Design av lite soverom: 90 bilder og interiørideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av lite soverom: 90 bilder og interiørideer

Design av lite soverom: 90 bilder og interiørideer

Folk tilbringer nesten en tredjedel av livet i en drøm, så det er veldig viktig at stedet som er beregnet på hvile, er så behagelig som mulig. Et hyggelig interiør vil hjelpe deg med å slappe av og glemme alt om virksomheten utenfor sengen. For ideer og tips om hvordan du lager et paradis fra et lite soverom, se denne artikkelen..

Velge en interiørstil

Hvis du, når du planlegger interiøret i stue, kjøkken eller kontor, først og fremst må tenke på funksjonaliteten, så er det i avslapningsområdet tillatt å gi fantasien frie tøyler og lytte til sjelens ønsker. Stiler som skandinavisk, moderne, klassisk, minimalisme, loft eller Provence kan bli grunnlaget for designeksperimenter i et lite soverom..

Lite soverom i moderne stil

Lite soverom på 2000 -tallet – klare grafiske linjer, rolige toner og ingen unødvendige gjenstander.

Moderne stil forutsetter pene, men pålitelige møbler uten ekstra innredning. Veggene og taket er monokromatisk, i grått, hvitt eller beige. Svart, sjokolade og marineblå finish er best reservert for større rom. Gulvet kan dekkes med parkett, laminat eller fast teppe. Metallisk glans, kromhåndtak, polert tre, speil – alt dette reflekterer lys og forstørrer visuelt plassen.

Aksenter i form av malerier, utsøkte gulvlamper, keramiske figurer, innendørs planter er tillatt. Sengetøy skal være silke eller bomull, uten merkbare utskrifter. LED -spotter rundt omkretsen og nattbordet med matte melkehvite nyanser vil bidra til å skape en rolig atmosfære og stille inn på en fredelig søvn.

Design av et lite soverom i moderne stil - foto Design av et lite soverom i moderne stil - foto Design av et lite soverom i moderne stil - foto Design av et lite soverom i moderne stil - foto

Lite soverom i klassisk stil

Denne stilen vil bli verdsatt av luksuselskere. Marshmallow nyanser av hvitt, rosa, fersken, lys syrin er ideelt kombinert med aristokratiske gull-sølvmønstre, gipslister, søyler og krystalllysekroner.

Utskårne møbler, malt med elfenben emalje, skaper en staselig atmosfære av palasset. Sengegavlen kan trekkes med mykt skinn. Vinduer bør lukkes med brokade, fløyel, sateng gardiner for å matche den generelle designen. De samme stoffene er også egnet for kalesjen. Sengeteppet kan være jacquard, med skinnende mønstre. En overflod av lys i en “dyrebar” ramme vil gjøre et vanlig lite rom til et virkelig kongelig sengekammer.

Design av et lite soverom i klassisk stil - foto Design av et lite soverom i klassisk stil - foto

Lite soverom i Provence -stil

For romantiske naturfolk som elsker atmosfæren i Sør -Frankrike, passer Provence -stilen best. Alle interiørdetaljer skal være i pastellfarger – hvit og blå, rosa, lys lilla, lysegrønn og beige. Fra tekstiler er det å foretrekke å velge en tilsynelatende utbrent, falmet chintz med små blomstermønstre, små prikker, et bur, romber.

Det er lurt å velge møbler for et lite soverom i Provence -stil, enkle og uten pretensiøsitet. Den kan være laget av lyst tre uten lakk eller malt hvit (med en liten nyanse).

Design av et lite soverom i Provence -stil - foto Design av et lite soverom i Provence -stil - foto Design av et lite soverom i Provence -stil - foto Design av et lite soverom i Provence -stil - foto

Lite soverom i loftstil

Opprinnelig ble begrepet “loft” brukt for å referere til tidligere fabrikker, industrilager og kontorer, som ble omgjort til boliger. De er preget av mangel på dekorasjon på veggene, mye ledig plass, stor takhøyde og store vinduer. Noen ideer fra denne stilen kan imidlertid være nyttige for å oppdatere interiøret i et lite soverom..

For eksempel, i stedet for kjedelig tapet eller gips, er det bare murstein, betongpaneler eller deres imitasjon igjen. En enkel seng uten ben passer direkte på plankegulvet. Alt skal se ut som om dette er et midlertidig fristed for en fri kunstner: ingen dekorative herligheter, bortsett fra et par svart -hvite trykk, et speil i en tynn ramme og teknologiske lamper for belysning.

For å visuelt forstørre rommet, kan du utvide vinduet, gjøre det til et panoramabild og bestille en garderobe med blanke metalldører. Rollen som gardiner på et loft bør spilles av persienner eller enkle gardiner med vertikale folder.

Design av et lite soverom i loftstil - foto Design av et lite soverom i loftstil - foto

Lite soverom i stil med minimalisme

Dette er det beste alternativet for et lite soverom. Det er absolutt ingen utskeielser i det – ingen krøller, mønstre, dekor eller ornamenter. En eller to farger i kontrasten eller kontraster i design, perfekt flate, glatte overflater, klare møbler, lamper med enkle geometriske former – alt dette sparer plass veldig mye. En så enkel og moderne løsning vil appellere til forretningsfolk med en rasjonell tilnærming til livet..

Design av et lite soverom i stil med minimalisme - foto Design av et lite soverom i stil med minimalisme - foto Design av et lite soverom i stil med minimalisme - foto

Lite soverom i skandinavisk stil

Den første assosiasjonen til Skandinavia er åpenhet og kulhet. Design i luftige hvite toner med lysebrune eller gråblå aksenter bør velges for rom som vender mot sør, så vel som i varme klimaer. En slik finish vil hjelpe til med å tåle varmen lettere, skape en følelse av friskhet og letthet. Et soverom i skandinavisk stil skal minne deg om snødekte fjelltopper og isete elver.

Skandinavisk stil lite soverom design - foto Skandinavisk stil lite soverom design - foto Skandinavisk stil lite soverom design - foto

Fargeløsninger

Siden vi snakker om soverom med et lite område, bør hovedfokuset være på lyspaletten. Farger nærmere hvitt reflekterer mer lys og utvider rommet visuelt.

Lite soverom i hvitt

Det er ikke for ingenting at naturen selv valgte denne fargen for å skjule den sovende jorden om vinteren: den hviler, slapper av, skaper en atmosfære av renhet og fred. I et helt snøhvitt rom kommer søvnen i løpet av få minutter, og hvis du vil legge til romantikk, trenger du bare å bruke farget belysning.

Design av et lite soverom i hvitt - foto Design av et lite soverom i hvitt - foto Design av et lite soverom i hvitt - foto

Lite soverom i blå toner

Innredning i himmelske nyanser lindrer nervøs spenning og kjøler kroppen. Det vil være passende hvis leiligheten ofte er varm. For aktive, aktive mennesker, vil denne fargen hjelpe litt med å spre energi og nyte drømmer..

Design av et lite soverom i blå toner - foto Design av et lite soverom i blå toner - foto Design av et lite soverom i blå toner - foto

Lite grønt soverom

Urt, lysegrønn, smaragd, sjø – alle skaper en følelse av friskhet, gir ønsket hvile for øynene og nervesystemet. Det er den letteste fargen å oppfatte da den sitter midt i regnbuespektret..

Grønt er livets farge, og det er verdt å kombinere det på soverommet med rolige naturlige nyanser: grå, brun, sandgul, turkis eller lavendel..

Design av et lite soverom i grønne farger - foto Design av et lite soverom i grønne farger - foto

Lite lilla soverom

En myk lilla tone vises på himmelen om kvelden, etter solnedgang. Den omslutter horisonten i en lett dis og inviterer deg til et eventyrrik drømmerike. På soverommet kan det være et flott tillegg til grønne, gule eller rosa elementer. Lilla ser også harmonisk ut med hvite, beige og kremfarger..

Design av et lite soverom i lilla toner - foto Design av et lite soverom i lilla toner - foto

Lite gult soverom

Denne solfylte fargen er perfekt for et soverom som mangler varme (for eksempel er det ikke vindu eller vender mot nord). Sand, sitron, safran, gylden vil gjøre rommet lett og varmt. Nyanser av gult muntre opp og fyller livet med glede, og de kombineres best med hvitt, grønt, blått, lilla eller brunt.

Design av et lite soverom i gule toner - foto Design av et lite soverom i gule toner - foto

Lite grått soverom

Grå er den roligste og mest nøytrale fargen. Det er mye mykere enn svart, så det vil ikke se klumpete ut. Dette er et fantastisk bakteppe for alle lyse aksenter, og i seg selv har det laconisme og tilbakeholdenhet. Lys eller sølvgrå alternativer passer for alle interiørstiler.

Design av et lite soverom i gråtoner - foto Design av et lite soverom i gråtoner - foto

Etterbehandlinger og materialer

Valget av materialer for å dekorere et soverom er praktisk talt ikke begrenset til noe. Fuktigheten i dette rommet er normal, effekten av ultrafiolett stråling og andre faktorer er minimal. Den eneste viktige betingelsen som ikke bør ignoreres er sikkerheten til materialer: de skal ikke inneholde skadelige urenheter og avgi giftig røyk.

Gulv

Det er bedre å lage gulvet på soverommet av varmt materiale. Det kan være treparkett, laminat, teppe. For å få rommet til å virke mer voluminøst, er det verdt å forlate mørke og heterogene farger, og legge brett eller andre vertikale mønstre vinkelrett på vinduet. Teppet må smelte inn med hovedskjermen, eller dekke hele rommet, ellers vil det “kutte” og redusere det.

Gulvdesign i et lite soverom - foto

Vegger

Det optimale valget for et lite soverom er lyse vegger, enfarget eller med et lite, nesten usynlig mønster. Dette kan være kalk, maling, dekorativt gips (med reflekterende glitter), tapet, trepaneler og kork..

For en loftstil er det bedre å velge hvitt eller gråaktig murverk (under silikatstein eller sandsteinstein).

Veggdekorasjon i et lite soverom - foto Veggdekorasjon i et lite soverom - foto

Tak

For visuelt å gjøre soverommet høyere, må taket være blankt. Det er bra at lyset fra sideskinnene reflekteres i det. Den volumetriske effekten kan oppnås ved å plassere en speilstrekkfilm i en “ramme” av gipsplater.

For en romantisk design er et tak i form av en blå eller stjernehimmel, med et kosmisk 3D -mønster og elementer som flimrer i mørket, egnet. Bilder av planeter, store figurer, mettede farger i utformingen av et lite soverom unngås best..

Takdesign i et lite soverom - foto Takdesign i et lite soverom - foto

Tekstil

Valget av tekstiler må stemme overens med den generelle stilen. Men uansett skal de ikke være mørke og inneholde store utskrifter. Det er bedre å kjøpe gardiner lyse, luftige, laget av syntetiske stoffer.

Sengetøy i et lite soverom vil se bedre ut enfarget, fortynnede hvite nyanser eller grå. For å sove komfortabelt er det bedre å foretrekke naturlige tekstiler av høy kvalitet laget av bomull, silke eller lin..

Tekstiler for et lite soverom - foto

Plassering av møbler, hvitevarer og tilbehør

Når alt er i orden med dekorasjonen og soverommet ser mer romslig ut, er det på tide å tenke på hvordan du bruker det virkelige området med maksimal nytte. Hver romtype har sine egne anbefalinger og funksjoner..

Lite firkantet soverom

Hvis alle sider er like lange, er det ikke noe spesielt problem. Så sengen kan installeres i midten, med hodegjerde mot en blank eller møbelvegg, på sidene – høye kommoder eller blyanthus, og på den andre veggen – en garderobe. En pallhøyde med uttrekkbare hyller, der det er lett å skjule klær, sengetøy og forskjellige ting som er nødvendige for husholdningen, vil spare plass..

Arrangement av møbler i et lite firkantet soverom - foto Arrangement av møbler i et lite firkantet soverom - foto

Smalt (rektangulært) lite soverom

For å visuelt balansere rommet, på en lang vegg er det verdt å lime et fototapet med et volumetrisk perspektiv, og på det motsatte, for eksempel, installere et skap med en blank overflate. Smale vegger kan utvides med horisontale striper, som ikke bare kan males, men også er funksjonelle, i form av brede hyller.

Arrangement av møbler i et lite smalt (rektangulært) soverom - foto Arrangement av møbler i et lite smalt (rektangulært) soverom - foto Arrangement av møbler i et lite smalt (rektangulært) soverom - foto

Lite soverom med en ikke-standard layout

Loftsrom, hjørner igjen etter sonering eller ombygging, samt loft som er konvertert fra lokaler til boliger, har en uvanlig layout. Du kan bruke interessante møbler i dem – runde, ovale, trekantede senger, kommoder med fasede kanter, garderober av ikke -standard konfigurasjon, hengekøyer, hengende hyller. Denne tilnærmingen vil ikke bare gi komfort og bekvemmelighet, men også gi soveromsinteriøret en unik særegenhet..

Arrangement av møbler i et lite soverom med en ikke -standard layout - foto Arrangement av møbler i et lite soverom med en ikke -standard layout - foto

Belysning

I soveområdet er det bedre å klare seg uten et sterkt taklys og overhengende store lysekroner. For å skape en myk atmosfære er det nok med noen spotlights i taket, vegger og en eller to komfortable gulvlamper på nattbordene..

Reflekterende partikler eller gylne mønstre i veggdekor kan gi ekstra glans..

Belysning - design av lite soverom Belysning - design av lite soverom

Design av et lite soverom i Khrusjtsjov

I sovjetiske leiligheter er det vanlige soverommet 8-9 kvadratmeter. Selvfølgelig er det ikke mye plass, men det er fullt mulig å plassere møbler og tilbehør som er nødvendig for å sove..

Dette er lett å oppnå: du må installere et podium, heve skapets høyde til taket, ordne oppbevaringsplass under sengen, og også utvide vinduskarmen, gjøre det til et ekstra arbeidsområde eller damehjørne.

På barns soverom er det fornuftig å bruke køye- og brettestrukturer..

Design av et lite soverom i Khrusjtsjov - foto

Integrasjon med andre lokaler

I forhold til trange leiligheter kan en god løsning være å utvide et lite soverom på grunn av tilstøtende lokaler..

Kombinere et lite soverom med stue

Dette alternativet brukes vanligvis til å dele et studio inn i en stue og et soverom. Samtidig kan området for sengen ganske enkelt lukkes fra nysgjerrige øyne med en baldakin, en skjerm, et høyskap, og kan også være plassert bak en gipsplate eller kryssfinerpartisjon.

Kombinere et lite soverom med en stue - fotodesign Kombinere et lite soverom med en stue - fotodesign Kombinere et lite soverom med en stue - fotodesign

Kombinere et lite soverom med balkong eller loggia

Tilstedeværelsen av en utgang fra soverommet til loggiaen eller balkongen gjør det mulig å øke det brukbare området. Du kan fjerne vindu og dør, og isolere området med utsikt over gårdsplassen så mye som mulig ved å installere moderne doble vinduer.

Kombinere et lite soverom med balkong eller loggia - fotodesign Kombinere et lite soverom med balkong eller loggia - fotodesign

Små soverom – foto

Fotogalleriet vårt hjelper deg med å finne interessante løsninger for design av et lite soverom. Bildet viser de mest vellykkede alternativene for etterbehandling, plassering av møbler og innredning. Bli inspirert!

Design av et lite soverom 5-6 kvm.

Design av et lite soverom 5-6 kvm. - Foto Design av et lite soverom 5-6 kvm. - Foto Design av et lite soverom 5-6 kvm. - Foto Design av et lite soverom 5-6 kvm. - Foto Design av et lite soverom 5-6 kvm. - Foto Design av et lite soverom 5-6 kvm. - Foto

Design av et lite soverom 7-8 kvm..

Design av et lite soverom 7-8 kvm. - Foto Design av et lite soverom 7-8 kvm. - Foto Design av et lite soverom 7-8 kvm. - Foto Design av et lite soverom 7-8 kvm. - Foto

Design av et lite soverom på 9 kvm..

Liten soverom design 9 kvm. - Foto Liten soverom design 9 kvm. - Foto Liten soverom design 9 kvm. - Foto Liten soverom design 9 kvm. - Foto Liten soverom design 9 kvm. - Foto

Design av et lite soverom 10-11 kvm.

Liten soverom design 10-11 kvm. - Foto Liten soverom design 10-11 kvm. - Foto Liten soverom design 10-11 kvm. - Foto Liten soverom design 10-11 kvm. - Foto Liten soverom design 10-11 kvm. - Foto

Design av et lite soverom på 12 kvm..

Liten soverom design 12 kvm. - Foto Liten soverom design 12 kvm. - Foto Liten soverom design 12 kvm. - Foto Liten soverom design 12 kvm. - Foto Liten soverom design 12 kvm. - Foto Liten soverom design 12 kvm. - Foto Liten soverom design 12 kvm. - Foto

Video: Lite soverom – ideer til interiør

Previous Post
Ιδέες σχεδιασμού για μια μικρή κουζίνα στο Χρουστσόφ (65 φωτογραφίες)
Next Post
Siding under en stein (65 bilder): utsikt, vakre ideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector