15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Barstoler for kjøkkenet (80+ bilder)

Barstoler for kjøkkenet (80+ bilder)

Barstoler i en luksuriøs tandem med en bardisk er et relativt nytt fenomen i moderne kjøkkeninnredning. Dette er et utmerket alternativ for små mellomrom, ettersom møblene er kompakte. For romslig interiør blir originale barkrakker en effektiv stilig dekorasjon som kan brukes til å dele territoriet i funksjonelle soner. Deretter vil du lære om varianter av kjøkkenbarkrakker, deres fordeler, ulemper, samt materialene som fungerer som grunnlag for å lage.

Fordeler og ulemper

De viktigste fordelene med barkrakker til kjøkkenet:

– Kompakt størrelse på møbler krever ikke mye plass;

– Det originale utseendet vil dekorere ethvert interiør;

– Barstoler vil med hell bidra til sonering av rommet, for eksempel til arbeids- og spisestuen;

– Tilstedeværelsen av spesielle fotstøtter gir ekstra bekvemmelighet, noe som gir strukturen et luksuriøst utseende;

– Møbler av høy kvalitet har høy motstand mot ulike ytre påvirkninger;

– Et stort utvalg av modeller, former, farger gir en sjanse til å velge de mest passende møblene i farge og stil.

Selv om det er få ulemper med barkrakker for kjøkkenet, er de der fortsatt. Først og fremst er dette en ganske høy pris sammenlignet med konvensjonelle stoldesigner. Stoler kan imidlertid kjøpes fra et billigere materiale som MDF. En høy barkrakk er vanskelig å betjene for eldre mennesker, og dette må de som har eldre familiemedlemmer ta i betraktning.

Barstoler til kjøkkenet - Fordeler og ulemper Barstoler til kjøkkenet - Fordeler og ulemper

Materialer til barkrakker

Når du velger møbler, bør du være spesielt oppmerksom på materialet de er laget av. Følgende typer råvarer brukes i moderne produksjon:

Tre. Stolen i massivt tre er det mest bærekraftige alternativet. Det kan være eik, eple, bøk, samt vintreet eller rotting. Kostnaden for produkter er ganske høy, men denne ulempen forklares med at treet har en høy slitestyrke og ser fantastisk ut i miljøinteriør, i Provence, land, skandinaviske og selvfølgelig klassiske stiler. Kombinasjonen av barkrakker med en stilisert bardisk gir rommet en spesiell sjarm.

Metall. Dette er det mest populære materialet for vakre barkrakker. Slike produkter er verdsatt for sin letthet og komfort. Møbler er spesielt passende i moderne interiør (høyteknologisk, moderne, minimalisme), der metall og glass spiller hovedroller. Stoler kan utelukkende være laget av metall (for eksempel en aluminiumsplate og stålben) eller ha et polstret sete.

Plast. Det rimeligste alternativet, men også det mest skjøre. Nylig har den blitt erstattet med hell av polykarbonat, hvis pålitelighet er flere ganger høyere. Dette råmaterialet har også varmebestandighet og brannsikkerhet, noe som er viktig for kjøkkenets forhold. Dette er et godt alternativ for familier med små barn, ettersom polykarbonatstolen lett kan rengjøres for forskjellige forurensninger med vaskemiddel..

Glass. Glassmøbler, selv om det er en nyhet for oss, har faktisk prydet interiøret i den velstående adelen siden 1700 -tallet. Litt senere “slo” glassmøbler seg inn i hjemmene til vanlige borgere, noe som gjorde atmosfæren merkbart lettere og mer sofistikert. For tiden tillater teknologier produksjon av barkrakker for kjøkkenet med full eller delvis gjennomsiktighet. De tåler perfekt ekstreme temperaturer, er motstandsdyktige mot smuss og har en allsidig stil, som utfyller ethvert interiør på riktig måte. Møblene er laget av herdet glass med høy styrke, men ekstra forsiktighet ved håndtering gjør det ikke vondt.

Barstoler til kjøkkenet - Materialer Barstoler til kjøkkenet - Materialer Barstoler til kjøkkenet - Materialer Barstoler til kjøkkenet - Materialer

Typer barkrakker til kjøkkenet

Utvalget av barstoler som brukes hjemme er veldig stort. For å velge det mest lønnsomme alternativet må du gjøre deg kjent med funksjonene til visse modeller.

Etter konstruksjonstype

Avhengig av designfunksjonene er det tre hovedtyper av møbler:

Avføring er ganske lik vanlig avføring som ofte finnes på kjøkken. Forskjellen ligger i den betydelige høyden på beina. Noen ganger er slike modeller for enkelhets skyld utstyrt med rygg, hvis høyde kan stige opp til 30 cm over setet. Barstoler er gode for korte sammenkomster, som for et behagelig måltid – det er bedre å foretrekke andre modeller;

Standard – Tradisjonelle former for barkrakker som har stive eller halvstive seter og vanlig rygg;

Halvstoler er den mest ergonomiske formen for en barstol, som gjør at den kan brukes lenge. Barstolstolen har en høy myk rygg, det samme komfortable setet. Det særegne ligger i tilstedeværelsen av flere armlener som lar deg sitte komfortabelt.

Typer av barkrakker til kjøkkenet - Etter konstruksjonstype Typer av barkrakker til kjøkkenet - Etter konstruksjonstype Typer av barkrakker til kjøkkenet - Etter konstruksjonstype

Etter form

I dette tilfellet snakker vi om en rekke seteformer. For noen tiår siden hadde barstoler en standard rund form, men nå kan de være firkantede, rektangulære, og designutviklingen er helt annerledes i sin originalitet. Det samme kan sies om ryggen, som også er krøllete, slående med sin uventede design. Når du velger, bør du fokusere på personlig smak og den generelle stilen på interiøret..

Typer barkrakker til kjøkkenet - Etter form Typer av barkrakker til kjøkkenet - Etter form Typer barkrakker til kjøkkenet - Etter form

Høyde

Som vi allerede har sagt, er utformingen av barkrakker forskjellig fra vanlige i høyden, men den kan også variere avhengig av dimensjonene på bardisken:

Lav er den allment aksepterte standarden når setet er 30 cm under bordplaten. Denne stillingen er anerkjent som den mest praktiske. Siden det er vanlig å installere lave bord på opptil 1 m hjemme, varierer høyden på barkrakker fra 60 til 70 cm;

Høy – oftere funnet i store kjøkkenområder kombinert med en stue. De utfyller slanke bardisker, opptil 130 cm høye, med en tilsvarende økt benhøyde;

Folding er en spesiell type hvor høyden kan justeres ved hjelp av en enkel mekanisme. Slike møbler kan brukes til bord i forskjellige høyder – både for en lav spisestue og for en samlet bardisk. For barnefamilier er dette det mest lønnsomme alternativet..

En universell barstol er med rette anerkjent som en modell der du ikke bare kan justere setehøyden, men også posisjonen til fotstøttene, slik at du kan tilpasse stolen perfekt til individuelle egenskaper.

Typer barkrakker til kjøkkenet - Høyde Typer barkrakker til kjøkkenet - Høyde Typer barkrakker til kjøkkenet - Høyde

Etter bentype

Barstoler kan ha et annet antall ben og samme mangefasetterte design. Komfort og stabilitet er i stor grad avhengig av disse faktorene. De mest populære er følgende modeller:

Med ett ben – en amerikansk oppfinnelse som har bestått tidstesten og har bevist sin relevans. Når du velger en modell, må du ta hensyn til bredden på den nedre støtten, som ikke bør være mindre enn setet;

Den tobeinte stolen er et moderne alternativ som finnes i stilig hi-tech eller moderne interiør. Modellen har et spektakulært attraktivt utseende, men strukturen er ikke for stabil;

En barkrakk med tre bein må også velges med spesiell oppmerksomhet på stabilitet – det er bedre å prøve det før du kjøper;

En stol med fire bein – kan kalles den mest komfortable og trygge. Dette standardalternativet ser bra ut i klassisk og retro interiør..

Moderne designermodeller kan ha en rekke uvanlige benformer. Disse barkrakkene til kjøkkenet er laget på bestilling. Skjønnhet og originalitet må imidlertid understøttes av pålitelighet og sikkerhet – stolen må stå fast på gulvet, og forskjellige krøllete elementer må ikke forstyrre mens du sitter..

Typer av barkrakker for kjøkkenet - Etter typen ben Typer av barkrakker for kjøkkenet - Etter typen ben Typer av barkrakker for kjøkkenet - Etter typen ben

Barstoler til kjøkkenet – foto

Barstoler for kjøkkenet har et stort utvalg av designløsninger, en bred palett med design, gjennomsiktige design, alternativer med harde og myke seter. Et ytterligere fotogalleri vil hjelpe deg med å lære mer om hva barkrakker er og vurdere deres plass i forskjellige interiører. Gledelig visning!

Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto Barstoler til kjøkkenet - foto

Previous Post
Ζώνη ενός δωματίου για γονείς και ένα παιδί
Next Post
Hvordan dekorere verandaen til et privat hus: 80 ideer