Glasshyller i rommet på veggen: 150+ Bilder av bruk i stuen, på kjøkkenet, på badet. Hvilket alternativ bør du velge?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Glasshyller i rommet på veggen: 150+ Bilder av bruk i stuen, på kjøkkenet, på badet. Hvilket alternativ bør du velge?

Glasshyller i rommet på veggen

Vegghengte glasshyller kan henges i alle rom i hjemmet ditt. I stuen vil de komfortabelt innkvartere blomster eller en TV, i barnehagen – leker med bøker, på soverommet – fotografier av slektninger, lite tilbehør eller en favorittsamling av figurer, på badet – vaskekluter, såpe, sjampo, geler, og på kjøkkenet – krydder eller retter.

Selvfølgelig er de ikke alltid den best mulige løsningen. Ett interiør krever tre, et annet krever metall; i det tredje ser bare lys, billig plast organisk ut. Men det er stiler som ser ufullstendige ut uten glass. Og dessuten har glasshyller plusser, minuser og funksjoner som skiller dem fra en rekke av alle hyller generelt..

Fordeler og ulemper

Den største fordelen med glass er ett: det er pålitelig. Hvis du ikke kommer til å droppe det, kan det vare i flere tiår uten å endres i det hele tatt eksternt. Men dette er bare en kort oppsummering..

For alltid i trend, alltid relevant

For alltid i trend, alltid relevant

Hvis du går inn på detaljer, vil det være mange flere fordeler:

 • Motstandsdyktig mot aggressive kjemikalier. Den kan vaskes med ethvert stoff – dette vil ikke påvirke verken styrken eller utseendet på hyllene..
 • Lett å vedlikeholde. Glass er motstandsdyktig mot aggressive kjemikalier – men i de fleste tilfeller er det rett og slett ikke nødvendig å vaske det med det. Det er nok å tørke hyllene med en tørr klut, eller hvis de ikke er støvete, men skitne, med en mild såpevann, og den lyser igjen. Rengjøring kan gjøres når det er støv.
 • Motstandsdyktig mot lukt. Treet blir gradvis mettet med dem, sponplaten gjør det raskt, men glasset lukter i prinsippet ikke av noe..
 • Motstandsdyktig mot fuktighet. Høy luftfuktighet, direkte eksponering for vann – glass endrer ikke farge. Det eneste som kan skje med ham er at flekker vil vises på ham, som må fjernes med et spesielt verktøy..
 • Motstandsdyktig mot sollys. Glasset blir ikke mer grumsete, falmer ikke, selv om det hele tiden blir utsatt for solstrålene.
 • Motstandsdyktig mot temperatur og biologiske trusler. Ingen sopp er skummelt for glass, akkurat som parasitter. Den tåler også lett temperaturendringer – den kan plasseres selv på kjøkkenet, ved siden av ovnen.
 • Pålitelighet, holdbarhet. En godt festet hylle laget av triplex eller herdet glass tåler tjue kilo vekt – du kan legge en TV eller flere titalls bøker på den. I tillegg forverres det ikke over tid, deformeres ikke og kan tjene i flere tiår..
 • Stort valg. Glass kan være frostet eller gjennomsiktig, farget eller fargeløst, gravert eller flatt, billig eller dyrt. Det er en passende hylle for enhver forespørsel, for enhver lommebok. Dessuten kan glass kombineres med andre materialer, noe som gir mulighet for forskjellige kombinasjoner..
 • Estetikk. Glasset er vakkert. Det vil få rommet til å se mer romslig, lysere og passe godt inn i stiler. høyteknologisk og moderne, bidrar til å unngå overbelastning i interiøret.
 • Store muligheter for kreativitet. Du kan henge hyllen med egne hender, du kan male den eller lage belysning for den, du kan i utgangspunktet tegne en skisse som den skal lages etter. Store muligheter for en person med fantasi.

Det viktigste er ikke å overbelaste interiøret

Det viktigste er ikke å overbelaste interiøret

Moderne glass er praktisk talt trygt, hvis du ikke tar tynne hyller til en lav pris. Selv om det går i stykker (og dette kan skje selv om du håndterer ting forsiktig), smuldrer det ikke i mange fragmenter, men sprekker i store fragmenter med stumpe kanter som er enkle å samle.

Blant ulempene er:

 • Mangel på motstand mot mekanisk skade. Hvis du ikke tar dyrt glass med glass for mange penger, vil et sterkt slag være nok til å dele hyllen i flere deler. Derfor, i barn glasshyller anbefales å henges høyere enn barnet kan nå – bare i tilfelle.
 • Glatt overflate. Hvis glasset ikke er spesifikt, behandlet med sand og derfor grovt, forblir overflaten glatt. Det er bedre å ikke sette ustabile objekter på den, men legge noe lignende servietter.
 • Pris. Virkelig vakkert og slitesterkt glass er dyrt.

Må være forsiktig fordi glasshyllene er glatte

Må være forsiktig fordi glasshyllene er glatte

I tillegg kan glasset bli riper hvis du gnir noe over det eller prøver å skrubbe det av med en metallsvamp, så du bør være litt forsiktig..

Varianter

Før du demonterer hvilket tilbehør som brukes for å gjøre hyllene vakre, og hvilke materialer som brukes på dem og gjør dem motstandsdyktige mot det ytre miljøet, er det verdt å finne ut hvilke hyller som generelt er.

Wireframe

Slike hyller, som navnet tilsier, er ikke festet direkte til selve veggen, men til rammen som er hengt på den. Hvis den er lukket, viser det seg faktisk et skap med glasshyller, hvis den er åpen, så er den vanlige veggkonstruksjonen.

Wireframe -alternativ for valg

Wireframe -alternativ for valg

Følgende materialer kan brukes til rammen:

 • Glass. Hvis interiøret krever letthet, luftighet, gjennomsiktighet, og du fortsatt vil lage hyller på en ramme, er dette alternativet best egnet. Alle fordelene med rammen og hyllene er de samme, helhetsinntrykket er harmonisk og hyggelig. Dessuten, hvis du er klar til å bruke penger, kan du bestille en ramme i en annen farge eller behandlet på en annen måte. Kombinasjonen av gjennomsiktige hyller og en glassmaleri ser den mest interessante ut..
 • Tre. For all sin gjennomsiktighet ser glass ut som et litt kaldt materiale. Tre vil bidra til å balansere dette inntrykket, for å gjøre helhetsinntrykket mer koselig og varmt. Det er imidlertid ikke så pålitelig – det er redd for fuktighet, tåler ikke temperaturendringer, det kan ødelegges av sopp eller parasitter. Det er vanskeligere å vaske det; du kan ikke behandle det med aggressive kjemikalier. Kombinasjonen er egnet for stue, men ikke for baderom eller kjøkken.
 • Metall. Glassets kulde kombinert med kaldheten i metallet er ideell for høyteknologisk. Du kan plassere hyller på badet, på kjøkkenet, hvor som helst, siden metallet heller ikke er redd for fuktighet, ekstreme temperaturer eller sopp. Med mindre det er en barnehage, ville en slik kombinasjon være for streng..
 • Plast. I motsetning til metall er det bra for barnehagen – det fortynner glassets alvorlighetsgrad, legger til lyse farger. Det er bedre å ikke plassere det på kjøkkenet, fordi det er redd for ekstreme temperaturer, det kan smelte. På badet – det er mulig, siden plast er helt ufølsom for fuktighet. I stuen eller soverommet vil det bare se bra ut i bestemte interiører, siden det alltid virker billig.
 • Sponplater og andre materialer av denne typen. De er redd for bokstavelig talt alt – fra behandling med aggressive kjemikalier til høy luftfuktighet. Det kan råtne eller tørke ut, det kan, hvis det gjøres dårlig, avgi giftige røyk. Men hvis du velger satsen godt, kan det ikke se verre ut enn ekte tre til en mye lavere pris..

Tre - som grunnlag for arrangement av hyller

Tre – som grunnlag for arrangement av hyller

Formen på rammen kan være hvilken som helst – fra geometrisk til mer interessant som et forgrenet tre eller et piratskip.

RådHvis du vil få et virkelig originalt design, kan du bestille det i henhold til tegningene dine. Hvis du ikke kan skissere fantasien din – betal designeren.

Veggmontert

Rammen er hengt på veggen, hyllene er festet til den – dette er forståelig. Men det er også rent veggmonterte hyller, som festes direkte på veggen ved hjelp av spesielle festemidler, mellom hvilke glasset er festet..

Vegghyller i interiøret

Vegghyller i interiøret

De er forskjellige:

 • Regelmessig. Rette linjer, festet med festemidler, har vanligvis en geometrisk form – enten et rektangel eller en trekant, eller med avrundede hjørner. Ikke preget av originalitet, den vanligste.
 • Hengslet. Bolter er festet til veggen, en hylle er hengt på dem med en kjede, ledning eller til og med fiskesnøre. De er ikke egnet for store størrelser og store vekter, siden festet vil være veldig sterkt og derfor tykt – så mye at det vil se uestetisk ut.
 • Støpt. De er også festet med festemidler, men er forskjellige i form. Dette er hyller med hevede kanter, i form av en kube eller halvkule, en spiral eller en sikksakk – i form av en relativt kompleks form. Kom i form av stiger.

Hyller kan også bygges inn i en nisje

Hyller kan også bygges inn i en nisje

Hver for seg skiller hjørnene seg ut – de har formen som en trekant, de er innebygd i hjørnet av rommet. Brukes vanligvis der det er nødvendig å spare plass, for eksempel et lite bad eller en liten stue.

RådStøpte er dyrere, vanlige er billigere. Hengslede er ikke vanlige, du må enten fikse det selv, eller bruke tid på å lete etter en god mester.

Hjørnehyller for småting

Hjørnehyller for småting

Glasstyper

Glass kan være forskjellige – og hyller laget av forskjellige typer vil se annerledes ut. Videre vil de være i stand til å motstå forskjellige belastninger, de vil oppføre seg annerledes ved påvirkning.. Tildele:

 • Ark glass. Tynn, gjennomsiktig, brukt i flere tiår. Billig, går i stykker i mange små fragmenter.
 • Herdet. Avfyrt ark, som på grunn av effekten av høy temperatur har blitt mye mer motstandsdyktig mot mekanisk belastning. For å bryte det, må slaget være sterkere, og fragmentene vil være store, med stumpe kanter..
 • Triplex. Slitesterkt glass, som er laget av flere lag limt med en spesiell film, påvirker ikke gjennomsiktigheten, men gjør resultatet mye mindre følsomt for mekanisk belastning. Det er fra triplex at de fleste frontruter er laget, så vel som det berømte skuddsikre glasset..
 • Flyte. Den lages ved å helle en smeltet glassmasse på smeltet metall. Som et resultat er overflaten helt flat, tykkelsen er den samme overalt. De fleste moderne vinduer er laget av det, så vel som møbler, og speilene.
 • Forsterket. Den er laget på grunnlag av et metallnett, som gir styrke, og ligger halvannen millimeter under overflaten. Ved påvirkning bryter det av, men som oftest skjer det ingenting. Det er ikke helt gjennomsiktig – rutenettet deler det i små firkanter. Gjelder bare store hyller designet for å bære tung vekt.
 • Akryl. Faktisk ikke så mye glass som en spesiell gjennomsiktig plast. Den er billig, veier to ganger lettere enn vanlig, og tåler et slag fem ganger sterkere. Den kan bores, males, kuttes om nødvendig. Samtidig lyser den lett (noe som betyr at den ikke kan brukes på kjøkkenet), den blir lett riper.

Akrylglass ser ut som vanlig plast

Akrylglass ser ut som vanlig plast

Du må velge materialet avhengig av hvor det skal brukes. For en liten hylle på badet gir det ingen mening å kjøpe en triplex, og for en stor under en TV er akryl definitivt ikke egnet.

I tillegg er det viktig å vurdere at spesifikk behandling er hovedmåten for å dekorere hyllen.. Følgelig, hvis du vil ha et glassmaleri, vil du ikke kunne kjøpe kablet glass, siden de ganske enkelt ikke stemmer overens..

Dekoreringsmetoder

Selve den gjennomsiktige hyllen virker vakker, men det er måter å endre utseende på, for å gjøre den litt mer original, egnet for et bestemt rom. For å gjøre dette kan du enten bruke behandlingsfunksjoner eller lys..

Gjør interiøret mer originalt

Gjør interiøret mer originalt

Hva er behandlingen?

Glass behandles på forskjellige måter – vi kan vurdere at dette er en hel kunst. Det er:

 • Glassmaleri. Glassmaleri er en god løsning hvis du trenger en sterk aksent, og det vil ikke være for mange gjenstander å stå på dem. Selvfølgelig er det ikke verdt å omslutte komplekse tomter i et glassmaleri, ingen vil se dem uansett, men enkle mønstre, blomster, fugler vil se lyse og attraktive ut. Glassmalerier samles vanligvis fra fargede glass i forskjellige størrelser og former, og settes deretter sammen og omslutter den ferdige tegningen i en glassdel i ett stykke-så det blir ikke lett å bryte den.
 • Fusjonerer. Faktisk det samme glassmaleriet, men dekorert på en litt annen måte. Mindre glassbiter legges på vanlig glass og samler en tegning fra dem, hvoretter resultatet bakes ved en temperatur på åtte hundre grader. Som et resultat flyter formen litt, men det er nå ekstremt vanskelig å bryte det, og enda vanskeligere å skille det fra det originale arket. En god løsning for barnehagen – for det første for ikke å gå i stykker, og for det andre kan barnet delta i å lage en skisse.
 • Sandblåsing – gjennomsiktig frostet glass. Det oppnås som et resultat av eksponering av et vanlig ark for de minste sandpartiklene under høyt trykk. Resultatet er en litt ru gjennomskinnelig overflate som ser imponerende ut, spesielt hvis en del bevisst ble avdekket under behandlingen og en tegning ble oppnådd. Ser spesielt bra ut på bokhyller hvis tegningen er et mønster langs kanten som forblir godt synlig. Den eneste ulempen er at slikt glass får mange mikroskopiske sprekker under behandlingen og blir mindre holdbar..
 • Etsing – gjennomsiktig frostet glass med vakre lynlignende spor. Ser imponerende, grovt ut, kantene på sporene er jevne, glatte, uten mikrosprekk.
 • Fotoutskrift. Den er laget ved hjelp av triplex, der ønsket mønster er trykt på filmen mellom lagene. Det viser seg lyst, tegningen er godt synlig. Du kan bytte den ut med tørkede blomster eller blader hvis du ønsker det. Dette påvirker ikke styrken, triplexen smuldrer fremdeles ikke i fragmenter, men bare sprekker.
 • Diamantsprøyting. Gir gjennomskinnelig frostet glass, lyst, vakkert mønster.
 • Mønstret. Et pryd påføres på toppen, som kjennetegnes ved relieffet.
 • Antirefleks. Gir normal gjennomsiktighet som ikke kaster blending i solen. Ser spesielt bra ut hvis det er krystall på hyllen.

Mobile hyller er veldig praktiske

Mobile hyller er veldig praktiske

I tillegg til kompleks behandling er det også en enklere, som kan gjøres med nesten alle typer glass:

 • Farge. Farget glass er laget av triplex ved å farge filmen. Det gjøres ved å dekke den vanlige emaljen med farget emalje eller male over med akrylmaling. Paletten er rik, valget er bredt, resultatet slår ikke oftere, ikke lettere enn gjennomsiktig.
 • Speil. Speilsprøyting utføres på arket og får en vakker reflekterende overflate. Ser bra ut på badet eller i et høyteknologisk rom.
 • Sluttfarge. Den lyse enden er laget i gjennomsiktig glass, noe som gir hele hyllen et svakt fargeglimt og ser også ganske estetisk tiltalende ut.
 • Matt farge. Frostet farget glass fås ved enten etsing eller sandblåsing. Da er det ikke bare grovt, men også lyst.

Farget glass er mye lysere og ser vakrere ut

Farget glass er mye lysere og ser vakrere ut

Du kan utfylle helhetsbildet ved å tegne eller lage et glassmaleri, ikke på hyllene selv, men på en glassramme for å fikse dem. Så det blir bedre sett, helhetsinntrykket blir mer komplett. Dette er imidlertid ikke egnet for alle interiører..

RådDu kan bestille hyller i henhold til din egen skisse – men dette vil i tillegg øke prisen.

Hvordan dekorere en hylle med LED -stripe?

En aksent med lys er en god interiørløsning, spesielt hvis du vil markere hyllene med innholdet. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke ikke utdaterte glødelamper, men en LED -stripe – for det første varmes det ikke opp, noe som betyr at det ikke vil skade situasjonen, og for det andre lar det deg ikke bare justere lysstyrken til bakgrunnsbelysning, men også fargen.

Den enkleste måten er å feste tapen over en hylle eller under en hylle – den er ganske enkelt limt på veggen og kaster lys på de eksponerte gjenstandene, eller belyser dem nedenfra. Ingen ekstra maskinvare er nødvendig, bare lim er nok.

Belysning gjøres ved hjelp av LED -stripe

Belysning gjøres ved hjelp av LED -stripe

Men du kan handle annerledes, slik at hyllen blir opplyst som fra innsiden. For å gjøre dette må du kjøpe en metallprofil og fikse båndet i den.

Dette gjøres i fire trinn:

 • kjøp en aluminiumsprofil, kutt av så mye at den er nøyaktig langs hyllens lengde, slip den slik at det ikke er uregelmessigheter;
 • bore hull i den nedre delen av profilen, bore hull med samme diameter i veggen, og fest den første til den andre ved hjelp av selvskruende skruer eller plastdyner;
 • sett LED -stripen inn i det åpne sporet i enden av profilen – og hvis den er lukket, lim deretter tapen langs profilens nedre kant og lukk skruene.
 • Sett glasshyllen inn i profilen – hvis den sitter for tett, kan du bruke den med en gummiklubbe for å kjøre den forsiktig inn.

Baklyset fyller en vakker dekorativ rolle

Baklyset fyller en vakker dekorativ rolle

Resultatet er et mykt opplyst design som kan settes til farge i forbindelse med lysintensitet.. Hvis den samtidig er matt, vil effekten være spesielt hyggelig – lyset vil være diffust, svakt.

RådDen opplyste hyllen med favorittleker vil hjelpe barnet ditt til å takle frykten for mørket. Og hver kvelds fargevalg kan gjøres om til et underholdende spill..

Det blir interessant for deg:

Hvordan lage hyller i det indre av et rom med egne hender? (230+ bilder) Et utvalg av vakre og moderne ideer

Glasshyller i det indre av rommene

For at glasset skal se ut, må det være på plass. I hvert rom er dette stedet litt annerledes enn resten..

Vi passer inn i det indre av badet

Vi passer inn i det indre av badet

Baderom

Det er godt å bruke dyrt glass og hjørnehyller her, som ikke vil ta mye plass, siden selve badet vanligvis er lite. Heng innen rekkevidde, ikke for lavt til å støte, ikke for høyt for å nå komfortabelt. Et annet vanlig sted for en hylle er under speilet. Hvis du gjør et høydepunkt for det, vil dette hjelpe deg med å se ansiktet bedre for kvinner – med mer praktisk sminke. En gang i blant må hyllen tørkes, fordi det kommer fuktighet på den, og dette etterlater flekker. Det er fornuftig å bare kombinere med andre materialer hvis det er metall – alt annet er redd for høy luftfuktighet.

Må henges innen rekkevidde for alle

Må henges innen rekkevidde for alle

Barn

Her skal glasset være spesielt sterkt, plassert over nivået som barnet vanligvis løper på. Hjørnene er avrundet slik at hvis noe skjer, skader han seg ikke. Bakgrunnsbelysningen kan være et nattlys, leker eller bøker kan plasseres på selve hyllen. Et vanlig sted for henne er over bordet, hvor du kan legge skoleartikler og barnet er mindre sannsynlig å støte. Det går bra med lys plast, siden selve ideen om et barnerom vanligvis innebærer lyse farger, og ikke den sublime innstrammingen av rent glass.

Kjøkkenet er et bra sted for slike design.

Kjøkkenet er et bra sted for slike design.

Kjøkken

Dyrt glass kan henges opp selv på arbeidsforkleet, nær ovnen – selv om du ved et uhell berører det, skjer det ingenting med det. Resten er bedre å henge i nærheten, for ikke å skade under tilberedningen. Ordne krydder (ser spesielt godt ut i de samme vakre glassburkene), frokostblandinger, retter. Rengjør så ofte som mulig, siden det ikke tar mye tid, og å tørke av ferskt fett eller juice er lettere enn å skrubbe det av når det allerede er tørt.

Lys aksent for å tiltrekke seg oppmerksomhet

Lys aksent for å tiltrekke seg oppmerksomhet

Stue

Her er glass kanskje ikke for dyrt – det viktigste er at det ser bra ut. Du kan bruke hyller til bøker, tilbehør, servise, til og med en TV. Plasser på et iøynefallende sted, slik at de er en lys aksent, tiltrekker seg oppmerksomhet. På samme tid er det viktig å sikre at det ikke er ubalanse, en blanding av farger, overdreven lysstyrke – aksenten passer bare i relativt nøytrale rom, der det ikke vil være noen byster. I andre tilfeller kan du plassere hyllene i hjørnet uten å fokusere på dem, slik at de utelukkende er en del av interiøret..

Når det ikke er plass til dine favoritt ting

Når det ikke er plass til dine favoritt ting

Soverom

På soverommet er glass godt fortynnet med tre – likevel brukes kaldt høyteknologisk sjelden i dette rommet. Du kan fikse dem i hjørnet hvis du ikke vil trekke oppmerksomheten til dem (og for eksempel bruke til å ordne bilder av slektninger eller vise grønne planter), du kan mot veggen, legge til glassmalerier eller gravere dem hvis du trenger en aksent. Bakgrunnsbelysning kan være en god løsning spesielt for et soverom – det kan brukes i stedet for et nattlys, programmert slik at det gradvis falmer og forlater rommet i mørket. Spredt lys på frostet glass ser spesielt godt ut.

En god løsning for soverommet

En god løsning for soverommet

Uansett hvilket rom hyllene befinner seg i, bør du alltid sørge for at de er sammensatt egnet for alt annet. Farget – om de matcher hovedfargen i interiøret. Gjennomsiktig – er de ute av det generelle konseptet?. Matt, speilet, gravert, glassmaleri – alle hyller bør utfylle designideen og ikke ødelegge den.

RådFor å sikre at resultatet ser bra ut, tegner du det på papir eller lager det i et spesialprogram..

Forfinet sjarm i alle rom

Forfinet sjarm i alle rom

Velge hyller i butikken

Etter å ha valgt alt – fra hvilket materiale hyllen skal være og hvordan den skal dekoreres, kan du gå til butikken og kjøpe enten en ferdig struktur eller glass for det. I alle fall må du ta hensyn til viktige nyanser, den første er tykkelse.

 • Fire millimeter. Tynn hylle, lett å bryte hvis den ikke er laget av forsterket glass. Ser uverdig ut, tåler vekten av et par dusjgeler eller en vektløs figur. Under noe mer vesentlig vil det sprekke.
 • Fem millimeter. Litt mindre subtil, men fortsatt lett å bryte. Vinduer er laget av slikt glass, plassert under glasset slik at personen som sitter bak ham kan legge ut alle nødvendige papirer uten å skade dem. Passer til hyller, men det er fortsatt bedre å foretrekke en litt tykkere.
 • Seks millimeter. Gjennomsnittlig tykkelse, som regnes som standarden. Du kan sette bøker, flere figurer, en samling retter. Det er vanskeligere å bryte, selv om det er mulig. Ser pålitelig nok ut.
 • Åtte til ti millimeter. Tykk, gjelder virkelig betydelig vekt. På en slik hylle kan du sette en TV, legge bøker på den, sette opp en hel tjeneste. Det er vanskelig å bryte hvis det er laget av triplex – det er nesten umulig. Ser ikke bare pålitelig ut – solid.

Vær oppmerksom på tykkelsen på glasset

Vær oppmerksom på tykkelsen på glasset

I tillegg til tykkelse, må du ta hensyn til noen nyanser som er direkte relatert til produktets kvalitet:

 • Integritet. Det bør ikke være sprekker, flis, små luftbobler i glassets tykkelse – alt dette indikerer dårlig kvalitet, at ett slag er nok til å bryte det.
 • Monotoni. Glasset skal ikke ha noen grumsete flekker, små defekter, andre ubehagelige ting – det skal være helt gjennomsiktig eller, hvis det er farget, helst monokromatisk.
 • Dokumentasjon. Selgeren må ha et sertifikat for glasspartiet, og det er verdt å gjøre seg kjent med det før du kjøper. Hvis det ikke er noen dokumenter, kan dette tyde på dårlig kvalitet på varene..

Glasshyller i rommet på veggen: 150+ Bilder av bruk i stuen, på kjøkkenet, på badet. Hvilket alternativ bør du velge? Glasshyller i rommet på veggen: 150+ Bilder av bruk i stuen, på kjøkkenet, på badet. Hvilket alternativ bør du velge? Glasshyller i rommet på veggen: 150+ Bilder av bruk i stuen, på kjøkkenet, på badet. Hvilket alternativ bør du velge?

Glasshyller i rommet på veggen: 150+ Bilder av bruk i stuen, på kjøkkenet, på badet. Hvilket alternativ bør du velge? Glasshyller i rommet på veggen: 150+ Bilder av bruk i stuen, på kjøkkenet, på badet. Hvilket alternativ bør du velge?

Når glasset er levert, er det verdt å sjekke integriteten igjen, før kvitteringen signeres – alt kan skje på veien, og ikke alle ansatte innrømmer det.

RådHvis du bestemmer deg for å ta glass hjem i bilen eller på offentlig transport, vær forsiktig – hvis du bryter det, må du kjøpe et nytt, siden verken produsenten eller selgeren er ansvarlig for det lenger..

Generelt er glasshyller egnet for å utfylle interiøret, gjøre det litt mer luftig, gjennomsiktig og dristig. Vis fantasien din – og se hvordan et rom kan transformeres etter at de befinner seg i det.

Previous Post
Μοντέρνος μοντέρνος σχεδιασμός του συνδυασμένου μπάνιου με πλυντήριο ρούχων. TOP 10 ιδέες για εξοικονόμηση χώρου + 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) – Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector