Fasadeplater for et landsted - Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fasadeplater for et landsted – Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre)

Fasadeplater til et landsted

Fasadepaneler, bilder av hus som det finnes mange av på internett, har vist seg godt de siste årene. Variasjonen deres er veldig stor. Vi vil bli bedre kjent med dem i denne artikkelen..

Fasadeplater laget av polyvinylklorid

Dette er en vakker, praktisk løsning – de festes enkelt, som en konstruktør, for å beskytte Hus fra fuktighet og eksponering for nedbør, lagre varme, lag et unikt design. Det er mange av dem – laget av metall, stein, vinyl, glass. Av sement og tre, ferdig under murstein, under samme tre, egnet for pussing.

Original farge for etterbehandling

Original farge for etterbehandling

Men for at alle fordelene skal vise seg, må du dekke huset ikke med noen paneler, og de som passer best for ham. De må først og fremst være laget av passende materiale.

Polyvinylklorid (aka PVC) er det vanligste materialet for paneler. Hovedkarakteristikken er en lav pris – den kan være liten for husets front..

En vakker, praktisk løsning

En vakker, praktisk løsning

PVC har fordeler:
 • Mangfold. Som med all plast kan PVC få hvilken som helst farge, hvilken som helst tekstur. Mønstrede paneler, paneler laget av naturlig tre eller stein, under murstein eller glass, flerfarget og med mønstre – blant PVC er det paneler for enhver smak. Med deres hjelp kan du lage ethvert design uten å tenke på at treet råtner, steinen er for tung – bare velg en god imitasjon.
 • Letthet. PVC er det letteste materialet som er tilgjengelig. Dette er et stort pluss, siden selv de tynneste veggene tåler vekten og ingen beregninger kreves. I tillegg kan du levere de kjøpte PVC -panelene hjem med din egen bil, på egen hånd..
 • Bærekraft. De er ikke redde for vann, biologiske irritanter, mekaniske påvirkninger, de beholder sin opprinnelige form godt. De kan ikke bli bortskjemt av gnagere og parasitter, de smelter ikke i varmen (med mindre du kjøper et segment av lav kvalitet), trenger ikke pleie.
 • Enkel montering. På grunn av vekten og enkel festing, kan selv en person som aldri har prøvd reparasjoner håndtere PVC. Og hvis noe ikke fungerer – eller hvis panelet blir skadet senere – kan det alltid byttes ut med et annet, det samme. Det vil ikke gjøre store skader på budsjettet..

Polyvinylklorid (aka PVC) er det vanligste materialet for paneler

Polyvinylklorid (aka PVC) er det vanligste materialet for paneler

PVC er også preget av holdbarhet – noen produsenter lover at panelene vil vare et halvt århundre, eller enda lenger. Dette er imidlertid bare mulig med gode værforhold og fravær av mekanisk påvirkning..

Fordelene oppveies av ulempene:

 • Termisk ekspansjon. Installerte paneler over tid, under påvirkning av varme, kan ekspandere og gå i bølger og fullstendig ødelegge hele designet. Men denne oppførselen er typisk for PVC av lav kvalitet..
 • Mangel på frostbestandighet. I kulde blir PVC sprø, et lett slag kan bryte eller bøye det, derfor anbefales det ikke å utføre installasjon i kulde, og om vinteren er det bedre å være forsiktig.
 • Mangel på brannmotstand. Ved brann vil ikke panelene antennes, men begynner å smelte og røyke.

PVC er preget av holdbarhet

PVC er preget av holdbarhet

Isoleringsmateriale må festes under PVC, ellers vil indikatorene for varmeisolasjon være lave.

Det er to typer PVC -fasadeplater:
 • Klassisk. Bredde tretti til førti centimeter, lengde fra tre til fire meter. Det legges oftest horisontalt, siden når det installeres vertikalt, må det kuttes, imiterer tre i de fleste tilfeller, selv om det også finnes metall.
 • Kjeller. Med samme bredde er lengden opptil en meter, noe som gjør at den kan legges både vertikalt og horisontalt. Det antas å være mer pålitelig, men faktisk er en kort bar lettere å bytte ut enn en lang hvis det skjer noe med den. Oftest imiterer naturstein eller murstein.

Monter PVC fra bunnen og opp, fra fundamentet til taket.

I kulde blir PVC sprø, et lite slag kan bryte eller bøye det

I kulde blir PVC sprø, et lite slag kan bryte eller bøye det

RådI utseende er PVC -paneler vanskelig å skille fra materialet de etterligner, spesielt langt unna. Derfor, hvis du er fornøyd med egenskapene deres, kan naturlig materiale erstattes med dem..

Laget av tre

Fasadeplater i tre er laget enten av fôr eller av plank. Til tross for at begge er brett, har de spesifikke funksjoner som påvirker designet, nyansene i driften..

Alternativ for å dekorere et hus med et tre

Alternativ for å dekorere et hus med et tre

Fôr er en tynn planke med en konveks overflate. Den har riller på begge sider, som den ene stangen er festet til den andre. Den er vanligvis laget av rimelige treslag, oftest barskog..

Fordelene er som følger:
 • Enkel installasjon. Den er montert ikke tyngre enn PVC – den samme konstruktøren av formen “sett inn en pigg i sporet, låser, gjenta”.
 • Naturlig materiale. Dette er mer et spørsmål om estetikk enn noe annet – foringen ser ut som naturlig tre. Barkmønsteret er alltid annerledes, det samme er fargenyansen.
 • Miljøvennlighet. Materialet er pustende, avgir ingen skadelige damper.
 • Lav pris. Fôr er bare litt dyrere enn PVC.

Fasadeplater i tre er laget enten av fôr eller av plank

Fasadeplater i tre er laget enten av fôr eller av plank

Men som de fleste naturlige treverk, er foringen ikke motstandsdyktig. Fra fuktighet råtner det, svulmer. Tørr varme sprekker, sprekker. Det kan bli skadet av parasitter, det kan vokse mose på det. For å unngå dette er det nødvendig fra tid til annen (helst hver vår) å oppdatere den spesielle sammensetningen som dekker fasaden.

Det er ingen slike problemer med planken. Det er det samme brettet, men med en glatt overflate og uten spor. Kantene er enten rette eller avfasede, tykkelsen er vanligvis i området to centimeter. Oftest laget av lerk – treet er relativt dyrt, men motstandsdyktig mot fuktighet.

Fordelene er som følger:
 • Bærekraft. I motsetning til foringen, tørker den ikke ut i varmen og lider ikke av fuktighet.
 • Interessant monteringssystem. Ikke bare gir ventilasjon, men gir også et snev av den generelle designen.
 • skjønnheten. Som alle andre treverk er planken vakker.
 • Enkelt å bytte ut elementer. Selv om selve installasjonen krever mer dyktighet enn i brettet, er det lettere å bytte ut det skadede elementet – det er nok bare å skru det av og ikke fjerne det fra sporsystemet.

Tre er et av de vakreste og dyreste materialene

Tre er et av de vakreste og dyreste materialene

Den største ulempen er den høye prisen.. For lerk, dessuten impregnert med spesielle forbindelser på produksjonsstadiet, må du betale mer enn for furu.

Det er interessant at planken kan festes på to måter:
 • Synlig. I dette tilfellet ruller brettet rett fram til forsiden. Selvlukkende hatter kan være et lite, men morsomt designpreg.
 • Skjult. I dette tilfellet er brettet festet til en spesiell enhet festet til fasaden – fra siden ser det ut til at ingenting holder det.

Installasjon av dette materialet krever stor dyktighet.

Installasjon av dette materialet krever stor dyktighet.

Både foringen og planken er brannfarlig – hvis det brenner brann i huset, vil fasaden også brenne.

RådTre er det vakreste materialet, men ganske upraktisk (eller dyrt). Det er fornuftig å bare si det hvis du bare vil ha trepaneler og ingen andre..

Laget av metall

Metall er et relativt dyrt materiale, hvis pris direkte påvirker kvaliteten på den resulterende fasaden. Det har følgende fordeler:

 • Letthet. Selvfølgelig er metallets vekt større enn PVC, men det er fremdeles liten nok til å lett kunne leveres..
 • Styrke. I motsetning til PVC og foring, vil metall ikke bli skadet av mekanisk belastning – det er vanskelig å bryte det eller slå et hull. Du kan kanskje legge igjen et lite hull, men det kan korrigeres.
 • Bærekraft. Metallet er motstandsdyktig mot brann, biologiske irriterende stoffer, temperaturendringer. Det endrer seg ikke fra varmen, det blir ikke skjørt i kulden. Det kan ikke bli skadet av skadedyr.
 • Fuktbestandig. Leveres enten av rustfritt stål eller av et spesielt belegg. Det andre er billigere, men også mer skjørt – hvis belegget er skadet, vil metallet under det raskt ruste.
 • Estetikk. Metall kan ha forskjellige farger, men det er alltid vakkert, har en bestemt glans, en spesiell sjarm. Tilgjengelig i forskjellige farger, den kan til og med ha en speiloverflate.

Metall er et relativt dyrt materiale

Metall er et relativt dyrt materiale

Selvfølgelig har det sine ulemper:
 • Bråk. Hvis du installerer panelene horisontalt, i en liten vinkel, i hvert regn, vil det falle dråper på dem, noe som gir en høy irriterende lyd.
 • Kompleksitet ved installasjon. Metallet er oftest sveiset til et enkelt ark – på denne måten blir det ufølsomt for påvirkning generelt, men prosedyren krever utstyr og ferdigheter som du mest sannsynlig ikke har. I tillegg, etter at arbeidet er fullført, vil det være vanskelig å bytte ut et mislykket panel. Og selv om panelene installeres med skruer, må det bores hull for dem, noe som også krever dyktighet..

Det er viktig å legge et lag med varmeisolasjon under metallet.. Hvis tre kan klare seg uten det, kan metall ikke. Det akkumulerer også statisk elektrisitet, så det er en dårlig idé å fikse parabolantenner og klimaanlegg på en slik fasade..

Har en bestemt glans, spesiell sjarm

Har en bestemt glans, spesiell sjarm

RådMetall til fasadebekledning bør brukes hvis det stemmer godt overens med husets arkitektur. Effekten av bruken er vanligvis veldig streng..

Fiber sement

Fibersement skiller seg hovedsakelig fra konvensjonell sement i måten den bearbeides på: den blandes først, føres deretter gjennom spesielle hull under høyt trykk og danner paneler direkte. Deretter lar de den hvile i flere timer, baker ved høy temperatur og dekker med forbindelser for å avvise fuktighet, kombinert med generell styrking.

De resulterende panelene kan se ut som hvilket som helst materiale og ha følgende fordeler:
 • Bærekraft. Ikke brenn, ikke råte, er ikke redd for biologiske trusler, ikke lider av varme eller kulde, ikke endre farge i solen.
 • Letthet. Tyngre enn PVC, kan sammenlignes med tre når det gjelder letthet.
 • Styrke. Motstandsdyktig mot mekanisk skade, kan vare opptil et halvt århundre.
 • Varmeisolasjon. I motsetning til PVC og metall trenger den ikke ekstra isolasjon – selve materialet beholder varmen godt nok.
 • Mangfold. Fiber sement produseres malt i forskjellige farger, smidd for forskjellige materialer. Overflaten kan være glatt eller strukturert, ligner tre eller stein, slik at det er vanskelig å skille.
 • Mulighet for å utføre installasjon under alle forhold. Selv i ekstrem kulde.

Fiber sement skiller seg fra konvensjonell sement i måten den bearbeides på

Fiber sement skiller seg fra konvensjonell sement i måten den bearbeides på

Fibersement er så motstandsdyktig mot fuktighet at det kan bli et problem – ikke bare vil det ikke trenge inn, men det kommer heller ikke ut, noe som kan påvirke fasadenes styrke. I tillegg deformeres platene over tid, men med bare to prosent – dette er ikke veldig merkbart..

Det særegne ved fibersement er at du ikke bare kan kjøpe den ferdig, men også male den selv.

RådHvis du vil fullføre fasaden uten å øke belastningen på fundamentet vesentlig, og deretter male den etter din smak – er fibersement en god løsning. Spesielt hvis du ikke vil ha en ensartet farge, men et intrikat mønster og håndmalt.

Dette materialet er motstandsdyktig mot fuktighet

Dette materialet er motstandsdyktig mot fuktighet

Av glass og stein

Både glass og stein brukes sjelden til fasadepynt.. Dette skyldes en rekke spesifikke ulemper:

 • Høy kostnad. Steinen må brytes og leveres, glasset må lages og herdes slik at det er motstandsdyktig mot mekanisk skade.
 • Vekt. Begge materialene veier så mye at det blir et problem å transportere dem. I tillegg må du også beregne belastningen på fundamentet – hvis det er for stort, vil huset ganske enkelt falle.
 • Høy varmeledningsevne. Begge materialene varmes lett opp og avkjøles like lett. Om sommeren gir de en ekstra temperaturøkning inne i huset, om vinteren – en nedgang. Og hvis steinen fortsatt kan isoleres, så er glass langt fra alltid.
 • Kompleksitet ved installasjon. Glasset er festet til et spesielt metallnett, som du fortsatt må kunne installere – og en person uten erfaring kan ikke gjøre det. Steinen er festet til paneler, som er vanskelige å feste på grunn av totalvekten.

Huset inne vil alltid være fullt av lys

Huset inne vil alltid være fullt av lys

I tillegg, hvis steinen ikke krever vedlikehold, må glasset vaskes regelmessig med spesielle midler, ellers mister det gjennomsiktigheten, og med det er den største fordelen det elegante utseendet..

Ulempene med begge materialene er de samme. Men fordelene med hver er spesifikke..

For en stein er disse:
 • Pålitelighet. Enhver konstruksjon laget av stein kan vare i århundrer, siden den ikke er følsom for mekanisk skade, ikke slites ut, ikke falmer i solen, ikke lider av temperaturendringer, ikke blir skjør i kulden, ikke vrir seg fra varme. Han er ikke redd for biologiske trusler, han tåler all slags vær. Det maksimale som kan skje med en steinfasade er mose som vil vokse på den, men for noen design vil dette bare være til nytte.
 • Estetikk. Naturstein er vakker som alle andre naturlige materialer. Hver stein i murverket er unik.

Steinen krever ikke vedlikehold

Steinen krever ikke noe vedlikehold

Selvfølgelig kan ikke steinen få en annen farge enn naturlig, men dette er et veldig betinget minus – tross alt er steinen kjøpt for å glede den med naturlig skjønnhet.

Glass har andre plusser:
 • skjønnheten. Uansett om glasspanelene brukes som vegger eller festes til dem, vil resultatet uansett se fantastisk ut. I tillegg vil huset i det første tilfellet alltid være fullt av lys..
 • Mangfold. Det er forskjellige glass – frostet, gjennomsiktig, speil, belagt, gravert, endrer farge i solen, forsterket. Med deres hjelp kan du lage en fantastisk komposisjon, spesielt hvis du kombinerer flere typer glass..

Naturstein er vakker som alle andre naturlige materialer

Naturstein er vakker som alle andre naturlige materialer

Passer til fasadebehandling:
 • Klart glass. Den brukes heller til å erstatte vanlige tette vegger – med deres hjelp blir en del av fasaden helt gjennomsiktig for lys. I Russland er det dessverre for det meste ikke aktuelt – den lange snødekte vinteren bidrar ikke til å lage en glassfasade i nærheten av huset.
 • Frostet glass. Mye mer logisk i klimaet i landet vårt. Montert på husveggen, som vanlige paneler, kan den ha hvilken som helst nyanse for kundens smak. For å legge skjønnhet til det, kan du bruke glassmaler (eller gjøre en del av fasaden til et glassmaleri helt), lasergravering med et mønster, støv, som vil gi glasset en spesiell grov tekstur. Du kan til og med kjøpe kablet glass, som har en “firkantet” tekstur..

En del av fasaden kan til og med gjøres speilvendt, men på solfylte dager vil den skinne og blende alle som utilsiktet ser på den..

Fasadeplater for et landsted - Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre) Fasadeplater for et landsted - Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre) Fasadeplater for et landsted - Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre)

Fasadeplater for et landsted - Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre) Fasadeplater for et landsted - Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre)

RådEn helt stein- eller glassfasade er dyr og ikke alltid berettiget. Hvis du er forvirret av prisen, men du liker materialet, kan du inkludere glass- eller steininnsatser i den generelle designen..

Sandwichpaneler

Sandwichpaneler er faktisk en ferdig fasadebekledning, som ikke trenger å isoleres i tillegg, det er nok bare å fikse det på veggen. Består av to lag med motstående materiale, mellom hvilke isolasjon helles.

Gotisk hus

Gotisk hus

For de ytre lagene bruker de vanligvis:
 • Metall. Materialet er tynt, slitesterkt og trenger desperat ytterligere isolasjon, siden det ikke kan gi termisk isolasjon selv. Motstandsdyktig mot alt, holdbart, vakkert, men det er vanskelig å montere paneler fra det.
 • PVC. Det blir skjørt i kulden, kan avgi giftige røyk med dårlig kvalitet, men det koster litt, kommer i en rekke farger, er lett å transportere, lett å fikse.

Sandwichpaneler er faktisk en ferdig fasadebekledning

Sandwichpaneler er faktisk en ferdig fasadebekledning

Verken tre eller fiber sement, glass eller stein brukes til sandwichpaneler, siden de selv er i stand til å gi varmeisolasjon.

Isolasjon brukes for det indre laget:
 • Mineralull. Brenner ikke, råtner ikke, er ikke følsom for biologiske trusler – ingen parasitter vil starte i den. Men du må være oppmerksom på tetthet – hvis fuktighet kommer på bomullsullet, mister det de fleste varmeisoleringsegenskapene.
 • Polystyren. Det forverres ikke på grunn av vann og tjener i lang tid, men det brenner, avgir skarp svart røyk, og lider også av biologiske trusler – gnagere kan leve i det. Det er heller ikke motstandsdyktig mot sollys, og hvis det er et hull i panelet, vil det delvis kollapse.
 • Polyuretanskum. Dyrere enn andre materialer, men også bedre når det gjelder varmebesparelse – det frigjør det dobbelt så sakte som mineralull, og en og en halv ganger tregere enn polystyren. Brenner ikke, lider ikke av fuktighet, veldig lett. Den eneste ulempen er at gnagere kan starte i den..

Dette materialet er enkelt å montere

Dette materialet er enkelt å montere

Det er tre måter å kombinere materialer:
 • Samle på stedet. I dette tilfellet kjøper du ark med kledningsmateriale, isolasjon og lim, og deretter kan du montere dem i sandwichpaneler rett på stedet. Fordelen er enkel levering, siden alt er lettere individuelt. Ulempen er dårlig kvalitet, spesielt hvis du bryter monteringsreglene.
 • Fylle. I dette tilfellet kjøper du motstående ark og en ballong med polyuretanskum, og fyller deretter hullene mellom arkene. Ulempen er at du må vente til alt er tørt, og dessuten, hvis du handler uforsiktig på grunn av uerfarenhet, kan det dannes hull i tykkelsen på skummet, noe som forverrer varmeisolasjonen.
 • Kjøp. Transportørmontering er dyrere og krever nøye levering. Men samtidig er sandwichpanelene nøyaktig laget i henhold til alle kravene til GOST, de vil vare i flere tiår. Og hvis noe viser seg å være galt med dem, kan du alltid kontakte selgeren med en klage.

Nydelig hus i moderne stil

Nydelig hus i moderne stil

Uavhengig av måten materialer ble kombinert på, har sandwichpaneler fordeler:
 • Enkel installasjon. Sandwichpaneler monteres i henhold til det samme prinsippet for konstruktøren, hvor du må fikse piggen i sporet og du kan gå videre til neste trekk.
 • Bærekraft. Ethvert eksternt materiale kan lett overleve fuktighet, temperaturfall og atmosfæriske fenomener.
 • Ingen grunn til å isolere. Bekledning av fasaden med sandwichpaneler er samtidig isolerende og dekker den med kledningsmateriale.
 • Letthet. Panelene gir ikke en spesiell belastning på fundamentet.

Rustikk stil

Rustikk stil

Det er også ulemper:
 • Mangel på estetikk. Bare de enkleste arkitektoniske strukturene kan stå overfor sandwichpaneler, siden de ikke bøyes, de ikke kan kuttes, lengden justeres ikke.
 • Antennelighet. Nesten alle fyllstoffer er brannfarlige, noe som vil påvirke i tilfelle brann.

Enkel og billig boligdekorasjon

Enkel og billig boligdekorasjon

Sandwichpaneldesigner er vanligvis de enkleste: en jevn, lys farge. Du kan gjøre huset stripet, men du vil ikke kunne legge ut komplekse mønstre med deres hjelp..

RådHvis du vil kle fasaden din med plast eller metall, velger du sandwichpaneler. Den estetiske effekten vil være nøyaktig den samme, men du trenger ikke slite med isolasjon.

Det blir interessant for deg:

210+ bilder av vakre murhus (en-etasjers / to-etasjers). Gjør-det-selv fasadebekledning

Fasadematerialer for utvendig dekorasjon av huset (225+ bilder): typer kledning med et utrolig resultat

Design nyanser

Et materiale som er motstandsdyktig mot forvitring og mekanisk belastning, som gir termisk isolasjon og beskytter husets vegger mot slitasje, er vanligvis ikke alt som trengs for å kunne se på huset. Ellers ville alle bo i hus dekket med enkle sandwichpaneler. Estetikk er viktig.

Murstein finish

Murstein finish

Det påvirkes av plasseringen av panelene:
 • Vertikal. Vil gjøre huset visuelt høyere, noe som er nyttig for små husbuer.
 • Horisontal. Vil gjøre huset kortere, bredere i utseende, noe som er nyttig for høye hus som ser for smale ut.
 • Murstein. Den brukes til kjellerplanker – de er ikke stablet nøyaktig over hverandre, men med et innrykk, ettersom murstein legges. Det ser bra ut, det gir ingen spesielle visuelle endringer i formen..

Vertikale produkter vil gjøre huset visuelt høyere

Vertikale produkter vil gjøre huset visuelt høyere

Det er påvirket av farger:
 • Lys Hvit fargen ser bra ut, men den må vaskes konstant, ellers vil den falme veldig raskt og bli grå.
 • Lys svart farge for hus brukes vanligvis ikke med mindre det er et gotisk hus. Et unntak er en svart bakgrunn med et lyst mønster eller tilbehør som tiltrekker seg oppmerksomhet. Men likevel anses det vanligvis at effekten er for mørk..
 • Nyanser gul. Den solfylte fargen vil tiltrekke seg oppmerksomhet til huset, gjøre det visuelt mer behagelig og hyggelig. En vanlig farge som ser bra ut i omgivelsene hage.
 • Nyanser grønn. Til dachas er sjelden brukt, siden et grønt hus nedsenket i grønt vil se litt rart ut. Men for en hytte på landet, omgitt av andre bygninger, en garasje og en pen hage, er myke nyanser av mynte eller lysegrønn godt egnet.

Den lyse hvite ser bra ut, men den må vaskes hele tiden

Den lyse hvite ser bra ut, men den må vaskes hele tiden

 • Nyanser rød. Vanligvis ansett som for lyse, derfor uønskede, men dempede alternativer, for eksempel murstein, er ganske i samsvar med de klassiske ideene om et landsted.
 • Nyanser av brunt. Ser bra ut, minner om landsbyhus. Men det anbefales ikke å ta kaldt eller for mørkt.
 • Delikate nyanser. Beige, rosa, fersken. De vil gjøre huset litt større og mer behagelig i utseende. Godt egnet for små hus, der komfort er hovedideen i designet.
 • Kule nyanser. De vil også få huset til å se større ut, men samtidig strengere, mørkere. Fungerer godt med glass- eller metallinnlegg.

Fasadeplater for et landsted - Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre) Fasadeplater for et landsted - Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre) Fasadeplater for et landsted - Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre)

Fasadeplater for et landsted - Hvordan velge? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre)

Dette påvirkes av finishen:

 • Ren plast. Det ser ikke veldig estetisk tiltalende ut, for fra et blikk ser det ut til at huset har kostet eierne billig. Men for et lite hus som ikke trenger å være for sofistikert – tilstrekkelig.
 • Rent tre eller stein. Naturmaterialer er alltid vakre. Treet ser varmt, koselig ut, minner om landsbyer, hyggelige barndomsminner. Steinen er strengere, men når den kombineres med tre, vil den se mykere ut.
 • Rent metall. Passer godt til glass, perfekt for hjemmedekorasjon i stil høyteknologisk. Gir en spesiell glans og stramhet til stilen. Minner om skyskrapere, industribygninger.
 • Klart glass. Det går bra med metall, veldig avhengig av det spesifikke glasset. Transparent ser ekstravagant, rik, litt rart ut. Matte minner om havet, høye bygninger, sentrene i store byer. Det er bra at frostet glass farges, dette gir det ekstra sjarm..

Stilig, herregård

Stilig, herregård

 • Under mursteinen. Den er laget med PVC -paneler, plast som helles i flere lag i en form som kopierer naturlig murverk. Ser ikke til å skille fra ekte murstein på avstand, godt egnet for hjemme i klassiker stil, pluss at den lar deg spare penger – PVC er billigere enn ekte murstein og mye lettere.
 • Under treet. Den er laget av fibersement eller PVC, og lar deg nyte det estetiske utseendet, glemme alle manglene på treet og det faktum at det må renoveres slik at det ikke råtner. På avstand, igjen, er det ikke til å skille mellom, men på nært hold gir fargenyanser seg. Det unike ved naturlig tre er fraværende.
 • Under steinen. Naturstein er tung og dyr, det er bedre å kjøpe fiber sement eller PVC for det. De slites selvfølgelig raskere, men hvis du vil endre utsiden av huset, blir det mye lettere å bytte dem..

Horisontale produkter vil gjøre huset lavere, bredere i utseende

Horisontale produkter vil gjøre huset lavere, bredere i utseende

RådDet er en god idé å kombinere forskjellige materialer. Legg panelene under steinen i to rader, og trim toppen med tre eller trelignende paneler. Sett inn glassinnlegg mellom metallpaneler. Det viktigste er at resultatet kombineres.

Koselig hus i Provence -stil

Koselig hus i Provence -stil

Før du går til butikken for spesifikke paneler, bør du tegne hvordan huset vil se ut etter mantel, og bare hvis du liker alt, fortsett til implementeringen.

I butikken må du imidlertid sjekke om panelene er flisete og sprukne, om de har samme lengde og bredde, om tetningen på emballasjen er ødelagt..

Paneler kan festes til hvilken som helst vegg, i motsetning til gips

Paneler kan festes til hvilken som helst vegg, i motsetning til gips

konklusjoner

Fasadepaneler er en måte å tilpasse hjemmet ditt og eksperimentere med design.

VIDEO: Velge materialer til fasaden

Previous Post
Έργα σπιτιών από μπλοκ αφρού (175+ Φωτογραφίες) Πώς να χτίσετε γρήγορα ένα όνειρο;
Next Post
Dekorativt gips “Barkbille”: Teknologi for veggdekorasjon for huset (160+ bilder)