Skyvbare garderober i interiøret (50+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skyvbare garderober i interiøret (50+ bilder)

Skyvbare garderober i interiøret (50+ bilder)

Selv med et stort utvalg av møbler på det moderne markedet, mister garderober fortsatt ikke sin relevans. De er ganske kompakte, funksjonelle og har også et stilig utseende. Dette lagringssystemet bidrar til å harmonisk organisere boareal av enhver type eller område. Hvordan velge og passe en garderobe inn i interiøret – artikkelen vår vil fortelle deg!

Hvorfor velge en garderobe?

Skyvbare garderober er oppkalt etter personvognen, som er skilt fra resten av rommet med skyvedører. Det er ikke for ingenting at en slik åpningsmekanisme brukes på et så smalt område – det sparer betydelig kvadratmeter og er lett å bruke..

De er veldig romslige og fungerer som et oppbevaringssted ikke bare for klær, men også for en rekke husholdningsartikler som ikke bryter den generelle sammensetningen, takket være de lukkede partisjonene. Dessuten inkluderer organisasjonen noen ganger inndeling i soner – rom, hyller, esker og så videre..

Produkter med skyvedører er mer kompakte enn skapdører, og moderne hodesett hjelper deg å plassere dem bekvemt i interiøret. I tillegg til standard plassering mot veggen, kan de fungere som en skillevegg for optimal sonering av plassen.

Det er fortsatt ulemper ved denne typen møbler, men de virker ubetydelige i forhold til fordelene og gjelder hovedsakelig tekniske problemer. For det første, på grunn av en rullemekanisme av lav kvalitet, kan dørene ganske enkelt klemme seg fast eller komme ut av sporene. I denne forbindelse er det nødvendig å hele tiden overvåke detaljene, være forsiktig når du bruker dem. For det andre kan støyen som åpnes ved åpning være høy nok for noen modeller, noe som vil medføre visse ulemper på soverommet eller barnehagen..

Men selv om man tar dette i betraktning, er skyvedører en utmerket, universell løsning for forskjellige rom, stiler og bruksområder. Det viktigste er å velge det alternativet som passer ditt interiør..

Glidende garderober i interiøret Glidende garderober i interiøret Glidende garderober i interiøret Glidende garderober i interiøret Glidende garderober i interiøret

Typer garderober

Den moderne møbelindustrien tilbyr et bredt utvalg av garderober, som ikke bare er forskjellige i form eller størrelse, men også i konfigurasjon og formål. Dette forenkler valget av den ideelle modellen for akkurat ditt tilfelle. Vurder hovedsortimentet!

Skrog standard form

De består av en firevegget karosseri, samt dører som beveger seg ved hjelp av ruller. Det er få plasseringsvariasjoner: mot en vegg eller, som er mindre vanlig, i midten av et romslig rom, delt inn i flere soner.

Skyvedører er et utmerket alternativ til standard garderober. Anbefales for folk som tenker på å flytte eller liker å endre innredningen i rommet. Monteres og monteres uavhengig. Kan være dyrere enn andre typer på grunn av det større antallet deler.

Skyvedører i standard form Skyvedører i standard form Skyvedører i standard form Skyvedører i standard form Skyvedører i standard form

Innebygd

Dette er et produkt uten vegger, hvis rolle spilles av hovedveggene i rommet. Denne typen garderobe er plassert inne i en nisje, og tar dermed et minimumsareal. Ideell for små størrelser. I dette tilfellet dekker fasaden hele åpningen, og skaper en monolitisk overflate.

Innebygd utsikt er egnet for rom med ujevn utførelse, som skjuler sine ufullkommenheter. For å passe perfekt inn i ønsket område – designet er ofte laget på bestilling. Men dette alternativet forårsaker visse vanskeligheter under installasjonen, og flyttingen gjør det nesten umulig. I andre tilfeller – en optimal og lønnsom løsning.

Innebygde garderober Innebygde garderober Innebygde garderober Innebygde garderober

Halv innfelt

De semi-innebygde garderobene skiller seg fra den forrige typen ved tilstedeværelsen av en eller to sidepartisjoner. Det er alternativer for installasjon i hjørnet av rommet eller langs veggen. En utmerket løsning for boliger der det ikke er praktiske nisjer, men behovet for kompakt plassering er fortsatt relevant.

Hvordan skiller det seg fra en garderobe av skaptype, hvis den har to tverrstenger? Faktum er at det interne feste er montert direkte på hovedveggen. På grunn av dette er det vanskelig å flytte et slikt skap, noe som kan være både en fordel og en ulempe, avhengig av eiernes krav..

Halvbygde garderober Halvbygde garderober Halvbygde garderober Halvbygde garderober

Modulær

En slags skyvedører, som består av separate modulelementer. De kan kombineres i hvilken som helst praktisk sekvens, og dermed skape et individuelt lagringssystem. Konfigurasjonen varierer avhengig av behovene, samt form, størrelse og utforming av boligen. Den kan endres etter behov uten å ødelegge den generelle sammensetningen..

Modulære garderober Modulære garderober Modulære garderober Modulære garderober

Hjørne

Som navnet tilsier, er slike garderober designet for å plasseres i et hjørne – et sted som ofte er tomt på grunn av det upraktiske. Denne typen lar deg maksimere bruken av plass i alle størrelser.

Det er flere underarter som er forskjellige i form. Den L-formede garderoben inneholder to etuier som er vinkelrett på hverandre. Trekantet – passer perfekt inn i hjørnet diagonalt. Dette alternativet er mindre romslig, men mer kompakt. Den femkantede, derimot, er designet for å lagre et stort antall ting, samtidig som den tar tilstrekkelig plass. For romslige rom er en trapezformet modell egnet, som, i motsetning til andre underarter, ikke helt opptar hjørnet, men koster mye mindre.

Hjørne garderober Hjørne garderober Hjørne garderober Hjørne garderober

Hvilken stil å velge?

Selve den glidende garderoben er et ganske moderne møbel, så det passer best inn i den tilsvarende designen. Former og linjer i dette tilfellet vil være så behersket som mulig, og lener seg mot geometri, men innredningen kan være ganske variert. Alt takket være den store frie overflaten på dørene, som kan romme hele kunstneriske komposisjoner. Men det er bedre å foretrekke skjønnheten i blanke eller matte overflater, uvanlige fargekombinasjoner, så vel som praktiske materialer..

Skyvedører er også ideelle for minimalistiske design. På grunn av det faktum at alle hyller og gjenstander er skjult bak massive skyvedører, smelter strukturen sammen med dem og skaper et helhetlig bilde.

Klassisk stil så vel som Provence har færre variasjoner. I et slikt interiør ser tremøbler, eldre eller dekorert med mønstre, best ut. Modeller brukes med en standard konfigurasjon, så vel som former – mer moderne, praktiske typer vil rett og slett ikke passe.

Garderobe i Provence -stil Minimalistisk garderobe Minimalistisk garderobe Glidende garderobe i moderne stil Glidende garderobe i klassisk stil

Plasseringsalternativer

Vær oppmerksom på at når du skal velge en garderobe, må du finne ut hvilket rom den skal ligge i, underveis, bestemme dimensjoner, layout og design.

Glidende garderobe i soveromsinteriøret

Et soverom er et rom der du oftest kan finne en garderobe. Det inneholder vanligvis sengetøy, klær, muligens hygieneprodukter, bøker og mer. I denne forbindelse er det bedre å velge en større modell hvis dimensjonene på huset tillater det.

Så, for enkelt å komme til tingene direkte fra sengen, kan du plassere strukturen ved siden av sengen. Men denne ordningen forstyrrer noen ganger sunn søvn, så motsatt vegg er det beste alternativet. For at garderoben skal være tilstrekkelig opplyst, kan den plasseres ved siden av vinduet. I dette tilfellet bør du passe på at strukturen ikke dekker det, og frata rommet tilstrekkelig mengde lys..

Mye avhenger av utformingen av soverommet. Med en rektangulær er det bedre om garderoben ligger langs en smalere skillevegg – dette vil litt korrigere geometrien. Den firkantede formen regnes som mer allsidig, så her bør du først begynne med møbelsammensetningen..

Glidende garderobe i soveromsinteriøret Glidende garderobe i soveromsinteriøret Glidende garderobe i soveromsinteriøret Glidende garderobe i soveromsinteriøret Glidende garderobe i soveromsinteriøret

Glidende garderobe i stuen

I stuen kan lagringsplassen fylles med et stort utvalg av ting: bøker, fat, hvitevarer. Noen ganger er en liten L-formet hjørnemodell nok for et slikt rom, som ikke vil “spise” ekstra kvadratmeter, men vil oppfylle sine funksjoner.

Den glidende garderoben kan plasseres ved siden av sofaen, men ikke motsatt – dette er stedet der TVen tradisjonelt er plassert. Når det gjelder en stor firkantet stue, vil det være mulig å skrive strukturen ved siden av inngangen eller bak sofaen.

Glidende garderobe i stuen Glidende garderobe i stuen Glidende garderobe i stuen Glidende garderobe i stuen

Glidende garderobe i det indre av gangen

Ideell for en så liten og ofte smal plass. Innebygde garderober sparer plass samtidig som rommeligheten opprettholdes. Og det vil være nyttig for gangen, fordi strukturen må plassere sko, yttertøy og andre ting. Dessuten gjør speildører det unødvendig å kjøpe et eget speil..

Glidende garderobe i det indre av gangen Glidende garderobe i det indre av gangen Glidende garderobe i det indre av gangen Glidende garderobe i det indre av gangen Glidende garderobe i det indre av gangen

Glidende garderobe i interiøret i en studioleilighet

En studioleilighet er en liten, ofte ett-roms bolig, som innebærer plassering av alle sonene som er nødvendige for livet i et begrenset rom. Som du kan se, passer garderoben i dette tilfellet perfekt til alle kriteriene. Ved å kreativt nærme deg valg av møbler, kan du organisere plassen på en praktisk måte, uten å glemme den estetiske komponenten..

Fordelene med innebygde modeller for små størrelser har allerede blitt nevnt – de er veldig godt egnet for studioleiligheter. For å visuelt utvide området, anbefales det å foretrekke møbler med speildører. I tillegg kan du prøve å velge en garderobe som gjentar fargevalget til finishen..

En annen funksjonell løsning er en glidende garderobe som skillevegg. Han er for eksempel i stand til å skille soverom og stue, samt stue og kjøkken..

Glidende garderobe i interiøret i en studioleilighet Glidende garderobe i interiøret i en studioleilighet Glidende garderobe i interiøret i en studioleilighet Glidende garderobe i interiøret i en studioleilighet

Video: Skyvedører i det indre av rommene

Previous Post
Σχεδιασμός μικρού καθιστικού (60 φωτογραφίες)
Next Post
DIY gyngestol (65+ bilder)
Adblock
detector