Stue design i et landsted (95 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stue design i et landsted (95 bilder)

Stue design i et landsted (95 bilder)

Stuen i hytta er ikke bare sentrum av huset, men også en kilde til stolthet og et yndet hvilested for eierne. Private eiendommer utenfor byen åpner opp uendelige muligheter for legemliggjøring av eventuelle designideer, så innredning av gjesterom lover å være en fascinerende kreativ aktivitet. Det stilfulle interiøret som følge av renoveringen vil glede husstandsmedlemmer, deres slektninger og venner i mange år..

Interiørstiler

Utformingen av en hall i et privat hus avhenger av flere viktige faktorer: bygningens generelle stil, materialene som brukes i konstruksjonen, oppsettet og selvfølgelig eiernes preferanser. Blant de mange designalternativene for forstadsbygninger er etniske motiver, Provence, land, hytter best egnet. Alle disse områdene forenes av maksimal nærhet til natur, miljøvennlighet og naturlighet. Den behersket klassiske stilen mister aldri sin relevans, mens elskere av nyhet kan eksperimentere med ungdomseklektisisme eller skape en dynamisk fusjon.

Stue i klassisk stil

Stue i klassisk stil – legemliggjørelsen av respektabilitet, adel og lojalitet til tradisjon. Den kan dekoreres i hvitt-gull eller sjokolade-beige farger, med søyler, stukklister, luksuriøse lysekroner. Materialene som brukes er dyre og av høy kvalitet – naturlig tre dekket med mørk lakk eller elfenben emalje, skinnpolstring av sofaer og lenestoler, gardiner av sateng, brokade, jacquard, forgylte rammer, utsøkt dekor.

Stue i et landsted i klassisk stil - Interiørdesign Stue i et landsted i klassisk stil - Interiørdesign Stue i et landsted i klassisk stil - Interiørdesign

Stue i Provence -stil

Vårens ømhet og romantikk i det franske innlandet gjenspeiles i pastellfarger av olivengrønt, blått, lavendel, beige. Polstrede møbler og tekstiler med blomsterprint, fotografier i åpent ramme, søt håndlaget dekor (heklede servietter, interiørdukker, smykkeskrin og mye mer) vil bli en dekorasjon av stuen i Provence-stil..

Stue i et landsted i Provence -stil - Interiørdesign Stue i et landsted i Provence -stil - Interiørdesign

Stue i landlig stil

Den demokratiske atmosfæren på en amerikansk ranch blir perfekt oppfattet i gangen på et landsted. Grovt bearbeidet tre, stein, enkle bomulls- og ullstoffer med rutemønster, knitrende ved i peisen skaper en avslappet atmosfære der ro og komfort alltid hersker.

Country House Living Room - Interiørdesign Country House Living Room - Interiørdesign

Stue i hytte stil

Med en overflod av tre og grov stein i interiøret, er hyttestilen veldig lik land, men den har en jaktånd. For polstring av polstrede møbler kan du bruke semsket skinn eller velour i stedet for rutete tepper – myke dyreskinn på veggene – våpen, gevir, bilder av ville dyr.

Chalet Style Country House Living Room - Interiørdesign Chalet Style Country House Living Room - Interiørdesign Chalet Style Country House Living Room - Interiørdesign

Stue i etnisk stil

I hver region er det visse tradisjoner for å dekorere landsbyhus, som enkelt kan brukes i utformingen av moderne hytter. Som regel inkluderer de materialene som er mest tilgjengelige for en bestemt lokalitet, produkter fra folkehåndverkere med karakteristiske ornamenter, dekor basert på gammel tro og skikker. Du kan lete etter inspirasjon i lokalhistoriske museer, på messer, i fargerike turiststeder..

Etnisk stil Country House Living Room - Interiørdesign Etnisk stil Country House Living Room - Interiørdesign

Fargekombinasjoner

Paletten med nyanser i rommene på landsteder ser ut til å ha blitt lånt fra naturen selv. Som regel domineres den av naturlige toner av tre, steiner, lime, skinn og pels. Her finner du ikke sure, neoniske, blanke malinger, som innbyggerne i megabyer er så slitne av – bare kjedelige undertoner og vakre, matte teksturer. I et slikt miljø er avslapning alltid hyggelig, fordi organiske materialer har sin egen positive energi, som beroliger og helbreder..

Nøytrale kombinasjoner

Hvis nøytrale farger i byleiligheter, etter deres alvorlighetsgrad, fremkaller assosiasjoner til et kontor, i privat sektor ser de på grunn av glatte linjer og større plass mye mykere ut. Svarte, hvite, gråtoner, beige nyanser er det perfekte bakteppet for lysere detaljer. I seg selv fremkaller disse fargene ikke følelser, slik at du kan fokusere på avslapning. Og likevel, ved å kombinere akromatiske toner i det indre av gangen, er det verdt å forlate skarpe svart-hvite kontraster til fordel for jevnere krem, gråbrune, sølvfargede toner..

Country House Living Room Design - Nøytrale kombinasjoner Country House Living Room Design - Nøytrale kombinasjoner

Kalde kombinasjoner

Kule nyanser av blått, lysegrått, mintgrønt, blekrosa, syrin er hovedsakelig karakteristisk for fransk Provence, shabby chic og skandinavisk stil. Kalkede maling oversvømmer stuen med lys og er derfor ideell for små mellomrom med små vinduer.

Stue design i et landsted - kalde kombinasjoner Stue design i et landsted - kalde kombinasjoner Stue design i et landsted - kalde kombinasjoner

Varme kombinasjoner

Enhver maling med en gul undertone ser flott ut omgitt av naturlig tre (unntatt kanskje bleket). Hele den brune paletten, fra kaffe til beige, munter oransje, edel rød, lys grønn, gylden, passer best for å dekorere et romslig gjesterom i et landsted. Imidlertid er det bedre å la de rikeste og lyseste fargene stå for små tekstilelementer og dekor, og bruke roligere farger som bakgrunn..

Stue design i et landsted - Varme kombinasjoner Stue design i et landsted - Varme kombinasjoner

Stue dekorasjon

Valg av materialer til dekorasjon er et av de mest avgjørende stadiene i utformingen av en stue. Ikke bare typen rom, men også reparasjonens holdbarhet avhenger av kvaliteten og estetikken. Med tanke på at eiendom utenfor byen er anskaffet, først og fremst for å være nærmere naturen, er det i designet også verdt å forlate syntetikk og plast, noe som foretrekker naturlige belegg.

Tak

Sammenlignet med høyhus, har private hus vanligvis høyere lokaler. Dette gir gode muligheter for utforming av tak – du kan lage flere nivåer av gipsplater, strekke en film eller et spesielt elastisk stoff (om ønskelig, selv med et fototrykk), dekorere overflaten med gips eller maleri.

Men det mest populære alternativet for å fullføre plassen overhead er trebjelker – ekte eller dekorative. De passer perfekt inn i den rustikke stilen, ekko i farge og tekstur med resten av interiørelementene. For små stuer vil enkel flekker eller kalking være optimal. For å unngå sprekker kan grunnlaget for maling dekkes med et glassfiber-edderkoppnett.

Country House Living Room Design - Ceiling Finish Country House Living Room Design - Ceiling Finish

Vegger

Dekorasjonen av veggene i stua på hytta er enkel og upretensiøs. Papir og vinyltapeter blir nesten aldri brukt her – funksjonen utføres av trefôr, kalking, teksturert gips.

Et ganske vanlig kledningsalternativ er en dekorativ stein. Det kan være både naturlig hugget stein og porselen steintøy, kunstige fliser. Blant eksotiske materialer er det verdt å merke seg bambuspaneler, sivtapeter, korkbelegg, fleksibel stein – de kan brukes til å dekorere individuelle deler av veggene eller for eksempel området rundt TV -en.

Country House Living Room Design - Veggdekorasjon Country House Living Room Design - Veggdekorasjon Country House Living Room Design - Veggdekorasjon

Gulv

Siden stuen i et landsted ofte ligger i første etasje, er det verdt å ta vare på gulvisolasjon. I ingen tilfeller bør det være betong, keramiske fliser er også uønsket. Det ideelle alternativet er parkett i tre (helst matt slik at det ikke er merker og flekker på det). Du kan erstatte tre med laminat, kork, epoksy selvnivellerende belegg. Om vinteren er tepper, myke eller vevde tepper uunnværlige..

Country House Living Room Design - Gulvfinish Country House Living Room Design - Gulvfinish

Møbler og dekor

Komforten ved å bo i stuen avhenger ikke minst av skjønnheten og bekvemmeligheten til møbler, som i et privat hus, med tanke på dimensjonene, kan være ganske store. En romslig sofa, myke lenestoler, et salongbord og muligens en kommode – disse elementene er ganske nok for et koselig interiør.

Men selvfølgelig kan hallen på eiendommen utenfor byen ikke forestilles uten en peis, som de nærmeste samles rundt på kalde kvelder. Ideelt sett er dette en virkelig fungerende ildsted med brennende tre, men det finnes også dekorative elektriske modeller. Peisportalen fungerer som hoveddekorasjonen på rommet: den kan avsluttes med stein, fliser, mosaikk, gips med minisøyler, det er også strukturer laget av murstein, gipsplater eller utskåret massivt tre. Alle slags figurer, stearinlys, vaser, innrammede fotografier osv. Er vanligvis plassert på kaminhyllen..

Utformingen av moderne stuer legger stor vekt på TV -veggen. Dette kan være en spesiell nisje laget av gipsplater eller tre, en møbelvegg, et skap eller flere separate hyller. Som regel er dette området aksent. Det kjennetegnes ved hjelp av strukturert finish, flekker i en kontrastfarge, spesiell belysning.

Stue design i et landsted - Møbler og dekor Stue design i et landsted - Møbler og dekor Stue design i et landsted - Møbler og dekor

Interiør i en liten stue i et privat hus

Sammenlignet med romslige rom har små stuer en hel liste med fordeler. Så et lite rom er lettere å varme, atmosfæren i det er mer intim og behagelig, mye mindre materialer kreves for reparasjoner, og rengjøring kan gjøres på bare noen få minutter.

Når du lager en kompakt stue, bør du foretrekke tilbakeholdne, lyse nyanser og så enkle geometriske former som mulig. Du kan ikke overbelaste interiøret med flernivåstrukturer i taket, brokete tegninger på veggene og lyse flerfargede flekker. Alt skal være designet i samme stil og harmonisk kombinert med hverandre..

Den beste bakgrunnen for et lite gjesterom vil være en monokromatisk veggdekorasjon, et lett tak i ett plan og en diskret tekstur av gulvet. I tekstiler og dekor kan du legge til lyse farger, utskrifter, ornamenter. Dette kan være puter, gardiner, malerier eller fotografier, stueplanter..

Interiør i en liten stue i et landsted Interiør i en liten stue i et landsted Interiør i en liten stue i et landsted

Stue design i et landsted – foto

Du finner enda flere interessante ideer for å dekorere en stue i et landsted i fotogalleriet på nettstedet vårt. Samlingen inneholder de beste designløsningene både for romslige haller i elitehytter og for små stuer i landsteder. Velg alternativet du liker, og la stua bli den mest komfortable med en ny renovering, noe som gir generell glede og bidrar til en god hvile med dine nærmeste..

Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto Interiørdesign av en stue i et landsted - foto

Video: Stue i et privat hus – Interiørideer

Previous Post
Σχεδιασμός κουζίνας σε στυλ μινιμαλισμού: 60 φωτογραφίες εσωτερικών χώρων
Next Post
Kombinasjonen av tapet i interiøret: 80 fotoideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector