Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder)

Svensk vegg i leiligheten

For at et barns kropp skal utvikle seg normalt, kreves fysisk aktivitet. Ved hjelp av veggstengene kan du utføre det nødvendige settet med øvelser hver dag. Som et resultat utvikler barnet smidighet, utholdenhet og styrke. Flere detaljer om materialer, typer, valgfrie nyanser lenger i artikkelen.

Innholdet i denne artikkelen:

Beskrivelse av konstruksjonen

Den svenske veggen er en universell simulator som kan installeres som et separat utstyr eller sammen med et sportskompleks. Det er nyttig å bruke det om vinteren, når det er få uteleker igjen for barn på gaten.. Installasjon av den svenske veggen krever ikke mye plass, det er nok å forberede noen få meter på gulv og vegg.

Den svenske veggen er en allsidig treningsmaskin

Den svenske veggen er en allsidig treningsmaskin

I tillegg kan du feste skall til strukturen og utvide mulighetene for forskjellige aktiviteter. Når små barn bruker simulatoren, er det nødvendig med voksenovervåking for å unngå skade..

Strukturen inkluderer trapp lengde fra tak til gulv, i den øvre delen som det er en horisontal stang. Sportsutstyr (barer, ringer, taustige, tau, boksesekk, etc.) kan festes nær veggen.. Det mest økonomiske alternativet er en ramme med tverrstenger..

Krever ikke mye plass

Krever ikke mye plass

Dette er et godt valg for den fysiske utviklingen av barn i forskjellige aldre. Idrettskomplekset bidrar til å styrke muskler, danne riktig holdning, utvikle utholdenhet og fingerferdighet hos barn. Ved regelmessig trening styrkes og trent det kardiovaskulære systemet, immunitet og koordinering av bevegelser. Det er også nødvendig med øvelser for å forhindre flate føtter..

Tilstedeværelsen av en universell simulator i huset vil spare penger på å besøke treningsstudioet. Du kan gjøre det når som helst, velge belastningsnivå og forbedre fysisk form.

Det perfekte rommet for en gutt

Det perfekte rommet for en gutt

Fordelene med de svenske veggene er som følger:

 • En rekke funksjoner. Installasjon av ekstra utstyr vil bidra til å diversifisere bruken av strukturen.
 • Ergonomisk. Vegger med forskjellige egenskaper er tilgjengelig for salg. Derfor kan kjøper velge den beste løsningen..
 • Varighet. Moderne modeller er holdbare i bruk. I sin produksjon velger bedrifter nøye materialer av høy kvalitet, med tanke på påliteligheten..
 • Tilgjengelighet. Utvalget inkluderer rimelige modeller, samt prestisjefylte produkter for profesjonell opplæring.
 • Fordelaktig effekt på muskler, immunsystem, økt tone.
 • Mulighet for klasser for folk på alle ferdighetsnivåer.

Liten plass alternativ

Liten plass alternativ

Idrettsanlegg har flere ulemper. Dette gjelder transportvansker. Det er vanskelig å ta en klumpete struktur ut av butikken med bil eller løfte den opp i en heis. Veggene er ikke enkle å installere, siden kretsen først ble studert, velges passende komponenter.

RådDu bør velge et sportskompleks med tanke på rommets generelle design og stil. Før du kjøper et slikt produkt, må du kontakte en konsulent for å finne ut om det er noen begrensninger.

Alle disse manglene kan enkelt rettes opp..

En rekke funksjoner

En rekke funksjoner

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Bokhyller med glassdører – 170+ (Foto) Modellvarianter

Varianter

Produsenter tilbyr et stort utvalg veggstenger, der det er kompakte og større modeller. Sistnevnte er ikke egnet for kompakte rom.. Hovedmaterialet er metall og tre, selv om det er sammenlignet med utsikt over gaten. Hjemvegger har begrenset funksjonalitet.

Hvis det er nok plass hjemme, kan du velge en trapp av hvilken som helst størrelse. Vanligvis starter høyden på produserte produkter fra 1 meter, bredde fra 60 cm. Strukturen må installeres slik at barn ikke blir skadet under trening.

Moderne modeller er holdbare i bruk

Moderne modeller er holdbare i bruk

Følgende typer strukturer er preget av form:

 • U-formet. Dette er mer massive modeller som passer for romslige og store rom. Strukturen inkluderer to stiger forbundet med et håndtak eller tverrstenger. Dette massive og holdbare produktet tåler mye ekstra tilbehør..
 • L-formet vegg. Det er den mest populære modellen, den inkluderer en høy stige, som ender på toppen med en horisontal stang eller et håndtak. Modeller er forskjellige i monteringsalternativer.
 • I-formede modeller er mer enkle. De består av et par stendere og tverrstenger, plassert i kanten eller mot veggen. Du vil ikke kunne henge flere skjell her..
 • T-formede strukturer og hjørner. Dette er et passende alternativ for alle, en kule er festet fra kjønn før tak. Veggen inkluderer en stige og håndtak plassert på sidene.
 • I form av et hjørne. En slik simulator er ergonomisk, tar minimal plass, men funksjonaliteten er bevart. Hjørnemodellen kan kjøpes ferdig eller monteres i to deler.

Mulighet for et stort rom

Mulighet for et stort rom

I små rom er det bedre å kjøpe I- eller L-formede strukturer, transformatorer. Det er lurt for barnet å kjøpe treprodukter

Etter type installasjon skiller autonome vegger og sportskomplekser seg ut. Det første alternativet er frittstående simulatorer som er plassert på bakken eller mot veggen. Den andre typen er et design kombinert med en seng. De sparer plass, men når du velger, må du ta hensyn til funksjonaliteten og styrken til festene..

Utførelsesmateriell

Alle alternativer for veggstenger er laget av metall, tre eller en kombinasjon av begge. Hvert materiale har sine egne fordeler og ulemper..

I piratstil

I piratstil

Metall

For produksjon av metallvegger brukes et profilrør med en tykkelse på 2 mm eller mer. Sammenlignet med motstykker i tre har tverrbjelkene en mindre diameter. Derfor kan selv små barn bruke simulatoren. Pålitelige, sterke og holdbare strukturer kan suppleres med sportsutstyr (vektstenger, parallelle stenger). Men stolpene er glatte, så du må håndtere det nøye..

Tre

For produksjon av trevegger brukes furu, lønn eller bøk. For å eliminere splinter, justerer og sliper produsenten delene nøye, dekker dem med et maling- og lakklag. Konstruksjoner med en antiskli-effekt oppnås, som er mindre traumatiske i sammenligning med metall-motstykker..

Det er rimelige modeller i sortimentet

Det er rimelige modeller i sortimentet

Men treverk er kortvarig, det kan gå i stykker, sprekke og tørke gradvis ut. Barnestrukturer i tre slites raskt ut og er designet for mindre vekt.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage en gjør-det-selv trebenk? 205+ (Foto) Ulike alternativer for bruk

Svensk vegg for barn, valgforhold

Når du velger en barnesimulator, tas følgende faktorer i betraktning:

 • Gjeldende materialer. Det varmere og mer miljøvennlige råmaterialet er tre, og det mer holdbare og sterke er metall..
 • Dimensjoner. Det er nødvendig å velge parametrene i samsvar med rommet for ikke å rote det opp.
 • Arrangementet av festemidler i samsvar med metoden for å fikse dem på bygningskonstruksjoner (tak, vegger, kjønn).
 • Evne til å utføre planlagte øvelser, klasser.

Fordelaktig effekt på muskler

Fordelaktig effekt på muskler

Du må også ta hensyn til myke og sklisikre elementer som kan plasseres på tverrstenger, flere prosjektiler (stenger, ringer, etc.). Muligheten for å installere tilleggsutstyr, kvaliteten på behandlingen av tredeler blir tatt i betraktning.

Den klassiske versjonen er festet til veggen ved å bore, installere ekspansjonsdyner, ankre. Hvilken type festeanordning som velges, avhenger av materialet i bygningsstrukturen. Avstandsstykker anses å være enklere å installere, som raskt kan installeres på nytt til et annet sted..

Men de har en betydelig ulempe – umuligheten av installasjon i et rom med strekk eller undertak.

Det mest kompakte alternativet

Det mest kompakte alternativet

På funksjonelle modeller brukes en kombinert festing når stigen plasseres mot veggoverflaten, og flere deler – en rasp fra gulv til tak.

For førskolebarn fullføres veggstengene annerledes enn voksne. Dette skyldes at barn ennå ikke er i stand til å gjøre styrkeøvelser, men stort sett leker. Derfor inkluderer det komplette settet med vegger for babyer hoveddetaljene:

 • Tykt tau laget av slitesterkt kunstig eller naturlig materiale, bundet i bunnen med en knute.
 • Gymnastikkringer laget av kraftig tau plassert på fjæringen.
 • Trapes, spak.
 • Taustige, sving.
 • Stige, basketball bakbord.

Produsenter tilbyr et stort utvalg veggstenger

Produsenter tilbyr et stort utvalg veggstenger

RådFor å beskytte barnet mot skader må du kjøpe spesielle matter som beskytter når du faller fra en høyde. Det bør være et antiskli-belegg på metallstengene, og myk polstring på stengene og ringene. Pålitelige festemidler følger med.

For ett barn er en trekonstruksjon egnet, og hvis timene også utføres av voksne, er en mer praktisk metall..

Bruk en matte for sikkerhet

Bruk en matte for sikkerhet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan kan du ordne møbler i et rom riktig og vakkert? 150+ fotooppsett for maksimal ytelse og komfort

For en tenåring

Et sportskompleks for tenåringer kan inneholde alle detaljene, som hos voksne. Du kan kjøpe stenger, en taustige, en horisontal stang, en basketballbøyle, en pressestøtte, en boksesekk, benkpress.

En trekonstruksjon er egnet for ett barn

En trekonstruksjon er egnet for ett barn

Bar konstruksjon

Stengene er gjort stasjonære, og i noen modifikasjoner er de montert. Dette er et par parallelle stenger designet for å henge, trekke opp, øvelser for å styrke musklene i armer og mage. Sportsutstyr kan monteres på vegger for voksne og barn. For større komfort kan stengene utstyres med myke armlener, håndtak og ryggstøtter.

Vegg med horisontal stang

Den horisontale stangen kan installeres stivt i det øvre området av veggen. Fikseringen utføres på forhåndsbestemte steder. DReinstallasjon av en slik struktur vil ta et låsesmedverktøy og tid..

For den lille klatreren

For den lille klatreren

Det er også modeller med en avtagbar horisontal stang når den er montert på en hengslet måte. Dette alternativet er praktisk, siden du enkelt kan endre høyden på den horisontale stangmonteringen.

Installasjon med pære

En boksesekk er et sportsutstyr for trening av muskler i armer og rygg, reaksjon, trening av slag. Pære frigjør en person fra negative følelser. Det er gjort i en montert versjon, det er rasjonelt å kjøpe det hvis en tenåring er engasjert i kampsport, boksing. Boksehansker følger med.

Utstyret er individuelt i hver modell. Derfor kan kjøperen velge ønsket alternativ for en viss utviklingsperiode for et barn eller ungdom..

Alternativ for en student

Alternativ for en student

Ytterligere konfigurasjonsalternativer når du oppretter en funksjonell simulator

I tillegg til de listede monterte skjellene, kan de svenske veggene utstyres med andre elementer:

 • En stige som er festet på skrå til hovedstrukturen. Lar deg diversifisere aktiviteter.
 • Trykk på hvile. Strukturen inkluderer et ryggstøtte med armlener og mykt trekk. Festes til veggen med armlener.
 • Gymnastikkringer med tauoppheng. De lar deg utføre forskjellige øvelser, trene muskler i magen, armene, ryggen.
 • Gladiatornett, taustige. De er nødvendige for utvikling av smidighet og koordinering, klatring, forskjellige spill.

Ekstra simulatorer

Ekstra simulatorer

 • Hengslet horisontal stang i form av en tverrstang for å trekke opp. Den kan flyttes til valgt høyde.
 • Rukokhod. Dette er en stige som er plassert i det øvre området av strukturen parallelt med gulvet. Du kan bevege deg på den med hendene. I utgangspunktet er U- og L-formede vegger utstyrt med et slikt prosjektil..
 • Benkpress. I form av et sammenleggbart brett, monterte holdere for stangen. Prosjektilet brukes til styrkeøvelser.
 • Pylon. Dette er et metallrør installert mellom tak og gulv. Utstyr for gymnastikkstudier med utvikling av koordinering av bevegelser, trening av muskler i armer og ben er ment.
 • Svinge. Fremmer utviklingen av vestibulære apparater og benmuskler.
 • Basketballbrett med ring. Gir utvikling av nøyaktighet.

Lær barn å spille sport fra barndommen

Lær barn å spille sport fra barndommen

Jo flere fester på veggstengene, jo bedre.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage DIY -hyller i et rominteriør? (230+ bilder) Et utvalg av vakre og moderne ideer

Veggmonteringsmetoder

Det er flere alternativer for sikker festing av veggstengene til vegg, tak eller gulv..

For veggmodeller utføres festing til veggoverflaten på 4-6 steder med U-formede braketter. I dette tilfellet hviler stativets nedre såler mot gulvet.

Slik installasjon er lest mer møysommelig, krever boring av hull. Strukturen kan installeres i nærheten av betong-, tre- eller mursteinoverflater. Festing til gips er forbudt. For å arrangere et slikt system krever ikke mye plass..

Passer for barn og voksne

Passer for barn og voksne

Avstandsstykker plasseres på avstandsstykkene til tak og gulv. Dette er et enkelt installasjonsalternativ som ikke krever bruk av en drill. Men trappen er ikke egnet for nedhengt eller nedhengt tak.

Blandede versjoner gir begge monteringsalternativene. Dette er den mest pålitelige typen og brukes ikke av alle systemer..

RådValget av å fikse den svenske veggen bør ta hensyn til særegenhetene i interiøret, veggenes materiale, takets høyde og andre aspekter som kan forstyrre pålitelig installasjon av strukturen. I fremtiden kan dette påvirke sikker bruk av simulatoren negativt..

For de minste

For de minste

Overholdelse av reglene for sikker drift

For at et barn skal ha nytte av sportsaktiviteter, må visse sikkerhetsregler overholdes. De vil bidra til å unngå skader, sammenbrudd i idrettskomplekset..

Disse reglene inkluderer:

 • Overholdelse av vektregimet. Det vil si at på et sportskompleks designet for en belastning på opptil 50 kg, kan personer med en vekt på 80 kg ikke forlates.
 • Små barn kan ikke engasjeres alene, uten tilsyn av foreldre.
 • Installer spesielle begrensninger slik at babyen ikke kan klatre opp på høye tverrstenger.
 • Styr den horisontale stangen godt.

Minimalistisk rom

Minimalistisk rom

 • Kjøp reisematter som reduserer risikoen for skader.
 • Bruk sportskomplekset til det tiltenkte formålet.
 • Ikke la barn delta i timene under forverring av sykdommer.
 • Velg treningskomplekser i henhold til alderskategorien til en person, avhengig av tilstanden hans, graden av fysisk form.
 • Inspiser hjemmekomplekset regelmessig for tilstand.
 • Tørk av stengene og håndtakene slik at de ikke blir klissete og glatte, tørk av med en fuktig og tørr klut.

Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder) Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder) Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder)

Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder) Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder)

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan velge moderne møbler og fornye interiøret? 230+ fotoløsninger for å legemliggjøre stil

Nyanser av designvalg

Valget av et hjemmesportskompleks utføres under hensyntagen til barnets alder, installasjonssted, utstyr og produsent. Hvis du har hentet en bestemt modell, må du kontrollere at den er riktig.

I dette tilfellet må selgeren utstede et sertifikat med en positiv sanitær og epidemiologisk vurdering for produksjonsmaterialer. Også i dokumentet må produsenten bekrefte sikkerheten, styrken og påliteligheten til komplekset..

Enkel å installere for hånd

Enkel å installere for hånd

Sikkerheten til simulatoren regnes som en av hovedfaktorene. Når du velger en vegg for barn, er det bedre å foretrekke modeller laget av naturlig tre. Overflaten skal ikke være glatt, noe som reduserer risikoen for å skli av trinnene.

Den omtrentlige vekten som idrettskomplekset beregnes for blir også tatt i betraktning.. Hvis simulatoren er kjøpt med tanke på babyens oppvekst, må den tåle utøverens masse og ytterligere skjell som vil bli kjøpt med tanke på hans alder.

Type festing velges ut fra utformingen av rommet, plasseringen av veggen. Dette lar deg bruke alle funksjonelle funksjoner i strukturen, trygg og praktisk drift av monterte skall..

Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder) Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder) Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder)

Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder) Gjør-det-selv svensk vegg i en leilighet for barn og voksne (135+ bilder)

Rundt komplekset bør du gi en optimal plass for å svinge swing, for praktisk trening. For et kompakt rom kan du velge en liten modell med en bredde på 60 cm og en høyde på opptil 1 meter.

VIDEO: Hvordan velge en svensk vegg?

konklusjoner

Når du kjøper en svensk vegg i en leilighet med en gjennomsnittlig takhøyde på 2,5 m, må du fokusere på maksimumsindikatoren for sportskomplekset 2,2-2,3 cm. Dette er nødvendig for pull-ups på den horisontale stangen. Antall tverrstenger bør ikke være mindre enn 10 stykker.

Previous Post
תכונות של מכסה מנוע מובנה: דירוג TOP-15 של דגמים פופולריים. איזה יותר טוב?
Next Post
Moderne gardiner for stuen. Stilige ideer, fasjonable nyheter fra 2019 + 130 BILDER
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector