Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lilla farge i interiøret – 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser

Lilla farge i interiøret

Den lilla fargen er spesielt elsket av kreative mennesker. For mange er han en inspirasjonskilde. For noen, fargen på harmoni og komfort. Hva kan det være? Hvordan påvirker det? Hva er det kombinert med? Svar på alle spørsmålene i denne artikkelen.

Kombinasjonen av syrin

Hovedproblemet for folk som ønsker å arrangere sine Hus i lilla farge, består i riktig valg av ønsket nyanse. Lilla er en flerkomponent tone som består av forkjølelse blå og varm rød. Derfor kan han både gjøre interiøret unikt, og ødelegge det fullstendig..

Vi skaper et unikt interiør

Vi skaper et unikt interiør

La oss se hvilke farger lilla er best kombinert med. Hvis vi tar de bleke variantene, vil de gjøre rommet mer luftig, visuelt romslig. Denne tonen er spesielt nyttig som grunnfarge – for eksempel for etterbehandling av tapeter..

Mørke toner i et rom vil se for aggressive ut. Derfor er det bedre å bruke lilla i slike rom ikke som hovedtonen, men for detaljer – en liten. møbler, malerier, blomster, sofa puter.

Det viktigste er ikke å overdrive det med fargemetning.

Det viktigste er ikke å overdrive det med fargemetning.

For en lilla tone trenger du en farge “ledsager”.

Ifølge interiørdesignere er kompleksiteten til lilla slik at den definitivt trenger en hjelpeskygge..

RådHvis du velger nøytrale farger som ledsager, vil syrin avsløre seg fullt ut. Og på bakgrunn av lyse farger, tvert imot, vil det gå tapt.

Det er viktig å matche farger riktig

Det er viktig å matche farger riktig

Vi velger nyanser riktig

RådIkke vær redd for å eksperimentere med lilla – noen ganger kommer det elegante alternativer. Kombinasjonen av syrin og sjokolade gir kongelige farger som passer for de rike stuer, soverom, kantiner.

Naturen til lilla gjør den ideell i kombinasjon med de samme naturlige nyanser – for eksempel pastell grønn, blå eller sand. Livlige toner gir rommet en spesiell smak.

Kombineres med mange farger

Kombineres med mange farger

Hvis du velger burgunder eller rød som ledsagere, blir lilla mettet, alvorlig. Imidlertid vil slike kombinasjoner ikke være passende overalt, så bruk dem bare på kontorer eller stuer..

Det er utrolig hvor interessant det påvirker den lilla gråfargen – det gjør lilla mer rørende, skjøre, sjelfulle. Interiøret kan imidlertid virke for “tomt” hvis du ikke legger til gult eller grønt. Dette kan være småting i form av puter, vaser, lamper., malerier.

Ser bra ut med grønt

Ser bra ut med grønt

RådHvis du vil gjøre interiøret friskere, bruk beroligende farger av lilla og gult. Da vil rommet blomstre med alle fargene på et sommerfelt, en vårhage. Turkis gir friskhet og luftighet til rommet..

Lys syrinfarge

Designere som pynter leilighet eller et hus, de velger ikke mørkt, men tvert imot, lyse nyanser av syrin. Disse lyse nyansene passer godt til gull, bronse og sølvfarger, slik at du kan plassere et speil med edelt ramme eller annet tilbehør innendørs..

Lyse lilla nyanser passer godt til andre nøytrale farger, for eksempel melkete eller krem. Du kan bruke lys grønn eller lyseblå..

Lys syrinfarge på barnerommet

Lys syrinfarge på barnerommet

Disse kombinasjonene gir en koselig følelse i rommet, og i tillegg vil de hjelpe til med å slappe av etter en hard dag på jobben.. Det antas at en lys lilla nyanse helbreder synet og utvikler intuisjon.. På den annen side kan mørke nyanser forårsake tretthet og irritasjon..

Beige-lilla farge

Den lilla fargen er kombinert med beige, hvite og melkefarger. Bruk en kombinasjon av disse fargene i interiøret, så får du luftigheten og friskheten i rommet..

Designere mener at lilla er fargen som må kombineres med andre farger. Og det er beige, som ingen andre, som gjør at syrenen kan avsløre seg fullt ut.

Beige utfyller perfekt lilla

Beige utfyller perfekt lilla

RådHvis du vil renovere et lite besøk, kan du bruke en kombinasjon av lilla og beige. Det vil hjelpe å visuelt forstørre rommet..

Kombinasjonen av syrin i forskjellige rom

Lilac er en kompleks, vanskelig tone å matche, men den fungerer bra for alle rom, det være seg barn eller stue. På grunn av denne allsidigheten kan syrin settes på lik linje med mange andre tradisjonelle nøytrale farger – for eksempel med hvit eller beige. Dette gjør at den kan brukes i nesten alle rom..

Kombinere med hvitt

Kombinere med hvitt

Lilac brukes på soverom, og for mange er det allerede en “klassiker av sjangeren”.

Den avslappende energien gjør den god for både par og enslige.. Legg beige eller hvit til lilla – så glitrer det med nye farger. Videre kan lilla brukes både som hovedfarge og som komplementær farge..

Den lyse versjonen brukes til dekorasjon vegger, som grunnlag for tekstilsammensetningen. Men ikke glem å legge til litt beige slik at syrin ikke påvirker psyken så mye. Men hvis lilla fungerer som en ekstra farge, er det ikke behov for beige lenger. Du kan ordne syrin inventar, rammer, deksler, gardiner – alt tilbehør.

Legg til litt beige

Legg til litt beige

RådVelg lilla til stua for et stilig og livlig utseende. For å få fargen til å se mer fordelaktig ut, bruk flere farger som brun, gull, sand. Som materialer anbefales det å velge semsket skinn, brokade eller fløyel – tunge stoffer. Og det bør ikke være for mange ekstra blomster..

Vil du ha et unikt interiør? Bruk ikke bare syrin, men også mørke nyanser av lilla, forskjellige alternativer for lilla.

Bruk forskjellige nyanser

Bruk forskjellige nyanser

Farge kan brukes til å gjenskape det perfekte soverommet for jente. Du kan gjøre interiøret romantisk, oppriktig, så harmonisk som mulig. Farger som perle, hvit kan legges til for å støtte prinsessestilen.

Lilla er den perfekte fargen på et kjøkken provence. Og hvis du tar i betraktning at dette rommet ikke er for stort, må du velge de letteste syrinfargene. Dessuten, jo lysere fargen er, desto lettere vil rommet se ut. Og for å få det til å se lysere ut, bør du legge til gul, svart hvit eller til og med noen nyanser av grønt i interiøret..

Kjøkken i Provence -stil

Kjøkken i Provence -stil

RådDesignere hevder at lilla på kjøkkenet vil være passende ikke bare som hovedfarge, men også i form av detaljer – fra kjøkkenutstyr til papir eller klut servietter. Hvis du bruker denne metoden, kan du oppnå fargemangfold..

På kjøkkenet – hvordan slå ham?

Det er en misforståelse om at mennesker i et rom dominert av syrin vil føle seg ukomfortable. Men hvis du bruker milde, lyse nyanser, kan du overvinne tretthet, stress og til og med lindre spenninger. Det undertrykker appetitten, og derfor vil det se perfekt ut på kjøkkenet til de som sliter med overvekt..

Lavendeltoner for en koselig atmosfære

Lavendeltoner for en koselig atmosfære

Men for at interiøret skal se interessant ut i denne tonen, må det fortynnes med andre farger..

For å få interiøret på kjøkkenet eller i spisestuen til å se fordelaktig ut, bør følgende regler ikke overses:
 • For å forhindre at kjøkkenet ser for “tungt” ut, er det bedre å unngå flere kombinasjoner av syrin.
 • Tilsett hvitt eller grått for å matche grunnfargen.
 • Hvis stilen er “høyteknologisk“, Det anbefales å legge til en metallisk finish på interiøret.
 • Til spisestuen sone så behagelig og koselig ut, bruk en kombinasjon av lilla-pistasj og syrin-beige.
 • For friskhet kan du legge til lyseblå.
 • Leter du etter mer glamour? Legg til rosa med svart.
 • Hvis kjøkkenet er stort og behagelig for øyet med sine kvadratmeter, kan du bruke lysere toner av syrin.

Lys syrin for et stort kjøkken

Lys syrin for et stort kjøkken

Lilla kan lett overbelaste interiøret, men letthet kan legges til på grunn av passende møbler, valgt i form av strenge geometriske former..

Hvis møblene dine er i lilla toner, bør gulvet, taket og veggdekket ha følgende farger:

 • hvit;
 • gull;
 • sjokolade;
 • beige.

Kombiner med møbler og veggdekorasjon

Kombiner med møbler og veggdekorasjon

Hvis rommet til kjøkkenet er lite, ikke bruk for mørke syrinfarger – de gjør rommet visuelt enda mindre, og påvirker også en persons psyko -emosjonelle tilstand negativt.

La oss analysere alternativet med et kjøkkensett. Hvis kjøkkenet er laget i lilla toner, da bordplate skal tvert imot ha en kontrastfarge. Hva skjer forkle, da bør den kombineres med fargen på kjøkkenet eller selve headsettet. Vi anbefaler deg å velge et lilla forkle og en sølv eller grå benkeplate for kjøkkenet ditt..

Det er bedre å lage en bordplate i en annen farge.

Det er bedre å lage en bordplate i en annen farge.

Hvis benken også er laget i lilla nyanser, kan du velge et svart og hvitt forkle. Det vil gi kjøkkenet en glede og markere de nedre og øvre modulene i headsettet..

Skygger på soverommet

Er du usikker på hvilken lilla nyanse du skal velge for soverommet ditt? Vær oppmerksom på belysningen i rommet.

Hvis rommet ditt ikke trenger ekstra lys, kan du velge kaldere og lysere nyanser. Du vil få letthet og luftighet, og på den andre siden – visuell friskhet og svalhet..

Vær oppmerksom på rombelysning

Vær oppmerksom på rombelysning

Det er en annen historie når rommet er dårlig opplyst.. Da vil mykere og mer nøytrale nyanser være nyttige. I et skyggelagt rom får du en atmosfære av komfort og varme.

Eksperter anbefaler å dekorere soverommet i roligere nyanser enn andre rom, fordi miljøet først og fremst bør bidra til god søvn og avslapning, distrahere fra tunge tanker.

Gi mening til fargeaksenter

Gi mening til fargeaksenter

Det anbefales å kombinere lilla med:

 • beige;
 • hvit;
 • sengetoner av blått;
 • sitron;
 • mynte.

Når det gjelder de mer mettede fargene toner av syrin, brukes de i detaljer – for eksempel til sengetepper, sengetøy, trekk til polstrede møbler og så videre..

Lilla i detaljer

Lilla i detaljer

Lilla nyanser er godt egnet ikke bare for voksne, men også for barnesoverom, og de passer ikke bare for jenter, men også for gutter. Jo mindre barnet er, jo lysere skal fargen på lilla være. Når det gjelder den eldre generasjonen av barn, vil de sette pris på kombinasjonen av syrin og grå, perle eller hvit. Andre vil elske blandingen. svart.

Til stua

Stuen er god ved at både rike og varmere toner er gjeldende i den.. Alt avhenger av hvilken stil du vil ende opp med. Se derfor på de mulige alternativene på bildet før du reparerer, og lag en handlingsplan for deg selv med maksimalt antall detaljer om tilbehør..

Gjør drømmestuen din lys, vakker og stilig

Gjør drømmestuen din lys, vakker og stilig

For veggdekorasjon er det bedre å velge rolige pastellfarger, men det er bedre å la lysere nyanser være for møbler og spissnyanser. For eksempel kan en saftig, lys lilla farge brukes til vaser, bilderammer, tepper, sofaomslag og så videre..

Du kan legge til en gylden farge, som er spesielt velkommen i klassisk stil.

Selvfølgelig kan hele stua bygges i lilla nyanser, men da trenger du også kontrastfarger for punktaksenter. Et av alternativene for disse formålene er alle nyanser av grønt, saftig blått, bringebær, appelsin og også sitron.

Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser

Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser

Lilla i stua passer godt til tre, som mange designere bruker med suksess. Treoverflaten kan enten være en dyp mørk farge eller en rød nyanse.

Det blir interessant for deg:

Blå: Zen -farge i interiøret for å oppnå ro. 210+ (Foto) Fargekombinasjoner på kjøkken, stue, soverom

Terrakottafarge i interiøret – Fra begynnelsen til i dag. 195+ (Foto) Lyse fargekombinasjoner

Brun farge i interiøret: 260+ (Foto) “Sjokolade” -design. Interessante og originale fargekombinasjoner

Myntfarge i interiøret – friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet

Fargen på himmelen og sjøen: 215+ Eksklusive designbilder. Valget av kombinasjoner av blått i interiøret

På barnerommet

Hvis du er lei rosa i interiørdesign og vil ha variasjon, kan du velge en syrinfarge for å dekorere et barnerom. Dette alternativet er spesielt egnet for et jenterom. Og hvis det på kvelden vil hjelpe deg med å slappe av og sovne, så vil det om tirsdag stimulere kreativitet, siden denne fargen bidrar til utvikling av fantasi og kreativitet..

Fremmer kreativ tenkning

Fremmer kreativ tenkning

Det er også bra fordi det passer både som hovedfarge (for eksempel veggdekke) og som riktig plasserte aksenter (for eksempel tepper, gardiner, nattbord etc).

Den lilla fargen vil passe perfekt inn i både moderne og klassisk interiør, så den kan brukes både i et babyrom og i et tenåringsbarn.

Passer for et barn i alle aldre

Passer for et barn i alle aldre

Hvis forelderen valgte denne fargen for å dekorere rommet, må han kjenne funksjonene..

Det er kjent at et overskudd av denne fargen kan overarbeide et barn og til og med føre ham til depresjon. I tillegg er lilla en ideell farge for kreativ utvikling, men dessverre er den ikke egnet for kreative vitenskaper..

Men ikke alt er så ille med denne fargen, og noen av dens mangler kan nøytraliseres ved hjelp av medfølgende farger, valg av nyanse og mengden syrin i interiøret. For å gjøre dette må du kjenne noen regler..

Ideell farge for kreativ utvikling

Ideell farge for kreativ utvikling

Fortynnende syrin på barnerommet

Hvis lilla brukes som bakgrunnsfarge, må den fortynnes i minst 2: 1 -forhold.. Hvis fargen brukes til å dekorere vegger, tak og gulv, vil tilbehør av andre toner være nødvendig..

RådPå et barnerom fortynnes lilla best med nyanser som krem ​​eller hvit. Imidlertid kan andre nøytrale farger brukes, for eksempel beige eller lys grå..

Fortynn med andre nyanser

Fortynn med andre nyanser

Vegger kan males i lys syrin, og møbler kan kjøpes i hvitt.

En vellykket kombinasjon av syrin med andre blomster i barnehagen

Hvis du ikke vil dvele ved melkefarger, men bestemte deg for å legge til lyse farger i barnehagen, vær oppmerksom på de lyse fargene. Slik som gul og grønn. Disse fargene er så optimistiske og muntre at de nøytraliserer tristheten i den syrinfargen..

I utformingen av et barnerom kan disse nyansene sameksistere på barnemøbler, sengetøy, dummies, gardiner og annet tilbehør..

Gul nøytraliserer tristheten til syrin

Gul nøytraliserer tristheten til syrin

DLilla barnerom etter alder

Hvis vi snakker om babyens baby, er det lurt å dekorere den i pastellfarger.. Det er spesielt viktig at syrin beroliger og tilpasser seg for en sunn søvn, så den er egnet for et nyfødt rom.

Hovedfargen på babyens rom skal være dempet og lys. Det kan være lys syrin eller lys lilla.

Ser interessant ut på et nyfødt rom

Ser interessant ut på et nyfødt rom

Men som et tillegg kan du allerede bruke:

 • himmelblå;
 • pastellrosa;
 • blek grønn;
 • melkesyre;
 • Hvit;
 • grå tone.

Det er bedre å nekte lyse farger i barnehagen til en nyfødt, da de kan distrahere barnet fra søvn og overspenne ham.

Det er bedre å nekte fra veldig lyse farger.

Det er bedre å nekte fra veldig lyse farger.

Litt eldre, når babyen allerede begynner å lære om verden, kan lyse og fargerike farger legges til barnets rom. For eksempel vil turkis passe godt til syrin, lysere nyanser av blått, grønt og gult. Alle disse fargene, sammen med lilla, vil vekke barnets interesse for kreativitet..

På babyens soverom gjelder lyse, men ikke prangende farger. For fengende nyanser, hvis de kan brukes, så bare i små mengder. Og bare i nærvær av en nøytral bakgrunn.

Lyse nyanser blandes godt

Lyse nyanser blandes godt

I barnehagen til en tenåring er flere alternativer mulige. Soverommet kan være feminint, nesten voksen, eller tvert imot, vågalt og ikke -standard – det samme som eieren.

I begge tilfeller er en syrinfarge perfekt som base. Flere farger kan brukes til å lage ønsket kombinasjon..

Hvis soverommet til en tenåringsjente er romantisk og feminint, er følgende egnet:

 • beige;
 • meieri;
 • hvit;
 • grå nyanser.

Vakkert og delikat soverom for en jente

Vakkert og delikat soverom for en jente

Hvis du vil ha mer dristighet, kan du legge til svart og hvitt, sølv og gull, men bare som aksenter..

Husk aksentene

Hvis rommet allerede er lite i størrelse og med vinduer mot nord, er det bedre å velge lyse syrinfarger for vegger, gulv og bekker – på denne måten vil rommet ikke se for dystert ut og visuelt få noen ekstra kvadratmeter. Og omvendt, hvis rommet er stort og lyst, kan du fokusere på mørkere nyanser, men husk at for mørk lilla har en negativ effekt på barnets psyke..

Velg lilla nyanser avhengig av belysningen i rommet

Velg lilla nyanser avhengig av belysningen i rommet

Vær oppmerksom på hvilken side vinduene i huset er rettet. Hvis barnehagen vender mot nord, er det bedre å velge lilla nærmere rosa. Hvis det tvert imot er sør, så er lilla nyanser av kalde toner ideelle, nærmere blå..

Velg forskjellige aksenter – fra lyse toner til dypere og mørkere farger av syrin. Barnehagen kan fremheves med så levende detaljer som malerier på veggen, tenker på senger, polstring på en stol, og så videre..

Velge lilla møbler

Velge lilla møbler

Lilla i tekstilene på barnerommet

For å legge syrinfarger til barnerommet, er det ikke nødvendig å lime lilla tapet på veggen.. Det vil være mye mer interessant å bruke dem i tekstiler eller dekor..

Fiolett er spesielt vakkert avslørt på dummies og sengetepper, møbeltrekk senger og stoler, på sengetepper og gardiner. Og når barnet kjeder seg med et slikt miljø, kan du endre det til noe nytt..

Farge avslører godt på diverse tilbehør

Farge avslører godt på diverse tilbehør

På badet

På badet fungerer syrin best med farger som svart, metallisk grå eller hvit. Og også grønt eller blått. Hvis du er glad i alt uvanlig, kan du til og med kjøpe VVS i lilla nyanser.. Men slik at rommet ikke får et for pretensiøst utseende, er det tilrådelig å velge fargene på finishen og kombinasjonen av lilla.

Lilac og alle dens nyanser er en lyselskende farge. Derfor bør du vurdere riktig belysning, ellers baderom rommet blir mørkt og dystert.

Vi velger nyanser som skal kombineres

Vi velger nyanser som skal kombineres

Fargepaletten for kombinasjonen vil være som følger:
 • alle alternativer for nøytrale klassiske farger – hvit, beige, melkeaktig og så videre;
 • det går også bra med gule nyanser, gulrot, fersken;
 • lilla toner passer godt til mynte og turkise nyanser;
 • sjokolade og brune toner er også egnet, men bare varme;
 • lilla kan også kombineres med blå nyanser, men bare varme;
 • kombinasjoner med fuchsia eller druefarge kan også brukes.

Bad med fargede detaljer

Bad med fargede detaljer

I nærvær av dypere belysning, flere lyskilder, lamper, kan du dvele ved mer mettede nyanser av syrin og velge mer vågale kombinasjoner:

 • mørk syrin passer godt til pistasj og mørke nyanser av grønt;
 • kombinasjonen av denim og lyseblå vil også være vellykket;
 • du bør ikke velge for lyse, solrike, mettede gule nyanser, men pastellgul eller sitron er bra;
 • prioritert hvit, perle og metallisk.

Velg gjerne lyse kombinasjoner

Velg gjerne lyse kombinasjoner

Ikke glem følelsen av proporsjon, ellers kan badet i lilla toner ikke bare glede, men også skuffe..

VVS, møbler og tilbehør

Butikker tilbyr forskjellige rørleggeralternativer – inkludert lilla. Men vanlig stål vil se bedre ut. På bakgrunn av den lilla finishen vil den behagelig skille seg ut og tiltrekke seg oppmerksomhet, og også fortynne den for dystre lilla fargen..

Du kan handle omvendt og sette lilla nattbord eller rørleggerarbeid mot bakgrunnen av lyse vegger. Slike prikkete aksenter vil gjøre rommet mer grasiøst og sofistikert..

Den originale vasken på badet

Den originale vasken på badet

Du kan leke med tilbehøret. Dette er lilla kleshengere, koppholdere, frottéhåndklær eller badekåper, dekorative vanntette klistremerker, tekstilelementer eller til og med tørkede eller friske blomster i vaser.

Lilla gardiner i forskjellige rom

Psykologer sier at syrin gardiner velges av sofistikerte mennesker med kreative tilbøyeligheter. Denne fargen er et symbol på alt filosofisk og urydelig.

Når du velger tekstiler for små mellomrom, er nylon eller organza egnet for et rom. Det er bedre at dette er lette, luftige stoffer..

Velge lette og luftige stoffer

Velge lette og luftige stoffer

Men før du dekorerer vinduer i lilla toner, vær oppmerksom på følgende designertips:
 • jo større rommet som trenger dekorasjon, jo lysere og rikere blir tonen;
 • lilla er ikke kombinert med alle toner, og dets overflod fører til en depressiv tilstand;
 • det skal ikke være for mye lilla i rommet.

Hvis du velger de riktige kombinasjonene og nyanser, vil lilla gardiner utføre følgende funksjoner:

 • skape en vennlig atmosfære i rommet;
 • sette en person i et vennlig humør og muntre opp;
 • rommet blir visuelt større;
 • det som er typisk for gardiner – de vil være i stand til å sprede lys på en kompetent og forsiktig måte.

Fokuser oppmerksomheten din riktig

Fokuser oppmerksomheten din riktig

Når du velger denne fargen, vil gardinene bidra til meditasjon og god hvile..

Kompetente kombinasjoner i gardiner

Når du velger lilla gardiner, må du kunne velge fargekombinasjoner riktig:

 • Hvis du har valgt en klassisk stil for rommet ditt, kan du stole på en nyanse av blek syrin og velge de riktige kombinasjonene for det – for eksempel elfenben, melkeaktig, beige og så videre. Det er bedre å bruke nøytrale materialer som materialer, for eksempel bomull eller lin. Men hvis du velger silkegardiner, som store lilla blomster skal plasseres på, kan du oppnå en følelse av luksus i rommet..
 • Når du velger en stil Art Deco mørk syrin passer godt til sjokolade. Du kan leke med syrin og legge til et snev av gull. Og sølv vil passe til lavendel.
 • For stil minimalisme en ideell kombinasjon ville være en lys skygge av syrin med grønt eller blått.

Lyst tilbehør til rommet ditt

Lyst tilbehør til rommet ditt

RådDet er farger som er helt uforenlige med syrin – dette er for eksempel murstein, burgunder, grønt i en sumpskygge og alle toner av rødt.

Lilla kan i tillegg kombineres med følgende farger:

 • alle nyanser av rosa;
 • lyse toner av gult;
 • en kombinasjon av svart og hvitt;
 • grå og perle.

Dette alternativet med gardiner er veldig forfriskende for interiøret.

Dette alternativet med gardiner er veldig forfriskende for interiøret.

Valget av fargekombinasjoner vil bestemme stemningen i rommet der du henger gardinene..

I forskjellige gardiner vil lilla gardiner se annerledes ut. Så, for eksempel, hvis du velger lyse gardinlengder, vil de bli perfekt kombinert med et hvitt headset..

Imidlertid kan andre designalternativer brukes på kjøkkenet:
 • du kan velge gardiner i stil med kaffe – lilla blomster på hvite gardiner vil se bra ut på slike modeller;
 • lilla romerske modeller passer godt med hvite vinduskarmer;
 • et lysgardin i form av et slør til midten av vinduet er også egnet;
 • du kan også velge et melkete østerriksk gardin i kombinasjon med lilla dekorative buer og lambrequins.

Lilla gardiner til kjøkkenet

Lilla gardiner til kjøkkenet

Hvis lilla gardiner er valgt i smia, må alle andre interiørdetaljer være i pastellfarger..

Hvis alle møblene i soverommet er melkeaktige eller hvite, så vil lilla gardiner passe perfekt her. Det kan enten være skyvegardiner eller lilla tyll..

På soverommet må du vurdere følgende faktorer som påvirker fargeoppfatningen:

 • hvis vi snakker om et lite rom, kan du plukke opp lys lilla tapet for veggene, og ikke for gardiner;
 • for en romantisk jente er fiolette gardiner ideelle;
 • kombinasjonen av sitron og lilla ser interessant ut på gardinene.

Lilla gardiner laget av dyre stoffer

Lilla gardiner laget av dyre stoffer

Lilla og blå eller rosa striper på gardinene ser uvanlige ut. Hvis vi snakker om stuen, prøver de i dette rommet å henge lilla gardiner fra dyre stoffer.

Du kan kombinere lilla gardiner med hvitt og få et feminint designalternativ..

Og du kan bruke flere toner av syrin – for eksempel lilla og lilla. Dette alternativet vil også se veldig interessant ut..

RådTeksturene på gardinene må matche tekstilene i rommet

Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser

Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser Lilla farge i interiøret - 210+ (Foto) Et stort utvalg og kombinasjoner av nyanser

Gullgardiner med lilla ser interessante ut lambrequins. For en barnehage kan syrin sikkert brukes i forskjellige farger og varianter. Glatte stoffer ser spesielt interessante ut her. Imidlertid vil en kombinasjon av syrin og grønn være passende..

konklusjoner

Hvis en barnehage for en liten prinsesse lages, ville en kombinasjon av syrin og rosa være passende. Og tenåringer, tvert imot, vil like kombinasjonen av lys lilla med grå mer..

VIDEO: Velge en lilla farge til interiøret

Previous Post
Οι πιο ασυνήθιστες και ενδιαφέρουσες χειροτεχνίες από καφέ και κόκκους καφέ για 5+. Εύκολα κύρια μαθήματα για αρχάριους βήμα προς βήμα (130 + Φωτογραφίες)
Next Post
Moderne rett og smale sofaer med køyer fra “A” til “Z” (175 + bilder på kjøkkenet og i stua)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector