Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign

Lilla kjøkken

Ikke alle tør å dekorere kjøkkenet i lilla farger. Dens mystikk er fascinerende og noen ganger til og med skremmende. Den underliggende blandingen av blått og rødt fyller nyanser med kraft, og tilhørighet til den kalde skalaen disponerer ikke for romantikk. Likevel er dette dekoralternativet mulig. Og for å få maksimal glede ut av det er ekte. Det viktigste er å velge nyanser rimelig, å komponere komposisjonen. Finn ut om de vakreste fargekombinasjonene og deres tillegg med tilbehør senere i artikkelen..

Vi starter med vegger og tak

Vegger, tak, gulv Er grunnlaget for enhver rominnredning. Og ikke bare fordi de er synlige overalt. Men også fordi ethvert møbel er vurdert mot deres bakgrunn.

Det kan være mange nyanser på ett kjøkken

Det kan være mange nyanser på ett kjøkken

Det er lettere med gulvet. Kravene til kvaliteten vurderes når det gjelder hygiene, sanitet og varme. Det dekkes oftere, og hvis ikke, utføres det fra linoleum eller trelignende plater. De mest grundige eierne prøver riktignok å passe sin dominerende nyanse inn i det generelle fargevalget..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan vil et hvitt kjøkken med hvit benkeplate forandre interiøret? 145+ fotostiler og varianter av designløsninger

Bakgrunn

Vegger er et seriøst og avslørende element. På samme tid tilsier praktiske posisjoner at de er laget av spesielle fliser som oppfyller alle kravene til rom med høy luftfuktighet og lufttemperatur (på tilberedningstidspunktet).

Det er ikke vanskelig å velge en vakker flis i lilla farger i dag. Men vil rommet tjene på dette? Hun blir pen, men kald og streng.

Det er mange materialer for veggdekorasjon

Det er mange materialer for veggdekorasjon

Bedre – tapet noen av de eksisterende nyanser. Kanskje du får en estetisk blomster ekstravaganza: en myk lavendel bakgrunn med lilla aksenter eller en rik fiolett med amarant -innslag.. Fuchsia, som er relevant i dag, hvis det passer, så for store rom og i små mengder.

En stor tegning vil gjøre et rom eller kontor mindre voluminøst, de tverrgående stripene vil “stjele” høyden. For gjennomsnittlige kjøkken er små, kaotisk spredte buketter, flerformede erter eller langsgående smale striper av nyanser som jevnt smelter inn i hverandre, organiske.

Tapet vil ikke alltid se bra ut på kjøkkenet.

Tapet vil ikke alltid se bra ut på kjøkkenet.

Tak – ofte noen få toner lettere enn veggene. Det er lett å gjøre dette med fiolette blomster. For kjøkken laget i fiolette og hvite kombinasjoner, la oss si ren hvit. Imidlertid vil den melkete toppen myke opp den strenge karakteren av rommet mer effektivt..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Friskhet og sikkerhet av grønt i dekorasjon: 130+ Bilder av et grønt kjøkken i interiøret. Hva gir denne naturlige fargen?

Lilla med hvitt

Lilla kan ikke kalles rolig og nøytral. Nesten alle nyanser har en fascinerende effekt.. Den klassiske nyansen kan forårsake følelser og angst, ha en sterk effekt på nervesystemet. Derfor er det bedre å oppnå en positiv fysiologisk effekt ved å kombinere den med andre farger, for eksempel hvit.

Den klassiske kombinasjonen av lilla og hvitt

Den klassiske kombinasjonen av lilla og hvitt

Fortynning av mørk lilla nyanser med den lyseste og lyseste fargen – hvit – fordelaktig på begge sider. Hvitt slutter å være sterilt og “tomt”, og blandingen av blått og rødt får lyshet og lysner. Møbelsett som kombinerer disse to fargene, går aldri ubemerket hen. De er hovedfokuset på kjøkkenet.

Denne sammensetningen kan suppleres med en flislagt flis fliser over en geometrisk vask eller cambric hvite gardiner, kan kantes.

Av de hvite gjenstandene som er i harmoni med dette fargevalget på kjøkkenet, kan man nevne en komfyr, en vask (for eksempel en fajanse), kjøleskap og andre.

Vakker design med blanke fasader

Vakker design med blanke fasader

Ikke glem de snille hvite dukene i dag. Deres tilstedeværelse på middagen bord gir en vanlig frokost eller middag en festlig atmosfære, gjør det høytidelig, snill, veldig oppriktig.

Bordduk du kan krysse med myke lilla tråder, dekorere med søm. For å matche henne – servietter av samme nyanse. Det virker som en liten ting, men gjennomføringen av designideen er perfekt..

Ikke glem matchende duker

Ikke glem matchende duker

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fargenes magi som påvirker vår oppfatning av interiøret: Design et rødt kjøkken i lyse farger (115+ bilder)

Svart-lilla

En spesiell samtale om kombinasjonen av svart og lilla i design av kjøkken. Det er definitivt stilig og ekstraordinært.. Det viktigste er å velge riktig nyanse. En organisk blanding kan oppnås ved å:

 • lys fiolett;
 • lilla;
 • amarant.

Harmonisk kombinasjon av lilla og svart

Harmonisk kombinasjon av lilla og svart

I dette tilfellet vil svart opprinnelig understreke ekspressiviteten til fargede overflater, og gjøre dem ekstravagante. Det er veldig vakkert når svarte detaljer kompletteres med utskårne håndtak, mosaikkinnsatser, glatte graveringer.

Denne kombinasjonen forplikter deg imidlertid til å tenke på:

 • formen og størrelsen på gardinene;
 • belysning design;
 • passende ovnstil og andre elektriske apparater.

Gardiner vil fortynne den mørke duoen

Gardiner vil fortynne den mørke duoen

Dette skyldes det faktum at svart visuelt reduserer plassen. Lange lysgardiner kan kompensere for denne handlingen..

Det blir ikke noe kjøkken, utført i svarte og lilla toner og lys. Derfor – maksimal oppmerksomhet mot belysning, ikke bare sentralt, men også i arbeidsområder.

RådDu bør ikke velge en svart vask for et slikt design. Det blir dystert, uuttrykkelig. Det er bedre å dvele ved en rustfri versjon, i tonen for å velge et kjøleskap, mikrobølgeovn.

Teknikken trenger ikke å bli plukket opp svart

Teknikken trenger ikke å bli plukket opp svart

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan sette en liten sofa på kjøkkenet? 200+ (Foto) Koselig kjøkkeninnredning

Beige lilla

De mykere og mer romantiske naturene vil like en beige-lilla kombinasjon. En slags blå-rød kulde ganget med den naturlige varmen av hvitbrun. Uansett hva vi velger – beige vegger og fiolette møbler eller omvendt – ser begge alternativene harmonisk og stilig ut. Det er sant at vektleggingen i disse alternativene vil være annerledes. Derfor er valg av innredning en delikat sak..

RådDu bør ikke jage mono eller dikromi i interiøret, og begrense deg til en eller to farger. I denne kombinasjonen kan du finne et sted for bordssølv (vaser, serviettholdere) eller diversifisere med flerfargede kjøkkenhåndklær, holdere, forklær.

Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign

Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign

Kjøkkenet i beige og lilla toner ser romantisk og mykt ut. Hun disponerer kommunikasjon, roer seg, tilpasser seg det positive. Det er lett å puste her, som om duften av fioler svever i luften. Lyden er litt dempet, og fantasien flyr langt unna.

En klokke med en beige eller lilla skive vil bli et organisk tillegg. De står på en hylle eller henger på den sentrale veggen, og de kompletterer ensemblet med sine koselige sekunder..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage et kjøkken av tre med egne hender (210+ bilder): Velge møbler for et stilig design

Gardiner

Lilla gardiner kan brukes til kjøkkenvinduer, ikke bare med identiske farger på møbler og bakgrunnsbilder. Tvert imot, i dette tilfellet er det nødvendig å revurdere kompatibiliteten til nyanser nøye. Ikke alle utfyller hverandre harmonisk. For eksempel vil fuchsia gå tapt mot bakgrunnen til den klassiske syrinen.

Romersk stripet persienne for et svart og lilla kjøkken

Romersk stripet persienne for et svart og lilla kjøkken

Det er en annen sak når, mot bakgrunnen av møbler i naturlige farger tre gardiner (eller gardiner) i lilla design svinger lett og grasiøst. Refleksjonen deres er en original lysekrone som kombinerer de samme gjennomsiktige glassdråpene.

Det anbefales å velge små harmoniske interiørdetaljer for fiolette gardiner:

 • vaser;
 • dekorative tallerkener;
 • te tilbehør;
 • duk til servering bord;
 • glass på kjøkkenskap, andre.

Det vil vise seg forsiktig, enkelt, estetisk.

Vi fokuserer oppmerksomheten og definerer stilretningen

Vi fokuserer oppmerksomheten og definerer stilretningen

En egen samtale handler om gardinene ved inngangen til kjøkkenet. Mange anser dem som et symbol på trøst og ønsker ikke å avvike fra deres synspunkter. I slike tilfeller sørger designere for spesielle stiler, nødvendigvis utstyrt med kroker og i harmoni med vindusgardiner. I motsetning til vindusskjermer, bør lilla stoff på dører være dominerende. Det er dette alternativet som ikke vil motsi det generelle fargeensemblet..

Hvilken stil å bruke?

Til tross for mystikken er syrin myk og delikat for mange romantiske naturer. Derfor er frills, volanger, bretter og samlinger et ganske akseptabelt alternativ. De vil gi letthet og luftighet, gjøre designen på kjøkkenet sofistikert, litt drømmende.

Stilen er den mest mangfoldige, alle vil like den

Stilen er den mest mangfoldige, alle vil like den

Gardiner kan være:

 • kort (til den øvre tredjedelen av vinduet);
 • medium (opp til vinduskarmen);
 • lang (til gulvet).

Med store kjøkken kan du dekorere vinduer med gardiner (lys tyll i lys farge) og slitesterke tunge gardiner (for beskyttelse mot lys og støy), samt spesiell kveldsdesign.

Den lilla fargen i gardinene kan spille det viktigste og ekstra. I begge tilfeller er han uttrykksfull og nydelig. På denne bakgrunn er hvite erter eller små blomster organiske. Hjertens konturer, fuglens konturer, figurtegnede tegn er relevante i dag..

Som en ekstra lilla dekorasjon av gardiner, originale geometriske former, frynser, gardinbinder.

Kanskje bruker lambrequins, som kombinerer to eller flere nyanser av lilla. Organza, chiffon, gardinstoff er egnet for den lette delen. Den andre delen kan være laget av mesh eller rynket silke. Lengden på lambrequins er heller ikke standardisert. Den viktigste avhengigheten er av høyden på rommet. Ikke veldig høye kjøkken er upraktiske å supplere med gardiner til gulvet..

Bare for sofistikert interiør

Bare for sofistikert interiør

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Brunt kjøkken i interiøret (120 + bilder) – Vellykkede kombinasjoner for elegante ideer

Hjørne

Kjøkkensett installert i ett (eller to tilstøtende) hjørner er relevante i dag. I dette tilfellet er det enkelt å sonere kjøkkenområdet, for eksempel inn i matlagingsområdet og stedet for mottak. Slike modeller vil også bli etterspurt i leiligheter.-studioer, der et eget rom for kjøkkenet ikke skiller seg ut.

Når du velger et lilla hjørnekjøkken, må du være forsiktig så du ikke visuelt “går seg vill”. Den mørke skyggen på hovedbakgrunnen kan fortynnes som følger:

 • velg en modell med glass eller speilene;
 • konsentrere skarp belysning over den;
 • plukke opp benkeplate i lyse farger, muligens fra naturlig stein;
 • dekorere hyller og andre arbeidsflater med hvite, skinnende designelementer, broderte håndklær.

Mørk nyanse kan fortynnes med mange elementer

Mørk nyanse kan fortynnes med mange elementer

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkken med karakter: interiørdesign i skandinavisk stil (190+ bilder)

Lite kjøkken

Det er spesielt vanskelig å oppnå harmoni i et lite kjøkken i denne fargen. Dette skyldes særegenheten til mørke nyanser for å absorbere plass.. Derfor følger vi en rekke regler:

 • velg lyse nyanser av lilla;
 • vi velger møbler som ikke er for store og mange;
 • ser på kompatibilitet skap, spisemøbler (hvis de ikke passer sammen, vil dette være spesielt merkbart i et lite kjøkken);
 • Vi “beveger oss bort” fra de lilla veggene og enda mer fra takene. Vi gjør dem lette, myke, varme;
 • maksimalt sonering territoriet, for eksempel, arrangerer vi lokal belysning over spisebordet;
 • dekorere vinduskarmer med mellomstore blomsterpotter (hvis du ikke kan avle levende fioler, kan du kjøpe pene vaser med kunstige).

Utvide plassen visuelt

Utvide plassen visuelt

Små kjøkken har en veldig verdifull kvalitet: alle som er her er bokstavelig talt nær hverandre. Den myke fiolette skalaen vil hjelpe gjensidig forståelse, roe konflikten og disponere for oppriktig kommunikasjon..

Det er ikke for ingenting psykologene tilskriver denne fargen en beroligende effekt. Hnervesystemet forblir ikke likegyldig for ham. Når man oppsummerer materialet, blir det klart at den blå-røde fargen på kjøkkenet er tvetydig og ansvarlig.

Kan gjøres i dempede lilla toner

Kan gjøres i dempede lilla toner

RådDet anbefales å ikke installere høye mørke syrinskap i små kjøkken og heve skap til taket. Det er ikke bare upraktisk å få de nødvendige elementene ut av dem. De ser spesielt mørke og dystre ut over..

Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign

Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign

VIDEO: Hvor lilla endrer interiøret på kjøkkenet?

konklusjoner

Ifølge forskere foretrekkes lilla ofte av kreative individer, mennesker med en rik fantasi, utviklet intuisjon og åndelig balansert. Han hjelper sannsynligvis dem med å forsterke selvtilliten og bli enda mer positiv. Derfor bør du ikke unngå det. La det bringe elegansen, stilen og komforten til auraen på kjøkkenene våre. Da vil det være behagelig ikke bare for familiemedlemmer, men også for gjester..

Previous Post
Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας – 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα
Next Post
Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector