Kjøkkenklokke - Veggmodeller for å skape kos (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkenklokke – Veggmodeller for å skape kos (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer

Kjøkkenklokke - Veggmodeller for å skape kos (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer

For å være i tide til alt, kjøp en klokke til kjøkkenet – veggmodeller presenteres med uvanlige produkter med en rekke dekor, så vel som i forskjellige stiler. Blant et så stort utvalg vil du definitivt finne det du leter etter. Mer om alt videre i artikkelen..

Innholdet i denne artikkelen:

Utvalg av kreative modeller

Tilstedeværelsen av en klokke på kjøkkenet gjør matlagingen rask og vellykket, fordi det er mye mer praktisk for vertinnen å spore tiden uten å forlate rommet.. Originale produkter lar deg understreke stilen på kjøkkenmiljøet og demonstrere smaken til vertinnen. Når du velger, må du ta hensyn til kjøkkenets design og tilstedeværelsen av fargeaksenter.

Å ha en klokke på kjøkkenet gjør matlagingen rask og vellykket

Å ha en klokke på kjøkkenet gjør matlagingen rask og vellykket

Usynlig

Modellen har nylig vunnet popularitet blant brukerne, selv om den aktivt har tatt plass i deres hjerter og videre kjøkken. Utad ser de enkle ut, men når de er festet på veggen, skapes en følelse av letthet og letthet. Settet består av en mekanisme og individuelle tall, limt på veggen ved hjelp av dobbeltsidig tape.

Tre og metall

Modellens utseende minner noe om et rundt skjærebrett, dekket på toppen med et metallfat for frukt. Produktet ser stilig og kreativt ut, vekker interessen til gjestene. Visuelt har de ikke tall, men du kan finne ut tiden ved divisjonene på metallrammen.

Bånd av tre

Det nye designkonseptet vil umiddelbart tiltrekke seg alle teknologielskere. De ser ut som en sammensetning av 6 trebånd. Hvert bånd brettes i to og begge ender representerer nummeret på skiven. En slik modell ser bra ut i et interiør med en overflod tre.

Det er et stort utvalg av produkter

Det er et stort utvalg av produkter

Vev tråder

En slik klokke er laget av hundrevis av plasttråder og vil glede elskere av ukonvensjonell kjøkkendesign. Modellen er utstyrt med en kvartsur, komplett med piler svart og hvit farger – eieren velger uavhengig av hvilke piler som skal installeres.

Fargerik idyll

Tolv fargede striper, ordnet på en kaotisk måte, fremkaller bildet av en regnbue. En slik modell vil passe godt inn i det fargerike interiøret på kjøkkenet, den er laget av slitesterk plast og vil ikke bli utsatt for skitt..

Kaos av tall

Designere overrasker med ideene sine: de har nylig funnet ut hvordan de skal arrangere skiven slik at en person lett kan forstå tiden og bli overrasket over fremføringsstilen. Den hvite polykarbonatmodellen inneholder tall i forskjellige størrelser, festet til hverandre. Figurer av dyr er plassert mellom tallene..

Originale produkter lar deg understreke stilen på kjøkkenmiljøet

Originale produkter lar deg understreke stilen på kjøkkenmiljøet

Med vindu

Den runde, helt lukkede skiven har et lite vindu: den er plassert på et av tallene. Et tall er synlig i vinduet, det er ingen andre tall, men det er ikke vanskelig å forstå hvor lang tid det tar.

Ståltekniskitet

De rektangulære platene er arrangert i form av en asymmetrisk sekskantet urskive. Tall mangler, men de vil ikke være nødvendige for å glede en person.

Origami

Modellens utseende får deg til å tro at den er laget av papir, men det sanne produksjonsmaterialet er keramikk. Luftstrukturen egner seg godt til Japansk interiøret på kjøkkenet.

Ikke en luksus, men en nødvendighet

Ikke en luksus, men en nødvendighet

Tinn

Klokken er liten i størrelse og ser ut som en boks hermetikk. Pilen er et stilisert skjelett av en fisk, laget i kontraster.

Den originale klokken vil appellere til elskere av ukonvensjonell design. De er av høy kvalitet, holdbare og har et kreativt utseende. De kan ikke kalles universelle, så modellene velges utelukkende for det eksisterende interiøret..

Provence -stil

Stil provence den kjennetegnes ved romantikk av motiver, det er et stort antall pastellfarger i den. Mysteriet i Frankrike ledsages av kos i små kaffebarer, og bildene av skip, blomster, Eiffeltårnet får deg til å kaste deg ut i drømmer. Kjøkken i Provence-stil er en utfordring grå hverdager, så veggklokker bør lages i det aktuelle temaet.

Provence -stil kjennetegnes av romantiske motiver.

Provence -stil preges av romantiske motiver.

For produksjon av kjøkkenalternativer bruker produsentene:

 • plast;
 • glass;
 • metall;
 • tre;
 • kvartssand.

Modeller fra det nyeste materialet kjennetegnes ved pris og elegant utseende. Et utvalg bilder av veggklokker på Provence -kjøkkenet vil fremskynde utvelgelsesprosessen:

 • Lavendelgryter og oliven. Et slikt bilde vil hele tiden minne deg om mat og ønsket om en matbit – det som trengs på kjøkkenet. Delikate nyanser favoriserer arrangement i et lyst og luftig kjøkken.
 • Italienske seil. Skip vil minne deg om sjøopplevelser og vil være et godt tillegg til et beige kjøkken med elementer brun farger.

Lag fransk nåde

Lag fransk nåde

 • Parisiske klassikere. Hva kan være mer romantisk enn en klokke i Provence-stil med bildet av Eiffeltårnet. Sepia -motivet ble ikke valgt ved en tilfeldighet: det lar deg henge en veggklokke på ethvert kjøkken.
 • Floral glassmalerier. Hvem sa at Provence -stilen bare er Frankrike? Det inkluderer også italienske motiver og glassmalerier. Ett eksempel på attraktive kjøkken- og metallprodukter i glass.
 • Countryromantikk. Laget av glass, tre og kvartssand. Består av tre segmenter, som hver har sitt eget image. Godt egnet for kjøkken i blå nyanser av Provence -stil.

Vintage bilder på klokker

Vintage bilder på klokker

Provence -kjøkkenet formidler et naturlig fargevalg, som bruker naturlige materialer til dekorasjon, samt en overflod av lin og bomull. Vintage -bilder på klokker – solsikker, lavendel, haner, vil passe godt inn i miljøet.

Gjør det selv: en mesterklasse for nybegynnere

Håndverk har alltid blitt verdsatt: kopier av slike håndverk kan knapt bli funnet, så klokken vil være individuell. Hvis du vil lage din egen store mekaniske klokke – sett i gang. Først må du forberede alle materialer og ideer for utførelse.

Klassisk versjon

Klassisk versjon

Store størrelser vil være passende hvis det er ledig plass for dem.. Dette er vanligvis over inngangen. ved døren inn på et kjøkken eller et område på en vegg som ikke er opptatt av kjøkkenskap. Store dimensjoner betyr en størrelse i en sirkel på 40 cm.

La oss gi et eksempel på en enkel mesterklasse om å lage kreative klokker av skjeer og gafler. Størrelsen på det ferdige produktet i diameter vil være 40-50 cm. For arbeid må du ta 6 gafler og skjeer, samt et urverk og en solid rund base. Nyttig lim Titan, akrylmaling, festemidler for festing.

Hvis du ikke vil overbelaste produktet, kan du bruke engangs gafler og skjeer. Hvis utførelsesstilen er hovedideen i prosjektet, er det bedre å velge stålbestikk.

Store størrelser vil være passende hvis det er ledig plass.

Store størrelser vil være passende hvis det er ledig plass.

Trinn-for-trinn instruksjon

 • I utgangspunktet må du male bestikket i ønsket farge. Den mest passende nyansen er svart eller rød. Det er mulig å ikke male gafler og skjeer i det hele tatt, og etterlate sin opprinnelige farge. Legg en avis på gulvet før arbeidet, mal apparatene på den ene siden, etter tørking, mal på den andre siden.
 • Ta en klar, solid base og mal den også i ønsket farge. Etter det, med titanlim eller varmt lim, lim urverket til basen.
 • Gjør markeringer i en sirkel fra bevegelsen i henhold til standardskiven: merk punktene med en enkel blyant. Fest gaflene og skjeene vekselvis på de merkede punktene: pass på at bestikket fester jevnt.
 • Når limet er tørt, snu stykket og fest pilene. Hvis de har en lignende nyanse med arbeidsstykket, er det bedre å male dem på nytt i en kontrastfarge..
 • Fest den ferdige store klokken til kjøkkenet med festemidler på veggen.

Innramming av klokken med en firkantet ramme

Innramming av klokken med en firkantet ramme

En slik original veggklokke laget av skjeer og gafler vil overraske gjestene og vise riktig tid hver dag, og glede vertinnen med sitt utseende..

VIDEO: Original klokke med egne hender

Dekorerte klokker: bilder av morsomme produkter

Med tanke på veggklokker i forskjellige utførelsesstiler, er det verdt å identifisere universelle modeller separat med innredning. De vil passe inn i ethvert interiør, fra klassisk til stil. høyteknologisk. Generelle anbefalinger for valg av veggklokke vil bli diskutert i den siste delen, og nedenfor er et utvalg av dekorative modeller.

Husalternativ

Husalternativ

 • I en stekepanne. Samlingen av ekte matlagingsverktøy kompletteres perfekt med en klokke i form av en stekepanne med imitasjon av eggerøre. Slik innredning vil øyeblikkelig vekke appetitten og samle alle familiemedlemmer rundt bordet..
 • Kaffe tema. Et bilde av et kaffekopp ville være vanlig på kjøkkenet, om ikke den opprinnelige gjengivelsen. Kruset i seg selv er laget av tre, under det er en stilisert pose med kaffe og en skje, som kan erstattes med ekte..
 • Veggklokke i teknologi decoupage med dekor. De er laget på en trebunn eller en gammel tallerken. Overflaten limes serviett, innredning er laget. Til det kan du bruke vinkorker, filt, knapper, rhinestones. Piler i form av bestikk passer akkurat på kjøkkenet.

Decoupage teknikk

Decoupage teknikk

 • Overflod av frokostblandinger og krydder. Inne er det en tradisjonell urskive, og utenfor er det forskjellige frokostblandinger eller krydder. Den bruker mais, hvite og røde bønner og kaffebønner. Alle produktene tørkes for å forhindre insekter.
 • Romantisk uforsiktighet. På kjøkkenet for romantikere kan du også finne et sted for en veggklokke. For eksempel vil slike elegante og delikate motiver med dekor fra stoffroser godt utfylle et kjøkkendesign i pastellfarger..

Alle modeller med dekor kan uavhengig suppleres med dine egne ideer: kjøp en enkel base med en urskive og lim dekorative elementer.

Kaffe tema

Kaffe tema

Klokken på bildet – ny

Nylig har veggklokker på bildet vunnet popularitet på hjemmemarkedet. Produktet lar deg kombinere to objekter i ett – beundre et vakkert bilde og finne ut hva klokken er. Først vil det virke som om de ikke har plass på kjøkkenet, selv om de riktige motivene vil bidra til å utfylle kjøkkendesignet..

Overflod av frokostblandinger og krydder

Overflod av frokostblandinger og krydder

De fleste modellene i maleriene er laget på grunnlag av modulære bilder: dette er et sett som består av flere reproduksjoner kombinert i en komposisjon. En annen type er produsert på grunnlag av ett bilde, der klokkemekanismen er innebygd i midten.. Vurder et utvalg av de mest relevante alternativene for kjøkkenet på bildet:

 • Nattbybilde. Dette alternativet er godt egnet til et kjøkken innredet i en ny stil. Hvis veggene og andre overflater er for mørke, bør slike klokker kastes ved å velge lette kolleger..
 • Rammegjengivelse med stilleben. Kvartsur i tre. Rammen er også av tre, og selve gjengivelsen er avbildet på lerret. Kostnaden kan nå høye priser. Tallene er plassert på glass ved hjelp av termisk utskrift.

Nattbybilde

Nattbybilde

 • Hele i bildet. Lyse farger, rike motiver – alt som er nødvendig for et kjøkken. Bildet kan være hva som helst: blomster, frukt, kaffe, te, boller: alle ting som øker appetitten. Rammen er laget av tre, tegningen er vist på glasset.
 • Innrammet kort. Klokken, dekorert i stil med et kort, ser original og diskret ut. Det kan enten være et bilde i svart -hvitt eller farger. Rammen er gyllen, laget i naturlig tre eller dekorert.
 • Håndlaget. Håndlagde produkter har alltid blitt preget av kreativitet og høye priser. Bruken av skinnelementer, en kombinasjon av tre og plast – alt dette er godt egnet for plassering i et kjøkken i klassisk stil.

Innrammet kort

Innrammet kort

Veggklokken på bildet ser passende ut på ethvert kjøkken, bortsett fra de som representerer den høyteknologiske stilen., minimalisme, techno. De viste alternativene vil perfekt utfylle interiøret på kjøkkenet med barokk, imperium, klassisisme og art nouveau.

Det blir interessant for deg:

Utvalg av spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen?

Valget av fototapet til kjøkkenet – En interessant løsning for ethvert design (185+ bilder)

Veggdekorasjon på kjøkkenet: 205+ Fotoalternativer (paneler, laminat, gips). Hvordan kombinere praktisk med estetikk?

MDF -paneler for kjøkkenet – 250+ (Foto) Etterbehandlingsalternativer

Hvordan gjøre det selv?

Gjør-det-selv målrettet klokkefremstilling hjelper deg med å passe dem inn i det eksisterende interiøret. For å lage en veggklokke i et bilde for kjøkkenet, må du forberede materialer for arbeid:

 • tomt tre;
 • urmekanisme med hender;
 • treramme;
 • en serviett med et bilde;
 • PVA lim;
 • varmt lim;
 • lakk;
 • akryl;
 • flat børste;
 • saks.

Arbeidet vil ta fra 1 til 2 timer avhengig av ferdigheter og evner.

Produktet på bildet ser passende ut på ethvert kjøkken

Produktet på bildet ser passende ut på ethvert kjøkken

Trinn-for-trinn instruksjon

 • La oss forberede grunnlaget. Bruk hvit akryl for å grunne treemnet og la det tørke helt. Gjenta prosedyren hvis det oppdages hull. Det er nødvendig å male arbeidsstykket bare fra forsiden..
 • Forbered en serviett. Skjær ut favorittmotivene dine eller bruk en hel serviett. Forbered en løsning av PVA lim og vann, ta en flat børste. Legg et vev på basen og påfør lim på overflaten, glatt vevet forsiktig fra midten til kantene.
 • La arbeidsstykket med bildet tørke helt. Lag et hull i midten av trebunnen med en drill eller graver – det er her urverket vil ligge.
 • Det tørkede arbeidsstykket må åpnes med lakk.. Ta varmt lim og lim mekanismen på baksiden av verket. Pilene må bare settes på tallet 12, for ikke å slå ned riktig drift av mekanismen under den første starten.
 • Når arbeidet er fullført, må arbeidsstykket innrammes. Om nødvendig åpnes rammen i tillegg med lakk eller maling av en annen farge. Tallene er laget fra alle tilgjengelige midler eller kjøpt ferdige.

Kjøkkenklokke - Veggmodeller for å skape kos (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer Kjøkkenklokke - Veggmodeller for å skape kos (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer Kjøkkenklokke - Veggmodeller for å skape kos (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer

Hvis det ikke er noen ferdigheter i decoupage -teknikk, kan du tegne et bilde selv. For kjøkkenet er marine motiver, bilder av blomster, produkter, bylandskap egnet – alternativet velges ut fra utformingen av rommet. I stedet for et treemne kan du bruke en metall- eller plastoverflate, samt et fiberplate.

Keramiske stilige modeller

Keramiske interiørartikler har alltid vært populære blant kjennere av keramikk. En slik veggklokke vil ikke bare forandre kjøkkenet for øyeblikket, men vil bli et favoritt tilbehør for husmødre.. Produktets overflate er ofte dekket med en spesiell glasur, som lar materialet skinne i lyset..

Keramisk alternativ for kjøkkenet

Keramisk alternativ for kjøkkenet

Kjøkkenrommet krever tilstedeværelse av lyse produkter: for mørke motiver vil påvirke menneskets psyke. Bedre å velge oransje, gul, rød, grønn nyanser. Et utvalg bilder av keramiske produkter til kjøkkenet:

 • I form av grønnsaker og frukt. Produktet i form av et gresskar ser originalt og vakkert ut på veggen: kvartsbevegelsen gjør det presist, og glasuren på overflaten av keramikken lar deg fullt ut nyte produktets skjønnhet. Passer til kjøkkenet med stil land, provence eller rustikk stil.
 • Keramisk tallerken. Det enkleste alternativet, egnet for et kjøkken i klassiker stil. Denne hverdagslige enkelheten vil appellere til eldre mennesker. Platen vil passe innvendig i lyse nyanser.

Modell keramisk tallerken

Modell keramisk tallerken

 • Multifunksjonell klokke. Keramikk gir en enorm horisont for kreativitet. Takket være dette kom designerne med nye ideer: å kombinere klokken med et panel og kroker for kjøkkenhåndklær. Husmødre vil sette pris på produktet som inneholder flere inventar i ett.
 • Keramisk klokke. Produktet ligner en italiensk provins: rolige, koselige gårdsplasser med en overflod av lyse farger. Selve urskiven er laget av plast, og rammen er laget av keramikk for hånd – maskeveven tiltrekker seg med sin enkelhet og mystikk.
 • Originalt panel. Det tredimensjonale bildet av et åpent vindu med kaktus minner om en varm sommer. Produktet er godt egnet for et Provence- eller rustikt kjøkken.

Panel for kjøkken

Panel for kjøkken

Å ta vare på den keramiske veggklokken din er ikke noe problem: bare ta av varen en gang i uken og tørk den med en lett fuktig klut. Det er verdt å vurdere at keramikk er tungt, så ta vare på en pålitelig festing på forhånd..

Hvordan velge?

I dag bruk av klokker i interiøret leiligheter har allerede gitt etter for høyteknologiske smarttelefoner: hvorfor kjøpe en klokke på veggen når du bare kan se på telefonskjermen. Imidlertid er det ikke alltid hensiktsmessig å bruke denne typen utstyr på kjøkkenet – skitne hender lar deg ikke berøre gadgeten. Da er veggprodukter egnet for kjøkkenet: hvordan velge dem – vi ser i tabellen.

Design med en klokke

Design med en klokke

Kriteriefunksjoner
Produktstil Den forskjellige utformingen av rommet krever passende stil fra veggklokken. For eksempel, hvis det er en retrostil, ville en antikk klokke være passende. For Provence -stil, velg bilder av villblomster, og interiøret i et klassisk kjøkken vil vakkert utfylle alternativer laget av tre eller metall
Funksjonalitet Klokken kan kombineres med et vakkert maleri eller panel, samt tjene som en enhet for plassering av grytekluter og kjøkkenhåndklær. Samtidig må de plasseres der det vil være praktisk for vertinnen å heve øynene for å se tiden.
Skjema Den tradisjonelle formen for veggklokker regnes som en sirkel eller en oval, men de som liker originale former kan velge polygoner. Dette alternativet er egnet for minimalisme eller loftstil. Ikke-standard retter, frukt eller kopper er godt egnet for kjøkkenet
Materiale Keramikk, glass, tre eller plast – valget er stort, men hvert av materialene har sine fordeler og ulemper. For kjøkkenet er det å foretrekke å velge keramikk, glass og tre: plast vil ta opp mye støv og lukt fra kjøkkenet
Størrelsen Stor eller liten klokke – eieren av kjøkkenet bestemmer. For et romslig rom er det første alternativet passende, for et kjøkken på 6 kvadratmeter vil store analoger være tungvint, så det er bedre å velge en miniatyranalog
Farger Paletten velges i henhold til eksisterende interiørstil. Rolige farger er egnet for Provence -stil, klassisk design og mørke farger vil være optimale for moderne teknologisk interiør
Mekanisme type De fleste av klokkene til kjøkkenet er mekaniske, dette lar deg bevare kosens plass. Hvis du liker digitale klokker mer, velg dem.

Kjøkkenklokke - Veggmodeller for å skape kos (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer Kjøkkenklokke - Veggmodeller for å skape kos (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer Kjøkkenklokke - Veggmodeller for å skape kos (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer

VIDEO: Veggklokke på kjøkkenet

konklusjoner

En stor mengde tid brukt på kjøkkenet vil bidra til å lyse opp den originale veggklokken. Velg et produkt i henhold til anbefalte anbefalinger – da vil det gi estetisk og praktisk tilfredshet..

Previous Post
Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας – 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα
Next Post
Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector