Gjør-det-selv moderne design av entreen i leiligheten og i et privat hus. 175+ fotoideer med vindu, trapper og andre designalternativer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør-det-selv moderne design av entreen i leiligheten og i et privat hus. 175+ fotoideer med vindu, trapper og andre designalternativer

Gangdesign i leiligheten

Lurer du på hvordan du designer en gang i et hus uten andres hender? Tips fra erfarne designere for å hjelpe deg med renoveringen.

Hvorfor du trenger å designe gangen riktig?

Det første en person ser i andres hus er entreen, og mange mennesker har bare dette rommet for sitt første inntrykk av hele leiligheten og eierne. Hvordan gangen din vil se ut, vil være årsaken til hvordan gjesten din stiller inn. Derfor legger designere særlig vekt på denne delen av leiligheten, og prøver å tenke over interiøret ned til minste detalj..

Gang i lyse farger

Gang i lyse farger

Her er noen grunnleggende punkter du bør passe på når du skal dekorere et område ved siden av inngangsdør.

Grunnleggende øyeblikk

enKompakthet – ofte sone nær terskelen har en liten størrelse i forhold til resten av lokalene i leiligheten. Derfor må du først lære å plassere de nødvendige husholdningsartiklene i et lite område. Målet vil også være å utvikle et design som vil bidra til å skape den visuelle illusjonen om at dette området er mye bredere. 2Gjennomtenksomhet – Når vi kommer hjem etter en lang tur eller en hard dag på jobben, vil vi bare føle komfort og bekvemmelighet. Derfor bør gangen din, som det første stedet hvor du befinner deg umiddelbart etter terskelen, ikke forårsake ubehag, og møblene skal være funksjonelle og komfortable. I tillegg må du tenke på lagringsplass sko, yttertøy, for sko, for speilets plassering, slik at det er praktisk å gjøre seg klar for utgangen.

3Kvalitet – Hvis du lager et veldig kompetent og komfortabelt, men upålitelig interiør, vil du lide resten av livet. Derfor må du også tenke på hvilke spesifikke materialer du vil begynne med å velge individuelle elementer som kjønn, kabinetttapet. De må være fuktresistente, enkle å rengjøre, og som du forstår vil det være nok skitt i dette området. 4skjønnheten – ethvert rom i huset skal forbli behagelig for øyet. Hvis eierne lager gangen selv, må du tenke på hvordan du utvikler et kompetent, stilig design uten å miste alle de tidligere egenskapene. Det er nødvendig ikke bare å tenke over et interessant interiør, men hvis det er mulig, for å sikre at det tilstrekkelig passer inn i stilen til resten av leiligheten.. Tenk over alle de indre elementene

Tenk over alle de indre elementene

Ikke vær redd for å eksperimentere

Er du fortsatt ikke redd for å gjøre en renovering av gangen uten hjelp av en designer? Selvfølgelig, i en alder av Internett, er dette ikke lenger så vanskelig som det pleide å være, for på forumet kan du nå finne svar på alt, men vi anbefaler deg å umiddelbart forberede deg på vanskene forbundet med reparasjoner. Det viktigste rådet vil være å ansette en kunnskapsrik interiørdesigner som flittig vil designe korridorens startområde, slik at du ikke har noen problemer..

Liten, flott inngangsparti

Liten, flott inngangsparti

tilbake til menyen ↑

Vi utvikler design

For å gjøre en reparasjon som vil vare i mer enn et dusin år, må du nærme deg denne saken med et kjølig hode helt fra begynnelsen. Du må handle på et forhåndsutviklet designprosjekt som du vil utvikle selv. Alt i den må være gjennomtenkt til minste detalj, beskrevet på tegningen.

I brunt og hvitt

I brunt og hvitt

Når du organiserer arbeid før reparasjoner, bør du gjøre følgende:

 • Mål det nødvendige territoriet, lag en tegning basert på målinger.
 • Lag et designprosjekt direkte basert på dine ønsker og evner.
 • Lag en plan for demontering av eksisterende elementer.
 • Vurder installasjonsplanen.
 • Lag en omtrentlig layout av etterbehandlingsmaterialer, kjøp dem.
 • Tenk på kommunikasjonen i sonen: alarm, intercom, belysning, elektrisk måler.
 • Tenk over arrangementet møbler, lysarrangement.
 • Renovere gangen i henhold til planen.

Perfekt fargekombinasjon

Perfekt fargekombinasjon

Når du dekorerer et rom, må du selvsagt ta hensyn til hver eneste lille ting, fra størrelsen på døråpningen til fuktigheten i leiligheten. Bare denne tilnærmingen vil tillate deg å få et resultat av høy kvalitet, dyktig skjule alle feilene i rommet.

tilbake til menyen ↑

Liten gang

La oss starte med alternativet når huset ditt har en veldig liten gang. I dette tilfellet kan du ikke klare deg uten en vegg med flere elementer: den fyller hele høyden og passer alt du trenger på hyllene, og du vil være spesielt heldig hvis det er et hjørne. Viktigere, dette løser problemet med speilet, og bidrar også til å oppnå en visuell utvidelse av plassen på grunn av det..

Kompakt versjon

Kompakt versjon

RådNår du installerer møbler i et lite rom, er det bedre å følge strategien for å velge firkantede møbler, fordi det ikke er nok plass til generelle møbler..

Hvis du ikke trenger mye plass til klær, bytt ut garderoben med en kommode, og du kan også sette et eget speil med kleshengere til yttertøy. Ikke ignorere hyller for tilbehør som hatter og skjerf og separate nattbord for sko med mykt sete.

For enkelhets skyld kan du bruke en sirkulær henger

For enkelhets skyld kan du bruke en sirkulær henger

RådDu kan sette et annet speil på en av dørene mellom rommet, korridoren, for å få mest mulig ut av plassen. Og også en praktisk del av innredningen vil være en sirkulær henger, som vil hjelpe deg med å legge mye mer klær på deg selv, slik at det blir plass til paraplyer..

tilbake til menyen ↑

Smal

Smal betyr ikke lite, så noen andre designteknikker bør være involvert her som kan øke bredden, i det minste illusorisk. Her må du prøve å visuelt gjøre selve gangen i rommet firkantet, ved hjelp av forskjellige effekter fra fargekontrast, arrangement av møbler. For eksempel kjønn og tak må gjøres i en farge, kan du se hvor passende den skapte effekten av å “skyve veggene” vil være.

Smal betyr ikke lite

Smal betyr ikke lite

Et annet populært alternativ for hvordan du utvider rommet er valget av stripete farger på gulvet..

Det er viktig at mønsteret nødvendigvis er tverrgående, ellers blir effekten motsatt..

Tenk over hver detalj

Sørg også for å bruke et speil, men ikke heng speil mot hverandre, for ikke å få en ubehagelig irriterende “korridor” -effekt.

Smal korridor ferdig helt i hvitt

Smal korridor ferdig helt i hvitt

Vurder vegger: prøv å konsentrere deg om lyse, kalde nyanser som sølv, beige, blå og lysegrønn for å gjøre rommet lettere og vektløst..

Lys korall, gul og indigo brukes best som noen aksenter som harmonisk utfyller interiøret. Forresten, glatte linjer vil også legge til luftighet – gjør buer i stedet for de vanlige døråpningene til alle rom.

Teppe - et element som harmonisk utfyller interiøret

Teppe – et element som harmonisk utfyller interiøret

Fortynn med belysning

Ikke glem belysning, for det er det som vil fortynne den eksisterende tettheten med lyspunkter. Det er verdt å sette diodelamper i taket og ved siden av eller over hyllene, og kaste eventuelle lysekroner til fordel for innebygde lamper. La separate lyskilder over hodene for andre rom i leiligheten, det er enda bedre å bygge noen små inn i veggene for å oppnå ønsket atmosfære.

Teppe - et element som harmonisk utfyller interiøret

Teppe – et element som harmonisk utfyller interiøret

Når du velger belysningsarmaturer, vær spesielt oppmerksom på hvite lysdioder, fordi de vil opprettholde den veldig luftige atmosfæren vi oppnår med pastellvegger. Prøv også å holde møblene glatte og foretrekk åpne hyller fremfor lukkede – på denne måten vil de ikke ta over oppmerksomheten. Når du velger malerier og fotografier som dekorasjoner, foretrekker du horisontal.

tilbake til menyen ↑

Hva er forskjellen mellom design i en leilighet?

Hvis du bor i en storby, bør du være kjent med stien du må ta, ikke bare langs gaten, men også langs selve huset fra inngangsdøren til leiligheten. Bare terskelen til huset blir en pålitelig beskyttelse mot omverdenen, derfor er det der alt urent smuss fra sko samler seg.. Du må tenke på hvordan du skal utstyre terskelen til huset, slik at du ikke bare kan beholde alt gateskittet der, men også raskt rengjøre denne overflaten..

Alternativ for leilighet

Alternativ for leilighet

Hvis du har nok plass, kan du prøve å avgrense gangen i flere soner:

 • for sko og lagring av sko;
 • for klærne eierne har på seg denne sesongen,
 • for resten av klærne;
 • for innsamling på gaten.

I den siste sonen er det hensiktsmessig å plassere en kommode for kosmetikk og frisyre tilbehør. Inngangspartiet i leiligheten er alltid nær stuer eller kjøkken, Derfor må du prøve å fjerne alle potensielt skitne områder lenger og nærmere inngangsdøren.

tilbake til menyen ↑

Inngangsparti i et privat hus med trapp

Private hus er veldig forskjellige fra byleiligheter, spesielt størrelsen på slike lokaler. Store områder skaper et stort rom for din fantasi når det gjelder design, noe som gir utrolig glede når du skal renovere. En annen ganske viktig forskjell er tilstedeværelsen vindu, gir naturlig lys, men dette er ikke tilfelle overalt.

En entré i selve stua er ikke det mest praktiske alternativet.

Gangen i stua er ikke det mest praktiske alternativet.

En større mengde skitt kan kalles et problem, for her går vi ikke helt fra inngangen til inngangsdøren, noe som betyr at smuss vil samle seg på terskelen.. Det er derfor du må installere virkelig romslige møbler for oppbevaring av sko og la et betydelig område for sko være..

RådSelv om du dekorerer et rikt rom, er det fortsatt bedre å bruke lyse farger og pastellfarger, men spille på kontraster med møbler..

Hver for seg vil jeg merke tilstedeværelsen i korridoren trapp: du kan bruke den som en ekstremt praktisk lagringsplass og ekstra rominnredning. Alternativt er det verdt å lage et lagringsområde rett innenfor trinnene, sørg for å dekke dem med et spesielt fuktresistent belegg.

Bohemisk versjon med en trapp atskilt fra resten av huset

Bohemisk versjon med en trapp atskilt fra resten av huset

Individuelle målinger

Det burde være åpenbart at mange private hus er bygget i henhold til deres individ oppsett, Derfor er det definitivt umulig å følge andres prosjekt eller noen av rådene deres. Det er også behov for å bestille møbler i henhold til deres individuelle dimensjoner, som må bruke ekstra midler. Men i dette tilfellet vil møblene se harmoniske ut..

Minimalistisk stil med komfortable garderober under trappen

Minimalistisk stil med komfortable garderober under trappen

Ikke glem at inngangsdøren går rett til gaten, noe som skaper et problem i form av en betydelig temperaturmengde i huset og utenfor døren..

Derfor er det bedre å forlate installasjonen av en metall- og tredør til fordel for bare en metall, muligens tykkere. Det ser ganske stilig og sofistikert ut, i tillegg kan metallinnlegg legges til interiøret for å fullføre designet harmonisk..

Veggmontert lagringsplass for klær og sko

Veggmontert lagringsplass for klær og sko

RådHvis du vil “oppdatere” atmosfæren på gangen i hjemmet ditt, kan du plassere noen potter med live planterog heldigvis tillater plassen det. Samtidig, ikke glem naturlig belysning – uten den heller planter, ingen mennesker.

tilbake til menyen ↑

Tips til oppussing og dekorasjon

Når du allerede har bestemt deg selv i hvilken retning du trenger å jobbe, er det på tide å velge etterbehandlingsmaterialer, og det er bedre å gjøre dette for alle overflater samtidig.. Selvfølgelig må du ikke bare ta hensyn til farge og tekstur, men praktisk og pålitelig av materialer.. Behovet for en kompetent tilnærming er åpenbar: gangen besøkes daglig og av så mange mennesker som mulig, derfor er det så viktig å løse slike problemer på forhånd.

Velg de riktige materialene

Velg de riktige materialene

Vegger

Med ankomsten av nye teknologier for vegger, har ingen brukt maling eller vanlig gips. Nå oftest funnet i kurset tapet, dekorativt gips eller et helt annet materiale som trestein. Ulike alternativer har sine fordeler og ulemper, så det er verdt minst et lite lys på hver:

en

Tapet i tekstil

De er helt uegnet i dette tilfellet på grunn av deres lave slitestyrke. I tillegg til at slike tapeter raskt tørkes av, absorberer de også støv og smuss, som er ekstremt vanskelig å rengjøre senere. 2

Vinyl bakgrunnsbilder

Dette alternativet er motstandsdyktig mot mekanisk skade mye høyere, i tillegg er det et veldig rikt utvalg av farger for dem på salg. Dette lar deg velge en lys farge og et interessant mønster for din smak. Dessuten er disse tapetene mye lettere å rengjøre enn vinyl, så de er ikke redde for skitt.. Bruk bakgrunnsbilder av høy kvalitet som varer lenger

Bruk bakgrunnsbilder av høy kvalitet som varer lenger

3

Kork tapet

En miljøvennlig type tapet, som også er lett å vedlikeholde og ikke krevende å ta vare på. Et betydelig hyggelig pluss for beboere i høyhus vil være teksturen, som bidrar til å isolere rommet litt fra unødvendige lyder. Men vær forberedt på at kork bakgrunnsbilder i markedene koster en betydelig sum penger, og de har heller ikke mye av en rekke farger.. Miljøvennlig tapet

Miljøvennlig tapet

4

Bambus tapet

Dette tapetet hjelper deg med å prøve forskjellige veggfargeideer i hjemmet ditt. De absorberer maling ganske godt og kan limes langs hele veggen for å male. En uvanlig idé for en byleilighet ville være ideen om å lime slike bakgrunnsbilder i originalfargen.. Slike bakgrunnsbilder absorberer maling godt.

Slike bakgrunnsbilder absorberer maling godt.

fem

Det flytende tapetet

Hvis veggene i masovnen din ikke er for glatte, bør du bare plukke opp flytende tapet. De fungerer best på komplekse overflater, glatter dem ut, og noen ganger blir de et lerret for interessante konvekse mønstre. I tillegg kan flytende tapet gjenopprettes selv med egne hender. 6

Dekorativt gips

Omtrent det samme alternativet som flytende tapet, men brukes hovedsakelig til å lage tredimensjonale mønstre eller etterligne et slags materiale. Oftest er det også i tillegg belagt med lakk eller perlemor for å få det til å se elegant ut og føles trygt. Selv om gipset er fratatt lyse og rike farger, er det definitivt rikt på nyanser, og dets konstitusjon lar deg etterligne teksturen til forskjellige materialer.. Dekorativt gips

Dekorativt gips

7

Bakgrunn

Ikke den mest brukte tapetypen for leiligheter, som også har eksistensrett på grunn av enkel dekorasjon og effektivitet. Å velge, selvfølgelig, er ikke et bilde, men en slags abstrakt tegning, for ikke å trekke for mye oppmerksomhet til deg selv, men for å bli en bakgrunn for skap, skap og kleshengere. Dette alternativet er godt egnet for trange korridorer og små ganger, fordi det ikke har noen konvekse detaljer.. Enkel etterbehandling og effektivitet

Enkel etterbehandling og effektivitet

åtte

Individuelle paneler

Alt avhenger av hvilket materiale du velger. Som oftest dekorerer folk veggene med tynne trestein, men mange liker murverket selv, selv om det bare er egnet for store rom. Dette alternativet er utvilsomt stilig, men ikke egnet for mange. Stilig alternativ, men ikke egnet for mange

Stilig alternativ, men ikke egnet for mange

Hvis du har nok penger og plass, kan du prøve en kombinasjonsfinish. Det gjør det ikke bare mulig å lage en unik og spesiell design, men hjelper også med å bruke forskjellige materialer på steder der det trengs.. Det vil ikke være en hemmelighet at den beste plasseringen for skillelinjen er horisontal, og den nedre delen må gjøres mørkere..

Gulv

Når det gjelder gulv i huset, er hovedkriteriet styrken og påliteligheten til belegget.. Men en rekke alternativer brukes, som for veggdekorasjon, så du må også demontere dem..

Steingodsfliser i porselen

Det mest motstandsdyktige mot mekanisk belastningsmateriale som brukes til gulvbelegg, er ikke redd for fuktighet eller smuss og har et bredt utvalg av teksturer. Grove modeller er best egnet for gangen, spesielt de som imiterer stein, selv om det er bedre å sette en glatt og bred en i en liten korridor. Forresten, stein flis ser spesielt harmonisk ut med tre og levende planter.

Motstandsdyktig mot mekanisk belastningsmateriale for gulvet

Motstandsdyktig mot mekanisk belastningsmateriale for gulvet

Parkett

Valget av velstående mennesker, som gir varmen og den koselige lukten av treplanker til huset. Det mest populære materialet for parkett er eik, fordi det ikke bare er en ekte klassiker, men også praktisk. Det er også vanlig å utfylle denne typen belegg. tepper, det bør imidlertid gjøres lenger fra terskelen.

Parkett - valget av velstående mennesker

Parkett – valget av velstående mennesker

Laminat

En hyppigere besøkende til moderne hus, populær på grunn av lave kostnader og nærhet til parkett når det gjelder egenskaper. Ikke spar på modellen laminat, for ikke å regne feil med lav kvalitet og skjørt materiale. Forresten, et gulv av virkelig høy kvalitet vil ikke gi etter for parkett..

Hyppig gjest i moderne hus

Hyppig gjest i moderne hus

Teppe

Et ekstremt kontroversielt alternativ for gangen på grunn av den håndgripelige absorpsjonen av smuss og støv, men dette teppet kan være passende. Teppe lar deg isolere gulvene dine, noe som er spesielt viktig for private hus, og ikke bekymrer deg for skader i det hele tatt. Det eneste du må tenke på er å ta vare på belegget, men det er enkelt å gjøre det regelmessig med støvsuger, børste og vaskemiddel..

Teppe lar deg isolere gulvene

Teppe lar deg isolere gulvene

RådHvis du ikke vil bekymre deg for mye om teppet, må du la en kvadratmeter av terskelen være intakt og dekke resten av gulvet. Prøv også å velge den tykkeste, tynneste modellen for enklere rengjøring..

Det blir interessant for deg:

Inngangsparti med hyller for sko og klær Gjør det selv: 125+ Fotoalternativer (med sete, med henger, med benk og ikke bare)

Hvordan utstyre en liten gang i en leilighet med møbler? Vakkert moderne interiør (205+ bilder)

Moderne designideer for gangen (+200 bilder) – Holder tritt med 2017

Innebygd garderobe på gangen: 170+ Bilder av design og ideer. Lære å ordne plassen riktig

Elegant entré i huset (180+ bilder): Det mest fasjonable og rimelige interiøret

Moderne design av gangen i leiligheten / huset (+200 bilder): de siste nyhetene fra 2017

Moderne design av garderober i gangen: 95+ bilder – Ideer for innvendig renovering

tilbake til menyen ↑

Velge en interiørstil

Ikke alle velger en bestemt stil for gangen, slik at den er ganske nøytral i forhold til resten av huset. Imidlertid er det flere stiler som lykkes med å passe inn i selve ideen om en korridor som et rom og til og med hjelpe den stilistisk til å eksistere separat fra leiligheten. La oss se nærmere på hver.

Land i et trehus

Hvorfor akkurat i et trehus? Country – en ren naturlig stil, bestående av miljøvennlige materialer og hovedsakelig tre, samt autentisk og ekstraordinært. Det beste av alt er at det bare ser ut i et privat trehus eller på et landsted, som organisk smelter inn i atmosfæren i bygningens omgivelser og understreker all sjarmen til slike bygninger.

Country stil

Country stil

Denne typen regnes som hyggelig og harmonisk, fordi den hovedsakelig bruker naturlige materialer: stein, leire, tre og alt som kan skryte av en grov tekstur.. Ofte er det igjen et tre på veggene, men noen ganger limes den øvre halvdelen over med tekstiltapet i en farge som står i kontrast til den nedre delen. Forresten, et trehus lar deg også spare på å fullføre taket – bjelkene ser veldig organiske og varme ut.

Denne typen regnes som hyggelig og harmonisk.

Denne typen regnes som hyggelig og harmonisk.

Møbler bør også tas i kontrast, og derfor er det best å bo på mørke farger..

Et godt alternativ ville være å velge bevisst alderen eller virkelig vintage kommoder og garderober, og antikviteter kan utfylle denne atmosfæren..

Elementer bør ikke overholde noen spesielle plasseringsregler, det er nok å ordne dem og flytte dem med jevne mellomrom hvis valget av sted var feil.

Møbler bør tas i kontrast

Møbler bør tas i kontrast

Ikke bare materialer skal være naturlige, men også farger:

 • jordbær;
 • oransje;
 • oliven;
 • fersken.

Og andre nyanser kan organisk dekorere gangen i landlig stil best av alt. Disse tonene bør fremheves på vevde tepper, tekstilgardiner, fin keramikk og tilbehør. Den gjenværende berøringen vil være håndlagde og eldre gjenstander for å dekorere rommet..

Moderne for moderne

Også her kan du finne litt kjærlighet til alt naturlig, fordi hovedmaterialene i denne stilen er stein og tre, men også metall og glass brukes i spesielle mengder her.. Moderne er et veldig stilig fenomen som bruker geometriske klare linjer, men ikke liker skarpe hjørner.. Det er også verdt å merke seg at i jugendstil holder hele interiøret til minimalisme, men samtidig bruker det ikke symmetri..

Hovedmaterialene i denne stilen er stein og tre.

Art Nouveau

Briller i denne stilen er en utmerket dekorasjon, så de som har en gang med et vindu vil virkelig like Art Nouveau. Sett pris på hvordan organisk og elegant glassmaleri ser ut i en vindusåpning i jugendstil!

Glassmalerier med blomster eller andre abstrakte mønstre på dørene mellom rom og skapvegger, samt lamper av fransk glass vil se uvanlig og vakker ut..

Speil i denne stilen er en flott dekorasjon.

Speil i denne stilen er en flott dekorasjon.

Møbler, derimot, bør ta hovedoppmerksomheten, så det er viktig å velge enkle, men sofistikerte modeller.. Kanskje vil dette være små skap uten unødvendig innredning, men med krøllete ben, eller minimalistiske skap med utskårne håndtak. Jo enklere objektet er, jo lettere er plassen og tilleggselementer i form av bølgete mønstre og smidde håndtak vil bidra til å gjøre interiøret edelt og dyrt..

Enkle, men sofistikerte møbler

Enkle, men sofistikerte møbler

Hvis vi snakker om gulvet, er det hensiktsmessig å ikke velge noe mer enn en flis, og den skal være i lyse pastellfarger.. For Art Nouveau er forresten ganske dyre og sofistikerte farger relevante:

 • beige;
 • burgunder;
 • svart;
 • sjokolade;
 • blek smaragd.

Det gjenstår å legge til at moderne er en stil for store områder, derfor vil det ikke fungere for små ganger.

Lilla er en av fargene i jugendstil

Lilla er en av fargene i jugendstil

Skandinavisk stil for originaler

Denne stilen blir stadig mer populær i moderne urbane leiligheter, fordi den ser veldig koselig og praktisk ut, slik det passer seg i hjemmet.. Mange elementer brukes her som bokstavelig talt bidrar til å varme rommet:

 • varme tepper;
 • tremøbler;
 • holdbare og romslige garderober.

Mottoet for den skandinaviske stilen er komfort og hygge.

Skandinavisk stil

Skandinavisk stil

Det er derfor alle møblene som ligger i gangen skal være så lakoniske og komfortable som mulig, og ikke ta mye plass. Unødvendig å si at i skandinavisk stil vil solide og solide hyller med kroker bli bedre akseptert enn massive skap med kommoder? For et åpenbart eksempel, sjekk ut møblene til det svensk-nederlandske selskapet IKEA..

Stilen blir stadig mer populær i moderne urbane leiligheter.

Stilen blir stadig mer populær i moderne urbane leiligheter.

Hovedfargene for bakgrunnen her vil ikke lenger bare være lyse, men nesten hvite, fordi verken gulvet, veggene eller taket skal distrahere en person fra tankene hans. For å fjerne knapphet og legge til hjemmekomfort, trenger du bare å legge til søte og upretensiøse mønstre, autentisk pryd og myke stoffer i hyggelige nyanser av varme farger.

Det er viktig at det er i denne stilen at omtanke bør være i hver minste detalj, og derfor er den best egnet for små mellomrom..

Hovedfargen på bakgrunnen er hvit.

Hovedfargen på bakgrunnen er hvit.

Skandinaver bruker gjerne plassen som er gitt dem rasjonelt, uten å sprute over overflødig, men husene deres ser ikke asketiske ut. Selv om møblene er ordnet klokt og uten mye overdrivelse, flaver individuelle husholdningsartikler til eierne rundt veggene, hyllene og på benkeplatene, noe som gir stemninger livlighet og hjemmevarme.. Det er denne kontrasten til en praktisk tilnærming og en spesiell kjærlighet til hjemmet som fanger mange, og derfor dukker det opp slike vakre ganger..

Bruk plass effektivt

Bruk plass effektivt

tilbake til menyen ↑

Designtips

Selv om du bestemte deg for å utstyre hjemmet ditt selv, må du ikke nekte hjelp fra erfarne designere.. De er klare til å tilby flere anbefalinger for reparasjoner, slik at du kan takle utformingen av gangen raskt og effektivt:

Velge riktig materiale

Det er verdt å gjenta at hvert materiale som brukes i dekorasjon eller planlegging må være fuktresistent eller ha et fuktresistent belegg for å eliminere risikoen for skade på gjenstander. Du må forstå at du vil begynne å bringe vann og skitt fra gaten, så pass på at reparasjonen ikke begynner å “smuldre” etter den første regntiden.

Velg et materiale som er fuktresistent

Velg et materiale som er fuktresistent

Vær oppmerksom på stiler

Hvis du ikke har en veldig stor gang, må du ikke la den skille deg for mye ut fra resten av rommene i hjemmet ditt. Men selv om rommet er romslig nok, anbefales det heller ikke å velge overdrevent kontrasterende stiler, for ikke å miste integriteten til leiligheten. Hvis du ikke kan bestemme spørsmålet om hvilken stil du skal gjøre rommet i, velger du noe nøytralt, men moderne..

Liten gang i leiligheten

Liten gang i leiligheten

Hvit preferanse

En fortsettelse til forrige vil være anbefalingen om å velge hovedsakelig hvite og grå farger, med sistnevnte blitt en favoritt i sitt slag innen design i syv til åtte år. Nå kommer ikke den grå fargen og nyansene til å gi opp stillinger, så hvis hovedmålet for deg er en betimelig og fasjonabel design, så er denne fargen nødvendig. Det ser enkelt, men elegant og ikke vulgært ut, og passer godt inn i den mest passende dekorasjonsstilen til byleiligheter – høyteknologisk.

En anbefaling om å velge hovedsakelig hvitt og grått

En anbefaling om å velge hovedsakelig hvitt og grått

Velge lyse farger

Ikke vær redd for å foretrekke lyse toner fremfor mørke, frykt for at de blir skitne raskere, er vanskeligere å gni av og forblir slik for livet. Hvis tidligere slike problemer kan oppstå på grunn av dårlig kvalitet på vaskemiddel “kjemi”, kan de kunstige materialene som brukes til etterbehandling rengjøres ganske enkelt og uten skader med standard vaskemidler..

Vi gjør alt i harmoni med hverandre

Etter å ha valgt en bestemt stil, ikke glem at alle møbler må stemme overens med den. Du kan ikke sette et antikt utskåret tresete i høyteknologisk stil, og du kan heller ikke velge et glansfullt lyst skap i en klassiker. Hvis det er vanskelig å finne et kompromiss, ta noe nøytralt, for eksempel en vanlig stol i stedet for en puff, og legg til litt stilisert innredning i det, i dette tilfellet, et sete med et mønster..

Møbler må matche stilen

Møbler må matche stilen

Det viktigste er å sette en henger

Du kan ikke sette noen møbler på grunn av den lille størrelsen på gangen eller unødvendig, men i enhver gang må det være en henger for yttertøy. Dette kan være vanlige kroker som er festet til veggen eller veggen på modulen, og kleshengere som skal plasseres i et åpent eller lukket skap vil også være en god idé. Uansett hvilken ide som passer deg, i de siste fasene av design, ordne hengeren slik at det er praktisk for deg å raskt gjøre deg klar til gaten..

Vi prøver å kjøpe et helt sett samtidig

Ikke prøv å lete etter forskjellige interiørelementer separat, når det allerede er mulighet for å kjøpe et helt sett. Du kan kjøpe ikke bare en vegg, men også individuelle moduler fra samme serie, som du kan plassere i korridoren. Så du kan komme vekk fra problemet med “mishmash” i designet, selv om dette alternativet ikke er egnet for hver leilighet..

Liten, enkel, men smakfull

Liten, enkel, men smakfull

Vi setter lampene

Når du plasserer belysning i korridoren, tenk på hvor du vil ha en kilde til naturlig lys – kunstig bør erstatte den. I tillegg til taket er lamper oftest plassert i overkanten eller på speilets sider, fordi dette er den mest praktiske måten å belyse deg selv på under sminke eller rutinemessige sammenkomster. Separate spotlights kan plasseres i skapet over lagringsområdene, men dekorativt lys plasseres på de stedene hvor det er viktig å gjøre en visuell effekt ved hjelp av skygger.

Alt avhenger av kraften til lampene

Øyeblikket med beregningen av lysmengden i huset kan kalles ganske vanskelig – det er umulig å bestemme med øyet, derfor blir slike tilfeller oftest gitt til belysningsmestere. Alt avhenger hovedsakelig av kraften til lampene selv, lampenes form, tilstedeværelsen av dekor på dem og plasseringen i rommet. Selvfølgelig, etter installasjon og en viss tid, vil du kunne forstå om noe ble installert uten hell, men dette er ikke veldig praktisk.

Riktig belysning er viktig

Riktig belysning er viktig

Vi utstyrer lagringssystemet

Hvis du er et ektepar eller til og med en stor familie, må du ordne et lagringssystem ikke bare for klær, men også for husholdningsartikler, spesielt nøkler. Alle skap, inkludert et skoskap, må også være romslige. Det er viktig å tenke over alt slik at du kan nå de nødvendige tingene nesten fra dørstokken..

Vi planlegger kroker med henger

Noen romoppsett tillater bare plassering av veggkroker, ikke en gulvoppheng. Ikke vær redd for å montere noe på veggen, men du må tenke på noen få viktige punkter. Når det gjelder kroker, må du beskytte overflaten som de skal festes mot fuktighet fra klærne, noe som kan gjøres med veggpaneler, vinyltapet og dekorativt gips..

Mulighet for å plassere ting

Mulighet for å plassere ting

Selvfølgelig har designere fortsatt mange ideer for utformingen av et slikt rom, men det er ingen måte å fortelle det på i bare en artikkel. Vi håper denne artikkelen har gitt deg fantasi -instruksjoner om temaet din egen boligdekorasjonsrenovering av gangen. Vi har prøvd ikke bare å gjøre deg kjent med hovedtrendene i utformingen av dette rommet, men også å gi viktige tips om dekorasjon og layout..

Previous Post
Σύγχρονες κουρτίνες στο νηπιαγωγείο για αγόρια και κορίτσια: Όμορφα νέα αντικείμενα (175+ Φωτογραφίες)
Next Post
Fargekombinasjoner i interiøret (220+ bilder) Hvordan kombinere forskjellige farger riktig? Velge vinn-vinn-alternativer
Adblock
detector