Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) – Luksuriøs enkelhet med sofistikert design

Moderne stil i interiøret i leiligheten

Art Nouveau -interiøret er romantisk og delikat, det kan være stramt og sterkt. Glatte linjer, avrundede former gir nåde og letthet, mens naturlige farger og naturlige materialer understreker sjarmen i naturen. Denne stilen koster. Men ved å gjenskape ekte modernitet, få et mesterverk.

Stilfunksjoner

“Hver gang har sin egen kunst, hver kunst har sin egen frihet”disse ordene ble skrevet på fasaden til en av de mest kjente bygningene i Europa og ble mottoet for tilhengerne av jugendstilen.

Selv helt i begynnelsen av sin eksistens demonstrerte interiøret en helhet, som kombinerte arkitektur, plastisitet og maleri. Forfining og mykhet i linjer, dempede farger komplementerte perfekt brutaliteten til smidd metall. Mange kombinasjoner ga originalitet og uventet utførelse..

Hovedtrekkene i Art Nouveau, som lett kan oppdages med det blotte øye – den myke plastisiteten til linjer og malte ting, forener jugendstil kunstnere og designere. Når det gjelder oppsett, mangel på stiv symmetri.

Art Nouveau interiør, romantisk og delikat

Art Nouveau -interiør, romantisk og delikat

For å skape et interiør i jugendstil må det være en rekke autentiske ting. Alt du ikke trenger for å være i harmoni med disse tingene, da er ikke interiøret irriterende. En stor mengde ny smak er i russisk modernitet.

Stilen er egnet for leiligheter med en ikke-standard layout. Et landsted innredet i denne stilen ser vakkert ut.

Moderne, har alltid en forfatterfarge. Det vil si at du alltid kan skille hånden til en mester eller europeiske mestere. Individualitet er av stor betydning, det er enda vanskeligere å tegne hvis du selv ikke lever i denne epoken og ikke føler den samme individualiteten..

Glatte linjer, avrundede former gir nåde og letthet

Glatte linjer, avrundede former gir nåde og letthet

Linjen av svøpet som Art Nouveau valgte, kunne finne en kilde til inspirasjon i naturen, gå tilbake til nasjonale tradisjoner og ta et nytt blikk på designprinsippene. Kanskje kravene i vår tid ligner noe på den moderne tiden. Det er ikke tilfeldig at de begynte å velge ham oftere og oftere..

En viktig oppgave er å velge et designalternativ:

 • Full rekonstruksjon av originalen, den dyreste løsningen. Du må observere de minste detaljene for å oppnå det sanne bildet..
 • Dekorativt alternativ. Der det er etterligning av stil, ved hjelp av grunnleggende elementer.
 • Design med flere elementer og fargetilpasning.

Du kan begynne å designe rom, og husk regelen om naturinspirasjon, grasiøse krøller og naturlige farger.

Denne stilen er kostbar

Denne stilen er kostbar

Kjøkken

Til kjøkken i jugendstil er et romslig rom flott. Den lille vil ikke se så imponerende ut, men hvis valget likevel falt på dette designprosjektet, kan det hende at alt bare må ta hensyn til noen detaljer..

Karaktertrekk:

 • Bruk av glatte overflater så vel som lakkert.
 • Elementer i møbelglass, forkrommet.
 • Blomsterpynt i interiøret.
 • Nødvendig moderne teknologi.

Et stort rom er egnet for et slikt kjøkken.

Et stort rom er egnet for et slikt kjøkken.

RådVegger bedre å male i en ensfarget farge. Bakgrunn er upassende, gjelder også paneler. Brukt glass tapet eller keramikk flis liten størrelse.

Flisen må være uten mønster, og det er viktig å bruke fugemasse mellom sømmene..

Kombinasjonen av forskjellige teksturer vil understreke den moderne stilen. Vakkert polert skap og møbler fra ubehandlet tre.

Det er lurt å velge møbler i monokromatiske farger eller med elementer av vegetasjon..

Det er bedre å male veggene i en ensfarget farge.

Det er bedre å male veggene i en ensfarget farge.

Velkommen:

 • glassinnsatser med dekorativ behandling;
 • fotoutskrift;
 • håndmalte møbler fasade;
 • fresing.

Bord kan ha en lys aksent eller omvendt i tone kjønn. Et massivt bord med tynne lange ben vil se bra ut. Stoler med mykt trekk og flotte ornamenter. Og hele denne komposisjonen skal være i midten av rommet..

Skjenken er en klassiker i spisestuen, ganske populære moderne møbler, så vel som skjenken. Forskjellen mellom Art Nouveau-skjenker og skjenker er fasetter, blomstermønstre, både på tre og metall, myke kurver på glassmalerier.

Alt skal passe og harmonisere

Alt skal passe og harmonisere

Utfyll designet rett gardiner, vakre vaser. Blomster på bordet i midten og porselenretter vil være en fantastisk fullføring av komposisjonen..

Et vakkert dyrt maleri vil tilføre rommet personlighet. Det er verdt å merke seg at alt bør kombineres og i harmoni, fargeskjemaet med metallelementer, fraværet av patos og overflødig understreker smaken, samt følelsen av proporsjon.

I moderne jugend er det sentrale stedet okkupert av kjøkkenøya, tar mindre plass enn et tradisjonelt bord og er mer funksjonelt. Det er praktisk å organisere et buffébord med ham, hvor hver gjest fritt kan komme opp for en matbit eller en drink..

Nye detaljer blir gradvis lagt til denne stilen, men de viktigste nyansene forblir:

 • følge linjens klarhet;
 • minimum antall farger;
 • stor plass;
 • rolig belysning.

Kjøkkenmøbler, det er ønskelig at det er lett, for muligheten til å omorganisere, endre interiøret, oppdatere utseendet på rommet.

Hold deg til klare linjer

Hold deg til klare linjer

Stue

Hoveddel stue Er møbler. Moderne møbler kan deles inn i to typer:

 1. Sofistikert kombinasjon av forskjellige tresorter og lakkert finish.
 2. En vellaget eik, og over tid, en ren, edel nyanse.

I et moderne jugendinteriør blir gamle møbler ofte restaurert, som kombineres med en gylden nyanse med innredningen og utformingen av rommet..

Stoler av trangt skinn med blomsterpynt av eik.

Hoveddelen av stua er møbler

Hoveddelen av stua er møbler

Innredningen er et viktig øyeblikk i utformingen av stuen, fordi det er han som kan utfylle de manglende øyeblikkene i rommet. I jugendstil var det dekorative motivet helt basert på plantelinjer, temaer og skapte derved ensomhet med naturen, som var ganske populær helt fra begynnelsen av modernismens vekkelse i interiøret. Blomster må ha vært stor, frodig, noe som kan bli en slags aksent i dette rommet. De støtter hele systemet.

Ornamenter i rommet er ofte til stede og alltid på plantetemaet. Ornamenter er nødvendigvis ikke hentet fra russisk jugendstil. Belgisk-franske mønstre passer godt til russisk jugendstil, spesielt på dører og glass. Ornamenter matcher også antikke møbler.

Innredning er et viktig designpunkt

Innredning er et viktig designpunkt

Møbler

Disse møblene er heller ikke typiske for sin typiske modernistiske stil, nye former, materialet til karelsk bjørk, som er et virkelig russisk materiale. En annen karakteristisk egenskap ved interiøret er monsteret. Typisk plante for jugendtiden. Det er en klar overlapping og parallell med bandoen. Blomstermønstre på møbler ekko eller minne om monsterblader.

Ikke-standardmøbler med uvanlige former vil perfekt utfylle stilen. Stor bordplate med tynne ben vil være veldig nyttig.

Sofa og stoler må være ett sett. Møbler laget av ett materiale, en tresort vil se bra ut. En hjørnesofa er et godt alternativ. Det anbefales å sette møblene i formen “P”, “G”.

Ikke-standardmøbler med uvanlige former

Ikke-standardmøbler med uvanlige former

Et sært element av innredning – en stor, stor blomst, som var en slags aksent i stua, støttet alle blomstertemaene som er tilstede i tekstiler, møbler, malerier.

Et stort problem i den historiske stilen er å lage polstrede møbler. Det var ikke vanlig å sette en sofa midt i rommet. Stoler og lenestoler kunne stå i midten. Det er veldig vanskelig å finne møbler i et historisk interiør, enten det er klassisk eller moderne. Skinnmøbler var mer typiske for moderne.

Sofaene var skinn, harde, klumpete, ikke beregnet for plassering i stuen, skap med trehyller. Det var ganske mange tomme plasser med små grupper: et bord og en lenestol, eller et lite bord og lenestoler, samt et stort bord i spisestuen.

Hjørnesofa er et godt alternativ

Hjørnesofa er et godt alternativ

Dører

Interiøret begynte å bli bygget ikke i henhold til prinsippet “angitt fra høyre og fra venstre – to identiske innganger”, men i en sirkel. Leilighetene er bygget på enfilad måte: vi går inn i gangen, deretter stuen, kontoret, soverom og så videre, derimot gangen det ble laget en hall, som også kobles til stuen, som gjør det mulig å gå inn i to rom. La oss oppsummere at enfiladekonstruksjonen til en leilighet lar deg gå fra ett rom til et annet i en sirkel, faktisk har alle rom to dører: den ene kan skrives inn, den andre kan gå ut. Typisk nok for jugendstil.

På en måte gjentar den rundheten, glatte linjer som var i naturen. Generelt har Art Nouveau oppbrukt sine ideer og dekorative motiver fra naturen..

Enkelt, diskret alternativ

Enkelt, diskret alternativ

I utgangspunktet har dørene i jugendstilen glassinnsatser med falsetto. Glassmalerier finnes ikke bare i det moderne. Innsatsene er en tone lysere, rammen er mørkere. Det er også typiske jugendkrøller og uregelmessige linjer som ligner en blomst..

Francen til den belgiske grenen av modernisme er preget av økt dekorativitet. Det er et slikt begrep “piskesporet”, en jevn kurve. Grønnsaksformer grenser til denne linjen, som fletter seg sammen og krøller seg. Favorittblomster i denne perioden – iris.

Å utvikle kvinnelig hår, som skaper den samme effekten, og formene på møbler, er veldig nær “piskens slaglinje”. Dens plastisitet, dynamikk, toner, som burde skape det grunnleggende konseptet. Dette er jevnt buede linjer, rent dekorative motiver var underdanige. Det manifesterte seg i form av møbler, alltid buede glatte linjer.

Passer til garderobe

Passer til garderobe

Glassmalerier vises etter en lang glemsel akkurat i jugendperioden. Som etter renessansen forsvant de fra interiøret. Moderne glassmalerier er stilige, mer behersket. Formen på glassmaleriet og dekorativ dekor kan være på veggene, noe som viser seg i en semi-mosaikktegning. Hun er alltid nær i sin stil, det vil si at det er et ensemble av svingete linjer som kan passere fra designet.

Bakgrunn

Veggdekorasjon spiller en stor rolle i enhver stil. Art Nouveau -stilen har en viss retning, men den vil fortsatt kunne glede seg med en rekke forskjellige diskret mønstre og nyanser..

Du kan stole på minimalisme og bruke kombinasjoner av lyse og lyse farger i veggdekorasjon. For å gjøre dette, ikke rot rommet med møbler, da blir det lettere å fremheve tapetet..

Veggdekorasjon spiller en stor rolle i enhver stil

Veggdekorasjon spiller en stor rolle i enhver stil

Papir tapeter brukes ikke i denne stilen, vanligvis er veggdekorasjonen limt over med flytende tapet, eller de er helt fraværende. Myke farger brukes:

 • sand;
 • krem,
 • kremete,
 • perle,
 • fersken.

Slike nyanser forstørrer rommet visuelt, og er fantastisk kombinert med innredningens glatte linjer..

Hvis det tas en beslutning om å male veggene grå eller asfaltfarge, kan du dekorere dem med forskjellige blomsterpynt, dette vil bidra til å unngå dysterhet. Trepaneler er egnet, men bare i en lys nyanse.

Veggdekorasjonsplakater

Veggdekorasjonsplakater

Funksjoner av art nouveau tapet:

 • Typene som har et mønster av murstein, naturstein, skinn vil understreke særegenheten og enkelheten i designet.
 • Modeller med glatte linjer, bølger, ornamenter, asymmetriske mønstre i kombinasjon med monokromatiske innlegg er egnet for store romslige rom, og understreker det høytidelige utseendet.
 • Populære modeller med uvanlige teksturer og pregede mønstre.
 • Bakgrunn med effekten av et glansfullt overløp, på veggene under solens stråler ser flott ut, og gir luksus til utformingen av rommet.
 • Bakgrunn rød, brun, svart, blå, vil passe godt til nyanser beige, kremfarge, som understreker elegansen til det moderne.

Denne stilen tåler ikke for lyse og trassige farger, men foretrekker en lys, diskret farge..

Bakgrunnsbilder i en tone, lyst blomsterpynt eller trykk vil være en utmerket art nouveau -løsning.

Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design

Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design

Hvis du skal legge til tilbehør på veggene, velger du et tapet som kan males, slik at du kan endre fargen med jevne mellomrom..

Hvis du foretrekker kontrastoverganger, kan du lage en slik komposisjon i en kombinasjon av rødt, svart og hvitt, et slikt design ser strengt og luksuriøst ut på samme tid..

Til stua

Det antas at stuen er lettere å dekorere sammenlignet med resten av rommene. Dette er fordi mange ønsker at stua skal være i rolige og lite påtrengende farger. For å gjøre dette er det nok å gjøre lyset lysere og lime inn over veggene med lyst tapet..

For å lage en aksentvegg trenger du lyse beige, kremfarger og tapet for aksentveggen, et mer levende mønster med ornament, blomstermønster, 3D -utskrift, tapet.

RådIkke overdriv det med kontrast, unntatt grønnsaksplottet. Du kan også bruke abstraksjon.

Lyse beige, kremfarger på veggene

Lyse beige, kremfarger på veggene

Slike vegger lages vanligvis bak sofaen eller hvor som helst fjernsyn. Dette designet er designet for romslige stuer. For små mellomrom er det upassende, fordi vegger med mørkt tapet vil redusere plassen. Og i rom hvor det er mye plass, kan du lage separate soner ved hjelp av farger, for eksempel et studiokjøkken. Fargekombinasjoner er egnet for rom med nisjer og forskjellige avsatser for å forbedre designens skjønnhet.

For soverom

For et slikt rom bør du ikke gjøre kontrasterende overganger og lyse aksenter. Soverommet er limt inn i hvite, lysegrønne, rosa toner. En diskret atmosfære kan hjelpe deg med å slappe av. Hvis du vil gjøre rommet mer spektakulært, kan du plukke opp møbler med lyse farger..

Det er en annen måte å legge til raffinement – å lime tapet med en metallisk eller blank glans.

En diskret atmosfære kan hjelpe deg med å slappe av

En diskret atmosfære kan hjelpe deg med å slappe av

Veggmalerier eller mønstre på nattbordet ser også imponerende ut. Men soverommet skal være beroligende, ikke irriterende. Derfor er det bedre å ikke bruke pregede, mønstrede eller trykte modeller..

For kjøkken

For et rom med et aggressivt miljø brukes vaskbare, kraftige, malbare tapeter, så vel som pregede tapeter. Arbeidsområdet kan skilles med espalier som etterligner naturstein, murstein, tre.

I spisesalen er det bedre å bruke mykere, varmere nyanser, noe som skaper en koselig atmosfære. De bør ikke være irriterende eller distraherende. Lyse farger gir friskhet. Mørke toner vil knuse, redusere plass, noe som også vil påvirke interiøret i rommet negativt..

Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design

Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design

Veggmalerier ser imponerende ut, men de kan bli irrelevante, ikke fasjonable, da må du endre hele designet.

Rolig vanlig tapet – et passende alternativ for kjøkkenet.

Lysekrone

Art Nouveau -modellen er installert i alle rom fra stuen til baderom, du trenger bare å ta hensyn til størrelsen på rommet, fordi denne stilen krever god belysning.

Lysekrone en vakker dekorasjon for hallen, den skal være elegant, høytidelig. Ser vakkert ut på kjeder, spotlights lysekroner har funksjonen til å endre lysretningen. De henger roligere former på soverommet for ikke å irritere, berolige, i barnehagen, henholdsvis må du ta hensyn til alderskategorien. En modell med delikate krøller, lett diskret ornament med et barns tema er egnet.

En lysekrone til hallen er en vakker dekorasjon

En lysekrone til hallen er en vakker dekorasjon

Typisk lysestake i jugendstil med en lampeskjerm som henholdsvis senker, du kan endre belysningen ved bordet, egnet for kjøkkenet. Men ett notat: for en slik lyskilde, høy tak.

Lys i moderne tid var av stor betydning. Han kunne forene og tilføre kos til denne atmosfæren, gjorde den varmere. Det er veldig typisk for Art Nouveau med en senket del, slik var det for spisestuen, da det var mulig å senke den enda lavere, med lampeskjermer, et krystallinnlegg, metallstøv.

Heldigvis har arkitekter nå mange flere belysningsteknikker tilgjengelig for dem. Derfor, i moderne jugendstil, foreslår mange designere å legge til teknisk lys på veggene for å belyse innredningen og møblene mer. Lysekroner i denne stilen øker plassen, noe som er veldig viktig i denne retningen..

En lysekrone med roligere former henger på soverommet.

På soverommet henger en lysekrone med roligere former.

Dekorative belysningsarmaturer er perfekte for interiøret i rommet, gulvlamper, spotter, sconces, som er plassert i hjørnene, vil være et fantastisk tillegg.

De kan også være laget av tre, porselen, tynt glass, med metallelementer, i flotte former..

En koselig flettet lysekrone vil tilføre sjarm, kos over bordet i stua, og ytterligere LED -pærer vil tilføre interiøret moderne motiver..

Baderom

Et moderne bad er et lyst, minneverdig rom. Bruken av brede lister, brede baguetter og en rekke forskjellige mosaikk. Hvis badet er for lite, er det viktigste å observere proporsjonene, ikke glem innredningen. La det bare være et speil eller en vakker lampe.

Dette er et lyst, minneverdig rom

Dette er et lyst, minneverdig rom

Moderne trenger ikke konstant bruk av kontrastfarge, lyse farger. En stilig løsning kan oppnås med en monokrom eller sengekombinasjon. En viktig vektlegging i dekorasjonen av badet er plassert nøyaktig på vegger og gulv, fordi de er bakteppet for VVS..

Gulvet kan være ganske tradisjonelt flislagt med lysegrå eller melkete fliser. Det er flott hvis et blomsterpynt med glatte krøller skryter av det..

Det er bedre å få taket til å strekke seg, en krystalllysekrone vil legge til rikdom i kombinasjon med spotlights. Du kan bruke stukk, flytende mønstre. Alt dette vil understreke den moderne stilen..

For veggdekorasjon brukes fliser eller mosaikk oftest. I romslige bad, en kombinasjon av dekorative plaster.

Siden badet i typiske leiligheter ikke unner eierne ledig plass, vil hovedmøblene være skapet som vasken er installert på. Det kan være lyst eller mørkt, avhengig av resten av designet..

For veggdekorasjon brukes fliser eller mosaikk oftest.

For veggdekorasjon brukes fliser eller mosaikk oftest.

Det blir interessant for deg: 

Interiør i Provence -stil: 150+ (Foto) Ideer for å skape skjønnhet og komfort

Retro stil i interiøret (130+ bilder) – Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet

Enkel og allsidig landstil i interiøret i et landsted. 200+ bilder av designens naturlighet og enkelhet

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) – Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

“Moderne stil” i leilighetsinteriør: fra moderne til moderne

VVS for jugendstil

Selv om designere anbefaler å installere suspenderte rørleggerarmaturer med ovale former, gjelder dette vasken, toalettskålen og problemer. Alle mulige rør må være skjult. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot badet, som har en ideell beliggenhet i midten av interiøret. Eller den har en asymmetrisk form laget av akryl. Men dette er iboende i store rom..

VVS -kjøkkenutstyr er moderne. Det viktigste er å unngå futuristisk tilbehør..

Møbler, helst laget av tre, består av ett sett. Med bisarre former.

Bruk moderne VVS

Bruk moderne VVS

Dekor

Hovedinnredningen på badet i jugendstil er andelen vegger og småting som inventar og tekstiler. Armaturer kan være innebygde tak eller belysning, direkte til rommet og speilet. De viktigste dekorative elementene vil utvilsomt være kraner..

Rommet fortjener spesiell oppmerksomhet speil baderom. Den kan være stor, nesten hele veggen, eller dekorert med en kompleks baguette. Denne stilen krever mye lys, og et stort vindu ville være et flott alternativ, men hvis dette ikke er mulig, kan du oppnå dette målet med et stort speil som reflekterer lys, belyser alle fjerne hjørner..

Gang

For jugendstil, korresponderer planteelementer, glatte linjer og ingen rette vinkler. Gangen skal være multifunksjonell og sofistikert, uten unødvendig patos..

Gangen skal være multifunksjonell og sofistikert

Gangen skal være multifunksjonell og sofistikert

Det anbefales å bruke:

 • Ulike asymmetriske buer.
 • Kombinasjon av forskjellige materialer av tre, naturstein, porselen, malt glass.
 • Komposisjoner med bisarre former.
 • Blomstermønstre bør være til stede, orientalske motiver kan brukes.

Tapet limes på veggene, for dette må det være jevne vegger, en god løsning er plastpaneler. Farger bruker rikt halm, sennep, syrin.

Møbler brukes også asymmetrisk, med uvanlige buede former, laget av tre. Bølgete linjer må være tilstede, ingen standard rektangulære skap.

En interessant løsning for oppbevaring av yttertøy

En interessant løsning for oppbevaring av yttertøy

Hvis gangen er liten, kan du dekorere garderoben med et ornament, eller et element av vegetasjon, dyreverden. Det er ikke en klumpete stol eller en benk med mønstret trekk som ser original ut. Racks vil gjøre kleshengere. Det er ønskelig at alle møblene er laget av tre, gjenstander laget av bronse, støpejern vil være en utmerket designløsning..

En uvanlig, men ganske eksentrisk del av gangen er speilet. Dette er et annet stykke av jugendtiden. Basen er ofte laget av pære, med karakteristiske glassmalerier.

Belysningen skal være god, uvanlige sconces installert over et stort speil, en original lampe eller lysekrone vil gjøre. Et vakkert tillegg vil være en bordlampe med bølgelignende former på en bordplate med høye ben, ekstraordinær fantasi, uvanlige lyskilder vil understreke stilen.

Belysningen skal være veldig god

Belysningen skal være veldig god

Dører som fører til forskjellige rom, er det tilrådelig å dekorere med glassmalerier, som er et trekk i art nouveau.

Et vakkert blomster- eller orientalsk pryd på veggene, på skapene vil utfylle bildet og gjøre gangen unik.

Kabinett

Det er veldig vanskelig å finne designarbeid for å dekorere et studie i jugendstil, siden det praktisk talt ikke er noen. Derfor fortynner mange moderne med klassikere, spesielt studiet. Moderne er preget av pistasjfarge, så vi foreslår å sette et skap med akkurat en slik palett.. Pistasjfargen forener alle de andre detaljene og gjør atmosfæren mykere. Studien trenger ikke å være dekorert med noen karakteristiske detaljer.

Arkitekt Viktor Orda endret det indre rommet med metallkonstruksjoner og brakte lys inn i huset gjennom kombinasjonen av glass og metall. Ny teknologi har gjort glass til en favorittkombinasjon av moderne.

Skap alternativ

Skap alternativ

Dekor

Viktige punkter i interiøret er frodig innredning og dekorasjon. Smykkekunst støtter dette, i form av edelstener, perler, koraller og farget emalje, kunstglass. Temaet natur er imidlertid prioritert. Noen ganger kommer inspirasjon fra uventede ting, for eksempel insekter.

Stiliserte planter finnes ikke bare på møbeltrekk eller blonder, de er et favorittelement i gjengen. Dvs lambrequin på et stivt grunnlag gjorde det det mulig å endre vinduets høyde, en like viktig komponent i jugendtiden. I Russland, for eksempel, likte de å skildre en tistel.

Skap alternativ

Skap alternativ

I jugendtiden var det veldig populære varer som ble produsert på verksteder. Karakterisert av fasetter, som ble mye brukt i de samme speilene, glassmalerier, møbler.

Hvis du ikke overdriver det med innredningen, kan et slikt design lykkes i et lite rom..

Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design

Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design Moderne stil i interiøret i leiligheten (185+ bilder) - Luksuriøs enkelhet med sofistikert design

Tips

 • Hvis metallelementer brukes, er det ønskelig at glatte linjer er tilstede, som minner om et grønnsakstema.
 • Når du pynter vinduer, må du være oppmerksom på at gardinene ser vakre ut på brede gardinstenger laget av naturlig tungt stoff..
 • I denne stilen, ikke bruk symmetri, linjene balanserer forsiktig og går gradvis fra den ene til den andre..
 • Ikke bruk lyse maling for gulvdekorasjon, så vel som keramiske fliser. Strenge rette linjer, geometriske former vil bryte hele designet. Bedre å lage seng laminat eller parkett i fargen på tre, som vil være i harmoni med veggenes pasteltoner.

Hvis du liker alt stilig og lyst, unngå minimalisme, så vil Art Nouveau -interiøret definitivt passe deg. Hovedkriteriet er skjønnhet, det bør være i alt, selv i de minste interiørartiklene.. Denne stilen skaper en lett, harmonisk, komfortabel design for å bo og er ideell for de som verdsetter et hjem..

Previous Post
Μέθοδοι για τη ζώνη ενός δωματίου σε ένα υπνοδωμάτιο και σαλόνι: 195+ Φωτογραφίες από τις καλύτερες ιδέες σχεδίασης με παραδείγματα
Next Post
TV på kjøkkenet – Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector