Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design)

Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design)

Moderne italiensk stil er temperament og selvkontroll, det er ikke for ingenting at alle italienere er besatt av utformingen av hjemmet sitt. De vet mye om dette, de lærte hele verden om sine ferdigheter, og nå lærte de oss. Moderne italiensk stil i interiøret er eksepsjonell eleganse. Finn ut hvordan du kan legemliggjøre det i nesten ethvert interiør mer detaljert senere i artikkelen.

Innholdet i denne artikkelen:

Historisk innflytelse

Det vil være rettferdig å si at italiensk estetikk har blitt grunnlaget for moderne design. Hun sender eleganse. Innredningen drar ofte fordel av landets rike kultur, og viser tradisjonell kunst (som veggmalerier, skulpturer) og en varm fargepalett som ligner et landskap. Dette forhindrer imidlertid ikke Italia fra å være foran nye designkonsepter – det bruker ofte klassiske regionale påvirkninger for å skape en stilig kombinasjon av det nye og det historiske..

Moderne italiensk stil er temperament og utholdenhet

Moderne italiensk stil er temperament og utholdenhet

Fra tradisjonell romersk til moderne italiensk design er lyse og luftige rom i åpen plan et upåklagelig varemerke. De har blitt stilisert og justert gjennom århundrene i henhold til den kulturelle og kunstneriske påvirkningen fra hver periode. Fra Middelalder til renessanse, barokk til teknologisk innovasjon – alt dette påvirket interiørdesign i sin siste inkarnasjon.

Romerne var ikke store fans av møbler, men hvis de kjøpte noe til villaen sin, besto det av sjeldne og dyre materialer, det var fint utførelse og grasiøs form.. Selv velstående huseiere hadde bare det viktigste:

Italiensk estetikk har blitt grunnlaget for moderne design

Italiensk estetikk har blitt grunnlaget for moderne design

Noen ganger var det en kommode, av tre skap med dører, kullgrill, vannklokke. Små, enkle dekorasjoner ble med tiden mer detaljerte, sofistikerte trekk ved hjemmene til viktige skikkelser i det romerske samfunnet og offentlige bygninger. Innredning var en nødvendig komponent i den romerske livsstilen, og forandret og forbedret bomiljøet.

Velstående romere unngikk sommervarmen i åsene rundt Roma i villaene sine. Kunst spilte en viktig rolle her, for eksempel med hensyn til perspektiv, som brukes i maleri, der det fysiske rommet umiddelbart økte inne i rommet..

Villaen som arkitektonisk modell var populær i Toscana, og ble kjennetegnet for renessansen. Utformingen av en toskansk villa er faktisk rettet mot å koble menneskene som bor i den med naturen rundt, takket være det humaniserte hagelandskapet..

Denne stilen er eleganse

Denne stilen er eleganse

Moderne italienske hjem bør ikke forveksles med romslige hjem i middelhavsstil. De er svært sofistikerte, med mange interessante åpne områder for komfortabelt å kombinere tradisjonelle verdier med et moderne, siste utseende..

Luksuriøs stue i lyse og mørke farger

Luksuriøs stue i lyse og mørke farger

Det er klart at behovene i det moderne samfunn er veldig forskjellige fra behovene til aristokratiet på 1500 -tallet. Moderne italiensk design er funksjonelt, rettet mot å tilpasse familien til mindre mellomrom. Det ofrer ikke nødvendigvis designens kunstneriske verdi, men det må være dristigere, skarpere for å være fengslende..

Moderne design er funksjonell

Moderne design er funksjonell

To hovedskoler

Historisk sett dateres renessansedesign og arkitektur tilbake til begynnelsen av 1400 -tallet i Firenze, Italia. Denne designen ble dominert av arkitektoniske steinsøyler og en elegant barokkstil.. Italienske hjem i dag har fortsatt fantastisk håndverk og særegen stil, men det ser ut til å være to fremtredende designskoler som har dukket opp:

 • ornamental Old World (Old World Ornate Italian);
 • moderne (moderne italiensk).

Moderne stil har blitt mer minimalistisk

Moderne stil har blitt mer minimalistisk

Hus i italiensk stil er ikke bare luksuriøse, de drukner bokstavelig talt i luksus fra kjønn før tak. Hver detalj er av høyeste kvalitet, overlegen utførelse. I de italienske husene i det gamle Sveta det er krystalllysekroner i Murano -glass på takhimlinger. Veggene har utsmykkede overflater, unike freskomalerier og blanke tre- eller marmorgulv med tepper for ekstra komfort.

Moderne styling har blitt mer minimalistisk, men kan fortsatt opprettholde et luksuriøst design gjennom skinnende lakk kjøkken, skulpturelle lysekroner med krystaller, strømlinjeformet møbler, som fortsetter tradisjonen med håndverk.

Bruk kvalitetsmøbler

Bruk kvalitetsmøbler

Moderne leilighetsdesign

Det er to fremtredende designskoler som dukket opp fra Italia – den utsmykkede gamle verden og det moderne Italia, som inntar en viktig plass..

Møblene er mykere, mindre rikt innredet, men det samme luksusnivået opprettholdes på grunn av kvaliteten som brukes i disse husene.. Moderne italiensk design er renere, litt mer svart-hvitt enn tradisjonelt. Imidlertid er det fortsatt aksenter som skriker luksus, for eksempel en uventet krystalllysekrone eller et glitrende tilbehør som du vanligvis ikke finner i en moderne minimalistisk hjem.

Moderne design er renere, litt mer svart og hvitt enn tradisjonelt

Moderne design er renere, litt mer svart og hvitt enn tradisjonelt

Så, for å oppnå et glamorøst italiensk interiør, trenger du bare å bruke materialer av høy kvalitet og legge til et lite uventet luksuspreg til alle rommene i leiligheten din..

Bruken av kvalitetsmøbler, kunstnerisk stein, forgylning er fortsatt populær av en god grunn – det endelige resultatet ved å kombinere alle disse elementene fører til den høyeste elegansen som alltid er relevant..

Et stort antall italienske fabrikker leverer produkter til alle hjørner av verden, slik at du kan bestille de beste beslagene. Hvis dette ikke er mulig, invester deretter i en eller to kvalitetsartikler som vil vare livet ut.. Husk å bruke en stein, marmor, fliser, der det er mulig er det mest slående uttrykket for italiensk luksus.

Glamorøst interiør

Glamorøst interiør

Flis, marmor, stein

Fra marmor til terrakotta – keramikk av alle varianter har sine røtter i italiensk historie. Med marmorgulv har italienske gulv nådd et nytt nivå i dekorative standarder, og dette har blitt forsterket av katolikkene som tok disse flisene inn i kirkeinnredning..

De geometriske designene, fargene og innlagt kunsten på steinheller er sofistikerte, sofistikerte og må-haves i et hjem i italiensk stil. I dag er det vanlig å dekke gulv og vegger med marmorstein med kontrasterende årer for å tilføre glamour til minimalistisk interiør..

Vakkert soverom i foreslått stil

Vakkert soverom i foreslått stil

RådHvis du bare vil ha et snev av denne designen, kan du vurdere å legge marmorfliser til hjemmet ditt eller gjøre badet ditt grasiøst med marmorerte vegger og gulv. Hvis stilen passer deg mer italiensk land, bruk deretter terrakotta fliser – deres farge og tekstur er et annet nivå av italiensk håndverk.

Møbler

Bidraget fra moderne italienske designere har satt et uutslettelig preg og skapt landet som en stor eksportør av moderne klassikere..

Vær oppmerksom på designere:

 • brødrene Castiglioni;
 • Vico Magistretti;
 • Ettore Sotzassa;
 • Gio Ponti;
 • Gee Aulenti;
 • Marco Zanuso;
 • Fornasetti;
 • Harry Bertoya;
 • Joe Columbo;
 • Carlo Scarpa;
 • Gabriella Crespi.

Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design) Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design) Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design)

Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design) Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design)

Disse navnene er inngrodd i designordforrådet for Art Nouveau. De var bevis på landets kreativitet i andre halvdel av 1900 -tallet.. Nå forblir mesterverkene deres i statusen innovativ design..

Møbelmerkene deres er blant topp 10 i flaggskipsserien.

Soverom

Design ideer soverom i italiensk stil består av komfortable naturlige fargekombinasjoner, intensiv bruk av maling, naturlig lys og en behagelig atmosfære.

Disse soverommene har:

 • møbler av tre eller smidde;
 • dekorativt tilbehør;
 • tradisjonelle fargevalg;
 • tekstiler med naturmønstre;
 • lys gardiner for vinduer;
 • klassiske lamper;
 • unikt håndlaget tilbehør, som ligger i nærheten av det komfortable seng.

Stil består av komfortable naturlige fargekombinasjoner

Stil består av komfortable naturlige fargekombinasjoner

Vegger er malt med en lys farge, for eksempel et veldig mykt lys-grå, gul, fersken, blå, grønn eller naturinspirert rosa. Italiensk seng og takbjelker i brune toner skaper et behagelig, avslappende design.

Italienske møbler og dekor er ikke bare elegante, men allsidige. Deres tidløse skjønnhet passer godt til tremøbler, koselige dekorasjoner, tilbehør i enhver stil som er enkle, usystematiske. Et slikt soverom vil se like bra ut i et luksuriøst herskapshus og i en liten by leilighet, ideer for henne kan være fleksible nok.

Disse soverommene har tremøbler eller smijernsmøbler.

Disse soverommene har tremøbler eller smijernsmøbler.

Bemerkelsesverdige teknikker som smykkeristing og håndlagde design. De gjenspeiler ofte naturlige landskap og andre elementer knyttet til naturen. Håndlaget håndverk, intrikate dekorative design brukes på tradisjonelle materialer som brukes til design av møbler og tilbehør.

Dekorasjon med gull

Forgylte overflater er populære i romersk design (både moderne og tradisjonell) og brukes overalt – speilrammer som har møbler og fliser i mahogny. Selv venene i marmorstein gjenspeiler denne kjærligheten til glamorøst gull.

Italienske møbler og dekor er ikke bare elegante, men også allsidige

Italienske møbler og dekor er ikke bare elegante, men også allsidige

I en annen form manifesterer denne forgylingsstilen seg gjennom tilbehør, ettersom det er mye tilbehør i italienske hus..

De må være av høyeste kvalitet – du finner ikke forbruksvarer i et italiensk hjem. Du vil heller finne elegante smykker som er håndskåret av stein, marmor eller gullbelagt tre og metall. Krystall, glass, speil spiller også en stor rolle i møblering av hus..

Toskansk innredning

Skjønnheten i klar himmel, sypresser, morgentåke skaper kule luftige rom for en god natts søvn – møt dette romantiske Toscana. Myk blå, grønn, gul, rosa, rød – hovedfargene på soverommet og møblene. Tremøbler, vinduslemmer, takbjelker er også slående elementer som definerer stilen..

Gullbelagt trim er populær i romersk design

Gullbelagt trim er populær i romersk design

Hvite, kremfargede, lyse ferskenvegger, benkeplater i hvit marmor dekorert med blomster og små lamper – sjarmerende detaljer om enkel, komfortabel toskansk innredning.

Terrakottafliser, bomull teppe, flerfarget puter, Tradisjonell toskansk veggdekorasjon vil skape en øy av ro fra rommet ditt. Vindusgardiner i bomull med små blomster- eller stripete mønstre, dekorert med blonder på bunnen og langs kantene er praktiske og delikate.

Hemmeligheten bak den toskanske stilen ligger i enkelheten. Det toskanske prosjektet er i harmoni med en enkel hyggelig utsikt fra soveromsvinduet – blå himmel, grågrønne olivenlunder på vakre åser, rolig atmosfære.

Toskansk innredning

Toskansk innredning

Den har en enkel design: “less is better” er et motto som passer veldig godt her.. Typiske dekorasjoner vil være veggdekorasjoner og sconces i smijern. Opprinnelig malerier i rike baguetter, små blomsteroppsatser eller bilder legg til smaken av den gamle verden. Du kan spre myke puter med små blomsterprint eller bruke denne fargen til å polstre stolen din. En blanding av enkle hjemmedekorasjoner, myke blomster, naturlige materialer – typisk for landets dekorasjonsstil.

Siciliansk innredning

Siciliansk er en unik middelhavsstil. Sicilia er en øy i Middelhavet som er påvirket av forskjellige kulturelle påvirkninger fra gresk til arabisk opprinnelse. Matlaging er en flott kunstform på Sicilia, men innredning er også veldig viktig her..

Stilens hemmelighet er enkelheten.

Stilens hemmelighet er enkelheten.

Tradisjonell italiensk dekorasjonsstil med den regionale sjarmen til det vakre Sicilia etterligner teksturer og farger i det sicilianske landskapet. Husene her er dekorert med naturstein, og treprodukter, keramikk ser unikt ut..

Dekorasjonsstilen er knyttet til landsbygda, naturen, varmt vær, mye sol. Sicilianske hus med teksturmaleri, stukkatur, italienske fliser og steiner ser ut som slott, etterlater spesielle inntrykk, skaper uforglemmelige minner.

Graciøse kurver, mørke møbler, rene gardiner, tradisjonelt håndverk, rikt veggteppe, intrikate mønstre og broderte puter skaper siciliansk innredning.

Siciliansk er en unik middelhavsstil

Siciliansk er en unik middelhavsstil

RådFullfør temaet italienske hus på Sicilia med lys, mosaikk, figurer. Speil, kunst vil gjøre en vakker dekorativ aksent. En romersk lysekrone – den siste prikken over i’et på ditt sicilianske soverom.

Det blir interessant for deg:

Leilighetsdesign i japansk stil: Hjemets ro. 220+ (Foto) Interiør i forskjellige rom (kjøkken, stue, bad)

Behersket eleganse i amerikansk stil: Velge design for en leilighet (stue, soverom, kjøkken)

Art Deco i interiøret: 195+ (Foto) design i stuen, kjøkkenet, soverommet. Møbler som vil forandre livet ditt

Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) – Luksuriøs enkelhet med sofistikert design

Retro stil i interiøret (130+ bilder) – Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet

Enkel og allsidig landstil i interiøret i et landsted. 200+ bilder av designens naturlighet og enkelhet

Stue ideer

Siden Italias moderne stil har blitt legemliggjørelsen av avantgarde-tankegangen, er retningene som uttrykker den også forskjellige. La oss prøve å markere tre spesielt interessante tilnærminger til denne kreativiteten, som ofte brukes til å dekorere fasjonable leiligheter og private hus.. La oss dele dem inn i tre systemkategorier:

 • rustikk (land);
 • luksus;
 • dristig samtid.

Liten, klassisk stue

Liten, klassisk stue

Selv om de alle er veldig forskjellige fra hverandre, har prosjektene et felles tema: de er alle påvirket av fortiden, samtidig som de påvirker verdens moderne design. La oss se nærmere på hver av disse visningene for å forstå mer..

Country stil

Rustikk, rustikk italiensk design bruker råvarer til innendørs overflater da de kombinerer forskjellige verdener – nytt med gammelt. Selv om de to verdenene kan være forskjellige, utfyller de hverandre gjennom kontrast..

Vi bor kanskje ikke alle i et italiensk våningshus med synlige gamle murvegger og bjelker, men ideen om å bruke kontrastlinjer mellom nytt og tradisjonelt er et konsept som regelmessig sees i prosjekter som loft eller industriell stil..

Country stil

Country stil

Klassisk luksus moderne

Det luksuriøse designet i Italia tiltrekker en balanse mellom subtil eleganse og udødelig status. Elementer som spisebord og stoler brukes som en mulighet til å være uttrykksfulle og kunstneriske, mens de holder seg innenfor rammen av god smak som utstråler rikdom.. På grunn av dette finner stilen måter å utvikle seg på for å opprettholde originaliteten i sin nisjedesignindustri. Merkelig nok holder inspirasjon fra fortiden konseptet friskt og luksuriøst til enhver tid..

Luksus moderne

Luksus moderne

Moderne glass

Glassarbeid har vært en konstant inspirasjonskilde i århundrer, og derfor finner moderne designere måter å skyve grensene mellom glass og nytt design.. Tradisjonelt italiensk glass har sine røtter i Venezia og Minotti, der kunstnerisk blåst glass har blitt veldig populært i Europa på forskjellige punkter i historien. Nå gjenspeiles tradisjonen med håndverk og kvalitetsglasshåndverk i et nytt design på samme kunstneriske måte, men etter dagens smak..

Memvis stil

Memvis stil

Luksuriøst skinn

Skinn er et annet materiale som Italia er anerkjent som det beste i sin produksjon. Som glass, har skinn en fortid basert på metodene til århundrer gamle verksteder..

Til i dag fortsetter de fineste garveriene i Italia å opprettholde tradisjonelle farging- og solingsteknikker. De gir produktet, laget i Italia, et rykte for luksusskinn. Dette skinnet gjør lenestoler, sofaer eller spisestoler spesielle..

Fet Memphis Style

Den dristigste siden av moderne italiensk design tar en helt annen estetisk vei fra sine mer sofistikerte kolleger.. Når det dreier seg om begrepet moro, farger og veldefinerte former, er det lett å se hvordan denne divisjonen kan finne sine røtter i den italienske Memphis-bevegelsen.. Memphis har utfordret hvordan livet skal se ut, og har overvunnet hindringene for industristandarder ved å sentralisere design rundt farger og former for å uttrykke kreativitet.

Den dristigste siden av italiensk design

Den dristigste siden av italiensk design

Ulike merker, for eksempel Kartell, bruker polyetylen og termoplast til sine egne formål for å lage design med fokus på farge og forenklet form, mens de fungerer som en funksjon..

Hvordan den nye italienske designen påvirker hjemmene våre, kan sees gjennom forskjellige aspekter av dens karakter.. Mens en stil kan fungere sammen med grovheten i den gamle verden, vil en annen finne sin inspirasjon i verdens håndverk som kan brukes til ny luksus. Og den tredje vil gjøre sin vei, med fokus på fortroppen.

Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design) Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design) Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design)

Moderne italiensk stil (230+ bilder): Oppdatert udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design)

VIDEO: Nåde og raffinement i italiensk stil

 

konklusjoner

Italiensk design skaper i seg selv sin egen bølge i den generelle designindustrien, og skiller seg fra resten av verden, for når den kommer inn i hjemmet vårt, tilfører den sin egen karakter og nyhet til rommet..

Previous Post
Σύγχρονες κουρτίνες στο νηπιαγωγείο για αγόρια και κορίτσια: Όμορφα νέα αντικείμενα (175+ Φωτογραφίες)
Next Post
Fargekombinasjoner i interiøret (220+ bilder) Hvordan kombinere forskjellige farger riktig? Velge vinn-vinn-alternativer
Adblock
detector