15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Toalettdesign i Khrusjtsjov (80 bilder)

Toalettdesign i Khrusjtsjov (80 bilder)

Den ubeleilige utformingen av små leiligheter med et lite kjøkken og bad er en arv fra Khrusjtsjovs tid, da det raske byggetempoet betydde å gi boareal til det største antallet familier, og komfort ble gitt den siste rollen. Hvis du har blitt arving til en slik leilighet, vil spørsmålet om å utstyre et toalett og et bad sikkert skape mange problemer. Men fortvil ikke – det er mange triks for hvordan du gjør et miniatyrtoalett til et komfortabelt og stilig rom. Vi vil snakke om dette i dagens artikkel.!

Hvor skal reparasjoner startes?

Det første du tenker på når du ser på de beskjedne parametrene til sanitærrom, er å kombinere dem. Ved å demontere veggen mellom badet og toalettet kan du faktisk få ett romslig rom. Men ikke hver familie vil ha råd til en slik glede på grunn av økonomiske vanskeligheter eller manglende vilje til å stå i kø for et bad hvis mer enn tre personer bor i en leilighet. La oss derfor begynne å planlegge en reparasjon på et lite toalett..

Først må du demontere de gamle finishene og rørleggerarbeidene helt. Siden overhalingen er utført i mer enn ett år, må du være spesielt forsiktig med overflaten av overflater: nivå dem med gips, fyll dem med spesielle forbindelser som ytterligere vil utelukke utseendet av sopp. I mer romslige rom brukes ofte fuktresistent gips, som vegger og tak er belagt med, noe som gjør dem helt jevne. I vårt tilfelle er dette upraktisk, siden rommet umiddelbart vil miste noen få centimeter på hver side. Materialet kan trygt brukes til å arrangere en nisje over toalettet eller bygge en boks for maskering av avløpsrør.

Apropos rør! I lokalene til Khrusjtsjov -toalettet er det rør for tilførsel av kaldt vann og kloakk, som sannsynligvis har tømt sine driftsmessige ressurser i mange år, så det er bedre å bytte dem på stadiet av global reparasjon. Det anbefales ikke å installere ny kommunikasjon i veggen, siden det i tilfelle lekkasje vil være vanskelig å komme til dem. Etter å ha byttet ut rørene, som vi allerede har sagt, vil det være mulig å gjemme seg i en pappkasse av gips etter å ha pakket dem med spesiell isolasjon slik at kondens ikke akkumuleres.

Når forutsetningen for vårt lille toalett er klart, begynner vi å utvikle designet – vi velger farge, stil, etterbehandlingsmaterialer og rørleggerarbeid. Du kan lage en foreløpig skisse selv på et ark eller bruke spesialutviklede designprogrammer som lar deg lage et prosjekt av et fremtidig bad online.

Toalettdesign i Khrusjtsjov - Hvor skal reparasjoner startes

Fargeløsninger for toalettet i Khrusjtsjov

Valget av farger på toalettet avhenger utelukkende av eiernes personlige preferanser (ikke glem å spørre hva alle husstandens medlemmer synes om dette). Lyspaletten vil visuelt gjøre rommet mer romslig og rent. Det trenger ikke å være monokromatisk; det er fullt mulig å kombinere nyanser og plukke opp vellykkede allierte. For eksempel ser sjokolade eller karamell bra ut med beige, den blå, grønne, gule og røde paletten vil bli fortynnet med snøhvite, kremtoner.

Ved å innføre mørke linjer i veggenes design, kan du justere rommet i en eller annen retning: vertikalene vil gjøre rommet høyere og horisontalene bredere. På bakgrunn av en lys finish kan du ordne en mørk vegg (som regel bak toalettet) – denne teknikken vil bidra til å gi dybde til rommet.

Hvis du lener deg mot mørke farger, og ønsker å gjøre sanitærrommet til et koselig “tankefullt rom”, kan du gjerne implementere ideen din, men ta vare på god belysning og blanke overflater. Spredt lysmønster, snøhvit VVS vil bidra til å dempe situasjonen.

Toalettdesign i Khrusjtsjov - Farger Toalettdesign i Khrusjtsjov - Farger

Etterbehandlinger og materialer

Til dags dato er materialvalget for det indre fôret ganske stort, men det må huskes at for et lite toalett er det bedre å foretrekke de mer fuktresistente..

Gulv

Gulvoverflaten bør gis spesiell oppmerksomhet – nivået skal være flere centimeter under korridoren. Hvis det plutselig er en lekkasje av rør eller et sammenbrudd av rørleggerarbeid, vil en slik teknikk bidra til å forhindre at vann lekker ut i resten av lokalene. Pass også på å legge et ekstra vanntett lag. Arrangement av det “varme gulvet” -systemet gir ikke mening her, siden rommet er veldig lite, og materialkostnadene vil være ganske håndgripelige – det er bedre å kjøpe et mykt teppe, som også vil fungere som et dekorativt element i rommet.

Som finish er porselen steingods, gulvfliser eller selvnivellerende gulv egnet. Disse alternativene kjennetegnes ved full overholdelse av de våte forholdene på toalettrommet og er de mest holdbare, holdbare. Du kan også velge mer økonomiske typer overflater, for eksempel linoleum eller laminat.

Toalettdesign i Khrusjtsjov - Gulvbehandling Toalettdesign i Khrusjtsjov - Gulvbehandling

Vegger

Som vi allerede har sagt, er det tilrådelig å jevne ut veggene med høy kvalitet selv på forberedelsesstadiet, spesielt hvis du planlegger å male dem. De minste feilene, bulker, sprekker kan ødelegge hele designet. Når du maler, må du velge vannbaserte eller akrylkomposisjoner.

Hvis du foretrekker fliser, vær oppmerksom på modeller med en glatt overflate, siden den porøse vil absorbere ubehagelig lukt og holde dem innendørs i lang tid. Dette gjelder også for tapeter av papir, så det er bedre å velge ikke-vevde tapeter som har et ekstra beskyttende belegg. Bakgrunn ser uvanlig ut, spesielt lerret som skaper perspektiv.

Du kan lage originale mønstre, geometriske mønstre eller et luksuriøst panel ved å bruke mosaikk, som dessuten er praktisk å håndtere problemområder: hjørner, nisjer, buler. Fasjonable nå er PVC -paneler et mulig, men ikke det beste alternativet for et lite toalett i Khrusjtsjov. Arrangementet deres vil kreve opprettelse av en ramme, som, som du forstår, vil “stjele” et område.

Toalettdesign i Khrusjtsjov - Veggdekorasjon Toalettdesign i Khrusjtsjov - Veggdekorasjon

Tak

Et perfekt flatt tak kan også enkelt males, men stretch -lerretet vil se mye vakrere ut, spesielt hvis du foretrekker glans. Siden takflaten er liten, kan den planeres med et gipsplater – noen få tapt centimeter i den øvre delen av rommet vil ikke påvirke geometrien vesentlig, men det vil gjøre det mulig å legge inn spotbelysning.

Toalettdesign i Khrusjtsjov - Takdekorasjon Toalettdesign i Khrusjtsjov - Takdekorasjon

Rørleggerarbeid og møbler

Når det gjelder rørleggerarmaturene, vil det ikke være mange av dem, eller rettere sagt en – Hans Majestet toalettet. Det moderne markedet tilbyr et stort utvalg av modeller, inkludert suspenderte strukturer og dekorert i forskjellige stiler. Men husk at prisen på slike produkter vil “bite” mye. Suspenderte strukturer ser ganske originale ut, noe som gir rommet en spesiell estetikk og forenkler rengjøring. Under installasjonen vil det være nødvendig å sette opp en falsk vegg, bak hvilken sisternen vil være skjult, så dette alternativet er bra hvis du ikke skal bruke plassen bak toalettet til å organisere et skap eller installere en kjele. Som en siste utvei kan du konstruere en vegg bare opp til halvparten av høyden på rommet..

For å gjøre badet mer funksjonelt, vil installasjonen av en innebygd servant eller en mini-dusj med en fleksibel slange hjelpe, noe som vil gi toalettet en ekstra bidetfunksjon..

For å lage en unik design, kan du velge farget VVS – blå, grønn, rød eller svart toalettskål kan bli det viktigste “høydepunktet” i interiøret. Det viktigste er at det passer til den generelle stilen og fargeskjemaet..

Det er ganske vanskelig å plassere noen møbler i et lite toalett. Likevel kan du vurdere alternativer for suspenderte strukturer. For eksempel, ordne en åpen hylle over inngangsdøren eller et skap på veggen bak toalettet der toalettsaker skal lagres. Gulv-til-tak-designet lar deg skjule rør, stigerør, plassere mange hyller og til og med skjule en varmtvannsbereder.

Toalettdesign i Khrusjtsjov - Rørleggerarbeid og møbler Toalettdesign i Khrusjtsjov - Rørleggerarbeid og møbler

Belysning og innredning

På et lite “Khrusjtsjov” -toalett er en taklampe nok. Du kan installere et mini-spot belysningssystem med to eller tre enheter hvis rommet er innredet i mørke farger.

Innredningen er heller ikke forskjellig i prakt – dens rolle er oftest tilordnet etterbehandlingsmaterialer. Du kan legge et lyst teppe, installere en original toalettpapirholder eller bruke vinyldekaler til dekorasjon.

Toalettdesign i Khrusjtsjov - Belysning og innredning Toalettdesign i Khrusjtsjov - Belysning og innredning

Interiørstiler

Å dekorere et lite bad i hvilken som helst stil vil ikke være vanskelig. Det er viktig å ta hensyn til toalettmodellen og etterbehandlingsmaterialene, som kan variere i farge, struktur og form..

Toalett i Khrusjtsjov i stil med minimalisme

Et lite toalett i en moderne, minimalistisk retning er et eksempel på en lakonisk design. Det er hvite, grå, beige overflater, moderne innebygd sanitærutstyr og innredning blir nesten helt avvist.

Toalett i Khrusjtsjov i stil med minimalisme - Interiørdesign

Toalett i loftstil i Khrusjtsjov

Toalettveggdekorasjon i loftstil vil ikke klare seg uten mur og betong, som med hell kan etterligne slike motstående materialer som fliser, tapeter, PVC-paneler.

Toalett i loftstil i Khrusjtsjov - Interiørdesign

Toalett i Khrusjtsjov i retrostil

For å dekorere et toalett i retrostil, er det bedre å bruke to “gamle” typer etterbehandlingsmaterialer: fliser og maling. Den nedre delen av veggene står overfor den første, og den øvre delen med den andre. Det er bedre å la toalettcisternen være i synet, og bilder, plakater, svart -hvite bilder blir dekorasjoner..

Toalett i Khrusjtsjov i retrostil - Interiørdesign

Toalett i Provence -stil i Khrusjtsjov

Lys elegant Provence -stil antar lyse farger av dekorasjon med trykk, mønstre i “bur” eller “prikker”. Matt overflater er å foretrekke, så det er bedre å velge passende fliser eller male veggene. Kurvmøbler og dekorelementer vil skape en spesiell atmosfære..

Toalett i Khrusjtsjov i Provence -stil - Interiørdesign

Øko-stil toalett i Khrusjtsjov

Et toalett i øko-stil innebærer tilstedeværelse av naturlige materialer som etterligner stein eller tre. En interessant løsning kan være organisering av en “grønn” vegg, dekorering av bakveggen over toalettet..

Øko -stil toalett i Khrusjtsjov - Interiørdesign

Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov – foto

Ytterligere bekjentskap med hvordan du kan utstyre et toalett i Khrusjtsjov, foreslår vi at du fortsetter i vårt fotogalleri, som inneholder mange eksempler på vellykkede designløsninger. Gledelig visning!

Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto Toalett interiørdesign i Khrusjtsjov - foto

Previous Post
Ζώνη ενός δωματίου για γονείς και ένα παιδί
Next Post
Hvordan dekorere verandaen til et privat hus: 80 ideer