15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinasjon av bakgrunnsbilder til soverom: 240+ bilder av vakre interiørkombinasjoner

Kombinasjonen av tapet på soverommet

Soverommet er en spesiell komfortsone, så enten det er tradisjonelt, landlig, romantisk eller vilt, gjør det til ditt eget. Det bør være stedet hvor avslapning venter på slutten av en travel dag – ekskluder teknikken fra rommet slik at ingenting vil forstyrre roen. Mitt favorittkonsept noensinne er det moderne store veggmaleriet over sengegavlen, se så fantastisk ut. Materialer, farger, mønstre og motiver – mer detaljert senere i artikkelen.

Vi lager et soverom kompetent

En god måte å oppdatere interiøret på er å lime tapetet.

En god måte å oppdatere interiøret på er å lime inn tapetet.

Med tapetets popularitet igjen, kommer mange designere med nye ideer og design som gjør soverommet til et eksepsjonelt sted. Dette er en rask måte å endre, forbedre innredningen, skape et elegant interiør. Utforsk trendy soveromsdesignideer fra dristige striper, trykk, delikate blomstermønstre til signaturer med flere fasetter.

Fra hverdagen til originale prosjekter

Fra hverdagen til originale prosjekter

Måten du designer soverommet på, avgjør hvordan du sover. Mønsteret og designet med sære overflater og beroligende farger skaper en avslappende atmosfære for dette feriemålet. Fargene som brukes er ikke begrenset til kule eller nøytrale fargetoner.

Vi er ikke begrenset til kalde nyanser

Vi er ikke begrenset til kalde nyanser

Tyngre og varmere farger er også introdusert i boudoiret. Tapeten skal passe til din egen stil, men sjekk ut noen ideer for dette rommet uansett..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Tapet på soverommet – moderne interiørideer, bilder og anbefalinger som ikke kan ignoreres

Et nærmere blikk på et stille sted

Personer med sunn søvn og våknerytm tilbringer minst en tredjedel, og noen ganger nesten halvparten av dagen på soverommene. Dette er en betydelig mengde tid, og derfor er designet til dette rommet så viktig – spiller i økende grad en viktig rolle.

Tidligere var tilnærmingen annerledes, ettersom dette rommet hovedsakelig ble sett på som et funksjonelt område. Litt farge, kanskje litt tekstur var nok, og den mønstrede teksturen ble hovedsakelig brukt til et offentlig område, for eksempel en stue eller spisestue..

Velge tapet for den generelle stilen

Velge tapet for den generelle stilen

Dagens soverom er en designoase, vi legger mye kreativ innsats i denne delen av huset. Bøker, blader og World Wide Web gir mye inspirasjon. Ved å bruke alle slags veggmalerier og moderne materialer kan du oppnå enhver interiørstil, for eksempel:

 • Country Look (Country Look);
 • Lurvet & Boho Chic (Shabby Chic & Boho);
 • Ny romantisk
 • Moderne barokk (moderne barokk);
 • Mid-Century (Mid-Century Style);
 • Loftstil.

Vi oppnår ethvert design med tegninger på lerretet

Vi oppnår ethvert design med tegninger på lerretet

På soverommene våre lukker vi øynene og går i armene til Morpheus. Vi leser også bøker der, ser på TV, forlater verden i noen timer. Men noen ganger kan det være vanskelig å besvime: søvnløshet ser ut til å ha blitt et massivt fenomen..

Derfor bør våre boudoirer bli en annen verden, et rom hvor vi kan slappe av, forsiktig sovne, hvor stress med spenningen i vår daglige rytme erstattes av positive tanker..

Slapp av etter en hard dag på jobben

Slapp av etter en hard dag på jobben

Derfor fortsetter møbler og tekstiler konseptet, spesielt når det gjelder farge: for mye kontrast er skadelig. Møbler skal være funksjonelle, kanskje litt sparsomme. Det samme gjelder pyntegjenstander. Det hjelper på avslapning, søvn, sinnet ditt, som vil være vanskeligere å abstrahere hvis det er kaos rundt, og miljøet er klaustrofobisk..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Regulering av stue og soverom i samme rom (235+ bildedesign): bruk av plassen med fordel og bekvemmelighet

Materialer

Materialet på lerretet må velges nøye

Materialet på lerretet må velges nøye

Bakgrunnsbilder lider vanligvis ikke av alvorlig kondens eller potensielle skader (unntatt i barnerom). Derfor kan de ha hvilket som helst overflatemateriale du ønsker. Her er noen eksempler.

Bakgrunn skal være slik at husholdninger liker det

Bakgrunn skal være slik at husholdninger liker det

 • naturlig;
 • tekstil;
 • metall;
 • ikke-vevd;
 • vinyl;
 • akryl;
 • lær;
 • glassfiber;
 • tekstil;
 • metall;
 • væske.

Styrken og utholdenheten til hver utvalgte type i utgangspunktet

Styrken og utholdenheten til hver valgt type i utgangspunktet

Våt rengjøringstapet består av syntetisk fiber og har forskjellige styrkeegenskaper – med moderat, høy fuktmotstand, moderat og høy ripebestandighet. Du finner denne informasjonen i beskrivelsen, men glassfiber regnes som den mest holdbare og slitesterke. Deres eneste ulempe er et magert mønsterområde, her er de dårligere enn vinyl, som også er fuktresistente..

Lys farge for varme og komfort

Lys farge for varme og komfort

Alle fiberduker er slitesterke og beholder formen, slik at de kan brukes i fuktige rom. De kan fjernes uten bløtlegging for enkelt å endre veggdekorasjonen. Med disse typene påføres limet på veggen, noe som sparer tid og krefter.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Soverom med tapet i to farger 210+ bilder: Designideer som ikke vil la noen være likegyldige

Farger, mønstre og motiver

Farger for humør

Farger for humør

Det er ingen spesifikke farger eller mønstre for soverom. Bare unngå design som er for prangende eller “for høyt”. Ved å følge denne enkle regelen kan du ikke gå galt når du vil velge. Det er imidlertid spesifikke fargekombinasjoner som er mer passende. Følgende fargekombinasjoner er spesielt populære for boudoir:

Populære fargekombinasjoner som vil se vakre ut

Populære fargekombinasjoner som vil se vakre ut

 • svart, rød;
 • svart brun;
 • svart, hvit, sølv;
 • beige, gull, olivengrønn, delikate nyanser av brunt;
 • hvit, gull, brun, beige;
 • mørke tre nyanser, turkis, akvamarin, gull oker, bronse;
 • hvit, blå, lys grå;
 • matchende lyse naturlige nyanser, for eksempel sand, krem, perlehvit;
 • jordfarger kombinert med grønt;
 • hvite, pastellfarger.

Bedre å unngå altfor flamboyante design

Bedre å unngå altfor flamboyante design

Unngå lyse, prangende eller neonfarger. De er for stimulerende og kan forhindre deg i å finne ro (søvn). En atmosfære som er for mørk eller for kald kan også være skadelig for trivsel..

Rolig farge for velvære

Rolig farge for velvære

Kontraster er gode når det er et helt bilde. For et koselig soverom, gi harmoniske mønstre, effekter, materialer.

Når det gjelder mønstre, er det et uendelig utvalg av temaer:

Lag et komplett bilde med interessante mønstre

Lag et komplett bilde med interessante mønstre

 • barokk;
 • blomster;
 • romantisk;
 • geometrisk;
 • nostalgisk;
 • stripete;
 • glam veggdekor.

Harmoniske mønstre for avslapning

Harmoniske mønstre for avslapning

Metall, 3D -strukturer, glassfiber, fløyelsstrømning, naturlige materialer som bambus eller halm, imitasjoner av tre eller stein er bare noen få eksempler på hvordan designerinnredning kan forvandle et soverom til et drømmerike..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Soveromdesign (240+ bilder): nyansene i riktig design

Hvordan lage designerinnredning?

Påføring av designertapet på aksentveggen på soverommene fremhever fremdeles soveromsinteriøret. Det er ofte veggen ved sengen, dekorert med et uvanlig mønster, noe som gjør det til fokuspunktet i rommet..

Stripet tapet utvider rommet visuelt

Stripet tapet utvider rommet visuelt

Baser valget ditt på dine egne stilpreferanser, for eksempel barokk kontra geometrisk, abstrakt eller nostalgisk. Interessante løsninger laget av tre, stein eller fint skinn er også veldig godt egnet for aksenterte vegger. Romantiske, nostalgiske motiver vil alltid være populære i boudoirer.

Vi velger ut fra våre egne preferanser

Vi velger ut fra våre egne preferanser

Men med et vakkert mønster eller design, brukes de til mer enn bare vegger: hva med å dekorere forsiden av en kommode eller garderobe med dem? Et annet populært alternativ er å lage hodegjerden av sponplater eller gips og bruke et vakkert papirmønster på den..

Møbler i samsvar med tapet

Møbler i samsvar med tapet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Nye vakre senger på soverommet: 225+ (Foto) Valg for en behagelig og sunn søvn

Hvordan dekorere vegger med et stort mønster?

Å dekke veggene i et soverom med et stort mønster krever litt raffinement for å skape et sammenhengende helhetsbilde. Gjør det riktig:

 1. Strukturen skal være konsekvent og tydelig avgrenset.
 2. Velg soverom med subtile mønstre, blomster, barokk og geometriske design.
 3. Tenk på høyden og utformingen av rommet. Brede, store eller tredimensjonale tegninger får rommet til å se mindre ut; horisontale striper har en lignende effekt. Det beste alternativet er subtile eller små mønstre og motiver som forlenger rommet..
 4. Tapet av naturmateriale laget av bambus, kork eller urter kan brukes på alle fire veggene. De skaper en veldig varm, koselig og naturlig atmosfære..
 5. Metallveggdekor fanger med sin fantastiske glans og blendende effekter, bruk den til mer enn bare Hi Tech -stil.
 6. Tekstil med striper og skinnende garn gir raffinement og glamour.

Nærbildedesign for en blendende effekt

Nærbildedesign for en blendende effekt

Lag et flerbruksrom for soverommet ved å definere forskjellige “soner”, for eksempel et omkledningsrom eller hjemmekontor.

Rom for barn, tenåringer og flerbruksrom

Barnerom er et multifunksjonelt område der du må lage visuelle blokker mellom sove-, leke- og studieområdene. Tenåringer har imidlertid en tendens til å gå for et visuelt enhetlig utseende og velger ofte å bruke favorittene sine på alle vegger. Velg vegger med et mønster eller motiv som stimulerer fantasien og oppmuntrer til læring.

Bakgrunnsbilder som stimulerer fantasien

Bakgrunnsbilder som stimulerer fantasien

I små leiligheter kan stue og soveplass være i samme store rom. Dette krever subtile visuelle avgrensningslinjer for å skape en behagelig atmosfære. Skillevegger eller hyller er gode måter å lage forskjellige områder på, akkurat som tapet med stort mønster – vær oppmerksom på tapet.

Hyggelig utseende med imitasjon

Hyggelig utseende med imitasjon

Et separat soverom kan deles i henhold til spesifikke krav, for eksempel et leseområde, et lite skrivebord eller et kontor eller omkledningsrom / kommode. Det dekorative veggmønsteret som skaper visuelle grenser gir mulighet for denne separasjonen og opprettholder fortsatt en koselig og rolig atmosfære..

Mønster for trening av øyne

Mønster for trening av øyne

De som er kjent med de siste trendene innen interiørdesign, vet at frittstående badekar eller dusjkabinetter på soverommet er en mani. Jeg antar at dette skyldes mangel på plass. I disse tilfellene er det viktig å sikre at soverommet tapet er vaskbart og fuktresistent, da kondens og damp vil være tilstede..

Vær oppmerksom på fuktresistent tapet

Vær oppmerksom på fuktresistent tapet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kombinasjoner av soveromstapeter: 240+ bilder av vakre interiørkombinasjoner

Tips

 • Kombiner klassiske engelske mønstre med fargeblokker for å skape en moderne stil;
 • sommergule kan gjøre underverker i et rom – og med humøret ditt også. Velg en myk solrik farge med et delikat blomstermønster som gir sjarm til soverommet. Legg til kontrast med grå tepper for å fullføre utseendet;
 • Tenk deg å klatre inn i en tømmerhytte med en brusende åpen ild, koselige pelskåper og puter. Du kan enkelt oppnå denne følelsen hjemme med noen smarte dekorasjoner. Velg mellom bakgrunnsbilder med naturlig effekt, tilbehør med skogstema og mange dyremotiver – rev, hjort og ugler gir et livlig rom. Det er et dristig utseende, men det ferdige rommet vil være varmt og innbydende;
 • svart og grått er ikke alltid dystert. Når de blandes med vakre pasteller, blir disse dramatiske nyanser myke og beroligende for å skape et soverom i jugendstil. Bruk en lys design på veggen med en seng og svart -hvitt illustrasjoner;
 • ikke bruk tapet bare på vegger. De dekker lett benkeplater, hodegjerder eller garderobedører – bruk papir fra tidligere prosjekter eller prøver du måtte ha lagret;
 • striper er en fin måte å endre størrelsen på et rom. Bruk horisontalt for å gjøre et lite rom bredere, eller bruk vertikalt for å få takene til å se høyere ut;
 • Bruk bare tapet på en vegg eller et nisjeområde for en dramatisk effekt. Bland dem med hvite vegger og bleke gulv og legg til bare en aksentfarge som fuchsia for å gi en visuell innvirkning;
 • metalloverflater av høy kvalitet er en flott måte å legge Waw -faktoren til et lite mellomrom. Bare hold deg til den subtile paletten med kaffe, krem ​​og gull for å skape et luksuriøst utseende;
 • rødt og hvitt er en klassisk kombinasjon som har stått tidstesten. Prøv å lage en fransk herregårdstil.

Tonen i soveromsinnredningen din er viktig for kvaliteten på avslapningen du leter etter. Omgi deg med bilder som gir ro, vil hjelpe deg med å slappe av og slappe av etter en lang, stressende dag..

Klassisk cellekombinasjon

Klassisk cellekombinasjon

VIDEO: Ideer til det beste soverommet

konklusjoner

Å legge til et stort bilde i papirformat er den mest populære, raske og enkle måten å få en spektakulær effekt uten å omfordele hele rommet. Fotomaleriene som er enkle å installere, kan lett fjernes, noe som passer for leietakere eller de som ofte endrer omgivelsene. For elskere av klassikerne er et helt arsenal av bakgrunnsbilder av høy kvalitet laget av slitesterkt materiale alltid klare, noe som vil se eksepsjonelt ut.

Previous Post
Μοντέρνο ιταλικό στιλ (230+ φωτογραφίες): Ενημερωμένη αθάνατη πολυτέλεια (κουζίνα, σαλόνι, σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας)
Next Post
Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) – Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger