosfære henges gardiner på vinduene, noe som støtter stemningen og karakteren i rommet. For landlig design er lyse gardiner med bur eller stripe egnet. Det myke rustikke interiøret i Provence-stilen vil bli dekorert med beige, rosa gardiner med mellomstore blomstermønstre. For et tenåringsrom, innredet i en moderne stil, kan du velge gardiner med fasjonable utskrifter.

Lerretet er dekorert med myke folder selv når det senkes

Lerretet er dekorert med myke folder selv når det senkes

Hovedregelen som må følges når du velger lerret med mønster, er at stoffene må gjenta elementene i rommets etterbehandlingsmaterialer, i tekstildekorasjonen i rommet (tepper, puter, møbeltrekk) møbler).

De viktigste typer ornamenter

For ikke å gå seg vill i mønstre og ornamenter, skiller designere fire hovedtyper mønstre som brukes på vindustekstiler.

I lys, oransje farge

I lys, oransje farge

 • Striper. De kan plasseres vertikalt, horisontalt og diagonalt på gardinene. Fordeler med stripete tekstiler – visuell endring i rummets geometri. Vertikale linjer øker visuelt tak og begrense plassen. Horisontale striper visuelt utvider rommet, vinduer. Bredden på stripene på tekstiler er også viktig. Brede striper er egnet for romslige rom, og smale striper for små..
 • Celle – et populært og utbredt mønster (spesielt når du skal dekorere kjøkken og barnehage). Denne tegningen passer organisk inn i atmosfæren til romslige kjøkken, designet i skandinavisk stil eller land. Det mest kjente buret er pledd, som kombinerer røde og grønne nyanser..
 • Blomsterpynt på gardinene trekker oppmerksomheten til vinduene og gir diskret friskhet og munter stemning til atmosfæren. Fargerike romerske persienner skaper en hjemmekoselig følelse på kjøkkenet, soverommet eller barnehagen. Best av alt, mellomstore blomstermønstre passer inn i en rolig, rustikk provençalsk stil..
 • Tilpassede utskrifter eller geometriske design passer elegant inn i moderne stiler. Tekstilduker med strenge former for mønstre vil se ut i stuen, tenåringsrommet. Barn vil elske tekstiler med bilder laget med fotoutskriftsteknologi og skildre deres favoritt eventyrfigurer. Slike gardiner er hovedsakelig laget på bestilling..

Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner) Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner) Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner)

Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner) Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner)

RådNår du velger mønstrede gardiner, må du huske på at mønsteret kan være plassert over lerretet, under / over, eller ha utseendet til en kant. Blant designere antas det at et hvitt lerret er et ideelt alternativ for ornamenter, mønstre. Derfor kan du henge hvite gardiner med originalt design på vinduene..

Romersk gardin design

Funksjon av romerske persienner – elegant og praktisk å dekorere vinduet som alene, og i et selskap med gardiner, gardiner, sydd av forskjellige materialer:

 • standardversjonen – vindusåpningen henger bare med et romersk gardin. Lerretet fungerer som vindusdekorasjon på samme tid og beskytter rommet mot solens stråler. For kontorer, hjemmebiblioteker er tykke gardiner med monokromatiske farger bedre egnet. For å understreke alvorligheten i interiøret, for å forhindre fading av bøker, møbler, velges tekstilstoffer i mørke nyanser. Beherskete farger – nyanser brun, grå, blå, mørk grønn. Og allerede i stuer, kjøkken, barnerom eller bad kan du installere strukturer med gjennomskinnelige mønstrede lerreter. Disse materialene vil ikke skygge lokalene for mye og vil gi en følelse av romslighet, friskhet;

Elegant og praktisk vindusdekorasjon

Elegant og praktisk vindusdekorasjon

 • i den kombinerte versjonen er gardinet installert i vindusåpningen og utfører hovedsakelig en beskyttende funksjon. Tradisjonelle gardiner laget av tekstiler med forskjellige teksturer og tettheter vil bli gode ledsagere for romerske persienner. En tett romersk persienne laget av lin, bomull, sateng i kombinasjon med tyll, festet på gesimsen (festet over vindusåpningen) ser uvanlig ut. Interessante ensembler oppnås ved å velge monokromatiske og mønstrede materialer. For å få den romerske blinden til å virke upåfallende, brukes tekstiler i lyse monokromatiske nyanser eller for å matche vinduskarmen. Slike kombinerte teknikker for å dekorere åpninger vil se utenfor boksen når du skal dekorere stuer, soverom, barnerom.

For å bevare en varm, myk atmosfære i rommene som vender mot nord, er vindusduker sydd av tynne materialer (cambric, chiffon, tyll, silke) av en lys palett. Men vinduene mot sør bør dekkes med tykke romerske persienner (lin, bomull, sateng).

Passer for vinduer i forskjellige former

Passer for vinduer i forskjellige former

Hvordan fikse gesimsen?

Strukturer kan monteres både inne i vindusåpningen og over den:

 • intern installasjon velges hovedsakelig for lerret som dekker individuelle vinduer. Gesimsen festes direkte til rammen. Hvis det ikke er nødvendig å installere et eget lerret på hver ramme, velges en modell med et lerret, dlinje på hele vinduet. Gesimsen er festet over vinduskarmen, og det må sikres at lerretet i hevet posisjon ikke forstyrrer åpningen av vindusrammene. Med denne metoden for å installere strukturen kan du bruke vinduskarmen selv om gardinene er senket. Intern festing av gardiner kombineres oftest med installasjon av andre gardiner;
 • ofte prøver beboerne å lukke vindusåpningen helt, mens gesimsen er festet over vinduet. Et uventet og originalt utseende oppnås for et rom hvis flere vinduer lukkes med ett gardin. Denne løsningen ser interessant ut og gir rommet et harmonisk utseende. Men det må huskes på at det ikke vil være mulig å åpne separate vinduer – bare alt på en gang. Derfor dekker slike gardiner smale vindusåpninger som ligger ved siden av. I rom med lav takhøyde er det bedre å fikse gesimsen over vindusåpningen eller til og med på taket. Dette vil visuelt øke høyden på rommene. Ikke-standard designteknikker kan være interessante å slå interiøret i forskjellige rom.

I et klassisk interiør

I et klassisk interiør

Hovedregelen ved valg og installering av gardiner er at vindusinnredning ikke visuelt skal forstyrre rommets geometri..

Velge koselige gardiner

La oss se nærmere på bruken av disse gardinene på soverommet, kjøkkenet, stuen. Hvilket rom vil de se best ut i??

For kjøkken

Høy luftfuktighet og temperatur er hyppige gjester på kjøkkenet. Hvis vinduet er plassert ved siden av ovnen, så vil fettdråper over tid “dekorere” gardinene over tid. Derfor sys gardiner på kjøkkenet av stoffer som er enkle å ta vare på.. Gardiner laget av syntetiske materialer tåler hyppig vask. Slike materialer er rimelige (for å sy vindusdekor trenger du lite stoff), og du kan ofte bytte dem..

RådDet er bedre å henge ramme / rammeløse rompersienner på kjøkkenet.

Gjennomsiktige, gjennomsiktige stoffer skaper en lett og myk atmosfære på kjøkkenet. I løpet av dagen vil slike tekstiler ikke redusere den naturlige belysningen i rommet i stor grad, men vil likevel beskytte rommet mot direkte sollys..

I det indre av kjøkkenet

I det indre av kjøkkenet

Få kjøkkenområder kan skilte med et stort område. Typiske kjøkken er vanligvis små. Derfor må det tas i betraktning at romerske persienner for for lyse nyanser eller med store ornamenter visuelt reduserer størrelsen på rommet. Fluffete tekstiler vil rett og slett irritere andre..

Derfor vil en myk, sjelfull og hjemmekoselig atmosfære på et lite kjøkken bli skapt av et materiale av solide pastellfarger eller med et behagelig mellomstort mønster.. Siden lett veggdekorasjon er den vanligste, vil tekstiler i lignende farger eller passende kontrastfarger skape harmoni og komfort i rommet:

 • for et kjøkken dekorert i grønne toner, er lysegrønne gardiner egnet;
 • hvis rommet har flere beige nyanser, blir tekstilene valgt i sandfarger eller krem;
 • kjøkkenet i lyse gule toner vil organisk utfylle tekstilstoffene i oransje, oliven nyanser;
 • hvis hovedfargen i et romslig rom er blå, kan vinduene dekoreres med blå eller grønne tekstiler.

Gjennomsiktige tekstiler skaper en lys og myk atmosfære på kjøkkenet

Gjennomsiktige tekstiler skaper en lys og myk atmosfære på kjøkkenet

Eksperter anbefaler å ta hensyn til den fantastiske egenskapen til fargenyanser – for å påvirke en økning i appetitten. Røde, oransje, gule, grønne, turkise nyanser har en positiv prioritet. Men når du velger en grå, svart, lilla palett, bør du tenke på det. Det antas at slike toner undertrykker sult..

Med en monokromatisk veggdekorasjon anbefaler designere å dekorere vinduer med tekstiler med mønstre, ornamenter. Lerret med små tegninger av blomster og blader vil skape en rolig og familiær atmosfære på kjøkkenet. Rutete eller stripete tekstiler gir kjøkkenet et veldig muntert og friskt utseende. Videre kan størrelsene på strimler eller celler være forskjellige..

Stilig vindusdekor i stuer

Valget av gardiner for det sentrale rommet i boligen bør nærmer seg med spesiell oppmerksomhet. Tross alt reflekterer stuen smakspreferansene til eierne og er på en eller annen måte kjennetegnet på leiligheten. Det er i stua familiefester som oftest holdes og gjester blir mottatt..

I det indre av stua

I det indre av stua

For en vellykket stilistisk dekorasjon av vinduer anbefaler designere å bruke noen triks:

 • i interiøret i den klassiske stilen vil cascading lerret laget av mørke materialer med et mellomstort gyllent mønster se utsøkt ut. For gjennomsiktige ramme- / rammeløse gardiner vil tette gardiner laget av fløyel, velour, gobeliner være gode ledsagere;
 • for interiører i en moderne stil er romerske persienner i et ensemble med horisontale / vertikale persienner egnet;
 • For et rolig skandinavisk miljø er lerret laget av hvit bomull eller rått lin egnet.

Hvis vinduene bare er dekorert med romerske persienner, bør man foretrekke cascading -modeller. For å markere sofistikering av møblene, anbefales designere å velge innredning for vindusåpninger fra dyrere materialer. Lerret i silke og satin gir stuen et stilig utseende..

Diskret, lett interiør

Diskret, lett interiør

Ensfarget stoff med et fint sølv / gullmønster vil bringe eleganse og letthet til atmosfæren. Og allerede produkter fra tette gobeliner, jacquards vil gi et snev av høytid og aristokrati til interiøret i stuen..

Noen eiere kan ikke forestille seg en hall uten tradisjonelle gardiner. I dette tilfellet er ramme / rammeløse strukturer montert inne i vindusåpningen. Kombinasjoner av romerske gardiner og gardiner vil se spesielt imponerende ut i stuer med stor takhøyde.

Det må huskes på at tradisjonelle gardiner kan ha forskjellige bredder, brette vakkert og også utføre ikke bare en dekorasjonsfunksjon, men også en beskyttende funksjon. Takket være gjennomsiktige lerret, vil utformingen av stuen gjøre et lett og luftig inntrykk..

Tett stoff gir holdbar beskyttelse mot lys

Tett stoff gir holdbar beskyttelse mot lys

For soverommet – en garanti for et behagelig opphold

For å skape et fredelig miljø er det tilrådelig å være oppmerksom på gardinene med rolige, svake nyanser. Utformingen av soverommet vil få et ferdig utseende hvis tekstilene dupliserer skyggen / mønsteret på møbeltrekk eller sengetepper.

Det anbefales å velge naturlige materialer (lin, bomull). Romerske gardiner med bambus- eller jute -lerret vil passe perfekt inn i interiøret i rustikke stiler eller miljøstil..

For enkelt å lage en koselig skumring i rommet i de tidlige morgentimene, er det lurt å sy gardiner av tykke stoffer:

 • sengetøy;
 • jacquard;
 • tapet;
 • silke.

For sørvendte soverom er metalliserte tekstiler et utmerket alternativ. Slike stoffer reflekterer solens stråler godt og vil bidra til å forhindre økning i romtemperatur på varme sommerdager.. Hvis utseendet på det metalliserte stoffet er flaut, kan du bruke det som fôr til et gardin laget av et annet materiale..

Å skape et fredelig miljø

Å skape et fredelig miljø

For soverom med flere vinduer er det lurt å velge tekstiler i saftige nyanser som støtter den generelle tonen i interiøret. I dette tilfellet vil innredningen av vinduene bli hoveddekorasjonen i rommene. I et lite soverom med et lite vindu kan du henge et gardin i rolige pastellfarger, som ikke vil understreke den beskjedne størrelsen på vindusåpningen.

Innredningen av rommet skal sikre en behagelig hvile, derfor anbefales det å installere produktene på en elektrisk stasjon med en fjernkontroll. Da blir det enkelt, uten å stå opp av sengen, å lukke / åpne gardinene eller fikse dem på et visst nivå..

Det anbefales å velge naturlige materialer

Det anbefales å velge naturlige materialer

For barnerom

Gardiner for barn er sydd av:

 • naturlig;
 • allergivennlig;
 • puster;
 • praktiske materialer.

Preferanse bør gis til romerske persienner laget av:

 • linfrø;
 • bomull;
 • ull;
 • satengstoffer med små tillegg av kunstige fibre (polyester, nylon).

Disse urenhetene vil forenkle stellet av lerretene og forlenge levetiden til produktene. Det anbefales å installere romerske persienner med glatte teksturer for å redusere støvakkumulering i tekstiler..

Små barn blir lagt til sengs flere ganger i løpet av dagen. Derfor vil kombinerte modeller være det beste alternativet. Det anbefales å supplere gjennomsiktige tekstilstoffer med tette gardiner eller gardiner. I små barn gardiner kan se for tungvint ut. Derfor vil installasjon av romerske persienner i to rader være en utmerket løsning på problemet..

Gardiner for barn er sydd av naturlige, allergivenlige materialer

Gardiner for barn er sydd av naturlige, allergivenlige materialer

Blå, grønne nyanser lindrer stress og virker beroligende. Røde farger øker energi og aktivitet. Og gule, oransje nyanser forbedrer humøret og øker appetitten. Derfor, i rommene til aktive, energiske barn, henger gardiner med en myk fargepalett. Hvis barnet er rolig, sjenert, kan du sy gardiner i rike nyanser for vinduene..

Når du velger en innredning for vinduer, blir de oftere styrt av temaet i situasjonen enn av vanlige stilistiske løsninger. Som regel velger jenter et fabelaktig delikat interiør, og gutter foretrekker marine eller sportsmotiver..

Delikate modeller for jenterom

Overfloden av rosa i barnehagen kan se for klossete ut. Derfor anbefales det å bruke andre farger i dekorative utførelser.. Et utmerket valg ville være tekstilstoffer av blek kaffe, sand, lysegrønne eller perlegrå nyanser..

Velg lyse, muntre farger

Velg lyse, muntre farger

For å gjøre miljøet mer leken for barn, bør du ta hensyn til lerretene med tegninger (prikker, et mellomstort geometrisk ornament, et lite blomstermønster). En liten stripe eller et bur vil se veldig forsiktig ut.. Jenter vil definitivt elske materialer med sine favoritt tegneseriefigurer.

Alternativer for gardiner i barnehagen for gutter

For å dekorere et gutterom, velger foreldre vanligvis beherskete farger (gråtoner, blått, grønt). Du kan fortynne den strenge eller lakoniske utformingen av et babyrom med en uvanlig vindusdekor. Stripete eller rutete tekstiler – avhenger av barnets smak og foreldrenes ønsker.

Mykt materiale vil gjøre rommet hjemmekoselig og koselig. Hvis barnet er opptatt av spill, designere, kan du henge gardiner med ornamenter (geometriske mønstre) som har en kontrastfarge. For eksempel grå lerret med små oransje eller røde sjekker. Eller blå tekstiler med hvite diagonale linjer.

Alternativ for et gutterom

Alternativ for et gutterom

Utformingen av barnehagen vil bli unik hvis vinduene er dekorert med gardiner som viser biler, skip eller fly, som mange fidgets er interessert i. Barn vil glede seg over gardinene som deres favoritt eventyrfigurer er trukket på (Spider-Man, Teenage Mutant Ninja Turtles).

Når barn vokser opp, endres interessene raskt.. Og det er lurt å velge innredningen i rommet, dekorasjonen, sammen med tenåringene. I rommets natur kan en slags interiørstil sees. Høyteknologisk, minimalisme, loft, skandinavisk stil er mest egnet for tenåringer..

Det blir interessant for deg:

Hva er persienner på vinduene (200+ bilder): Alle slags design for hjemmet ditt

Installere rullegardiner på plastvinduer med egne hender: nyansene til et kompetent valg av modeller

Moderne gardindesign for soverommet: betydelige detaljer om variantene. Nye ting som alle burde vite om

På balkongen – valgfrie funksjoner

Når du installerer en romersk skygge på en balkong / loggia, må innbyggerne løse tre hovedspørsmål: hvilke tekstiler de skal velge, hvilken installasjon de skal bruke, hvilken mekanisme de skal bruke for å kontrollere enheten.

Bruker burlap

Bruker burlap

 • Oftest innebærer balkongplassen ikke fullstendig blackout. Det er nok å installere romerske persienner som beskytter balkongen mot gateutsikt og sterkt sollys. Designere anbefaler å ta hensyn til at blendingsgardiner visuelt reduserer størrelsen på lokalene. Siden standard balkonger ikke kan skryte av store dimensjoner, sys gardiner laget av gjennomskinnelige materialer for vinduer..

For loggier eller balkonger med vinduer i sør, er gardiner sydd av tette lette materialer. Et reflekterende belagt stoff er ideelt. Til balkong ble en harmonisk fortsettelse av rommet, blir tekstiler valgt i et lignende fargevalg (eller et par toner lettere enn paletten i rommet).

Den vanligste innredningen for balkongvinduer er lerret av bambushalm. Dette materialet gir rommet hygge og komfort når som helst på året..

I lys, rosa farge

I lys, rosa farge

 • Det er tre måter å installere strukturer: på rammen, taket, veggen. Hvis alle rammene åpnes på balkongen, er det tilrådelig å fikse et separat gardin på hvert vindusramme. Massivt tekstilstoff vil være et utmerket valg for balkonger med panoramaglass.
 • Den enkleste måten er å heve / senke gardinene på balkongen ved hjelp av en elektrisk mekanisme. Du kan kontrollere strukturen fra rommet – du trenger ikke gå ut på balkongen med vilje. Enheter med automatisering er ikke billige – dette er den største ulempen med modellene.

Moderne balkonger sluttet oftere og oftere å være lagre for unødvendige ting. Selv i små områder arrangeres komfortable arbeidsrom, lekeområder eller rekreasjonsområder. Og romerske persienner hjelper ikke bare med å spare dyrebare kvadratmeter, men gir også balkongene et stilig og ikke-standardistisk utseende..

Diskret, elegant alternativ

Diskret, elegant alternativ

Til bad

Hver kvinne drømmer om et bad med vindu – det er hyggelig å se byen våkne om morgenen. For dekorasjon av åpninger velges gardiner fra tette stoffer eller fra tynne tekstiler på et fôr, slik at de ikke skinner gjennom om natten. Produsenter syr gardiner av materialer i alle slags nyanser. Ikke undervurder romerske nyanser – de får badene til å se veldig smarte og stilige ut..

I det indre av badet

I det indre av badet

Det er bedre å henge lerret med spesiell impregnering på vinduer. Det kan utvikle seg mugg og mugg i foldene på det fuktige materialet ved bruk av vanlige stoffer. Derfor er gardinene sydd av polyester med tillegg av blandede fibre (polyester med bomull, lin, viskose). Slike lerreter vaskes lett, holdbare, falmer ikke i solen. Det er enkelt å finne en passende modell:

 • For bad med klassisk interiør er pastellfarger egnet. Stoffer med mellomstore sølv / gyldne ornamenter ser originale ut;
 • gardiner med fengende kontrasterende trykk vil passe perfekt inn i rom i jugendstil;
 • for asketiske høyteknologiske stiler er minimalisme, tekstiler med en liten metallisk glans egnet. For et bad i skandinavisk stil kan du velge tekstiler i en nyanse av bleket lin eller uskarpe blå, lyse sandfarger.

Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner) Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner) Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner)

Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner) Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner) Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner)

Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner) Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) - Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner)

I dag, når du skal arrangere vinduene i stuen, kjøkkenet, barnerommet, tar leietakerne oftest et valg til fordel for romerske persienner, noe som gir interiøret et originalt og ikke-standardistisk utseende.

Previous Post
Φτιάξτε μόνοι σας δάπεδα σε ιδιωτικό σπίτι (140+ Φωτογραφίες). Τύποι και χαρακτηριστικά επιλογής
Next Post
Lysegrønn farge i moderne fasjonable interiører: 185+ (Foto) Designkombinasjoner for kjøkken, stue, soverom