Organza gardiner - Luftig skjønnhet. 195+ (Foto) kombinert, korte, hvite alternativer. Hemmeligheter for riktig shopping
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Organza gardiner – Luftig skjønnhet. 195+ (Foto) kombinert, korte, hvite alternativer. Hemmeligheter for riktig shopping

Organza gardiner

Organza gardiner har blitt en motetrend i år. Stort utvalg av farger, utmerket stoffkvalitet, dristige designideer. Nå er alt dette blitt enda mer tilgjengelig. En ny samling av “tekstiler fra verdensrommet” blir stadig mer populær denne sesongen. Uvanlige spesialeffekter ble lagt til den vanlige organzaen. Takket være dette nye produktet kan du selv skape en magisk aura i hjemmet ditt. Kort, kombinert, for soverommet – hvilke trenger du? Alle valgets hemmeligheter videre i artikkelen.

Fasjonabel nåde

Hver sesong blir lette stoffer for vinduer mer interessante og mangfoldige. Den nye fasjonable samlingen av organzagardiner er designet ikke bare for å dekke vinduet, men for å bevare den mystiske mykheten og komforten i huset. Gjennomsiktig stoff omslutter vinduet i en lett dis, gir landskapet et mysterium.

Lag kos med organzagardiner

Lag kos med organzagardiner

Organza gardiner velges av de som elsker lyse rom og ønsker å nyte utsikten fra vinduet. Det mest delikate, gjennomsiktige stoffet har mange farger og nyanser. Du kan velge et enkelt ensfarget alternativ eller med et uvanlig mønster. Uansett vil det bli høydepunktet i hjemmet ditt..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan sy gardiner til kjøkkenet med egne hender? 70+ stilige fotoideer + anmeldelser

Valgte hemmeligheter

Når du velger et stoff for vinduer, må du ta hensyn til rommets generelle stil og tapetets farge. Hvis det er et mønster på veggene, så velg en solid tyll, ellers vil rommet se fullt ut.

Blir høydepunktet i hjemmet ditt

Blir høydepunktet i hjemmet ditt

Ulike typer organza finnes i butikkene:

 • Lett, gjennomsiktig.
 • Ensfarget med perlemor.
 • Gull eller sølvbelagt.
 • Vanlig matt.
 • Kameleoneffekt (endrer farge).
 • Med fargede vertikale overganger.
 • Høste.
 • Med brodert mønster.
 • Med glitter, paljetter, glødende spesialeffekter.

Du kan velge hvilken som helst farge for interiøret

Du kan velge hvilken som helst farge for interiøret

Svært ofte er dyre tekstiler for gardiner med et klassisk mønster laget på organza. Dette gir stoffet letthet og luftighet.. Utenfra ser det ut som om tegningene på tegningen bare flyter i luften..

Til tross for letthet og gjennomsiktighet, er lerretet vanskelig å samle i vakre folder. Til lambrequins det er bedre å bruke et halvorgan. Dette er også et gjennomsiktig stoff, men mer matt. Den er mykere å ta på, lett bretter, ideell for alle typer lette lambrequins og grasiøse gardiner.

Kan lages av naturlig silke

Kan lages av naturlig silke

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Gardiner i stua (130+ bilder): Moderne ideer, modeller av 2017 nye produkter som vil bli husket lenge

DIY organza gardiner

Organza inspirerer til kreativitet. Innviklede lambrequins kan sys av gjennomsiktig og vektløst stoff, eller rett og slett henge vakkert som rominnredning. For at gardinet skal flyte vakkert på vinduet i lysbølger, må du beregne mengden riktig. Vanligvis tar stoff tre ganger mer enn bredden på vinduet.

Det viktigste er å beregne mengden riktig

Det viktigste er å beregne mengden riktig

RådHvis lerretet er med et mønster, må det tas 1,5-2 ganger bredden på vinduet. Dette vil vise hele tegningen, og ikke dens individuelle fragmenter. Hvis mønsteret er nøytralt (lyse kvister, små blomster), tar stoffene 2,5-3 ganger bredden på vinduet.

Ofte i interiøret kombinerer de en gjennomsiktig monokromatisk organza og et slør med et farget mønster av en lignende nyanse.. Først henges en vanlig farge på vinduet, og en gjennomsiktig med et mønster på toppen. Det viser seg en veldig vakker volumetrisk diseffekt..

Mørkeblå gardiner gir litt kulhet i rommet.

Mørkeblå gardiner gir litt kulhet i rommet.

RådPrøv å henge 2-3 nyanser av solid organza på en gesims. Du får effekten av flerfargede høydepunkter. Rommet ditt vil glitre med lyse farger.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Nytt i Curtain Design 2017 (400+ bilder): Moderne og trendy alternativer

Funksjoner i arbeidet

Før du begynner å sy, må du tenke over design, fargevalg, metode for å feste til vinduet på forhånd. Utseendet til det ferdige produktet og brukervennligheten av det avhenger av dette..

Prøv å henge 2-3 nyanser av solid organza på en gesims. Du får effekten av flerfargede høydepunkter. Rommet ditt vil glitre med lyse farger.

Match designet først

Metoder for å feste lysgardiner:

 • Gardinbånd. Dette er det mest praktiske alternativet for en svingete bygning..
 • Øyeletter egnet for tyngre stoffer.
 • Hengslene er laget av samme materiale som gardinet. Denne festemetoden brukes oftest i en klassisk eller orientalsk stil, for å lage kalesjer.

Fint organza -stoff er veldig humørsyk i sømmen.

Massiv tyll matcher tapet med et mønster

Massiv tyll matcher tapet med et mønster

For å gjøre arbeidet enklere og holde det ferdige produktet pent, trenger du:

 • Klipp gardinet på flanellstoff eller et tynt teppe. Det vil være nesten umulig å gjøre dette på en glatt bordflate..
 • Øk sømmengden med 2 ganger, ettersom stoffet “smuldrer”.
 • For å lime alle stedene hvor sømmen vil passere med en vannløselig interlining.
 • Bunnen og kuttene må være kantet med et skrått innlegg eller behandlet med en overlock.
 • Sømmen kan ikke festes.
 • Hvis du trenger å stryke, så bare gjennom en bomullsklut.

Velge en passende måte å feste gardiner på

Velge en passende måte å feste gardiner på

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne gardiner for barnehagen for gutter og jenter: Vakre nyheter (175+ bilder)

Hvit organza – elegant understatement av design

Hvit organza tyll er en klassiker når du skal dekorere vinduer. Hvit farge i interiøret metter rommet med lys, jevner ut det overordnede fargespekteret. Visuelt utvider plassen, gjør rommet høyere og mer romslig.

Hvit organza er veldig praktisk. Det blekner ikke i solen og blir ikke gult med tiden. Ser alltid høytidelig og elegant ut. Lys skinner vakkert glitrer i solen, og skaper en fantastisk atmosfære i huset.

Hvit gardin - tidløs klassiker

Hvit gardin – tidløs klassiker

Hvit organza tyll dekorert med lyst broderi er egnet for et barnerom, men for et soverom er det bedre å velge et lett, vanlig lerret.

Hvit tyll passer godt til sateng, fløyel, brokade.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Vakker kjøkkendesign i Provence -stil: 240+ bilder av moderne dekorasjoner (vegger, tak, gardiner)

Grønt for fred og ro

Dekorer rommet med et gardin laget av grønn organza er den beste måten å oppdatere plassen på, legge til naturens farger, gjøre rommet lysere.

Perfekt for store og lyse rom

Perfekt for store og lyse rom

Grønn farge i interiøret bidrar til å slappe av og gjenopprette følelsesmessig balanse. Dette er fargen på avslapning, åndelig harmoni. Mangfoldet av nyanser gjør grønne gardiner allsidige, de passer for enhver stil.

Grønt kan være varmt eller kaldt. Urtefarger passer for en barnehage. Smaragd eller akvamarin – for soverommet. Oliven – for et kontor eller tenåringsrom.

Sorten gjør slike gardiner allsidige.

Sorten gjør slike gardiner allsidige.

RådUnngå grønne lambrequins i et rom med lav tak. De vil bare redusere plassen, og skape en overhengende effekt..

Grønn organza passer godt til:

Gå bra med mange bakgrunnsbilder

Gå bra med mange bakgrunnsbilder

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Installere rullegardiner på plastvinduer med egne hender: Nyansene i et kompetent valg av modeller

Organza slør til soverommet

Det romantiske bildet av rommet vil bli gitt av et gjennomsiktig hvitt gardin som faller ned på gulvet som en vektløs sky. Det vil skape effekten av et lett slør på vinduet ditt.. I motsetning til klassisk organza er sløret mykere og ligner et fint maske. Oftest er det hvite eller delikate pastellfarger. Bruk et nøytralt trykk til et babyslør..

Nylig har en blanding av holdbar, skinnende organza og et tynt, luftig slør blitt veldig populært. Dette stoffet kalles et mikroslør. Det er ikke utsatt for deformasjon, mister ikke farge, gardiner perfekt.

Flott alternativ for soverommet

Flott alternativ for soverommet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Vi pynter interiøret i svart: Gardiner / Tapet / Tak (185 + Bilder). En lys aksent for designet ditt

For hallen

Gardinene for hallen har alltid en høytidelig, men ikke pretensiøs stil. De bør vaskes enkelt og raskt (vær alltid rene når gjestene kommer). Ikke blokker den vakre utsikten fra vinduet. Organza passer perfekt til alle disse egenskapene..

I stuen kan du trygt eksperimentere med farge, design, stoffkombinasjon. Dette betyr ikke at gardiner helt skal fokusere på seg selv og bli hoveddekorasjonen i rommet. De bør bare understreke stilen.

Bedre å ikke blokkere den vakre utsikten fra vinduet

Bedre å ikke blokkere den vakre utsikten fra vinduet

For høytid kan gardinet settes sammen med dekorativ flette, bånd, perler eller dekorativ grip.

Mørke gardiner som ikke slipper inn lys vil se veldig vakre og uvanlige ut, på toppen av hvilke henger en lys organza. Gardiner vil gi ønsket bakgrunn, mens de utfører hovedfunksjonen med å mørkne.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Romerske persienner i interiøret (205+ bilder) – Stilig DIY vindusdekor (trinnvise instruksjoner)

Romersk

Romerske persienner er analoge med moderne stoffgardiner. De representerer et jevnt bredt lerret til gulvet, som er festet på en hjemmelaget løftekorn.

Organza romerske persienner

Organza romerske persienner

Disse gardinene er ganske enkle å bruke. Lite materie brukes til å sy dem. De ser stilige og moderne ut i interiøret. Oftest brukes de på et kjøkkenvindu, i en spisestue eller barnerom.

Organza er ganske tøff, holder formen godt, rynker praktisk talt ikke, den er lett og gjennomsiktig. Dette er ideelle kvaliteter for å lage romerske persienner..

Organza er ideell for romerske persienner

Organza er ideell for romerske persienner

Utformingen av slike gardiner er veldig variert.. De kan være:

 • monokromatisk.
 • Med mønster.
 • Sydd av striper i forskjellige farger.
 • Rent eller tykt stoff.
 • Under organzaen kan du sy et fôr av tykt farget stoff.
 • For et barnerom brukes ofte to typer gardiner – gjennomskinnelige og mer tette for mørkere. I denne versjonen vil den romerske blinden utføre funksjonen dag-natt..

Kan være monofonisk og mønstret

Kan være monofonisk og mønstret

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Gardinstenger: en nødvendighet eller en luksus? Hva er bedre og mer praktisk? (265+ bilder)

Kort

Oftest blir korte organzagardiner sydd for kjøkkenet eller barnerommet. Disse modellene er veldig praktiske, de skaper kos, de slipper inn dagslys og frisk luft godt.. For korte gardiner er det bedre å bruke et diskret mønster på en lys bakgrunn..

Bruk et diskret mønster

Bruk et diskret mønster

Den nedre kanten er innrammet med et dekorativt tape av iriserende materiale eller frynser, slik at gardinet får et ferdig utseende.

Asymmetrisk design med høydejustering ser bra ut. På kjøkkenet bør lengden være opp til vinduskarmen, og på barnerommet – litt lavere.

Den nederste kanten er ofte trimmet med tape

Den nederste kanten er ofte trimmet med tape

Det er verdt å huske at gardiner i barnehagen og på kjøkkenet ofte må vaskes, så du bør ikke kjøpe komplekse, intrikate lambrequins. Bedre å velge en enkel design med et lyst mønster.

Organza er et meget brannfarlig materiale, så gardinet må være minst 30 cm unna åpen ild og stikkontakter.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Gardiner til soverommet: 265+ (Foto) Nyheter for moderne design

Kombinert

Du trenger ikke å eksperimentere med møbler for å gjøre interiøret ditt unikt. Det er nok å dekorere vinduet med kombinerte gardiner. Dette er den enkleste måten å gjøre rommet ditt stilig..

Tillater å levendegjøre de lyseste ideene

Tillater å levendegjøre de lyseste ideene

Du kan kombinere stoff på forskjellige måter:

 • Kombiner forskjellige farger og nyanser. Påføringen av en nyanse på en annen skaper illusjonen om tilstedeværelsen av en tredje, samlende farge..
 • Lyse, kontrasterende farger vil se spektakulære ut, men de blir fort lei, så det er verdt å velge en rolig alternativ nyanse på forhånd.
 • Du kan trygt eksperimentere med hvitt. Varme nyanser bringer objektet visuelt nærmere, og kalde nyanser flytter det bort. Derfor balanserer kombinasjonen av “varm-kald”, “lys-hvit” det visuelle rommet.
 • Du kan kombinere organza av forskjellige teksturer (tett med gjennomsiktig).
 • Kombinasjonen av en monokromatisk organza og et mønster av samme nyanse ser bra ut.
 • Du kan kombinere forskjellige stiler av gardiner. For eksempel passer en romersk nyanse godt med luftige gardiner, lambrequins eller korte gardiner..
 • Kombinerte ledsagergardiner. For slike gardiner brukes to lerret med lignende farge. For eksempel kaffe med sjokolade, blå med smaragd, gul med oransje, fersken med rødt.

Eksperimenter og kombiner gjerne

Eksperimenter og kombiner gjerne

Kombinerte organzagardiner er den rimeligste måten å oppdatere et rom på.. Det er nok å henge flere flerfargede lag stoff og uavhengig lage forskjellige komposisjoner ved hjelp av gripe. Endre forsiden fra vrangen. Form intrikate folder og vev.

Du kan bruke som dekorasjon:

 • pickups;
 • perler;
 • paljetter;
 • tørkede blomster;
 • andre stoffapplikasjoner.

Vi lager forskjellige komposisjoner

Vi lager forskjellige komposisjoner

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Gardiner på en balkongdør: Moderne vindusdesign

Hvordan bry seg?

Organza i seg selv er veldig holdbar og motstandsdyktig mot falming. Med riktig pleie vil den vare i mange år uten å miste sin opprinnelige friskhet..

Omsorgstips:

 • Organza gardiner kan vaskes i maskin. Du må stille inn “delikat” eller “håndvask” -modus med et lett spinn.
 • Vanntemperaturen bør ikke være høyere enn 40 grader.
 • For glans kan du tilsette litt eddik når du skyller..
 • Hvis den hvite tyllen ble gul, må den først dynkes i en saltoppløsning, og tilsettes 3% hydrogenperoksid under vask. Dette rådet gjelder bare hvitt.
 • Du må umiddelbart henge det fuktige gardinet på vinduet og deretter gå gjennom dampgeneratoren (nå er dampfunksjonen tilgjengelig i alle moderne strykejern).
 • Det er veldig farlig å stryke slike gardiner, selv ved lave temperaturer..

VIDEO: Hvordan velge riktig organza gardin?

konklusjoner

Hvert år oppdaterer stoffdesignere sine kolleksjoner med uvanlige nyheter. Følg trender og legg smak til interiøret ditt.

FOTOGALLERI (mer enn 195 bilder)

Previous Post
Κουρτίνες μπάνιου: 175+ (Φωτογραφία) Επιλογή για το σχέδιό σας (ύφασμα, πλαστικό, γυαλί)
Next Post
Håndlagde tepper i moderne interiør i barnerom, stue, soverom