Fasjonabelt tapet for vegger 2021
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fasjonabelt tapet for vegger 2021

Fasjonabelt tapet for vegger 2021

Når ordet “fototapet” brukes, husker noen interiøret i leilighetene for tjue år siden. Ja, de kom triumferende tilbake og ble en ny trend. Interiørdesignere anser det oppdaterte tapetet som et flott verktøy for å raskt transformere lokalene. I motsetning til forgjengerne, trendy fototapeter:

 • ikke visne i solen;
 • ha perfekt utskriftskvalitet;
 • forskjellige i en rekke temaer, utskrifter, teksturer;
 • ikke miste utseendet på lenge;
 • ikke redd for våtrengjøring.

Nå er det ingen begrensninger for fototapet. Alt kan skildres på dem: fra verdensrommet til malerier av kjente kunstnere. Eventuelle personlige bilder, hvis de er av akseptabel kvalitet, kan også gjøres om til bakgrunnsbilder.

Fasjonabelt fototapet for vegger 2020 Fasjonabelt fototapet for vegger 2020 Fasjonabelt fototapet for vegger 2020

Typer fotowall-papir etter basetype

Alle fotomalerier er delt i henhold til basetypen i 3 grupper:

Papir

Dette er det tynneste og letteste alternativet (tetthet – 120 g / m2). Papirbakgrunner er redde for fuktighet, det er bedre å ikke bruke dem på kjøkken og bad. Slikt materiale må limes til en perfekt flat overflate. Av fordelene bør det bemerkes miljøvennlighet og en rimelig prislapp for etterbehandling.

Ikke-vevd

Dette er den vanligste typen fototapeter. Overalt kan du finne katalog med fototapet på veggen med priser og velg en passende bakgrunn. Slike tapeter er tyngre enn papirer, men lerretet er ikke redd for våtrengjøring. De tilhører de “pustende”, miljøvennlige materialene, når de limes, strekker de seg ikke. Installasjon på en ikke-ideell overflate er tillatt, men betydelige uregelmessigheter er ikke tillatt.

Vinyl

Basen er laget av papir og polyvinylklorid. De limes enkelt med spesiallim på vegger med betydelige feil. Dette er lerret med de mest komplekse teksturer. Svak kornethet på topplaget gir bilder et naturlig utseende og volum.

Typer fotowall-papir etter basetype Typer fotowall-papir etter basetype Typer fotowall-papir etter basetype Typer fotowall-papir etter basetype Typer fotowall-papir etter basetype Typer fotowall-papir etter basetype

Hvilke oppgaver løser fotopapir?

De brukes i interiør til forskjellige formål. Vakkert tapet, i harmoni med husets plass, er i stand til å løse estetiske, korrigerende og økonomiske problemer. Ved hjelp av fotopapir kan du:

1. Lag hovedaksenten i stilen på rommet

Denne teknikken er passende å bruke hvis innstillingen mangler lyse detaljer eller kontrastfargede flekker. Abstraksjon, plasslandskap, akvareller, store bilder av dyr vil understreke stilen til minimalisme og tiltrekke seg oppmerksomhet fra andre.

Fototapet - aksent i stilen på rommet Fototapet - aksent i stilen på rommet

2. Angi den generelle tonen for mellomrommet

Noen ganger blir veggmalerier utgangspunktet når du velger hele innstillingen til et rom. Møbler, tekstiler og andre detaljer er valgt for bildene av graffiti, basrelieffer, fantasi du liker.

Fototapet - generell tone til rommet Fototapet - generell tone til rommet Fototapet - generell tone til rommet

3. Endre størrelsen på rommet optisk

Den siste generasjonen veggmalerier er så dyktig designet at de visuelt kan utvide eller forlenge rom og øke takhøyden. Disse bakgrunnsbilder inkluderer bilder av enfilader av buer, landskap med store mellomrom og stier som strekker seg inn i det fjerne, sjø- og bylandskap.

Fototapet - endre størrelsen på rommet optisk Fototapet - endre størrelsen på rommet optisk Fototapet - endre størrelsen på rommet optisk Fototapet - endre størrelsen på rommet optisk

4. Rett veggfeil

Hvis du har en oppgave å fikse ujevnhetene i veggen raskt og uten vått arbeid, kan du også bruke fototapet. Egnet for dette oppdraget er et belegg med imitasjon av teksturer av stein, tre, murstein, etc. I dette tilfellet bør lerretet ikke være monokromatisk, du må velge varierte fargekombinasjoner. Bare slike utskrifter limes til en ufullkommen overflate slik at det ikke er merkbare ujevne ledd.

Fototapet - Rett veggfeil Fototapet - Rett veggfeil Fototapet - Rett veggfeil Fototapet - Rett veggfeil

5. Spar penger på innvendig renovering

Det er lerret med eksakte etterligninger av venetiansk gips, betong, metall og plast. Du kan lage et interiør uten deltakelse av disse dyre materialene, men visuelt vil alt se autentisk ut.

Fototapet - spar på innvendig renovering Fototapet - spar på innvendig renovering Fototapet - spar på innvendig renovering

6. Endre utseendet på rommet raskt, oppdater interiøret

Du trenger ikke å endre hele miljøet i rommet, men bare stikke fasjonable tapeter på den ene veggen, så får du en helt annen atmosfære. Dette er en så rask og radikal transformasjon av rommet..

Fototapet - raskt friske opp interiøret Fototapet - raskt friske opp interiøret Fototapet - raskt friske opp interiøret

7. Velg forskjellige soner i samme rom

Ved hjelp av fototapet utføres sonering av rommet, den forskjellige funksjonaliteten til delene av rommet vektlegges.

Fototapet - velg forskjellige soner i ett rom Fototapet - velg forskjellige soner i ett rom Fototapet - velg forskjellige soner i ett rom

Hvordan velge et tapet

Det riktige fototapetet kan fundamentalt endre interiøret. Det er lurt å velge et helhetsbilde av hele rommet der tapetet skal limes når du velger alternativet.

Noen flere tips:

 • Bestem hvilken oppgave det fremtidige tapetet skal utføre;
 • Bestem selv på hvilket grunnlag veggmaleriet skal være: papir, fiberduk eller vinyl;
 • Match stilen til maleriene med møblene i rommet. Det skal ikke være noen inkonsekvenser. For eksempel er alle møblene i huset i høyteknologisk stil, og fototapetet i interiøret viser et gammelt slott;
 • Nyanser av fotopapiret skal overlappe miljøets fargevalg, dette må også tas i betraktning;
 • I rom der det er lite naturlig lys, anbefales det å lime lys, “varmt” tapet;
 • I små rom er det bedre å bruke tapet som visuelt utvider plassen: Seascapes, endeløse marker, skog eller park med stier som løper fremover, osv .;
 • For at effekten av veggene skal vises, må du velge et tapet i stor størrelse, hele veggen med det tilsvarende bildet.

Hvordan velge et tapet Hvordan velge et tapet Hvordan velge et tapet Hvordan velge et tapet

Bakgrunn til kjøkkenet

Kjøpere velger oftest fotomalerier for kjøkkenet med frukt, blomster, sammensetninger av delikatesser. Bilder av naturen ser bra ut. Det opprinnelige valget for kjøkkenet vil være lerret med geometriske former eller vanlig tapet. Det er bedre å velge tapet på fiberduk eller vinyl.

Bakgrunn til kjøkkenet Bakgrunn til kjøkkenet Bakgrunn til kjøkkenet Bakgrunn til kjøkkenet

Fototapet til stuen

Her trenger ikke kjøperen å begrense fantasien. I stua ser bilder av en metropol, naturens skjønnhet, fantasi, akvareller, grafikk harmonisk ut. Nesten ethvert tema er passende, bortsett fra barnehagen, det viktigste er at bildet resonerer med interiøret og gleder eierne av huset. Det anbefales å velge vinyl eller fiberduk.

Fototapet til stuen Fototapet til stuen Fototapet til stuen

Bakgrunn til soverommet

Et typisk valg for et soverom er lerret med pastellfarger, myke, mellomstore konturer av mønsteret. Temaer med naturen er veldig populære på soverommet: skog, fosser, enger, etc. For soverommet kan grunnlaget for fototapetet være hva som helst. Noen ganger stopper eierne ved store lyse bilder, men i dette tilfellet er tapetet plassert bak hodegjerden..

Bakgrunn til soverommet Bakgrunn til soverommet Bakgrunn til soverommet

Bakgrunn til barnehagen

For barnerom produserer produsenter tapeter med tegneserietema, mønstre, lys geometri, eventyr. Det er tilrådelig å innrømme de små eierne av rommet til valg av fototapet for barn, de vil definitivt indikere deres preferanser. Barnas bakgrunnsbilder er oftest laget på fiberduk..

Bakgrunn til barnehagen Bakgrunn til barnehagen Bakgrunn til barnehagen

Previous Post
Σχεδιασμός κουζίνας σε στυλ μινιμαλισμού: 60 φωτογραφίες εσωτερικών χώρων
Next Post
Kombinasjonen av tapet i interiøret: 80 fotoideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector