Skandinavisk stil i interiøret (+90 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skandinavisk stil i interiøret (+90 bilder)

Skandinavisk stil i interiøret (+90 bilder)

Skandinavisk interiørdesign blir mer og mer populær for hver dag. Dette er ikke overraskende, for denne lakoniske, lette og kjærlige stilen liker de fleste. Hvis du skal utvikle et design for et boligbygg, bør du definitivt ta hensyn til dette originale alternativet. Les om alle nyansene i vår artikkel!

Funksjoner i den skandinaviske stilen

Nylig er en av hovedtrendene i utformingen av boliglokaler flyttingen fra sigøyner -chic. Både designere og vanlige huseiere, som er sultne på forandringer, vil bli kvitt de skinnende og omfangsrike utskeielsene i interiøret. For eksempel erstattes pretensiøse pseudo -italienske møbler med mer funksjonelle – på samme måte som skandinavisk design, som er mer organisk for klimaet og utformingen vår.

Innbyggere i Skandinavia foretrekker et koselig og komfortabelt interiør. De kompenserer for mangel på naturlig lys gjennom en overflod av kunstig belysning, inkludert: lamper, lys, gulvlamper, bordlamper i forskjellige former, stiler og størrelser..

Rollen til hovedfargen i rommet spilles av dempede lyse nyanser. Gi preferanse til beige, grå, blå, lysebrun og selvfølgelig stilfavoritten – hvit, når du velger møbler, samt materialer til dekorasjon. På samme tid, slik at interiøret ikke virker kjedelig, kan du legge til noen fargerike aksenter: blå, rød, grønn, lilla, oransje, gul – stopp ved en eller et par lyse flekker.

Til tross for at den skandinaviske stilen per definisjon kan kalles tradisjonell, gjenspeiler den moderne motetrender og forblir et relevant valg i utformingen av oppholdsrom. Den atmosfæriske retningen vil appellere til de som foretrekker komfort og spektakulære resultater uten radikale endringer..

Derfor, hvis du drømmer om et romslig og lyst hus med en rolig og rolig atmosfære, kan du stole på et design med et skandinavisk tema, og du vil definitivt ikke gå galt.!

Skandinavisk stil i interiøret - Funksjoner Skandinavisk stil i interiøret - Funksjoner

Etterbehandlinger og materialer

Hovedtrekkene i den skandinaviske stilen i interiøret ligger i enkelhet og funksjonalitet. Disse egenskapene, sammen med naturlighet og organiskhet, gjelder også for etterbehandlingsmaterialer..

Gulv

Det optimale materialet for gulvet anses å være laminat og trebord. Det siste alternativet brukes ofte i designprosjekter av den aktuelle stilen. Et monokrom, mykt teppe eller lappeteppe er den beste måten å understreke hjemmets komfort. Når det gjelder badet, er det hensiktsmessig å bruke hvite eller lyseblå fliser som gulv..

Skandinavisk stil i interiøret - Gulvbehandling Skandinavisk stil i interiøret - Gulvbehandling

Vegger

Det mest passende alternativet for å dekorere vegger ville være gips i hvite eller beige toner. Mindre populært, men også til poenget, er tilfeller av etterbehandling med blå eller grå maling i lyse nyanser. Trepaneler og lystavler kan gi en god tone, noe som utvilsomt vil bringe behagelig komfort i atmosfæren..

Skandinavisk stil i interiøret - Veggdekorasjon Skandinavisk stil i interiøret - Veggdekorasjon Skandinavisk stil i interiøret - Veggdekorasjon

Tak

Slike konsepter som luksuriøs prakt og overdrev er fremmed for den skandinaviske stilen. Dette gjelder direkte for utformingen av taket. Komplekse tak på flere nivåer regnes som dårlig form når du lager et interiør. I dette tilfellet risikerer du å stjele dyrebar plass og tilføre ytterligere kilder til støvakkumulering til interiøret. I stedet er taket rett og slett planert og malt hvitt..

Skandinavisk stil i interiøret - Takdekorasjon Skandinavisk stil i interiøret - Takdekorasjon

Dekor og tekstiler

Den skandinaviske stilen i interiørdesign, etter de beste tradisjonene i minimalisme, innebærer bruk av et lite antall lakoniske gjenstander i innredningen.

Ukompliserte originale småting kan gi friskhet til helhetsinntrykket av boarealet. Interessante glasselementer som perfekt reflekterer lys, vil passe perfekt her. Alternativt kan du bruke glassvaser der tørkede planter plasseres, eller trespon..

Du kan øke lysmengden og utvide plassen ved hjelp av speil. Et særtrekk ved stilen ligger blant annet i plasseringen av moderne malerier på veggene eller fotografier fra et familiealbum..

Harmoniske tillegg inkluderer også: porselen, smykker av keramikk og leire, vakre lys, metallgjenstander, naturlige stoffer av høy kvalitet.

Når det gjelder tekstilene, for gulvet, kan du velge ikke-voluminøse tepper med striper eller blomstertrykk, samt saueskinn. Gjør ingen feil når du velger gardiner: alternativer med lambrequins, jabots, swagas, volanger, blonder og frynser er et tegn på dårlig smak i skandinavisk stil. Lett og gir maksimalt lys fra lin eller bomull – en flott løsning.

Skandinavisk stil i interiøret - Innredning og tekstiler

Skandinavisk stil møbler

Dagens marked gir stor frihet til valg av møbler i forskjellige priskategorier for enhver smak og farge. For å spare deg selv for unødvendige utgifter, ikke for å bli fristet av uegnede gjenstander, men tvert imot, for å utstyre rommet med de riktige møblene, bruker du følgende retningslinjer:

– Møbler skal være praktiske og funksjonelle. Ingen dikkedarer, la maksimal plass til aktiviteter være;

– Gi preferanse til møbler av lyst tre, for eksempel bøk, bjørk, furu eller gran;

– I tillegg til naturlig stoff, kan møbler trekkes med semsket skinn eller skinn, eller deres høykvalitets kolleger;

– I skandinavisk interiør kan du ofte finne eldre møbler med riper på hjørnene og i hele området. Et lignende inntrykk kan oppnås på egen hånd ved å dekke det med voks før maling;

– Polstrede møbler skal være veldig komfortable, myke, komfortable, med rette linjer og riktig geometri.

Skandinavisk stil i interiøret - Møbler Skandinavisk stil i interiøret - Møbler Skandinavisk stil i interiøret - Møbler

Skandinavisk stil i interiøret – foto

Den demokratiske skandinaviske stilen kan legemliggjøres i enhver stue, uansett område og funksjonelle formål. Lys, sjarmerende enkelhet, lakoniske former og alvorlighetsgrad av linjer – disse funksjonene i retningen kan forvandle alle rom i hjemmet ditt.

Skandinavisk kjøkkendesign

Kjøkkenvegger er vanligvis hvite. Vanlig hvit kompletteres også perfekt med sorte fliser, mursteinselementer, treplanker og marmor. Karakteristiske møbler bør ha strenge former og klare linjer, tre eller laget i hvitt eller svart.

Husholdningsapparater ser bedre ut både i stål, kobber, og i svart sort. Bruk vaser og blomsterpotter til pynt, samt en stor tallerken med saftig frukt..

Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign Skandinavisk stil kjøkkenbilder - interiørdesign

Skandinavisk stil stue design

I det indre av hallen i skandinavisk stil finner du som regel hvite, hvitgrå, lysegrå, lyse beige vegger, inkludert de med treelementer. Gulvet vil se flott ut hvis det er ferdig med planker og laminat i lyse farger. Vinduene i stua kan stå uten gardiner i det hele tatt, eller du kan bruke lys tyll.

Fyll resten av plassen med futuristiske møbler, myke ottomaner, en rekke lamper, og fullfør innredningen med glassartikler, moderne trykk eller fotografier.

Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign Stue i et skandinavisk foto - interiørdesign

Soveromsdesign i skandinavisk stil

Et soverom, som andre rom, krever mange lyse farger og litt søt dekorasjon. Det er passende å bruke mye myke tekstiler her, fra tepper til puter. Strikkede tekstiler ser spesielt bra ut og til stedet..

Soverom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Soverom i skandinavisk stil foto - Interiørdesign Soverom i skandinavisk stil foto - Interiørdesign Soverom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Soverom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Soverom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Soverom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Soverom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Soverom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Soverom i skandinavisk stil foto - Interiørdesign

Skandinavisk baderomsdesign

Det skandinaviske badet er fullt i stand til å legemliggjøre steriliteten og renheten til hvitt. Hvitt kan skape en kontrasterende kombinasjon med svart, myke opp med treaktige gjenstander og overflater, eller lage en kul tandem med grått..

VVS -inventar, speil og andre detaljer må ha streng geometri. Det er også hensiktsmessig å sette potter eller blomstervaser på badet..

Skandinavisk baderomsfoto - Interiørdesign Skandinavisk baderomsfoto - Interiørdesign Skandinavisk baderomsfoto - Interiørdesign Skandinavisk baderomsfoto - Interiørdesign Skandinavisk baderomsfoto - Interiørdesign Skandinavisk baderomsfoto - Interiørdesign Skandinavisk baderomsfoto - Interiørdesign Skandinavisk baderomsfoto - Interiørdesign Skandinavisk baderomsfoto - Interiørdesign Skandinavisk baderomsfoto - Interiørdesign

Barneromsdesign i skandinavisk stil

Stilen i de nordeuropeiske landene er universell for en barnehage hvis du har et ønske om å dekorere et rom på en slik måte at det passer et eldre barn, eller hvis eierne er en gutt og en jente..

Grunnlaget for innredningen vil være funksjonelle barnesenger, garderobe, bokhyller, skap og kommoder, stoler, samt et studiebord..

I tillegg til de hvite veggene er kontrasterende kritt-tapeter egnet, som lar deg organisere plassen for barnets kreativitet, og dessuten kan de enkelt limes på nytt..

Barnerom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Barnerom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Barnerom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Barnerom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Barnerom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Barnerom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Barnerom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Barnerom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Barnerom i foto i skandinavisk stil - Interiørdesign

Skandinavisk gang / gangdesign

Korridoren skal være strengt lakonisk. Ofte i skandinavisk interiør erstattes selv skapet med vanlige kleshengere, samt hyller for sko og ting..

Gangen får et nytt liv med svart og hvit kontrast, trematerialer og lyse aksenter. Plakater, fotografier, trykk og glassvaser vil dekorere interiøret perfekt.

Gang og gang i et foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Gang og gang i et foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Gang og gang i et foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Gang og gang i et foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Gang og gang i et foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Gang og gang i et foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Gang og gang i et foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Gang og gang i et foto i skandinavisk stil - Interiørdesign Gang og gang i et foto i skandinavisk stil - Interiørdesign

Video: Skandinavisk stil – interiørdesign

Previous Post
Ζώνη ενός δωματίου για γονείς και ένα παιδί
Next Post
Kjøkkendesign i klassisk stil (+65 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector