15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan dekorere verandaen til et privat hus: 80 ideer

Hvordan dekorere verandaen til et privat hus: 80 ideer

Verandaen er et uunnværlig element i inngangen til bygningen og visittkortet. Ønsket om å dekorere sitt eget hjem, med tanke på motetrender og personlige smakspreferanser, er iboende i nesten alle. Utformingen av verandaen til et privat hus bør understreke integriteten til hele strukturen og gjøre den mer attraktiv. Det er mange designalternativer for inngangen til bygningen, så vi foreslår at du vurderer de mest populære og interessante..

Veranda laget av tre

Det mest populære alternativet er installasjon av tregulv på verandaen. I de fleste tilfeller er slike strukturer laget av furutre, som det rimeligste og mest populære naturlige råmaterialet. Hvis verandaen er ordentlig forseglet, lakkert og malt, vil den se attraktiv ut i mange år..

Dette er en trendy måte å dekorere en landlig fasade på. Dette kan suppleres med en trebasert verandainnredning for å legge til en hytte atmosfære. Treet kan suppleres med stein, noe som ikke bare er relevant for landlig stil. I private forstadsbygninger ser disse to materialene ganske harmoniske ut sammen og er egnet for etterbehandling av plattformer, dører og bruk som dekor.

Å lage en veranda laget av tre til et privat hus - foto Å lage en veranda laget av tre til et privat hus - foto Å lage en veranda laget av tre til et privat hus - foto Å lage en veranda laget av tre til et privat hus - foto Å lage en veranda laget av tre til et privat hus - foto Å lage en veranda laget av tre til et privat hus - foto Å lage en veranda laget av tre til et privat hus - foto Å lage en veranda laget av tre til et privat hus - foto Å lage en veranda laget av tre til et privat hus - foto Å lage en veranda laget av tre til et privat hus - foto

Betongveranda

Betong regnes som et allsidig materiale som er billig og pålitelig, og som også er optimalt for fremstilling av en veranda. Dette er en monolitisk struktur som ikke begynner å vakle over tid, som noen ganger er iboende i treprodukter. I tillegg kan den enkelt repareres og dekoreres med hvilken som helst innredning. Ikke glem at en betongveranda kan ha forskjellige former, noe som ikke vil påvirke prisen og tiden for å fullføre oppgaven spesielt..

Betongkonstruksjoner kan dekoreres med fliser, for eksempel klinkerfliser. Det er alternativer, ferdig med stein, og også malt med maling, og behandlet med andre materialer. I moderne bygninger med tre-, murstein- eller fasadefasader kan betongverandaen stå udekket. Dette lar deg understreke egenskapene til teksturen på veggene og fargene deres..

Betongveranda dekorasjon for et privat hus - foto Betongveranda dekorasjon for et privat hus - foto Betongveranda dekorasjon for et privat hus - foto Betongveranda dekorasjon for et privat hus - foto Betongveranda dekorasjon for et privat hus - foto Betongveranda dekorasjon for et privat hus - foto Betongveranda dekorasjon for et privat hus - foto Betongveranda dekorasjon for et privat hus - foto Betongveranda dekorasjon for et privat hus - foto Betongveranda dekorasjon for et privat hus - foto

Murstein veranda

En mursteinsveranda er et dyrere alternativ sammenlignet med de forrige, men det ser også attraktivt ut og regnes som en ganske pålitelig løsning for å dekorere et hus. Installasjonen av strukturen kan ta mer tid og kreve seriøs innsats, men i fremtiden vil arbeidskraften betale seg med renter, siden det ikke krever ekstra vedlikehold..

Ofte har en mursteinsveranda en betongbase eller trinnbelegg basert på andre materialer. Det er også alternativer for å legge fliser på trinnene. Det ser ut som et hjem, inspirerer tillit og tilfører bygningen pålitelighet. Men vær forsiktig, ettersom ethvert trinndekke du velger ikke skal være glatt, ellers kan dette området bli potensielt farlig i den kalde årstiden på grunn av snø og is..

Murdekorasjon for et privat hus - foto Murdekorasjon for et privat hus - foto Murdekorasjon for et privat hus - foto Murdekorasjon for et privat hus - foto Murdekorasjon for et privat hus - foto Murdekorasjon for et privat hus - foto Murdekorasjon for et privat hus - foto Murdekorasjon for et privat hus - foto Murdekorasjon for et privat hus - foto Murdekorasjon for et privat hus - foto

Veranda laget av stein

Naturstein regnes som et klassisk alternativ. Slike råvarer kjennetegnes ved driftsholdbarhet, presentabilitet og styrke, noe som er spesielt viktig. Det er mange typer stein, noen er egnet for basen og en rekke andre – for å lage dekorative elementer (og råvarene for å lage basen vil koste mye mer). Selv om alle typer steiner generelt tåler ugunstige værforhold og ikke vil kreve ekstra vedlikehold på lang tid.

Hvis bygningen er laget av stein, kan du passe en veranda med søyler i den overordnede strukturen. Naturstein kan kombineres med monumentale elementer. En slik sammensetning vil se harmonisk ut..

Stein veranda dekorasjon for et privat hus - foto Stein veranda dekorasjon for et privat hus - foto Stein veranda dekorasjon for et privat hus - foto Stein veranda dekorasjon for et privat hus - foto Stein veranda dekorasjon for et privat hus - foto Stein veranda dekorasjon for et privat hus - foto Stein veranda dekorasjon for et privat hus - foto Stein veranda dekorasjon for et privat hus - foto Stein veranda dekorasjon for et privat hus - foto Stein veranda dekorasjon for et privat hus - foto

Veranda i metall og smijern

Vanligvis, hvis vi snakker om en smidd eller metall veranda, betyr de dekorative deler av strukturen – markiser, rekkverk, trinn, som er laget på grunnlag av metall. Men noen ganger er en helt metallveranda også installert i et privat hus..

Den største fordelen med slike strukturer er økt styrke og holdbarhet. Imidlertid må du hele tiden male og behandle verandaen din for å unngå at den forringes på grunn av korrosjon. Videre vil metallgulvet være kaldt nok, så det vil ikke være egnet for å arrangere en terrasse. Det siste alternativet krever en betongbunn eller tregulv på en metallbase..

Dekorasjon av en metall og smidd veranda for et privat hus - foto Dekorasjon av metall og smidd veranda for et privat hus - foto Dekorasjon av metall og smidd veranda for et privat hus - foto Dekorasjon av en metall og smidd veranda for et privat hus - foto Dekorasjon av metall og smidd veranda for et privat hus - foto Dekorasjon av en metall og smidd veranda for et privat hus - foto Dekorasjon av en metall og smidd veranda for et privat hus - foto Dekorasjon av en metall og smidd veranda for et privat hus - foto Dekorasjon av metall og smidd veranda for et privat hus - foto Dekorasjon av en metall og smidd veranda for et privat hus - foto

Veranda med kalesje

I de fleste tilfeller fortsetter markiser, som det var, taket og utfører sammen med verandaen en viktig funksjon for beskyttelse mot virkningene av atmosfærisk nedbør og solstråling. Dette er et flott alternativ for å arrangere en komfortabel inngang til bygningen..

Hvis bygningen har arkitektoniske trekk som forhindrer installasjon av en baldakin over hovedinngangen, selv om den er liten, bytt den ut med en baldakin. En slik detalj vil ikke bare delvis utføre funksjonene til et baldakin, men vil også kunne diversifisere bygningens utseende, og hvis du velger produktet riktig eller lager det på en original måte, blir det en ekte dekorasjon av bygningen ytre..

Selv et lite visir kan gjøre inngangen til et privat hus mer presentabel. Skyggen fra den vil kunne beskytte mot solen, samt spare fra vannstrømmer i regnet, hvis du åpner dører eller venter på bilen.

Å lage en veranda med baldakin for et privat hus - foto Å lage en veranda med et baldakin for et privat hus - foto Å lage en veranda med et baldakin for et privat hus - foto Å lage en veranda med baldakin for et privat hus - foto Å lage en veranda med et baldakin for et privat hus - foto Å lage en veranda med et baldakin for et privat hus - foto Å lage en veranda med baldakin for et privat hus - foto Å lage en veranda med et baldakin for et privat hus - foto Å lage en veranda med baldakin for et privat hus - foto Å lage en veranda med baldakin for et privat hus - foto

Veranda med trinn og rekkverk

Hvis huset har et høyt fundament og det kan installeres trinn som vil føre til hovedinngangen, vil installasjonen av rekkverket være relevant. En slik struktur vil gjøre bygningen utvendig sikrere og mer stabil, og vil også utføre en veldig spesifikk funksjon og hjelpe beboere og besøkende til å komme inn i huset i dårlig vær..

Dette er en tradisjonell måte å dekorere inngangen til en bygning. Den kan kombineres med et baldakin eller visir, samt dekoreres med forskjellige design i tillegg til å få komposisjonen til å se komplett ut.

Veranda dekorasjon med trinn og rekkverk for et privat hus - foto Veranda dekorasjon med trinn og rekkverk for et privat hus - foto Veranda dekorasjon med trinn og rekkverk for et privat hus - foto Veranda dekorasjon med trinn og rekkverk for et privat hus - foto Veranda dekorasjon med trinn og rekkverk for et privat hus - foto Veranda dekorasjon med trinn og rekkverk for et privat hus - foto Veranda dekorasjon med trinn og rekkverk for et privat hus - foto Veranda dekorasjon med trinn og rekkverk for et privat hus - foto Veranda dekorasjon med trinn og rekkverk for et privat hus - foto Veranda dekorasjon med trinn og rekkverk for et privat hus - foto

Veranda i form av en terrasse

Hvis tomten foran inngangsdøren lar deg organisere et sted for avslapning, kan du utstyre en åpen eller lukket terrasse. Det kan være en sving for barn på den, eller det vil ganske enkelt være et sted for et komfortabelt opphold hjemme, og en mulighet til å beskytte deg mot dårlige værforhold.

På de romslige terrassene kan du sette hagemøbler for behagelig hvile, badekar med planter, og som et resultat kan du få et attraktivt utseende av bygningen og en koselig atmosfære. Installer pendellamper eller plasser utendørs vegglamper side om side. De vil kunne belyse tilnærmingen til verandaen, for eksempel – stiene som fører til bygningen.

Hvis det er et høyt fundament nær strukturen, er det nødvendig å ordne en veranda ved hjelp av trinn. Som et resultat vil terrassen med sittegruppe være i en viss høyde sammenlignet med bakkenivå. Dekorer trinn og gulv med stein eller betong, impregnert tre eller murstein for å beskytte mot fuktighet eller insekter.

Den innglassede terrassen er relevant for de som lever i kaldt klima. Sammenlignet med andre alternativer er denne mye vanskeligere å designe. Men det er denne typen veranda som kan betraktes som den mest funksjonelle..

Når du utvikler designet, kan du velge forskjellige materialer eller alternativer for å ordne inngangen til huset. Når du velger design, må du imidlertid huske at verandaen er et viktig arkitektonisk element, så den må matche husets arkitektoniske stil..

Å lage en veranda i form av en terrasse for et privat hus - foto Å lage en veranda i form av en terrasse for et privat hus - foto Å lage en veranda i form av en terrasse for et privat hus - foto Å lage en veranda i form av en terrasse for et privat hus - foto Å lage en veranda i form av en terrasse for et privat hus - foto Å lage en veranda i form av en terrasse for et privat hus - foto Å lage en veranda i form av en terrasse for et privat hus - foto Å lage en veranda i form av en terrasse for et privat hus - foto Å lage en veranda i form av en terrasse for et privat hus - foto

Previous Post
Σκαμπό μπαρ για την κουζίνα (80+ φωτογραφίες)
Next Post
Trapper til andre etasje: 70 bilder og ideer