En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus

En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus

For omtrent ti år siden begynte peiser å bli solgt i store mengder – dette er vakre peiser i forskjellige størrelser, laget med en rekke dekorative overflater. På grunn av de forskjellige portaltypene begynte slike peiser å bli installert i nesten alle private hus. Deres skjønnhet og høy sikkerhet (peisen er lukket under glass) tiltrukket mange. I flere år har de lykkes med å bytte gamle russiske ovner. Til i dag…

Litt historie og fakta

Komfyren er en del av russisk folklore! Det er ingen eksakt informasjon når prototypene til disse strukturene først dukket opp. Til å begynne med hadde de imidlertid et helt annet utseende, som ikke minner veldig om russerne vi er vant til. Og bare nylig begynte folk å bygge dem i sitt design og utseende, lik sine kolleger. I dag er slike strukturer en del av husene i russiske landsbyer, der det bare er oppvarming av komfyren og ingen gass er involvert. Folk bruker dem til å varme Hus, de lager mat, varmer mat og baker på dem.

Ovnen er en del av russisk folklore

Komfyren er en del av russisk folklore

Hva er en tradisjonell russisk komfyr med en solseng?

Den russiske komfyren er ganske massiv, vekten når flere hundre kilo, så den trenger et grunnlag. I gamle dager ble dens rolle spilt av gamle steiner og tømmerstokker, som ble lagt ut i basen. I dag er det armert betong eller murverk.

Det er bedre å planlegge konstruksjon selv på stadiet av å lage et husprosjekt. Hvis strukturen allerede eksisterer, må grunnlaget fortsatt gjøres sterkt.!

Essensielle elementer:

 • Den nedre delen er basen (undervarme). Den har en nisje for lagring av drivstoff eller kjøkkenutstyr. Ved hjelp av denne basen heves brennkammeret til ønsket høyde.
 • På toppen av stekeovnene dekker hvelvet trauen. Et lag sand eller leire helles på den. Denne teknologien brukes til å beholde varmen..
 • Bunnen av brannkassen (under) er laget med en liten skråning mot bakveggen. Dette gjøres slik at drivstoffet brenner jevnt i kammeret..
 • Ovnens brennkammer består av to deler: et kokekammer og en brannkammer. Kokekammeret er rent uten tømmerstokker og aske, siden drivstoffet settes inn i det fjerste kammeret – brannkassen.
 • Det er et hvelv over brannkassen – dette er overlappingen som skiller brannkassen og den nedre delen av solsengen.
 • Solsengen kan bygges over hele lengden på brannboksen. Når en brann brenner der, sprer varmen seg til solsengen.
 • Skorsteinen er installert over det første kokekammeret. I løpet av dette er en ventil og et vindu installert. Ved bruk av spjeldet reguleres intensiteten til forbrenning av drivstoff i ovnen.

Den russiske komfyren er ganske massiv

Den russiske komfyren er ganske massiv

Avhengig av designfunksjonene kan de ha trinn som fører til solsengen. Ofte lages det langs skorsteinen små hyller for å installere innredningen der..

Moderne russiske ovner: hva er de?

De kan være forskjellige i størrelse og funksjonalitet. Tradisjonelle alternativer har dimensjoner: lengde – 2,5 meter, bredde – 1,5 meter. Produktene kan ha forskjellige størrelser:

 • liten (178 * 124 cm);
 • medium (213 * 147 cm);
 • (231 * 160 cm).

I sjeldne tilfeller kan ovner bygges i tilpassede dimensjoner..

Men de gamle passet ingen – et lite attraktivt syn, muligheten til å lage mat bare inne i ildstedet, begrensede muligheter. Takket være håndverksarbeid og endringer i design, har russiske ovner gjenvunnet popularitet.. De har alt du trenger for å varme opp hjemmet ditt, lage mat og mer..

Moderne versjon

Moderne versjon

Så de siste tilleggene:

 • utstyrt med en kokeplate. Slike design er multifunksjonelle og kan erstatte enhver koketopp og komfyr;
 • med peis. Dette alternativet er en ny trend. Det særegne er at bakveggen i brannkammerstrukturen føres ut i et annet rom gjennom veggen. Dermed viser det seg at to er kombinert i ett design: en peis med flammeeffekt og alle de fantastiske lydene av knitrende tre, samt en klassisk russisk komfyr som varmer huset, har en peis for matlaging og en komfyr for matlaging ;
 • med en sofa. I de klassiske versjonene var den veldig stor. Sengen kunne passe til tre personer. Den analoge har en solseng, men bare redusert. Det er nok for et komfortabelt arrangement av en person. En slik ulempe kan imidlertid lett kompenseres for ved en festet bukke..

I henhold til brannsikkerhetsreglene bør alle møbler og apparater være i en avstand på 1 meter fra brannkassen!

Slike design er multifunksjonelle

Slike design er multifunksjonelle

Fordeler og ulemper med design

I tillegg til skjønnhet og varme, har de noen fordeler:

 • jevn varmeavgivelse og dens akkumulering;
 • høyt effektivitetsnivå;
 • bunnvarme. De klassiske alternativene ble fratatt dette. Bare etter en tid endret byggherrene ovnene, noe som gjorde dem mer praktiske å bruke. Denne funksjonen gjør det mulig å varme opp rommet som helhet;
 • høy sikkerhet. Siden alle strukturer er lagt ut av murstein, varmes ikke ovnens vegger opp til en slik temperatur at det forårsaker brann eller brenning;
 • innebygd komfyr. Lar husmødre lage mat på den måten de er vant til;
 • lang levetid. En riktig laget struktur kan tjene i mer enn 30 år.

Minuser:

 • må lagre fast drivstoff for vinteren;
 • ved må tørkes, siden det er umulig å sette våte i brannkassen;
 • ved oppvarming av et hus med en russisk komfyr, vises overdreven søppel fra drivstoff.

Varmt og koselig soveplass

Varmt og koselig soveplass

Den russiske komfyren kan ikke kalles en ideell enhet – den har positive aspekter og mangler. For eksempel, for å lære å lage mat i det, må husmødre gjennomgå et langt opplæringsstadium. For tenning vil ved kreves, som må høstes. Dette er selvfølgelig ikke elektriske eller gasskjeler, som alle er så vant til.. Men den russiske komfyren har også mange positive aspekter:

 • det er en mulighet til å lage gode måltider. De viser seg å være veldig velsmakende og forskjellige fra de som er tilberedt på ovner;
 • avhengig av designfunksjonene, kan den russiske komfyren utstyres med en solseng, som gjør det mulig å hvile komfortabelt i den kalde årstiden. Den kan også ha hyller;
 • og til slutt flammeeffekten, lyden av knitrende tømmerstokker og flimrende ild – ingen enhet kan erstatte dette.

Russiske ovner i interiøret

Til tross for utviklingen av teknologier og utseendet på markedet av fasjonable støpejernsovner, som er innrammet i forskjellige dekorative portaler, er den russiske ovnen fortsatt populær. Selvfølgelig har det endret seg ikke bare eksternt, men også strukturelt. Det har blitt mer praktisk, praktisk og trygt, i tillegg når det er designet, brukes konstruksjonsteknologier og materialer som kan øke effektiviteten, så vel som en estetisk komponent.

Har fordeler og ulemper

Har fordeler og ulemper

Fordeler

Trehus er grunnlaget for arkitekturen i det gamle Russland. Og til tross for utviklingen av teknologier og fremveksten av byggematerialer som bygninger er reist fra, inntar tre fortsatt et spesielt sted. Slike hus er fylt med komfort, og den russiske komfyren utfyller bare den ekstraordinære følelsesmessige atmosfæren.. Installasjonen av en russisk komfyr i et trehus må utføres i samsvar med sikkerhetskravene fastsatt av vår lovgivning.

Murstein

Murstein er en klassiker. Tidligere ble slike konstruksjoner reist fra hjemmelagde leirstein, som gikk gjennom prosessen med å skyte på en bål.. Produktene er store på grunn av tilstedeværelsen av en koketopp, bakerom, solseng.

Mursteinversjonen er en klassiker

Mursteinversjonen er en klassiker

Fordeler:

 • Murstein avkjøles lenger enn alle andre materialer. Ovnen som er reist fra den vil avgi varme lenger etter at brannen er slukket. Som et resultat vil rommene forbli varme i lang tid..
 • En stor struktur er i stand til å varme opp selv et stort hus i flere etasjer. Dette er mulig hvis det er installert i midten av huset, og pipen ledes oppover inne i veggene som skiller rommene i andre etasje. I dag er skorsteinen ikke lenger laget av vanlig murverk. Den er laget av galvaniserte eller rustfrie stålrør som går midt i et rom plassert inne i veggene. Og hvis det er laget ventilasjonsgitter i rommene langs skorsteinen, vil varmen som kommer fra skorsteinen spre seg gjennom rommene.
 •  Mursteinen varmes ikke opp til en temperatur som kan starte en brann. Dette byggematerialet er ganske holdbart og praktisk. Den kan brukes som grunnlag for påføring av dekorativt gips, flislegging og andre etterbehandlingsmaterialer. Dessuten er den i stand til å tjene uten restaurering i 30 år..
 • Kostnaden for en slik struktur er ikke høy i forhold til kjøp av en støpejerns brannkasse og en marmorportal. Det er verdt å merke seg at mesteparten av kostnaden går til å skape et grunnlag av høy kvalitet..

Moderne og stilig

Moderne og stilig

Dessverre, som andre, er mursteinene ikke feilfrie. Den viktigste er det faktum at det må reises et kraftig fundament for en mursteinstruktur. Det kan være en monolitisk eller armert betongkonstruksjon.. Hvis du installerer en murstein uten fundament, kan gulvet under massen synke.

Forebyggende tiltak

Den russiske mursteinsovnen kan ikke installeres i alle deler av huset. Stedet er direkte avhengig av bygningens strukturelle egenskaper. Det er bedre når ideen om konstruksjon vises på designstadiet av huset. Da er det mulig å beregne plasseringen riktig, samt lage et passende grunnlag..

Hvis huset allerede er bygget, må du demontere gulvet på stedet der ildstedet skal installeres til basen og gjøre stillaser.

Russisk eventyr hjemme hos deg

Russisk eventyr hjemme hos deg

Andre muligheter

Blant de forskjellige installasjonsalternativene for varmesystemer i trehus, er det verdt å markere to hovedpunkter:

Peisovner – jernovner med stort visningsvindu. De kan ha en koketopp og er ikke innrammet av noe. Minus – veggene i strukturen er veldig varme og kan forårsake brannskader eller brann.

Ovner i støpejern – vakre peiser som kan varme store rom. Mange produsenter lager brannkasser i forskjellige størrelser, med løftemekanismer for å åpne ildkassen, kan beskyttelsesglasset være ovalt, prismatisk eller rett. Ovnene er utstyrt med en skyvedør, en mekanisme for å justere forbrenningsintensiteten. Minus – de høye kostnadene for ovner og portaler.

Avsluttes med flotte fliser

Avsluttes med flotte fliser

Nylig har disse alternativene blitt mindre vanlige for installasjon i private hjem. Til tross for deres attraktivitet, er de på mange måter dårligere enn tradisjonelle russiske ovner..

Dekorativ etterbehandling

Byggematerialer gjør det mulig å fullføre ovnen i en rekke stiler. I tillegg har de en gunstig effekt på stabiliteten til murstein, så vel som mørtler som brukes i legging til ulike negative påvirkninger..

Virkelig russisk stil: hytte og fliser

I gamle dager ble ett materiale tradisjonelt brukt – dette er en hytte (gips laget på grunnlag av leire). Deretter var det dekket med den vanlige kalkmaling. Denne etterbehandlingsmetoden er ikke holdbar, siden røyken legger seg på overflaten under tenningen, noe som gjør kalkingen grå. Selv om det er nødvendig å markere skjønnheten i maleriet av slike ovner, attraktiviteten og den virkelig russiske stilen. I dag er det sjelden noen bruker denne dekorasjonsmetoden, ettersom flere og flere foretrekker praktisk..

Steindekorasjon

Steindekorasjon

Det vanligste klassiske alternativet er innredning med keramiske elementer laget i form av esker. Den største fordelen med dette materialet er attraktivitet så vel som praktisk. Fliser er i stand til å opprettholde sitt opprinnelige utseende i lang tid. Den største ulempen er den høye prisen

.

Særegenheter:

 • kledningen legges fra bunn til topp;
 • en spesiell gipsblanding brukes til fuging;
 • det er en rekke flisemønstre på markedet. Det kan være både glatte fliser og preget med et annet mønster..

Ved å bruke fliser til dekorasjon, er det mulig å velge ønsket farge, mønster, relieff slik at det passer til rommets generelle stil. Dette er det beste materialet for å dekorere ovner i russisk stil..

Bekledningen legges fra bunn til topp

Bekledningen legges fra bunn til topp

Moderne materialer

En rekke materialer gjør det mulig å dekorere en russisk komfyr i enhver stil. Alt dette lar henne harmonisk passe inn i absolutt ethvert interiør.. Blant de vanligste er det verdt å markere:

 • mot murstein;
 • keramikk flis eller porselen steintøy;
 • kunststein av forskjellige typer;
 • naturlig tre kan brukes til dekorasjon;
 • en naturstein;
 • gips og maling.

Disse materialene er veldig praktiske og pålitelige. For å gi dem et nytt utseende, er det nok å tørke overflatene med en fuktig klut. Imidlertid er de ikke uten ulemper. Noen, for eksempel keramiske fliser eller granitt, kan ikke harmonisk passe inn i noen stil..

Du kan lage mange deilige retter i den.

Du kan lage mange deilige retter i den.

Gips og maling

Gips og maling ser veldig bra ut. Denne måten å fullføre interiør i minimalistisk stil. I dette tilfellet er valget av farge og tekstur begrenset bare av fantasiflukten og rommets generelle stil.. Ved hjelp av maling og gips kan du visuelt redusere størrelsen på ovnen eller tvert imot øke. Gips og maling brukes ofte til å lage innredning i russisk stil. Den lar deg lage forskjellige tegninger, mønstre på overflaten.

Retur av tradisjoner

Dette er ikke å si at den russiske komfyren i huset er et museumsverk som uventet kom tilbake fra fortiden. Faktisk har den ikke forsvunnet noe sted, dessuten er den en del av noen russiske utfall som ikke er kjent med hovedgass.

Den russiske våtpleierens massive tilbakevending til hjem som er ødelagt av sivilisasjon, er ikke en hyllest til mote. Mest sannsynlig spiller ønsket om at folk skal føle seg komfortabelt og koselig i huset, å fylle det med den behagelige duften av bakverk og å møte familien foran en åpen ild for en deilig middag tilberedt i en ekte russisk ovn, en rolle her. Tross alt vil ikke et eneste mirakel av teknologi gi de følelsene og følelsene som mennesker opplever når de ser en flamme..

Vil hjelpe deg til å føle deg komfortabel og koselig i huset

Vil hjelpe deg til å føle deg komfortabel og koselig i huset

Den russiske komfyren, ferdig med kvalitetsmateriale, ser ikke ut som en romvesen i huset. I dag har den blitt mer kompakt, praktisk og holdbar. En vedovn, avhengig av designfunksjonene, plasseres ikke bare på kjøkken, men også i stue, spisestue. For bekvemmeligheten av husmødre, integrerer mesterne alt du trenger i dem, opp til hettene.

En russisk komfyr uten innebygde kokeplater kan lett stå i sentrum på et bibliotek eller soverom. Solsengen kan enkelt erstatte selv den mest komfortable stolen eller til og med sofa.

For å velge det mest passende prosjektet for hjemmet ditt, må du vurdere flere alternativer i detalj. De varierer i størrelse, funksjonalitet og selvfølgelig kostnad..

Arrangement av en russisk komfyr i et landsted er en jobb bare for fagfolk. Uavhengig av ferdighetene i konstruksjon, krever konstruksjonen av en slik struktur ikke bare ferdigheter, men også kunnskap om funksjoner, så vel som teknologier.

Interessant designløsning

Interessant designløsning

“Alya -Rus” – designerhit

Denne modellen har en ganske kompakt størrelse. Den har ikke tilleggsutstyr som en koketopp, en stor solseng eller evnen til å observere effekten av flammen. Dette alternativet er egnet for et lite kjøkken. En slik komfyr er dekorert med dekorative elementer knyttet til Russland. Hun ser lett og sjarmerende ut i et trehus.. Særegenheter:

 • til tross for dekorens primære enkelhet, bør en slik ovn ikke overbelastes med tilbehør. Noen få dekorasjoner vil være nok;
 • den kan installeres ikke bare under veggen. På grunn av sin kompakthet vil det se bra ut i midten av kjøkkenet, hvis området tillater det.

Dette er et budsjettalternativ. Og hvis du vil ha en russisk komfyr i huset, men samtidig tillater ikke midler luksus, kan du stoppe ved dette alternativet.

Passer til rustikke hus

Passer til rustikke hus

Det blir interessant for deg:

Elektrisk peis med levende flammeeffekt: Veggmontert, Innebygd, Gulvstående. Hvilken modell bør du velge? (230+ bilder)

Hvordan lage en peis av papp med egne hender (90+ bilder): Trinn-for-trinn-instruksjoner for mesterklasser

Russisk hytte – klassisk stil

Denne designen er bedre egnet for rustikke hus. Disse kan være bygninger laget av tømmer, tre eller ha et tilsvarende interiør. Den klassiske stilen er en mursteinovn med dekorative elementer.

Et utmerket alternativ ville være å bruke fliser.. De er i stand til å dekorere komfyren og gi den en original russisk smak. Slike ovner er funksjonelle – det er en kokeplate, en stor og komfortabel solseng. Du kan installere den på en slik måte at den funksjonelle delen er på kjøkkenet, og den dekorative brannkassen er inne stue. Dette vil gjøre det mulig å nyte effekten av en åpen flamme og en liten knitring av ved..

Terem – rikdom og luksus

En stor russisk komfyr som ligner illustrasjoner fra gamle russiske eventyr. Designet i denne stilen er en lys aksent i alle rom. Det vil se vakkert ut både i et klassisk interiør og et moderne..

Country stil

Country stil

Kjennetegn:

 • dekorasjon med et stort antall fliser er tillatt. De vil bare legge til fabelaktig design;
 • designet er stort nok, så det er bare egnet for store rom;
 • kan bruke mange andre dekorative ornamenter, vil de ikke overbelaste strukturen.

Denne modellen kan utstyres med en koketopp, en stor solseng som kan dekoreres med lyse stoffer. Ofte foreslår designere å installere den nær veggen og ta ovndelen til neste rom.. Dette vil gjøre det mulig å få samtidig en multifunksjonell russisk komfyr på kjøkkenet og en vakker peis i stua..

Hvor å installere en russisk komfyr?

I dag er det vanskelig å overraske noen med tilstedeværelsen av en peis eller støpejerns brennkammer. Nesten alle landhus er bygget med tanke på disse strukturene. Men den russiske komfyren vil ikke bare føre til overraskelse, men også beundring..

Et interessant designalternativ for produktet

Et interessant designalternativ for produktet

I det øyeblikket, når spørsmålet oppstår om å installere det i et landsted, oppstår det umiddelbart nyanser som ingen tidligere har tenkt på..

Det er bedre når spørsmålet om å installere en russisk komfyr avgjøres selv på planleggingsstadiet av et landsted, siden det oppstår nyanser som er bedre å løse med en gang.

I stua

Stuen er et visittkort for ethvert hjem, og et privat hus er intet unntak. I dette rommet vil hun være en lys aksent som tiltrekker øyet. Derfor trenger du ikke lete etter for beskjedne designalternativer.. Størrelsen må velges avhengig av området i dette rommet..

Alle møbler bør plasseres i en avstand fra strukturen.

I det indre av stua

I det indre av stua

Avhengig av interiøret og størrelsen på rommet, kan ovner ha forskjellige design med og uten koketopp. Ovner kan installeres i stua:

 • Hvis den er stor og har en tilstrekkelig lys design, for eksempel dekorert med fliser, resten møbler stuen skal være i dempede toner. Du bør ikke bruke lys innredning, mettede farger. Da vil de ikke distrahere oppmerksomheten fra hovedelementet i dette rommet. Sengen kan dekoreres med håndlagde tepper, vakre og lyse puter. Det er bedre å bruke et svakt lys. De har flere hyller og en stor sofa. Ingen koketopp eller bakerom – bare ett bakerom.
 • Den russiske komfyren i interiøret burde se mer beskjeden ut. Til dekorasjon kan du bruke kunststein, porselen steintøy, fliser. Den strenge utformingen av ovnen er i harmoni med dyre møbler. Slike strukturer bør ikke ha en koketopp og bakerom. Men tilstedeværelsen av en stor seng er obligatorisk..
 • Hoveddelen av komfyren er på kjøkkenet, og ovndelen tas ut i stua. Ovndelen kan være innrammet i marmor hvis interiøret i stua matcher eller får det til å ligne en peis. I tillegg til det kan du installere spesielle sett for peisen: vedovn, kost, and, poker. I umiddelbar nærhet av det, kan du sette en vakker teppe eller sett mykt og koselig sofa. Imidlertid bør man ikke glemme brannsikkerhetsreglene. Hvis brannkassen er åpen, må du installere et beskyttelsesnett eller glass.

Den strenge utformingen av ovnen er i harmoni med dyre møbler

Den strenge utformingen av ovnen er i harmoni med dyre møbler

Montering på kjøkkenet

Valget av en russisk komfyr for kjøkkenet avhenger av størrelsen på rommet.. Hvis den er stor, kan du installere en stor ovn som vil være multifunksjonell:

 • bakerom;
 • en koketopp laget av flere tallerkener;
 • rom for oppvask;
 • stor seng for flere personer.

Hvis du velger et design for et trehus, er det bedre å foretrekke den virkelig russiske stilen.. Innredningen kan gjøres på flere måter: ved hjelp av bygningsmaterialer (gips og maling) eller tradisjonell hytte. Slike design vil se harmonisk ut og fylle kjøkkenet med kos og komfort..

Kjøkkenet er det perfekte stedet for dette produktet

Kjøkkenet er det perfekte stedet for dette produktet

Funksjoner og nyanser:

 • Husholdningsapparater må ikke installeres i umiddelbar nærhet av ovnen. Dette kan føre til brann..
 • Spisestuen må fjernes. Ellers blir det veldig varmt å være bak bord.
 • Kjøkkenet skal være lyst og luftig. Derfor, hvis dimensjonene er utilstrekkelige, er det bedre å forlate ideen om konstruksjon.
 • Den russiske komfyren på kjøkkenet bør ikke overbelastes med unødvendige dekorative elementer. Selv vil hun fungere som en lys aksent.
 • Hvis rommet er stort nok, kan du bruke en lys innredning på komfyren. Dette kan være dekorasjoner i russisk stil eller fliser med vakre tegninger..

Konklusjon

En russisk komfyr i et landsted er en mulighet til å fylle den med varme og komfort. Men før konstruksjonen må alt planlegges nøye, spesielt hvis konstruksjonen vil bli utført allerede i et boligbygg..

Gir ikke bare smak, men også mange muligheter

Gir ikke bare smak, men også mange muligheter

Fallgruver som kan oppstå under byggingen:

 • Et slikt design vil bare se harmonisk ut i rom med et stort område. Ellers er det en sjanse til å gjøre kjøkkenet eller stuen til et rom med estetisk skam..
 • Ikke nyt deg selv i håpet om at du kan bygge en slik struktur på egen hånd uten å bygge ferdigheter. Her er noen eksempler på hvordan ett feil trinn kan ødelegge hele skapelsen din. Skorsteinen må være i en viss avstand fra mønet, og avhengig av dette ha en viss lengde. Ellers havner all røyk og røyk ikke i skorsteinen, men på rommet ditt. Fundamentet må beregnes til minste detalj, ellers risikerer du gulvets integritet..
 • I lys av dette bør byggingen bare stole på av fagfolk. Du kan bare velge design av ovnen, tilgjengeligheten av visse funksjoner.

Ser harmonisk ut i rom med et stort område

Ser harmonisk ut i rom med et stort område

Den russiske komfyren i huset gir ikke bare smak, men også mange muligheter, men bare hvis den ble bygget av fagfolk. Fordelene med en russisk komfyr i huset:

 • Mat tilberedt i ovnens brannkammer kan ikke sammenlignes i smak med andre. Ingen andre restauranter i Russland vil tilberede slike deilige bakverk eller andre retter for deg..
 • Hvis ovnen er riktig bygget, er den i stand til å varme ikke bare første etasje i huset ditt, men også den andre og tredje. Men bare langs skorsteinen. Imidlertid vil første etasje, selv ved sterk frost, være varm..
 • Den russiske komfyren vil varme rommet mye raskere enn peiser, gassoppvarming eller noe annet.

Hvis du tenker på å ordne en ovn i hjemmet ditt, planlegg alt nøye, tenk deg om. Bare en riktig tilnærming til konstruksjonen av en russisk komfyr vil gi det forventede resultatet. Arbeidet må overlates til fagfolk som har erfaring med konstruksjon og vet alt om konstruksjon og installasjonsfunksjoner i slike konstruksjoner.

En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus

En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus

En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus En symbiose av nåtiden og fortiden! Opprinnelig russiske ovner i interiøret i hus

Konstruksjonen av en mursteinovn krever riktig materialvalg, mørtel for mur. Hvis det vil bli møtt, må du velge det riktige materialet og mørtelen som skal holde steinen eller mosaikken.

Previous Post
Οι πιο ασυνήθιστες και ενδιαφέρουσες χειροτεχνίες από καφέ και κόκκους καφέ για 5+. Εύκολα κύρια μαθήματα για αρχάριους βήμα προς βήμα (130 + Φωτογραφίες)
Next Post
Moderne rett og smale sofaer med køyer fra “A” til “Z” (175 + bilder på kjøkkenet og i stua)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector