15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne gardiner i barnehagen for gutter og jenter: Vakre nye ting (175+ bilder)

Moderne gardiner i barnehagen

Gardiner til barnehagen må velges nøye, mens interiøret dekoreres, og ikke glemme babyens komfort.

Hvorfor trenger vi gardiner?

Noen ganger bestemmer foreldre seg mens de pusser opp et barnerom for ikke å henge gardiner for ikke å rote opp i rommet. Andre anser dem generelt som en “støvsamler” som du bare kan få skade av. Gardiner er et uunnværlig element i et barnerom, som er viktige både for estetikken i rommet og for praktisk bruk:

Estetikk

Vinduet er det visuelle sentrum i ethvert rom. Når vi kommer inn i et rom, ser vi ufrivillig første blikk rundt vinduet. Derfor gardiner Er en vesentlig del av interiørdesign. Hver forelder er klar til å gjøre alt for babyen sin slik at han er komfortabel og alt rundt ham er vakkert. Desto mer er det verdt å ta hensyn til et så lite problem som valg av gardiner.

Estetisk utseende på barnerommet

Estetisk utseende på barnerommet

Funksjonalitet

Vanligvis er det letteste rommet tilordnet for barnet, som ligger på sørsiden av huset. Solens stråler er nødvendige for et barnerom, men noen ganger kan en overflod av dem blinde øynene og føre til annet ubehag. Det er med løsningen på dette problemet at de utvalgte gardinene vil klare seg perfekt. Du kan ikke klare deg uten dem i løpet av søvnen på dagtid av barnet, når det er trøst for å sikre fravær av lys. Spesielt nyttig i barnehagen kan være for de hvis leilighet ligger i første etasje og forbipasserende nå og da prøver å se gjennom vinduet.

Matchede gardiner i barnehagen

Matchede gardiner i barnehagen

Utvalgskriterier

Hvert element interiør i barnerommet krever nøye valg. Du bør ikke spare tid på gardiner ved å kjøpe tilfeldig. Hvis du kjøper slike av lav kvalitet, vil de bli en “støvsamler” og vil ikke gi noen fordel. Hovedkriteriene for valg av kvalitetsmaterialer til barnehagen er:

Naturlig materiale

Dekk i ung alder reagerer kraftig på kunstige, syntetiske materialer. Noen mennesker får diagnosen allergi fra fødselen, og det kan være vanskelig å forstå hvordan det så ut hos en baby. Når de vet dette, prøver kjærlige foreldre å beskytte barna sine mot de giftige effektene av syntetiske stoffer. Barnas allergikere og andre spesialister sier at lin, bomull, silke vil være det trygge materialet for gardiner på barnerommet. I tillegg til sikkerhet, vil de se fine og dyre ut..

Velg bare naturlige stoffer for gardiner

Velg bare naturlige stoffer for gardiner

Kvalitet

Det er ikke nok å velge et naturlig stoff, det må sys slik at det er enkelt å vaske det og rengjøre det for smuss. For å gjøre dette må du ta hensyn til produsentens etikett, som angir anbefalinger for vask og bruk. For eksempel, hvis det er merket “Det er forbudt å vaske i maskin”, så er det usannsynlig at et slikt gardin er praktisk, fordi det er veldig vanskelig å vaske det for hånd.

Praktikk og kvalitet på materialet

Praktikk og kvalitet på materialet

Fest pålitelighet

Foreldrenes oppgave når de skal dekorere et rom, er å ordne alt slik at barnet er trygt. Derfor er det definitivt ikke verdt å risikere babyens helse ved å kjøpe en gesims av lav kvalitet. Avhengig av formen på den valgte gesimsen, må du velge metode for å feste gardinene..

Trygg gardinstang og festing

Trygg gardinstang og festing

Farge

Psykologer har lenge sagt at fargeskalaen til miljøet der en person tilbringer tid har en veldig sterk effekt på hans følelsesmessige tilstand, humør og psykologiske tilstand. Dessuten gjelder dette et barn hvis psyke akkurat har begynt å danne seg. Derfor bør valg av gardiner nærmer seg ansvarlig. Det må huskes at fargeskjemaet i hele rommet skal se harmonisk ut. Det er verdt å vurdere særegenhetene ved barnets oppfatning av hver av dem:

rød

Når foreldre vil at barnet skal være muntert og energisk, bør de velge denne fargen for gardiner og romdekorasjon. På den annen side er rødt så lyst at du må passe på å ikke overdrive. Så hvorfor ikke stoppe ved gardiner? For eksempel, hvis rommet er dekorert i beige toner, vil de røde lett passe inn. Hvis barnet er for urolig, er det bedre å ikke eksperimentere med rødt..

Lyst rom med røde sprut

Lyst rom med røde sprut

oransje

Denne fargen er nær rød, men egenskapene er mindre aggressive. Derfor, hvis du vil bruke en lys nyanse, men er redd for at det ikke påvirker barnet for voldsomt, velg oransje.

Oransje notater på barnerommet

Oransje notater på barnerommet

Gul

Eksperter sier at denne fargen er den mest vellykkede for å dekorere et barnerom. Den første assosiasjonen til gult i nesten alle mennesker er solen. Derfor, for å gjøre ditt barns rom lyst, solrikt og innbydende, kjøp gul. Psykologer sier også at denne nyansen fremmer mentalt arbeid, så for et barns suksess fra ung alder kan du omgi ham med gult.

Sett barnet ditt i gang med mentalt arbeid

Sett barnet ditt i gang med mentalt arbeid

Grønn

Hvis vi snakker om hvilken farge som passer til rastløse barn og de som lider av psykologiske avvik, er det grønt. Det er forbundet med naturen, som er forbundet med ro, ro, avslapning. Når du, hvis ikke i barndommen, ikke kan tenke på noe og føle deg bra? Derfor viser den grønne fargen på gardinene i barnehagen foreldrenes bekymring for barnets psykologiske behov..

Grønt for nærmere nærhet til naturen

Grønt for nærmere nærhet til naturen

Fiolett

Det antas at nyanser av syrin er et symbol på kreative mennesker. For å utvikle kreative tilbøyeligheter hos babyen din fra fødselen, bruk den i interiøret. Imidlertid er det bedre å bare bruke lyse lilla nyanser, siden mørke er forbundet med ubehagelige opplevelser, for eksempel med ensomhet, og barnet vil føle dette akutt.

Lilla farge for kreative mennesker

Lilla farge for kreative mennesker

Rosa

Det faktum at dette er favorittfargen på jenter, er kjent for alle. Derfor vil lyse nyanser av rosa, som ingenting annet, se bra ut i barnehagen til en jente. Det er strengt forbudt å bruke dem til å dekorere en barnehage for gutter, for ikke å skade psyken..

Rosa farge for kjære døtre

Rosa farge for kjære døtre

Beige

Av en eller annen grunn, for mange foreldre, virker hvitt upassende når de velger gardiner til barnehagen. Imidlertid er det beige som kan være en flott kombinasjon mellom forskjellige interiørartikler. De kan brukes til å fortynne mørkere toner. Hele rommet kan ikke gjøres hvitt, men det er hensiktsmessig å fortynne lyse farger med det..

Naken nyanser på barnerommet

Naken nyanser på barnerommet

Gardin design

Vanlige farger i barnehagen vil se latterlig ut. Når du skal dekorere et rom for et barn, bør foreldre forstå at den formelle stilen på stuen eller det avslappende interiøret i soverommet ikke har noe å gjøre med dette. Det er viktig for en voksen å se solid ut og omgi seg med slike ting for ikke å virke latterlig på noen måte. Når det gjelder et barnerom, jo ​​mer lyse farger, desto bedre..

Lyse aksenter på barnerommet

Lyse aksenter på barnerommet

De ser moderne ut med heltene til populære barneserier. Selvfølgelig er det kanskje ikke lett å finne akkurat det alternativet, så mange bestemmer seg for å sy på bestilling og velger riktig stoff. I dette tilfellet er det lett å gjette både en passende design og størrelse..

Favoritt tegneseriefigurer i barnehagen

Favoritt tegneseriefigurer i barnehagen

Se stilig ut i stilen med rav. Ambre er en jevn overgang mellom nyanser. For eksempel kan toppen av gardinene være mørkegrønne og bunnen er hvit. Mellom dem vil det være en jevn overgang fra mørkegrønn til grønn, til mørkegrønn, lysegrønn, lysegrønn, og så videre til hvit. Den gule teknikken har vært populær de siste årene og er egnet for design av ethvert rom. Gardinene laget av henne vil se stilige og moderne ut..

Ombre gardiner

Ombre gardiner

Pynt

Det er ikke nødvendig å kjøpe med et mønster eller mønster for å dekorere rommet lyst. Hvis du på grunn av omstendigheter har vanlige gardiner, er det to alternativer for hvordan du kan diversifisere designet slik at de passer godt:

  • bruk resten av interiørattributtene flerfarget;
  • dekorere eksisterende vanlige gardiner.

Dekorasjoner til vanlige gardiner

Dekorasjoner til vanlige gardiner

Du kan dekorere gardinene i barnehagen selv, ved å bruke tilgjengelige verktøy eller kjøpe spesielle dekorasjoner. I butikker kan du kjøpe sommerfugler, blomster eller andre figurer, for eksempel laget av skinnende flerfarget stoff. De er hovedsakelig designet for å bli festet. Du kan også finne figurer i form av tegneseriefigurer. Hvis det ikke er mulighet til å kjøpe slike smykker, kan du lage dem selv:

Laget av papp

Denne fargemetoden er den enkleste og billigste. Alt som trengs er bare å kutte ut forskjellige figurer fra flerfarget papp i henhold til malen og feste dem til gardinet ved hjelp av pinner. De skal ikke være store for ikke å rynke eller rive..

Fargede pappfugler

Fargede pappfugler

Brodert

Dette alternativet for innredning av gardiner i barnehagen vil appellere til needlewomen som liker å glede sine nærmeste med eget håndverk. Noen kvinner tror at broderi ikke er noe for dem..

Faktisk er det under svangerskapet og i postpartumperioden at en kvinne har tid som hun kan bruke til selvrealisering. Broderi er en god idé for disse mødrene. Du trenger ikke beherske komplekse teknologier. Du kan begrense deg til kryssøm, ordninger og tips som du enkelt kan finne på Internett.

Broderte stykker på gardinene

Broderte stykker på gardinene

Av skrapmaterialer

Hvis du ser nøye ut, så er det i hvert hus materiale som ikke har blitt brukt på årevis, som kan brukes til å dekorere gardiner i barnehagen. For eksempel har mange en beholder med knapper i forskjellige størrelser. Siden sovjettiden har kvinner ikke kastet knapper, men lar dem være i tilfelle “hva hvis de kommer til nytte”.

Kanskje dekorasjonen av gardiner i barnehagen er akkurat det. Knapper kan strammes på en fiskelinje eller tråd og festes til gesimsen. Jo flere knapper det er, og jo flere farger de kombinerer, jo lysere blir designet..

Interiørelementer dekorert med knapper

Interiørelementer dekorert med knapper

Gardiner, persienner, tyll

Utfylling av persienner med tyll er et klassisk vindusdekorasjonsalternativ. I tillegg til å se pen ut, er det også praktisk. Tross alt, hvis en sterk sol skinner gjennom vinduet, kan du lukke de tette, og hvis solstrålene forstyrrer litt, kan du installere tyll.

Kombinasjonen av tyll og persienner i interiøret

Kombinasjonen av tyll og persienner i interiøret

Tulle er nyttig ved at det forstyrrer nysgjerrigheten til forbipasserende. Selv et gjennomsiktig materiale som ikke ser ut til å beskytte i det hele tatt, kan bli et middel for beskyttelse mot utsikt fra gaten..

Gjennomsiktig materiale for beskyttelse mot øynene

Gjennomsiktig materiale for beskyttelse mot øynene

Persienner er en mulighet til å erstatte kjedelige filtgardiner med et mer moderne gardindesign. Klassikere sier at de er egnet for kontordekorasjon. Slike mennesker hadde rett og slett ikke en sjanse til å se hvor fargerike og stilige persienner for barnerom kan være..

Stilig vindusbeskyttelse

Stilig vindusbeskyttelse

Persienner er vertikale eller horisontale, begge er praktiske når det gjelder funksjonalitet. Designet deres kan gjøre et ekte eventyr ut av et vanlig barnerom..

Hvis du bruker de nyeste modellene som åpnes og lukkes med et tastetrykk, vil dette sikre sikkerheten og lette justeringen av belysningen i babyens rom.

For eldre barn

Jo eldre barnet blir, desto flere endringer i utformingen av rommet vil være nødvendig. Videre vil det være nødvendig ikke bare å kjøpe de nødvendige møblene: et skrivebord, en stol, etc. Utformingen av gardinene må også oppdateres..

Endrer innredningen i ungdomsrommet

Endrer innredningen i ungdomsrommet

Hvis gardinene var laget i en åpenbart barnslig stil, for eksempel med et trykk på tegneseriefigurer, må de byttes helt ut. Hvis innredningen ble laget med egne hender, for eksempel med fargede pappklistremerker, må du fjerne den. Dekorasjoner som buer, blomster, biler vil også bli unødvendige over tid og må fjernes..

Grunnleggende endringer på barnerommet

Grunnleggende endringer på barnerommet

For barn i alderen 5 år og eldre trenger du en gardindesign som matcher deres oppvekst. Når du når skolealderen, kan du glemme alle smykker og gradvis bytte til den offisielle stilen. Den klassiske utformingen av gardiner, for eksempel laget i ravstil, vil fortsatt være relevant, ettersom de passer for både barn og voksne..

Ombre gardiner for alle aldre

Ombre gardiner for alle aldre

Når et barn vokser opp, gir han selv uttrykk for ønsker om utseendet på rommet hans. For å gjøre ham komfortabel, bør foreldrene ta hensyn til dem når de velger gardiner og andre interiørelementer..

 

Previous Post
Μοντέρνα τεντωμένα ταβάνια (ματ, γυαλιστερά, δύο επιπέδων). Επιλογή και εγκατάσταση από Α έως Ζ + 230 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Moderne design av gangen i leiligheten og huset i 2019. TOPP-8 tips + 200 BILDER