Kombinasjonen av tapet i interiøret: 80 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinasjonen av tapet i interiøret: 80 fotoideer

Kombinasjonen av tapet i interiøret: 80 fotoideer

I dag er en populær teknikk for å dekorere oppholdsrom kombinasjonen av forskjellige typer tapeter, som kan variere i farge, mønster, tekstur. Denne designen lar deg lage unike, uforlignelige interiører, skjule eksisterende feil i møblene og endre de geometriske unøyaktighetene i rommene. I dagens artikkel vil vi se på hvordan du kan kombinere tapet i interiøret og hva du må vurdere når du velger et materiale..

Hva må vurderes?

Med tanke på å dekorere rommet med en kombinasjon av tapeter, bør du velge den riktige grunntonen. Hvis rommet er lite, er det bedre å foretrekke lysfarger. Det er også verdt å vurdere plasseringen av vinduene i rommet i forhold til kardinalpunktene: hvis rommet vender mot sørsiden, hvor det er nok sollys, er det bedre å bruke kalde farger, og for nordlige rom – varmt.

Store mønstre og mørke lerret er prerogativ for store rom; i et lite rom kan de bare være tilstede som aksenter, og markere et bestemt område. Med deres hjelp kan du også justere plassen. For eksempel, ved å lime inn en av veggene med mørkt tapet eller lerret med store utskrifter, kan du visuelt bringe det nærmere. Denne teknikken brukes ofte i trange rom – en av kortsidene er dekorert med en kontrastfarge – så får rommet en mer vanlig firkantet form.

Når du velger kombinasjoner, må du ta hensyn til påvirkningen av mønstrenes plassering på den visuelle oppfatningen av plass – horisontale linjer kan utvide veggene, men samtidig redusere høyden, så dette er ikke det beste alternativet for rom med lavt tak . Vertikale linjer, tvert imot, er i stand til å “heve” takflaten.

Når du kombinerer, er det viktig å gjøre en riktig overgang fra ett lerret (eller materiale) til et annet. Det er flere alternativer:

– Ingen overgang- lerret limes ende-til-ende, uten rammer. For et slikt design må du nøye justere veggene og, hvis mulig, velge lerret av samme tykkelse;

– Dekorasjon med listverk – denne metoden gjør det mulig å dekorere veggene med originale paneler i en vakker ramme. Denne teknikken finnes ofte i klassisk stil, selv om det med riktig arrangement av materialer er fullt mulig å dekorere et moderne interiør på denne måten;

– Kantdekorasjon – en måte å utpeke en horisontal kombinasjon av tapet, som gir en slags glede til interiøret.

I dagens marked for etterbehandlingsmaterialer tilbys et stort utvalg, blant hvilke det ofte ikke er lett å velge riktig tapet for kombinasjon. Hvis du er på et tap med valget, vær oppmerksom på ferdige samlinger, der produsenten tilbyr allerede monterte lerret..

Kombinasjonen av tapet i interiøret - Det du må vurdere Kombinasjonen av tapet i interiøret - Det du må vurdere

Måter å kombinere tapet

Moderne designere har utviklet mange måter å kombinere tapeter i interiøret. Disse kan være kombinasjoner av lerret i farger, tekstur, mønstre eller med andre etterbehandlingsmaterialer. Ulike kombinasjoner hjelper til med å sonere rommet, markere det dominerende territoriet, justere plassen og også skjule feilene i miljøet: å avlede oppmerksomheten fra utdaterte møbler eller veggfeil.

Fargekombinasjoner

Valget av fargespekter for dekorasjonen av rommet er høyest prioritert. Du kan kombinere tapet på flere måter, som vi vil vurdere å bruke fargehjulet som vises på bildet. Det enkleste og sikreste alternativet er en monokrom kombinasjon, når en dominerende farge velges, som kompletteres med sine egne nyanser som er forskjellige i metning. Som regel angir de en av sonene med kontrastfarger eller korrigerer, deler rommet.

Den neste fargekombinasjonsmetoden er å bruke tilstøtende tonaliteter i fargehjulet. I dette tilfellet flyter nyanser jevnt inn i hverandre, og skaper en harmonisk atmosfære..

Det mest kontroversielle alternativet er den såkalte komplementære kombinasjonen, når allianser opprettes fra motsatte paletter, for eksempel er rød ved siden av grønt, gult til lilla, etc. Ved første øyekast kan et slikt design virke ganske uventet, men med riktig utvalg av nyanser for et bestemt interiør kan du skape et ganske attraktivt miljø. Soverommet eller stuen kan dekoreres i beroligende nyanser, og barnehagen – lysere.

For å forenkle oppgaven din litt, merker vi umiddelbart at det er flere farger som kombineres perfekt med alle andre – disse er hvite, svarte, grå (la oss kalle dem universelle). Beige toner oppfører seg godt når de er omgitt av sitt eget spekter, universelle toner, og også i kombinasjon med røde, blå paletter. For grønt vil de beste allierte være gul (oransje), sjokolade, gylden. For blå kan du plukke opp røde, grønne, universelle toner. Den røde paletten regnes som den mest kontrasterende, så kombinasjoner med hvitt, gult eller grønt bidrar til å fortynne lysstyrken..

Tapetkombinasjon i interiøret - Fargekombinasjoner Tapetkombinasjon i interiøret - Fargekombinasjoner

Kombinere forskjellige teksturer

Moderne bakgrunnsbilder er ikke bare forskjellige i forskjellige farger, men også i teksturer. Avhengig av produksjonsmaterialet kan de være papir, fiberduk, tekstil, glassfiber, metallisert, flytende. De dyrere inkluderer lær-, kork- og bambusstoffer, som er de mest miljøvennlige. Kombinasjoner av forskjellige teksturer skaper interessante arkitektoniske trekk i interiøret. De brukes ofte til å dekorere dør, vindusbuer, betegnelser på hjørner, nisjer, søyler, samt dekorative veggfragmenter innrammet av listverk.

Flytende tapet fortjener spesiell oppmerksomhet. Hvis du ser på det, ligner denne typen finish veldig mye på pussing, når materialet påføres med en slikkepott, som lar deg lage ikke bare monotone lerret. Utvalget av fargepaletter og muligheten til å bruke forskjellige dekorative tilsetningsstoffer i den første blandingen lar deg lage unike mønstre og hele malerier som kan bli en ekte interiørdekorasjon mot bakgrunnen av en ensfarget finish.

Fototapet kan med rette kalles det mest spektakulære etterbehandlingsmaterialet, som ikke bare er i stand til å dekorere, men også radikalt endre oppfatningen av plass. Spesielt gjelder dette lerret med 3D -bilder, som skaper inntrykk av uendelig plass, følelsen av å være inne i bildet. Tapet er plassert på en av veggene, omgitt av en vanlig bakgrunnsfinish. Men det er verdt å vurdere at den virkelige effekten bare kan oppnås i et romslig rom..

Kombinasjonen av tapet i interiøret - Kombinasjon av forskjellige teksturer Kombinasjonen av tapet i interiøret - Kombinasjon av forskjellige teksturer

Kombinasjon av vanlig tapet

Monokromatiske lerreter er ganske populære i moderne interiør – de gir en viss alvorlighetsgrad og ryddighet til omgivelsene, derfor brukes de oftere i stiler som minimalisme, hi -tech, moderne, etc. Samtidig hjelper kombinasjoner av forskjellige nyanser å lage aksenter og justere området.

Når du velger et tapet, bør du gå til et av de tre alternativene for å kombinere farger som vi har diskutert ovenfor og bestemme den dominerende tonen. Ved hjelp av lyse tapeter kan du gjøre mørke områder i rommet lysere, der naturlig lys blir minst mottatt. Mørke lerret bringer flyene nærmere, så plasseringen vil være passende på de korte veggene i et smalt rom. Slik at interiøret ikke virker kjedelig, kan du kombinere glatte overflater med preget.

Tapetkombinasjon i interiøret - Ensfarget tapetkombinasjon Tapetkombinasjon i interiøret - Ensfarget tapetkombinasjon

Kombinere tapet med mønster

Bakgrunn med utskrifter er typisk for mange stiler – de er mye brukt i klassisk, rustikt, retro interiør. I dette tilfellet er det flere alternativer:

1. Kombinasjon av vanlige og mønstrede bakgrunnsbilder. Ganske populær kombinasjonsteknikk, der mønstrede lerreter dekorerer en aksentvegg, og vanlige lerreter fungerer som bakgrunn. I dette tilfellet kan tegningen være lys og uttrykksfull..

2. Kombinasjon av bakgrunnsbilder med forskjellige mønstre. Når du velger lerret med forskjellige mønstre som dekorasjon, må du velge et materiale fra en fargepalett og helst med et lignende ikke-kontrastmønster. Slik at interiøret ikke ser “klønete” ut, kan du velge hovedmønsteret for flere vegger, og en aksent, dekorere med lerret med et annet trykk.

3. I stil med lappeteppe. Dette er kanskje den vanskeligste, men samtidig en spektakulær kombinasjonen, når veggen er laget av “rester” av tapet med forskjellige mønstre. Det er viktig å velge kildematerialet riktig, slik at fargene og tykkelsen på lerretene kombineres. Samtidig bør tekstur og tekstur være annerledes, og tegningen skal være av høy kvalitet..

Kombinasjonen av tapet i interiøret - Kombinasjon av tapet med mønster Kombinasjonen av tapet i interiøret - Kombinasjon av tapet med mønster

Kombinere tapet med andre materialer

Bakgrunn er fantastisk kombinert med andre etterbehandlingsmaterialer. Denne teknikken tillater ikke bare å skape et spektakulært design, men også å tjene som en praktisk tjeneste. For eksempel på kjøkkenet er spisestuen dekorert med tapet, som er mindre utsatt for smuss, fuktighet og ekstreme temperaturer, og arbeidsområdet er dekorert med keramiske fliser. I korridoren kan de mest forurensede områdene trimmes med PVC -paneler og de fjerntliggende – med tapet eller horisontal kombinasjon.

En vakker kombinasjon oppnås ved å kombinere tapet med maleri. For eksempel på soverommet vil flate malte overflater perfekt utfylle lerretene med et utsmykket trykk på sengens hode. I stuen kan du kombinere tapet med kunststein, som brukes til å dekorere hjørner, buer, nisjer og aksentvegger ved peisen eller hjemmekinoen.

I moderne design har murverk blitt veldig populært, en troverdig etterligning som er laget med PVC -paneler. For Provence kan du velge et design for en hvit murstein, som vil bli kombinert med et elegant tapetutskrift. For et brutalt loftinteriør velges ofte mørkere murverk og vanlig tapet..

Dekorativt gips er også ganske vanlig i moderne interiør. Med sin hjelp kan du få en rekke glatte og pregede belegg. Materialet er hovedbakgrunnen i rommet, og tapetet er aksentområdet. Avhengig av designkonseptet kan du bruke vanlige lerret, tapet med et diskret mønster eller fototapet..

Kombinere tapet i interiøret - Kombinere tapet med andre materialer Kombinere tapet i interiøret - Kombinere tapet med andre materialer Kombinere tapet i interiøret - Kombinere tapet med andre materialer

Kombinasjonen av tapet i interiøret – foto

Kombinasjonen av tapet i interiøret åpner for mange muligheter for å skape et unikt design med de nødvendige aksenter og funksjonelle områder. Vårt fotogalleri, som inneholder mange vellykkede eksempler, vil hjelpe deg med å bekrefte dette. Se og bli inspirert!

Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto Kombinasjonen av tapet i interiøret - foto

Previous Post
Τελειώνοντας τον τοίχο εργασίας στην κουζίνα (80 φωτογραφίες)
Next Post
70+ ideer til toalettveggdekorasjon (bilde)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector