Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Gjør-det-selv frokostbord i sengen

For de som elsker å tilbringe tid i sengen om morgenen, gjør ingenting livet enklere enn et bærbart frokostbord. Frokostbord i sengen har vært rundt århundrer siden og er fortsatt nyttige i dag. Nå kan frokostbordene også brukes som TV -fjernkontroll, så vel som for å ta imot den bærbare datamaskinen din. Oftest brukes de til en behagelig frokost eller delikat te å drikke i sengen. Frokostbordene kommer i forskjellige former, størrelser, funksjoner og farger. For å finne et komfortabelt bord som passer alle parametere, les nedenfor.

Hvordan velge?

Før du ser etter et frokostbrett, bør du stille noen spørsmål. Hva vil du bruke frokostbrettet til? Eller hvem skal bruke den? Å kjenne disse svarene vil hjelpe deg med å finne ut hva du skal se etter..

Det finnes forskjellige typer bord:

Frokostbord i sengen

Frokostbord i sengen

 • sammenleggbare frokostbrett;
 • med ben;
 • uten ben;
 • bærbar;
 • brett med koppholder;
 • med et sted for en mus og et løftelokk for en bærbar datamaskin;
 • justerbar i bredde og høyde;
 • skuffer med håndtak;
 • og til og med lunsjbrett med et flyttbart brett.

Brettene varierer også i stil og materiale. Mest populær:

 • bambus;
 • tre;
 • metall;
 • kombinert.

Oftest brukes de til en behagelig frokost eller delikat te i sengen.

Oftest brukes de til en behagelig frokost eller delikat te i sengen.

Blant stilene er det verdsatt:

 • moderne;
 • tradisjonell;
 • asiatisk.

Det er ikke alt: du har muligheten til å velge hvilken type finish du vil ha på frokostbrettet. Selvfølgelig ser tresortering av følgende farger de vakreste ut:

 • naturlig;
 • expresso;
 • Brun;
 • kirsebær;
 • Rødt tre;
 • Furu;
 • Valnøtt.

Dette er en fantastisk oppfinnelse

Dette er en fantastisk oppfinnelse

Dette er selvfølgelig ikke bare min smak, men også den generelle statistikken over salg og popularitet for forskjellige modeller, som du kan spore selv når du overvåker dette markedet. Noen kan argumentere med denne uttalelsen, og for deg er det ikke mindre vakre modeller fra andre materialer..

Varianter av bord

La oss gå gjennom de mest populære modellene for å finne ut de viktige egenskapene..

Multifunksjonsskuffer

Hvis du liker å spise frokost på egen hånd seng og du trenger en flerbruksenhet som fungerer som bord For et bærbart eller piknikbord, velg et bambusbord da det er laget av miljøvennlig materiale og har et estetisk tiltalende utseende. Bambus treprodukter er laget veldig lette. Velg et brett som er stort nok til å passe din bærbare datamaskin og musematte.

Mange modeller på markedet er også utstyrt med løftemuligheter. benkeplater, for eksempel å se en film på et nettbrett.

Velg et bambus sidebord ettersom det er laget av miljøvennlig materiale

Velg et bambus sidebord ettersom det er laget av miljøvennlig materiale

RådVær også oppmerksom på skuffens håndtak før du kjøper, da transporten vil være vanskelig uten dem..

De mest ergonomiske håndtakene er hugget – de ser stilige ut og forstyrrer ikke kjelen eller maten. Bedre hvis bena kan brettes raskt for effektiv transport, bruk og lagring.

Vær også oppmerksom på bunnen, som kommer i kontakt med maten – den må ha en behandlet overflate som tåler varme..

Bambus treprodukter er veldig lette i vekt

Bambus treprodukter er veldig lette i vekt

Frokostbord i sengen

Når du planlegger å bruke brettet bare for å sole deg lenger, bør du vurdere en lett modell som ikke har overvekt og volum. Riktig størrelse er omtrent bredden på hoftene (pluss et par centimeter for teppet). Denne størrelsen er lett nok til å være mobil, kan betjenes med en hånd og stjeler ikke plass. Men den er også fortsatt ganske stabil og sørger for at morgenkaffe ikke havner på teppet, og morgenpannekaker ikke flyr vekk på arket..

Passende størrelse - for hoftebredden

Passende størrelse – for hoftebredden

Vær likevel oppmerksom på designelementene og fargen, i tillegg til materialet som produktets vekt avhenger av og helhetsinntrykket av bordet – enten det er koselig tre eller stilig metall..

Modeller er også populære, hvis bordplate består av høyteknologisk plast, og bena er laget av metall. Helt plastmodeller er ustabile på grunn av vekten – lett plast skal bare stå på en perfekt flat overflate.

Derfor vil jeg ikke seriøst vurdere dem her – tross alt, vi skaffer oss en ting for å slappe av og ikke være redd for å gjøre uforsiktige bevegelser, ikke sant?

Flott alternativ for to

Flott alternativ for to

Brett og bord med sider

Støtfangere er en god idé for enhver modell du ønsker.være. Hvis du liker to bordmodeller og en av dem vil ha støtfangere, ta det bedre. Ved transport fra kjøkken vanskelige hjørner og terskler ligger og venter på oss på soverommet, og selv om du lykkes med å få frokosten til sengs, er det fortsatt en stor sjanse for å velte en kopp te eller noe sånt. Derfor begynte det til min glede å dukke opp så mange alternativer med støtfangere på markedet, og de er alle ganske stilige og har forskjellige farger..

Støtfangere er en god idé for enhver modell

Støtfangere er en god idé for enhver modell

Sammenleggbare bord

Sammenleggbare bord konverteres enkelt til skuffer som kan brukes som brett, brettes i to og bæres av håndtak, eller de kan ha en annen design. De er allsidige enheter som du kan bruke til å plassere den bærbare datamaskinen, bruke den som et skrivebord, se på TV eller bruke den som et studiebord..

Når det brettes ut, hjelper bordet deg til å jobbe mens du står – for eksempel i resepsjonen. På grunn av den praktiske strukturen er de enkle å bære og bruke ikke bare hjemme, men også på jobben. Bordet er også egnet for alle som opplever ryggsmerter når de sitter lenge, ettersom det lar deg jobbe liggende. Det er modeller som enkelt kan justeres i høyde og bredde.

Disse modellene kan enkelt konverteres til skuffer

Disse modellene kan enkelt konverteres til skuffer

Sammenleggbare frokostbord leveres med flere brett for enkel bruk.

Sengeskuffer

Brett er en av kjøkkenartiklene vi bruker ganske ofte i vårt daglige liv. Vurder derfor å gjøre skuffen multifunksjonell.. Den kan brukes til å servere frokost på sengen og gjøre den om til et nattbord med et “håndslag”.

Multifunksjonelt alternativ

Multifunksjonelt alternativ

Derfor er det tilrådelig at du vurderer multitasking når du handler for skuffer. Brett som kan konverteres til bærbare bord er også enkle å bære og rengjøre og er nå ganske etterspurt. Eller velg et rammebrett for å hindre at drinker søl ut og redusere faren for at mat faller ut når det vippes uten hell.

Datasengbord

Til tross for at bærbare datamaskiner blir tynnere og mer bærbare for hver dag, er det fortsatt vanskelig å bruke dem i sengen. Han varmer opp, trykker på knærne og lar ham ikke legge seg komfortabelt. I tillegg kan lagring av enheten på fanget potensielt begrense og skade luftstrømmen..

For praktisk bruk av bærbare datamaskiner

For praktisk bruk av bærbare datamaskiner

På den annen side kan det å bruke mye tid ved datamaskinen føre til ryggsmerter og hodepine forårsaket av ubehagelig holdning. Det er ikke overraskende at folk ofte foretrekker å legge seg, videre sofa eller i en stol med en bærbar datamaskin på fanget.

Hvis beskrivelsen av situasjoner er kjent for deg, så er det gode nyheter – denne livsstilen er nå ekstremt populær og markedet har produsert et nytt produkt i denne forbindelse: spesielle sengebord til en bærbar datamaskin. Dette er de samme bordene som til frokost, men med mer funksjonalitet og dyrere.

Sengebordet lar deg ta en komfortabel posisjon i sengen ved å plassere datamaskinen i en behagelig synsvinkel.

Lar deg ta en komfortabel posisjon i sengen

Lar deg ta en komfortabel posisjon i sengen

Disse bordene er fremdeles gode til frokost på sengen, men noen har en innebygd vifte for å kjøle den bærbare datamaskinen, så ikke alle kan søles med appelsinjuice..

Uansett intensjon, vil skrivebordet fungere godt for deg takket være sin kompakte størrelse, bærbarhet og lette vekt.

Datamaskinbord kan inneholde følgende funksjoner:

 • tilstedeværelsen av flyttbare LED -lamper;
 • pustende pute som forhindrer at håndflaten dukker opp, fjerner varmen som genereres av datamaskinen;
 • sidemusbrett, som kan være på høyre side eller på begge sider;
 • skuff med et spesielt spor for oppbevaring av mobiltelefon.

Disse bordene er også egnet for frokost på sengen.

Disse bordene er også egnet for frokost på sengen.

Den kan brukes til nesten alt. Les en bok, spis en matbit eller arbeid på den bærbare datamaskinen i sengen din.

5 faktorer å vurdere før du kjøper

La oss oppsummere foreløpige resultater for å systematisere kunnskapen vi mottok.

Stabilitet

Dette er en av de viktigste faktorene du bør vurdere.. Mobilbord brukes til et bredt spekter av produkter – både faste og flytende.

For fast mat vil ustabile sengebrett ikke gjøre mye skade, men sølte drikker kan ødelegge sengetøy, noe som kan føre til økonomiske tap og et ødeleggende humør..

RådFor å sikre stabiliteten til sengebrettet, må du inspisere bena på brettet for å sikre at de er sterke nok til å bære vekten og er godt plassert..

Modell med originale håndtak

Modell med originale håndtak

Materiale

Selv om de fleste sengebrett er laget av tre, finnes det også metall- og plastbrett. Metallbrett er sterke og holdbare, men metall kan tære, spesielt når det utsettes for væsker.

Plastpaller er vanskelig, men kommer med bedre design. Trepaller er holdbare. Derfor kan du velge en skuff avhengig av hva du har tenkt å bruke den til..

Du kan lage en slik modell med egne hender.

Du kan lage en slik modell med egne hender.

Pris

Penger er en av ressursene som alltid er knappe. De aller fleste velger å bruke mindre for å få de mest lønnsomme produktene..

Vi må imidlertid vurdere langsiktige kostnader når vi kjøper, fordi billige ting er kortvarige. På en eller annen måte må du kjøpe en økonomisk praktisk ting..

Du kan velge et produkt for enhver lommebok

Du kan velge et produkt for enhver lommebok

Design

Sørg for at sengebrettet du kjøper er det som passer best for dine behov. Noen sengebrett er først og fremst designet til frokost, med innebygde lommer for oppbevaring av kopper og bestikk. Noen av dem er også designet for å lagre ting som:

 • blader;
 • bøker;
 • penner.

Sørg for at skuffen din er så nyttig som mulig ved å vurdere disse faktorene..

Uvanlig produktdesign

Uvanlig produktdesign

Mål

Vurder å bruke en skuff. Alle er beregnet for bruk i sengen. Vurder imidlertid å kjøpe et sengebrett som er fleksibelt nok til å brukes til en rekke formål, selv som et spisebord som ville se bra ut i stua..

Hvordan gjøre det selv?

Hva med å lage ditt eget bord? Denne aktiviteten vil være mye mer lønnsom enn å kjøpe en ny, og det er mye hyggeligere å bruke et bord du selv laget. Å gjøre det virker som en skremmende oppgave, men det er mye lettere enn du tror. For maksimal bekvemmelighet, finn det nærmeste treverkstedet og lag alle emnene i det – sannsynligvis ligger en av dem ved siden av huset (eller ikke langt fra nærmeste marked).

Du kan gjøre det selv

Du kan gjøre det selv

Dette bordet er laget av et enkelt brett som måler 2,5 meter og 20 cm bredt i svart valnøtttre:

Liste over materialer:

 • 1 brett 2,5m 8×8 cm;
 • 4 eurobolter 21 “(lange);
 • 4 tilkoblingshetter 13 “(korte);
 • 1,1 / 4 ”skruer i lommehull (for føtter);
 • trelim.

Verktøy:

 • roulette;
 • bore;
 • bordsag;
 • stikksag;
 • vernebriller;
 • beskyttende hodetelefoner;
 • lim.

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Trinn 1

Koblet 2 toppbrett med 1,1 / 4 skruer og borede ¾ “lommehull.

Steg 2

Jeg kuttet ut svingene for håndtakene med en sag. Boret ¾ “lommehull i forkle og festet til toppen med 1-1 / 4” lommeskruer og trelim.

Trinn 3

Jeg kuttet av beina i den angitte lengden, og rundet deretter av toppen. Jeg kuttet av bunnen av dem i en vinkel på 15º. Boret et hull på toppen for koblingsboltene i neste trinn. Boret ¾ “hull for bårelommen og festet dem til beina med 1-1 / 4” lommeskruer og trelim. Lagde en tverrstang 2 tommer fra bunnen.

Trinn 4

Borede hull for tilkobling av hetter. Fest bena til koblingsboltene med hetter.

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

RådIkke stram for å la beina bøye seg.

Du kan bruke lim og flate avstandsstykker til å koble de to topplistene:

Jeg sørget for at alle overflater var riktig justert, limte og klemte brikkene sammen med en parallell klemme. Ventet på fullstendig tørking.

Jeg pusset bena med 180-, 220- og 320-korn sandpapir, og tørket deretter hvert lag med en myk klut og pusset med 400-korn sandpapir mellom hvert lag. Dekket med linolje. Benene foldes pent ned for enkel, plassbesparende lagring.

Nok et prosjekt

Jeg likte også dette prosjektet veldig godt, og jeg ville dele det med deg. Dette lille bordet er egnet for kreativitet, spill, familiefilmer eller te i sengen.

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Den bretter seg pent ned og lagrer seg når den ikke er i bruk. Håndtaket kan brukes til å henge på en krok og praktisk oppbevaring. Fest svart tape med Ali Express slik at du kan bruke bordplaten som en tavle.

Hva trenger du:

 • 3 meter lameller 1 × 2 cm;
 • kryssfiner for toppen;
 • 4 eurobolter, 2 1/2 ”lange, med skiver og muttere;
 • du kan også trenge et grep eller en krok for å holde beina lukket under transporten;
 • penn (valgfritt).

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Grunnleggende instruksjoner

 • Ta alle nødvendige forholdsregler for å fungere trygt og pålitelig.
 • Arbeid på en jevn overflate uten feil eller rusk.
 • Bruk alltid rette brett.
 • Kontroller materialet etter hvert trinn.
 • Bor alltid hull før du fester skruer.
 • Bruk neglelim for et sterkere hold.
 • Tørk av overflødig lim for modeller som skal males, da det tørkede limet ikke flekker.

Dimensjoner:

 • Klipp tømmeret.
 • Samlede bein.
 • Boret et hull i toppen av hvert ben.
 • Fest bena til rammen.
 • På toppunktet er hvert ben festet like under rammens øvre kant for å tillate bevegelse.

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Detaljert guide:

Merk plasseringen av bolthullene hver 53 cm. Bor bolthull.

Ta 1 × 2 rammeplater og lag en form. Rammen kan spikres og limes, skrus, festes i en lomme – det er ditt valg. Toppen av kryssfiner vil hjelpe til med å holde strukturen.

Deretter lager du to sett med ben og borer de tilhørende bolthullene på toppen av beina.

RådTrim undersiden av beina i en 15-graders vinkel for å gjøre bordet mer stabilt.

Bruk deretter boltene til å feste bena til rammen. Lim og spik benkeplaten til toppen.

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Legg til et håndtak og tilpass etter ønske:

 • Skriv ut navnet du vil bruke med hvilken som helst skrift i OfficeWord om lag 225;
 • skrive ut og legg på bordet;
 • sirkel bokstavene med mye press med en kulepenn;
 • trykket i pennen skaper et merke på treet, og gir skisser for påfølgende maleri;
 • male det resulterende sporet med akryl;
 • fikse malingen med lakk eller annet malingsfiksativ.

Behandle produktet med trelakk og la det tørke. Påfør ytterligere belegg på treverket om nødvendig. Når linoljen er helt tørr, slip produktet i retningen av trekorn med 120-kantet sandpapir. Fjern eventuelle sliperester på arbeidsflatene. Tørk av produktet med en ren, fuktig klut. Det anbefales alltid å påføre et teststrøk på et skjult område eller et skrapstykke for å sikre fargejevnhet og vedheft.

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Previous Post
Μέθοδοι για τη ζώνη ενός δωματίου σε ένα υπνοδωμάτιο και σαλόνι: 195+ Φωτογραφίες από τις καλύτερες ιδέες σχεδίασης με παραδείγματα
Next Post
TV på kjøkkenet – Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter
Adblock
detector