15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det mest interessante DIY -håndverket for hjemmet (+175 bilder). Kreative workshops for nybegynnere

DIY håndverk for hjemmet

For de som liker å gjøre interessant DIY -håndverk for hjemmet, er det alltid mange måter å realisere sine fantasier på. Litt tid og tålmodighet – og du får flotte og nyttige inerie -elementer.

Innhold

Originale skostativ

Går inn i Hus, alle, først og fremst, merker og undersøker ryddigheten og skjønnheten i gangen i rommet. Men det er kjent at det er verdt en stor innsats å holde gangen ryddig, spesielt i regnfulle og skitne årstider, når vi kommer inn i huset med våte sko. Derfor, for å opprettholde renslighet og orden, har det blitt populært å lage tre skostativ.

Skostativ hjelper til med å holde ting ryddig

Skostativ hjelper til med å holde ting ryddig

For eksempel kan du ta hvilken som helst trekasse, eller sette den sammen selv og dekke bunnen med vanlige småstein. Etter å ha lagt en så nyttig ting på gangen, vil det være praktisk for deg å la skitne sko stå på stativet uten å farge gulvet..

Det er praktisk å sette skitne sko på rullesteinstativet uten å farge gulvet

Det er praktisk å sette skitne sko på rullesteinstativet uten å farge gulvet

En praktisk måte er et skostativ laget hjemme av en vanlig trepall. Hver hylle på pallen kan males i forskjellige farger for et lyst utseende og skjønnhet. På gangen kan et slikt stativ plasseres vertikalt mot veggen, og du får et veldig uvanlig, men praktisk skostativ. Øverste hylle kan tvinges blomster eller la det være et sted for nøkler, telefoner og andre småting.

Lys, uvanlig pallestativ

Lys, uvanlig pallestativ

Håndlaget henger

Elskere av uvanlige og originale ting i huset vil definitivt være interessert i muligheten til å lage kleshengere ved bruk av vanlige treknuter. Du trenger også en base for hengeren – en slags treramme som er omtrent en meter lang og omtrent tretti centimeter høy.

Deretter må du forberede krokene til hengeren. For å gjøre dette, bruk en baufil for å kutte av grener på 27-29 centimeter lange (avhengig av tykkelsen på rammen) slik at de har knuter på omtrent 3-5 centimeter, som vil fungere som kroker.

Bruk grenene som kleskroker

Bruk grenene som kleskroker

Nesten alt er klart. Hvis du ønsker det, kan du male rammen og grenene i hvilken som helst farge du liker eller dekorere med noen mønstre. For å lage en fullverdig henger må du sette grener med kroker inn i rammen.

Det er veldig viktig å velge riktig lengde på grenen slik at den holder godt fast i rammen. Alternativt kan du spikre grenen med negler ovenfra og ned, for bedre styrke. Fest rammen på veggen med spiker eller kroker, så får du en ny dekorativ og praktisk kleshenger som vil se vakker ut i det indre av rommet..

Hengeren kan males i hvilken som helst farge

Hengeren kan males i hvilken som helst farge

Hjemmelaget kaktus fra sjøstein

Sannsynligvis tok alle som hvilte i varme strøk, til sjøs, alltid med seg glatte sjøstein, som ligger og samler støv et eller annet sted på de øvre hyllene i skapet. Og de kan lage en utmerket original dekorasjon for en stue eller soverom. For å lage et slikt håndarbeid trenger vi:

Pebble kaktus i en hvit gryte

Pebble kaktus i en hvit gryte

 • flere glatte steiner, 5-10 centimeter lange;
 • grønn og svart maling;
 • børster;
 • gryte med jord.

Etter å ha forberedt maling og pensler, kan du begynne å male steiner i form av kaktus. Etter det, la steinene la malingen tørke, og sett dem deretter forsiktig inn i skitten. Til slutt vil du motta en utmerket dekorativ bagatell som utvilsomt vil dekorere rommet ditt og ikke vil se verre ut enn ekte hjemmeblomster..

Farg steinene i form av kaktus og

Farg stein i form av kaktus og “plante” i en gryte

Tepper i stein

Hvordan gjøre badet ditt unikt med din egen kreativitet? Det er mange svar på dette spørsmålet, og ett av dem er å lage et baderomsteppe av vanlige steiner..

Badematte laget av steiner vil minne deg om sjøen

Badematte laget av steiner vil minne deg om sjøen

Nødvendige varer:

 • et stykke gummi (for eksempel linoleum);
 • en håndfull ovale, ikke skarpe steiner;
 • pålitelig, sterk lim.

Klipp formen du vil gi ditt fremtidige teppe fra linoleum. Det kan være en oval, firkantet og andre former, fordi arbeidet ikke vil komplisere det. Påfør deretter lim på basen i små mengder og lim småsteinene på toppen. Etter at arbeidet er fullført, plasserer du teppet til siden, uten å tråkke på det, slik at det henger sammen best mulig. Og selv om noen stein faller av under bruk, kan du enkelt lime den tilbake med samme metode..

Eksperimenter med former og mønstre

Eksperimenter med former og mønstre

Praktisk kleshengereholder

Mange mennesker, spesielt kvinner, står overfor det faktum at garderoben, som er på hengeren, slutter å passe inn i skapet. På grunn av dette må du fjerne unødvendige ting fra kleshengene og lagre dem sammenkrøllet på hyllene. Men det er et flott alternativ, og det er å bruke den gamle unødvendige stigen og fantasien din.

Stigeoppheng er kreativ og plassbesparende

Stigeoppheng er kreativ og plassbesparende

Instruksjonene for å lage en slik henger med egne hender er veldig enkle:

1 Gjør stigen klar, rengjør den og mal den i hvilken farge du vil. Du kan også legge til mønstre eller andre dekorative elementer. 2 Bruk spiker eller kroker for å feste stigen i horisontal stilling i omtrent to meters høyde. 3 Heng stigen med overflødige kleshengere for en veldig praktisk og praktisk henger.

Toppen på denne hengeren kan brukes som et sted å oppbevare pappesker og andre ting du sjelden bruker. Så du vil løse problemene med et overskudd av garderobe, og frigjøre andre steder i huset ved å omorganisere sjelden brukte ting..

Lommebord

Det kan være vanskelig å opprettholde orden på skrivebordet ditt på grunn av alle slags småting som tar mye plass. Men hvis du er glad i håndlagde universelle produkter, vil løsningen på dette problemet være veldig enkel..

Du må lage en slags tavle som jeanslommene skal klippes til. Du kan være trygg på at en slik enhet vil være nyttig og praktisk..

Alt du trenger for hånden

Alt du trenger for hånden

Trinn-for-trinn instruksjon:

1Kutt et rektangulært eller firkantet stykke tykt stoff til ønsket størrelse. 2 Finn gamle jeans og klipp av baklommene, akkurat nok til å passe på et stykke stoff. 3 Sy lommene godt til stoffet i en behagelig rekkefølge, og det tomme rommet på stoffet kan fylles med en slags broderi eller mønstre. 4 Alt er klart, og du kan henge et slikt brett på veggen. Det mest praktiske ville være å henge det ved siden av arbeidsbordet slik at det er praktisk å ta ting derfra.. Du kan lagre små ting du trenger i hverdagen i lommene

Du kan lagre små ting du trenger i hverdagen i lommene

Disse lommene inneholder penner, blyanter, andre skrivesaker, små notatblokker, nøkler og mange andre småting. For enkelhets skyld kan du til og med signere lommer og ordne ting på klart angitte steder.

Gryte i plast

I hvert hus er det blomster som står på vinduskarmen i vanlige kjøpte krukker. Men du kan gjøre disse grytene mye lysere ved å lage dem med egne hender og få et godt humør fra jobben. For dette trenger du:

En gryte fra en plastflaske er miljøvennlig og praktisk

En gryte fra en plastflaske er miljøvennlig og praktisk

 • plastflasker (beste to-liters);
 • maling og pensler.

Ved å bruke en så liten materialliste kan vi lage en veldig vakker og original krukke for blomster hjemme..

Lag et sett - en katt og en kattunge av flasker i forskjellige størrelser

Lag et sett – en katt og en kattunge av flasker i forskjellige størrelser

Trinn-for-trinn instruksjon:

1 Ta en eller flere plastflasker og skjær dem jevnt slik at lengden fra bunn til topp er omtrent ti centimeter. 2 På den resulterende potten tegner du forskjellige mønstre eller ansikter på dyr, for eksempel en katt. Det vil se veldig søtt og vakkert ut, og viktigst av alt, originalt. 3 Etter at malingen er helt tørr, kan du overføre blomsten fra en vanlig potte til en som er laget med egne hender, og legge den på det mest iøynefallende stedet i huset. Tegn dyreflater på potter

Tegn dyreflater på potter

Kvistinnredning

Noen ganger vil du pynte stue eller rommet ditt med et dekorativt stykke som vil tilføre skjønnhet og unikhet. For å lage en original innredning trenger du:

Grener i en vase vil tilføre interiøret ditt unikhet

Grener i en vase vil tilføre interiøret ditt unikhet

 • tynne grener;
 • hacksag eller sekatører;
 • vase, stort glass eller glassburk;
 • maling og pensler.

Når alt er klart, bestem deg for hvor lenge du vil ha grenene slik at de ser vakre ut mens de er i vasen. Den optimale lengden vil være omtrent 30-40 centimeter, med tanke på høyden på vasen er omtrent 20-30 centimeter.

Mal de resulterende pinnene i alle farger, lyse farger vil se spesielt imponerende ut, som vil skille seg ut mot bakgrunnen i rommet. Bollen, vasen eller glasset ditt kan males med noen mønstre. Eller du kan finne på noe eget, for eksempel be hvert familiemedlem om å signere en vase eller merke nummeret til opprettelsen.

Når alt er tørt, kan du stikke grenene i vasen og plassere dem på hvilken som helst overflate i hjemmet ditt. Så du får en uvanlig innredning og gjør hjemmet ditt enda vakrere..

Mal grenene i farger som skiller seg ut mot bakgrunnen i rommet ditt

Mal grenene i farger som skiller seg ut mot bakgrunnen i rommet ditt

Veggdekorasjon

Få mennesker liker å være i et rom uten innredning, med bare vegger, uten en interessant design. Selvfølgelig, for å dekorere veggene, kan du kjøpe malerier eller dyre smykker, men det du gjør med egne hender vil se best ut..

For et av disse enkle, men veldig originale og vakre smykkene trenger du svart papp, saks og tykk tråd. Fra disse komponentene vil du selv lage innredningen til veggen din og få mye glede av arbeidet du har utført..

Silhuetter av fugler på ledninger vil dekorere veggen din

Silhuetter av fugler på ledninger vil dekorere veggen din

Trinn-for-trinn instruksjon:

1Tegn silhuetter av spurver, duer på kartonger, duer (som du liker best). Du trenger ikke spesielle ferdigheter for slike tegninger, så du kan håndtere det uten problemer. 2 Klipp ut de tegnede silhuettene med saks og lag små hull som du kan strekke tråden gjennom. 3 Klipp en tråd 1-1,5 meter lang (avhengig av hvor mange fugler du vil sette på den) og skyv den gjennom de allerede forberedte hullene i fuglene dine. 4 Nå bør du feste tråden uten å trekke den for mye, slik at den ser ut som en tråd som forskjellige fugler liker å sitte på..

Nå er dekorasjonen din klar. Nå virker veggen mye finere og vakrere, og viktigst av alt, du har lagt til innredning i hjemmet ditt, som du laget med egne hender.

Fargerike fugler vil også legge til originalitet.

Fargerike fugler vil også legge til originalitet.

Pærer fra lyspærer

Hvordan dekorere spisebordet ditt? Alt er veldig enkelt, men du trenger de vanlige materialene for dette:

 • flere elektriske lamper;
 • trådgarn (svøpe);
 • en klar vase eller dyp glassskål for frukt;
 • knappene.

Pære pærer for å dekorere spisebordet

Pære pærer for å dekorere spisebordet

Bruk den angitte tråden, pakk inn 3-5 pærer tett og fest endene godt. Fest “øyne, munn og nese” ved å lime eller sy på knappene. Legg de resulterende pæreformede løkene i en bolle og legg dem på spisebordet eller vinduskarmen. På denne enkle måten har du mottatt en veldig original dekorasjon for rommet ditt, som vil tilføre skjønnhet og komfort..

Pakk inn 3-5 løk tett med hyssing og fest endene

Pakk inn 3-5 løk tett med hyssing og fest endene

Hjemmelaget maleri

Det er mye enklere å dekorere veggene i hjemmet enn det høres ut. Det mest populære er å henge veggene med forskjellige malerier eller fotografier..

Men et bilde laget med egne hender vil se mye mer interessant og uvanlig ut, spesielt siden det ikke vil ta mye tid og penger, og du trenger ikke å være en god artist for å lage det. Hvis du har barn, vil det være veldig interessant for dem å delta i arbeidet med deg..

Regnbue mønster med mønster

Regnbue mønster med mønster

 • svart papp;
 • lim;
 • saks;
 • Hvitt papir;
 • fargeblyanter eller maling.

Trinn-for-trinn instruksjon:

1 Skjær ut formen du vil gi maleriet ditt (sirkel, rektangel, etc.). 2 Fra hvitt papir må du kutte ut små hus i forskjellige former, samt små firkanter som vil tjene deg som vinduer. Etter å ha klippet dem ut, maler du vinduene og veggene i husene i hvilken som helst farge. 3 Lim nå “vinduene” på husene, og husene på sin side nederst på bildet. 4Toppen på bildet kan være svart, eller du kan legge til månen og stjernene. 5For større effekt kan bildet rammes inn eller lages av deg selv med papp. Vi lager et abstrakt maleri med egne hender

Vi lager et abstrakt maleri med egne hender

Maleriet er nå komplett og klart til å dekorere vegger i hjemmet ditt..

Juletre laget av papir

Du vil trenge:

 • et stort ark med grønn papp;
 • farget papir;
 • saks;
 • Scotch.

Skjær sildbeinet i form på papp

Skjær sildbeinet i form på papp

På tærskelen til vinteren og ferien prøver alle å dekorere hjemmet sitt så lyst som mulig. Og en måte er å lage et juletre som kan limes til et vindu eller en vegg. For å gjøre dette, kutt ut formen på et juletre fra grønt papp og små sirkler fra farget papir, i form av leker som er hengt på et juletre.

Fest deretter disse sirklene på treet, og lim selve treet på et passende sted. Dette vil gi deg en enkel, men vakker dekorasjon for hele vinteren..

VIDEO: DIY håndarbeid

GALLERI: De beste DIY -håndverksideene

Previous Post
Βαθμολογία των 15 καλύτερων παρασκευαστών ψωμιού για συνθήκες σπιτιού. ΚΟΡΥΦΑΙΟ από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή μοντέλα
Next Post
En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus