DIY dekorasjon av et barnerom for en bursdag. Registrering for bursdagsfolk opp til 7 og fra 8 til 15 år + 180 BILDER
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY dekorasjon av et barnerom for en bursdag. Registrering for bursdagsfolk opp til 7 og fra 8 til 15 år + 180 BILDER

Barneromsdekorasjon til bursdag

Alle foreldre prøver å overraske den lille bursdagsgutten sin – de velger hvordan de skal dekorere rommet til barnets bursdag. Hvis du husker hva babyen elsker mest av alt, kan du forberede en stor overraskelse for hans ankomst på ganske kort tid. For å gjøre dette trenger du et par hjelpere og godt humør. Husk å ta hensyn til barnets alder og kjønn, slik at overraskelsen blir hyggelig for ham. Det som vil glede en førskolebarn, vil en tenåring vurdere absurd. Flere detaljer senere i artikkelen.

Bursdagsrom opptil 7 år

Barn elsker overraskelser veldig godt, og sover godt nok, takket være dette kan du dekorere barnehagen om natten. Når barnet våkner i en ny, festlig atmosfære, føler barnet fra morgenen av ferien og omsorgen din.

Gi barnet ditt et ekte eventyr

Gi barnet ditt et ekte eventyr

Hvis du bestemmer deg for å endre rommet globalt, er det bedre å legge det i stuen eller soverommet ditt..

Temabursdag kan ordnes enkelt og rimelig budsjett hvis rommets følge samsvarer med valgt tomt. Mest sannsynlig har barnet favoritt tegneserier, tegneserier eller spill, hvis fortsettelse han stadig ber om å kjøpe, det er i denne mainstream at du bør bygge naturen.

Dekorasjoner til tema bursdag

Dekorasjoner til tema bursdag

For babyer under 3 år, vær forsiktig når du bruker smykker som kan være helseskadelige. La oss si at en ballong som brister kan skremme babyen, ellers vil han være interessert i et stykke og svelge ved et uhell.

Bruk papirfruktdekorasjoner

Bruk dekorasjoner av frukt av papir

Ikke glem å advare foreldrene til unge gjester om bursdagstemaet, og barnet ditt vil ganske enkelt glede seg over antrekkene til gjestene og gaver som er veldig interessante for ham..

Bursdagsrom fra 8 til 15 år

Dette er alderen da et barn allerede har en seriøs interesse for et bestemt tema, han har en hobby eller favorittkarakterer i filmer og bøker. Det er verdt å se nærmere på denne delen av livet..

Ta hensyn til barnets interesser i designet

Ta hensyn til barnets interesser i designet

For en jente og en gutt bør rommet innredes på forskjellige måter – gutten er usannsynlig fornøyd med situasjonen med rosa ballonger.

Alternativ for å dekorere et rom for en gutt

Alternativ for å dekorere et rom for en gutt

Inndeling av selskapslokalet i soner

Del rommet inn i soner, og ut fra den faktiske bruken av dette eller det stedet, dekorere hver sone.

1 sone for spill; Dekorer et eget lekeområde

Dekorer et eget lekeområde

2 bord med snacks; Velg snacks barnet ditt liker

Velg snacks barnet ditt liker

3søtt fruktbord; Vakker dekorasjon med sjokoladefontene

Vakker dekorasjon med sjokoladefontene

4 fotosone. Design et område for fotosessioner til minne om ferien

Design et område for fotosessioner til minne om ferien

Veggdekor

Ved hjelp av farget bølgepapp, bånd og tape kan enhver vegg dekoreres i en fotosone, og en hylle med falsk tilbehør kan plasseres ved siden av den. Vanlig farget papir med trykk kan se ut som en fotovegg ved åpningen av en filmfestival. Et bilde av bursdagsgutten som bruker Photoshop, kan gjøres morsomt eller ligner filmkarakterer og limes over veggen.

Dekorer alt i tematisk stil for hele ferien

Dekorer alt i tematisk stil for hele ferien

Sett av et lite område til gratulasjoner. Legg et stort ark Whatman -papir på veggen, ved siden av det, bind fargede markører som gjestene vil skrive gratulasjoner til for bursdagspersonen. Barn beholder slike øyeblikk lenge. Etter ferien kan du sette de beste bildene av feiringen på dette Whatman -papiret.

Designalternativ for en plakat for bursdagshilsener

Designalternativ for en plakat for bursdagshilsener

Vifter eller kuler laget av farget papir vil bli lyspunkter på veggen, noe som vil gi barnet en stemning. Flerfarget regn kan enkelt bli til buer, eller legge til en leken glans til gardinene.

Ballonger og fans på barnefesten

Ballonger og fans på barnefesten

Garderobe for temaferie

Kom med et spesielt omkledningsrom der gjester som er dårlig forberedt på temaferien kan velge de nødvendige dekorasjonene, capsene og klærne i feriestil. La oss si at små ballerinaer kan prøve balletttutus, og pirater kan velge en bandana eller et bind for øynene..

Lyse caps med tegneseriefigurer

Lyse caps med tegneseriefigurer

Hvis temaet for bursdagen ikke er definert, kan kostymer organiseres i helt forskjellige varianter:

 • Klovneparykker;
 • morsomme neser med elastikk;
 • kapper av trollmenn;
 • ører og haler av forskjellige dyr;
 • luftige skjørt for prinsesser;
 • tryllestav og Jedi -sverd;
 • tiaraer for prinsesser.

Jo flere små, men viktige detaljer du tar i betraktning, desto lysere og mer autentisk blir ferien. Barn vil mest sannsynlig gjerne bytte antrekk eller bytte dem i løpet av kvelden. Utformingen av ethvert rom vil bare være til nytte hvis du legger til litt magi i det, gjør det litt tegneserie.

Lagre flere kostymer til en fotoshoot

Lagre flere kostymer til en fotoshoot

Barneborddekorasjon

Prøv å gjøre det trygt. Under aktive barneleker kan retter falle fra bordet, eller beinet kan spenne. Plasser ham så langt unna lekeområdet som mulig. Hvis rommet er lite og det vil være mange barn på en fest, plasser bordet i et annet rom. Barn bruker ikke mye tid ved bordet..

Temabord for babyer med søtsaker

Temabord for babyer med søtsaker

Lag et eget barnebord, hvor det vil være søtsaker, drinker, frukt, det vil være praktisk hvis barna vil lade opp og ha en matbit i løpet av spillet. Dekorer bordet med temabilder, legg ut tegneserier eller fargesider.

Sett opp et bord med temaet for ferien

Sett opp et bord med temaet for ferien

Strekk takkranser over bordet, gelballonger under taket. Du kan knytte lett søtsaker til tauene, ornamenter som vil flyte over bordet. Prøv å beholde fargeskjemaet på bordet i samsvar med temaet for ferien. Det er et stort utvalg av papirtallerkener, glass, vinglass og cocktailrør for dette..

Eldre farger

Eldre farger

Hvis bursdagen holdes i regi av pirater, bør røde og svarte farger seire på bordet, men hvis barnet foretrekker enhjørninger, bør fargevalget være regnbue.

Piratfest i røde og svarte farger

Piratfest i røde og svarte farger

Lekeområde

Denne delen må tildele det største arealet. Under feiringen arrangeres konkurranser for barn, og som oftest er de ganske aktive. Jo flere barn som er til stede på festen, jo mer plass vil det være nødvendig for spill. Hvis barnehagen er liten, ordner du dette området i stua..

Stue for bursdagslekeplass

Stue for bursdagslekeplass

Voksne barn vil mest sannsynlig spille konsollen eller arrangere sammenkomster med brettspill, ta hensyn til dette punktet og forberede de nødvendige stolene eller bordene.

Ikke la voksne være uten tilsyn

Ikke la voksne være uten tilsyn

Fotoområde

Dette stedet bør gjenspeile hele essensen av emnet. Bilder av denne dagen vil forbli et minne om hele familien. En fotosone kan organiseres ved siden av godteribaren, hvor du kan ordne krus med falsk bart, øyenbryn og briller på pinner. Lette rammer, som barn uavhengig kan heve og ta bilder i dem, kan henges på veggen eller festes til baller, og de vil flyte i luften.

Fotosonen skal tilsvare temaet for ferien

Fotosonen skal tilsvare temaet for ferien

Girlandene og lanternene som er strukket over dette området vil gi fotografiene et høytidelig utseende..

Minnerike bilder vil ikke forlate noen likegyldige

Minnerike bilder vil ikke forlate noen likegyldige

Temabursdag

For at spill, gratulasjoner og gaver skal være underordnet en stil, er det også nødvendig å dekorere rommet i et bestemt tema. Scener for morsomme spill i atmosfæren til ett tema er enkle og interessante å planlegge med barnet ditt.

Vurder alle feriedekorasjoner etter tema

Vurder alle feriedekorasjoner etter tema

For en bursdag med tema må du vurdere at hele plassen skal være underordnet en stil, og du må følge følgende regler:

1 Du må fjerne eller dekorere gjenstander fra rommet som ikke samsvarer med temaet. For eksempel, hvis du har en ferie i stil med en Askepottkule, vil plakater på veggen med tegn fra tegneserier eller moderne filmer ødelegge utsikten helt. 2 Overholdelse av fargeskjemaet vil bidra til å skape det nødvendige følget. Ta deg tid til å dekorere rommet på en gang. Hvis det for eksempel ikke er en duk med ønsket tone, velger du hvit og pynter den i de ønskede fargene. 3 Bruk ballonger oppblåst med helium, eller fest vanlige i taket, ellers vil de ta for mye plass spredt rundt i rommet. 4 Fjern gjenstander som kan skade eller ødelegge, like dyrt utstyr eller småting som er ditt hjerte verdt. 5 Forbered enkle, men hyggelige komplimenter for gjestene å ta med seg hjem som en suvenir fra ferien. Vær forberedt på at barn også vil beholde noen elementer i rekvisittene for seg selv – kjøp enkle og rimelige ting. 6Velg et emne du virkelig behersker, og begynn å forberede på forhånd.

Begynn å forberede ferien på forhånd

Begynn å forberede ferien på forhånd

Ikke glem det viktigste – sikkerheten til oppvask og dekorasjoner for barn, velg trygge matfarger hvis du trenger å farge rekvisitter eller borddekorasjoner.

Dekorasjon av barnehager med pirat-tema

Pirater er elsket av både gutter og jenter, og mange vil prøve Jack Sparrow -drakten. Det er mange scenarier for en feiring i piratstil, og det er ikke vanskelig å dekorere et rom i dette temaet..

Barnefestdekorasjon med pirat-tema

Barnefestdekorasjon med pirat-tema

Du vil trenge:

 • svarte og røde baller;
 • trekantede flagg, på en strukket tråd;
 • skattekart på veggen;
 • svart og rød duk og fat;
 • svarte merker;
 • hvite bånd eller stoff under taket i form av seil;
 • hatter og bandaner;
 • teleskoper, ankre og ratt for dekorasjon og rekvisitter;
 • papirbåter suspendert fra baller og svever over bordet.

Dempet belysning, vegger draperert i blått stoff og et fotoseanseområde i form av en hytte med runde portholes vil bidra til å skape den rette atmosfæren. Ved hjelp av et lett ratt og seilformede gardiner vil du dekorere kapteinbroen. Barn vil gjerne delta i opprettelsen av hele skipet fra stoler og annet materiale for hånden.

Fotoområde for de beste øyeblikkene av ferien

Fotoområde for de beste øyeblikkene av ferien

Prinsesse rom

Her er det viktigste ikke å overdrive det med rosa, hvis rommet opprinnelig var dekorert i en annen farge. Hvis det er dominert av gult eller blått, kan du dekorere i denne nyansen, bare litt lysere enn den viktigste..

Lite prinsesseslott

Lite prinsesseslott

En baldakin over sengen, et bord til prinsessen med de nødvendige dekorasjonene og en garderobe er nødvendig på soverommet..

Å skape den rette atmosfæren vil hjelpe:

1Små baller i taket med blomster og bølgepappersnøflak på strengene – de vil flyte over lekeområdet og festbordet. 2 ryddig buketter arrangert rundt i rommet. Du kan lage boutonnieres av kunstige blomster i delikate nyanser. 3 En garderobe med en rekke myke skjørt laget av mesh eller annet lett materiale, en hylle med tiaraer og andre dekorasjoner. Venner vil sette pris på mengden inventar som trengs for ferien. 4 Område med et stort speil, hvor du kan arrangere en fotosession med små prinsesser. 5 Små flerfargede kroner med gummibånd til bordet. Hver kan settes på en egen tallerken, og gjesten vil også bli en vakker magisk prinsesse rett ved festen.

6Farget lys, fargerike kranser og godteri som henger på dem, snøfnugg og ballerinaer som flyter i luften vil fylle rommet.

Lys og luftig dekorasjon av ferien

Lys og luftig dekorasjon av ferien

Denne dekorasjonen kan enkelt dekoreres i stil med små feer som studerer på en spesiell magisk skole. For å gjøre dette må du legge til magiske hetter, tryllestenger og kapper i garderoben..

Ikke glem de viktigste egenskapene til prinsesser

Ikke glem de viktigste egenskapene til prinsesser

Barnehage i Disney -stil

Dette emnet er spesielt nært for barn under 6 år. For å lage et mini Disneyland trenger du alt som er relatert til animasjon:

 • Flerfargede kuler, paljetter, buer på veggene.
 • En duk med røde og svarte erter minner deg om Mikke Mus.
 • Veggdekor i form av tegneseriefigurer.
 • Drakter, eller deler av rekvisitter i garderoben.
 • Lyse retter og cocktailrør på bordet, servietter med tegneserier.
 • Fotosone, dekorert i forskjellige farger, eller til og med draperet med stoffstrimler eller bånd i en regnbue.

Disney -helter på barnefesten

Disney -helter på barnefesten

Det er lett å oppnå dette, og til og med arrangere et karneval med kostymene som alle barn mest sannsynlig har. Bilder av ferien er de lyseste og mest slående.

Karneval på en barnefest

Karneval på en barnefest

Mafias spillestil

Voksne skoleelever velger oftest temaer som involverer intellektuelle spill. Mafia -spillet er et kjent kortspill som du kan lage vakre dekorasjoner rundt. For å gjøre dette trenger du:

 • Dekorer et bord med godbiter og snacks i form av en roulette.
 • Dekorer vegger i loftstil – for dette kan du plassere tegninger med murstein eller kommunikasjon på forskjellige deler av veggene.
 • Forbered et fotoområde med interiøret i Chicago -politiet. Rammer hengt på veggen med signaturen “ønsket” og en høydemåler ved siden av vil hjelpe med dette..
 • Lekepistoler og maskingevær vil fullt ut gjenspeile den komiske naturen til det som skjer.

Innredning i stil

Innredning i stil med “Mafia”

Når du dekorerer et barnerom, ikke glem at maksimal plass skal være ledig, siden utendørs spill bør gis mer tid enn å sitte ved bordet..

Design spill som matcher festtemaet ditt

Design spill som matcher festtemaet ditt

VIDEO: De lyseste ideene for å dekorere et rom

Previous Post
TOP 15 τηγάνια γκριλ για οικιακή χρήση. Πώς να επιλέξετε το σωστό; Σημαντικές συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη (+ Κριτικές)
Next Post
Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector