Kombinere tapet på soverommet (+50 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinere tapet på soverommet (+50 bilder)

Kombinere tapet på soverommet (+50 bilder)

Bakgrunn er en av de mest populære måtene å dekorere vegger på et soverom, men selv de vakreste teksturer kan se kjedelige eller gammeldags ut når de limes over et helt rom. I moderne design er det vanlig å blande forskjellige alternativer for å få interiøret til å se uvanlig og stilig ut. I denne artikkelen vil vi se på de grunnleggende reglene for å kombinere tapet på soverommet, og mange bilder vil tjene som et illustrerende eksempel..

Hvordan kombinere tapet til soverommet?

Soverommet er vanligvis lukket for nysgjerrige øyne, slik at eierne helt kan stole på sin intuisjon når de dekorerer det. Generelt er diskrete farger og mønstre den beste løsningen for å skape en koselig og avslappet atmosfære..

Valg av tapet avhenger i stor grad av den foretrukne designretningen. For eksempel, for klassikere, er silketrykk i form av romber, kongelige liljer, krøller, som er en tone lysere eller mørkere enn bakgrunnen, egnet; i provence kan du ikke klare deg uten pastellfarger og små blomster; moderne stil vil bli vakkert supplert med grafiske linjer og akromatisk skala.

Det anbefales å velge monokromatiske bakgrunnsbilder av tilstøtende farger med samme metning, eller med samme farge, men med forskjellig lysstyrke (delikat rosa og crimson, gjennomsiktig blå og mørk blå).

Når det gjelder utskrifter, bør de ha omtrent samme størrelse og skrives ut med samme fargepalett. Ved siden av små tegninger er det verdt å plassere tynne striper, og understreke store detaljer med brede tomme innsatser. Det er veldig viktig å ikke overbelaste interiøret med blandede overflater: jo mindre arealet i rommet, jo mer beskjedent skal ornamentet være og jo mykere paletten..

Kombinasjonen av tapet på soverommet

Hva er ledsagende tapet?

Ved å lage et duotapet gikk produsentene for å møte den økende forbrukernes etterspørsel etter vakkert kombinerte farger. Selv om produktene fra forskjellige merker ofte ikke faller sammen i basetypen, og den samme nyansen kan se helt annerledes ut, er kolleksjonssettene preget av den ideelle fargeharmonien, gjentakende (noen ganger med minimale forskjeller) utskrifter, og viktigst av alt, de er identiske i fysiske egenskaper som tetthet, glatthet, tykkelse og motstand mot solbleking.

Takket være disse fordelene vil ledsagende tapet alltid være nøkkelen til et vellykket design, og før du velger dem, er det slett ikke nødvendig å fordype seg i designens finesser..

Tapetkombinasjon på soverommet - Companion Wallpaper Tapetkombinasjon på soverommet - Companion Wallpaper Tapetkombinasjon på soverommet - Companion Wallpaper Tapetkombinasjon på soverommet - Companion Wallpaper Tapetkombinasjon på soverommet - Companion Wallpaper Tapetkombinasjon på soverommet - Companion Wallpaper Tapetkombinasjon på soverommet - Companion Wallpaper

Veggpaneler og nisjer

I et klassisk interiør er vegger ofte dekorert med store rammer laget av gips, tre, plast eller polyuretanlister. Slik dannes paneler, hvorav tapet med et interessant mønster og kostbar tekstur ser sjarmerende ut..

Teknologien for deres opprettelse er ganske enkel – ett eller flere store innlegg er plassert på en ren eller lysere bakgrunn, som er lukket i kantene med en litt utstående smal kant. En så merkbar detalj i interiøret lar deg fokusere på området der det er plassert: fremheve sengens hode, fremheve familiebilder, malerier, trekke øynene til de luksuriøse krystallglassene.

En lignende effekt oppnås ved hjelp av gipsplatnisjer, trimmet med kontrastfarge tapeter. I tillegg kan du plassere en plasma -TV, din favorittsamling av figurer, bøker eller potteplanter i fordypningen..

Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer Kombinasjonen av tapet på soverommet - Veggpaneler og nisjer

Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet

Tradisjonelt er tapet limt fra topp til bunn, så vertikal kombinasjon er den enkleste måten å diversifisere utformingen av et soverom, som selv en person kan takle uten mye erfaring med å utføre reparasjoner med egne hender..

Her trenger du ikke å ta målinger og kutte ut fragmenter, som tilfellet er med innsatser eller nisjer – du trenger bare å veksle rullene i ønsket rekkefølge, forsiktig trene ut leddene.

Fordelen med denne typen finish er den visuelle forlengelsen av høyden på rommet og tydelig sonering av rommet. I tillegg får vertikale linjer soverommet til å se mer balansert ut ved å balansere sengens brede horisontal..

Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet Vertikal kombinasjon av tapet på soverommet

Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet

Hovedfunksjonen til horisontale linjer er å visuelt utvide rommet. Denne teknikken er uunnværlig hvis du vil forstørre en smal vegg i et rektangulært rom eller gi mer volum til en fordypning på loftet..

Som regel gjøres avgrensningen mellom tapetet i en høyde på 1/3 av gulvet. I dette tilfellet kan bunnen etterligne tettere paneler, mens toppen er fylt med en ensfarget tekstur eller et diskret mønster. Hvis takhøyden ikke er veldig høy på soverommet, er det bedre å supplere den øvre horisontalen med tapet med et vertikalt mønster..

For å koble to typer belegg limes en kant i krysset mellom dem. Det kan være en stripe som samtidig kontrasterer og kombinerer elementer fra bunn- og topprullene, samt bare et tynt gulvlister laget av et passende materiale.

Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet Horisontal kombinasjon av tapet på soverommet

Hvordan kombinere tapeter og veggmalerier på soverommet

Takket være den høye utskriftskvaliteten ser moderne tapet utrolig realistisk ut. Dette er et flott funn for visuelt å forstørre små rom – perspektivåpningen for øyet, det vakre lysspillet og den tredimensjonale effekten ser ut til å bevege veggen bort og skape dybden i rommet. Best av alt, tapet med panorama eller landskap vil takle denne oppgaven..

Fototapet med blomsteroppsatser og andre 2D-tegninger kan plasseres i en elegant ramme eller bare limes side om side med et ensfarget tapet som matcher i farger.

Kombinasjonen av tapet på soverommet - Tapet og veggmalerier Kombinasjonen av tapet på soverommet - Tapet og veggmalerier Kombinasjonen av tapet på soverommet - Tapet og veggmalerier Kombinasjonen av tapet på soverommet - Tapet og veggmalerier Kombinasjonen av tapet på soverommet - Tapet og veggmalerier Kombinasjonen av tapet på soverommet - Tapet og veggmalerier Kombinasjonen av tapet på soverommet - Tapet og veggmalerier Kombinasjonen av tapet på soverommet - Tapet og veggmalerier

Video: Alternativer for å kombinere tapet til vegger

Previous Post
Σχεδιασμός διαδρόμου (85 φωτογραφίες): εσωτερικές ιδέες
Next Post
Design av et lite bad på 3 kvm. (60 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector