Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kitchen Bay Windows – Incredible Design Art (115+ interiørbilder)

Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilder)

Veggkjøkkendesignen passer inn i ethvert stilistisk konsept for å bringe hjemmet ditt i harmoni med naturen. Start din bekjentskap med karnappvinduet med vår artikkel. All relevant informasjon med et fotogalleri i vår artikkel nedenfor.

Innholdet i denne artikkelen:

Søknadsmodus

Et karnappvindu er et vindusrom som stikker fremover fra hovedveggene i huset og danner en bukt i et rom med en firkantet eller polygonal layout.. Disse vinduene finnes vanligvis i eldre bygninger og brukes også i moderne hjem. Det er forskjellige måter å bruke dette rommet på. Du kan bare la dem stå tomme for å legge til mer boareal eller gjøre dette til et komfortabelt arbeidsområde, et koselig hjørne eller noe annet..

Et karnappvindu er et vindusrom som stikker fremover.

Et karnappvindu er et vindusrom som stikker fremover.

Hemmeligheten bak det åpne og luftige rommet begynner ofte med en overflod av naturlig lys. På kjøkkenet har karnappvinduer en dobbel rolle, og gir belysning samt et interessant arkitektonisk element i rommet. Det koselige området kan brukes til en rekke formål, fra frokost til sitteplasser ved vinduet.

Karnappvinduer er en fin måte å sette opp en nisje i et interiør som kanskje bare er tomt hvis du ikke bestemmer deg for å gjøre mer. Interiørdesignere vet hvordan de maksimerer nytten av disse fantastiske lommene, men vi vil at du skal ha litt inspirasjon på fingertuppene, og derfor vil vi vise deg noen virkelig nyttige ideer..

Disse vinduene finnes vanligvis i eldre bygninger.

Disse vinduene finnes vanligvis i eldre bygninger.

Enten du trenger mer lagringsplass, ekstra sitteplasser eller bare et praktisk potensial, har vi en løsning for deg, akkurat her, så kom inn og ta en titt.!

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign med balkong (100+ bilder): Vi er for forening av plass!!!

Typer karnappvinduer for kjøkkenet

Selv om karnappvinduer produseres i flere stiler, har de alle en ting til felles: de stikker utenfor husets yttervegg. Overhengsvinduer dekorerer rommet med rikelig med naturlig lys og gir interessante arkitektoniske detaljer. Dette utseendet gir flere fordeler på kjøkkenet utover deres estetiske appell, inkludert ekstra plass, ekstra sitteplasser og et komfortabelt urteplanteområde..

Utmerket mulighet for å installere en nisje i det indre rommet

Utmerket mulighet for å installere en nisje i det indre rommet

Tradisjonell

Et ekte karnappvindu består av tre tilstøtende vinduspaneler som stikker ut fra veggen. Sidevinduer er på skrå, og den midterste er parallell med veggen. Det midterste vinduet er vanligvis fikset. Hver side leveres som sash eller dobbeltbladet stil. Karnappområdet brukes ofte som et sete. Plassering av kjøkkenet bord ved siden av karnappvinduet tillater bruk av innebygde sitteplasser på den ene siden.

Karnappvindu

Nisjen har små sidevinduer i en vinkel på 90 grader mot midten, som effektivt danner et rektangel. En nisje kan ha en i midten eller flere sentrale vinduer. De kan være dypere enn tradisjonelle karnappvinduer. Interiøret brukes ofte som en innebygd benk for sitteplasser eller oppbevaring.

Disse vinduene fyller kjøkkenet med lys

Disse vinduene fyller kjøkkenet med lys

Halvsirkelformet

Denne typen karnappvindu danner en myk kurve i stedet for skarpe hjørner, med hvert vindu som er identisk. Det blir ofte referert til som en 4-stråle eller 5-stråle, avhengig av antallet. I likhet med et tradisjonelt karnappvindu er de midterste vinduene fikset, mens sidevinduene fremdeles har mulighet til å åpne og lukke. De har også seter. Et halvcirkelformet karnappvindu finnes ofte i tradisjonelle hjem, mens nisjer er mer vanlige i moderne hjem..

Hagevindu

Hagevinduer er vanligvis plassert rett bak kjøkkenvasken. Dette karnappvinduet er mye mindre enn de tre andre typene. I stedet for et innvendig sete har et karnappvindu vanligvis en midte hylle. Små planter som friske urter kan plasseres på den nedre avsatsen og på hyllen. Toppen av hagevinduet er dekket med glass for å gi ekstra lys til plantene. Som med alle typer, åpnes og lukkes sidevinduer vanligvis.

I grønt og hvitt

I grønt og hvitt

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design av et lite kjøkken i Khrusjtsjov: 190 + Bilder av virkelige og praktiske oppsett

Fordeler og ulemper med et karnappvindu

Karnappvinduet er en av de dyreste vindusinstallasjonene for kjøkken. Selv om dette ikke bør være en ulempe, ettersom hvert kjøkken trenger vinduer, kan det være viktig for alle som skal bygge om eller bygge et nytt kjøkken..

Økningen i installasjonskostnadene skyldes i stor grad deres generelle størrelse og designkrav for å sikre riktig nivå og støtte.

Klassisk stil

Klassisk stil

RådSørg for at entreprenøren forstår budsjettet, og at du også kjenner reparasjonsgrensene for hjemmet ditt og om designet støtter denne typen..

De gir panoramautsikt, tillater bruk av eksternt lys, og gir også mer plass per opptak. Her er noen fordeler og ulemper fra ekspertene til installasjon av karnappvinduer.

Fordeler. Tilfører verdi

Karnappvinduer legger til eleganse Hus. Enten de har et klassisk utseende eller støtter moderne funksjoner, er karnappvinduer et garantert verditilskudd. Karnappvinduer vil også legge til litt ekstra kvadratmeter til den totale størrelsen på hjemmet, noe som også vil øke prisen..

Legg til eleganse i hjemmet ditt

Legg til eleganse i hjemmet ditt

Legger til plass til kjøkkenet

Siden karnappvinduer er en utstående vindustype, legger de ofte opptil en meter til eksisterende plass..

Vindusbunnen kan brukes som ekstra plass til kjøkkenutstyr, dyrking av urter eller til en mer stilfull innredning i hjemmet.

De har en tendens til å være bredere enn et standard vindu og gi kjøkkenrommet visuelt større dybde og bredde..

Gi panoramautsikt

Gi panoramautsikt

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign: 130+ bilder – nye varer fra 2017 for enhver smak

Økt naturlig lys / ventilasjon

Størrelsen på karnappvinduer forstørrer ikke bare plassen visuelt, men gir også mer naturlig lys i rommet. Disse vinduene har også øvre åpninger som slipper inn frisk luft.. Ved å eliminere direkte vindtoleranse, lar de samtidig luft passere fritt.

Panoramautsikt

Huseiere som har kjøkken som vender ut mot et skog- eller strandlandskap kan ha stor nytte av denne typen vinduer. De gir de perfekte omgivelsene for å slappe av og få mest mulig ut av kjøkkenet..

Tillat bruk av eksternt lys

Tillat bruk av eksternt lys

Feil. Designfunksjoner

Når du installerer et karnappvindu, kreves presisjon. Strukturen må opprettholdes gjennom hele installasjonen. Stålstøtter bør brukes selv under måling. Støttebeholderrommene må være fullt støttet både innenfor og under konstruksjonen.

Hjem blir ofte vridd og hengende når de blir eldre, og hvis vinduet ikke er riktig installert, kan dette føre til at vindu knuses..

Øk plassen visuelt

Øk plassen visuelt

Kan ikke gjøre det selv

Noen vindusinstallasjonsprosjekter kan utføres alene eller med minimal entreprenørstøtte. Karnappvinduer er mer komplekse ved at de krever nøyaktige målinger og profesjonell bruk av støttebjelker og støttestrukturer. Hvis selv den minste feilberegningen gjøres, garanterer det katastrofe og ekstra utgifter for å fikse problemer..

Overdreven naturlig lys

Selv om du nettopp har lest fordelene med å ha fantastisk naturlig lys i karnappvinduer, kan det også være noen problemer her..

La deg beundre utsikten

La deg beundre utsikten

Hvis et vindu er installert med feil filtertype på glasset, kan det i stor grad påvirke tilstedeværelsen av solstråling i hjemmet ditt..

Dette kan føre til at den innvendige temperaturen på kjøkkenet endres, noe som vil legge mer stress på ditt splittsystem enn det som er nødvendig i sommermånedene.. Den samme faktoren vil bidra til fjerning av varme i vinterhalvåret. Selv om solkremtypen er dyrere, vil den vise besparelser på bruksregninger..

Vakkert, lyst kjøkken

Vakkert, lyst kjøkken

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkeninteriør kombinert med stue (180 + bilder): Design triks og plasseringshemmeligheter

Vanskeligheter med innredning

Mens karnappvinduer gir mer plass til å lage din egen stil på kjøkkenområdet, kan det til tider være vanskelig å velge riktig innredning..

Avhengig av vinduets generelle form og buen, kan det være vanskelig å legge til gardiner eller gi personvern på en annen måte.. Kanskje for dette trenger du også tjenestene til en profesjonell dekoratør..

Hvit spisestue

Hvit spisestue

Ideer til karnappvinduer på kjøkkenet

Karnappvinduer, som et arkitektonisk trekk, er ofte slående i dekorasjonsmulighetene. Den ekspansive størrelsen og formen gjør dem til et tomt lerret for alle slags designeraksenter. De er spesielt viktige for innredningen av rommet bak kjøkkenet synke, fordi de ligger der du tilbringer mye tid. De er ganske enkle å få tilgang til for å oppnå visuell sjarm og karakter. Så ta en titt på listen nedenfor og avgjør hvilke av disse ideene som passer ditt hjem..

Levende planter og urter

Dra fordel av mye naturlig lys og bruk en karnapp for å vokse og vise alle slags potteplanter.

Romslig kjøkken for et landsted

Romslig kjøkken for et landsted

RådVelg planter med forskjellige høyder for å gi gruppen visuell interesse, og bruk de som passer for mengden sollys de vil motta hver dag for å oppnå optimal vekst..

Harmoniser samlingen ved å plassere dem i konseptuelle, fargerike gryter som passer godt til innredningsstilen og fargeskjemaet på kjøkkenet.

Karmvinduer i lette rottingfarger for et mer naturlig utseende. Fyll området med planter ved å legge til en stor, funksjonell gryte med aromatiske urteurter i midten av komposisjonen for å dekorere blomsterhagen i en praktisk stil..

Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilder) Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilder) Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilder)

Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilder) Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilder)

RådVed å legge urter på vinduskarmen i kjøkkenet, kan du høste friske urter til matlaging fra kjøkkenet ditt.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign med bardisk (220+ bilder) – Evnen til å skape et vakkert og moderne interiør

Farmasøytiske banker

Lag en flyttbar vitrine i kjøkkenrommet ved hjelp av klare apotekskrukker. Velg mellom en rekke størrelser, former og høyder for å øke interessen for komposisjonen. Endre innholdet avhengig av sesong. Fyll glassene med raffia, tørre blader og falske minigresskar om høsten.

Det er vanskelig å finne tilbehør til slike vinduer.

Det er vanskelig å finne tilbehør til slike vinduer.

Legg falske bær og tørket grønt kristtorn i glass i vintersesongen, bundet med festlige bånd. Springbokser kan aksentueres med kunstige fuglminireder og harpiksegg.

RådFremhev glassene med tørkede blomster eller kunstige frukter om sommeren. Legg til naturfargede romerske nyanser på toppen av vinduene for å lage et bakteppe for forskjellige farger og temaer.

Elegante lys

Fremhev et elegant hvitt kjøkken med en samling hvite og kremlys på bukten bak vasken.

RådBruk hvite lysestaker i en rekke stiler og størrelser. Hvit vil forene de forskjellige stilene for et luksuriøst utseende.

Gir eleganse

Gir eleganse

På toppen plasserer du lysestaker med elektriske lys som går på en timer. Bekvemmelighet og sikkerhet fra oppgraderte batterilys er spesielt egnet for kjøkkenområdet. De kan også gi kjøkkenet en myk nattlys, selv om du ikke er i rommet. Legg en Ikea -papirball på toppen for et mykt og luftig utseende. Legg noen dekorative glassstein til flere lysestaker for ekstra interesse.

Bare vindu

Hvis du liker ideen om en barskiss, kan du dekorere glasset mens du opprettholder personvernet ditt med vindusfilm. Vindusfilm kommer i en rekke farger, stiler og mønstre. Bruk for eksempel rød vindusfilm med vridde linjer eller vindusfilm som ligner glassmalerier eller gravering.. Du trenger ikke spesielle ferdigheter for å installere vindusfilm. Mål vinduet, klipp ut vindusfilmen og “lim” det inn i karnappvinduet.

Solid vindusplass

Solid vindusplass

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkenoppsett i et privat hus: 175+ bilder av forskjellige stiler, farger og kos

Karnappvindu som sittestilling

Karnappvinduer har ganske mange vindusrammer og stikker ut fra veggene – i de fleste tilfeller gir dette sitteplass – en populær idé i moderne innredning. De har vært i designverdenen lenge, men designere prøver fortsatt å lage flere unike, inspirerende hjem med dem..

Den riktige sitteposisjonen inkluderer flere faktorer:

  • søknadssted;
  • riktig stil;
  • fargekombinasjon.

Fransk stil

Fransk stil

Et kjøkkenvindusplass er et populært, koselig tillegg som kan gjøre drømmekjøkkenet ditt til virkelighet for venner og familie.. Og selv på roligere dager har du et herlig og tilbaketrukket lese- og avslapningshjørne som også vil bli en del av den åpne livsstilen. Smart, praktisk og vakker tilnærming, ta en titt på disse kjøkken sitteplass ideene.

Små og stilige lenestoler

Ja, solide vindusplasser som lar deg lat finne en ettermiddagslur er imponerende, men ikke alle har nok kjøkkenplass til å spare på et slikt ekstravagant tillegg. For de som sparer ikke bare plass, men også ressurser, er dette den rette løsningen for et lite karnappvindu med integrerte lagringsskuffer.

Hjelper med å skjule retter som du vanligvis ikke bruker

Hjelper med å skjule retter som du vanligvis ikke bruker

Dette vil ikke bare gi deg et komfortabelt sted å slappe av på kjøkkenet, men det vil også hjelpe deg med å skjule redskaper som du vanligvis ikke bruker.. Den kan også brukes som et avslappende hjemområde eller til en liten frokost med et sammenleggbart bord.

Et lite vindussete kan også gi en fin kontrast til vegghyllene og kjøkkenskapet..

Fengende puter, sittegenskaper gir også teksturelle endringer i rommet hvis tre dominerer, flis og metallisk. Enten du bruker den til barn eller som en flott snakkekrok, kommer en liten lenestol på kjøkkenet alltid godt med..

Sittstoff gir teksturelle endringer i rommet

Sittstoff gir teksturelle endringer i rommet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 220+ bilder av New Kitchen Design 9 m2: Funksjonell og lakonisk design

Farge akkompagnement

Et vindusete er ikke bare en funksjon, du kan bruke det til å heve din generelle stil.

Siden de fleste moderne kjøkken har en tendens til å være draperet i nøytrale nyanser så vel som mye hvitt, kan et vindusete lett passe inn i denne ordningen med livlige sesongfarger..

Koselig spiseområde

Koselig spiseområde

Alt fra dekke og puter opp til belysningen over vinduet kan enkelt endres med den nye sesongens ankomst og trender for å gjøre kjøkkenet til en frisk innredning. Denne ideen om oppussing av kjøkken er økonomisk og praktisk og absolutt en av de enkleste å implementere.

Moderne tilnærming

Kjøkken fungerer i økende grad som romslige samlingsrom for hele familien, som også gir en overgangssone mellom innvendig og uteluft. Stort vindu i hjørnet av kjøkkenet med utsikt over bakgården eller treverket veranda, er nå mer vanlig i moderne kjøkken. Fra enkle vindusplasser i tre til luksuriøse designstykker som skaper en illusjon av et rom i et rom, det er mange måter du kan oppnå dette på..

I beige toner

I beige toner

Middagsone

Spisebord er aldri gode nok der du vil at de skal være, og krever mer gulvplass enn du hadde tenkt..

RådPrøv å installere den i en nisje i et karnappvindu, så får du en fin bonus i form av gratis kvadratmeter. Du kan til og med lage en vindusbenk for å bytte ut en av stolene..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Friskhet og sikkerhet av grønt i dekorasjon: 130+ Bilder av et grønt kjøkken i interiøret. Hva gir denne naturlige fargen?

Gardiner til karnappvinduer

Det er flere steder i husene våre som av en eller annen grunn virker veldig vanskelige å dekorere. Ja, karnappvinduer kan virke som en god idé med det naturlige lyset de slipper inn i et rom, men når det gjelder å finne deksel til dem, kan du bli fristet til å la dem stå tomme..

Resepsjonsområde

Resepsjonsområde

Hvordan velge en ramme for karnappvinduer slik at den matcher vinduet og ikke mister lys? Det viser seg at det er noen ideer som ikke vil se ut som om de kom fra et herskapshus fra forrige århundre.. Her er noen ideer for bevisst å dekorere kjøkkenvinduene dine:

  • Bambus gardiner Er nå et populært valg for vindusbelegg. Bruk en rulle for hvert nivå for å spare ekstra plass og fullstendig personvern. De vil være et flott tillegg til kjøkkenvinduet ditt..
  • Mønstrede romerske nyanser Er en annen god idé for et kjøkkenvindu. Å velge et lekent mønster er en uventet måte å bringe moroa til rommet ditt, og siden du må kjøpe gardiner uansett, har du muligheten til å bli kreativ..

Moderne stil

Moderne stil

  • Tiered gardiner gi rommet et snev av luksus – en flott mulighet for utsøkt design. I stedet for å velge hvite romanske nyanser, ramme inn hjørnene med lange gardiner i ditt favorittstoff. Dette vil legge til tillegget du lette etter.
  • For mer tradisjonell tilnærming for vindusbehandlinger, bør du vurdere å velge praktisk persienner. De vil hjelpe deg med å justere mengden lys og personvern du trenger..
  • persienner Er en smart idé for kjøkken med en rekke, inkludert metall, plast og tre. De kan vippes for å gi mer eller mindre lys og ekstra personvern, og er enkle å rengjøre. For en grønn hjørneidé i et karnappvindu er vertikale persienner praktiske, men kan se litt daterte ut. Rulleskodder velges ofte for et moderne utseende..

Kjøkkenvinduer krever en lett hånd når det gjelder gardiner. Tunge mørke gardinpaneler fungerer ikke på de fleste kjøkkenvinduer, da de er for formelle og blokkerer verdifullt lys.

Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilder) Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilder) Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilder)

Noen huseiere velger å la kjøkkenvinduene stå helt blanke, mens andre pynter dem. I stedet for å la dem stå tomme, kan du kle dem med glassmalerier eller til og med arkitektoniske detaljer..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fargenes magi som påvirker vår oppfatning av interiøret: Design et rødt kjøkken i lyse farger (115+ bilder)

Konklusjon

Ta hensyn til personvernet ditt når du designer et karnappvindu. For eksempel, hvis du bor i et isolert område, trenger du ikke å bruke noen form for vindusdekning.. Store vinduer lar naturlig lys strømme fritt inn i rommet og gir kjøkkenet et dekorativt preg.

VIDEO: Koselig design med karnappvindu

Previous Post
Κουρτίνες μπάνιου: 175+ (Φωτογραφία) Επιλογή για το σχέδιό σας (ύφασμα, πλαστικό, γυαλί)
Next Post
Håndlagde tepper i moderne interiør i barnerom, stue, soverom
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector