15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lite hjørnekjøkken (80 bilder): designideer

Lite hjørnekjøkken (80 bilder): designideer

Spørsmålet om å ordne kjøkkenrommet forårsaker ofte mange problemer og motsetninger. Hver husmor drømmer om å gjøre arbeidsområdet sitt så behagelig, funksjonelt og selvfølgelig vakkert som mulig – du må innrømme at det er mye hyggeligere å lage dine favorittmåltider for hele familien i en slik atmosfære. I dag er en av de ledende posisjonene okkupert av små hjørnekjøkken med mange alternativer. I vår artikkel vil vi vurdere ulike ideer om hva utformingen av et moderne hjørnekjøkken kan være, samt mulighetene for dets funksjonelle fylling..

Funksjoner på hjørnekjøkkenet

Hjørnekjøkken er kompakte og funksjonelle: selv med den enkleste designen kan de overraske med sine uventede løsninger. Bruk av hjørneområder med plassering av romslige lagringssystemer lar deg best spare ledig plass i et lite rom. Små hjørnekjøkken finnes i studioleiligheter og til og med ganske solide lokaler i private hus, ettersom de gir muligheten til å organisere et stort område med et stort spisebord, hvor du ikke bare kan spise, men også feire en feiring med venner.

Ubetinget bekvemmelighet er at det ikke er nødvendig å foreta unødvendige bevegelser under tilberedningsprosessen – alle nødvendige arbeidsområder (komfyr, vask, kjøleskap) er tilgjengelig, ordnet i henhold til trekantsprinsippet. Samtidig kan hjørneområdet brukes på forskjellige måter: en vask eller en kokeplate plasseres på det nedre nivået, et lite podium er arrangert for oppbevaring av kjøkkenutstyr. I den øvre delen er hjørneområdet oftest kronet med et stort romslig skap, i dypet som du ikke bare kan plassere hyller for kjøkkenutstyr, men også skjule dimensjonalt utstyr, for eksempel en kjele eller en gasskjele.

Lite hjørnekjøkken - funksjoner Lite hjørnekjøkken - funksjoner Lite hjørnekjøkken - funksjoner

Liten hjørne kjøkken design

Til tross for sin lille størrelse, er det mange farger og materialer for et lite kjøkken. Disse kan være fargerike fiolette, gule, grønne hodesett med fasader av plast eller MDF, eller dekorert med fotografiske utskrifter. Du kan også velge mer beroligende toner av tremalerier, noe som gir orden og eleganse til atmosfæren..

Valget avhenger i større grad av eiernes personlige preferanser, så vel som rommets stil. I dag er det mange tilhengere av den minimalistiske trenden som foretrekker å se den strenge lakoniske utformingen av headsettet i hvite toner med blanke fasader og innebygde apparater. Selvfølgelig, for små lokaler, blir dette alternativet ofte det mest akseptable, siden det lar deg visuelt utvide plassen..

Hvis du foretrekker minimalisme, men i et mer originalt skall, kan du rette oppmerksomheten mot hodesett i japansk stil, og raffinementene grenser til eksotisme. Tilstedeværelsen av naturlige materialer er karakteristisk. Bambusbindinger, dørkarmer med plast og frostet glass, etterligner gammelt rispapir, som japanske skillevegger ble laget av tidligere, ser vakre ut. Hovedfargene i stilen er naturlige: svart, hvitt, sand, og tilstedeværelsen av fasadenes røde, plommetone vil bringe atmosfæren spesiell lysstyrke..

I den klassiske designen er headset laget av tre eller materialer som etterligner det (MDF, sponplater) foretrukket. I dette tilfellet blir møblene igjen i sin naturlige farge, dekket med en beskyttende lakk, eller malt i en hvit palett. Fasadens grasiøse utskårne ornamenter gir spesiell skjønnhet. Klassikerne oppdateres ved tilstedeværelsen av moderne husholdningsapparater laget av originale lamper i rustfritt stål.

Hvis du liker mer vågale design, ikke er redd for å kombinere naturlige materialer med skinnende, glass- og metalloverflater, kan et lite hjørnekjøkken i jugendstil være det beste alternativet. En spesiell funksjon er de originale, ofte avrundede linjene og formene på headsettet, som godt kan utføres i en kontrastfargepalett.

Liten hjørne kjøkken design Lite hjørne kjøkken design Lite hjørne kjøkken design Lite hjørne kjøkken design

Funksjonaliteten til et lite hjørnekjøkken

Når du kjøper et hjørnekjøkken, må du ikke bare ta hensyn til den estetiske indikatoren, men også til dens praktiske funksjonalitet og funksjonalitet. En moderne produsent prøver å produsere møbler med stort potensial, og gir dem vakre, stilige og viktigst av alt de nødvendige elementene. Så hvorfor ikke dra nytte av dette?

Lite hjørnekjøkken med halvøy

I små boliger hvor kjøkkenet er kombinert med stuen, så vel som i studioleiligheter, kan du ofte finne kjøkkensett med halvøyer – modulbord plassert i rett vinkel på hovedflaten. De kan spille rollen som et spisebord eller bli en forlengelse av arbeidsområdet, men deres største fordel ligger i sonering av plassen, når de tydelig angir matlagingsområdet. Halvsirkelformede holmer ser usedvanlig vakre ut, hvor fraværet av skarpe utstående hjørner utelukker muligheten for skade. Et lite hjørnekjøkken med en halvøy passer perfekt ikke bare i et lite rom, men også i et romslig, og etterlater mesteparten av plassen for å arrangere territoriet med et luksuriøst spisekjøkken.

Funksjonalitet til et lite hjørnekjøkken - Lite hjørnekjøkken med en halvøy Funksjonalitet til et lite hjørnekjøkken - Lite hjørnekjøkken med en halvøy Funksjonalitet til et lite hjørnekjøkken - Lite hjørnekjøkken med en halvøy

Vinduskarmen som del av et kjøkkensett

Noen ganger er det kvinner som befinner seg i forhold til miniatyrrom som blir de beste kjøkkenkjønndesignerne. Her, på et lite territorium, må du på en eller annen måte ordne alle nødvendige møbler for matlaging, ordne elektriske apparater og tildele plass til et spisebord. Ideen om å bruke en vinduskarme blir noen ganger det mest optimale alternativet når du kan beundre panoramaet rundt gatene mens du jobber eller spiser, og godt dagslys er et dobbelt pluss. Til å begynne med kan det virke absurd å tenke på en vask i vinduskarmen, men når vi ser på bildet, er vi overbevist om at en slik fortsettelse av hjørnesettet ser ganske logisk ut. Et annet praktisk alternativ er å ordne en vinduskarme under spisebordet, som vil frigjøre mer plass på kjøkkenet for installasjon av andre nødvendige møbler eller utstyr..

Funksjonalitet til et lite hjørnekjøkken - Vinduskarme som del av et kjøkkensett Funksjonalitet til et lite hjørnekjøkken - Vinduskarme som del av et kjøkkensett

Bar kjøkken

Bardisken vinner stor popularitet i arrangementet av kjøkkenet, noe som gjør interiøret mer stilig og moderne. Fungerer som et spisebord, er det en stilig, moderne interiørdekorasjon, og hvis du legger til en bar med forskjellige drinker og glass til det elegante krombenet, blir kjøkkenet til en vakker minibar.

I små rom er det bedre å installere et hjørnekjøkken med en to-nivå bardisk, som både vil fungere som arbeidsområde og spisestue. Et annet godt alternativ er et stativ med et underskap, som vil utgjøre et romslig lagringssystem for kjøkkenutstyr. En massiv base laget av kunststein ser ikke mindre attraktiv og moderne ut..

En vakker bardisk vil harmonisk passe inn i enhver interiørstil. I en klassisk design er den oftest laget av tre eller stein, og får et luksuriøst, elegant utseende. For moderne trender kan du velge et stativ laget av syntetiske materialer, metallkonstruksjoner og blanke overflater..

Funksjonaliteten til et lite hjørnekjøkken - Kjøkken med en bardisk Funksjonaliteten til et lite hjørnekjøkken - Kjøkken med en bardisk Funksjonaliteten til et lite hjørnekjøkken - Kjøkken med en bardisk

Bachelor kjøkken

Bachelorhood i noen aspekter har sine positive sider. Spesielt gjelder dette kjøp av møbler, når det ikke er behov for å kjøpe store produkter, og små kompakte hodesett blir den mest lønnsomme løsningen. Et av alternativene på bildet viser tydelig et hjørnesett, som er kompakt og samtidig utrolig funksjonelt. En kokeplate er ikke tilgjengelig her, som mest sannsynlig vil bli erstattet av et bachelor -sett med mikrobølgeovn og multikoker, men modulene som utgjør et romslig lagringssystem er harmonisk plassert. Lengden på headsettet er 1×1,5 m med en dybde på 60 cm, så selv i et lite kjøkken vil det gi nok ledig plass til å installere kjøleskap, komfyr og dekorere et avslapningsområde med et spisebord, hvor du kan tilbringe tid med venner..

De som streber etter motetrender og er vant til å overraske gjester, bør ta hensyn til følgende modell av et uvanlig hjørnekjøkken. Helt fantastisk design med glatte møbler, den opprinnelige formen på vasken og koketoppen vil sikkert tiltrekke øyet. Samtidig er alle sonene på arbeidsflaten plassert på en veldig praktisk måte, og bredden på bordplaten gjør det mulig å fungere som en teller. Tross alt er det veldig praktisk når du kan kommunisere med gjester uten å avbryte tilberedningsprosessen. Hvis du ønsker det, kan du til og med demonstrere en mesterklasse ved å tilberede en utsøkt rett.

Funksjonaliteten til et lite hjørnekjøkken - Kjøkken for en ungkar Funksjonalitet til et lite hjørnekjøkken - Kjøkken for en ungkar

Lite hjørnekjøkken med uvanlige løsninger

En utmerket løsning for et lite kjøkken vil være kjøp av et headset, i dypet av hvilke uttrekkbare systemer er plassert. Dette alternativet lar deg mest effektivt ordne de nødvendige oppbevaringssystemene, arbeids- eller spiseflater, som, hvis det er unødvendig, ikke vil oppta kjøkkenplassen, og gir fri bevegelse. For eksempel er det veldig praktisk å ha et glidebordpanel, som er nyttig for både å spise og lage mat. Det kan til og med være en hel uttrekkbar enhet, som ved hjelp av enkle manipulasjoner gjør et lineært oppsett til et hjørne. Her, i tillegg til den sammenleggbare bordplaten, er det flere hyller for oppbevaring av kjøkkenutstyr..

Et annet interessant alternativ er den uvanlige konfigurasjonen av det nedre uttrekkbare hjørneskapet, der dørene nøyaktig følger hjørneformen. Samtidig dannes maksimal tilgang til intern fylling, som ofte forårsaker problemer i hjørnestrukturer..

Funksjonalitet til et lite hjørnekjøkken - Lite hjørnekjøkken med uvanlige løsninger Funksjonalitet til et lite hjørnekjøkken - Lite hjørnekjøkken med uvanlige løsninger Funksjonalitet til et lite hjørnekjøkken - Lite hjørnekjøkken med uvanlige løsninger

Lite hjørnekjøkken – fotoideer

Avslutningsvis anbefaler vi at du besøker bildegalleriet, der vi prøvde å samle mange alternativer for kjøkkenkrok. Her presenteres de i forskjellige stiler, fargepaletter og varierer i funksjonalitet. Gledelig visning!

Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer Lite hjørnekjøkken - fotoideer Lite hjørne kjøkken - fotoideer

Previous Post
Πολυετή λουλούδια για καλοκαιρινή κατοικία (95 φωτογραφίες): τύποι και φροντίδα
Next Post
Dahliaer (80 bilder): typer og omsorg