DIY papir snøfnugg - Enkel og omfangsrik. 75+ bilder med trinnvise instruksjoner. Vi pynter huset for ferien (+ Anmeldelser)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY papir snøfnugg – Enkel og omfangsrik. 75+ bilder med trinnvise instruksjoner. Vi pynter huset for ferien (+ Anmeldelser)

DIY papir snøfnugg - Enkel og omfangsrik. 75+ bilder med trinnvise instruksjoner. Vi pynter huset for ferien (+ Anmeldelser)

I denne artikkelen vil jeg fortelle deg hvordan du lager snøfnugg av papir med egne hender, som vil dekorere hjemmet ditt på nyttårsferie. Et stort utvalg av vakre dekoralternativer med detaljerte beskrivelser. Litt vakker innredning for hjemmet ditt.

Grunnleggende øyeblikk

Snart vil hver enkelt av oss kunne oppleve uforglemmelige opplevelser når du våkner og ser de første kunstneriske kreasjonene av “julenissen” – snøfnugg. Disse vakre mønstrene er et varsel om at det er på tide.

Det er på tide å komme med utformingen av leiligheten din. Og det er ingen slik person som ikke ønsker å bidra til å skape et unikt nyttårsinteriør, slik at boligen er enda mer i samsvar med det kommende eventyret.

For å gjøre dette trenger du ikke kjøpe mange nyttårsleker, kranser og andre vakre dimser. Tross alt kan du lage unike produkter med egne hender som vil glede deg, minne deg på den kommende ferien.

Vi husker alle fantastiske håndverk fra farget papir, papp. Vi elsket å lage dem i barndommen.. Jeg skal fortelle deg en hemmelighet: voksne er også barn, bare de ikke forteller noen om det. Ta derfor barna dine, begynn å dekorere hjemmet ditt med håndlagde snøfnugg, og hvordan du gjør dette, skal jeg fortelle deg.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan dekorere juletreet stilfullt og vakkert for det nye 2018? Hvilke leker trenger du å kjøpe? (175+ bilder)

Dekorer juletreet med snøfnugg

Lag en stemning med egne hender

Lag en stemning med egne hender

Snøfnugg er lette og vektløse dekorasjoner som passer til skogens skjønnhet. Du kan ikke begrense fantasien din her. Du kan lage papirhåndverk med egne hender i hvilken som helst farge, det er bedre å bruke lyse nyanser, og selvfølgelig, ikke glem den tradisjonelle hvite fargen. For å gjøre dette trenger du flere ark med de fargene du har valgt, samt saks, blyant, vinkelmåler..

Uvanlig dekorasjon for gjesten din

Uvanlig dekorasjon for gjesten din

Vi husker alle at denne aktiviteten som barn ga oss mye glede. I dag vil det bringe ikke mindre. Sannsynligvis vet alle hvordan man lager snøfnugg. I dag vil jeg imidlertid fortelle deg litt om nye måter.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage et DIY juletrehåndverk for det nye året? Vi pynter huset før ferien (185+ bilder)

Kirigami teknikk

Vanligvis lages sekskantede stykker, men du kan eksperimentere. Ved å bruke en vinkelmåler må du tegne en mal som snøflaket vårt skal kuttes etter. Tegn en rett linje nederst på arket, velg midten på det. Deretter bygger vi vinkler fra den i tre forskjellige retninger, de skal være lik 60 og 120 grader.

Vi bretter papiret riktig

Vi bretter papiret riktig

Vi tar et nytt ark, det skal være firkantet i form. Vi bøyer det diagonalt. Skjult trekant, du må sette på den laget malen. Den nedre delen skal falle på linjen som vi tegnet under, henholdsvis, den skarpe delen blir rettet oppover og spissen skal sammenfalle med sentralstrålen.

Klipp for å få seks hjørner

Klipp for å få seks hjørner

Hjørnene som er i kontakt med bunnlinjen løftes opp og brettes. Så du endte opp med noe som en tulipan.

Klipp langs konturen til mønsteret

Klipp langs konturen til mønsteret

For å gjøre det åpent, tegne et mønster på et brettet stykke papir, eller begynn å kutte med en gang.

Klipp ut ønsket mønster

Klipp ut ønsket mønster

Utvid det ferdige håndverket og bøy noen av delene til siden. Glans kan gi den lysstyrke.

Bøy inne i en del av snøfnugg

Bøy inne i en del av snøfnugg

Luftig juletreet leketøy er klart

Luftig juletreet leketøy er klart

Dermed blir det vakkert og luftig. For å dekorere treet er det bedre å lage dem i forskjellige størrelser og ordne dem fra bunn til topp..

Dekorer den nedre delen med produkter av store størrelser, og den øvre delen, tvert imot. Hvis du har flerfarget, ordner du dem slik at de passer med juletrepyntene dine i farge og størrelse..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Decoupage -flasker til nyttår (170+ bilder). DIY smykker. Nye ideer og workshops

Snøfnugg – en blomst for en lysekrone

Det er enkelt å dimensjonere lysekronen din. For at de ikke skal se påtrengende ut, er det bedre å gjøre dem små i størrelse. Selvfølgelig krever det litt tålmodighet for deg, men resultatet er verdt det. Så hvilke alternativer er best egnet for lysekronen. Her er en mesterklasse om hvordan du lager dem:

 • ta to ark med samme størrelse;

Velg fargen du vil ha

Velg fargen du vil ha

 • bøy dem to ganger slik at du får trekanter;

Bøy som vist

Bøy som vist

 • deretter må du i begge emnene kutte den midterste delen på denne måten (). Du må gjøre dette slik at det gjenværende området er litt større enn det du sletter. Vend den brettede trekanten ned med en skarp del der vinkelen er større. Gå deretter noen millimeter tilbake fra hver kant. Skjær av et stykke fra den ene siden og den andre. Ikke kutt noen cm til det mer stumpe hjørnet av trekanten. Dette vil skille den midterste delen;

Tegn og klipp som vist

Tegn og klipp som vist

 • da må begge sider av disse seksjonene kuttes 2 ganger til. Videre bør strålene ikke være koblet til hverandre i sentrum. Du får noe som en blomst;

Vi får emner i form av blomster

Vi får emner i form av blomster

 • Stikk de midterste stripene av blomsten innover og lim til midten. Første del er klar. For å lage den andre, må du legge en annen blomst ned i dette emnet, men slik at de lange kronbladene ligger mellom de eksisterende. Ta også de midterste delene til midten av den første og lim.

Vi limer to emner

Vi limer to emner

Så du får en veldig vakker, voluminøs og uvanlig snøfnugg som vil dekorere lysekronen din.. Imidlertid må de lages mer enn tjue stykker og festes med fiskesnor til lysekrone.

Vi får det ferdige arbeidet med egne hender

Vi får det ferdige arbeidet med egne hender

Det er en annen måte å lage et omfangsrikt snøfnugg til en lysekrone. Den er mye lettere enn den forrige, men produktene er på ingen måte dårligere i sin skjønnhet enn den første versjonen..

Snøfnugg – blomst (enkelt alternativ)

For å gjøre dette trenger du:

 • lim;
 • liten stiftemaskin;
 • saks;
 • perler;
 • tykt papir;
 • papp.

For fremstilling av dette alternativet er det bedre å velge tykt flerfarget papir. Valget av farge er helt opp til deg, ett sølv med forskjellige blåtoner, grønt er bedre egnet for nyttårs dekorasjon av lysekronen. Vi lager et produkt:

 • kutt tykt papir i strimler av samme bredde;
 • brett dem hver i en konvolutt (som bestemødre lagde til oss når de kjøpte frø), klipp av overflødig del med saks. De skal være like små for deg;

Vi forbereder de nødvendige emnene

Vi forbereder de nødvendige emnene

 • toppen av konvolutten, må du feste den med en stiftemaskin;
 • lag en sirkel, lim til de resulterende konvoluttene med lim. For et snøfnugg i papir er sju konvolutter nok;

Lim konvoluttene til sirkelen

Lim konvoluttene til sirkelen

 • for å dekorere midten og dekke skjøten, kan du bruke perler eller andre dekorasjoner. De må også limes;

Dekorere midten av snøfnugg

Dekorere midten av snøfnugg

 • lag et hull for fiskesnoren på toppen.

Som et resultat har vi mye skjønnhet til dekorasjon.

Som et resultat har vi mye skjønnhet til dekorasjon.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage DIY -lys hjemme? Interessante mesterklasser (155+ bilder)

Gjør et skikkelig snøfall i huset

Dusinvis av snøfnugg i hele leiligheten vil bidra til å gi nyttårsstemning. Spill din favorittfilm og begynn å lage produkter. Du kan bruke hvilket som helst papir du lager med egne hender til å dekorere hjemmet ditt..

Enkel dekorasjon for nyttår

Enkel dekorasjon for nyttår

Mesterklasse om hvordan du lager en snøfnuggballerina

Nå vil vi bevege oss litt bort fra standardformer, produksjonsmetoder. La oss lage en snøfnuggballerina. Det vil se vakkert ut på barnerommet. For å gjøre det trenger du:

 • blyant;
 • papir;
 • saks.

Materialer som trengs for å lage et mesterverk

Materialer som trengs for å lage et mesterverk

 • du må ta to ark, A4 -format;
 • hvis du tegner godt, kan du skildre ballerinaen selv. Hvis ikke, kan du ta bilder fra Internett. Finn et bilde, legg et stykke papir på en skjerm eller bærbar skjerm, og spor med blyant. Du kan bruke alle tegninger av ballerinaer. De kan være med armene løftet opp, spredt på sidene, i et hopp eller gjøre danselementene sine;

Skriv ut eller tegn fra mal

Skriv ut eller tegn fra mal

 • vi kutter den forsiktig ut, vi får en vakker, elegant dukke, som vil bli grunnlaget for håndarbeidet vårt;
 • vi begynner å lage et skjørt. For å gjøre dette, ta det andre arket, bøy det slik at du får en trekant. Kutt av overflødig del;

Å lage en blank for et skjørt

Å lage en blank for et skjørt

 • brett trekanten tre ganger og kutt av delen som er overflødig;
 • for å få skjørtet til å se bedre ut, før du klipper ut mønstrene, tegner du en tegning på trekanten og først kutter av de unødvendige delene;

Skjær arbeidsstykket i henhold til mønsteret

Skjær arbeidsstykket i henhold til mønsteret

Så, i midten av arbeidsstykket, lager vi et lite snitt slik at det er mulig å sette det på dukken..

Vi får vakre snøfnugg-ballerinaer

Vi får vakre snøfnugg-ballerinaer

Ballerinaen kan plasseres både på veggen og på treet. For å gjøre dette, i den øvre delen av den, lager du et lite hull med en nål, tråd. Hvis den er plassert på veggen, løfter du pakken (skjørtet) opp fra siden som skal grense til overflaten. Om ønskelig kan ballerinaen dekoreres, noe som gir henne individualitet..

Dekorer ethvert sted i huset

Dekorer ethvert sted i huset

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage vakre DIY -lysestaker til det nye året (95+ bilder): Originale ideer for mesterklasser

Forenklet quilling

Quilling -teknologi er den mest populære. Imidlertid krever å lage denne metoden tålmodighet, tid, men resultatet er verdt det..

Uvanlig quillingarbeid

Uvanlig quillingarbeid

For å lage håndverket vårt trenger du:

 • mykt papir, selv en gammel avis vil gjøre;
 • unødvendig bok;
 • saks;
 • lim;
 • paljetter.

Vi starter produksjonen:

Vi trenger å lage 7 stabler med strimler med 7-10 stk. i hver. For å gjøre dette begynner vi å kutte dem ut. Bredden og lengden på stripene må velges individuelt. Gjennomsnittlig stripestørrelse er 2 cm bred og 20 cm lang.

Skjær strimlene som vist

Skjær strimlene som vist

Brett hver bunt med strimler i to og legg dem sammen. Bruk tråden for å sikre. Funksjon: den midterste bunken skal være litt større enn resten. Dette vil gi deg noe som en bue. For å få det til å se vakkert ut, må du klippe tuppen av kronbladet jevnt med saks. Deretter må det samlede kronbladet ved hjelp av en tråd plasseres under lasten, du kan bruke en hvilken som helst tung gjenstand.

Vi knytter kronbladene med fiskesnøre

Vi knytter kronbladene med fiskesnøre

Vi lager en ring. Skjær en ny bunke med 15 strimler og vri. For å gjøre designet pålitelig, lim enden av stripene med lim.

Vi vrir grunnringen

Vi vrir grunnringen

Deretter må alle de resulterende kronbladene smøres med lim ved basen og kobles til en ring.

Vi fester ferdige kronblad til varpen

Vi fester ferdige kronblad til varpen

Dryss det ferdige håndverket med glitter slik at det fester seg, påfør det på limet. Dermed får du fantastiske snøfnugg for å dekorere hjemmet ditt i nyttårsferien. Den er egnet for en lysekrone, juletre.

Vi henger det ferdige produktet på juletreet

Vi henger det ferdige produktet på juletreet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Håndverk fra grankegler (stort, malt) for nyttår (175+ bilder) Vakre håndverk til ferien!

Volum 3D

Noen minutter av tiden din, litt fantasi, og du får flotte snøfnugg som du kan bruke til å dekorere hjemmet ditt. De er ideelle for å dekorere en lysekrone, gesims.

For å lage 3D, forberede: saks, skrivesaker, linjal, tape, stiftemaskin. Så, trinnvis produksjon:

 • for produksjon må du ta tykt papir. Du kan også bruke ikke tradisjonelt hvite ark, men ta flerfargede ark;
 • 6 firkanter av samme størrelse må kuttes ut av papir;

Klipp ut seks firkanter

Klipp ut seks firkanter

 • oppmerksomhet, de skal ikke berøre (1 cm mellom dem);

Gjør tre kutt

Klipp ut seks firkanter

 • åpne emnene slik at kuttene er vertikale. Deretter må de indre kantene vrides til et rør, limt sammen;

Lim det første snittet

Lim det første snittet

 • snu arket, koble de neste strimlene med lim. Etter det, snu arket igjen, koble til den tredje raden. Dermed får vi noe som en lommelykt;

Vi limer alle kuttene en etter en

Vi limer alle kuttene en etter en

 • det samme arbeidet må utføres med alle emnene. Etter å ha mottatt seks identiske snøfnugg, må de stiftes sammen med en stiftemaskin. Den midterste delen og sidene er limt sammen slik at en vakker volumetrisk.

Vi fester de ferdige lommelyktene med en stiftemaskin

Vi fester de ferdige lommelyktene med en stiftemaskin

Gjør det enda lysere

Farget papir eller maling vil bidra til å gjøre det lysere. Så, for eksempel, kan du ta å male hver av stripene i en annen farge. Bare trenger ikke å bruke lyse nyanser, slik at det ikke blir stygt.. Bedre å velge blått, rosa, gull, gult.

Fargelegg hvert element

Fargelegg hvert element

Å gjøre det er nok til å bruke litt tid, tålmodighet. Deretter vil du lage dekorasjoner til nyttårsferien med barnet ditt. Spør også barnet ditt hvor det er best å henge håndverket. Han vil gjerne delta i en så ansvarlig virksomhet – dekorere huset til nyttår..

Papirdekor for nyttår

Papirdekor for nyttår

Juletre, vindu – dette er standardalternativene der vi pleide å plassere dekorasjoner. Men hvis du viser litt fantasi, kan du dekorere hjemmet ditt på en annen måte. Utmerkede alternativer for dekorasjon vil være: lysekrone, vinduskarmen, spisebord, vegger.

Håndverk ser veldig fint ut på nyttår bord. For å dekorere det er det nok å kutte ut standardprodukter fra flerfarget papir, legge dem på bordet og fikse dem på toppen med glass eller annet gjennomsiktig materiale..

Dekorer hvert hjørne av hjemmet ditt

Dekorer hvert hjørne av hjemmet ditt

Hvis du ikke har nok lys som trenger inn i vinduene, er dette alternativet ikke noe for deg. Men hvis du tvert imot kan stikke håndverket på vinduet, men for dette, ikke begrens deg til bare å gjøre standardalternativer. Vis fantasien din, lag forskjellige landskap, bilder med papir. For eksempel et hus i en skog omgitt av mye snø.

VIDEO: Vakker Kirigami snøfnugg til pynt

Previous Post
Οι πιο ασυνήθιστες και ενδιαφέρουσες χειροτεχνίες από καφέ και κόκκους καφέ για 5+. Εύκολα κύρια μαθήματα για αρχάριους βήμα προς βήμα (130 + Φωτογραφίες)
Next Post
Moderne rett og smale sofaer med køyer fra “A” til “Z” (175 + bilder på kjøkkenet og i stua)
Adblock
detector