Stoff for møbeltrekk (85 bilder): typer, funksjoner
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stoff for møbeltrekk (85 bilder): typer, funksjoner

Stoff for møbeltrekk (85 bilder): typer, funksjoner

Det hender at møblene har beholdt en sterk struktur og er klare til å betjene deg i mange flere år, men utseendet krever endringer. I dette tilfellet må du ikke skynde deg å bli kvitt produktet – bare bytt polstring. Hvordan velge det, hva du skal se etter og til og med hvordan du gjør det selv – les videre.

Funksjoner ved valg av møbeltrekk

Polstringen på sofaen hadde brent ut i solen, stoffet på lenestolen var flosset, barna skisserte møblene og etterlot lyspunkter på den fra fettete bakevarer og plasticine. Det er på tide å endre det brukte materialet og ringe mesterne. Et firma som tilbyr slike tjenester er sannsynligvis i stand til å tilby standard rolige prøver. Men hvis du virkelig vil ha noe vakkert og uvanlig, må du gå til en stoffbutikk..

På salgsstedet er det viktig å nøye studere sammensetningen og nøyaktig velge de nødvendige opptakene. Men hvis du ikke er sikker på nøyaktig hvilken farge og tekstur stoffet er egnet for ditt interiør, ta kontakt med et tekstildesignstudio. Ikke bekymre deg for at produktene der er ekstremt dyre, salongen vil kunne tilby et utvalg materialer for ethvert budsjett. På samme tid vil du ikke gå seg vill i tekstiler til en kåpe eller kjole – bare hjemmetekstiler.

Og før vi går for stoffet, la oss bryte ned den teoretiske delen litt. Ved å bli guidet av materialets hovedkarakteristikker, vil du gjøre det lettere å gjøre et valg og diskutere problemet i detalj med en konsulent.

Vær først og fremst oppmerksom på indikatorene for slitestyrke, det er best å velge tekstiler med en slitasje terskel på mer enn 20 000 sykluser. Vær deretter oppmerksom på om materialet har blitt behandlet med en forurensningsfri impregnering (f.eks. Teflon eller Scotchgard). Slike produkter vil forhindre flekker fra den samme kaffen, vann, olje, støv trenger mindre inn i dem. Spør nøyaktig hvordan impregneringen ble utført – ved sprøyting eller helt nedsenket i produktet. Den videre metoden for rengjøring av stoffet (hjemme eller renseri) vil avhenge av dette..

Uansett hvilket stoff du velger, vil det krympe. Det varierer ofte fra 2 til 5%. Hvis naturlige fibre er tilstede i sammensetningen, blir den større. Hvorfor er det viktig å ta hensyn til denne indikatoren? Det er viktig for å beregne opptakene, prosentandelen legges til den planlagte størrelsen.

Stoff for møbeltrekk - Funksjoner ved valg av møbeltrekk Stoff for møbeltrekk - Funksjoner ved valg av møbeltrekk

Typer tekstiler for møbeltrekk

Stoffets egenskaper og egenskaper vil ikke bare bestemme utseendet på møblene dine, men også levetiden, holdbarheten og evnen til å rengjøre. Basert på dette bør valget tas på alvor og med fullt ansvar, og på forhånd forutse mulige problemer som barn, kjæledyr, drikke, mat eller værforhold (for hagemøbler) kan forårsake. Vurder noen typer møbeltekstiler.

Bomull for møbeltrekk

Bomull er et naturlig stoff, det er giftfritt og trygt for menneskers og dyrs helse. Derfor er bomullstrekk perfekt for møbler i barnehagen. Dette materialet “puster” og kan absorbere væske, men det vil ikke vare så lenge – ca 6-8 år.

Likevel, ikke hastverk med å gi opp dette materialet, fordi spesielle impregneringer er ganske i stand til å beskytte det, noe som forhindrer rask slitasje, tap av skygge og støvabsorbering..

Møbelstoff - Bomull Møbelstoff - Bomull

Tapet til møbeltrekk

Tapeten er preget av en tett struktur og spesiell kryssveving, samtidig som den skaper en mønstret komposisjon. Veving skaper vakre billedduker med et interessant fargespill. Dette er et sterkt og solid stoff, som imidlertid gjør et tungt inntrykk. Materialet er laget av bomull, ull og syntetikk, og deretter behandlet med beskyttende midler som forlenger levetiden.

Generelt er dette et godt valg for møbeltrekk, men på grunn av den spesifikke teksturen og utsmykningen er det ganske vanskelig å veve det inn i interiøret, så før du tar en endelig beslutning, bør du nøye vurdere dette øyeblikket..

Typer stoff for møbeltrekk - Tapestry Typer stoff for møbeltrekk - Tapestry

Jacquard for polstring

Jacquard, som tapet, har en tett tekstur, en spesifikk vevemetode og vakre åpningsmønstre. Materialet ser luksuriøst ut og understreker perfekt den utsøkte klassiske stilen, men det vil ikke være egnet for andre, bare hvis det ikke er eklektisk, men igjen, med notater av klassikere. Imidlertid er det også varianter av jacquardstoff, med eller uten ukonvensjonelle mønstre, for eksempel chenille.

Jacquard -polstring refererer rolig til temperaturfallet, beholder perfekt sin opprinnelige nyanse, strekker seg ikke, forblir i bruk i mange år. I butikken kan du se en tape – dette er den samme jacquarden, men impregnert med beskyttelse mot oljeaktige stoffer, fuktighet og støv. Slikt stoff er ganske dyrt.

For pleie, bruk nøytrale rengjøringsmidler og ikke tørk i direkte sollys..

Typer stoff for møbeltrekk - Jacquard Typer stoff for møbeltrekk - Jacquard

Semsket skinn for polstring

Suede -tekstilen ser veldig myk og behagelig ut, det samme kan sies om de taktile følelsene fra den. Møbler med slikt trekk i beroligende farger vil passe de fleste stiler. Som regel brukes semsket skinn til produksjon av sofaer og senger; det utgjør ingen fare for menneskers helse. Samtidig er stoffet ikke forskjellig i demokratiske priser, selv om det er billigere enn naturlig skinn..

Typer stoff for møbeltrekk - semsket skinn Typer stoff for møbeltrekk - semsket skinn

Flokk for møbeltrekk

Dette etterbehandlingsstoffet er utrolig populært i våre åpne områder. Og dette er ikke en ulykke. Flock er sterk, holdbar, motstandsdyktig mot fading, fuktighet, miljøvennlig, og dessuten tåler den rengjøring godt. Derfor, hvis du har aktive barn som løper hjemme eller representanter for dyreverdenen, anbefales dette materialet til deg..

Ulempene med stoff er statisk elektrisitetsoppbygging, noe som kan forårsake litt “knitrende” lyd når du planter. Over tid rynker bunken, som fra tid til annen må settes i stand..

Typer tekstiler for møbeltrekk - Flock Typer tekstiler for møbeltrekk - Flock

Kjæledyrsikkert møbelpolstring

Hvis du velger møbler til et kontor eller kontor, eller du ikke har en, og du ikke har tenkt å ha en katt eller en katt, er det lite sannsynlig at du vil være interessert i hvordan stoffet vil reagere på kattklør. Du vil tidligere lære om brannmotstand, flekk- og fuktsikring og andre nyttige egenskaper..

Men for mange familier er spørsmålet om beskyttelse mot hærverk i hjemmet fortsatt aktuelt. Vi anbefaler slike eiere å fokusere på tekstiler med tett veving, teflonbelegg, flokk med nylonhaug, kunstig semsket skinn. Høy tetthet, glatt overflate er det du trenger. Slike materialer vil ikke bli utsatt for puffer og hakk. Et godt alternativ er å velge møbeltrekk med et lyst mønster, der skaden ikke vil være iøynefallende..

Kjæledyrbestandig polstring

Trekk til hagemøbler

Vær oppmerksom på at stoff til utemøbler må være impregnert med spesielle midler. Slike tekstiler vil forhindre absorpsjon av støv, smuss, fett og vann. I tillegg vil materialet ikke falme i direkte sollys, deformeres, råtne og kollapse fra ekstreme temperaturer.

Dermed vil impregnering redde polstringen på gaten fra alle mulige problemer for møbler i form av værforhold eller støyende sammenkomster..

Stoff for hagemøbler Stoff for hagemøbler

Trendy møbeltekstiler

Det er ingen riktige universelle løsninger for valg av tekstiler. Selvfølgelig vil rolige monokromatiske materialer sannsynligvis være lettere å passe inn i nesten ethvert interiør. Men igjen, noen nyanser går av moten, og noen blir stadig mer populære. I mindre grad gjelder dette beige, gråtoner..

Ornament er også av stor betydning. Noen dekoratører insisterer på at et stort mønster er relevant, andre foretrekker et lite. Her må avgjørelsen tas rent individuelt for hver sak. Derfor er det ikke verdt å starte bare fra trender, tekstiler skal være i harmoni med resten av designet..

Dessuten kan en lys fasjonabel farge og utskrift bli kjedelig, og vi velger møbeltrekk i mer enn en sesong. Men hvis du er sikker på at du vil føle deg komfortabel omgitt av en bestemt farge, kan du kjøpe det!

Det er fornuftig å holde seg til de finurlige motene hvis du lager et eklektisk, moderne interiør. Her kan en sofa i en sofistikert tradisjonell stil lett sameksistere med en lys, moderne lenestol..

Møbelstoff - Trend tekstiler Møbelstoff - Trend tekstiler Møbelstoff - Trend tekstiler Møbelstoff - Trend tekstiler

Hvordan bytte møbeltrekk med egne hender

Først må du demontere møblene og fjerne det gamle trekket. Bevæp deg med skrutrekkere i forskjellige størrelser og demonter produktet, begynn med armlenene. Det er bedre å lage en plan for analyse av deler eller fikse prosessen i et foto, en video, slik at du senere ikke blir forvirret under montering.

Deretter bruker du en skrutrekker til å løfte stiftene fra møbeltrekkene og fjerne dem med nipper. Vær forsiktig – ikke ødeleg stoffet for mye, det vil tjene som en mal for oss.

Klipp ut det nye stoffet, og la det ligge et par centimeter for montering. Forbered basen – legg foringen i form av fiberduk, batting eller polstring polyester på fjærblokken eller skumgummi. Dette vil gjøre montering enklere og sikre en lengre levetid på møbeltrekk..

Be noen om å hjelpe deg med å strekke materialet like godt på hver side. Høykvalitets trekking gjør at produktet ser pent ut og ikke deformeres. Du kan feste møbeltrekk med spiker eller stiftemaskin. Samle møblene.

Hvordan bytte møbeltrekk med egne hender Hvordan bytte møbeltrekk med egne hender Hvordan bytte møbeltrekk med egne hender Hvordan bytte møbeltrekk med egne hender

Møbelstoff – foto

I dette utvalget av bilder prøvde vi å samle de mest interessante og harmoniske eksemplene på møbeltrekk. Vi håper at du vil like det og finne en løsning for dine egne møbler. Gledelig visning!

Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto Møbelstoff - foto

Previous Post
Irριδες (90 φωτογραφίες): τύποι, καλλιέργεια και φροντίδα
Next Post
Design av en treroms leilighet (75 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector