Svømmebasseng for en sommerbolig (65 bilder): hvordan du gjør det selv
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Svømmebasseng for en sommerbolig (65 bilder): hvordan du gjør det selv

Svømmebasseng for en sommerbolig (65 bilder): hvordan du gjør det selv

Hvil på dacha blir ikke så hyggelig og behagelig hvis det ikke er noen innsjø, dam eller elv i nærheten. For å fikse denne situasjonen, vil ditt eget basseng hjelpe, noe som vil gi deg mange hyggelige og minneverdige øyeblikk. Du kan kjøpe og installere et oppblåsbart eller rammebasseng, eller lage det selv. Alle fordeler og ulemper med ulike typer design presenteres i artikkelen vår, du kan velge et alternativ i henhold til ressursene og evnene dine, og vi hjelper deg med å finne ut alle nyansene.

Oppblåsbart basseng for sommerhytter

Det rimeligste og lettstelt bassenget for en sommerbolig. De fleste oppblåsbare bassenger består av flere lag med PVC -film. De er enkle å montere, installere og rengjøre, og er også det mest budsjettmessige alternativet – derfor gir de fleste sommerboere det en fordel. For installasjon er det nok å pumpe opp toppringen av bassenget, det er dette som gir stabilitet til hele strukturen. Når du fyller beholderen, stiger den i henhold til vannstanden.

Store oppblåsbare bassenger er utstyrt med en teknisk åpning for vannforsyning og filtrering. I mindre analoger er det ikke et slikt hull, vann trekkes fra toppen, og for filtrering må det helles ut. For å forhindre at bassenget ditt blir skittent for raskt, skaff deg en markise som dekker vannoverflaten fra blader, insekter og støv kommer inn..

Det er en rekke fordeler med oppblåsbare modeller:

– Kompakthet – når den demonteres, tar beholderen ekstremt liten plass, dette lar deg lagre den på et landsted og transportere den i bagasjerommet på en bil. Når du ikke trenger det, for eksempel på grunn av froststart, kan du samle det og plassere det i pantryet eller på loftet..

– Installasjon er en veldig enkel og rask prosess. Det vil bare ta deg 10-20 minutter. Hele installasjonen består av forberedelse av stedet – rengjøring fra skarpe gjenstander og rusk, utlegging og pumping av bassenget.

– Rimelighet er et av de billigste alternativene på markedet.

– Vannoppvarming – takket være materialene som brukes, varmes vannet i slike bassenger veldig raskt, og kort tid etter installasjonen kan du bruke det.

Selvfølgelig er det også ulemper med slike strukturer. Den viktigste er et lite område for fylling med vann. Du kan sitte eller plaske i et slikt basseng, men du vil ikke kunne svømme i det..

Produsenter tilbyr også store modeller, men de er ganske dyre, og holdbarheten reiser mange spørsmål. Vannet i dem stagnerer, det er vanskelig og upraktisk å rense og filtrere det. Ulempene inkluderer også behovet for periodisk pumping av det oppblåsbare kammeret. Derfor, hvis du trenger et større basseng, vær oppmerksom på rammealternativet..

Oppblåsbart basseng for sommerhytter Oppblåsbart basseng for sommerhytter Oppblåsbart basseng for sommerhytter

Oppblåsbart basseng for barn

Et oppblåsbart basseng for barn er et utmerket kjøp for barnets fritid og utvikling. Du kan finne design med en rekke former, utstyr og konfigurasjoner:

– Med markise. Vannet i et slikt basseng varmer bemerkelsesverdig fra den brennende sommersolen, og ved å installere et fortelt, vil du beskytte barnet ditt mot ultrafiolett stråling og solstikk..

– Bassengarenaen er utstyrt med en tverrstang som du kan henge forskjellige leker på for å gjøre det interessant for barnet ditt å tilbringe tid i den.

– Spill sentre. Designet for samtidig bruk av flere barn, alle slags lysbilder, tunneler, fontener og leker brukes i slike bassenger.

Oppblåsbare barnebasseng utstyrt med sklie er veldig populære. De kan være en del av en oppblåsbar struktur eller installeres separat. Det er også store oppblåsbare sklier for stasjonære bassenger. De kommer i en rekke størrelser og former, og noen er ganske i stand til å støtte vekten til voksne. Hvis du installerer et slikt lysbilde riktig, vil det være trygt og behagelig å bruke. I tilfelle skade vil du ha nok tid til å forlate lysbildet, siden luft slipper ut fra små hull i lang tid.

Når du velger et barnebasseng, er det viktig å bestemme riktig størrelse. Det kan være en bærbar modell som er lett å ta med seg på ferie, eller store modeller der barnet vil føle seg komfortabel og fri. Store modifikasjoner har en betydelig fordel – i dem kan barnet fordype seg helt i vann, noe som vil ha en positiv effekt på å lære å svømme. For ikke å ta feil av beslutningen, følg følgende tips:

Dybde – Valget av dette alternativet er helt basert på barnets alder. Barn under halvannet år er egnet for en dybde på opptil 20 cm, opptil 3 år – opptil 50 cm, barn under 6 år vil føle seg komfortable i et basseng på opptil 75 cm dyp.

Nesten alle modeller av oppblåsbare bassenger for barn er ikke utstyrt med avløp for vann og filtrering. Derfor må du bytte vann ofte, alt dette gjøres manuelt: tøm først vannet, vask bunnen og fyll vannet igjen.

Myk bunn. Hvis du planlegger å ta bassenget med deg til naturen, velg en modell med et oppblåsbart bunndeksel, da det ikke alltid er mulig å finne en myk og plan plattform..

Støtfangere – jo bredere de er, jo tryggere og mer komfortabelt blir det kunstige reservoaret ditt.

Barnas oppblåsbare basseng for sommerhytter Barnas oppblåsbare basseng for sommerhytter Barnas oppblåsbare basseng for sommerhytter

Ramme basseng for sommerhytter

Denne typen prefabrikkerte basseng har en mer stiv struktur som tåler høyere belastning enn oppblåsbare kolleger. Dette oppnås gjennom en prefabrikkerte ramme. Basert på implementeringen av rammen og muligheten for å bruke rammebasseng i forskjellige sesonger, er de delt inn i følgende grupper:

Sesongbassenger. Rammen er laget av demonterbare rør og beslag, noe som muliggjør rask og praktisk installasjon. Selve bassenget er laget av flerlags polyvinylklorid, forsterket med et spesielt nett for strukturens styrke. Bruken av rammen gjør strukturen veldig sterk, den beholder sin form perfekt, sammenlignet med det samme oppblåsbare bassenget. Disse tankene samles og installeres i begynnelsen av badesesongen. Ved kaldt vær må den demonteres for lagring. Blant fordelene kan man også skille ut ganske store mengder, opptil 7 tonn vann, mens mangfoldet av former er fantastisk. Et slikt basseng vil vare i ca 5 år..

Hele sesongen bassenger. De serverer på stedet hele året, siden de ikke er redde for kulde. For dette er sidene av bassengene forsterket med metallnett, noe som gir dem en stor sikkerhetsmargin. Med forsterkede vegger og tverrbjelker tåler disse strukturene opptil 20 tonn vann. Etter å ha kjøpt et slikt basseng, vil du være glad i 15 år..

Stasjonære bassenger. De består av mange rom, som er laget av stål, tre eller plast. Strukturen er veldig robust, og installasjonen gjøres en gang i hele levetiden. De kan nå ganske imponerende størrelser (opptil 8 m i diameter), og levetiden når 30 år. Av minusene er det mulig å angi en ganske betydelig pris, som, med tanke på alle kostnader, er sammenlignbar med kostnaden for et fullverdig betongbasseng.

Rammebasseng er mye sterkere, mer komfortable og mer holdbare enn oppblåsbare strukturer. Den forsterkede rammen lar bassenget synke litt i bakken, noe som gjør det enda mer solid. De kan utstyres med kraftige pumper og filterstasjoner, dette vil spare deg for konstant vannskifte, som, med tanke på store mengder, vil ha en positiv effekt på driftsprosessen..

Ramme basseng for sommerhytter Ramme basseng for sommerhytter Ramme basseng for sommerhytter Ramme basseng for sommerhytter Ramme basseng for sommerhytter Ramme basseng for sommerhytter Ramme basseng for sommerhytter

Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter

I vårt samfunn er det generelt akseptert at et stasjonært basseng er et tegn på høy status for eieren av nettstedet, men hvis du studerer saken litt mer detaljert, viser det seg at det er ganske enkelt å bygge en betong eller sammensatt basseng med egne hender, og kostnaden vil være sammenlignbar med noen prefabrikkerte kjøpte alternativer.

Det første trinnet i byggingen av et basseng er utformingen og merkingen av stedet. Hvis du er usikker på ingeniørferdighetene dine, velg den enkleste formen – et rektangel eller en sirkel. Dette vil ikke bare redusere kostnadene betydelig, men også forenkle alt arbeidet ditt. Bassengplanen bør også inneholde informasjon om installasjon av kommunikasjon, elektriske ledninger, installasjon av filtre og drenering..

Når alle planleggings- og forberedelsesfaser er over, fortsett til konstruksjonen:

Pit forberedelse. Grav en grop i henhold til markeringene til bassenget ditt, men med en margin på omtrent 50 cm. Vegger bør lages med en skråning for å forhindre at jord knuses..

Nivå bunnen av utgravningen og tamp den deretter ned. Lag drenering – et lag sand blandet med steinsprut, omtrent 30 cm tykt. Det må være godt mettet med vann for maksimal komprimering og vanntetting. Det billigste alternativet er å dekke takmateriale behandlet med bitumenmastikk i flere lag.

Bunnen forsterkes med et forsterket bur, og deretter helles betong. Etter at det har hardnet, er forskalingen for bassengets vegger installert.

Forskaling installasjon – bruk et malt eller foret bord til dette, slik at du kan lage buede linjer for bassengets vegger. Bruk av kryssfiner vil øke kostnadene, men det vil spare deg for unødvendig sliping av veggene. For at forskalingen skal tåle den store betongvekten, må den forsterkes med avstivere fra trebjelker.

Fylling av veggene – før du fortsetter med fyllingen av veggene, vannes bunnen grundig med vann slik at løsningen fester godt. Når det første betonglaget helles, installeres det armerte nettverket og betonglagene helles igjen.

Vanntetting og sliping – når betongen er helt herdet, demonter du forskalingen og begynner å slipe veggene. Dette kan gjøres med en kvern eller for hånd. Denne operasjonen må utføres til veggene er helt på linje. Deretter må du vanntette sømmene..

Etterbehandling – for dekorativt arrangement kan du bruke mosaikk, fliser eller fliser. Nylig har bruken av PVC -filmer blitt populær, dette er på grunn av dets praktiske egenskaper når det gjelder vanntetting, samt en hyggelig blåaktig farge. Noen ganger, for å dekorere bunnen, er den trimmet med selvnivellerende gulv..

Når alle trinnene er over, og den siste etterbehandlingen er ferdig, kan du fortsette til installasjonen av pumpe- og filtreringsutstyr. Alternativt kan du installere lys, fontener eller fosser, samt utstyre det tilstøtende territoriet.

Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter Gjør-det-selv betongbasseng for sommerhytter

Basseng for en sommerbolig – vakre fotoideer

Vi inviterer deg til å vurdere de mange alternativene som presenteres i vårt fotogalleri. Her kan du evaluere og velge alternativet med en oppblåsbar, ramme, betongbasseng for en sommerbolig, og utstyrte og attraktive områder vil inspirere deg til nye prestasjoner. Vi ønsker deg en hyggelig og minneverdig sommerferie!

Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer Basseng for en sommerbolig - vakre fotoideer

Video: Gjør-det-selv-basseng fra paller til sommerhytter

Previous Post
אבן דקורטיבית בפנים (90+ תמונות)
Next Post
Pequena cozinha de canto (80 fotos): ideias de design
Adblock
detector